Oog wijd open van angst: vrouwenkennisHeb jij vrouwenkennis? Zo ja, dat is mooi want deze kennis helpt je absoluut aan een beter liefdesleven.

Uiteraard is het opdoen van extra inzicht over vrouwen welkom. Daarom heb ik een video gemaakt waarin ik een paar veelvoorkomende angsten bespreek van vrouwen. Houd rekening met het feit dat ik ook als flirtcoach voor vrouwen werk, ik weet waarover ik spreek…

Wat zijn de angsten van vrouwen?

Bekijk de video hieronder…

 

Leuke video? Klik op de Vind ik leuk-knop!

Hoe zorg je ervoor dat je vrouwen niet bang voor jou zijn?

Goede vraag!

Door een goede Verovermentaliteit, door de juiste lichaamstaal te spreken. En plan bijvoorbeeld het eerste afspraakje in een openbare gelegenheid. Zo voelt ze zich gemakkelijker veilig.

Wat nog meer doet een vrouw zich veilig voelen? Download mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen. Je krijgt de krachtige aanpak waardoor je veel sneller haar vertrouwen wint.

Wat weet jij over vrouwen?

Hoeveel vrouwenkennis heb jij? Wat heb jij over vrouwen ontdekt? Scroll naar beneden en plaats je reactie!

Gerelateerd:

 • 3 Geheimen over Vrouwen Onthuld (11)
  Vandaag onthul ik drie geheimen over vrouwen, om mannen weer met beide benen op de grond te zetten. Het valt me op dat mannen nog wel eens onrealistisch beeld hebben van vrouwen. Deze illusies, vooroordelen en misvattingen […]
 • Foute mannen en foute vrouwen komen overeen! (4)
  Als flirtcoach zie ik een overeenkomst tussen foute mannen en foute vrouwen. Ze vormen eenzelfde soort valkuil. Want mensen die zich aangetrokken voelen tot de foute man of foute vrouw, maken in essentie dezelfde […]
 • Ze geeft haar telefoonnummer niet? (vervolg) (33)
  Dit is het vervolg op het eerste deel; ze geeft haar telefoonnummer niet, oorzaak?, waarbij ik een vraag beantwoord van Adrian. Voor de duidelijkheid de belangrijkste feiten op een rij: Ze stond open voor je […]
 • Onverwerkt liefdesverdriet – Het Gevaar van Onverwerkt Liefdesverdriet (71)
  Heb je het aantal reacties gezien bij het artikel ‘Liefdesverdriet verwerken’? De teller staat op het moment op 137 reacties! En geregeld komen er reacties bij... Niet alleen van mannen met liefdesverdriet, ook van […]
Vrouwenkennis – De angsten van vrouwen
Trefwoorden:         

7 reacties op “Vrouwenkennis – De angsten van vrouwen

 • Dit is ook weer een leuk filmpje Victor!

  Een van de punten die je beschrijft is dat vrouwen bang zijn hun vrijheid te verliezen. Waarheid als een koe, ik kan me goed voorstellen dat een vrouw afhaakt als een man na het eerste afspraakje al verliefd zou zijn. Wat me wel vaak onduidelijk is, waar ligt de scheidingslijn waar zoiets wel is ‘toegestaan’ ? Stel je hebt een stuk of 10 afspraakjes gehad, dan is het niet zo gek dat je iets laat blijken toch?

  En inderdaad, je inleven in een vrouw, hoe zij mannen ziet, is echt goud waard. Ik ben gaan inzien hoe belangrijk dit is toen ik een tijdje in Amerika zat voor mijn studie. Hier is het veel gebruikelijker dat de vrouwen ook initiatief nemen. Ik wist eerst niet goed wat mij overkwam: vrouwen boden mij drankjes aan en vroegen om mijn nummer! Hierdoor begrijp ik stukken beter wat een vrouw denkt wanneer een man haar direct een drankje aanbiedt of wanneer er om je nummer gevraagd wordt. Dat is zo belangrijk, niet alleen voor deze specifieke gevallen! Ik kan nu goed begrijpen dat een vrouw denkt “Wat moet hij van me?” als ze een drankje aangeboden krijgt, precies hetzelfde wat ik dacht toen een vrouw dat aan mij aanbood!

  1. @ Maurice,

   Bedankt voor het compliment 😀

   Ik blijf zeker nog meer video’s maken.

   Waarheid als een koe, ik kan me goed voorstellen dat een vrouw afhaakt als een man na het eerste afspraakje al verliefd zou zijn.

   Uiteindelijk ligt het genuanceerd. De vrouw kan natuurlijk ervan dromen dat jij ook verliefd op haar wordt; wederzijds. (En zelfs dan is het verstandig om niet te hard van stapel te lopen…)

   Vanaf wanneer mag je laten blijken dat je gevoelens voor haar hebt?

   Action speaks louder than words.

   Haar Veroveren is misschien wel het grootste compliment dat je haar kunt geven. Haar intens zoenen, zacht strelen en laten genieten is sterker dan simpelweg haar verbaal de liefde verklaren.

   Door de natuurlijke vooruitgang van de Verovering geven jullie vanzelf steeds meer non-verbaal aan dat er gevoelens zijn.

   Hier is het veel gebruikelijker dat de vrouwen ook initiatief nemen. Ik wist eerst niet goed wat mij overkwam: vrouwen boden mij drankjes aan en vroegen om mijn nummer!

   Ik weet niet hoe het tegenwoordig verloopt in Amerika. En wellicht verschilt het ‘dating gedrag’ per stad/state.

   Maar ik denk eerder dat de oorzaak van je aanspraak daar is, dat je je op een zeer positieve manier opviel bij de Amerikaanse vrouwen 😀 Laat het een inspiratiebron zijn voor hier…

   Wat moet hij van me?” als ze een drankje aangeboden krijgt,

   Precies, dat is de vraag die vrouwen zichzelf al gauw afvragen als een man meteen trakteert. Snel een drankje aanbieden is daarom over het algemeen geen aanrader. Hm, tijd om daar een video over te maken!

 • He Victor,

  Ik heb recent een angst ontdekt bij een jonge vrouw. Door in overvloed te leven, gaat mijn eigen levensvisie beter af dan nooit tevoren. Nu praat ik tegen vrouwen heel normaal maar wel op een manier dat je zelf aanprijst in de E-coach en Breek het ijs systeem. Door meerdere malen te oefenen, hanteer ik nu een speciale manier van vragen, die nogal ongebruikelijk is. ( Breek het ijs – jouw 5 stappenplan bij aanspreken)
  Ik gooi nu de 5W en de 2H vraagwoordvragen in een andere context om zo de nieuwsgierigheid en de prikkel naar mysterieuze aspect te doorgronden. Dit is iets waar ik momenteel mee bezig ben. Hier een citaat dat ik kreeg van een vrouw uit een sms bericht “je praat tegen mij alsof je mij al 10 jaar kent”.

  Het is een vrouw die 4jaar jonger is dan me en heeft nogal slechte ervaringen gehad met players en dergelijke. Ik probeer nu een positieve noot in haar leven te geven. Waarom doe ik dit? Ik voel instinctief aan dat deze jonge studente wel degelijk heel wat in haar mars heeft. Misschien ben ik ergens aan iets te moeilijke opdracht begonnen. ( je eigen uitdagen, kleine test voor leiderschap en macht der beïnvloeding)

  Mijn vraag is : “Wat moet ik hiermee doen?” en “Is dit nu een positief of net een negatief effect van de overvloedsconcept?”

 • Hoi Andy,

  Al begrijp ik inhoudelijk niet precies wat je doet, het ziet er naar uit dat je goed bezig bent 😀

  Vooral dat je experimenteert en niet je niet vasthoudt aan een of ander vast stramien, positief. Ik heb mijn Breek het IJs-E-boek en het E-coachsysteem geschreven om mannen te bevrijden; voor een beter liefdesleven. Niet om ze allemaal regeltjes op te leggen die ze gevangen houdt.

  Dat 5 stappenplan bijvoorbeeld, daarmee wil ik mannen helpen om door innerlijke weerstanden heen te breken. En daarna mag je de stappen vergeten. (Of je herhaalt ze na een tijdje nogmaals, om nog handiger te worden in het aanspreken.)

  Hier een citaat dat ik kreeg van een vrouw uit een sms bericht “je praat tegen mij alsof je mij al 10 jaar kent”.

  Leuk 😀

  Het is een vrouw die 4jaar jonger is dan me en heeft nogal slechte ervaringen gehad met players en dergelijke.

  Let op, een vrouw die erg pijnlijke ervaringen heeft gehad, kan soms niet zo’n goede partner meer zijn. Deze vrouwen mogen eerst zelf de boel op een rij krijgen; herstellen/helen.

  Maak niet de fout om te denken dat je zo’n vrouw kunt helpen door te bewijzen dat er ook goede mannen zijn (jij). Meestal werkt dat niet op die manier…

  Mijn advies: ontmoet ook andere vrouwen. Leef in Overvloed 😀

 • Op dit moment ben ik vrij traag bezig, ik heb weeral 4 a 5 grote mogelijkheden laten liggen ipv te nemen.
  Ik ben er niet kwaad ervoor, breken van passiviteit is meestal kwestie van tijd en energie.

  Tegen vrouwen praten alsof je hun al jaren kent, is dat een voorbeeld van overvloed?
  Kan dit een probleem bij vrouwen vormen?

  Ik leef wel degelijk in overvloed. Ik ben eerder selectief geworden als het op flirts en gesprekken gaat.Ik bewijs juist niks meer.

  Voor de rest zal ik me verder bezig houden met eerste date geheimen.

  1. Dat is het mooie, je mag (grote) mogelijkheden laten liggen. Je moet niets. Gelukkig ben je er niet kwaad over 😀

   Op zich is het prima dat met vrouwen spreekt alsof je ze al langer kent. Het is niet kenmerkend van het Overvloed-concept, maar het kan wel een logisch gevolg zijn van het krachtige concept.

   Ik vermoed dat je het idee hebt dat gebruik maken van een mogelijkheid (initiatief nemen) iets heel groots is of daadkracht vereist. In wezen is het niet meer dan een balletje opwerpen en met nieuwsgierigheid kijken wat er daarna gebeurt. Haar aanspreken, een telefoonnummer noteren, een afspraakje voorstellen, etc.

   Wees vooral meer lichtvoetig, dan kost het minder tijd en energie om je meer te bereiken 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *