Wil je vrouwen versieren op straat? Dat begint uiteraard met vrouwen aanspreken op straat! Af en toe ontvang ik vragen daarover. Ja, zowel overdag als in de avond heb ik veel aantrekkelijke vrouwen ontmoet op straat.

Flirten en verleiden op straat is spannend, uitdagend en na het aanspreken voelt het telkens weer als een overwinning. Waarom? Je laat aan jezelf zien dat je moed hebt, zoals ik bespreek in het artikel over de echte man.

Een bloglezer, Azerty, stelde een vraag over het aanspreken van vrouwen bij het artikel: waar single vrouwen ontmoeten?

Ik experimenteer momenteel met het aanspreken op straat en ik moet zeggen dat het toch wat moeilijk is omdat vrouwen dan bezig zijn met iets en een doel hebben, een bestemming. Bij een bushalte bijvoorbeeld is dat veel gemakkelijker want ze zit er dan gewoon.
Ik spreek vrouwen vaak aan met ‘weet je een toffe cadeauwinkeltje in de buurt…’ en dan krijg ik ook een antwoord. Ze wijzen meestal de tegenovergestelde kant op en zeggen dat er daar ergens wel iets leuks te vinden is.
Ook al zeg ik iets erna en vraag ik iets persoonlijks en speels na deze aanspreking en probeer ik dus verder te praten, krijg ik een kort antwoord en is het heel moeilijk om de conversatie vloeiend te laten verlopen.
Heeft iemand er ervaring mee?
En wat moet ik doen om de aandacht van een vrouw op straat vast te klampen om uiteindelijk toch deftig te praten?

Azerty, experimenteren maakt dat je handiger wordt in het aanspreken en daarmee dus ook beter kunt vrouwen versieren op straat. Je bent een goed voorbeeld voor andere cursisten.

Dus het aanspreken van aantrekkelijke vrouwen bij de bushalte is gemakkelijker voor jou? Prima, spreek dan vooral daar vrouwen aan. Je hoeft niet per se overal vrouwen te ontmoeten; er zijn immers genoeg andere gelegenheden.

Wil je toch een paar tips over het aanspreken van vrouwen op straat? Logisch, het is jammer als je aantrekkelijke vrouwen aan je voorbij laat gaan omdat je niet weet hoe je het moet aanpakken.

Vrouwen aanspreken op straat tip #1. Neem ruimte in

Een timide houding en aanpak maakt dat ze je als het ware niet eens ziet staan. Ok, wanneer je haar aanspreekt dan hoort ze je wel en beantwoordt ze je vraag, maar in haar beleving ben je nauwelijks aanwezig. Morgen zou ze je niet eens meer herkennen, je hebt je stempel niet gezet!

Spreek dus luid en duidelijk, wees duidelijk aanwezig. Gebruik lichaamstaal! Dit is voor veel mannen een uitdaging, ze hebben helaas het gevoel dat ze niet mogen opvallen. Dadelijk hebben anderen door dat ik een vrouw aanspreek!. Nou en? Wees aanwezig, dat maakt het verschil in je succes.

Experimenteer ook met het ‘in de weg staan’; ga voor hen staan zodat ze om je heen moeten lopen om verder te gaan…

Vrouwen aanspreken op straat tip #2. Neem de leiding

Leun niet naar voren wanneer je haar aanspreekt. En belangrijk: loop ook niet met haar mee als ze in tegengestelde richting kwam aanwandelen. Want dan is het net alsof je achter haar aanloopt en dat geeft vrouwen vaak de verkeerde kriebels. Vanzelfsprekend is dat NIET goed bij het vrouwen versieren.

Tijdens de eerste seconden van de ontmoeting maak je een indruk op haar. Je moet dus vanaf het begin sterk en krachtig overkomen; als een leider.

Lichaamstaal en kledingkeuze wegen extra zwaar op straat. Het lijken details, maar ze moeten goed zijn…

Vrouwen aanspreken op straat tip #3. Flirt en gebruik je seksuele uitstraling.

Genoeg aantrekkelijke vrouwen lopen hoe dan ook door, maar je zult ook vrouwen ontmoeten die blijven staan alsof ze alle tijd hebben. Ze staan open voor een man zoals jij…

En bovenal, deze vrouwen voelen zich extra aangetrokken wanneer je een goede mentaliteit hebt en er een soort van seksuele sfeer om je heen hangt. Zie pagina 18 van mijn E-boek openingszinnen voor mannen. (Gebruik ook de generator van spontane openingszinnen.)

Experimenteer met je sexy uitstraling. Je zult op een gegeven moment vrouwen ontmoeten die je (bijna) bij de arm pakken, in de zin van “praat met me!“. Het lijkt alsof ze van een andere planeet komen dan de vrouwen die haastig doorlopen naar hun bestemming.

Misschien dat ik een andere keer verder blog over het vrouwen aanspreken en versieren op straat. Ik hoor graag van jou of van andere bloglezers of er nog meer vragen zijn. Plaats je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • Knappe vrouwen versus minder knappe vrouwen aanspreken? (72)
  Hoi Victor Verlon, Als ik op stap ga, leer ik veel vrouwen kennen. Ik geraak gemakkelijk aan de praat, maar het probleem is dat dit alleen met vrouwen gebeurt waar ik mij niet tot voel aangetrokken. Als ik nu echt knappe […]
 • Vrouwen versieren in de supermarkt (32)
  Je kunt overal vrouwen versieren, in de supermarkt geen uitzondering! Het is een van mijn favoriete plekken om bijna dagelijks te flirten met vrouwen. Zowel met klanten als caissières. Flirten en versieren is leuk, het maakt […]
 • Flirten – Vervelende Misvatting over Flirten (219)
  Hoe beter je flirtvaardigheden, hoe gemakkelijker je aantrekkelijke vrouwen kunt versieren. Maar helaas zijn er mannen die op dit vlak problemen ondervinden. Ze flirten met de verkeerde intentie of hebben er vreemde ideeën […]
 • Mooie Vrouwen – 7 Clichés over Mooie Vrouwen (30)
  Op mijn artikel over perfectionisme kwamen veel goede reacties. Sommige mannen (h)erkende het perfectionisme in zichzelf. Ik hoop dat zij hier wat aan gaan doen, perfectionisme is als een blok aan het been zowel tijdens het […]
Vrouwen aanspreken op straat (3 tips)
Trefwoorden:         

37 reacties op “Vrouwen aanspreken op straat (3 tips)

 • Leuke blog 🙂

  Als vrouwen naar je kijken als je langs ze loopt of aan komt lopen in de stad mag je er dan vanuit gaan dat ze geinteresseerd in je zijn en je ze dan aan kunt spreken of telt dit alleen tijdens het uitgaan? Ik neem als voorbeeld even de stad omdat dat mij de beste plek lijkt om overdag vrouwen aan te spreken.

 • Heel interessante blog vind ik!!

  Maar wat als een leuke vrouw je net voorbij liep maar je bent te laat door een of andere reden, of een vrouw loopt voor je uit hoe moet je dat dan doen want jij vertelt dat we er niet achteraan mogen lopen?
  En je zegt dat kledij heel belangrijk is maar hoe weten we welke kledij er goed voor is?
  grtn

 • Victor, ik ben blij dat je hierover blogt. Met vrouwen aanspreken heb ik niet veel moeite maar op straat vind ik altijd een verhaal apart. Het gaat zo snel! Ik doel dan op de situatie dat ik door een drukke winkelstraat loop en in tegenovergestelde richting tal van aantrekkelijke vrouwen zie lopen (jazeker, op een zonnige dag is hier echt een overvloed te vinden, een van de betere bronnen mijns inziens). Vaak zie je pas op het laatste moment iemand opdoemen en het is dan dus zaak nog een observeer/constateer opmerking te bedenken, oogcontact te zoeken (dit vind ik het lastigste want vrijwel alle dames kijken stoïcijns voor zich uit en lijken allemaal zeer doelgericht een kant op te lopen) en te groeten. Kortom: iemand bij een bushokje aanspreken is inderdaad veel makkelijker. Maar niemand op straat aanspreken zou een gemiste kans zijn!
  Van waaruit het beste te handelen? Zelf gaan lopen of toch beter vanuit stilstaande positie voor een winkel (om het overzicht te houden).
  Kortom: ik vind het lastig! Vrouwen lijken niet geïnteresseerd en te doelgericht. Maar wellicht zit ik ernaast omdat ik het tot nu toe niet heb gewaagd in een winkelstraat, en zonder experimenteren natuurlijk ook geen resultaat + geen recht van spreken.
  Ik blijf deze blog met interesse volgen…

 • @ Victor

  Daarom is de stad ook zo’n vrouwenhemel. Loop recht op ze af en dwing ze tot stoppen, vraag gewoon wat in me opkomt en maak even een praatje. Van de 100% heb je dan ook maar vaak 25% die echt interesse heeft, maar ja niet geprobeerd altijd misgeschoten.

 • Hierin kan je zoo ontzettend leuk experimenteren 😀

  Vooral als vrouwen in een etalage staan te kijken kan je er alle kanten mee op. Favoriet is natuurlijk kledingwinkels. Lekker advies vragen een de dames dat werkt heel goed.

  En als je buiten loopt vraag je gewoon waar je een bepaalde winkel kan vinden. Je kan dan ook alle kanten op.

 • @ Mathieu: Je kleding zegt wie je bent. Als je kleding netjes en verzorgt is, hoe kom je dan over denk je? Zo kan ik nog wel door gaan, maar mijn eerste zin heeft alles eigenlijk al gezegd.

  @ Victor: Vandaag was ik in de supermarkt en daar zag ik een kassiere zitten die mijn aandacht trok. Het aanspreken is echt geen probleem in deze situatie, maar nu zou ik graag haar nummer willen hebben.
  Als ze aan het werk is en ik haar nummer vraag ben ik bang dat ik haar voor het blok zet omdat ze bezig is met haar werk en klanten snel moet helpen, hoe kan ik dit het beste aanpakken?

  Er is nog geen oogcontact geweest, dus het kan alle kanten op 😉

 • @ Maarten,

  Ja, veronderstel dat er interesse is. Ja heb je, nee kan je krijgen!

  Trouwens, tijdens het uitgaan kan je prima vrouwen aanspreken op straat wanneer je van de ene disco naar de andere gaat. Met oefening en ervaring zal je op een gegeven moment uitgenodigd worden om met ze mee te gaan…

  @ Mathieu,

  Je mag alles. Met een goede Verovermentaliteit zijn er uiteindelijk geen grenzen.

  Kleding? Ik geef een paar belangrijke tips in mijn Breek het IJs E-boek:

  http://www.De-Openingszin.com
  (Zie hoofdstuk 1)

  @ Jan,

  Jij hebt altijd recht van spreken. Leuk dat je een reactie plaatst!

  Ja, het gaat snel op straat, maar je hoeft weinig te doen om contact te maken (zoals ik trouwens ook bespreek in mijn Breek-het-IJs-E-boek). Experimenteer met de openingszin:

  “Heeeeeeeey….!” Vraag eventueel hoe het met haar gaat; wees ontspannen en speels. Daarna heb je genoeg tijd om de Observeer-constateertechniek te gebruiken.

  Stilstaan kan, maar dan wordt het al gauw wachten en je tijd verdoen. Ik ga liever op een terras zitten waar veel dames langslopen. Kopje koffie met koekje erbij 🙂

  @ Mick,

  Nice! Maar de vrouwenhemel is ook in de slaapkamer 😉

  @ Roy,

  Je kan alle kanten op, precies. En het voordeel is dat het contact heel spontaan kan ontstaan; het heeft iets romantisch…

  @ Björn,

  Wanneer ze de bon in je hand drukt gebruik je de techniek zoals ik beschrijf in de zevende les van mijn E-cursus VrouwVeroveren:

  http://www.VrouwVeroveren.com

  Situatie A. Je doet niets want je wilt haar niet voor het blok zetten.
  Geen resultaat en je blijft je afvragen hoe je het zou moeten aanpakken.

  Situatie B. Je gebruik mijn telefoonnummertechniek en ze geeft haar telefoonnummer niet. Resultaat: je hebt lef getoond, je mag trots zijn. De volgende keer gewoon weer bij haar in de rij staan en plezier maken. Je gaat pas af als je denkt dat je af gaat.

  Situatie C. Je gebruikt de telefoonnummertechniek, je scoort haar telefoonnummer en regelt een afspraakje.

  @ Stefan,

  Voor gevorderden? Kom op, stop met het creëren van beperkingen. Sommige mannen denken zelfs dat ze honderden (!) vrouwen moeten aanspreken voordat ze succes kunnen krijgen. Want een onzin! Doe het, experimenteer, ontdek. En schap de woorden ‘lastig’ en ‘moeilijk’ uit je woordenboek.

  Stel je eens voor hoe je je voelt als je met zo’n aantrekkelijke vrouw een afspraakje hebt geregeld…

  Leuke reacties allemaal. Bedankt 🙂

 • @ Stefan,

  Die zijn totaal niet moeilijk, integendeel zelfs gemakkelijk. Ze komen met zoveel mensen in contact en sommige willen niets liever. Ga niet moeilijk zaken beginnen te denken. Er zijn wel moeilijke zaken, zelfs voor ervaren vrouwveroveraars. Het is enkel het probleem op te lossen wanneer men zich stelt en verder niets denken of zorgen maken over dat bepaald ding. Ga ervoor en maak een praatje.

  @ Victor,

  Ik heb hiermee problemen. Ik kan ze wel aanspreken maar hun interesses dalen zo snel weg, dat het hopeloos wordt. Ik loop altijd rechtop, borst vooruit, ontspannen houding en beetje stoer / macho houding erbij. Ik heb echt zoveel pech, het lijkt alsof ze me niet zien staan of net niet afgewezen voelt. Het is niet meer leuk om zo door te gaan.

  Er rust zodanig een zeer grote druk op me. Deze druk is gemaakt door familie, maten en kennissen die willen dat ik een liefje zou hebben. Het weegt zwaar door maar door vele actieve pogingen lijkt het als ik passief ben. Ik wil ook actie en zal ook actie maken maar dan de indruk het zal toch niet lukken ook niet na de zoveelste actieve positieve poging.

  Ik heb ook daarom besloten om exact na een jaar om ermee te stoppen. Ik neem vrede met mijn eigen ‘mislukte’ liefdesleven. Het enige goede hieraan dat mijn algemene zelfbeeld een stuk vooruit is opgegaan maar als de druk zo blijft dan kan ik het niet aan. Sommige willen het al forceren door zelf eens te helpen terwijl ik dat niet wil.

 • @ Andy

  Klassiek voorbeeld van zelfsabotage, lees dat stuk nog is goed door. Zorg ervoor dat je lekker ontspannen ben en je geen druk laat opleggen door niemand. Je weet hoe het gaat, je wil presteren en wordt dan bang om fouten te maken waardoor je je juist maakt.

  Blijf gewoon je eigen ding doen en zeg er gewoon wat van als mensen je druk opleggen.

 • @ Andy

  Jouw probleem is dat je er zo’n probleem van maakt en er helemaal niet het leuke van in ziet! Het wordt tijd dat we eens met jou op stap gaan om eens wat feedback te geven.

 • @ Andy

  Mick en Roy hebben gelijk en ik heb het je ook al eens eerder gezegd… Wanneer ga je nou eens gewoon plezier maken en hebben in je leven? Je vrienden of familie leggen je geen druk op, dat doe je zelf!

  Je eerdere bericht was zo positief en nu weer zo negatief. Lees je berichten er eens op na.. Alleen maar negatief over jezelf en je kansen. Ik wordt er zelfs depressief van. Kijk naar ons, wij hebben toch ook geen vriendin en wij zijn toch ook al een tijdje bezig. Telefoonnummers en afspraakjes genoeg maar bij mij zit de “goeie meid” er ook nog niet bij. Daar gaat wat tijd overheen en in die tijd moet je gewoon plezier maken en je niet zo druk maken erover. Want je er druk overmaken doe je blijkbaar wel anders bieden je vrienden hun hulp niet aan. Dat hebben ze bij mij nog nooit gedaan omdat ik er niet over praat. Jij praat en denkt jezelf de put in. Zelfsabotage zoals Roy al eerder heeft gezegd.

  Toen je naar de Efteling was ging het toch goed alleen toen ze eenmaal voor je openstonden ben je weg gegaan. Waarom? Omdat je waarschijnlijk weer dacht dat ze je toch niet leuk zouden vinden. Zelfsabotage!! Je hebt het niet eens geprobeerd om een gesprek aan te gaan. Lees je de blogs wel vraag ik me soms af, want je maakt echt iedere fout die er te maken is. Maar de belangrijkste is toch wel hoe negatief je tegenover je eigen kansen staat. Denk nou eens positief!

  Als je nou de volgende keer een reactie achterlaat, lees hem dan eerst eens door en laat al het negatieve weg, dat zou al een hele verbetering zijn. Ik wil helemaal niks negatiefs meer van je horen Andy. Het grootste probleem ben jezelf… Stop met negatief denken!!!!!

 • Ben altijd wel jaloers als ik op een terras weer eens groepjes jongens zie waarna even later een groep meisjes zich bij hen voegen. Dat soort dingen heb ik nooit meegemaakt. Ik ben veel meer gesloten en dat verandert niet zo snel. Wel genoeg mannelijke vrienden maar totaal geen vrouwelijke vrienden. Als ik mijn nieuwe opleiding ga doen in September hoop ik dat dat veranderd en dat ik veel meer vrouwen ontmoet. Als ik er meer ken denk ik dat op straat aanspreken ook een haalbaar doelwit is.

 • Hey mensen, ik ben the new guy hiero, begin dit jaar heeft mijn vriendin het uitgemaakt na 4 jaar en nu ik er weer bovenop ben, ben ik hier terecht gekomen om eens te zien hoe anderen het doen (aanspreken en veroveren) en ik heb al veel geleerd!

  Ik las het bericht van Andy en herken zijn verhaal omdat ik zelf vroeger ook zo heb gedacht, nu dat veranderd is zou ik Andy willen zeggen om het advies van Barry en de andere jongens ter harte te nemen want het positief denken is echt een must! Je mag jezelf geen dwang of druk op (laten) leggen, denk aan het overvloedconcept. Geloof ook dat je als vrijgezel gelukkig kunt zijn (en dat is zo!) en de druk neemt enorm af (wat oa je spontaniteit weer doet toenemen).

  Grappig is dat ik vandaag een mooie meid zag, wilde haar aanspreken en had al een mooie openingszin, toch deed ik het niet. Reden: mijn moeder was erbij haha dan gaat het echt niet hoor! ;-P

  Groetjes Arie

 • @ Arie, Andy

  Ik zou evengoed zo een verhaal kunnen schrijven, maar daar wordt niemand vrolijk van, en ondertussen weten we wel hoe zo een verhaal in elkaar zit.
  Het allemaal nog eens overlopen maakt het erger, terwijl we het dikwijls moeilijk kunnen laten om het allemaal eens te herhalen.
  Arie heeft gelijk, je moet jezelf blijven voel je tot niets verplicht.

  Behalve:

  – Verplicht positief denken (om den duur zal het niet als een verplichting voelen)
  – OK, velen hebben niet onmiddellijk succes maar dan nog is het flirten toch leuk ?

  Trek je op !

 • Een techniek die voor sommige mannen geschikt is:

  Iedereen wordt geboren met verschillende talenten. Sommige mannen zijn handiger met pen en papier, en hebben meer moeite om vrouwen direct aan te spreken . Dit kan hen de mogelijkheid bieden om toch te oefenen, en meer ontspannen om te gaan met vrouwen.

  Op straat gaat het allemaal veel te snel, geen tijd dus om iets op te schrijven. Klopt, maar er zijn uitzonderingen.

  Stel je zit op een terras iets te drinken, en de vrouw die de klanten bedient lijkt jou wel leuk.

  Neem een bierkaartje en vraag aan die leuke vrouw of ze iets bij heeft om te schrijven. Dit is veiliger dan onmiddellijk aanspreken, bovendien zal ze vrijwel altijd daadwerkelijk een (bal)pen geven (klantvriendelijkheid).
  RUSTIG genietend van je drankje ga je aan het schrijven. Spreek je geen vrouwen aan omdat je eerst wil nadenken ?? Dan is het nu het moment…denk even na.

  En ze komt terug:
  – Je moet je drankje nog betalen.
  – Ze wil haar schrijfgerief terug.

  En in de weinige gevallen dat het toch niet de aandacht trekt, steek je je hand op alsof je nog wat wil bestellen.

  Een mooiere kans om je schrijfsel af te geven ga je niet krijgen, uit nieuwsgierigheid zal ze het onmiddellijk willen lezen, een glimlach en…Een spontaan gesprek als gevolg.

  Durf !!! Laat je schrijfsel niet achter op een tafel terwijl jij vlucht voor haar reactie !!!!

  Natuurlijk heeft deze manier zo zijn beperkingen. Vroeg of laat moet je geleerd hebben om vrouwen onmiddellijk aan te spreken, maar dit is geschikt om ervaring op te doen.

 • @ Ruben

  Goed bedacht hey!!! Ik heb dan wel geen moeite met vrouwen aanspreken, maar heb het truukje van je uitgeprobeerd gisteren op het terrasje. Inderdaad, die glimlach is onbetaalbaar… Voor m’n eigen gevoel gaf het in ieder geval zelfvertrouwen en humor. Deze is leuk om aan m’n arsenaal toe te voegen.

  Thanx

 • Leuk voorbeeld Ruben.

  Ik heb deze week spontaan ongeveer het zelfde gedaan. Het was dan alleen niet met de serveerster, maar met de vrouw aan de tafel achter me, ze is prachtig!.

  Ik had haar eerst aangesproken en vervolgens werd mijn pizza geserveerd, dus ging ik op een papier schijvend verder communiceren. Ze vond het erg leuk, al verliet ze even daarna de tafel omdat haar pizza op was.

  Ze had me erg nieuwsgierig gemaakt door te zeggen dat ze undercover is. Ik vroeg om hints, ze maakte het steeds spannender door de vage hints…
  Voor mij een leer moment, want ik weet wat ik voelde door mijn nieuwsgierigheid…

  Hoe zouden jullie reageren als een vrouw het lang weet vol te houden het antwoord te geven. Opgeven, of wat?

 • @ Milan

  Het is veel makkelijker gezegd dan gedaan, ook ik loop regelmatig in deze val.

  Je liet je onder tafel praten door deze vrouw…

  Je wilt niet onbeleefd over komen, en hoe toon je op een goeie manier dat je niet onder de indruk bent? Hoe geef je geef je een koekje van eigen deeg, en plaats je zelfs een cliffhanger?

  Ik denk dat dit de oplossing was geweest, maar de moeilijke vraag blijft: ” Hoe ? ”

  Iemand ideeën?

  Ik ben benieuwd naar de andere reacties.

 • @ Stefan

  Leuk begin. Ze moet antwoorden, en je laat niet over je heen lopen. Voorwaarde is wel dat het niet onbeleefd wordt. Maar met de juiste lichaamstaal denk ik niet dat je daartegen gezondigd hebt.

  Als er nog ideeën zijn…

  @ Milan

  Ik denk er nu aan…Nog even ter verduidelijking op wat ik eerst zei.
  Victor zei al dat vrouwen ons mannen niet willen kwetsen, maar ik heb daar toch een opmerking bij.
  Als je (al dan niet bewust) erom vraagt kan je zonder enig probleem een pak slaag krijgen van een vrouw. (figuurlijk)

  Ik herinner me nog heel goed hoe ik vroeger mijn beste beentje voorzette, vriendelijk was, mijn best deed om grappig te zijn,…te veel om op te noemen.
  Ik deed dit alles weken aan een stuk, om dan te zien hoe zij in amper 5 minuten een andere man veel interessanter bleek te vinden. Dit heb ik verscheidene keren moeten ondergaan…

  Vrouwen zijn zeker niet altijd doetjes als het op versieren aankomt 😉
  Laat je dus zeker niet onmiddellijk inpalmen door een vrouw, draai de rollen om, zorg dat zij onder de indruk is (door bv. zelf mysterieus te doen)

 • Dat van dat zelf-sabotage dat herken ik heel goed. Ik heb werk waarbij ik dagelijks met de trein en bus moet reizen en ik alleen tijdens het reizen dus al omringt word door heel veel vrouwen. Af en toe heb ik de moed om een gesprekje aan te knopen en in de lichaamstaal van de vrouw denk ik dan al snel desinteresse te herkennen. Ik geef ’t dan op. Ga dan een beetje op mijn mobieltje internetten of zo.

  Het gekke is dat ik op mijn werk – ik werk in een winkel – met klanten altijd hartstikke leuke gesprekken heb. En ook flirts. En ik heb dan niet dat gevoel van desinteresse. Dat gevoel zit daarom neem ik aan in mijn hoofd. Het is mijn onzekerheid.

  Maar hoe kom je daar vanaf? Als ik gewoon mezelf dwing om heel veel vrouwen aan te spreken dan raak ik dat gevoel dat ik niet interessant genoeg ben voor een leuk gesprekje niet kwijt.

  Misschien leg ik er teveel druk op, maar als je jezelf moet dwingen om vrouwen aan te spreken dan doe je dat automatisch. Want als ik het niet doe dan voel ik weer dat gevoel van had ik maar….

 • @ Floris

  het openen zelf heb ik nog meer moeite mee dan jijzelf, je bent echt niet de enige. :S

  wat ik wel weet uit ervaring (en die ervaring komt van het feit dat ik een aantal (ex)vriendinnen heb die ook weer vriendinnen hebben) is dat als je de interesse van een meisje wil trekken EN houden, dat je je moet blijven onderscheiden en/of onderhandse tekens geven die mysterie ed opwekken.
  Daarbij kan je haar ook de wil geven om zich voor jou te bewijzen door haar te plagen over iets wat ze doet/heeft/is. Jij bent de grote prijs hier, niet zij. Straal dat uit 🙂
  Als ze met meerderen zijn en je doet het goed kan het resultaat zich letterlijk verdubbelen, omdat ze dan gaan concurreren om JOU INTERESSE! dat is toch vet of niet? 😛

 • owja.. over dat aanspreken gesproken..

  ik heb er best veel moeite mee. ik heb pas 1/2 keer een meisje aangesproken en daarbij voelde ik me gelijk geintimideerd. ik weet dat het nergens op slaat want ik ben zeker niet de lelijkste en de rest van mij kennen ze niet.. maar toch blijf ik die intimidatie voelen.

  wel gebruik ik nu affirmaties(soort van indoctrinatie mp3’s die je 2 a 3 keer per dag luistert en jou onbewuste ombuigen op een positieve manier waardoor je onbewuste ergens vanzelf in gaat geloven) en glijd de onzekerheid langzaam wel van me af, ik spreek namelijk wel al 2 a 3 keer per week meisjes aan op straat terwijl ik met bijvoorbeeld vrienden ben.

  heeft iemand verder nog effectieve tips?

 • @ Nate

  Gebruik mijn basisbeginselen, nou ja van mij echt zijn ze niet maar zo heb ik mijn angsten overwonnen… Denk eens aan een plek waar vrouwen zijn, zich daar ook helemaal thuis voelen en om een bepaalde reden niet van je weg kunnen lopen maar daar hun werk moeten doen. Deze vrouwen zijn altijd letterlijk de pineut bij mij….. drie keer raden!

  #cassieres
  #winkelbediendes (kledingwinkels)
  #de vrouw van de bediening op het terras.
  #zelfs op m’n werk gebruik ik m’n charmes als ik bij een vrouwelijke klant binnenkom

  Dit hoef vaak niet een succes te zijn maar het zorgt er wel voor dat je je meer op je gemak voelt in de omgeving van vrouwen. Deze vrouwen smachten naar een positief persoon naar alle klanten die ze soms tegenkomen… Geloof me ze staan altijd open voor een praatje.

  Voor kleding ga ik altijd alleen naar de stad, je moet zorgen dat je hier zelf de touwtjes in handen moet hebben een vriend of vriendin meenemen is een belemmering voor het gene wat je kan toepassen. Zoek een winkel die je leuk lijkt maar waar je verzekerd bent dat er vrouwen werken. Loop een beetje in de rekken te snuffelen ook is de kleding niet jouw smaak. Ze zal haar werk doen en toenadering zoeken. Hap hierop in en vertel haar dat je een nieuwe kledingstyle zoekt. Breng het wel op een speelse manier en laat haar smaak op jou botvieren. Laat je helemaal aankleden naar haar smaak. Dit is echt super lachen. Zo verzorg je haar een top werkdag en jij zal helemaal in de smaak vallen bij de vrouwen vanwege je nieuwe style. Succes gegarandeerd…

  Als je aan de kassa staat in een supermarkt en de cassiere kijkt een beetje vermoeid uit haar ogen, kun je tijdens het scannen en afrekenen aan haar vragen hoe het met haar gaat.. Heel simpele vraag, geloof me dat ze open staat voor een praatje met een klant tussen het werk door. Vaak vinden cassieres dat ze veel met klanten werken maar weinig positieve contacten er aan over houden.

  Dit zal je geen nummers opbrengen of een relatie of sexueel contact… Maar een positieve invloed naar vrouwen toe, wij mannen zijn nog te afwachtend terwijl de wereld openstaat met mooie vrouwen

  (The world is yours)

  Mick

 • Ik was terstraks mijn hond aan het uit laten merk ik op een gegeven moment dat er 2 meisjes/vrouwen 50 meter achter me lopen. Ze waren druk aan het babbelen enzo. Aangezien mijn hond nogal traag is en het nogal glad is op straat liep ik niet zo hard en ze haalden me op een gegeven moment bijna in. Toen zei 1tje: mag ik je hond aaien. Ik zeg is goed. Zover niks bijzonders.

  Ik loop terug richting huis en ik zie dat zij aan de overkant ook terug lopen. Op een gegeven moment leek ik ze kwijt te zijn aangezien ik een groter blokje om liep richting huis maar op een gegeven moment toen ik in mijn straat kwam kwamen ze vanuit een huis (ze woonden er niet aangezien ik ze nog nooit gezien had) en hoorde ik ze giechelen zo van daar zien we elkaar weer. 1tje zei ‘Hai’ toen ze passeerde en glimlachte erbij dus ik zeg gedag terug. Vervolgens ben ik thuis en na 10-15 minuten herinner ik me opeens dat ik een belangrijke brief moest posten. Ik denk straks kom ik ze weer tegen dat zal een beetje vreemd zijn. Maar goed ik loop weer de straat uit zie ik ze staan tegen een container aan met zijn tweeen maar ik moest niet die kant op dus we zouden elkaar niet weer ontmoeten dacht ik. Ik die brief gepost en ik loop nog geen 2 minuten later dezelfde weg terug. Ik zag ze in de verte staan en dacht dat ze nog op dezelfde plek stonden. Kom ik wat dichterbij zie ik ze op de weg staan waar ik op de heen weg langs kwam. Waren ze opeens verplaatst naar een plek waar ik ze wel moest passeren. Dus ik denk wat gaat dit nou weer voor geks opleveren. Ik loop weer voorbij ze en 1 zegt: ‘Lijkt wel of ie onze stagiére is’. Geen idee wat ze bedoelde dus ik zeg ja echt hé. Waarbij ze allebei lachten.

  Hoe had ik moeten reageren zodat er misschien wat meer uitgekomen was? Of mocht ik ze binnenkort nog eens zien hoe moet ik het dan subtiel aan pakken? Het waren 2 behoorlijk aantrekkelijke jonge dames.

 • @maarten
  dat is nou typisch een opmerking waar je tijden aan kan denken. Zulke opmerkingen kan jij ook bij vrouwen plaatsen om ze aan jouw te laten denken. Erg effectief 😛

  Wat bij mij opkomt is direcht de vraag: what? stagiare? gewoon vragen hoe ze daar uberhaupt bij komen. Gelijk vragen of je het goed doet als stagiare, en dat het stageverslag nog komt.. volgende week.

 • @ wilco

  Bedankt voor je reactie en tips

  Wat ik denk is dat ze dachten dat ik ze volgde ofzo. Net als een stagair? Een andere betekenis zou ik niet weten. Vond het wel frappant dat ze bewust nog eens de confrontatie zochten door zich te verplaatsen. Wat zijn meisjes/vrouwen toch aandachtvragers 🙂

 • ik ben sinds kort begonnen met vrouwen aanspreken op straat. en het gaat beter dan ik had verwacht. al een paar keer een leuk gesprekje gehad.

  maar…
  vandaag kreeg ik een afwijzende reactie van een (blijkbaar) nogal onzeker meisje. ze gaf me een heel ongemakkelijk gevoel alsof ik haar aan het lastig vallen was, wat natuurlijk onzin is. ik ben al eens vaker afgewezen en ik weet dat ik daar best goed mee om kan gaan. ik kan het alleen veel beter hebben als zij ook stevig in haar schoenen staat. dan mogen ze nog bot doen ook.

  mijn probleem is dus hoe onzekerder zij is, hoe onzekerder mij dat ook maakt. herkent iemand dat? wat kan ik er aan doen?

 • @ M.

  Zelf veel zelfvertrouwen hebben voorkomt dat je meegaat in haar onzekerheid.

  Je bent duidelijk goed bezig, maar dit probleempje wijst gewoon op een zelfvertrouwen dat nog niet 100% is.
  Als zij bv. kort van stof is ga je gewoon lekker speels door. (haar even laten opwarmen)

  Ach…komt wel goed !!!

 • Gisteren ben ik in de avond lekker de stad van Amsterdam in gedoken. Het was immers koopavond en er is een kermis precies op de dam. Ideaal om daar vrouwen te ontmoeten!

  Alhoewel de lawaai door de kermis het praten iets moeilijker maakt heb ik me niet laten tegenhouden. Ik heb gisteren zeker 5 vrouwen aangesproken die allemaal aantrekkelijk zijn. Ik heb ervoor gekozen om minder veel de vrouwen aan te spreken waar ik me maar half toe voel aangetrokken.

  Één van de vrouwen die het aantrekkelijkst was heb ik gezien toen ik langs een bankje liep. Ik probeerde oogcontact te maken en ze keer me niet aan. Ik liep 10 stappen verder en dacht bij me zelf ”waarom keek ze niet naar mij?” met deze vraag ben ik op haar afgestapt.

  Ik zei: Hey, mag ik wat vragen?
  Zij: Ja hoor.
  Ik: Ik liep net voorbij maar je keek me niet aan. Hoe kan dat?

  Zij schoot in een deuk samen met haar vriendin die naast haar zat. Het gesprek was ontzettend amusant en er werd van beide kanten veel gespeeld en geplaagd. Ze heeft helaas al een vriend en ze wilde me haar contactgegevens niet geven. Al weet ik zeker dat ze me op zou eten als een chocolaatje als ze geen vriend had.

  Ik ben me trouwens meer bewust geworden van het belang van vrijblijvenheid, maar daar schrijf ik in een ander artikel wel een keertje over.

 • Ondertussen heb ik nog een tip of een suggestie.
  Het is namelijk eentje ik ondertussen gebruik.
  Stel je staat te wachten op je trein en naast jou staat er zo een knappe verschijning.

  Wat ik nu doe is het volgende :
  ik kijk rond om te zien wie er allemaal zo staat( zijn er nog meer knappe verschijningen in de buurt en ken ik die al ja of nee)
  Daarna luister of kijk ik aandacht naar de geluidsomroepers of schermen wanneer er trein zou afkomen.
  Meestal is er wel 1 of andere vertraging op het spoornet.
  Dan begin ik te flirten met een knappe verschijning, je moet wel wat lichaamstaal kennen om dit toetepassen.

  Ik open dan met, goh weeral vertraging ! Wat steken die mannen toch uit? Ik wed dat ze een tovernaar zijn en met vertragingen gochelen, das mijne opener. Nu dat de halloween periode is, zei ik nog tegen haar, opgepast er zou ook nog een spooktrein aankomen, ene met johnny depp erin, je weet nooit !!! ( voor diegene die niet mee zijn, “the lone ranger” film)
  Zo heb ik al een paar kunnen openen en nog een heel fijn gesprek gehad en met een nummer als gevolg.

  Ondertussen ben ik wel bereid om de faal succes denkkader te doorbreken enkel de vraag is hoe zal ik dat aanpakken?

 • Hoe krijg je het als man voor elkaar dat de dame(s) jou als man veroveren. In deze vele reacties zoals in supermarkt achter de kassa, op straat drogisterij, dat zij spontaan het niet meer houden en dus iets in je handen stopt met briefje of kassa bon met 1 of andere tekst met. ……

  Ivm gezegd wordt, je als man zijne ook niet te snel laat inpakken dat ze ook moeite moeten doen om je te krijgen dus niet te behoeftig schaars te zijn.

  Ik zelf hou me in, ik ben aanwezig neem ruimte in in dat geval. Ik val al op ivm mijn kleine postuur en kunnen zien dat er wel wat aan de hand is. Dat is niet wie ik ben. Ik heb het is niet mijn persoonlijkheid en heb wel zo contact als ik me goed voel ivm zelf dialyse patiënt ben, soms beroerd ben en daarover onzeker word. Mijn lichaam vraagt dan veel herstel. Inmiddels wel geleerd dit ben ik ook hoort bij mij. En me niet meer voor schaam.

  Enige is kan geen keuze maken, er zijn vele leuke dames. Met de ene meer klik dan ander.
  En er gezegd wordt dat dames hekel hebben om je te kwetsen, is het voor de man denk ik precies hetzelfde zo, als je er achterkomt: ze is het niet helemaal. En dat dan moeten vertellen, terwijl zij door jou als man andere verwachtingen heeft gekregen. Of hoe om te gaan, vele dames hebben natuurlijk het liefst dat zij de enige is en je niet wilt delen. Je als man zijne eigenlijk nog zoekende bent, wie het beste bij je past.

  Tot nu aan toe is het nog niet geschied dat ze mij veroveren, dat ze het niet meer houden, jou moet ik hebben, zeg maar. Als je me wilt, zal ze er wat voor moeten doen om me te krijgen, laten zien wat ze in huis heeft op alle vlakken emotioneel karakter sociaal seksueel etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *