Contract: Verplichtingen na het flirtenHoe beter je flirtvaardigheden, hoe gemakkelijker je aantrekkelijke vrouwen kunt versieren. Maar helaas zijn er mannen die op dit vlak problemen ondervinden. Ze flirten met de verkeerde intentie of hebben er vreemde ideeรซn over.

Ik heb al geblogd over de flirtsignalen van vrouwen. En als het goed is gebruik je ook de basis flirttips die ik je een tijdje geleden heb gegeven. Beide zijn belangrijke artikelen.

Vandaag wil ik specifiek aandacht besteden aan een misvatting over flirten die maakt dat sommige mannen (en vrouwen) moeilijk nieuwe contacten kunnen leggen…

Misvatting: flirten verplicht je tot meer

Deze misvatting is desastreus voor een goed liefdesleven. Om dat duidelijk te maken geef ik een voorbeeld van een aantrekkelijke vrouw die al jaren worstelt met een vervelend probleem.

Ook om meteen duidelijk te maken dat de liefde niet per definitie gemakkelijker is voor vrouwen!

Het gaat om een kennis van mij, een vrouw die ik voor het eerst tijdens een verjaardagfeestje heb ontmoet. Het is het type elegante vrouw waarvan je verwacht dat ze al haar zaakjes op orde heeft; ze straalt perfectie uit en lijkt gelukkig te zijn in de liefde. Het geheime verhaal achter deze schoonheid zal je ongetwijfeld verbazen…

Het gaat hier om een bloedmooie, jonge, sexy brunette. Ze heeft stijl, ze is intelligent en weet zich uitstekend te kleden. Ze heeft haar babbeltje altijd klaar en tot vervelends toe wordt ze overal nagefloten en verbouwereerd aangegaapt.

Toch durft deze mooie vrouw niet te flirten met mannen. Waarom niet? Hier komt het: ze voelt zich dan verplicht om meteen een relatie aan te gaan! Ze is bang dat het haar kwalijk wordt genomen als ze later geen serieuze flirt blijkt te zijn of dat als ze nee zegt ze de man in kwestie zwaar teleurstelt.

Wat er gebeurt als ze tรฒch een keertje flirt

Ze drinkt zelden en zeker niet teveel, maar tijdens het avondje stappen op haar eigen verjaardag keek ze iets te diep in het glaasje en was ze aangeschoten. Ze had daardoor minder last van remmingen, eindelijk durfde ze een keer wรจl te flirten.

Op een gegeven moment sprak een zelfverzekerde man haar aan en volgde er een leuk en speels gesprekje. Ze heeft geflirt, ze kon voor haar gevoel nu niet meer terug…

Uiteindelijk belandde ze in zijn bed. Het werd gauw duidelijk dat een serieuze relatie er niet inzat, maar aangezien de seks goed was heeft ze vaker met hem afgesproken.

Nu die seksrelatie alweer over is, verlangt ze nog sterker naar een man in haar leven. Echter, ze heeft nog steeds hetzelfde probleem: ze durft niet te flirten omdat ze bang is om verplichtingen aan te gaan. Ze is daardoor als het ware een anti-flirt; ze is onbereikbaar voor mannen en mannen zijn onbereikbaar voor haar.

Kortom, eigenlijk is ze de afgelopen jaren ongewild vrijgezel, al trekt ze af en toe een man aan waarmee ze een kortstondige seksuele relatie heeft.

Wat wil ik duidelijk maken met dit verhaal?

Voel je tot helemaal niets verplicht

Wat voor die kennis van mij geldt, geldt ook voor jou. Onbezorgd flirten lukt niet als je denkt dat flirten relatieverplichtingen schept. Je maakt je daarmee onbereikbaar voor vrouwen, zelfs voor vrouwen die er veel voor over hebben om door jou Veroverd te worden!

Zie flirten daarom als een vrijblijvende manier van kennismaken. Word je bewust van het feit dat flirten niet hetzelfde is als het tekenen van een contract met verplichtingen!

En laat het dus niet na om veel te te flirten. Het geeft je de nodige ervaring en het verbetert je flirtvaardigheden die je uitstekend kunt gebruiken bij het vrouwen aanspreken.

Kun je je vinden in het verhaal van de aantrekkelijke brunette? Wat vind jij van de flirt-misvatting? Laat het me weten door hieronder je reactie te plaatsen.

Gerelateerd:

 • 3 Krachtige flirttips voor mannen (22)
  Flirten is belangrijk voor je liefdesleven. Hoe beter je flirt, hoe meer aantrekkingskracht je kunt uitoefenen. En hoe meer vrouwen je kunt ontmoeten en daten... Daarom vandaag 3 krachtige flirttips voor mannen! Pas ze toe en […]
 • Vrouwen aanspreken op straat (3 tips) (37)
  Wil je vrouwen versieren op straat? Dat begint uiteraard met vrouwen aanspreken op straat! Af en toe ontvang ik vragen daarover. Ja, zowel overdag als in de avond heb ik veel aantrekkelijke vrouwen ontmoet op straat. Flirten […]
 • Knappe vrouwen versus minder knappe vrouwen aanspreken? (72)
  Hoi Victor Verlon, Als ik op stap ga, leer ik veel vrouwen kennen. Ik geraak gemakkelijk aan de praat, maar het probleem is dat dit alleen met vrouwen gebeurt waar ik mij niet tot voel aangetrokken. Als ik nu echt knappe […]
 • Mooie Vrouwen – 7 Clichรฉs over Mooie Vrouwen (30)
  Op mijn artikel over perfectionisme kwamen veel goede reacties. Sommige mannen (h)erkende het perfectionisme in zichzelf. Ik hoop dat zij hier wat aan gaan doen, perfectionisme is als een blok aan het been zowel tijdens het […]
Flirten – Vervelende Misvatting over Flirten

219 reacties op “Flirten – Vervelende Misvatting over Flirten

 • Hey Victor,

  Bedankt! Met flirten heb ik zelf nog wat moeite, en deze blog maakt een boel duidelijk.
  Ik ben benieuwd naar wat je er nog allemaal over weet te vertellen.

  Rik

  1. Ik ben niet die Rik die hier al meerdere keren zijn commentaar gaf. Flirten in de zin van iemand (of meerdere) opwinden, OK. Niet verplicht voelen? Nou.. Alles heeft consequenties.. Iemand die (in het algemeen) zegt hoe je moet flirten heeft blijkbaar zelf geen echt ‘liefdesleven’. Alsof je zou zeggen aan je kinderen : heb je zin in ’n snoepje, of ’n snuifje cocaine? Doe maar..Kom echter niet aan m’n portefeuille en indien er toch narigheden van komen, los het zelf maar op..

 • @ Victor

  Ik hoop dat meerdere vrouwen dit lezen en dit aan elkaar gaan doorgeven. Flirten is vrijblijvend dames!! Vele vrouwen flirten niet omdat ze dus bang zijn dat ze verplichtingen er aan over houden. Gelukkig niet alle mannen, er zijn ook mannen die dit voor de lol doen en zo er een soort van complimentje van kunnen ontvangen… Zo zie ik flirten. In mijn ogen zou het een vrouw nooit verplichten tot iets omdat ik dat zelf ook niet zou willen.

  Goed onderwerp weer en succes.

 • Deze kennis loopt inderdaad met de verkeerde intentie. Met deze intentie straal je geslotenheid uit, zelfs terwijl je behoefte hebt aan een leuke partner. Mensen kunnen dit opvatten als een afwijzing. Zie hier een voorbeeld van de situatie afwijzing!

  Ik heb ook het idee dat deze type vrouw niet spannend meer is nadat ze geflirt heeft omdat zij zich dan totaal openstelt voor deze man. Het is niet meer uitdagend. Bij flirten speelt uitdagen een grote rol. Met elkaars verwachtingen spelen op een leuke manier.
  Tijdens het dansen kan flirten extra leuk zijn.

  Alweer een prima blog! ๐Ÿ˜€

 • Leuke blog ๐Ÿ™‚

  Zelf heb ik geen last van flirt problemen als ik er mee begin gaat het vanzelf. Verplichtingen voor een relatie heb ik ook totaal niet immers je bent vrijgezel!
  Als je flirt en ontmoet kan je gaan filteren.
  Zelfs bij het 1e/2e/3e afspraakje kan je nog steeds filteren. Mocht ze niks zijn dan hou je er altijd een leuk contact aan over.

 • Bedankt voor de goede reacties!

  @ Mick,

  Mannen hebben te vaak het idee dat flirten verplichtingen schept, ook voor vrouwen. Dus ik hoop vooral dat mannen dit artikel aan elkaar doorgeven…

 • HEe hallo,

  Sinds 3 maanden heb ik nu een relatie en vind het heerlijk dat ik dit even lees. Ik ben namelijk te bang om nu met andere meiden te flirten, of als dat er maar iets op lijkt. Ik denk namelijk: heb ik zo een top-vrouw, dan hoef je niet meer te flirten, daar heb je genoeg aan.

  Wat wel vervelend is, is dat je daar erg passief van wordt. Voelt nu ook opgeluchter dat ik wel wat kan flirten zonder bedoelingen. En andersom lijkt mij inderdaad dat er best een rem op kan zitten als je dat niet beseft.

  Leuk,leuk,leuk

  Ciao merci Victor

 • Geachte mannen,

  Ja flirten is vrijblijvend. Maar als de dame in kwestie toch iets meer wil en je ziet dat niet zitten, wees dan ook zoยดn heer om eerlijk en op een respectvolle manier te bedanken! In plaats van je mond te houden en de dame in kwestie belachelijk te maken (bij vrienden en collegaยดs) of te mijden!

  Heren, als jullie het niet aankunnen om een dame beleefd te bedanken, flirt dan lekker niet! Helaas zijn er heeeeel veel heren die dit soort gedraag vertonen in Nederland. Er zijn er maar een aantal die wel lef hebben om een dame netjes te woord te staan.

  Ik hoop dat de heren na deze opmerking er even over nagaan denken!

  En in het vervolg wel netjes bedanken voor de eer als het hun mocht overkomen!!!

  Succes heren.

  Bezint eer ge begint aan een flirt!

  Groeten Moon

  i

 • @ moon

  Hallo moon, zo te horen heb je er ervaring mee. Vervelend maar toch zou ik zelf even in de spiegel kijken…

  Ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken maar ik ga een vrouw niet belachelijk maken bij vrienden of collega’s en mijden tja soms is het verstandiger om elkaar even niet te zien.

  Ik heb zelf meegemaakt dat een meisje zelf zo twijfelde dat ik haar gemeden heb. Ze wilde de zo graag wat met me drinken dat ze een gat in de lucht sprong toen ik het vroeg maar ze had “echt geen tijd nu” en maar flirten maar zelf komen ho maar. Dus toch maar weer een praatje maken en weer uitgenodigd om wat te gaan drinken. Spring weer een gat in de lucht maar vond dat ik nu iets speciaals moest. Want dit was blijkbaar niet goed genoeg… Echt fouter kan haast niet, dat heb ik dus ook gezegd. Prima geen probleem, maar ze bleef maar met me flirten dus toen heb ik haar een bericht gestuurd dat als ze wat wilde drinken ze mij maar een bericht moest sturen wanneer ze wel tijd had.. En ineens had ze al “zo vaak nee gezegd” en ik heb een vriend blablabla. Prima daar kan ik wel tegen, maar als ik dan op werk kom en ik word door al haar vrouwlijke collega’s nagewezen en hoor ik alleen maar smoezen “ja dat is hm” giechel giechel.

  En naar me zwaaien en in een keer doen alsof we de beste vrienden zijn terwijl we daarvoor enkel een praatje maakten krijg ik het gevoel dat er een spelletje met me gespeeld is. Begrijp je… Dat vindt ik niet leuk. En ik heb haar dus inderdaad gemeden en daar had ze het heel moeilijk mee. Zielig doen bij haar collega’s die zich hardop afvroegen wat ze dan verwacht had, dat we beste vriendjes zouden worden. En heel jaloers reageren als ik een van haar collega’s een complimentje maak. Onbegrijpelijk ik heb haar 3 of 4 keer gevraagd en toen had ze geen tijd of echt geen tijd of nog minder tijd en uiteindelijk een vriend (die ze niet had trouwens). En nu beledigt zijn dat ik verder ga met m’n leven en achter leuke meiden aanga ipv foute vrouwen.. Tja dan heb je het er zelf naar gemaakt en ja ik mijd haar en vertel m’n collega’s dat je ze fouter als haar niet tegenkomt… Want als ik het weer ga vragen heeft ze zeker weten weer geen tijd, oftewel ze weet niet wat ze wil…

  In plaats van naar de man te wijzen zou je misschien eens na moeten gaan of jezelf geen fouten hebt gemaakt waardoor hij zich nu zo gedraagt. Als het bovengenoemde meisje gewoon eerlijk was geweest de eerste keer ipv me aan het lijntje te houden omdat ze de aandacht zooooo leuk vond, was het niet gebeurt en nu hebben we er alle 2 een rot gevoel aan overgehouden.

  Ik weet dat ik fouten heb gemaakt en daar heb ik van geleerd. Dit overkomt me niet meer en ik heb sindsdien al met heel wat meiden afgesproken en die maken tijd voor mij vrij!! En zij vindt nog steeds dat het mijn fout is. Die heeft dus duidelijk niet in de spiegel gekeken…

 • Over het algemeen zijn wij net zo onzeker als vrouwen bij het veroverproces. Het vervelende maar ook het leukste is dat het hele beginproces van het veroveren op ons aan komt. Het vervelende is nog steeds het feit dat vele mannen zich als een macho en een eikel moeten gedragen om zo de vrouw te behagen en te veroveren. Oke het is waar, de vrouw valt nu eerder op de macho dan de lieve man, omdat de lieve man nu eenmaal geen echte leider is en minder spannend en mysterieus is. De man van tegenwoordig (die deze cursus nooit van z’n leven heeft gezien) is veel te opdringerig en respectloos… Deze man weet echt niet hoe hij met een vrouw om moet gaan en valt vaak voor de foute vrouw.

  De vrouw daar op tegen kan natuurlijk ook wel eens wat meer moeite doen om zich wat beter open te stellen aan een eventuele flirt en minder arrogant en egoรฏstisch te gedragen. Ik heb steeds vaker het idee dat de mannen en vrouwen van elkaar proberen te vervreemden. Nu had ik een leuke vrouw ontmoet van het weekend en het veroverproces ging helemaal vanzelf, al was communiceren wel wat moeilijk vanwege de muziek en de verlegenheid die ze had. Het gekke was dat haar vriendin hem gesmeerd was met een of andere kerel en haar daar had achter gelaten. Ik vond het zo stoer van haar dat ze open stond voor nieuwe contacten en niet uit kwade zin is weggegaan… Ze voegde zich makkelijk tussen m’n vriendengroepje en was dan wel niet de opvallendste vrouw, maar wel de meest mysterieuze van die avond. Ik voelde me aangetrokken tot haar en heb alle charmes gebruikt die ik in me had. Ik behandelde haar met respect en gezonde nieuwsgierigheid. Het praatje voelde te gaan zoals het hoorde. Het grappige was dat de arrogante, botte, en egoรฏstische vrouwen die ik voor ik haar had ontmoet, ineens vaker dichtbij me stonden later die avond. En ik dan ook geen blik meer waardig heb gegund met alleen een flirterige lach heb toegekeken.

  Vrouwen jullie denken dat je door arrogante gedrag de man van je af kan houden. Bedank de betreffende man voor de flirt, maar zeg dat je gewoon niet geรฏnteresseerd bent. Zo verdoe ik dan ook m’n tijd niet en kan ik de vrouw benaderen die wel in me geรฏnteresseerd is. Arrogantie is een volkomen afknapper voor veel mannen. En mannen, stop met dat machogedrag en die territoriumdrift. We weten dat je geweldig bent, maar probeer eens wat respect te hebben voor de vrouw in kwestie en haar eens wat minder als lustobject te zien. Als je niet weet hoe je om moet gaan kun je op deze site de E-boeken van Victor downloaden.

  Greetz

 • @ Mick

  Hier nog een mooi voorbeeld.
  Van het weekend lekker uitgegaan. Ik ontmoette het meisje waarmee ik vorige week had gezoend maar geen contact meer heb mee gehad (vanuit haar kant). Ze deed heel afstandelijk en dacht bij mezelf weet je het zal wel adios. Leuke was dat er een groep meiden was van de sportschool die uitgingen (naja allemaal). Dus daar naar toe gegaan en helemaal los gegaan haha, dansen (nog met 2 gezoend) en ga maar door. Leuke was dat het meisje waarmee ik vorige week had gezoend ineens aandacht begon te tonen. Elke keer als ik drinken ging halen stond ze naast me en lachen .

  Nu had ze al een kans verspilt en heb er zelf ook geen moeite meer ingestoken. Maar kortom heerlijke avond. Zal morgen wat verhalen krijgen als ik ga trainen ๐Ÿ˜›

 • @ Roy

  Mooi is dat he, krijgt ze de kans en pak ze het niet aan. Het vervelende vind ik dat ik daar dan zo veel moeite in steek en er uiteindelijk toch niets voor terug krijg. Ik heb vandaag een leuke vrouw gesmst die ik een maand geleden heb leren kennen en die klonk erg enthousiast in mijn oren. Probeer binnenkort wat met haar te gaan drinken. Het gekke is dat ik zo bezig was met andere vrouwen dat ik haar helemaal vergeten ben. Ze heeft me op Hyves toegevoegd en ik zag hoe leuk ze eigenlijk wel niet is. De andere Belgische vrouw kan ik niet bereiken omdat het nummer niet in gebruik is. Heeft ze me nou voor de gek gehouden of is het Belgisch netwerknummer echt 0? Of ook gewoon 06?

  Succes

 • @ Mick

  Dat netwerknummer is niet 06 hoor, het is 04 en dan de rest van die nummers. En meestal met een 32 ervoor om zeker te zijn dat je naar Belgiรซ stuurt of belt.

  Vandaag eens samen met een maat van me in stad gelopen, het was toch heel goed terrasweer. Ik zag er een paar zo flirten, ik had het wel door maar mijn maat niet. Op een gegeven moment twee meisjes, erg aantrekkelijk, ik durfde ze niet eens aan te spreken ondanks de raad wat er in hoofdstuk 9 stond, ze stond wel in een open houding, de andere net iets meer teruggetrokken. In elk geval toch op een terras gezet en bezien van meisjes die dan er passeerden. Ideaal om nog eens over te doen en dan met aanspreek moment zelf.

  Totaal 8 waren er die onbewust flirtsignalen uitstuurden en ik ging meestal in die richting en kruiste enkel met een knipoog. Ik weet het, nog veel te gaan. Mijn zelfvertrouwen en zelfzekerheid was er, juist aanspreekangst is te fataal voor me.

 • @ Andy

  Je heb al een begin gemaakt, goed toch? Nu nog dat drempeltje nemen en we zien een andere Andy verschijnen.

  Begin nou is anders te denken, denk gewoon: ik heb schijt aan wat die vrouwen denken als ik ze aan wil spreken doe ik dat gewoon. Voor je het weet sta je met alle vrouwen te praten die je maar wil, degene die niet reageren zijn het niet waard om verder tegen te praten.

 • @ Andy

  Kijk Andy, jouw probleem is het aanspreken! Vraag je nu eens af waarom? Bijten ze ofzo? Of ben je bang dat je wordt afgewezen? Bijten zullen ze niet doen, dat weet ik zeker;-) Vrouwen willen net zo graag aangesproken worden zoals jij snakt naar aandacht van vrouwen. Ze willen jou Andy. Wie kan deze geweldige kerel nou weigeren. Je heb alle kennis en je kent wat lichaamstaal. JIJ kan deze vrouw behagen en geven wat ze wil. Nu enkel die angst onder ogen zien om haar aan te spreken.

 • Hoi Barry,

  Wat jij schrijft is totaal niet van toepassing op mijn situatie. Als ik flirt en de heer in kwestie benaderd mij ben ik altijd eerlijk.

  Behandel de ander zoals jij behandelt wil worden!

  Als ik geen interesse in een man heb flirt ik zo wie zo niet! Heb ik wel interesse en ik word gevraagd dan krijgt die gene ja als antwoord!

  Dus wat mij betreft trek je een conclusie over mij terwijl je niet eens de situatie kent!

  Kortom, kijk naar je eigen gedrag, misschien kom je tot de conclusie dat jij iets fout gedaan hebt!

  Trouwens je hebt flirten en flirten. Een goed keurende blik van een man als die voorbij loopt wil niet zeggen dat er iets verder gebeurd. Ik heb het over flirtsituaties die veel verder gaan als een blik! Alleen jullie maken dat verschil niet! Helaas.

  Moon

 • @ Moon

  A dan hebben we elkaar misschien verkeerd begrepen…
  Misschien kan je je situatie iets beter beschrijven dan kan ik ook een beter antwoord geven..

 • Hello Guys!

  Ik ben op deze site terechtgekomen via een link van een vrouwensite ๐Ÿ™‚

  En ik vind het zeer intressant wat ik hier allemaal lees! Ik ben (al zeg ik het zelf) een mooie dame.

  Ben kwartbloed, heb lang donkerbruin krullend haar, donkerbruine ogen en heb lichte sproetjes. Bovendien zie ik er altijd op en top verzorgt uit en loop graag op hoge hakken! Probleem is echter dat ik ook niet op de knappe jongens durf af te stappen en krijg altijd tijdens het uit gaan de “oude mannen” achter me aan.

  Ben afgelopen zaterdag uit geweest naar een salsa party en weer was er zo’n oude man die constant naar me zat te kijken. Op een gegeven moment zag ik een hele mooie Adonis van de trap af lopen en we hadden oogcontact.. Ik lachtte naar hem en ben weer verder gegaan met dansen.. (heb daarna wel af en toe oogcontact gemaakt) Echter was ik te verlegen om iets te doen maar had mezelf beloofd dat ik hem tegen het einde van de avond nog zou aanspreken.. al was het maar met “hay” In ieder geval kwam ik er achter dat die oude man en die adonis bij elkaar hoorde toen die oude man met mij wilde dansen. Uit beleefdheid heb ik met em gedanst maar ik keek die adonis aan met m’n ogen van help me out of this! en hij maar seinen neeee jullie horen bij elkaar.. dus ik in mn gedachten *zucht* anywho; op een gegeven moment ging die adonis een beetje achter de dansende menigte staan… En ik ging sneaky richting hem en deed net alsof ik niks door had en begon lekker voor hem te dansen.. zodat hij me de hele tijd kon bekijken..(achteraf gezien heb ik daar wel spijt van want weet nou niet of het niet een beetje slettiebettie gedrag van me was) in ieder geval na afloop heeft hij me wel een hand gegeven en zich netjes voorgesteld.. En toen zijn we naar buiten gegaan en hebben lang gepraat en uiteindelijk heeft hij mij gezoend.. WAT WAS DAT EEN RAMP!

  Hij stak zn tong helemaal in m’n keel en ik kreeg kotsneigingen. Hij vertelde me wel hoe mooi ik wel niet ben etc en dat hij met me mee wou naar huis.. (dat zegt dan toch ook wel iets over hem?) als je echt respect hebt voor een vrouw dan doe je dat niet. Anywho; ik heb hem de volgende dag nog heel even gezien en weer die tong achterin mn keel.. en dan baal ik zo he; heb je eindelijk een hele mooie man aan de haak geslagen.. kan hij niet zoenen.. De minder knappe jongens zoenen daar- integen vele malen beter.. Zou het zo kunnen zijn dat die knappe jongens denken dat ze heel wat zijn waardoor ze misschien niet goed kunnen zoenen?

  En wat denkt een man als een mooie vrouw waar mee hij oogcontact had zonder dat ze het door heeft voor hem staat te dansen. En hoe maak je een man duidelijk dat je het niet fijn vindt de manier waarop hij zoent.. En daarbij wil ik van jullie weten of het niet slettiebettie van me was om zo voor hem te staan dansen… Ben errug benieuwd naar jullie reacties!

  – The sky is the limit-

 • Hoi Engeltje,

  Allereerst vind ik het heel leuk als een vrouw een reactie achterlaat op deze site.

  Als je mannen echt aanspreekt en dan echt een gesprek aanknoopt en in contact komt, dan laat je zien dat je moeite voor een bepaalde man doet. Ik denk dat het in jouw geval (met je uiterlijk) in je nadeel werkt, want daardoor worden mannen arrogant en misschien zelfs een beetje macho. Ik denk dat je meer succes zult boeken wanneer je het voor mannen gemakkelijker maakt je aan te spreken, maar dat jij hun niet aanspreekt. Of dat je een ding tegen een jongen/man zegt, en dan weer weggaat. Door dat weggaan dwing je degene eigenlijk om meteen te handelen.

  Nu over dat slettiebettie dansen voor hem. Als je voor hem staat te dansen, nadat je oogcontact hebt gemaakt, dan denkt een man aan een soort voorbereiding om je aan te spreken, dat kan zowel het moment zelf zijn, als even daarna. Ik zeg dan wel, dan denkt een man, maar dat is in ieder geval wat ik zou denken.

  Als laatste wil ik toevoegen dat ik het TE generaliserend vind om te zeggen dat minder knappe jongens goed kunnen zoenen, en knappe jongens niet.

  (“The sky is the limit” is wel een masterlijke uitspraak ๐Ÿ˜› )

  Rik

 • Hay Rik,
  Ja echt he.. Thanks!

  Deze uitspraak kunnen de mannen hier vast wel gebruiken ter motivatie!
  Mochten de mannen hier nog vragen hebben aan een “vrouw” Let me know!

  In ieder geval hartelijk dank voor je reactie! Het is voor mij nu al wat duidelijker.. Maar waarom krijg ik dan wel van die ouwe mannen op me af? Zouden de jongere generatie misschien denken dat ik te hoog gegrepen voor ze ben? Of kom ik door mijn uiterlijk misschien arrogant over? En hoe weet ik of een jongen mij leuk vind.. (ik mag dan wel mooi zijn maar ben daar ook onzeker over) Ik ben benieuwd wanneer ik die knappe jongen mag ontmoeten die ook nog eens goed kan zoenen!! haha

  – The sky is the limit-

 • Heey Engel,

  Het geval met die oudere mannen die je beschreef is een moeilijk geval. Het komt veel voor in een relatie dat de man twee jaar ouder is dan de vrouw. Ik weet niet hoe groot het leeftijdsverschil is tussen jou en die oudere mannen…

  Met jouw uiterlijk, zullen mensen bepaalde verwachtingen hebben van de eisen die jij stelt in een man. Men gaat er in het algemeen dus vanuit, dat oudere (rijkere) mannen hier beter aan kunnen voldoen dan jongere (armere) mannen. Mannen zijn sowieso prestatiegerichter. Ik hou wel een slag om de arm wat dat betreft. Misschien kun je eens een voorbeelden of ervaringen met ons delen, over hoe de oudere mannen achter je aan zaten.

  De jongere generatie mannen zou inderdaad kunnen denken dat je te hoog gegrepen bent. Of dat ze in ieder geval niet aan jouw eisen of verwachtingen van een relatie kunnen voldoen. Maar ze zouden ook bang kunnen zijn dat je een Foute Vrouw bent (Daar vind je op deze site ook een aantal blogartikelen over).

  Je laatste punt. Zoals jij jezelf beschrijft (en hoe je naar voren komt in je reacties) kun je er vrij snel vanuit gaan dat jongens je wel zien zitten, tenzij je of hun type niet bent, of dat ze al een vriendin hebben. Op deze site gaat het vaak over lichaamstaal. Iedereen is het er denk ik wel over eens dat vrouwen lichaamstaal beter kunnen begrijpen dan mannen. Op het moment dat een jongen jou niet leuk vindt, zal hij dat snel genoeg laten merken.

  – The sky is the limit –

  Rik

 • @ Engeltje

  Zoenen is meer een kwestie van persoonlijke smaak en oefenen. Heb ook met vrouwen gezoend die er onwijs leuk uitzagen maar totaal niet konden zoenen. Dit is echt een afknapper,vooral omdat ik van zoenen hou.

  Op de vraag hoe je weet of een jongen je leuk vind. Dit ligt een beetje aan de persoon zelf. Is het een passieve man of niet? Verovert hij jou of wacht hij af.? Meerdere afspraakjes / contact laat weten dat die je wel ziet zitten.

  Nu heb ik nog een vraag aan je. Waarover ben je onzeker? Aangezien je van een oudere en jongere man al aandacht krijg zegt toch wat. Kijk de volgende keer is om je heen misschien valt dan op dat er wat mannen kopjes naar je gericht zijn ๐Ÿ˜‰

 • @ Engeltje

  Hallo, ik zie dat de heren je probleem al iets duidelijker hebben gemaakt.
  Het is inderdaad zo dat mannen vaak ouder zijn dan de vrouw, zoals Rik al eerder aangaf, al scheelt het af en toe wel meer dan 2 jaar… Soms wel 7 of 8 jaar. Ligt er een beetje aan hoe oud je zelf bent.
  Ik ben 31 en ik heb vaak een meisje van 23 of 25 niks vreemds aan….

  Dus wat vind je oud.?

  De reden dat je misschien niet zo vaak door een wat jonger persoon is omdat deze vaak wat minder zelfvertrouwen hebben….

  Een arrogante houding of opstelling is een van de grootste afknappers voor mannen!

  Zelf vind ik uiterlijk niet zo belangrijk… Zolang je maar een goed karakter hebt. En er een beetje verzorgd uit ziet. Ik vind het veel belangrijker dat ik met een meisje kan lachen en ze zichzelf niet helemaal geweldig vindt, want dat kan ook een enorme afknapper zijn.

  Succes verder.

 • @ engeltje

  m,n feedback is niet meer nodig…hihi wil toch even kwijt dat arrogantie zoals barry omschrijft. echt de grootste afknapper is die ik in mijn veroverproces meemaak. vrouwen die zich helemaal geweldig voelen en eigenlijk meer macho zijn dan de leuke vrouwelijke trekjes die ze moeten vertonen…

  succes

 • Engeltje heeft voor vuurwerk gezorgd op de blog.
  You go girl !

  Wat mij betreft ben je geen slettiebettie. Je zelf aantrekkelijk maken en hem tot een reactie uitlokken is waar verleiden om gaat. Je doet het prima

  Weet ook dat de de meeste mannen onzeker zijn wat betreft vrouwen. Meestal zoeken ze naar een goedkeuring of toestemming om je aan te spreken. Als je een open houding hebt en een beetje flirt met de jonge mannen, dan zul je gauw de jonge, goed zoenende man tegenkomen.

  Wees niet bang en vraag hem of hij van sensueel zoenen houd. Bespaar jezelf een tornado. Het hoeft dus niet perse te betekenen dat je hem wilt zoenen. je bent tot niets verplicht.

  En vertel alsjeblieft niet 100 keer dat je mooi bent. Straks gaan we nog stotteren bij het typen.
  Blijf de blog in gaten houden. Binnenkort heb ik een paar leuke vragen voor je…

  Groet

 • Wees maar niet bang ik zal niet teveel vertellen over hoe “mooi” ik wel niet ben ๐Ÿ˜›

  Ik ben een dame van 22 jaar oud en als ik uitga dans ik altijd met mn vriendinnen en ben verder niet echt bezig met de jongens om me heen.. tenzij ik natuurlijk 1 leuke jongen op het oog heb. Echter lijkt deze me te negeren of dat ze alleen maar kijken. De oudere mannen (denk aan 35 jaar en ouder) kijken ook wel eerst maar proberen daarna met me te dansen.. wat hen ook wel lukt want ik dans graag.. merk ook vaak dat als ik de jongere jongens vraag om met me te dansen dat ze dan niet willen.. (dans ik misschien te goed?) krijg er wel vaak complimentjes over! Merk trouwens ook wel dat de wat jongere jongens van mijn leeftijd niet kunnen dansen. (dit is niet om te generaliseren maar uit eigen ervaring ๐Ÿ˜‰

  Ben iig zeer opgelucht dat ik geen slettiebettie ben!!

  Anywho; ik voel me onzeker omdat wanneer ik uitga mijn vriendinnen wel leuke jongens tegenkomen en ik alleen maar de wat oudere zit opgescheept.. leeftijd maakt niks uit maar ze zien er ook veel ouder uit en zijn totaal niet mijn types.. en daarom begin ik sterk aan mezelf te twijfelen of ik er wel leuk uitzie/ben.. ๐Ÿ™

  Krijg trouwens ook vaak buitenlanders/andere culturen op me af ipv hollandse jongens.. Terwijl ik toch een blanke huidskleur heb.. Ik zie er wel een beetje exotisch uit misschien vandaar?

  Wil nog wel even zeggen dat ik totaal niet arrogant ben.. mannen vinden vaak dat ik overkom als een bescheiden, lief, zacht, meisje wat ik ook echt ben!

  SO BRING ON THE Questions!! kan niet wachten ๐Ÿ˜›

  – The Sky Is The Limit! –

 • @ Engeltje

  misschien zend je toch verkeerde signalen uit. Als een vrouw als jij zo met mij aan het flirten zou zijn zou ik er gewoon op afstappen en lekker dansen.

 • Hallo engeltje,

  Naar mijn inzicht ben jij geen slettebettie of wat er ook mag op trekken. Je bent juist een meisje die zoekt naar wat aandacht weleens waar naar schone gastjes. Jij bent bang om naar schone gastjes af te stappen? Je bent niet de enige die schrik heeft hoor. Ik heb schrik om eens naar een mooi meisje af te stappen maar daar werk ik aan.

  Vele van die gastjes willen direct veel meer dan ze verwachten van een meisje. Zo direct met de tong vind ik wel overdreven voor een eerste keer, als het toch moest komen, dan zou ik dat langzaam doen, beetje meer evenwicht en geduldig zijn. Ik spreek met een beetje ervaring, niet zoveel van deze heren of medecursisten. Zo ben ik voor ik begon met deze cursus. Je zegt dat die heel mooie gasten niet kunnen zoenen, waarschijnlijk worden die wel benaderd maar eisen ze teveel aandacht op. Je moet je geen zorgen maken, jij hebt zoveel keus om uit te kiezen en kijken wat voor vlees je in de kuip hebt.

  Ik mag me bij de minder knappe gastjes categorie zetten. Vorige week maandag 20 geworden. Ok, ik mag me hier als 1 van de jongste beschouwen maar heb nu een goede basis. ik heb zelfs een meisje van 22 bijna veroverd en het was echt van te zeggen: wauw, maar toch ergens een zware fout te begaan, alles misgegaan.
  Maar dat wil zeggen dat ik het opgeef, ga maar achter die stoere binken aan!

 • Ik had hier overhaast een paar fouten gemaakt.
  Vooral bij de laatste zin: Maar dat wil zegen dat ik het niet opgeef, ga maar achter die stoere binken die je verdienen aan.

  Ben altijd blij als er een dame op 1 van deze blog berichten reageert.

  The sky is the limit? Sinds wanneer ga jij aan ruimtevaart beginnen? Is het een vliegtuig, is het een vogel, nee dat is het niet. Het is mega engeltje die je aan de hemel ziet! Tiens, c’est normale non? Toepasselijk erbij improviseert! En ergens in dat liedje staat er ook nog: Elke boef draai ik een loer, dat zou hier moeten zijn. Bij elke geweldige gast draai ik hen geen loer maar wel een toer. Ontcijfer dat laatste zelf maar.

  Geloof in je eigen en ga ervoor. Als het niet wil lukken kijk dan eens rond uw heen, je zou nog eens verschieten !

  Veel succes nog Engeltje!

 • @ Engeltje

  We twijfelen allemaal wel eens over ons uiterlijk, karakter, levensstijl of vrienden of wat nog meer. Ik zelf wordt ook altijd aangetrokken door oudere vrouwen. Oudere vrouwen vinden mij nu eenmaal aantrekkelijk denk ik ๐Ÿ˜‰ ik zit er ook niet zo mee of vrouwen van mijn leeftijd of middelbare leeftijd me leuk vinden. Ik zie het als een compliment.

  Het kan ook zijn dat oudere mannen eenmaal al veel meer levenservaring hebben dan mannen van begin 20 jaar. En op hun manier makkelijker op een aantrekkelijke vrouw afstappen. Ze weten dat als ze een jongere vriendin zoeken beter hun best moeten doen tegenover de jongere generatie. De jongere generatie heeft nog wel eens problemen met zichzelf en twijfelen vaak om op een ongelofelijke mooie meid af te stappen (en kennen Victor Verlon ook niet haha). Mooie meiden worden over het algemeen het minste aangesproken. Mannen worden verblind door schoonheid en weten dan automatisch niet meer wat ze moeten zeggen. Ook denken ze dat ze niet de competitie aan willen met andere mannen om jouw hartje te veroveren. Schoonheid is mooi meegenomen, maar als je een geweldige lekkere kerel hebt, met totaal geen inhoud, wat moet je met deze man… Verbreed zoiezo je blikveld en flirt lekker met de jonge mannen.

  Ps: aanrakingen en sexy dansen zie ik niet als sletterig gedrag hoor.
  Take care

 • @ Andy

  Leuke tip Andy, kijk eens naar de nieuwe blog. Ruzie – succes met vrouwen door ruzie. Ook voor mij op het lijf geschreven. ik denk dat het veel steun zal hebben om je verovering terug te kunnen winnen.

  Keep up the good work

 • Hay Andy, Barry, Mick, Milan, Roy!!

  Ten eerste Andy van harte gefeliciteerd!! ik kan jouw raadsel niet ontcijferen. Geef me eens een hint ๐Ÿ™‚

  Ten tweede: hartelijk dank voor al jullie leuke reacties! Het doet me goed om wat advies te krijgen van jullie mannen!

  Ben inderdaad ook van mening dat de wat oudere mannen meer levenservaring hebben en kan me goed vinden bij de gedachte dat de wat jongere mannen denken dat ik wat te hoog gegrepen voor ze ben.. dit omdat ze denken ik meer iemand zoek die er financieel wat beter voor staat.

  And I aint saying Im a gold digger. But I aint messin with no broke!! (anymore) haha

  Ik heb dat al veel te vaak gehad en wil graag iemand die eens keer keer een drankje voor me kan betalen bij wijze van!

  Heren, ik wens jullie een fijn weekend and as you all may know.. The Sky Is The Limit ๐Ÿ˜‰

  Also Keep Up the Good work en als jullie lief/bescheiden/respectvol zijn en het meisje het gevoel geven dat ze een prinsesje is dan hebben jullie niks te verliezen!!

  Talk 2 y’all soon!

 • @ Mick,
  Ja ik weet het dat er een nieuwe blog is. Mijn verovering terugwinnen? Dat gaat niet zomaar, er is al een andere mee weg. Het gaat blijkbaar heel snel als het daarop aankomt, zeker met die heel schone meisjes. Je verliest altijd maar je wint wel ervaring bij.

 • @ Andy

  Heel mooi gezegd, deze ga ik onthouden. Alleen maak ik een andere toevoeging.

  – je bent geen verliezer. de ervaring laat je altijd winnen –
  of -* nooit een verliezer, altijd een winnaar *-

  Your choice!!!

  mzzl

 • @ Engeltje

  Mijn tip: sta open voor alle mannen, spreek ze desnoods aan die jij echt beter zou willen leren kennen… Een mooie lach, een beetje flirten en een hallo doen al wonderen. Jij maakt de keuze wie je in je leven wilt natuurlijk. Als wij mannen veel vrouwen om ons heen hebben en in dat geval weinig mannen. Dan ben je als man aantrekkelijker voor een vrouw, dan met alleen mannen om hem heen!
  Is dit correct? Als jij met veel mannen goed op kan schieten en je kunt je grenzen aangeven, dan word je aantrekkelijk voor elke man… Je wordw een uitdaging, je bent spannend! Als je uiterlijk al geen parten speelt kun je ze voor jezelf makkelijk uitkiezen.

  Met andere woorden, val op dat je goed met mannen op kan schieten, zowel van de leeftijd 18 t/m 88. Gedraag je spontaner, opener en vrolijker (al lijkt me dat geen moeite te kosten) ook als jij als vrouw meer aantrekkelijk wilt gaan voelen, moet je het ook echt zijn. Een aantrekkelijke vrouw is in mijn ogen: mysterieus, meegaand, spontaan, kent haar grenzen. Ze heeft ambities, is vrolijk en grappig en is totaal niet verlegen of arrogant. Ook een opvallend sieraad kan voor een man een makkelijkere openingszin zijn.

  Zo’n vrouw zou ik makkelijker benaderen, dan een vrouw die dat niet zo heeft. Zo zou ik me nooit vervelen en zou ik haar hartje met liefde willen veroveren. Wil alles van haar weten en ze valt op voor alle mannen.

  Take care

 • @ Mick,

  Had achter je emailadres gevraagd en al toegevoegd op msn voor betere contacten en uitwisselingen.

  Ik was gisteren eens uit geweest en het bevoel me totaal niet. Dat kan wel eens gebeuren als je een lange tijd nietmeer bent uit geweest. Heb wel van sommige meisjes oogsignalen opgevangen en meer niet. Blijkbaar was ik met mijn verovergedachten niet bij. Het voelt raar aan zo opeens tussen de massa te lopen.

  @ Engeltje

  Een hint geven, dan geef ik uw deze, het is iets vrouwelijks en mannen vinden dat zeer opwindend. Oplossing komt wel later aanbod ๐Ÿ˜€
  Je zegt opeens van te hoog gegrepen zijn. Iemand zei tegen me als ik een zeer aantrekkelijk meisje dus qua uiterlijk langsgaat en ik bleef kijken in haar ogen. Dan zegt er 1 van maten dat ze te hoog is gegrepen ook al heb ik zeer weinig ervaring op gebied van meisjes. Maar ik vond dat totaal niet. Ik vond dat die wel te grijpen is, alleen moet je anders gaan denken zoals overvloedconcept.

  Ik ben ervan overtuigd dat jonge gasten jou wel willen maar dan denken ze gauw van die is iets ouder en oudere gasten hebben hier het voordeel. Maar dat is net de uitdaging om eens voor u te strijden.

  (ps. af en toe een zeer leuk kleedje dragen en daarna terras opgaan, ik denk dat je van aandacht versmacht zal worden!)

 • Hay hay!

  Ik ben afgelopen zaterdag uitgeweest en ik heb meteen jullie tipts/adviezen toegepast! Heb wat vaker om me heen gekeken en kwam idd tot de conclusie dat er wat koppies op me gericht waren. En een leuke jongen die ik had gespot waarvan ik dacht dat hij me niet zag staan zat me later nog te checken.. Vandaag op het werk in de gang kwam ik een paar mannelijke collega’s tegen die ik verder niet ken (werk bij een groot bedrijf) heb ik ook oogcontact gemaakt vriendelijk een glimlach gegeven en hay gezegd. En ik zag al dat ze ook meteen een glimlach kregen. Vond ik erg leuk om te zien.

  I like it ๐Ÿ˜‰

  Heel erg bedankt voor alle goede tips en adviezen! En zijn jullie guys nog op stap geweest? Let me know ๐Ÿ™‚

  – The Sky Is The Limit –

 • @ engeltje

  He engeltje, goed om te horen dat je ons advies meteen hebt opgevolgd en ook meteen resultaat ziet.

  Helaas niet wezen stappen, wel gewerkt :s
  Maar ja, ken niet alles hebben he. Was wel lekker rustig dankzij de “aswolk” (alleen vervelend voor de mensen die gestrand zijn, al 5 dagen!)

 • Leuke dat je zo tevreden bent met onze tips, we helpen iedereen graag, zowel man als vrouw. Want zonder aardige spontane vrouwen zou de wereld maar saai zijn.

 • @ Engeltje

  Mooi om te horen dat je is goed om je heen heb gekeken. Ben het weekend ook nog ff lekker uitgeweest, trok dit keer aardig wat 28+ aan haha en dat voor een jonkie haha.
  Nog een leuk weekend gehad?

  Groetjes

  Roy

 • Hay Hay

  Bedankt voor jullie reacties!

  @ Roy; leuk dat je wat vrouwen hebt aangetrokken. 28+ nog wel ๐Ÿ˜‰ hoe jong ben je dan als ik vragen mag?

  En wie is er afgelopen zaterdag nog uitgeweest?

  Ik wel, maar vond het niet echt geslaagd. Ik heb wel een leuke jongen gespot! Had er een paar keer oogcontact mee en op een gegeven moment kwam hij mijn kant op en wilde mij passeren. Maar ik stond (expres) in de weg en ik bleef staan. Maar hij was vrij lang dus keek ik zeg maar tegen zijn middel aan. Ik heel langzaam m’n hoofd omhoog opkijkend tegen die grote kerel. En toen keek hij mij aan en ik kreeg langzaam een smile op m’n gezicht. En hij glimlachte ook ๐Ÿ˜€ Vervolgens maakte hij mij een opmerking dat we allebei zo’n grijze Arafat sjaal om hadden. (Je weet wel die geruite sjaaltjes die je in allerlei kleuren kunt krijgen.) En liet hem vervolgens door. “Thats all”

  Maar nu heb ik nog een vraag aan jullie heren.

  Ik ben zondag met iemand ergens naar toe geweest en we zijn daarna op het terrein zelf even buiten gaan zitten. Daar zaten 2 jongens die daarna weer naar binnen zijn gegaan. Vervolgens is diegene met wie ik naar buiten ging ook naar binnen gegaan en raakte ik aan de praat met een vrouw die daar later ook is bij komen zitten. Op een gegeven moment komt 1 van die jongens weer naar buiten en gaat naast mij zitten. Zegt verder niks. Op een gegeven moment draai ik m’n hoofd naar hem toe en hij zegt opeens een beetje alsof hij iets MOEST zeggen: “het is wel bewolkt he” en toen maakte ik de opmerking dat ik hoopte dat het mooie weer nog wel zou blijven. Maar hij bleef mij zo verbaasd/doordringend aan kijken alsof hij in trance was ofzo, dat ik me niet echt een houding wist te geven. Anywho; vroeg hij me nog naar mijn naam en heb ik hem een compliment gemaakt over zijn naam. (Wat hij wel kon waarderen.) Maar toch bleef hij me zo vaag aankijken. Echter had ik dat op het moment zelve niet echt door. Maar toen ik daar wegging bedacht ik me dat in 1keer.

  Als jullie dit zo lezen kunnen jullie er dan wat uit opmaken of moet ik hier verder niets achter zoeken. Let me know!

  – The Sky Is The Limit –

 • @ Engeltje

  Ben zelf 25 jaar jong haha. Uiteraard ben ik zaterdag nog met wat vrienden wezen stappen en was weer reuze gezellig :-), nu je het trouwens vraag hoe jong ben jij eigenlijk??

  Nu even terugkomen op je verhaal. Het lijkt erop dat die jongen nogal verlegen was en niet zeker is van zijn zaak. Meestal als je over het weer begint weet je vaak niet wat je moet zeggen. Hij zou je zeker aantrekkelijk vinden, daar zal het niet aan liggen. Kortom je kan deze man doorsturen naar dit blog dan kan die nog wat leren ๐Ÿ˜‰

 • @ engeltje

  Hey meissie alles goed? Dus lekker wezen stappen van het weekend ๐Ÿ˜‰
  Ik heb zelf ook niet te klagen dit weekend eigenlijk, ging goed met de vrouwen ๐Ÿ™‚

  Mijn mening is dat ie niet zo verlegen is. Anders ging hij niet naast je zitten en het gesprek openen met over het weer. Ik ben meer van mening dat deze persoon gewoon niet wist hoe hij met de situatie om moest gaan. Je maakt in ieder geval veel indruk op mannen, dat heb ik al wel door. Vaak zien mannen een bloedmooie vrouw, en hebben zo iets van fuck it, nu ga ik haar aanspreken. Zodra de man bij de vrouw aanschuift en heeft bedacht wat ie moet zeggen, raakt hij ineens overdonderd door zenuwen en spanningen. Vaak komt dit door hoe aantrekkelijk een man een vrouw vind. Zoals Roy zegt, gebruikt de man meestal het weer in de hoop dat de vrouw hier een gesprek over gaat beginnen met de man. De vrouw kent de persoon in kwestie niet en voelt zicht overvallen en kwetsbaar. En ze zal kort antwoorden. De man heeft ineens verstandsverbijstering en weet helemaal niks meer te bedenken, omdat hij alleen denkt hoe hij de zenuwen de baas moet blijven… Je moet bedenken dat het voor ons mannen een vrouw aanspreken op zich meer lef toont dan een keer bungeejumpen.

  Take care

 • @ Engeltje,

  De man die naast je kwam zitten buiten was zenuwachtig en wist niet hoe hij een gesprek moest aangaan. Of misschien was hij onder invloed? Ondanks dat, heeft hij in ieder geval IETS gedaan.

  “The sky’s the limit but my plane won’t fly” ๐Ÿ˜‰

 • Hay hay

  @ Roy, ik ben 22 jaar jong ๐Ÿ˜‰
  @ mick.. wat heb je dat toch weer goed verwoord ๐Ÿ˜‰
  @ Vic.. ik denk niet dat hij onder invloed was hoor.. ๐Ÿ˜› waarsch toch onder invloed van de zenuwen. hahaha.. btw; Permanent Vacation?

  En hoe is het verder met jullie guys? En hoe was jullie weekend?

  @ Milan where ya at? je zou me nog vragen stellen ghighighighi ๐Ÿ˜›

  Ciao!

  – The Sky is The Limit, The Limit Is The Sky –

 • @ Engeltje,

  Ik ben de afgelopen tijd weinig uitgegaan. Ben druk bezig om de juiste balans in mijn leven te vinden waardoor ik weinig ruimte en tijd vrij maak voor uitgaan en vrouwen. Ik denk dat ik voor de aankomende hittegolf wel klaar ben met dit, zodat ik me kan storten op plezier!

  Daar komen mijn vragen:

  1. Meestal als ik een vrouw ontmoet en ze voelt zich aangetrokken, dan merk ik dat de vrouw mogelijkheden creert om verder te praten. Ze vraagt bijvoorbeeld tijdens het werken wat een bepaalde product kost. Herken je dit in jezelf? Zoja. geef een aantal voorbeelden… (denk bijvoorbeeld aan ”Expres in de weg staan”) ghighi

  2. Als ik een afspraakje heb met een meisje, dan merk vaak dat ze tijdens de terugweg haar lippen verzorgt met lipgloss. Geven dames op deze manier aan dat ze straks willen zoenen? jamiejamie

  3. Hoe goed ben jij in mensen inschatten? Ik merk erg vaak dat vrouwen mij goed kunnen inschatten zonder mij echt goed bekenen te hebben.

  Ben benieuwd!
  Tot zondag.

  PS: Iedereen de reactie waardeer ik.

 • @ Milan,

  1. mmmmh hoe moet ik dit zien.. in wat voor soort winkel werk je en sta je achter de toonbank? Als ik de winkel zou binnen lopen en ik zie dat er een leuke jongen achter de toonbank staat dan zou ik wel -als ik mijn spulletjes heb en ik moet betalen, hem met een lieve glimlach en ondeugende oogjes aankijken en hem vrolijk/spontaan groeten. En vervolgens wel een babbeltje met hem maken maar vooral veel oogcontact maken. Kan best zijn dat als ik geintreseseerd ben in hem dat ik hem wel wat vragen zou stellen over producten die ik dan toevallig zie om iig het gesprek op gang te houden. Of idd express in de weg staan maar dan wel met borst naar voren, billen naar achteren, en lipjes getuit ๐Ÿ˜‰ whahaha. Maar als ik een leuke jongen zie in de supermarkt dan ga ik express in de rij lopen waar hij staat en dan maar genoeg lawaai maken met mn hakken dat hij wel moet kijken..

  2. Als een meisje lipgloss op doet kan het zijn dat ze dat doet omdat haar lippen droog zijn en ze geen labello bij zich heeft om evt voor te bereiden mocht ze willen zoenen. Maar over het algemeen weten meiden (als het goed is) dat mannen niet van lipgloss/labello houden. Dus het kan ook zijn dat ze niet willen zoenen.

  3. Ik ben ook wel goed in het inschatten in mensen. Kan vaak wel zien of iemand een player is of niet etc. Maar liefde maakt ook blind.

  Any further Questions?

  The Sky Is The Limit ๐Ÿ˜‰

 • @ Engeltje

  Mijn weekend was weer eens super haha, die van jou ook? Nog wezen stappen en was zoals altijd weer reuze gezellig. Jij nog wat gedaan het weekend?

  Groetjes

  Roy

 • Hoi Engeltje,

  Je vroeg of er vragen voor je waren,

  Ik vind het moeilijk om in te schatten of een vrouw het naar ‘r zin heeft. Ik vind het ook moeilijk om in te schatten hoe ver ik kan gaan, dan bedoel ik zoenen en dergelijke. Hoe kun je zin of een vrouw het goed vindt dat je d’r zoent? (Bijvoorbeeld, welke signalen geeft ze dan…)

  “The sky is the limit, the rainbow is a road”

  Rik

 • @ Roy,

  Ik moest dit weekend babysitten… nichtje kwam logeren. Was wel heel gezellie! Heb lekker meiden dingetjes met haar gedaan, zoals o.a. shoppen en nagels lakken enzo ๐Ÿ˜›

  Fijn dat het stappen zo gezellig was! Nog leuke dames tegengekomen?

  Als antwoord op jouw vraag; Dat ligt er maar net aan.. elke vrouw laat het op een andere manier merken! Als ik een jongen wil zoenen dan laat ik dat niet specifiek merken. Ik begin dan meer met hem te flirten en hem wat vaker aan te raken en lief/glimlachend aankijken… De rest laat ik aan hem zelf over ๐Ÿ˜‰ kan wel zijn dat als hij de stap zet om met mij te willen zoenen door dat hij dichterbij komt dat ik hem dan wel als eerste zou zoenen.. om zijn move te beantwoorden zegmaar.

  En wat je ook kan doen is dat als je al de hele avond met een dame hebt gebabbeld en je merkt zelf dat het super gezellie is en dat je elkaar bijvoorbeeld meerdere malen hebt aangeraakt en het voelt echt super goed… dat je haar dan vraagt of je haar een kusje mag geven.. dat vinden vrouwen ook super schattug en lief รฉn sexy ๐Ÿ˜‰

  En wat daarbij ook belangrijk is, is dat je lekker ruikt ๐Ÿ˜‰ want dan willen ze je alleen nog maar meer zoenen ๐Ÿ˜›

  – If you don’t know nothing about it, the sky is the limit –

 • @ Roy,

  Ik wens je heel veel succes en zorg ervoor dat je een frisse adem hebt en lekker ruikt ๐Ÿ˜› haha

  Hier nog even een paar extra tips:

  1. Vertrek op tijd! (ik heb maar 1 keer in m’n leven iemand ontmoet die echt tot op de seconde op tijd was!
  2. Als je haar een hand geeft, geef haar dan een stevige handdruk met een glimlach en laat (welgemeend) zien dat je er zin in hebt
  3. Geef haar een compliment.. (over haar outfit/haar/schoenen) maakt niet uit!
  4. Oogcontact! Probeer haar regelmatig aan te kijken vooral tijdens het gesprek, maar ga haar niet aanstaren ๐Ÿ˜‰
  5. Zorg ervoor dat je telefoon uit staat / op trilstand daarmee heb je respect voor haar!
  And last but not least; toon oprecht interesse in haar en WEES JEZELF!

  Laat je me weten hoe hoe het is gegaan? Ben erg benieuwd!

  @ Mick

  Bij mij zijn het de schoenen die uit de hand gelopen zijn ๐Ÿ˜€

  Mijn top5 vrouwengeurtjes.

  1. Lancome – Trรฉsor
  2. Burberry – London
  3. DKNY – Red delicious
  4. Givency – Ange ou demon
  5. Van Gils – Tendenza

  Mannen:

  1. Lacoste – Red
  2. Jean paul gaultier. (weet de naam niet meer v/h geurtje is vrij prijzig)
  3. Hugo Boss – Energise
  4. Mexx – Man
  5. Axe – Afrika Eau De Toilette Deospray… die ruikt zooooooooooooooooooooooooooooo lekkr ๐Ÿ˜€

  En wat is/zijn jouw favo geurtje(s)?

  Fijn weekend!

  – Remember; The Sky Is The Limit –

 • @ engeltje

  Ik vindt zelf La nuit de l’homme van yves saint laurent erg lekker draag ik eigenlijk altijd,Beetje prijzig maar dat mag en ik vindt fahrenheit van dior ook wel lekker maar axe is echt verschrikkelijk…

  The sky is NOT the limit,it’s the first stop on your way to heaven :p

 • @ Engeltje

  Hey meissie, leuke plannen voor het weekend? Nog leuke mannen leren kennen? Ik vraag me af of je nog leuke hobby’s/passies hebt? Qua geurtjes betreft het zijn er zo veel maar heb een aantal geurtjes die ik regelmatig draag:

  gio – georgio armani
  cartier – declaration

 • @ Engeltje,

  Een frisse adem is inderdaad aantrekkelijk. Gezonde (volle) lippen maken ook wat los bij mij.

  Oprechte intresse tonen is erg belangrijk. Alleen je telefoon uit doen of op stil zetten? Nee, een afspraakje is beter als deze ontspannen en vrijblijvend is. Het moet niet op een sollicitatie gesprek lijken.

  Bedankt voor je antwoord op mijn vragen
  Binnenkort heb ik er weer een paar…

 • Hello Guys & Barry, Mick, Milan.

  Ik was jullie helemaal vergeten! Ik ben een tijdje ziek geweest heb flinke griep gehad en heb daardoor niet de tijd gehad om hier te posten. Hope you 4give me ๐Ÿ™

  Heb wel de neiging om aan jullie te gaan snuffelen met al die lekker geurtjes.. hahaha

  @ Barry; waarom is Axe volgens jou verschrikkelijk ๐Ÿ˜›
  @ Mick: ik wilde vanavond gaan stappen maar denk niet dat het er van komt.. kan niemand vinden om met me mee te gaan ๐Ÿ™ Any suggestions? ๐Ÿ˜‰
  Heb verder geen leuke mannen leren kennen. Mijn hobby’s zijn; muziek, dansen, koken, zingen, schoenen, shoppen, geurtjes ๐Ÿ˜› en genieten op een terrasje met mooi weer. En wat zijn jouw hobby’s / plannen voor het weekend?
  @ Milan, gezonde volle lippen zijn inderdaad om te zoenennnnn… Heb tot nu toe maar 2 jongens gezoend die dat echt hadden! Heb zelf ook wel volle lippen (niet overdreven botox-achtig) en doe m’n best om ze zo goed mogelijk te verzorgen ๐Ÿ˜› en vwb die telefoon.. Ik vind het heel netjes om bij het eerste afspraakje je telefoon op stil te zetten. Ik als vrouw zijnde kan me er mateloos aan irriteren en voel me dan niet belangrijk, en vind het onbeschoft. Je vrienden moeten weten dat ze je niet moeten lastigvallen tijdens je date tenzij het รฉcht een noodgeval is. Maar goed…. dat is mijn mening ๐Ÿ˜‰ nou waar zijn die vragen gebleven ๐Ÿ˜›

  So whats happening guys? nog leuke/spannende verhalen meegemaakt? Let me know can’t wait!

  Fijn weekend & wees lief ๐Ÿ˜›
  (dat laatste komt vast wel goed ๐Ÿ˜‰

  -The Sky is The Limit And I need A Vacation-

 • @ engeltje

  Je vraagt wat de reden is dat ik axe verschrikkelijk vindt… Het prikt en ik vindt het niet prettig aanvoelen…

  Maar je houd van koken… Wat leuk… Wat maak je nou het liefst als het zulk warm weer is als nu en je hebt weinig zin om lang in de keuken te staan..??

  Ik vindt het wel zo netjes om je tel op tril te zetten maar helemaal uit. Nee dat doe ik ook niet.
  Als ik gebeld wordt kan ik zeggen dat ik met iets “heel belangrijks” bezig ben ๐Ÿ˜‰ en later terug bellen.

  Mooie volle lippen die nodigen idd uit tot zoenen maar het maakt weinig uit natuurlijk, het gaat erom wat je ermee doet ๐Ÿ˜‰ tot nu toe krijg ik geen klachten hahaha

  Nou ik ga lekker naar het park fijn weekend allemaal..!!

 • Hay Barry,

  Ik zou zeggen spaghetti? dat ga ik morgen namelijk maken ๐Ÿ˜›
  En dan doe ik er meestal wat rauwkost bij voor het “frisse” ๐Ÿ˜‰

  Inderdaad de telefoon op trilstand is prima ๐Ÿ™‚

  Ik heb vandaag de hele dag geskate en ga misschien zo nog effe een avondwandeling maken.

  Fijne weekend!

 • @ Engeltje

  Zo de hele dag geskate, ben je niet gesmolten met dit weer! ๐Ÿ˜‰
  Vast een prettige wandeling geweest gisteravond?

  Ik heb zelf lekker in het park gelegen met een goed boek, even lekker ontspannen en s’avonds nog even langs het water gefietst… Ja ik hou van dit weer :p

  Ik heb zelf wat sla en krieltjes gemaakt met een lekker biefstukje erbij. Maar ik ben gek op spaghetti en vooral lasagne… Als je de saus voor de spaghetti zelf maakt zou ik deze een dag eerder maken en dan de pan in de koelkast zetten, dan kunnen alle kruiden goed intrekken en is de saus lekkerder een dag later!

  Maar je bent meer van de activiteiten dan van het zonnebaden? Wat doe je nog meer behalve skaten en wandelen?

  C U

 • @ Barry

  Gisteravond was heerlijk! heb vandaag ook weer een flink stuk gewandeld en ben nog even naar de rommelmarkt geweest. Met dit mooie weer ben ik toch wat actiever. Van die spaghetti is niks van gekomen, ik had geen zin om te koken dus ben uit eten gegaan. Morgen zal ik spaghetti maken en inderdaad het is de volgende dag een stuk lekkerder. Ik gebruik geen saus in pot, die vind ik te zuur maar ik doe zo’n zakje gebruiken van de Honig en doe er dan vervolgens verse groente bij en een flinke lepel met sambal zodat het lekker pittig is. Klinkt erg lekker wat je hebt gemaakt! kook je vaak? Ik ben van de activiteiten รฉn van het zonnebaden. Maak graag wandelingen met dit mooie weer maar vind het ook heerlijk om te zonnen en te niksen. Wel lekker dat jij in het park kan liggen… dat hebben wij hier niet. Oja, als antwoord op je vraag wat ik naast het skaten en wandelen doe… ik doe ook nog aan fitness en ga daarnaast graag shoppen,terrasjes pakken, relaxen.. wil graag nog op salsa maar moet nog iemand vinden om dat mee te doen. En jij ? Ben benieuwd ๐Ÿ˜‰

  Ciao!

 • Heerlijk om met dit weer te gaan wandelen. Zeker op het strand met de schemering.
  Vandaag is naar de kermis geweest bij ons was weer reuze gezellie en nog knetter bruin geworden ook haha.

  Het was weer een heerlijk flirt weekend ๐Ÿ™‚

 • @ Roy,

  Fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad! Ik heb lang niks meer van je gehoord.. Hoe ging je date?

  Kleurtje is altijd goed ๐Ÿ˜‰

 • @ Engeltje

  Hey engeltje

  Hahaha je had geen zin om te koken,dat krijg je dus met dit weer! Ik kook eigenlijk altijd maar als jij het een keer wil doen hoor je mij niet klagen ๐Ÿ˜‰
  Hou wel van lekker pittig eten haha. Dus je bent maar uiteten geweest, ook heel gezellig! Wat heb je gegeten?

  Ik ben zelf ook meer van het wandelen en fietsen al kan ik ook lekker relaxen met een goed boek of wat muziek. Het is maar net hoe de pet staat ๐Ÿ˜‰

  Gelukkig woon ik vlakbij het park, dus daar ga ik vaak naar toe om even een uurtje te relaxen. Is er bij jouw geen park? Welke uithoek van de wereld woon jij?

  Met dit weer wandel en fiets ik ook graag en verder ga ik graag op een terrasje zitten,lees ik graag een goed boek en doe ik ook aan fitness. Salsa dansen is ook erg leuk zou ik ook nog weleens willen doen, maar ja als je al geen park hebt woon je vast niet in de buurt ๐Ÿ˜‰ haha

  Succes vandaag met de spaghetti, ik maak de saus ook altijd zelf want die uit de pot is niet lekker, verse groenten doen het hem denk ik.

  Tot horens….

 • @ Engeltje

  Haha had geen snellere reactie dan vandaag… maar het weekend zit er weer op. Al heb ik er op het moment even geen last van want ik ben werkeloos op het moment… Ach shit happens! Hopelijk heb je nog wat gedaan van het weekend want ik ben best nieuwsgierig wat je gedaan hebt. Ik heb zelf rustig weekendje gehad met een leuke vrouw ๐Ÿ˜‰ Ben op dancetour geweest in Breda. Trouwens leuke hobby’s heb je, maar als ik het zou samenvatten kun je je hobby wel “wel van het leven genieten” noemen toch? En mocht je echt niemand vinden voor een avondje stappen, hier zijn mannen genoeg die je voor een avondje willen vergezellen ๐Ÿ™‚

 • @ Engeltje

  Klopt had een hoop leuke dingen op het menu staan en het was lekker weer dan zit ik niet graag achter de computer ;-). Het afspraakje was leuk maar daar blijft het ook bij, merkte bij mezelf dat ze niet bij me past uit de gesprekken.

  @ Barry

  Pittig eten I love it haha ๐Ÿ™‚ heerlijk is het om in een park te lopen, bij ons in de buurt hebben we een gezellig park en woon aan de rand van een enorme polder waar je ook goed kan lopen/hardlopen.

  @ Mick

  Haha de laatste zin doet het um ๐Ÿ™‚ altijd gezellig om nieuwe mensen te ontmoeten he! Al wat op het oog kwa werk? Spreek je snel weer, want we hebben nog wat te regelen he ๐Ÿ˜›

 • @ the guys

  Misschien zijn er mannen die me een tip kunnen geven. Een vriend van me zit te vloeken en zich druk te maken over het feit dat z’n vriendin zo onvoorzichtig en ongezond bezig is met haar eigen gezondheid. Hij wil juist dat ze wat meer gaat sporten en zich wat meer gaat bewegen. Hij heeft aangeboden om zelf ook weer de draad op te pakken en beter voor z’n gezondheid te zorgen, maar ze werkt niet echt mee. Ik ken hem en haar verlaten vind hij ook lastig omdat hij van de persoon opzich is gaan houden. Dit vind ik dus al een goed teken en ik zei dat eigenlijk dat al genoeg moet zijn. Maar aan de ene kant snap ik ook wel wat ze bedoelen met het oog wil ook wat! Ik vind het lastig hier m’n mening over te geven hoe hij haar subtiel kan laten weten wat hij tegen haar moet zeggen. Ik ben wat voorzichtiger geworden en hoop dat ik uit jullie reacties de enige hulp kan halen.

  Thanks

 • @ Mick,

  Voordat ik op bovenstaand ga reageren wil ik eerst nog even zeggen dat dit me aan die reclame doet denken van de McDonald Mannenburger “dikke kont”

  Ik weet dat ik niet behoor tot een van de “guys” aangezien ik een vrouw ben, en weet ook dat ik niet mag reageren… maar ik doe het lekker toch omdat ik het niet kan laten ๐Ÿ˜›

  Alvast ** mea culpa**

  Ik denk dat je het beste tegen die vriend kan zeggen dat hij zo subtiel mogelijk moet zijn.

  Hij kan het beste aangeven dat hij de laatste tijd heeft zitten denken over zijn en haar levensstijl, en dat hij tot de conclusie is gekomen dat het misschien verstandig is om wat gezonder te gaan leven dor middel van verantwoord eten / bewegen. Hij weet van zichzelf dat hij dit niet alleen kan en dat hij daarom haar hulp nodig heeft. (Omdat je samen veel sterker staat door dat je elkaar kan steunen / motiveren waardoor je het langer vol kan houden en beter je doel kan bereiken.) Hij geeft aan dat hij van haar houdt zoals ze is maar zich toch een beetje zorgen maakt. Ik hoop dat je vriend hier wat mee kan.

  Nu even iets persoonlijks:

  Ik heb een tijdje geleden een relatie gehad en daarvoor leefde ik heel gezond. Ik at mager en gevarieerd en sporte 4 keer per week. Toen ik aan de relatie begon.. ging ik steeds meer รฉn ongezond eten, en steeds minder bewegen waardoor ik dus wat kilo’s ben aangekomen. Ik was het toen ook zat en heb toen samen met m’n vriend afgesproken dat we er samen wat aan gingen doen. Ik ging weer fitnessen en hij ging weer bankdrukken met z’n kameraden. Ook gingen we meer op onze voeding letten en we konden elkaar motiveren. En als ik weer aan de chocolade zat zei hij heel subtiel: “schat.. is dat wel zo verstandig verstandig”.. ๐Ÿ˜‰ en dat vond ik zoo lief.. ๐Ÿ˜€

  ~The Sky Is The Limit~

 • @Mick

  Het is natuurlijk altijd lastig als iemand meer gaat eten. Stiekem een documentaire opzetten (tijdens hun romantische avondje) over te dikken mensen wilt misschien wel werken? (afschikken werkt altijd beter dan belonen wat afvallen betreft).

  Hij zou eventueel ook is wat vaker gaan koken (gezond). Of alle snoep het huis uit gooien van de 1 op de andere dag en er wortels (lekker zoet) en komkommer overal verstoppen in alle laadjes en koektrommels.

  Wil dat allemaal echt niet werken? Dan zou ik toch voor de eerlijke methode kiezen. De manier van Engeltje spreekt me daarbij opzich wel aan, al hoewel je misschien zelfs het gewoon direct kan zeggen hij zich zorgen maakt, en hoe zij daar tegen aankijkt. (Maar ik kan er naast zitten of course.)

  Ben benieuwd!

  Groetjes,
  Tom

 • Heey Engeltje,

  Ik ben de laatste tijd meer bezig met uiterlijk dan anders en ik was na aan het denken over kapsels en dergelijke. Sinds een paar maanden hou ik mยดn haren het liefste kort. Om de zoveel tijd millimeter ik ze. Nou wil ik je vragen wat jij van kort (gemillimeterd) haar vindt/ wat vrouwen in het algemeen daarvan vinden en in hoe verre het kapsel dat je draagt meespeelt in het flirten en Veroveren.

  Alvast bedankt,

  Rik

 • @ Rik,

  Ik vind het wel erg mooi als een man zijn haar gemillimeterd heeft. Het staat stoer en sexy en mannelijk. Je kapsel speelt echt heel erg mee in het flirten, ik let daar echt wel op als een man op me af komt met een kapsel ala scofield. Mijn voorkeur gaat ook uit naar mannen met gemillimeterd haar ๐Ÿ˜‰

 • @ Engeltje

  Je kunt geen betere tips krijgen dan van een vrouw, dus waarom zou je niet mogen bloggen? Elke visie van iemand kan me waarschijnlijk helpen. Het is lastig dit erg subtiel te brengen zonder er ruzie over te krijgen. Omdat uiterlijkheden bij een vrouw erg zwaar tellen en ik als man ga daar mannen geen slechte tips over geven. Maar ben blij dat je me daarbij helpt en ben je daar ook dankbaar voor.

  Take care

 • @ Maarten,

  hahaha gekkiee… mannen met halflang haar zijn ook mooi hoor ๐Ÿ˜€

  @ All the guys.. mannen met een ander kapsel dan mr. Scofield zijn niet per definitie onaantrekkelijk voor mij ๐Ÿ˜› zo! haha

  @ Mick,

  Maar ik dacht dat ik niet mocht reageren omdat je @guys had neergezet /me trekt zielig gezichtje op ๐Ÿ˜› ben toch blij dat je mijn hulp waardeert. Je hoeft niet persee ruzie te krijgen als je het brengt op de manier zoals ik heb aangegeven. Tenzij die persoon zich meteen tot alles aangesproken voelt en super onzeker is en niet tegen een “stootje” kan. Trouwens even over je baan.. ik vind het heel vervelend voor je en hoop dat je snel weer een andere baan zult krijgen. En anders heb ik nog wel wat klusjes voor je ๐Ÿ˜‰ Leuk trouwens dat je naar dancetour bent geweest! mmmm en een rustig weekendje gehad met een vrouw? vetel vetel ๐Ÿ˜› Mocht ik me alleen voelen en zin hebben om op stap te gaan dan laat ik het je wel weten ๐Ÿ˜‰

  And last but not least: @ Barry ๐Ÿ˜‰

  Ik heb een kalfsrolade gegeten in een saus van mosterd/dragon. En het was heerlijk. Daarbij had ik gekruide aardappels en wedges en rauwkost.

  Zelf ben ik woonachtig in Almelo in het OOoosten van het land..en jij?
  En hoe was je dag vandaag ๐Ÿ™‚

  Ciaociao

  ~The Sky is The Limit and don’t ask me why~

 • De laatste tijd begin wel door te hebben van te flirten en te durven flirten.
  Bij is dat nu knipogen, glimlach en fluiten ernaar om eventueel nog een begroeting erop boven te plaatsen. Het lijkt niet veel maar het werkt wel. Sommige meisjes negeren dat maar vind het absoluut niet erg. Ik heb toch geprobeerd en voel me er goed bij.
  Ik zal eens mijn boek nog eens moeten doornemen op de hoofdstuk van flirtsignalen want het is nog een beetje onduidelijk. Bv, ik keek naar ene en ik glimlachte en die keek weg opzij. Het is me nog een raadsel wat dat was met haar.

  Nu volg ik de advies van boor meerdere bronnen tegelijk aan en daar zit ik nu, heb 4 keuzes met mogelijkheid tot 5de keuze. De eerste kon al niet afspreken want ze zit in haar blokperiode, ja ik heb zelfs de durf om te bellen en om af te spreken. Bij de tweede is het een losse flirt maar schenk er geen verdere aandacht aan. Bij de derde nog een heel andere geval, ik kwam die een tijdje twee weken lang tegen en sindsdien niet meer te zien, juist nog af en toe en die toonde intresse maar ik deed nog niets. Ik was me zelf aan het voorbereiden om eventueel aanspreking met intressante speelse dialoog aan te gaan.

  Bij de vierde lijkt alsof ze hard to get speelt maar ik heb die indruk niet. Ze is wel veel slimmer als me en toen begon ik te twijfelen, ok ze is wat slimmer wat nu? Ik zie die toch elke dag maar heb van het jaar 3 keer aangesproken, het is zelf heel weinig maar wil nog de mysterieus zijn bewaren. Veel gasten hebben het geprobeerd om haar te versieren. Maar na een babbel met een maat van me waarmee hij daarmee bevriend is, schijnt dat enkel players geprobeerd hebben en dat nog geen deftige kerel heeft opgedaagd. En ze weert behoorlijk veel players af. Mijn kansen stegen wel toen ik dat hoorde. Ik weet wat ik ongeveer wat doen maar toch wringt er een twijfel. Een twijfel van machteloosheid, zoveel geprobeerd en zoveel gefaald, het lijkt enkel zo moeilijk maar in feite is het niets als je volledig aan je overvloedconcept denkt en beweegt ernaar. Een kleine twijfel is het wel waar. Nu ben ik me erop aan het voorbereiden en het zal niet makkelijk worden om zomaar een sterke karakter te veroveren. Iemand enig ideeen nog?

  @ Victor
  kan jij geen blog maken over “hoe je vrouwen verovert die slimmer zijn dan u”?
  Ik weet wel dat analytisch vermogen niet moet gebruiken en enkel haar gevoelsmatig benaderen. Kan jij en jouw ervaring geen verband leggen van vrouwen die slim zijn en toch kunnen veroveren? Heb er een moeilijkheid ermee, ik zou het graag wat meer diepgang hebben.

  @ Engeltje,
  Dus millimeter haar zeg je? Das net zoals bij de mannen die schapen scheren, ja zo kapsel wil ik ook wel, van die schaap he haha ๐Ÿ˜€
  Ik kan het wel doen maar ik experimenteer met baardgroei.
  Af en toe uitprobeersels en als dat niet werkt weer glad geschoren.

  Heb jij enige idee over soort baarden die wel sexy zijn of net weer niet of toch zoals de meeste glad geschoren?

 • @ Engeltje je mag het eerlijk zeggen hoor. Ieder zijn smaak. Ik hou zelf het meest van vrouwen met wat langer haar ( tot ruim in de nek iig). De haarkleur maakt me echt geen reet uit. Ik dacht eerst dat ik altijd op blonde vrouwen viel maar ik vind vrouwen met bruin en zwart haar eigenlijk net zo knap. Ik heb wel een lichte voorkeur voor bruine ogen bij een vrouw maar ik knap niet af ofzo op vrouwen met lichtkleurige ogen.

  Liefde zit in het hart niet in het hoofd. Iemand die totaal niet je type is kan je uiteindelijk alsnog voor vallen aldus de almachtige Victor Verlon ๐Ÿ˜‰

 • @ Andy,

  Ik vind een baard net als die van David Beckham heel sexy en wat ik ook heel mooi vind is een klein sikje of een baard maar dan heel dun gesneden zegmaar zoiets: http://us.123rf.com/400wm/400/400/thesupe87/thesupe870901/thesupe87090100196/4220148.jpg

  En over die vrouwen… ik zou gewoon jezelf blijven en niet te veel stressen en teveel boeken lezen, want daar schiet je toch niks mee op….. Dan doe je je voor mijn gevoel je anders voor. Uiteindelijk moeten ze van je houden om wie je bent, en daar heb je ook geen boek voor. Je kan het gebruiken voor der bij zegmaar. Ik vind, van wat ik uit je verhaal opmaak, dat je al hard genoeg je best doet. En als ze je echt leuk vinden dan mogen zij ook wat moeite doen! Misschien zie ik het helemaal verkeerd hoor.

  @ Maarten. Ik vind halflang haar ook heel mooi ๐Ÿ˜‰ vooral als het heel dik zwart/bruin haar is. Deze bijvoorbeeld: http://www.haartrends.net/photos/uncategorized/2007/08/10/jan22.jpg (rechter) en deze http://www.mannenstyle.nl/wp-content/uploads/halflang_krullend_haar_kapsel2.jpg en nog vele andere mogelijkheden.

  Wat voor half lang kapsel heb jij?

  Ik heb zelf lang bruin krullend haar en donkerbruine ogen ๐Ÿ˜‰

  En inderdaad, Victor heeft inderdaad gelijk! Ik moet ook eerlijk toegeven dat als ik een knappe vent zie zonder inhoud dat ik dan ook snel ben afgeknapt. En het gaat er niet om of je knap bent. Het gaat er om of je voor mij aantrekkelijk bent.. en dat is naar mijn mening iets heel anders.

  Weltruste guys & talk 2 y soon!

  -The sky is the limit betekent dat je ongelimiteerde mogelijkheden hebt en dat je alles wat je wilt in het leven ook daadwerkelijk kunt bereiken-

 • @ Engeltje

  Ik vind het heel attent dat je open staat voor ons, ik respecteer dat heel erg. Mijn respect heb je zeker wel verdiend. Dance tour was zeker gezellig en inderdaad erg mooie vrouwen met korte rokjes ๐Ÿ˜‰ (I like that) paar weekenden geleden een leuke vrouw ontmoet. Ik voel een klik terwijl ik haar helemaal niet zo aantrekkelijk vind. Dit staat m’n mannelijke trots in de weg, dat is best lastig op zich. Maar je bent altijd welkom om met ons op stap te gaan? Als je het leuk lijkt kan Victor ons in contact brengen via onze e-mailadressen, zo heb ik al contact met een aantal cursisten.

  @ Andy

  Zoals ik je wel eens verteld heb is het vaak meer doen dan denken. Vrouwen kunnen verrassend uit de hoek komen soms en je heel klein maken. Maar je moet ook niet haar intellectuele kant ontdekken, maar haar emotionele kant. Je wilt haar toch laten zien wie Andy is? Maak haar gek met die Andy. Prikkel haar fantasieรซn met nieuwsgierigheid. Blijf altijd een beetje mysterieus, maak haar vrolijk door speels te zijn en humor te gebruiken. Dit zijn goede ijsbrekers en haar fantasieรซn maken haar verliefd op je!

  Take care
  -{friends are forever en love takes a lifetime}-

 • @ Engeltje

  Zo een kalfsrollade, flinke maaltijd voor een klein meisje ๐Ÿ˜‰
  Je houd wel van een lekker stuk vlees…? En wat is dat geen ijsje achteraf?

  Maar je komt dus uit het oosten van het land,dat is een eind weg van hier engeltje. Ik woon in de randstad, Rotterdam in “the Happy village” om precies te zijn haha. Dat is wel een eind uit de buurt voor een keertje koken he ๐Ÿ˜‰

  Mijn dag was weer fantastisch gister zoals gewoonlijk (ben altijd vrolijk), lekker gewerkt en nog even gesport toen ik thuis kwam en daarna nog even op de bank gezeten en tv gekeken. Vandaag en morgen lekker vrij dus ik ga zo ff de stad in nieuwe schoenen kopen en en dan het huishouden zodat ik morgen de hele dag kan doen waar ik zelf zin in heb.
  En hoe is het afgelopen met de spaghetti of had je weer geen zin om te koken haha. En hoe was engeltje haar dag..?

  C U

  O, en nog even over het haar gebeuren. Het speelt natuurlijk wel mee hoe je haar zit. Ik vind zelf lang donker haar erg mooi, vooral als er een beetje slag/krul inzit maar het gaat om de uitstraling die het je geeft.
  Bij de een staat het wel en de ander niet. Doe gewoon wat je zelf prettig vindt! Je kan nog zo goed je best doen om eruit te zien als David Beckham (om maar iemand te noemen) of Kim Kardashian (so fine!!) je bent en blijft toch jezelf!

 • @ Mick
  Thanks.. ik respecteer jou ook ๐Ÿ™‚ Heb je al weer wat gehoord van die vriend van je? Ik vind het wel grappig, dat je met iemand een klik voelt die je helemaal niet aantrekklijk vindt.
  Weetje dat ik dat ook altijd heb? En met de “knappe” jongens heb ik helemaal niks.. Misschien wordt het toch eens tijd dat we met onze ogen maar eens naar de binnenkant gaan kijken en het uiterlijk maar meer voor lief nemen.
  Want iemand die heel mooi is van binnen straalt dit ook uit naar buiten waardoor je ineens een hele andere kijk krijgt op iemand.

  Jah het lijkt me wel leuk om een keer met jullie op stap te gaan! Waar woon je als ik vragen mag?

  @ Barry,

  haha ik heb niet zoveel gekregen hoor, het was op een groot bord maar allemaal in kleine flinterdunne plakjes gesneden.. precies goed voor mijn kleine maagje.. en daar paste een ijsje niet meer in ๐Ÿ™ Bovendien ben ik niet zon vleeseter hoor.. Lus het wel maar eet niet zoveel vlees. Het is idd een eind van R’dam naar Almelo maar afstanden zijn er toch om te overbruggen? ๐Ÿ˜‰ haha en anders laat ik je wel weten als ik in R’dam ben. En.. ben je geslaagd met schoenen? Ik heb vanavond nog wat dingetjes gekocht voor mn vakantie.. Ik wilde een zonnebril halen en had een super leuke gevonden maar er zat op het glas een klein krasje en ze wilde ook geen korting geven dus heb ik het maar gelaten.. spaghetti had ik geen zin meer in.. ik heb aardappelpuree gegeten met snitzel en groente had geen zin om te koken. En wat heb jij gegeten? Fijn dat je altijd vrolijk bent, ben ik ook altijd! Mijn dag was goed het ging lekker snel en ik ga zometen nog mijn koffer inpakken het wordt een lange nacht want ik heb genoeg te doen. En hoe was jou dag vandaag?

  @ Guys,

  Ik heb even een vraagje aan jullie.

  Ik had laatst een mannelijke collega van een andere vestiging aan de lijn die mij belde met een vraag over een klant.
  We waren gezellig aan het babbelen en op een gegeven moment viel er in 1 keer een stilte en ik dacht waarom zegt hij niks meer.. Dus ik zei zo van jah… en hij heel stompelig jahhh..
  en toen sloten we het gesprek een beetje raar af maar die collega bleef in mn hoofd omdat hij zon leuke/rustgevende stem had.
  Op een gegeven moment dacht ik van ach mail em toch gewoon.. en mn andere stem zei nee joh ben je gek dat moet je niet doen. En toen zei die andere stem weer.. ach je kan toch wel gewoon babbelen. Dus heb ik em gewoon gevraagd hoe hij daar zo terecht was gekomen omdat hij daar ook al wat over zei in het gesprek.
  Dus wij beginnen met mailen en hij zegt dat ik lief ben en aardig en grappig en dat hij het zo leuk vind om met me te mailen. Maar hij heeft wel een vriendin… maar goed ik weet dat en respecteer ik ook maar hij zit intussen wel lekker te flirten. En hij vroeg me of er nog leuke mannen op mn werk waren. En ik zo nee blablabla en vroeg ik of er bij hem leuke vrouwelijke collega’s waren.
  En toen zei hij nee niet echt. En toen zei ik dat ik het jammer voor hem vond maar dat hij het ook niet nodig had. (ik bedoelde daarmee omdat hij al een vriendin heeft)

  zegt hij vervolgens; nee hihihi ik heb jou toch hihihi

  En ik ga straks op vakantie en gaf hij aan dat hij me mn mailtjes wel zal missen..
  En toen had ik hem mijn privemailadres gegeven voor als hij me zou missen dat hij me dan wel mag mailen.

  De vraag is; kan hij dit zomaar maken ten opzichte van zijn vriendin? Het is puur vriendschappelijk maar toch zit hij wel met me te flirten op een manier die je doet met een vrouw als je haar leuk vindt.
  En ben ik wel goed bezig? Ik heb zoiets van ja ik ben single mij kan je niks maken maar ik wil niet tussen hun in gaan staan. Het wil niet zeggen dat het daar persee naar toe moet leiden maar ik hou het wel voor ogen.

  Dus wat denken jullie? is hij gewoon een flirtbol en flirt hij gewoon zonder bijbedoelingen of… En hij heeft me ook al meteen gemaild op mn privemail ๐Ÿ˜‰ haha

  But I love to flirt also dus ja ๐Ÿ˜€

  ~The Sky Is The Limit maar gij zult niet begeren wat uw naaste toebehoort~

 • @ Engeltje

  Haha ja dat is raar. ik kom uit Breda en jij? Terwijl ze tegen een vriendin van me zei: ik heb nog geen slechte eigenschappen gevonden bij mij. Raar eigenlijk. Ik hou van vrouwen die echt een uitdaging zijn. Versier ik een bloedmooie vrouw en laat ik die vallen voor een minder aantrekkelijke vrouw omdat ze in mijn ogen een stuk interessanter was dan de bloedmooie vrouw. Eigenlijk geef je de hoop op als je minder goed in het veroveren van vrouwen bent en de technieken niet kent van Victor. Vele mannen zitten er ook mee dat ze maar niet aan de vrouw kunnen komen. Onzin natuurlijk! Je moet gewoon oefenen en niet bang zijn vrouwen aan te spreken. Dan vinden vrouwen je gewoon ineens een stuk aantrekkelijker (zo zie ik dat dan). Ik merk dat ik niet perse voor het mooie moet gaan maar voor het interessante… Een vrouw die lekker in het leven staat.

  Take care

 • Heey Engeltje,

  Nog bedankt voor je Scofield-reactie van laatst ๐Ÿ˜‰

  Dat hij een vriendin heeft, en met jou flirt is zijn zaak. Daar ben jij helemaal niet verantwoordelijk voor, dat heeft te maken met zijn normen en waarden.

  Misschien dat je in een reactie kunt zetten wat je zelf van hem wilt en verwacht. Als je geen relatie met hem wilt, dan kunnen jullie gewoon lekker blijven flirten, en dat is dat. Maar als je dat juist wel wilt, kun je jezelf afvragen of je wel goed bezig bent. Je zegt dat je respecteert dat hij een vriendin heeft, en dat is heel mooi, maar je loopt altijd het risico dat je tussen hen in komt te staan… Daarover verschillen de meningen.. veel mensen keuren zoiets af, maar ik heb er zelf eerlijk gezegd niets op tegen.
  Ik ben er wel van overtuigd: als het jou lukt om iets met hem te beginnen (ten koste van zijn vriendin) dan zal er altijd iemand zijn die het ook zal lukken iets met hem te beginnen (ten koste van jou).

  Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik van hem moet denken, maar bij je laatste vraag denk ik toch eerder datgene dat op de puntjes had moeten staan ๐Ÿ˜› dus dat hij wel bijbedoelingen heeft, maar dat kan ik dus niet zo goed inschatten.
  Aan subtiele dingen kun je zoiets zien: Zijn er mensen op je werk die toegang hebben tot je/jullie mailaccount? Zijn er collega’s die weten dat jullie contact hebben? Is zijn email van hemzelf of van hem en zijn vriendin samen? Als laatste kun je hem uittesten door eens voor te stellen elkaar te ontmoeten in jullie eigen tijd, van z’n reactie kun je ook een heleboel afleiden.

  Hopelijk heb je er wat aan ๐Ÿ™‚

  Rik

 • @ Engeltje

  Haha eigenlijk geef je zelf het antwoord al ” gij zult niet begeren wat uw naaste toebehoort”
  Kijk zelfs als je een vriend of een vriendin hebt flirt je met anderen dat is nou eenmaal zo maar als ik weet dat een meisje een vriend heeft is het toch wat meer voor de lol en vraag ik niet of we samen iets gaan doen. Ze heeft een vriend en dat respecteer ik en ga ik weer verder, er is vast wel een meisje zonder vriend.

  Dus je had geen ruimte meer voor een ijsje..!? De meeste meisjes die il ken houden juist ruimte over voor het ijsje haha
  Voor de schoenen ben ik nog niet geslaagd, het regende behoorlijk hard dus ik heb maar een filmpje gekeken thuis. Morgen weer een dag. ๐Ÿ˜‰

  Om eerlijk te zijn heb ik vandaag dus wel spaghetti gemaakt haha Door ons “gesprek” had ik daar ineens trek in gekregen,stom he…

  Afstanden zijn er idd om te overbruggen ik ben nog nooit in Alemelo geweest, maar voor alles is er een eerste keer. ๐Ÿ˜‰
  Ik weet in R’dam ook wel wat leuks te doen dus dat komt wel goed.
  Zoals Mick al aangaf kan Victor ons in contact brengen zodat we het kunnen bespreken. Dus Victor als je meeleest van mij mag je m’n mail aan Engeltje geven.

  Maar je gaat binnenkort op vakantie, dat is lekker waar ga je naartoe..?

  C U

 • @ engeltje

  Hmm goeie vraag. Ik las hem wat later! Ik zie wel veel symptomen in de mail die hij stuurt dat hij jou wel ziet zitten, dat weet ik bijna zeker. Ik weet ook niet hoelang zijn relatie al aan de gang is en wat jij voor hem voelt. (Voor jou is het een vrijblijvende flirt, klopt dat?) Allerlei dingen spelen er mee.

  *is hij z’n vriendin beu en wilt hij haar inruilen voor jou? Dat is wel niet echt netjes van hem moet ik toegeven.

  *zoekt hij spanning die hij bij z’n vriendin niet kan krijgen? Hij zet dan wel een relatie op het spel? Maar is wel eerlijk dat hij toegeeft dat hij een vriendin heeft.

  *hij weet al dat z’n relatie niet lekker loopt. En is bang dat hij opeens zonder een partner komt te staan en probeert de schade te beperken.

  Ook zou het gewoon een flirt kunnen zijn of een kreet om aandacht. Moeilijk te zeggen eigenlijk uit de liefdesverklaringen die hij je brengt met een omweg. Het kan zijn dat er aantrekkingskracht is naar jou toe. Ook stotterde of viel er een stilte aan de telefoon. Het zou kunnen zijn dat hij even niets meer te verzinnen had om je wat te vragen. Dit kan ook door aantrekkingskracht komen natuurlijk? Ook enkel een stem kan veel losmaken.

  Volgende vraag: maar of het wel kan ten opzichte van z;n vriendin? Kan ik je beter vragen wat zou je vinden als jouw partner zo zou doen naar een andere vrouw? Zou je dat goed vinden? Of maakt het je kwetsbaar? Ik zou het eigenlijk niet echt leuk vinden. Hier zijn geen wetten voor, dus flirten mag zolang het maar vrijblijvend blijft.

  Tot slot: deze keuze moet je maken uit eigen perspectief of hij bijbedoelingen heeft om jou te willen veroveren. Ik zou persoonlijk niet in een andermans relatie willen rotzooien, maar een lekkere vrijblijvende flirt is nooit mis, dit maakt je altijd weer bijzonder. Ben eerlijk over wat jij graag wilt en wat hij verwacht van jou? Ik kan niet beslissen voor jou natuurlijk. Heb het gevoel dat hij bijbedoelingen heeft maar dat kan ik niet uit alle tekst ophalen.

  Take care en succes.

 • @ Mick, ik kan niet anders zeggen dan dat ik het helemaal met je eens ben ๐Ÿ˜‰
  Ik vind een man ook een stuk aantrekkelijker als hij het lef heeft om naar me toe te komen en een babbeltje met me te maken dan een knappe gozer die alleen kijkt en niet koopt (geen moeite doet)

  Vwb die collega, het is voor mij puur een flirt want ik ben echt niet van plan om te gaan rotzooien in andermans relatie. Ik ben juist voor relaties en ik wil absoluut niet de reden zijn waarom deze eventueel stuk zou gaan. Mocht hij aangeven dat het niet meer lekker loopt en dat hij mij erg leuk vindt dan zal ik tegen hem zeggen dat ik niet tussen hun in wil staan, en dat hij er voor moet vechten en mocht het uit raken en we hebben nog contact dan kunnen we altijd verder kijken maar daar wil ik niet eens aan denken.
  Ik denk dat hij gewoon geniet van de aandacht ๐Ÿ™‚ maarjah het kan inderdaad ook aan mijn/zijn stem liggen! Ik zou het niet accepteren als mijn partner dat zou doen echt niet. Ik zou hem als het erger zou worden wel voor de keus stellen.

  @ Rik,
  Your welcome ๐Ÿ™‚
  Je hebt ook helemaal gelijk vwb dat als het mij lukt om iets met hem te beginnen te koste van z’n vriendin dat iemand anders het ook lukt ten koste van mij. Als hij dat type man is dan is hij niet vertrouwen!
  Ik weet niet hoe zijn relatie is maar hij praat wel positief over haar. Maarja dat hoeft ook niet per definitie te zeggen dat het goed gaat. Niemand op mijn werk weet hier ook maar iets van. Er wordt teveel geroddeld vandaar. Ik begin ook steeds meer te denken dat hij bijbedoelingen heeft ook vanwege het mailcontact van vandaag dat hij het zo leuk vindt en dat hij me heel erg mooi vindt en sweet en cute en dat hij het mailen met mij te leuk vindt.
  Of is zijn ego gewoon gestreeld door het feit dat een voor hem leuke dame hem aandacht geeft op het moment dat z’n vriendin dit niet doet.. Ik heb alleen zijn mailadres van het werk dus na werk is er geen contact.

  @ Barry

  En al geslaagd voor je shoez? Soo schattug dat je ook spaghetti hebt gemaakt ๐Ÿ˜€ was het lekker en heb je het nog een dag laten staan? Ik ga naar Turkije – Antalya And I cannot wait!

  @ guys

  Ik zou graag nog van jullie willen weten hoe ik hem kan duidelijk maken of dit wel kan wat hij doet? Ik heb soms de neiging om hem te vragen of zijn vriendin er vanaf weet of iets in die richting maar hoe kan ik dat het beste doen? En ik wil hem laten merken dat ik echt niet tussen hun in wil staan.. Ik praat alleen nog maar 2 dagen met hem maar wil wel dat dit duidelijk is. En wat zijn jullie plannen 4 vanavond? Ik ben aan het inpakken want morgen vertrek ik! Ik zal jullie als ik ben aangekomen zeker op de hoogte stellen en jullie berichtjes lezen!

 • @ Guys

  oohjah trouwens.. Ik heb vandaag slecht nieuws te horen gekregen van mijn werkgever.. mijn contract wordt niet verlengd dus heb per eind volgende maand geen baan meer.. Tenzij ik in de tussentijd wat heb gevonden… baal er best wel van hoor maarjah. Dus ik zoek nog een huisgenoot om de kosten een beetje te dekken ๐Ÿ˜› any suggestions? haha

 • @ engeltje

  Ohh jee, nu kun je niet meer flirten straks met iemand van de andere vestiging? Ik ben zelf ook werkeloos op het moment dus kan al het geld goed gebruiken. Niks aan te doen. Ik ga dit jaar wel stemmen, hier moet echt wat aan gedaan worden. Maar ik lees dat je van reizen houdt? Een doe of een luiervakantie?

  Knuffel van mij.

 • @ Engeltje

  Ja ik ben geslaagd voor schoenen, paar mooie zwarte leren schoenen gekocht voor werk. Die andere waren versleten, ik werk te hard haha

  Mijn spaghetti is altijd heerlijk! ;). Ik heb de saus ’s ochtends gemaakt, niet helemaal hetzelfde als een dag eerder maar toch…

  Maar je gaat naar Antalya… Lekker hoor! Misschien heb ik je wel gezien vandaag! Ik werk op shithol haha.
  Wanneer kom je weer terug? Mail me anders ff dan zien we elkaar als je weer terugkomt. Zou het leuk vinden om het persoon achter de berichtjes eens te zien ๐Ÿ˜‰

  Fijne vakantie!

 • @ guys

  Hฤฑer even snel een kort berฤฑchtje vanuฤฑt het hotel. Het ฤฑs hฤฑer erg mooฤฑ weer en ฤฑk genฤฑet van de vakantฤฑe. Heb wel last van turkse jongens dฤฑe mฤฑj dฤฑngen wฤฑllen aansmeren maar goed daar heb ฤฑk al wat op gevonden. Ik heb nu nฤฑet veel tฤฑjd dus zal op een later moment op jullฤฑe berฤฑchtjes antwoorden! Let me know als er wat nฤฑeuwsฤฑes zฤฑjn van jullฤฑe kant! Van mฤฑjn kant; een van de jongens hฤฑer vฤฑnd me leuk maar ฤฑk ben nฤฑet ฤฑn hem geฤฑntreseerd en ga hem dat vanavond laten weten. *auw**

  Have fun en spreek jullฤฑe snel weer!

  Cฤฑaocฤฑao

 • @ Engeltje

  Geniet lekker van je vakantie… Voor het weer hoef je niet te gaan, het is van de week hier ook warm haha. Maar veel plezier en let op de vervelende Turkse mannen… Ze hebben een andere mentaliteit dan de Hollandse mannen….

  Knuffel.

 • Hay Guys,

  I’m back!
  Heb een fijne vakantie gehad met mooi weer en ben natuurlijk bruin geworden!
  Heb wel veel last gehad van Turkse mannen zowel van het personeel in het hotel (receptie, bediening etc) als op straat, en ben echt blij weer thuis te zijn! Moet wel zeggen dat de Turksen hier echt verschillen van de Turken daar. Vind ze daar toch wat beschaafder. Voor de rest waren ze ook heel vriendelijk en echt behulpzaam!

  En hebben jullie nog nieuwsies voor me?

  Ben erg benieuwd!

  Ciao ๐Ÿ˜‰

  ~The Sky Is The Limit~

 • Hey
  Welcome back! mooi dat je een leuke vakantie heb gehad. Weinig nieuwtjes vanaf mijn kant haha. Heb wa blessures opgelopen van het trainen =( dus voor mij ffies rustig aan.

  Groetjes,
  Roy

 • @ Roy

  Thanks! Its good to be back ๐Ÿ˜‰
  Doe je wel voorzichtig dan met trainen? Niet te fanatiek he ๐Ÿ˜›
  Hoop dat het nu wat beter met je gaat!

  Ciao,

  Angelique (is m’n echte naam).

  Weten jullie dat ook eindelijk, aangezien niemand me ooit om me echte naam heeft gevraagd ๐Ÿ˜›

  ๐Ÿ˜‰

 • @ engeltje/ Angelique

  Ik heb me dat nooit afgevraagd hoe je naam was. Ik ging ervan uit dat je naam geheim wilt houden totdat er ene uit puur nieuwsgierigheid de vraag stelt.

  Bij me is het helemaal kalm. Geen nieuw contact meer gezocht, niet meer de bestaande contacten met meisjes onderhouden allemaal dankzij een paar die mijn vertrouwen had misbruikt. 6 pogingen bij verschillende meisjes gedaan en telkens njet. En daarom besloten om een halt toe te roepen bij veroveringen.

  @ Roy,
  Als je toch intensief wilt trainen en om blessure te vermijden zal ik paar tips geven.
  Begin eerst zeer relax en bouwt alles traag op.
  Als je eraan wilt beginnen ga je eerst een trage warmup ondergaan.
  Voor dat je eraan begint ga je eerst je lenigheid bijstellen voor je zoiets aan begint
  Bouw een schema op als je echt om de twee dagen intensieve trainingen wilt ondergaan en las na elke training een rustdag in dus geen fitness of sport op die dag zelf, je spieren moeten rusten.

  Als je dat allemaal doet zal je beseffen dat je lichaam meer kan en ook zal je libido en je seksuele uitstraling vergroten.
  Veel succes ermee.

 • @ Andy,

  Kom jij toevallig uit Limburg? Zomaar een vraagje hoor;)
  Ik vind het heel vervelend voor je dat een paar je vertouwen hebben misbruikt. Dit is juist de basis voor een evt relatie. Ik hoop dat je er snel overheenkomt en niet bij de pakken neer gaat zitten. Dat zijn ze toch niet waard? Doe maar rustig aan en wie weet wat er voor moois op je pad komt. Voor nu heb je er wat van geleerd ๐Ÿ™‚

 • @ Andy

  Andy je was zo goed opweg… Je laat je toch niet uit het veld slaan omdat er een meisje je vertrouwen heeft geschonden. Welkom in de echte wereld, het zal je nog veel vaker gebeuren Andy, wat maakt jouw dat uit… Kop op!

  Nu moet je juist niet opgeven. Doorgaan. Bel een van die meisjes op met wie je het contact niet hebt onderhouden en vraag haar gewoon hoe het nu met haar gaat… Begin een leuk gesprek en kijk hoe ze reageert. Hou het spontaan en luchtig. Begin niet met je te verontschuldigen dat je een tijdje niks hebt laten horen, beter heb je het er helemaal niet over.

  Maar het is jammer dat je het zo snel opgeeft, nu moet je juist doorzetten.

 • @ Engeltje

  Hay,

  Zo weer terug in Nederland, lekker ontspannen weer terug…

  En nog bruin geworden ook, toe maar! Met of zonder witte bikini streepjes ๐Ÿ˜‰

 • @ Angeliqeu

  Hmm, vandaar dus engeltje? (angel)iqeu. Leuke naam heb je. Het is van mij niet zo van belang als je je er niet fijn bij voelt je echte naam bloot te geven. Maar moet ik nu engeltje zeggen of Angeliqeu? Maar dus weer terug van vakantie. Maar ook vanwege de lastige mannen nog wel gezellig dus? Buitenlandse mannen zijn veel opdringeriger omdat de Turkse vrouw in deze badplaatsen veel meer flirt met allerlei mannen en zich veel zelfverzekerder voelt. Voor ons mannen is het lastig om op vakantie je tot iemand aan te trekken. Ga dan net als ieder ander voor zon, zee strand en misschien sex. Mag ik je vragen wat voor jou de ideale vakantiebestemming lijkt? En wat was je mooiste vakantiebestemming?

  Take care

 • @ engeltje

  Nee niet van Limburg, kom uit Belgiรซ, Oost-Vlaanderen meer bepaald. Het is niet 1 maar een paar en dat komt heel hard aan. Ik had eindelijk eens vertrouwen in meisjes en nu is dat volledig weg. Vertrouwen is 1 van de 4 sleutels voor het behouden van een relatie. Er ligt niets meer op mijn pad, heb toch de meeste deel verspeeld.

  @ Barry

  Als dat een meisje was, dan zou ik er niet over bekommeren maar er waren een paar wel. Van de rest waarvan het contact is vervaagd willen ze geen contact meer hebben. Dat is hun zaak maar niet de mijne. Ook al was ik goed op weg en er veel nodig om me uit het veld te slaan. Als je een paar dingen combineert dan is de kans groot dat ik daartegen niet ben opgewassen. Ik ga niet meer door, ik heb totaal in 1 jaar tijd, dus van sinds vorige zomer een hele hoop kansen, dus een goeie 70tal kansen bij een gehad en resultaat was niets. Ik was op jacht, ik wou iemand voor me hebben, maar als me dat niet lukt dan leg ik me erbij neer. Ik stop mijn eigen voordat ik volledige waanzin drijf. Mijn zelfbeeld is flink wat opgekrikt en ik durf ook wat meer en tijdelijk in overvloed geleefd. Ik ga eens naar een fuif einde van deze maand en als het me dan niet lukt, dan stop ik er volledig mee maar ik zal enkel de mentaliteit behouden.

 • Ik weet hoe het trainen gaat ๐Ÿ˜› na een weekend tuin verbouwen en dan nog is het trainen was blijkbaar iets teveel van het goede ๐Ÿ™‚
  Het gaat al iets beter alleen nog last van me schouder. Morgen ga ik weer voorzichtig beginnen met trainen.

 • @ Barry,
  Met witte bikinistreepjes.. is wel wat minder maar hou er niet van alles te showen tijdens het zonnen.. dan is het voor de guys ook niet spannend meer he ๐Ÿ˜‰ En hoe was je dag vandaag?

  @ Andy ik ben het volledig met Barry eens. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Juist nu moet je niet opgeven. Als ik jou was, zou ik deze meisjes maar laten. Je hoeft niet achter ze aan te gaan. Misschien als je juist wat minder achter ze aan gaat zullen ze beseffen wat ze missen. En intussen lekker op jezelf focussen. De ware kom je dan vanzelf wel tegen. Maar laat je nogmaals hierdoor niet uit het veld slaan!!!!

  @ Mic,
  Thanks voor het compliment! Je mag me hier gewoon engeltje noemen. Vind het netjes dat je het even vraagt ๐Ÿ˜‰
  Ondanks de lastige mannen heb ik een fijne vakantie gehad! Ik ben echt wel tot rust gekomen. Mijn ideale vakantiebestemming is op een mooi tropisch eiland waar het lekker warm is en waar ik de hele dag kan zwemmen, zonnen en gewoon genieten. En die van jou?

  Nog nieuwsies? Iemand?

  – The Sky Is The Limit –

 • @ Engeltje,

  De ware, dat is ook nog een groot lachertje op zich. Dikke zever allemaal voor “de ware te zijn”. Ik bekijk het als een meest mogelijke geschikte persoon en niet zomaar de ware op zich. Nooit heb ik daarin geloofd, tenzij dat je in sprookjesland woont.

  Uit het veld slaan, dat is moeilijk voor anderen om me zomaar uit het veld te laten slaan zonder een intensief gevecht te leveren. Ik geef het op omdat het telkens mislukt dit en dat ook. Verbeter ik het en dan nog mislukt het, Ik ben dat beu, Ik wil resultaten zien en als er dat er niet kan zijn dan hoeft het voor me niet. Het zoals ik de vorige keer zei, het drijft enkel tot waanzin. En als ik er voor ga dan is het wel iemand anders die ermee is gaan lopen. Om compleet gek van te worden, dus heb ik vrede genomen met mijn eigen, ook al ben ik zogezegd jong.

 • @ Engeltje

  Haha dus met witte bikini streepjes… Dat maakt het juist spannend ๐Ÿ˜‰

  Ik moet werken tot 23:15 dus helaas is m’n dag nog niet voorbij ๐Ÿ™ tot nu toe heb ik een vermoeiende dag,veel lopen en helaas geen of weinig voetbal gezien tot nu toe.
  Maar dat haal ik wel weer in als ik thuis ben,volg jij het wk of hou je daar niet van..?
  Hoe is het verder met engeltje,hoe was jouw dag..?

  C U

 • @ engeltje

  7 februari 2011 ga ik op rondreis door Braziliรซ. Ik ben nu m’n rondreis aan het plannen want 2 maanden is opzich nog kort om Braziliรซ te kunnen ontdekken. Dus iets ontdekken vind ik wel leuk bij een land. En natuurlijk lekker 2 maanden ontspannen. Rio de Janearo staat ook op de planning. En die staat bekend om z’n schitterende stranden en z’n carnaval.

 • @ Andy
  Ik kan niet zeggen dat ik weet hoe je je voelt, ik kan alleen zeggen dat ik me kan voorstellen/begrijpen hoe je je voelt. En als jij vindt, dat dit voor jou het beste is, en dat dit is wat jij wil.. dan respecteer ik dat. Voor mij is het alleen moeilijk te begrijpen dat je het nu al opgeeft. Ik hoop dat je er in de toekomst anders over zal gaan denken, zodat je toch openstaat voor de liefde. Ben bang dat je misschien een muur om je heen gaat bouwen waar niemand meer door heen kan komen. Probeer daar wel op te letten. Voor de rest kan ik je alleen maar veel geluk/succes toewensen en ik hoop dat je uiteindelijk iemand zal tegenkomen naar je hart. Maar dat komt vast helemaal goed.

  @ Barry
  Ik volg deels het WK. Ik ga a.s. zaterdag wel voor de tv zitten. Met mij gaat alles goed, baal alleen dat ik straks geen werk meer heb. Ervaar nu wel een soort van strijd op het werk. Alsof ze last minute nog aan het muggenziften zijn. Maar goed, ik probeer er het beste van te maken. Mijn dag vandaag was goed, heb gewerkt en daarna huisje opgeruimd/gepoetst zodat het voor het weekend schoon is. Ga morgen weer werken en heb ’s avonds verjaardag. En wat zijn jou plannen voor het weekend? Wel minder dat je zolaat nog moest werken.

  @ Mick

  Wat leuk dat je volgend jaar op rondreis gaat door Braziliรซ. Ga je alleen of.. Klinkt heerlijk twee maanden! Hoe was jouw dag vandaag… nog plannen voor het weekend?

 • @ Engeltje

  Hey engeltje

  Mijn plannen voor het weekend…. Werken helaas ๐Ÿ™
  Ik werk op schiphol dus dat is onregelmatig, s’avonds s’nachts en dus in het weekend…. Tis niet anders,het betaalt de hypotheek en de rekeningen en het is erg leuk om te doen! Ik ga met plezier naar m’n werk en dat vindt ik wel belangrijk! Heb genoeg baantjes gehad waarbij het anders was.

  Wel vervelend dat je het gevoel hebt dat ze op het laatst nog aan het “muggenziften” zijn op je werk, probeer het voor jezelf in ieder geval positief af te sluiten wie weet kan je ooit nog terugkomen als het weer wat beter gaat. Heb ik bij mijn werk ook gehad en nu werk ik er toch al weer een jaartje of 6…. Je weet nooit hoe het leven loopt….

  Ik ga zaterdag na werk voetbal kijken met collega’s, zal wel weer een gezellige boel worden haha
  Ik merk wel dat ik niet zo fanatiek meer ben als een paar jaartjes geleden, toen wilde ik geen wedstrijd missen,tegenwoordig kijk ik alleen naar oranje en naar spanje(heb verweg nog wat spaans bloed en het temperament haha ๐Ÿ˜‰ )

  Ga jij nog iets leuks doen dit weekend of heb je alleen een verjaardag..?

  Spreek je snel weer…

  O ja heeft victor je m’n e-mail nog gegeven…?

  @ Mick

  Je gaat een rondreis door brazilie maken…. Een vriend van mij is net 2 weken terug van een half jaar brasil en hij vond het nog te kort dus plan goed wat je wel en niet wil doen want de tijd is altijd te kort.
  Ik ben zelf 11 maanden door australie getrokken en dat was zelfs te kort haha
  Ik kan je wel vertellen dat het een onvergetelijke ervaring was en dat ik er dingen gedaan en gezien heb die je maar 1 keer in je meemaakt!
  Gratis tip… Gebruik altijd een rubber! En een rubber van jezelf..!!! Brasil staat nogal bekent als sex vakantieland en je wil geen kinderen bij iemand die alleen op je geld uit is en graag met je wil trouwen,dat schijnt er nl nogal eens te gebeuren.
  Let ook goed op al je spullen,camera en miss laptop als je die van plan was mee te nemen,je medereiziger kan wat krap in de centen zitten en besluiten jouw rondslingerende spullen te verkopen!!!
  Heb het zelf meegemaakt helaas.
  Verder kan ik je alleen veel plezier toe wensen,ik weet zeker dat je een fantastische ervaring tegemoet gaat!

 • @ Engeltje en Barry

  Braziliรซ is ook het grootste land van Zuid-Amerika, dus alles zie je nog niet in een jaar denk ik ๐Ÿ™‚ Ik neem ze wel mee die rubbertjes, een grote doos! Of ik ze gebruik dat weet ik natuurlijk niet. Ik ben net begonnen met een relatie waar ik zelf nog niet uit ben of ik dat wel wil. Maar wie weet ontmoet ik een mooie latina. ๐Ÿ˜‰ M’n laptop neem ik niet mee, je hebt daar internetcafรฉs dus… Ik print wel de E-boeken van Victor uit dan. Ook in Braziliรซ zou ik ze dan nog een keer door kunnen nemen en die latina’s het hoofd op hol brengen. En of ik alleen ga of met een vriend is nog niet zeker. Dat is nog een verrassing. Ik heb de reis nog niet geboekt, maar hij heeft nog een maand de tijd om te beslissen… Want een samengestelde reis buiten Europa kost wel wat tijd en planning! In die 2 maanden moet ik het mooie van Braziliรซ een beetje hebben gezien, omdat dit land gewoon te groot is voor 2 maanden.

  Take care.

 • @ engeltje

  Mijn dag is elke dag een feest. Ik zit thuis, heb een uitkering van jouw centen en kan uitslapen…;-) Nee hoor engeltje, werkeloos zijn is niets aan en solliciteer me rot. Vandaag ga ik wat drinken in een kroegje in Waalwijk bij een maat van me. En zaterdag begin ik om half 2 in de kroeg met drinken en kijken naar oranje. En eindig op een verjaardag van m’n maat die mee gaat. Zondag ga ik eerst airbrushen en dan naar een vliegshow in het plaatsje Gilze/rijen. En hoe ziet jouw weekend eruit engeltje? En wanneer spreken we je op msn/hotmail? Je bent onderhand een onderdeel van deze blog haha.

  Knuffel.

 • Ze is inderdaad een vaste blogger geworden ๐Ÿ™‚
  Had al een tijd niet geblogged echt veelste druk met dingen. Van het weekend ook nog is jarig haha weet niet eens waar ik de tijd vandaan moet halen om uit te slapen.

  Kzal weer is wa vaker hier langskomen al is msn handiger om lekker ff te praten ๐Ÿ˜‰

 • @ Barry @ Mick @ Roy

  Ik heb vandaag een mailtje gehad van Victor met de mailadressen en heb jullie toegevoegd op msn! Ik wilde eerst een groep aanmaken maar dat is me niet gelukt dus mocht 1 van jullie een vage melding krijgen ๐Ÿ˜‰ Ben blij dat ik deze site heb leren kennen en vind het leuk om met jullie te babbelen ๐Ÿ™‚

  @ Barry,

  Hola ๐Ÿ˜‰
  Interessant hoor dat Spaanse bloed/temperament van je. Hou er wel van!
  Ben benieuwd wat voor werk je doet op Schiphol!
  Echt typisch wat jij zegt mbt werk.. Dat is ook de reden waarom ik de “eer aan mezelf hou”
  Je weet maar nooit of je ze ooit nog nodig hebt en dan heb je tenminste een goede indruk achtergelaten. Dus dat hou ik ook zeker in mijn achterhoofd als er eentje weer betweterig denkt te zijn. Leuk dat je voetbal gaat kijken, ga ik ook doen zaterdag met vrienden. Hoop dat we gaan winnen!!! Mocht Nederland het ver schoppen tijdens het WK dan gaan wij gezellig met z’n alle voetbal kijken!!!! Is that okay with the rest?

  @ Mick,
  Kan me voorstellen dat je wel opzoek bent naar een mooie latina.. als je gaat kijk je dan ook even voor mij of er mooie latino’s zijn? ghighighi
  Maare, je hebt dus net een relatie? gefeliciteerd!! vetelvetel…

  Thuis zitten lijkt me vreselijk. Maar is er echt geen werk voor je dan? En anders heb ik nog altijd klusjes voor je hea…. dan doe je tenminste iets nuttigs van MIJN centen ๐Ÿ˜› Kan je goed schilderen? (A)
  Klinkt allemaal heel leuk wat je gaat doen, heb het zelf nooit gedaan let me know hoe dat airbrushen enzow is gegaan.

  @ Roy
  Alvast van harte gefeliciteerd!! Ga je het nog groots vieren?

  @ Victor,

  Hoe was jouw dag vandaag?

 • Hay Stefan,

  Ik zou Victor gewoon een mailtje sturen ipv via blog, dan reageert hij vast wel ๐Ÿ™‚

  Fijn weekend!

  – T.S.I.T.L. –

 • @ engeltje

  Jup morgen leuk feestje en dan stappen en verder vieren ๐Ÿ™‚
  zag je uitnodiging voorbij komen spreek je wel op msn.

 • @ engeltje,

  Ik ben het beu geworden en ik stop ermee. Ik raak meer en meer gefrustreerd en dat is niet de manier van veroveren. Mijn hoofdprobleem was niet mijn ‘lage zelfbeeld”. Dat is voornamelijk zware nood aan affectie. De andere probleem is als je veel traint dan gaat je hormoonspiegel zo hard omhoog en dat je geen controle meer hebt erop. Dan ga ik me automatisch down voelen omdat ik op dat moment niemand heb terwijl ik wel iemand nodig heb om alles terug in evenwicht te brengen. Bij het sporten of trainen is wel goed om liefdesverdriet te verwerken. Ik heb geen liefdesverdriet, juist een zwaar tekort aan liefde/affectie en dat maakt het me zo moeilijk omdat mijn testosteron de hoogte inschiet bij het trainen. Probeer daar maar eens controle te krijgen over een te hoge libido gehalte.

  Nu iets totaal anders. Ik ben ene die graag wat plezier maakt, Mick en Roy die lachen zich kapot telkens op msn als ze me bezig horen. Van nature uit speels en kan zodanig ook nog grappig zijn als ik er zin in heb.
  Welke soort humor brengt jou aan het lachen?

 • Ik vind het heel vervelend voor je dat je dat stukje mist.. Kan je deze affectie niet van je familie krijgen? zodat je in ieder geval daar terecht kan voor bepaalde zaken.. Misschien dat dat helpt. Wat ook kan helpen is het nemen van een hond.. Dat wil ook nog wel eens de behoefte afnemen naar een partner. En anders niet teveel trainen ๐Ÿ˜‰ Zijn er geen leuke dames daar @ gym?

  Mmm, ik hou van droge humor/ slap ouwehoeren/grappen die echt gewoon nergens op slaan begrijp je een beetje wat ik bedoel? En jij?

  En hoe was je dag vandaag?

 • @ engeltje
  Nee, niet door familie. Ik heb geen huisdieren en ik heb ze ook niet nodig.
  Hoezo niet teveel trainen? Ik train juist veel, meisjes willen eenmaal ene die aan sport doen en ene die spieren heeft? Ik train via een andere methode. Ik hoef geen gym te gebruiken. Ik denk dat je powertrainen door fitness bedoeld. Ik doe niet aan powertraining.

  Voor dat soort humor zit je aan de juiste adres. Ik lever droge humor en soms ironie als ik niet meer uit mijn woorden geraak.

  Goh, droge humor, platte humor, intellectuele humor, antihumor (men verwacht iets niet grappig maar dat er toch gelachen word), oxymoren (twee woorden die elkaar tegenspreken toch een zin kunnen vormen waardoor totaal iets anders uitkomt en grappig is), parodie en understament (iets grappig zeggen over belangrijke personen, maar slechts een eigenschap word genomen om ermee te lachen, bijvoorbeeld een president of hole in one 137 golfer). Dat zijn de zaken waarmee ik hard kan lachen.

  Gisteren heb ik mijn tweede rijles gekregen. Het ging wel vlot moet ik wel zeggen. Voor de rest, juist enkel meisjes gemeden en das al.

 • @ engeltje

  Eigen probeersel:
  Last van een piepende muis?
  Ben je dat gekraak ook altijd beu?
  Wordt je stapelgek als je op droge rozen zit?
  Wel, nu heb je de oplossing voor, de alles smerende Andy staat voor je klaar!
  Hij smeert bijna vrijwel alles wat met een vrouw te maken heeft.
  Bestel hem nu via de teleshop of via zijn eigen gsmnummer.
  Kwaliteit en altijd gebruiksvriendelijk.

  Hoop dat hiermee je dagje een stuk beter op maakt! ๐Ÿ˜€

 • Whahahahaha gekkie..

  Weetje wat ik niet snap van jou? Je zegt dat je vrouwen wilt mijden, maar aan de andere kant doe je wel je best om “aan de lichamelijke eisen van vrouwen te voldoen”.

  En tuurlijk houden meisjes van gespierde mannen.. dat komt stoer/sexy/mannelijk over. Maar als je echt van iemand houdt dan kijk je daar niet na en er zijn genoeg vrouwen die dat niet eisen..

  Ik hoop dat je wel veel traint omdat je het zelf graag, en niet vanwege bovengenoemde. Leuk dat het zo goed gaat met rijlessen!

 • @ engeltje

  weet je dat het uiterlijk maar een bijzaak is. het is mooi meegenomen natuurlijk. maar maakt het je verliefd? geeft het aantrekkingskracht? ik heb het wel ontdekt nu dat aantrekkingskracht iemand mooier maakt al is deze persoon spuuglelijk.

  dankzij aantrekkingskracht die er niet aanwezig was, heeft m,n vriendin besloten niet verder te gaan met me, ze zegt je bent lief, spontaan en grappig. je bent een lekker ding en de sex was erg lekker… maar heb ik daar nu iets aan?? nee helemaal niets!! ik ga me eens verdiepen in aantrekkingskracht denk ik, dat is sterker dan schoonheid…

  hoe belangrijk vind jij uiterlijk bij een man? tot welke mannen voel jij je aangetrokken?
  knuffel

 • Zoo week gaat snel weer voorbij haha.
  Maandagochtend nog leuke dingen meegemaakt. Ging wat gebak halen voor op werk en stond te vroeg bij het winkelcentrum, alles was nog dicht. Dacht naja was super weer (kon gewoon in een shirtje lopen) en dacht ga nog even sigaretten halen.

  Dat was dus vlakbij het metrostation en liep er heen. Daar aangekomen zag ik de eerste vrouw naar me lachen en dat leverde een super leuk gesprek op van 5 minuten. Maja, ik moest door en zij ook dus haar nummer gevraagd ๐Ÿ™‚ . Aangekomen bij de sigarettenboer stond er een onwijs leuke vrouw achter de balie en verder was er haast niemand en daar ook nog een tijdje mee gepraat.

  Duurde niet lang voordat ik haar nummer had en nog een leuk afspraakje voor zaterdag :). De vrouw die ik bij de metro heb ontmoet sms’t veel en moet zeggen dat ik daar van afknap, nog geen uur nadat we nummers hadden uitgewisseld sms’te ze veel vragen :S

  Al met al leuke en interessante week gehad ๐Ÿ™‚ en de week is nog niet eens voorbij ๐Ÿ˜€

 • @ Roy & Mick,

  Hahah ik hou van smsjes! Maar als de contact via sms blijft dan gaat het me later ook een beetje irriteren.

  Ik kan niet geloven dat het nu zo goed met je af gaat wat betreft vrouwen en het gaat steeds beter. Hoe houd je het vol?
  In ieder geval, we moeten zeer binnenkort samen met Mick ergens wat gaan drinken…

  The sky is blue, haha

 • @ Mick,

  Dat weet ik inderdaad ja en heb ik ook aan de levende lijven ondervonden. Heb relaties gehad met jongens die totaal niet mijn type waren. Maar ze hebben iets, inderdaad iets wat me aanspreekt, iets aantrekkelijks dus. Heb ook met een voor mij hele knappe jongen gehad maar ik voelde er totaal niks voor. Daarna weer 1 totaal niet knap maar voor mijn gevoel wel aantrekkelijk. Vind altijd dat de minder knappe jongens beter kunnen zoenen.. Maar die zijn dan gewoon aantrekkelijker? Val vooral op jongens die ook lang zijn. Ik wil me graag het kleine meisje voelen zo’n beschermend gevoel. Mijn types zijn dus lang, (liefst kaal) en anders donker haar, donkere ogen, getint, Latino hou ik wel van.. Uiterlijk speelt wel een rol, maar uiteindelijk gaat het toch om de binnenkant. Uiterlijk is maar tijdelijk (bijvoorbeeld tijdens verliefdheid). Innerlijk is permanent. En jij? * knuff*

  @ Roy,

  Zooo je lijkt wel een soort van “womanizer” maar je bent blijkbaar heel goed in het veroveren! Wat is jouw geheim? Mmmh, ik vind dat je in het begin wat rustiger aan moet doen, niet meteen zo “desperado” overkomen. Ze mag inderdaad wel ff dimmen, maar miss vind ze je gewoon super leuk en wil ze meteen alles van je weten door je het hemd van het lijf te vragen ๐Ÿ˜› En misschien voel jij je daardoor opgelaten/geรฏntimideerd? I dunno. Heb je al wat gehoord van dat balievrouwtje behalve dan je date a.s. zaterdag?

  @ All the lovely and single guys… Wie gaat er vanaaf voetbal kijken???

  – The Sky Is The Limit-

 • Oow oeps.. kom er net achter dat ik m’n naam verkeerd heb gespeld in het vorige bericht.

  @ Milan,

  – The Sky Is Pink-

  ๐Ÿ˜›

 • @ engeltje

  Ja daar heb je gelijk in… Als je samen 80 bent en je bent allebei verrimpeld en grijs dan ben je ook niet meer aantrekkelijk. Maar dan kun je nog elkaar mooi vinden door deze klik tussen twee mensen… Ik was erg bezig met uiterlijk, ineens lijkt het minder belangrijk voor me. Elke vrouw maakt een kans bij me. Dus je bent zelf niet zo erg groot dus? Ik vind kleinere vrouwen veel sexier. Waarom weet ik niet, het zal wel een machtig gevoel geven ofzo… Ik denk dat ik wel beetje aan jouw beeld zou voldoen, maar ja zonder aantrekkingskracht ben je toch nergens ๐Ÿ˜‰

  Knuffel

  @ Roy

  Ik ben soms nog een beetje onzeker. Lastig als je net zoals jou overal vrouwen aan wilt spreken. Beetje bij beetje kom ik tot die perfecte manier om ze overal aan te spreken zelfs in de kroeg waar ik eerst nog wel eens problemen had. M’n tip is gewoon, luister naar je hart en niet naar je gedachten. Dat blokkeert je spontaniteit enorm. Als ik haar leuk vind laat ik dat gewoon op een bepaalde manier wel weten, ik wacht niet, ik zucht een keer en tel tot 10 en zeg gewoon wat in me opkomt. Haha soms de stomste dingen waar je eerst aan twijfelde of ze dat leuk zou vinden als ik dat zou zeggen. Dan merk ik dat ze gewoon er om kan lachen. Ik zei ooit wat een leuk zomers rokje, jammer voor die fel rooie hoge hakken… Ze moest lachen en zei dat ze dat expres deed om zo eindelijk eens aandacht te krijgen van de mannen en ik de eerste was die er wat van zei. Toen heb ik voor de zoveelste keer een one night stand gehad. Dit was niet beledigend, al zou dat wel zijn dan zal deze man er echt niet mee zitten. Ik heb het geprobeerd.

  Spreek je nog wel op msn denk ik? Moeten gauw wat doen ja! samen zijn we sterker haha.

 • @ engeltje

  Natuurlijk. Wij hebben de macht met onze oranje eendracht!!
  We maken best wel een kans. Als van Persie z’n plek weet te vinden in de spits. Sneijder zich weer laat zien zoals tegen Japan, we robben gaan inzetten, we meer gaan aanvallen en die kansen gewoon gaan pakken. Waar ga jij kijken Angelique? Thuis of in de kroeg?

  Knuffel

 • @ Engeltje

  WK voetbal, half en half volg ik het. Het enige sport dat ik werkelijk volg is formule 1. WWE daar kijk ik soms naar, dat zijn voorbeelden wat vrouwen echt willen, maar dan qua uiterlijk haha ๐Ÿ˜€

  Wat volg jij zoal?

  Ik heb enkel last van erge zelfblokkade of het niet gunnen van je eigen verlangens. Das een groot probleem op zich. Toch slaag ik erin om andere onbekende meisjes beetje te plagen of een opmerking geven om zo toch een gesprek te kunnen starten. Oftewel moet ik nu via de echte manier van doen om zo te kijken van ok, waar zit er allemaal fout bij me en wat verbeterd worden. De frustratie zit er nog steeds maar op den duur vergeet ik mijn frustratie.

 • @ engeltje

  Ik weet niet of dit de juiste manier is maar ik hou me bezig met begroeten. Het is niet echt begroeten maar eerder een opmerking geven. Ik bedoel zoals dit: daar loopt er een schoon kipken, jawadde datte, kwil best dat kleed zijn, daar moet wel heel veel zon voor krijgen (opmerking over decolletรฉ) enz. Ik weet zelf dat dit fout is maar zo hou ik het voor mijn eigen spannend. Dit is niet de juiste manier van werken maar dit is de enige wat werkt om eens wat te durven roepen of voor contact te hebben. Ik heb wel een topdagje gehad. Ik weet dat ik ermee zal stoppen wegens teveel frustratie.

  Ik sprak dus ene aan na af en toe wat aandacht geroep. Ik verzeilde in een kleine babbel en daarna vroeg ik hoe kan ik uw bereiken? Ik zei letterlijk: met de tamtam of met rooksignalen? ik deed dat met een serieus gezicht en zij schoot in de lach niet normaal ๐Ÿ˜€ Wel gene nummer gehad maar toch blij met datgene waar ik goed in ben. Goed geplaagd en grapje gemaakt. Als dit echt zo gemakkelijk is dan had ik het niet verwacht. Toen ging ze wel en ik zei van: Ik zal uw rooksignaal wel zien als het maar geen witte rook is.

  Geweldige dagje!
  – He tries to fly with that tank in the sky –

 • @ Engeltje

  Jaa was super gezellig met het balie vrouwtje heb een super leuke avond gehad. Helaas was ze toch niet zoals ik had gedacht maarja je kan niet alles hebben haha.
  Verder nog leuke contacten opgedaan en contact gehad met een vrouw die ik in Spanje had ontmoet vorig jaar op vakantie. Daar heb ik zondag nog een leuk afspraakje mee ๐Ÿ™‚

  Hoe was jullie weekend?

 • @ Mick

  Ik kan niet beoordelen of jij aan mijn beeld zou voldoen, daarvoor moet ik je eerst zien ๐Ÿ˜‰ En daarbij is aantrekkingskracht inderdaad ook heel belangrijk. Vrouwen vinden mannen aantrekkelijk die lekker ruiken ๐Ÿ˜‰ en daar baseren ze eigenlijk op of ze die persoon als partner willen ja of nee. Ik ben niet zo heel groot, ik ben 162 cm, klein maar fijn dus ๐Ÿ˜› Hey maareeeeee rode hoge hakken? Sexy ๐Ÿ˜€ Ik heb voetbal thuis gekeken met vrienden gisteren ook weer! YEAH ๐Ÿ™‚ en jij? *knuf trug*

  @ Andy,

  WWE is af en toe wel leuk. Ik ben fan van Ray Misterio. Vind ‘m wel schattuggg (“*”) En hoe is het nou met je? Nog leuke meiden gezien? Ik vind het leuk dat je met jouw manier leuke gesprekjes kan krijgen. Ik denk dat het misschien de humor is daaro ๐Ÿ˜› maar ik vind het vreselijk!! Ik zou je echt op een vriendelijke wijze verzoeken uit m’n buurt te blijven en je dissen als je door zou blijven gaan… Its soooo not attractive. Maar goed, dat is mijn mening ๐Ÿ˜› Niet lullig bedoelt overigens (A) Maar goed ik zal het toch moeten zien want misschien komt het van jou dan weer heel schattig over ๐Ÿ˜‰

  @ Roy

  Fijn om te horen dat het super gezellig was met balievrouwtje! Jammer dat ze niet was zoals je had verwacht, maar wat waren dan de “minpunten” aan haar? En hoe is het met dat meisje die je constant zat te sms-en? Mijn weekend was goed. Heb gebbq’t en heb gewerkt en daarna met vriendin gechilled in de stad en samen gekookt.

  @ Guys, morgen is mijn laatste dag @ work. Zit er best wel tegenop om van iedereen afscheid te nemen e.d. Ben bang dat ik m’n emoties niet kan beheersen. Ik heb er zo geen zin in. Heb ook nog steeds niks kunnen vinden. Mochten jullie wat weten let me know! En hoe beheers ik mijn emoties mannen, hoe kan ik “stoer” en “cool” blijven? Iemand tips? En als NL door is naar de halve finale dan gaan we met z’n alle voetbal kijken hea!!!!!!! Moeten we alleen nog even kijken waar/bij wie..

  – The Sky Is The Limit, so put your limit to the test –

 • @ Engeltje

  Je hoeft niet stoer en cool te blijven toch? Emoties zijn normaal en is soms een pluspunt als je die kan uiten hoor.

  Gaan we voetbal kijken? ๐Ÿ™‚ haha waar ๐Ÿ˜› Bij mij ben je welkom, heb een beamer met 2x2m scherm is altijd leuk kijken.

 • @ Engeltje

  Vervelend dat het je laatste dag is, ik zou me er niet te druk over maken of je je emoties wel of niet onder controle kan houden. Maak er gewoon een leuke dag van, meestal doe je vrij weinig op zo’n dag. Ik zou nog een weekje van het weer genieten en rustig wat anders zoeken. De zomer is altijd een lastige periode om werk te zoeken. De meeste bedrijven hebben het niet zo druk maar aan het eind van de zomer trekt dat weer aan en heb je wat meer kans om wat te vinden.

  Maar je bent 162. Dat is toch schattig, een ex van me was 160… Tenminste dat zei ze tegen iedereen, eigenlijk was ze 158. Dus vertel eens eerlijk… Ben je echt 162 of toch 160? ๐Ÿ˜‰ Hahaha

  Voetbal kijken is een leuk idee, alleen heb ik al met m’n vrienden afgesproken om met z’n alle in de kroeg te gaan kijken, maar je mag best mee ๐Ÿ˜‰

 • @ engeltje,
  Ok, dat zal ik niet meer toepassen maar dan rest er voor me niets op. Dan maar de stille gefrustreerde gastje zijn.

 • @ Barry,

  Nou bij mij is het gewoon het standaard riedeltje niks rustig aan doen. En ik mag pas weg als ik ook echt vrij ben dus niet 10 min eerder o.i.d. En ja ik ben รฉcht 1.62 en als je mij niet gelooft mag je me wel een keer opmeten hoor ๐Ÿ˜‰ Hoe lang ben jij eigenlijk? Qua werk is er op dit moment niet echt veel nee, maar moet toch 2/3 keer per week solliciteren. Dus hoop daar een beetje motivatie voor te vinden.

  Voetbal kijken in de kroeg is een leuk idee, alleen heb ik al met de guys afgesproken om met zโ€™n alle te gaan kijken, maar je mag best mee? (A)

  ๐Ÿ˜›

 • Heey Engeltje,

  Stoer en cool blijven doe je door van binnen je gevoel uit te schakelen. Voor zover ik weet denken vrouwen normaal gecombineerd, dus met hun ratio en gevoel. Om stoer en cool te blijven moet je juist proberen alleen met je ratio te denken.

  Als tip: Het feit dat jij iets voelt, betekent nog niet meteen dat andere mensen weten wat je voelt. Vrouwen zullen je eerder doorhebben dan mannen, maar er is dus duidelijk een verschil tussen emoties voelen en ze uiten ๐Ÿ˜‰

  Groetjes Rik

 • @ Andy
  Blijf gewoon lekker jezelf ok? If this works for you dan moet je het gwoon doen! En wie er niet van gecharmeerd is (like moi) die heeft dan PECH GEHAD! ๐Ÿ˜‰ Dit is Andy, wether you like it or not. Capiche?

  @ Rik and the rest van de guys

  Vandaag ging opzich wel goed. Ik heb me in kunnen houden totdat ze me riepen met een bloemetje in de hand. Ik kon het toen niet meer tegenhouden en heb wel een paar keer m’n tranen gelaten, en toen moesten de vrouwelijke collega’s gelijk weer meehuilen hahaha. Maar het was een goede afsluiting! Op naar een nieuw begin!

 • @ Andy

  Sorry dat ik het zo zeg Andy, maar je snapt toch zelf ook wel dat een meisje zo niet aangesproken wil worden… Wat zou ik graag je jurkje zijn… Wat is er verkeerd aan gewoon “hallo” of “goh wat zie jij er zomers uit vandaag”. Je wordt toch zelf ook niet aangesproken met goh wat zou ik graag je broek willen zijn…. Dan loop je toch ook gewoon door, dat is namelijk helemaal niet grappig. Eerder nogal macho en dom.

  Het grapje over de tam tam of rooksignalen is dan wel weer grappig al kan niet iedereen dat waarderen, hangt van je humor af.

  Naar mijn idee probeer je te hard om leuk gevonden te worden en daarom ben je het juist niet…

  Zeg je nou echt dat je veel traint omdat meisjes een gespierde gozer zouden willen en niet omdat je het leuk vindt om te doen? Denk je nou echt dat een meisje een jongen zoekt die vaker in de sportschool dan dat hij tijd aan haar besteed? Hoe kom je aan dat idee? Probeer nou gewoon eens plezier te hebben in het leven en in de dingen die je doet in plaats van bij alles te proberen leuk gevonden te worden of indruk te maken op een meisje.

  Nogmaals je wil te graag leuk gevonden worden en als iemand je niet leuk vindt ga je maar het “stille gefrustreerde gastje zijn”, je komt nog om in zelfmedelijden.

  Ik wens je veel succes Andy.

 • @ Barry,

  Eigenlijk ben ik het in deze wel met je eens.. Ik heb gisteren naar een programma gekeken “take me out” zo’n oppervlakkig programma over vrouwen die dan jongens mogen afkeuren weetjewel. Wie kent het niet. 1 van de jongens was heel erg gespierd en was 4 keer per week in de sportschool te vinden. Hij ging met niemand naar huis! Dat geloof je toch niet?? Zo’n mooie gespierde man, de droom van elke vrouw… Maar wil je weten waarom? De meiden waren bang dat hij meer tijd aan de sportschool zou besteden dan aan hen! Ik wil ook wel een lekkere gespierde vent. Maar als hij een sportfreak is die constant maar met z’n lichaam bezig is dan pas ik.

  So it’s all up to you ๐Ÿ˜‰
  En wees jezelf nogmaals, dan doe je al gek genoeg ๐Ÿ˜‰

 • Wat mij opvalt (maar het kan ook toeval zijn natuurlijk) is dat nu het zomer is ik weer veel vrouwen in de stad of in het openbaar vervoer oogcontact met me zie maken. Kan aan het weer liggen of dat ik nu aardig gebruind ben maar normaal heb ik het in ieder geval nooit zoveel. Ik denk er niet meer te serieus over dus ik kan er nu wel van genieten ๐Ÿ™‚

 • Hello Guys,

  Wat is het hier stil. Wie heeft er nog iets spannends beleefd in het weekend?

  En wie heeft de wedstrijd gezien? NL 2-1 gewonnen van Braziliรซ!!! Wie had dat gedacht! Maar jah… the sky is the limit ๐Ÿ˜‰

  Fijn weekend!!

  Liefs, Engeltje

 • @ engeltje nu jij gepost hebt komt er waarschijnlijk weer een stortvloed aan reacties ๐Ÿ˜‰

  Veel spannends beleefd tot nu toe.

 • @ Stefan,
  Ja ben benieuwd ๐Ÿ™‚
  Rio, klinkt leukk ben er nog nooit geweest.. met wie ga je dan?

  @ Guys
  Ik ben aan het overwegen om mijn haar kort te laten knippen (net boven de schouders) wat vinden jullie daarvan? zijn vrouwen met kort haar minder aantrekkelijk…. of vinden jullie het juist pittig/sexy? Wil graag dan de achterkant wat korter en dat het dan schuin naar voren loopt en dat het aan de voorkant wat langer is.. heb krullend haar.

  Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

 • @ engeltje

  Uiteindelijk is het jouw keuze natuurlijk, maar ik vind vrouwen met langer haar op zich sexier! Dit geeft een sexuele uitstraling. Maar ja, ik heb jou nog nooit gezien, om daar m’n mening over te geven of het jou zal staan? Dus of het jou zal sieren dat weet ik niet.

  Knuffel

 • @ Engeltje

  Natuurlijk heb ik de wedstrijd gezien :p Wel op het werk, maar toch het grootste gedeelte gezien gelukkig. Gister nog in de stad geweest om naar de start van de tour te kijken. Wat een drukte was het, maar echt fantastisch om eens zelf daar te staan in je eigen stad in plaats van op de tv te kijken. Ik heb op de Erasmusbrug gestaan (de zwaan zoals wij hem hier noemen). Ik verbaasde me erover dat je ook echt kon merken dat Cancelarra de snelste was. Hij vloog echt voorbij en dat was bij de andere toch minder, echt indrukwekkend hoe snel die gast voorbij flitste. Ik was met vrienden en een van die vrienden was toevallig jarig en z’n vriendin had een surprise party voor hem georganiseerd s’avonds en wij zaten allemaal in het complot haha. Hij vindt wielrennen helemaal niet leuk dus we moesten hem echt meelokken. We hebben eerst voetbal gekeken bij een vriend van ons (wat waren die Duitsers goed zeg!) en daarna naar de tour. Maar nog niet iedereen was op de feestlocatie (bij hem thuis) gearriveerd, dus we moesten het onopvallend zien te rekken, zijn we met z’n alle pizza gaan eten bij een restaurantje vlakbij z’n huis, zogenaamd omdat de pizza’s daar zo lekker zijn. En dat duurde zo lang dat we de voetbalwedstrijd zouden missen als ieder naar z’n eigen huis zou gaan ๐Ÿ˜‰ dus wij allemaal tegen hem “heb je nog bier thuis dan kunnen we nog net de 2e helft zien” Hij z’n vriendin bellen of ze het bier koud wilde zetten en wij naar zijn huis. Doet ie de deur open hele huis vol haha hij had helemaal niks door gehad… Was echt top! Zo gelachen haha. Was erg gezellig, ik heb er nog hoofdpijn van. ๐Ÿ˜‰

  Maar je wilt je haar kort knippen. Kan erg leuk staan. Als je haar krult moet je wel je haar iedere dag fohnen tenminste lijkt mij, ik weet niet of je de krul erin wil houden? Maar een bob (zo heet dat toch?) kan erg sexy zijn. Achterkant niet veel korter als de voorkant want dat vindt ik persoonlijk niet zo mooi staan.

  Hoe is het verder met je?

 • Heey Engeltje,

  Je zei dat je je haren wilde knippen. Leuk! Ik vraag me af wat voor krullen je hebt: Heeft jouw haar veel kleine krulletjes erin (en dan bedoel ik meer zoals Tatum Dagelet bijvoorbeeld) of neigt jouw haar meer naar het golvende?

  Als je meer van die kleine krulletjes hebt vind ik het zelfs het mooiste als je ze tot op je schouderbladen hebt, maar als je meer golvende krullen hebt maakt het niet echt uit; dan is het tot op de schouders even mooi als wanneer je ze wat langer hebt.

  Maar goed, ik weet niet hoe je er uit ziet, dus ik zou het ook totaal mis kunnen hebben.

  Groetjes Rik

 • @engeltje kort haar kan leuk staan maar wat mij betreft is het hoe langer hoe sexier. En los is sexier dan opgestoken etc.

  Overigens heb ik ook redelijk lang haar, ik vind het zelf prettig om eraan te voelen ๐Ÿ˜‰ Als ik dik haar had, zou ik het nog veel langer laten groeien.

 • @ guys

  ik heb bovenaan wat meer golvende krullen maar onderaan weer hele kleine krulletjes.. Heb m’n haar dus al kort & I like it! Toen ik van de kapper naar huis fietste tuuterde wel iemand vanuit de auto naar me ๐Ÿ˜€ dus volgens mij valt het allemaal wel mee.. Heb het haar nu op m’n schouders. Vind lang haar bij mannen ook wel mooi maar ligt er aan hoe.. maar prefer toch kaal.

 • @ engeltje

  Soms moet je kansen wagen en bevalt het niet weet je dat ook weer! Ik hou er niet van als mensen zo voorspelbaar worden, ik heb zelfs ooit m’n haar blauw geverfd, achteraf geen spijt van gehad. Maar zou het niet nog eens doen voor een krat bier! Nu heb ik het gemillimeterd dit was ook zo een probeersel maar het staat me goed en bevalt me goed… En vrouwen kunnen er niet van afblijven over m’n ruige koppie!

  Knuffel

 • Hey hey!

  Ik heb een vraagje aan jullie;
  Enige tijd geleden heb ik een jongen leren kennen, is bij mij thuis geweest en we hebben gezoend etc. Het voelde naar mijn mening heel goed en er was overduidelijk heel veel aantrekkingskracht tussen ons. Hij (de jongen) gaf dat zelf ook aan en maakte mij complimentjes over mijn uiterlijk/houding en dat hij vond dat ik zo goed kon zoenen etc. Nadat hij is weggegaan heb ik contact met hem opgenomen en daarna nog vaag gesproken via msn. Maar hij zegt dan steeds hij me gaat bellen maar dat doet hij niet, en hij reageert niet op mijn msn-berichtjes. Het is nu 2 weken geleden dat ik wat heb gehoord. Hij heeft een eigen bedrijf en is daardoor vaak druk, maar is dit normaal?

 • Volgens mij is het antwoord: NEE

  Ik denk niet dat dit normaal is. Het is een teken dat hij zeker niet meer neutraal denkt over jou.

  In welke zin hij dan een mening heeft over de situatie is volgens mij nogal moeilijk te zeggen, het kan echt vanalles zijn…

  Langs de positieve kant kan hij je super leuk vinden, maar verliest hij juist daardoor de inspiratie en de moed om je te bellen. (te veel nadenken over hoe de juiste indruk maken etc…)

  Langs de negatieve kant kunnen de gevoelens bekoeld zijn, of kan hij verveeld zitten met de situatie omdat hij mss al een vriendin heeft.

  Hem te pakken krijgen, en iets leuks doen + wat kletsen kan veel duidelijkheid geven als je het mij vraagt.

 • @ Engeltje

  Ik denk dat je het antwoord zelf wel weet…

  Als ik iemand leuk vindt ga ik echt geen 2 weken niets van me laten horen, maar dat wist je zelf ook wel lijkt me…

  Ik heb het ook druk met werken maar toch, als je zegt dat je gaat bellen moet je dat wel doen… Meestal na een dag of 1 a 2 en niet na 2 weken.

  Als je het mij vraagt kan je beter verder gaan met leven want ik denk niet dat ie nog belt.

 • Als iemand je leuk vindt weet hij altijd wel wat tijd vrij te maken, tenzij … hij hard to get speelt, maar dit is wel erg hard to get ;p

  Tja niet leuk zoiets …

 • @ Ruben,

  Ik denk dat dat laatste (mbt dat hij misschien al een vriendin heeft) hier wel van toepassing zou kunnen zijn. Maar dan nog vind ik dat hij wel het fatsoen kan hebben om in ieder geval “beleefd” te blijven door te reageren als ik tegen hem praat. Ik zat er ook aan te denken om met hem af te spreken en te praten, en dit heb ik hem aangeboden door met hem via msn een gesprek aan te gaan… en verpakt in de zin van: “hey ik ben in de buurt en zou je graag even willen zien” (Om met hem te praten zodat ik weet waar ik aan toe ben.) Ook hier heeft hij geen gehoor aan gegeven en ben achteraf dankbaar dat het niet is doorgegaan… Ik wil hem die “eer” ook niet gunnen dat ik daar speciaal tijd voor maak als hij blijkbaar toch een bord voor z’n hoofd heeft.

  @ Barry,

  Tuurlijk heb ik wel een vermoeden… maar ik wilde advies van jullie mannen omdat ik er nogal onzeker over was, of ik misschien niet teveel vroeg/verwachtte. Maar nu is het voor mijn gevoel bevestigd.

  @ Stefan,

  Hij neemt dan inderdaad wel de tijd om “hard to get” te spelen. Maar ik ga (zeker na jullie feedback) echt niet langer meer op hem zitten wachten en m’n tijd verdoen.

  **Alles in het leven gebeurt met een reden.. en mensen komen en gaan en dat is alleen maar een leermoment, dus kan ik hem in ieder geval daarvoor dankbaar zijn. En hem loslaten en verder gaan met m’n leven.

  Verder nog nieuwsies van jullie kant?

  – ThE SkY Is ThE LiMiT –

 • Heey Engeltje,

  Je hebt gelijk, je kunt beter niet veel tijd meer in hem steken. Ik denk wel es: Vrienden die komen en gaan, maar echte vrienden (en daarmee bedoel ik ook relaties) blijven.

  Ik heb inderdaad nieuws van mijn kant, namelijk dat ik een vriendin heb ๐Ÿ™‚

  Groetjes Rik

 • Nu dit toch over vervelende misvattingen over flirten gaat, zou ik graag jullie mening weten over deze “misvatting”. Het is te zeggen, de vraag is of het wel een misvatting is.

  Stel je bent op een feestje, en je ziet er een leuke vrouw. Deze hele blog gaat erover hoe je deze vrouw kan aanspreken enz… Maar stel dat je haar niet aanspreekt maar wel (in haar gezichtsveld) duidelijk flirt met andere vrouwen, terwijl je haar zelfs wat negeert (zonder onbeleefd te zijn). Als je jouw target ziet ben je beleefd en zakelijk, als je andere vrouwen tegen komt ben je losser, en het centrum van de aandacht.

  Is dit een misvatting dat dit een goeie techniek is voor het veroveren?

  Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

 • @ Engeltje,

  Hij lijkt andere prioriteiten te hebben. Niet leuk om te horen natuurlijk, maar vermoedelijk houdt hij zich niet eens bewust bezig met jou. Het is geen kwestie van beleefdheid, fatsoen of eer; hij heeft waarschijnlijk niets door…

  Beter een man die niets van zich laat horen, dan een man die probeert te verbergen dat hij niet echt geรฏnteresseerd is. Je weet wat je aan hem hebt!

  @ Ruben,

  Leuke theorie, voelt lekker voor mannen die graag risico’s vermijden. Het is een prachtig excuus-theorie om passief te blijven. Je hoeft dan niet te flirten met je ‘target’ (?!), je hoeft haar zelfs niet aan te spreken…

  Doe niet moeilijk en neem initiatief!

  Trouwens, de vrouw waar je een oogje op hebt is geen ‘target’ (ga je dadelijk je torpedo afvuren?), maar is gewoon een aantrekkelijke vrouw.

 • @Victor

  Target wordt soms eens als flitsend alternatief gebruikt (Amerika) maar het is en blijft inderdaad een aantrekkelijke vrouw.

  De moedertaal die iedereen zo graag heeft wordt de volgende keer gerespecteerd ๐Ÿ˜‰

  Alleszins bedankt voor de reactie.

 • @ Rik,
  Gefeliciteerd met je nieuwe vlam!! niet vergeten om haar te blijven veroveren ๐Ÿ˜‰

  @ Ruben

  Hoe wil je haar nou veroveren met dat? door haar te laten zien van “look at me, ik ben het middelpunt van de aandacht bij de vrouwen” En dan vervolgens zakelijk tegen haar doen? (Dat komt op mij een beetje arroganza over.) En kan het op haar overkomen alsof je niet in haar geรฏnteresseerd bent. (Vrouwen zijn ook onzeker voor wat dat betreft.) Ga de volgende keer recht op je “target” “prooi” “doelwit” af (whahaha your funnie) en laat er geen gras over groeien. Ik begrijp precies wat je bedoelt als je tegen anderen losser bent dan tegen haar, maar hoe spreek je haar nou aan in haar gezichtsveld? Ga je met je wenkbrauwen op en neer alsof je wilt zeggen “heyyy how arer you doing?” Nee even serieu … hoe doe je dat? Glimlach je lief naar haar, of kijk je haar doordringend/lang aan, of maak je een knipoogje naar haar. En hoe reageert ze daar op?

  @ Victor Verlon

  Het kan inderdaad zo zijn dat hij niet eens meer met me bezig is, maar hoe moet ik dan zien wat er gebeurd is? Heeft hij me dan gebruikt voor z’n plezier o.i.d.?

  Ik vind beide opties zoals jij omschrijft beneden peil, en ben van mening dat als hij zulk gedrag vertoont, dat ie dan gewoon een ZAK is. Wees gewoon eerlijk want je speelt met gevoelens van anderen….

  The S is The L.

 • Nog even een aanvulling op @ Victor Verlon,

  Hij laat zo inderdaad zien wat ik aan heb hem.

  NIETS!

  Niks, Nakkes, Nada, NIENTE!!

 • @ Rest,
  Ik heb begrepen dat ik positief hier moest reageren en dat zal ik doen.

  @ Rik,
  De kunst is nu om die relatie zo lang mogelijk te houden, well done !

  @ Engeltje, nu heb ik een fijne weleens waar beetje ruw, een ringbaardje met bakkebaard. Voor sommige was dat wel eens om naar te bewonderen. Ik denk eerder dat het bij me wel past in het concept mannelijkheid.

  @ Rest,

  Gisteren heb ik eens mijn allerbeste beentje voorgezet. Ik heb me naar overvloedconcept geleefd, positief ingesteld, overbodige last/druk overboord gegooid, speels en nieuwsgierig opgesteld, ontspannen en volgens de mentaliteitsregels van Victor eens geleefd. Ik heb me zeer kostelijk geamuseerd tijdens de Gentse feesten. Ik heb pakweg ongeveer 100 dames tegengekomen waar ik 70 ervan een korte praatje gemaakt en ook aangesproken, de rest heb ik wat zitten flirten, speels plagen door pssst of shhhtt om het plezant te maken. Helaas heb ik geen enkele nummer gescoord ook al was ik er nieuwsgierig ernaar, ze geven het niet prijs.

  Het enige wat ik heb ervaren is dat ze niet open staan. De meeste konden van mijn jokes genieten maar dat was ook al. Geen interesse ondanks de goede wil van me om eens alles te geven. in Nederland zal er wel een andere mentaliteit zijn dan hier. Ik zou niet eens meer weten om dat allemaal te verbeteren. Ik ben het ook niet van plan. Als het me daar niet lukt, wat zal er wel werken? Het lijkt ermee op dat niet geรฏnteresseerd zijn terwijl je juist vanuit dat ze wel geรฏnteresseerd zijn. Het valt eens tegen maar ik heb mijn eigen bewezen dat ik moed en durf bezit. Ik heb het geprobeerd, ik heb gefaald en ik stop ermee. Dit is de allerbeste van mijn eigen gegeven en als dat niet werkt dan weet ik het totaal niet.

 • @ Engeltje

  Je heb van die figuren erbij zitten die geen fatsoen hebben, daar heb je inderdaad helemaal niks aan. Achja je ontmoet mensen en je weet nooit hoe het gaat lopen, een balletje kan heel raar rollen ๐Ÿ˜‰

  @ Andy

  Ik zou het persoonlijk heel jammer vinden als je zou stoppen. Je komt steeds verder en als het tegenzit wordt je negatief, bekijk het positief en analyseer je avond en denk na waar het mis gaat. Zo kom je steeds een stapje verder!

  Het is makkelijker om te stoppen en geen fouten meer te maken maar, het is moeilijker om je fouten te erkennen en er van te leren. Opgeven is makkelijker dan doorzetten.

  Soms zijn er nou eenmaal dingen moeilijker te leren dan andere dingen het hangt helemaal van jezelf af hoe succesvol jijzelf wil zijn!!!

 • @ engeltje Sommige mensen laten je inderdaad op die manier in onzekerheid, misschien durven ze niet te zeggen dat ze niet geรฏnteresseerd zijn of genieten ze van de aandacht en het afwijzen. Lastig om daarmee om te gaan, want wanneer weet je zeker dat er geen antwoord komt… Beste om zo min mogelijk tijd en energie eraan te besteden. Na een week proberen zou je kunnen zeggen dat het initiatief bij de ander ligt, en moet je je op andere dingen focussen. Maar goed, als je iemand leuk vindt is dat moeilijk.

  @ Andy, je bent toch nog erg jong? Spreek je vrouwen van je eigen leeftijd aan? Oudere vrouwen zijn vaak niet zo geรฏnteresseerd in jonge jongens.

 • @ engeltje en als iemand opeens niets meer van je hoort, kan dat ook prikkelend werken. Werkt het niet prikkelend, dan heeft hij echt geen belangstelling.

 • @ Andy

  Inderdaad je moet van je fouten leren. Neem nu mijn “ingenieuze” tactiek…Zoals Victor zei is het de methode voor de doorsnee passieve man, maar wel volledig fout. Ik ben nog meer de doorsnee man dan jij denk ik dan, maar er wordt aan gewerkt.
  Methodes die zoveel gebruikt worden, maar die nergens op slaan afkeuren voelt ook wel aan als vooruitgang.

  @ Engeltje

  Moest dit voetbal zijn dan komt mijn techniek ongeveer hier op neer. Een prachtig uitgewerkte aanval met veel show en gegoochel die met een belachelijk voetje van de tegenstander al om zeep is. Je hebt niet eens diep nagedacht, maar gewoon enkele vragen gesteld, en ik moet al toegeven dat het nergens op slaat…Ok, je kan even met de ogen knipperen enz…Maar is dat dan datgene dat altijd werkt ? Misschien werkt het eens in 0,0001 % van de gevallen ? Misschien valt haar mond dan eens open van verbazing: “Oh my God je maakte een knipoogje naar mij !!!”
  Ik hoop voor jou dat er een hele grote overeenkomst is tussen het veroveren van vrouwen en het veroveren van het soort mannen die jij leuk vindt ๐Ÿ˜‰

 • Beste Andy,

  Tegen dat probleem ben ik ook aangelopen. Ik heb nu geweldige resultaten door Anthony Robbins: een Amerikaanse motivatiecoach met een tandpasta-lach:P.
  Check dit filmpje van hem:

  Het belangrijkste (voor jouw) begint vanaf minuut 8. Hij legt precies uit waarom je extreem veel actie kan ondernemen zonder geweldige resultaten te krijgen, of sterker nog, steeds slechtere resultaten krijgt.

  Succes,
  Tom

 • @ Andy

  Tom heeft het filmpje gevonden met het probleem waar jij in circuleert. Deze beste man op deze internetsite kan het niet beter uitleggen gewoon. Alleen erg jammer dat deze beste man de oplossing niet echt verteld. Je maakt er echt zo’n drama van en je steekt er erg veel energie in. Het is misschien inderdaad te veel. Misschien dacht je dat je binnen 2 maanden een andere Andy zou zijn toen je het E-boek van Victor downloaden, maar dat is niet zo. Dankzij Tom snap ik ook waarom vrouwen vaak ook op mij afstappen of het laten merken, ik geloof dat ik het kan. En ik steek er echt niet zo veel energie in. Dus de resultaten vallen soms tegen, maar ik geloof dan dat weer dat alles een reden heeft en maak me daar niet zo druk over. Volgende dag begin ik gewoon weer van voren af aan. Maar deze keer speel ik het veroverspel anders en steek er weer meer moeite in. Maar dan denk ik en geloof ik dat ik het kan. Dan is het resultaat vaak anders en neem ik het lef om haar telefoonnummer te vragen en met haar af te spreken. Natuurlijk daarna met een big smile naar huis. Ben er achter wat jij mist in deze cirkel.

  (Je potentie: het gevoel dat je het kan en dat je in jezelf gelooft)
  1- ga leren alles niet te serieus te nemen en van de gekregen of verdiende aandacht met vrouwen er van te gaan genieten. Zelfs hoef je er geen succes aan over te houden, dat komt wel.

  2- zet jezelf op nummer 1 dat ben je jezelf echt wel waard. Kijk wat je bereikt hebt

  3- laat die nare gedachte achterwegen en wees blij met je leven zoals je hem leiden zal. Je sport, je hebt leuke baas en collega of klasgenoten. Je zal misschien niet roken, zo heb je een streepje voor op anderen. Ontmoet leuke mensen en ga genieten. Liefde is een aanvulling kijk op de tabel in het basis E-boek van Victor blz 45.

  Succes kerel ik weet dat je het kan ik geloof in je en we helpen je.
  Groetjes

 • @ Stefan

  Ik denk eerder frustrerend, door deze manier van doen ben ik m’n baan verloren. Zelfs nu pas ik nog basistechnieken aan. Ach ja, ik ben ook niet perfect.

 • @ Andy

  Dat past inderdaad wel bij het concept mannelijkheid en het is sexy ๐Ÿ˜‰
  And don’t give up!! Je bent net zover gekomen.. Probeer inderdaad niet TE hard je best te doen want vrouwen hebben dit door. Het moet “natuurlijk” overkomen niet “gemaakt” (alsof je een draaiboek voor je hebt ๐Ÿ˜‰

  @ Roy

  Ben het in deze volledig met je eens. Alles gebeurd met een reden, want misschien was dit wel nodig zodat ik iemand anders kan tegenkomen die in ieder geval WEL fatsoen heeft.. ๐Ÿ˜›

  @ Stefan

  Het is dan inderdaad een stuk moeilijker om het los te laten, ook omdat ik me dan ga afvragen of er wat mis is met mij, dat ik niet leuk genoeg ben of iets dergelijks. Dat maakt je toch wat onzekerder maar heb me hier inmiddels al overheen gezet ๐Ÿ˜‰

  @ Ruben

  It works 4 me? (A)
  Als ik een jongen tegenkom die ik leuk vind, dan zorg ik ervoor dat ik zijn aandacht heb zodat hij me in ieder geval heeft gezien, door bijvoorbeeld lief naar hem te lachen. En daarna kijk ik wel hoe het verder loopt door naar hem te kijken, en als hij kijkt weer wegkijken. En dan weer terug kijken, wachten totdat hij kijkt en hem blijven aankijken. Ligt ook aan de situatie hoor, maar vertel me eens jouw PvA

  @ Mick
  Hoe kan je je baan verliezen door deze tactiek? Was er sprake van een romance op je werk. Als je hier niet dieper op in wilt gaan kan ik me dit goed voorstellen hoor.

 • @engeltje dat je niet leuk genoeg bent? heb je een fotootje dan kan ik dat beoordelen ๐Ÿ™‚ nee hoor, grapje.
  Ik maak me daar zelf geen zorgen over als ik in zo’n situatie zit, ik weet nl. dat die ene vrouw geen belangstelling heeft, en ook nog alleen maar op dat moment, en dat dat niets zegt over andere vrouwen. Je hebt toch weleens een vriendje gehad … ๐Ÿ˜‰ Nee, de meilijkheid is dat die ene persoon in mijn hoofd zit dan, dat ik die perse wil (oh jee, ik hoop niet dat Victor dat leest)

 • @ Engeltje

  Sta me toe om even echt onbeleefd te zijn (meestal ben ik dat niet het is illustratief).
  Ik ben een onvervalste professional, in de tijden dat ik deze blog nog niet kende paste ik al verschillende technieken toe die hier beschreven zijn. Alsof ik er echt mee geboren ben. Meer nog ik zou de eigenaar kunnen zijn van zo een blog…
  MAAR
  Na een uitgebreide studie heb ik moeten vaststellen dat de technieken die ik toepaste en die hier beschreven staan voorafgingen door de woorden: “Maak deze fouten nooit…”
  En ook de blog waar ik eigenaar zou van kunnen zijn is een licht gewijzigde versie: “Afstotingskracht” “Hoe voorkom je dat je kostbare tijd verloren gaat aan een liefdesleven?”
  Als je echt aandringt wil ik hier wel vertellen hoe ik het vroeger aanpakte, maar ik zeg al op voorhand dat het geen didactische waarde heeft. (mijn eerder beschreven techniek is een voorsmaakje)
  Tegenwoordig kan ik wel af en toe eens een vrouw aanspreken, dat is al een grote verbetering, maar nog niet echt een plan.

  @ Andy (@Rest)

  Dat filmpje moet ik ook eens aandachtig bekijken ๐Ÿ˜‰

 • Vanavond stappen.

  Hebben jullie nog tips over houding, uitstraling, kleding, oogcontanct, glimlach? Heb wel zin om losjes te flirten vanavond ๐Ÿ™‚

 • “@Engeltje

  Haa je moet het niet te graag willen zeg je. Ik zou je graag de volgende vraag stellen:

  Hoe kom je โ€˜ natuurlijkโ€™ over?

  Lijkt mij vrij lastig om zoiets abstracts in woorden te vangen.
  Dat hoor ik vaak van vrouwen en ook van mannen trouwens: Hoe liever je een vrouw wilt, des te moeilijker je het voor jezelf maakt. Zoek je geen vrouw, dan komen ze als bosjes op je af. Dat klinkt als een paradox: om vrouwen te krijgen moet je afstand nemen van vrouwen.
  Ik denk dat de essentiele stap voor een man om ergens goed in te worden is om het probleem aan te pakken, en niet daarvan weg te lopen. Zo ook met vrouwen: ben je niet goed met vrouwen: zorg dan dat je er 100% er voor gaat.
  De ware paradox zit hem volgens mij in het โ€˜ willenโ€™. Want op de momenten dat je uitdagingen tegenover je krijgt, dan โ€˜ wilโ€™ je niet meer. Zit de man vervolgens alleen thuis, dan โ€˜ wilโ€™ t hij het weer wel. Zo wordt een man snel ongelukkig en ontevreden met zijn liefdesleven.

  De man die zicht afvraagt hoe graag hij iets wil, zal nooit bereiken wat hij wilt bereiken. De man die zich afvraagt hoe hij het GAAT bereiken, komt waar hij maar wilt , keer op keer.

  Als een man zich niet meer afvraagt of hij iets wilt, maar afvraagt hoe hij het gaat bereiken:
  – kan alle uitdagingen overwinnen, want telkens zal hij meer leren en dichter bij zijn doel komen.
  – is veel praktischer en zal sneller stappen ondernemen.
  – zal komen waar hij wilt, omdat het willen geen vraag meer is: hij ZAL er komen! Op wat voor manier dan ook.

  Mannen die graag vrouwen willen moeten dus niet van hun motivatie afstappen, maar behoren hun strategie te veranderen. Ze moeten dus net zo hard blijven proberen als ze maar kunnen (op dat punt ben ik dus oneens met Engeltje), maar dienen anders te werk gaan: niet met kleven, slijmen en plakken (of een draaiboek), maar met een andere, veel betere strategie. Goeie strategien kan je vinden door te kijken naar wat rolmodellen hebben gedaan in dezelfde situatie. Wat hebben zij in die situaties gedaan om wel succesvol te worden? Denk bv aan Victor Verlon (zie zijn:E-Coachsysteem).

 • Ik vind de wispelturigheid van vrouwen erg lastig. Ik heb situaties meegemaakt dat vrouwen telkens oogcontact met me maakten en toen ik ze vervolgens aansprak dat ze amper wat terugzeiden, terwijl ik soms ook op vrouwen afstap waar ik nog geen oogcontact mee heb gemaakt en daar heb ik vervoglens de leukste gesprekken mee. Hierdoor vind ik vrouwen moeilijk in te schatten en vind ik het ook lastig om op vrouwen af te stappen met wie ik oogcontact heb.

 • Hallo mensen!

  Ik vind dit ook wel interessant. Ik heb namelijk een tijd geflirt met een jongen, hij begon ook met glimlachen. Hij werd verlegen toen ik tegen hem praatte, lachte (verlegen) naar me. We hadden oogcontact. Ik was intussen erg nieuwsgierig geworden naar hem. Ik had zijn naam gehoord en hem na 1,5 maand flirten toegevoegd op sociale media. Maar hij heeft me niet geaccepteerd en negeerde me daarna. Terwijl de signalen op zich best positief waren.
  Zelf ben ik iemand die makkelijk initiatief neemt, dus als iemand me interessant lijkt dan zoek ik subtiel het contact wel op. Oogcontact, ik maak een praatje enz. Maar ik merk dat mijn laatste 2 flirts best onzeker waren in mijn aanwezigheid. Nu waren dit wel jonge jongens – begin 20. Ik ben wel een aantal jaar ouder.
  Natuurlijk ben ik ook wel onzeker, vooral als ik iemand leuk vind kan ik ook verlegen zijn maar verder ben ik een zelfverzekerde vrouw.
  Kan het zijn dat ik misschien (onbewust) intimiderend overkom? Of zou het ook aan leeftijd van mijn laatste flirts kunnen liggen? Of is het gewoon toeval? Ik vind het leuk om te flirten, en soms is het uitnodigend voor verder contact, maar je je kunt niet weten of de ander dat ook wil. Ik heb best lang in een relatie gezeten en ben nu weer aan het experimenteren met flirten, vandaar mijn vraag.

 • @ Hilde

  Je schreef: ” Kan het zijn dat ik misschien (onbewust) intimiderend overkom? ”

  Dat kan inderdaad, maar ik ken je veel te slecht om dat te bevestigen, bovendien vind ik 2 flirts best weinig om op basis daarvan besluiten te trekken. Wil je na jouw relatie niet wat te snel resultaat zien ?

  Als het leuk is om te flirten en initiatief te nemen, waarom die pret bederven met piekeren ?

  Bovendien is plezier hebben een belangrijk onderdeel van het flirten ! Doe maar rustig je ding zou ik zeggen, je neemt initiatief, je hebt plezier, het zou mij sterk verbazen als er echt iets fundamenteels fout zou zijn met je manier van flirten. (kan altijd natuurlijk, maar de signalen die ik van jou krijg zijn positief)

  Doe maar ! Moesten er alsnog problemen zijn dan merk je dat wel.

 • Dankjewel voor je reactie Ruben. Ik denk dat je gelijk hebt, misschien pak ik het te serieus op en ga ik erover nadenken terwijl flirten gewoon vrijblijvend leuk is om te doen!

 • Ik ben het dus helemaal eens met “Zie flirten daarom als een vrijblijvende manier van kennismaken” en ik (man) blijk van nature een enorme flirt te zijn. Hier was ik mijn niet van bewust, maar ben er nu door meerdere mensen op gewezen. Gedrag wat ik als dood normaal ervoer (ervaarde?), wordt dus door anderen, voornamelijk vrouwen, ervaren als flirten. Ik vind echter wel dat aan flirten een behoorlijk zware lading wordt gegeven, terwijl ik het juist een hele leuke speelse manier vind van contact maken met mensen in het algemeen.

  Nu heb ik een hele leuke vrouw ontmoet die echter door haar onzekerheid enorm moeite heeft met mijn flirt gedrag. Zoals ik al zei vind ik het heerlijk om te flirten, zonder meteen meer te willen en/of verwachten en ben dus eigenlijk niet van plan dit te minderen. Hoe kan ik hier het beste mee omgaan?

 • He victor,

  Aangezien dat je graag over flirten praat.
  Wat adviseer je me als je eens een terrasje doet?
  De afgelopen dagen zaten de terrassen vol en ik wil juist eens weten wat de ervaren flirter victor zoal doet op een terras. Of verwijs je naar wat er allemaal in jouw e books staat?

  1. @ Andy,

   Ok, een snelle tip: ga op een plek zitten waar je gemakkelijk oogcontact kunt maken. Met de dames die al op het terras zitten en de dames die langslopen.

   Met de juiste mentaliteit en intentie kom je altijd wel in gesprek… Veel plezier!

 • Hey victor ik wil alleen maar zeggen dat ik met versieren stop. Het is me genoeg geweest, nu doe ik geen enkel moeite meer om een meisje te versieren. Laat ze maar nu zeggen: waarom spreekt geen jongen me aan? Pfff het gaat niet gewoon. Ik ben het gewoon beu om al die moeite er in te steken, terwijl ik gewoon rustig chill mijn eigen leven kan leven.

  Waarom moet ik precies al die stress en al die cursus volgen en al die moeite doen? Voor niks, het loopt altijd anders dan ik wil. Ik heb gewoon totaal geen zin meer in. Misschien moet ik zelf efkes weg van al dieze miezere. Ik ben alles beu en dan gaan de vrouwen klagen waarom geen mannen hun aanspreken. Kom op he, het is me genoeg geweest. Vrouwen niemand kan weten wat vrouwen echt willen. Vrouwen zijn moeilijk te begrijpen en ik doe geen enkele moeite meer om een vrouw te versieren. Al komt ze zelf naar mij en neemt ze zelf initiatief om me aan te spreken, ik spreek niet. Laat ze lekker maar hun gang gaan. Ik wil er zelf niet meer aan denken om een vrouw aan te spreken. Ik heb heel veel moeite gedaan en mijn tijd erin gestoken en ik ben gewoon teleurgesteld. Ook zeg jij victor dat het niet goed is, ik ben teleurgesteld.

  Niemand kan mij begrijpen, ik wil iets uit leggen maar op pc kan ik heel mijn leven niet typen. Vroeger wilde ik vrouwen versieren, maar nu niet meer. Ik stop er me, ik heb geen zin meer. Ik heb genoeg moeite gedaan en er is niks van gekomen. Ik ben teleurgesteld, laat ze maar klagen waarom ik geen initiatief neem. Ik ben het beu om elke keer moeite te doen en dan lopen ze met zo een dikke nek. Ik ga mij niemeer klein maken om een vrouw aan te spreken. Ze voelen zich koningin pff. Ik doe geen moeite meer, ik stop er mee. Dada dames, veel succes want ik ben eruit.

  1. @ H-1,

   Neem een pauze, laat alles even los. Er is waarschijnlijk iets gebeurt waardoor je het even niet meer ziet zitten. En dat mag.

   Als je ervoor openstaat kan het tot een nieuw inzicht leiden, waardoor je je liefdesleven (en vrouwen) op een andere manier benadert. Dat kan flinke winst opleveren…

   Veel sterkte!

 • @ Victor,
  Bedankt voor de snelle tip, die zal ik eens toepassen als weer zo goed weer is, dan kan schoons gaan spotten. Vandaag veel non verbale flirts gehad, zonder dat ze doorhadden dat hun lichaam signalen opsturen waardoor ik het wel kon oppikken, relaxoefening van de morgend gedaan en dag was eens stuk beter.

  Lichamelijk contact, wanneer ga je daar een programma maken? Non verbaal flirten/ lichamelijk contact / lichaamstaal? Eenmaal als ik deze door heb of oefen dan ligt er vrij veel voor me open ๐Ÿ˜€
  Ik heb vrouwen graag, ik moet mijn eigen inhouden om ze niet te gaan betasten, dierlijk instict van me om vrouwen vast te nemen, te knuffelen zeg maar ๐Ÿ˜€

  @ H-1
  Ergens kan ik het wel begrijpen, waarom doen ze geen moeite? Waarom gaan ze nooit in op mijn pogingen? etc Dat is een fase waarbij je doorgaat, ik had dat ook. Ik had letterlijk een maand genomen om nietmeer aan dit hier allemaal te doen. Ik denk eerder aan te graag willen, directe resultaten zien, althans zo was ik ook bezig. Dat heb ik achterwege gelaten. Ik zie wel wat er op mijn pad kruis, willen ze niet, goed ZWARE PECH voor HUN ! Dan namen de kans niet eens om een zeer leuke aangename kerel te praten. Doe zoals me, neem een maand van afstand, laat het je bezinken, ga met andere zaken bezighouden. En na een tijdje van rust en bezinning komt de overvloedsconcept uit het niets geschoten die weer staat te trappelen om dames aan te spreken, te versieren.

  Weet wat ik doe als er dames zich gedragen als koninginnen? Ik stoot ze zelf van hun eigen troon af, dan verschieten ze wel natuurlijk maar dan neem jij de leiding en volgen zullen ze wel. Jij bent diegene die hun van hun eigen troon hebt afgestoten. Das een machtige manipulatieve manier om hen in bedwong te houden. Dat zal je wel zelf zien nadat je zelf gaat verder en verder gaat flirten. Iets wat Victor niet had bijgezet bij zijn blauwprint, is het onderdeel flirten, dan image, filteren, lichamelijk contact en intimiteit. eigenlijk bepaalt flirten al de grotendeels hoe zij zelf in het leven staat, aan de hand van flirten ontdek je zo waarvoor je staat. Voor de rest, er zijn nog andere zaken om mee bezig te houden.

 • ik wil dat niemeer, ik heb nu anders dingens om te doen in plaats van al mij tijd te besteden aan vrouwen ik stop er mee ik ga geen enkel vrouw meer versieren ,ik wil er zelf niemeer aan denken ik ben zwaar gekwetst en erg telleurgesteld, al komen ze zelf naar mij zeg niks ik wil niks meer weten van versieren het is genoeg geweest im done

 • Hopelijk is dit topic nog trending.

  3 situaties waar ik geen reactie op had.

  1.
  Ik ga schuin tegenover een knappe meid zitten, we hebben elkaar even gezien. We relaxen een oude vrouw komt naast mij zitten en begint raar te lachen. En ik kijk die meid aan, die was er niet van gediend. En toen vroeg de oude vrouw mijn naam, en ik gaf mijn naam. Stilte. Ik stap de bus uit, voordat gebeurt valt iedereen achter mij bijna om, ik schrik er van en val ook bijna om. En toen keek ik naar die meid weer, em ze keek naar mijn onderlichaam en der ogen glinsterde helemaal?

  2.
  Ik ben bezig met sjouwwerk, in de verte komt er een meid haar fiets parkeren, we hebben lang oogcontact. Ze loopt langs mij en: waar is huis nummer blabla. Glinsterde ook, en toen zei ik: weet ik niet. En toen zei ze: zal wel even verderop zijn, ze zei dat al alsof ze het wist.

  3.
  Supermarkt, ze komt achter me staan, tikt me 2 keer aan bij het spullen op de band zetten. Ik ben mijn bonuskaart vergeten, zij hoort dat en bied de haren aan. Ik dank haar en ze kijkt met vrolijke ogen naar beneden, snap ik er weer niks van.

  Oja numero 4. Gister vroeg een meid de weg naar Schiphol terwijl het op de animatiebord schiphol stond. Ze zat al in de goede trein.

  Ik snap er helemaal niks van, misschien denk ik te ver door maar het zijn aparte vragen die ze stellen.

 • O ja misschien snap ik ergens wel dat het een poging tot gesprek is, maar ik had laatst iets gelezen over het innerlijke kind die in iedereen nog steeds zit.

  En ik dat ik als klein kind veel afgewezen ben en meiden negeerde me compleet. Dus misschien dat het kleine kind denkt: ah nu kan ik al die jaren goedmaken door de meiden nu te negeren.

  Maar ik wil aan de bak stom, klein kind. Klinkt gestoord dit maar iedereen heeft echt nog een klein kind in zich.

  1. Het idee van het ‘innerlijke kind’ wordt gebruikt om een aspect van onze persoonlijkheid te duiden.

   En ik dat ik als klein kind veel afgewezen ben en meiden negeerde me compleet. Dus misschien dat het kleine kind denkt: ah nu kan ik al die jaren goedmaken door de meiden nu te negeren.

   Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Het is eerder dat je je afsluit vanwege de angst op dat je nog meer wordt negeert wanneer je initiatief neemt.

   Maar, dat hoeft niet het geval te zijn met jou.

   Eh, denk niet teveel na, juist dat kan maken dat je je speelsheid verliest en geen initiatief kunt nemen met vrouwen.

 • Nou de vraag is: stel ze flirten wel, maar volgende keer heb ik weer geen antwoord. Weer een kans naar de maan noem ik het maar. Ik denk: shit he ik moet gewoon eens slim subtiel leren praten met hun zowiezo.

  1. Er komen meer dan genoeg nieuwe mogelijkheden op je pad. Dus als je geen antwoord geeft en ze loopt weg, nou en? Maak je niet zo druk dat het tot nu toe zo loopt. Leef in Overvloed.

   En je hoeft niet slim subtiel te leren praten. Zeg iets, voorlopig maakt het zelfs niets uit wat je zegt.

   1. Ik ga schuin tegenover een knappe meid zitten, we hebben elkaar even gezien. We relaxen een oude vrouw komt naast mij zitten en begint raar te lachen. En ik kijk die meid aan, die was er niet van gediend. En toen vroeg de oude vrouw mijn naam, en ik gaf mijn naam. Stilte. Ik stap de bus uit, voordat gebeurt valt iedereen achter mij bijna om, ik schrik er van en val ook bijna om. En toen keek ik naar die meid weer, em ze keek naar mijn onderlichaam en der ogen glinsterde helemaal?

   Dit had je kunnen doen nadat je je naam had gegeven: vraag de naam van de oude vrouw. En na haar antwoord, vraag de naam van die knappe meid.

   2. Ik ben bezig met sjouwwerk, in de verte komt er een meid haar fiets parkeren, we hebben lang oogcontact.

   Heel mooi, je maakt oogcontact ๐Ÿ˜€

   Hopelijk glimlach je ook? Doen!

   Ze loopt langs mij en: waar is huis nummer blabla. Glinsterde ook, en toen zei ik: weet ik niet. En toen zei ze: zal wel even verderop zijn, ze zei dat al alsof ze het wist.

   Was je in de gelegenheid om het sjouwwerk even te stoppen? Het was prima geweest om met haar mee te lopen en samen te zoeken. Gewoon doen ๐Ÿ˜€

   3. Supermarkt, ze komt achter me staan, tikt me 2 keer aan bij het spullen op de band zetten. Ik ben mijn bonuskaart vergeten, zij hoort dat en bied de haren aan. Ik dank haar en ze kijkt met vrolijke ogen naar beneden, snap ik er weer niks van.

   Wil je het snappen of wil je het contact verlengen? Niet teveel nadenken!

   Je had kunnen zeggen dat ze je gigantisch veel geld heeft bespaard en dat je haar eeuwig dankbaar bent (ironie ๐Ÿ˜‰ ) En de Albert Heijn is al zo goedkoop, kun je nagaan, fantastisch…

   Je hoeft geen mooie praatjes te houden. Zeg iets, ook al is het onzin.

   Na het afrekenen kun je haar trakteren op een koffie “je hebt me zoveel bespaard, ik trakteer!”.

   Ik vermoed dat dit misschien nog teveel van het goede is, en dat een uitnodigen voor een kop koffie je (nog) niet lukt.

   Belangrijkste: zeg iets, blijf praten. Het hoeft niet gevat te zijn, het hoeft niet slim subtiel te zijn. Blablabla!!! En stel je behulpzaam op, dat kunnen mensen waarderen. Sterker nog, vrouwen die hun oog op je hebben laten vallen (en dat doen ze), zoeken naar een aanleiding om langer met je te praten. Dus jouw behulpzaamheid is de perfecte smoes.

   Oja numero 4. Gister vroeg een meid de weg naar Schiphol terwijl het op de animatiebord schiphol stond. Ze zat al in de goede trein.

   Haah, zo spreek ik nog wel eens vrouwen aan ๐Ÿ˜€

   Zie je dat het helemaal niet zo slim subtiel hoeft te zijn? Vrouwen komen met onzin vragen, dus waarom zou jij niet onzin mogen spreken? ๐Ÿ˜€

   Experimenteer met onzin-praat. Je hoeft niet meteen afspraakjes te regelen. Ik wil dat je meer in beweging komt, dan gaat het balletje voor jou rollen…

 • Er komen meer dan genoeg nieuwe mogelijkheden op je pad. Dus als je geen antwoord geeft en ze loopt weg, nou en? Maak je niet zo druk dat het tot nu toe zo loopt. Leef in Overvloed.

  En je hoeft niet slim subtiel te leren praten. Zeg iets, voorlopig maakt het zelfs niets uit wat je zegt.

  Oh niet dus ? Kennelijk komt dat uit mezelf, want vroeger hield ik van onzin praten in de familie, maar daar werd niet zoveel op gereageerd of bewonderd. Keken ze direct weg dus dan zal ik wel gedacht hebben oke dat hoort dus niet.

  ” 1. Ik ga schuin tegenover een knappe meid zitten, we hebben elkaar even gezien. We relaxen een oude vrouw komt naast mij zitten en begint raar te lachen. En ik kijk die meid aan, die was er niet van gediend. En toen vroeg de oude vrouw mijn naam, en ik gaf mijn naam. Stilte. Ik stap de bus uit, voordat gebeurt valt iedereen achter mij bijna om, ik schrik er van en val ook bijna om. En toen keek ik naar die meid weer, em ze keek naar mijn onderlichaam en der ogen glinsterde helemaal?”

  Dit had je kunnen doen nadat je je naam had gegeven: vraag de naam van de oude vrouw. En na haar antwoord, vraag de naam van die knappe meid.

  Creatief van je gedacht, ik was niet geรฏnteresseerd in de vrouw haar naam, maar het was dus wel een manier geweest om in contact te komen met de meid tegenover.

  ” 2. Ik ben bezig met sjouwwerk, in de verte komt er een meid haar fiets parkeren, we hebben lang oogcontact.”

  Heel mooi, je maakt oogcontact ๐Ÿ˜€

  ( ja dit lukt makkelijk )

  Hopelijk glimlach je ook? Doen!

  Dit lukt me nog niet automatisch, want vroeger keken ze altijd weg als ik dat deed, familie ook. Maar nu waardeert de familie het wel opeens. Maar in het publiek durf ik het initiatief niet te nemen, om te glimlachen nog niet. Ik kan de grammatica niet helemaal volgen maar je snapt wat ik bedoel.

  ” Ze loopt langs mij en: waar is huis nummer blabla. Glinsterde ook, en toen zei ik: weet ik niet. En toen zei ze: zal wel even verderop zijn, ze zei dat al alsof ze het wist.”

  Was je in de gelegenheid om het sjouwwerk even te stoppen? Het was prima geweest om met haar mee te lopen en samen te zoeken. Gewoon doen ๐Ÿ˜€

  Uh nee collega waar ik mee bezig was had me nodig ๐Ÿ™‚

  ” 3. Supermarkt, ze komt achter me staan, tikt me 2 keer aan bij het spullen op de band zetten. Ik ben mijn bonuskaart vergeten, zij hoort dat en bied de haren aan. Ik dank haar en ze kijkt met vrolijke ogen naar beneden, snap ik er weer niks van.”

  Wil je het snappen of wil je het contact verlengen? Niet teveel nadenken!

  Ik wil het snappen denk ik omdat, ik vroeger altijd dom werd gevonden. Dus nu probeer ik overal slim te zijn. Maar ik wil contact verlengen ja maar als te graag.

  Je had kunnen zeggen dat ze je gigantisch veel geld heeft bespaard en dat je haar eeuwig dankbaar bent (ironie ๐Ÿ˜‰ ) En de Albert Heijn is al zo goedkoop, kun je nagaan, fantastischโ€ฆ

  Je hoeft geen mooie praatjes te houden. Zeg iets, ook al is het onzin.

  Kom ik even op terug, vroeger hield ik ervan, maar het werd niet gewaardeerd, dus kennelijk heb ik het mijzelf afgeleerd.

  Na het afrekenen kun je haar trakteren op een koffie โ€œje hebt me zoveel bespaard, ik trakteer!โ€.

  Ik vermoed dat dit misschien nog teveel van het goede is, en dat een uitnodigen voor een kop koffie je (nog) niet lukt.

  Belangrijkste: zeg iets, blijf praten. Het hoeft niet gevat te zijn, het hoeft niet slim subtiel te zijn. Blablabla!!! En stel je behulpzaam op, dat kunnen mensen waarderen. Sterker nog, vrouwen die hun oog op je hebben laten vallen (en dat doen ze), zoeken naar een aanleiding om langer met je te praten. Dus jouw behulpzaamheid is de perfecte smoes.

  Behulpzaamheid op wat voor een manier ? dat kan namelijk op verschillende manieren.

  ” Oja numero 4. Gister vroeg een meid de weg naar Schiphol terwijl het op de animatiebord schiphol stond. Ze zat al in de goede trein.”

  Haah, zo spreek ik nog wel eens vrouwen aan ๐Ÿ˜€

  Zie je dat het helemaal niet zo slim subtiel hoeft te zijn? Vrouwen komen met onzin vragen, dus waarom zou jij niet onzin mogen spreken? ๐Ÿ˜€

  Vroeger werd het niet gewaardeerd, ik had best een ijskoude jeugd ๐Ÿ˜€

  Experimenteer met onzin-praat. Je hoeft niet meteen afspraakjes te regelen. Ik wil dat je meer in beweging komt, dan gaat het balletje voor jou rollenโ€ฆ

  Ga het proberen:)

  1. Kennelijk komt dat uit mezelf, want vroeger hield ik van onzin praten in de familie, maar daar werd niet zoveel op gereageerd of bewonderd. Keken ze direct weg dus dan zal ik wel gedacht hebben oke dat hoort dus niet.

   Toen was je jonger. Nu ben je een volwassen man. Alles wat je nu doet is niet te vergelijken met toen.

   Creatief van je gedacht, ik was niet geรฏnteresseerd in de vrouw haar naam, maar het was dus wel een manier geweest om in contact te komen met de meid tegenover.

   Door nieuwsgierig te zijn, ook naar mensen die je niet wilt versieren, ontstaan er veel meer mogelijkheden.

   Ik kom vaak in gesprek met de vrouwen die ik graag Verover, door eerst een tijdje met iemand anders te spreken. Daarna is het erg gemakkelijk om haar te betrekken in het gesprek… ๐Ÿ˜€

   Bijvoorbeeld, je komt in gesprek met een onbekende man of vrouw. 10 Minuten later komt er een aantrekkelijke jonge dame bij zitten. Bam, je hebt een gemakkelijke start!

   Dit lukt me nog niet automatisch, want vroeger keken ze altijd weg als ik dat deed, familie ook. Maar nu waardeert de familie het wel opeens. Maar in het publiek durf ik het initiatief niet te nemen, om te glimlachen nog niet. Ik kan de grammatica niet helemaal volgen maar je snapt wat ik bedoel.

   Ja, ik denk dat ik je goed versta ๐Ÿ˜€

   Hoe je familie met je omging vroeger, was zoals ze omgingen met een kind. Laat dat verleden los. Je bent nu een aantrekkelijke man. Je hebt als het ware een nieuw leven. Zo’n glimlach wordt steeds gemakkelijker, let maar op.

   Ik wil het snappen denk ik omdat, ik vroeger altijd dom werd gevonden. Dus nu probeer ik overal slim te zijn. Maar ik wil contact verlengen ja maar als te graag.

   Er is meer dan slim versus dom. Er bestaan verschillende soorten intelligenties. Misschien ben je niet goed in wiskunde en heb je langer les nodig om bepaalde apparaten te leren gebruiken.

   Maar als het om sport gaat kun je heel intelligent zijn. Je bouwt snel conditie op, je hebt veel lichamelijke kracht en kan flink doorzetten bij zware klussen. Of je leert bijvoorbeeld vliegensvlug een nieuwe techniek om een bal verder te schoppen, enzovoorts.

   Of de intelligentie wat betreft de omgang met mensen. Of bijvoorbeeld je invoelend vermogen. Enzovoorts.

   Stop met proberen slim te zijn. Je hebt ongetwijfeld intelligentie, op jouw eigen, unieke manier. Je bent goed zoals je bent. ๐Ÿ˜€

   Behulpzaamheid op wat voor een manier ? dat kan namelijk op verschillende manieren.

   Kies maar, experimenteer…

   Wat betreft onzin-praat: ik wil dat je lekker gaat experimenteren. Zie maar wat er van komt. Door je meer vrij te voelen in wat je zegt, maak je gemakkelijker contact. En wanneer je dat punt eenmaal een tijdje hebt bereikt, kun je rustig je praatjes aanpassen. (De ‘onzin’ aanpassen dan wel verminderen.)

   Veel plezier!

 • Een klein vraagje, het gaat over gesprek met een onbekende man of vrouw. Ik heb ondertussen ook niet stil gezeten, telkens als ik op de trein zit, komt er wel een aantrekkelijke dame rechtover me zitten of toch schuinsover omdat ik best vrij goed uitzie (kledij, parfum, verzorgde baard, goed verzorgd en frisse adem).
  Nu zit er een onwennig gevoel bij me. Wanneer er een tweede dame komt bijzitten, wat meestal het geval is ( blijkbaar trekt de ene schone vrouw de andere aan of zijn mijn standard barrier naarmate zo hoog dat ik ze wel aantrek, misschien een effect van natuurlijke aantrekkingskracht programma). Op het einde van de rit wil ik best contact houden maar als geen player of opdringerige kerel over te komen, gaat dit best wel moeilijk. (ik heb meestal een open ontspanning houding, geen zenuwachtige trekjes, volkomen rust en luchtige gesprekken –> positieve associatie onderwerpen)

  Nu komt mijn vraag : “Hoe zorg je ervoor nadat je in gesprek zit met beide vrouwen om toch een nummer te kunnen uitwisselen met 1 van de twee zonder dat ze samen beginnen te spannen tegen je?

  Situatie: Je zit op de trein, gesprek met 1 vrouw. Er komt een tweede bijzitten die jij graag contact wil blijven behouden. Dillema, jij wilt geen achterdochtige argwaan indruk nalaten van de vrouw zelf omdat je plots op haar “hit”. (beetje meer voor de ervaren flirtmensen, deze vraagstelling)

  Mocht je afvragen wat mijn standard barrier is, dat is mijne persoonlijke filter. In schaarste concept was dit torenhoog, tussentijdse periode omschakeling overvloedsconcept lage drempel, nu is dit weer op een redelijk niveau maar meer vrouwvriendelijke keuzes (zowel uiterlijk als innerlijk) erin. Op de grens van tussen 60 a 70% van de ideale vrouw)

  1. Ook kleine vragen zijn welkom Andy ๐Ÿ™‚

   Op het einde van de rit wil ik best contact houden maar als geen player of opdringerige kerel over te komen, gaat dit best wel moeilijk.

   Zolang je geen player of opdringerige kerel bent, hoef je je niet bezig te houden met het voorkomen dat je overkomt als player of opdringerige kerel. De focus leggen op ‘ik wil geen verkeerde indruk maken’ (of iets dergelijks) belemmert je natuurlijke aantrekkingskracht en je vrijheid om de Verovering voort te zetten. Er is geen tegenstander, je vecht hooguit tegen jezelf.

   Tijd voor vrijheid Andy…!

   “Hoe zorg je ervoor nadat je in gesprek zit met beide vrouwen om toch een nummer te kunnen uitwisselen met 1 van de twee zonder dat ze samen beginnen te spannen tegen je?”

   Vrouwen spannen niet tegen je behalve als ze zich onveilig voelen of met een (liefdes)probleem worstelen. Dus je hoeft geen maatregelen te nemen. Mocht het toch een keer voorkomen, goed opletten en ‘genieten’ van wat er gebeurt.

   Door contact te maken met vrouwen, te Veroveren, maak je van alles en nog wat mee. Leuke avonturen, tegenvallers, uitdagingen, absurde taferelen, vrouwen die er een potje van maken, of zich heel gewillig opstellen, enzovoorts. Door het Overvloed-concept toe te passen hoef je niet in elke situatie ‘te scoren’.

   Situatie: Je zit op de trein, gesprek met 1 vrouw. Er komt een tweede bijzitten die jij graag contact wil blijven behouden. Dillema, jij wilt geen achterdochtige argwaan indruk nalaten van de vrouw zelf omdat je plots op haar โ€œhitโ€. (beetje meer voor de ervaren flirtmensen, deze vraagstelling)

   Het enige wat jou tegenhoudt om niet het telefoonnummer van de tweede vrouw te regelen, ben jij! Wie hield je tegen? Zij niet. Jij! Of ben je er toch wel voor gegaan? Of heb je ‘voor de zekerheid’ geen poging gewaagd? Met ‘geen telefoonnummer’ heb je deze zekerheid betaald.

   Elke vrouw heeft de vrijheid om weerstand te bieden. Sommige vrouwen bieden weerstand, andere niet. Het ene moment wel, andere moment niet. En genoeg aarzelen. Maar who cares? Je ontmoet zo weer een andere vrouw (en nog een, en nog een…)

   Veroveren hoeft geen schaakspel te zijn. Werp balletjes op, doe iets wat ‘volgens het boekje’ niet mogelijk zou zijn. Maak er een avontuur van en ontdek wat er gebeurt.

   Veel plezier ๐Ÿ˜€

 • Nieuwe situaties vanuit de groei die ik heb doorgaan, nu vind ik dat allemaal wel nog onwennig. Zaken doen zoals je normaal nooit doet of nooit eerder heb gedaan. Een grotere probleem van me is de erkenning van uit mijn eigen groei te zien aanvaarden. Dat is een andere materie om dit jaar nog te behandelen.
  Terug naar deze onderwerp, tis momenteel een uitdaging voor me om direct 2 nummers tegelijk wilt scoren zeg maar. Tgaat niet om de scoor mentaliteit, tgaat eerder om de momenten die er komen wanneer ze met 2 zijn of meer, daar voel ik nog wat onwennig bij. Ik laat ze eerder op hun gemak voelen door of en toe de draak te houden via nieuwsfeitjes. Het was een tussentijdse gedacht toen ik dit voorhad.

  Ik steek mijn eigen niet meer onderdruk om toch voor een nummer te gaan. Ik sta/zit er een zelfverzekerd en zelfrelaxed bij. Ik heb momenteel een oogje op iemand en ik wil er graag snel mee contact maken en zien wat er van komt. Ik heb nog overlaatst nog ene aangesproken, ik kom ze nu wel wekelijks tegen, meer gaat het niet worden want ze heeft al een vriend. Ik volg geen boekje, ik handel uit mijn eigen spontaniteit en nu zit ik naar die schone vrouwen met karakter te vissen. Die zijn er, enkel moeilijk te vinden. Dat geeft voor een extra uitdaging. Ik val nu eenmaal op slimme goeduitziende sportieve/slanke brunettes.

  Bedankt voor de advies.

  1. Terug naar deze onderwerp, tis momenteel een uitdaging voor me om direct 2 nummers tegelijk wilt scoren zeg maar.

   Het kan als je het echt zou willen. Het hoeft zeker niet. Het is geen must voor een goed liefdesleven.

   tgaat eerder om de momenten die er komen wanneer ze met 2 zijn of meer, daar voel ik nog wat onwennig bij.

   Dat is mooi. Onwennigheid is een signaal dat je uit je comfort zone bent. Daarmee krijgt je ontwikkeling een extra stimulans.

   Het is net als conditie of krachtontwikkeling. Als je niet wilt zweten, buitenadem raakt of je laatste twee zware herhalingen wilt vermijden, dan treed er nauwelijks groei/vooruitgang op.

   Goed bezig dus Andy ๐Ÿ˜€

 • Ik denk dat de opdracht nieuwsgierig zijn naar mensen die je niet wilt versieren te groot en breed is,

  Dat denk ik omdat er 2 naast me gingen ze zitten en uiteindelijk vertelde ze die vriendin van, ik heb 10 minuten met die jongen gepraat en toen lagen we in bed.

  Nou zulke mensen hoef ik niet nieuwsgierig naar te zijn, hoe ze praatten, alles.

  Of wel?

  1. Dus je hoorde twee vrouwen praten. En een daarvan vertelde dat ze binnen 10 minuten naar bed ging met een man? Begrijp ik dat goed?

   En waarom zou je niet nieuwsgierig hoeven zijn? Nieuwsgierig zijn wil niet zeggen dat je daadwerkelijk verder gaat met Veroveren. Het is een kwestie van mentaliteit…

 • Hey victor,

  Wat me ook helpt en de ogen opent, is op het internet naar discussies zoeken hoe vrouwen ertegen aankijken.

  Als je ziet hoe hun erover praten, dan valt je mond van verbijstering open net zoals in de animatie serie tom and jerry ๐Ÿ™‚

  Dan denk je je moet lief en beleefd zijn, maar hoe hun dan ineens over dingen praten. Pffff opent wel even je ogen.

  1. Lieveronbekend, ik heb wel de dubbele reactie verwijderd.

   Goed bezig! Soms is het goed om die discussies te bestuderen. Zie je dat ook vrouwen niet allemaal hetzelfde denken en voelen? Sommige mannen verbeelden zich dat vrouwen een massief blok vormen. Onzin natuurlijk.

 • Inderdaad dat zie ik !

  Maar ik wil ook nog even melden dat het soms ook erg grappig is wat hun allemaal posten ๐Ÿ˜€
  Maakt het aantrekkelijk om het te lezen.

 • Hey

  Er zit een blokkade bij gesprekken ๐Ÿ™‚

  Gister vroeg ik bijv hoeveel kilometer desbetreffende persoon hard liep als ze dat deed.

  Bij een andere man ging ze vertellen over dat ze dat “dit”als opleiding deed etc…

  Maar ik had ergens ooit gelezen dat dat soort onderwepen killend zijn voor een ontspannen gesprek, omdat het over leren en werken gaat. Dus is het wel done of not done ? Of zit dat tussen mijn oren?

 • hey victor

  ik lees net in je e boek iets over jezelf toestemming geven

  geen idee waarom dit gedeelte mij aanspreekt,

  maar hoe werkt dat precies als je jezelf toestemming geeft om zelfverzekerd op te stellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *