Teleurgestelde man die heeft opgegevenWil je het opgeven op liefdesvlak? Dat mag!

“Wat zegt Victor Verlon nu? Hij is flirtcoach, dus hij zou mij moeten motiveren om vooral niet op te geven! Toch?”

… Helaas denken sommige mannen dat ik ze als flirtcoach op andere gedachten moet brengen wanneer ze dreigen zichzelf af te schrijven als potentiële liefdespartner.

In werkelijkheid is het aan deze mannen zelf wat ze van hun liefdesleven maken. Het vaarwel zeggen van hun liefdesleven is een van de vele mogelijke keuzes.

Lang leve de vrijheid!

Motiverende woorden geen vervanging voor doorzettingsvermogen

Ik motiveer en stimuleer graag, zeker weten. Toch weet ik uit ervaring dat mannen die geregeld aangeven dat ze ‘het’ opgeven, te weinig doorzettingsvermogen hebben. Mijn intensieve inspanningen brengen hen niet verder. Immers, ze durven niet door te zetten.

Doorzettingsvermogen is een noodzakelijk ingrediënt voor verandering, ze hebben vasthoudendheid nodig om hun (liefdes)leven blijvend te verbeteren. Motiverende woorden kunnen nooit een vervanging zijn van doorzettingsvermogen.

Natuurlijk mag je wel eens een dip hebben, dat is menselijk. Maar weet dat zonder doorzettingsvermogen op zowel korte- als langetermijn, je niet verder komt op liefdesvlak.

Je moet helemaal niets, je mag opgeven

Je *moet* niet flirten en Veroveren. Je bent niet verplicht om een relatie aan te gaan. En als je pertinent weigert om initiatief te nemen met vrouwen, omdat je bang bent om gekwetst te worden, je hoeft geen initiatief te nemen.

Nogmaals, lang leve de vrijheid!

Verwacht echter niet dat iemand anders je bij de kladden pakt en je op ‘het juiste pad’ zet.

Dus jij neemt het besluit om het op te geven, single te blijven, celibaat te zijn? Misschien is dat jouw levenspad; jouw lot. Je proberen te motiveren is dan niet het juiste voor jou.

“Maar het is voor mij onmogelijk om een beter liefdesleven te krijgen!”

Ben je werkelijkheid overtuigd dat er voor jou geen verbetering mogelijk is? Is dit voor jou een vaststaand feit? Alleen jij kan jezelf van het tegendeel overtuigen, verwacht daarom niet dat anderen je moeten motiveren, ook niet flirtcoach.

De kans is nihil dat je liefdesleven in bloei komt als je pessimistisch blijft en er de brui aan wilt geven. Positieve verandering in het leven begint met jezelf veranderen.

Niet opgeven, maar actieve zelfverbetering!

Voor vooruitgang is het noodzakelijk om een ander perspectief in te nemen op het leven, anders dan voorheen. Neem vooral je mentaliteit onder de loep, grote kans dat daar de schoen wringt.

Belangrijk: leg de lat niet onredelijk hoog, want ook dat maakt dat je nooit tevreden bent of kunt genieten van het ontwikkelingsproces.

Dus… ben jij bereid om je best te doen voor je liefdesleven? Durf je te incasseren wanneer het je tegenzit? Kun je geduld opbrengen, zelfs als zelfverbetering veel tijd en energie kost?

Ja? Echt?! In dat geval, ik ben er voor je! Zie deze site en mijn E-cursus VrouwVeroveren.

Graag je reactie…https://www.aantrekkingskracht.com

Gerelateerd:

 • Een vrouw loslaten? Durf het! (Ontdek waarom) (95)
  Sommige mannen zitten nooit om een vrouw verlegen. Ze worden vrijwel altijd vergezeld door een aantrekkelijke dame. Het lijkt wel alsof ze iets magisch bezitten dat hen veel aantrekkelijker maakt dan de gemiddelde […]
 • Vanavond een spannend afspraakje regelen? (15)
  In het vorige artikel over het regelen van een one night stand, heb je gezien wat de gemakkelijke manier is om one night stands te krijgen; gemakkelijker dan het zoeken naar one night stands tijdens het uitgaan. Vandaag ga ik […]
 • Foute mannen en foute vrouwen komen overeen! (4)
  Als flirtcoach zie ik een overeenkomst tussen foute mannen en foute vrouwen. Ze vormen eenzelfde soort valkuil. Want mensen die zich aangetrokken voelen tot de foute man of foute vrouw, maken in essentie dezelfde […]
 • Waarom zoenen uitstellen? (5 redenen) (20)
  Zoenen is en blijft een belangrijk onderwerp wat betreft het Veroveren. Zie daarom ook de andere artikelen over zoenen. Mijn advies vandaag: zoenen uitstellen! Dit advies had je vast niet verwacht van mij, als flirtcoach, […]
Opgeven – Waarom je de liefde mag opgeven
Trefwoorden:     

17 reacties op “Opgeven – Waarom je de liefde mag opgeven

 • Ik denk dat de vrijheid om het te mogen opgeven en dus het ‘moeten’ loslaten, mannen beter in staat stelt om ontspannen te blijven in het veroverproces

 • Ik heb “tijdelijk” “liefde” opgegeven, omdat het me toch telkens niet lukte, teveel fustratie van waarom kan ik dit niet etc.
  Het grote probleem dat ik recent ontdekt heb, na wat rondzoeken op het net, is dat ik veel te weinig acties neem. Tweede probleem is dat er een veel grote druk op me zit, dat allemaal door mijn eigen drang om te presteren.
  Derde probleem die ik ook ontdekte, dat ik een benaderingsangst heb, emoties die zich vanbinnen opspeelt, zich slecht voelen, oh nee wat heb ik net gedaan? etc.
  Hoe ik deze problemen zal aanpakken, is me nog een raadsel.

  Als je de liefde toch tijdelijk opgeeft, dan creer je wel ademruimte om eens tot je eigen te komen. Dan ontdek je de problemen die er zijn en die er moeten opgelost worden.

  Ja, Victor, ik weet dat ik het zelfvertrouwenprogramma elke dag moet doornemen…

  1. @ Andy,

   Natuurlijk onderneem je te weinig. En dat je teveel druk op jezelf legt is precies wat ik bedoel. Vandaar elke dag het Zelfvertrouwen-programma gebruiken, precies.

   Alleen al je steeds beter leren ontspannen kan veel opleveren. Je gaat meer genieten van het leven. Los van het feit dat het ook vrouwen aantrekt…

   De zogenaamde benaderingsangst is op zich niet erg, zolang deze je niet verlamt. Het begint met jezelf vaak te laten ontspannen.

   Je hoeft niet eindeloos veel vrouwen te benaderen of je ongelofelijk uit te sloven. Relax…

 • Hallo allemaal,

  Ik zal me even voorstellen; ik ben dus Barry en heb deze site een hele tijd gevolgd en probeerde zo mijn liefdesleven te verbeteren wat soms wel lukte maar meestal niet. Ik ben zo’n 2 jaar geleden gestopt met het volgen omdat ik zelf het gevoel had dat het “niets” hielp en ik me alleen maar ging bezighouden met wat ik had “moeten” doen en “waar het fout” ging. Onbewust legde ik mezelf te veel druk op want ik wist nu hoe het moest en waarom lukte het dan niet!

  Ik heb het dus losgelaten en na een tijdje ging het eigenlijk steeds beter…

  Onbewust gebruik ik nu een heleboel dingen die ik dus hier geleerd heb en het heeft mijn leven wel degelijk verbeterd. Ik heb leuke gesprekken met veel dames en ga regelmatig wat met ze drinken en heb nu een paar korte relaties gehad en ben nu aan het ‘daten’ met een erg leuke meid.

  Soms is het dus beter er even helemaal niet mee bezig te zijn en ineens merk je dan dat het wel gaat.
  Toen ik hier nog bijna iedere dag kwam kijken had ik het gevoel dat ik het moest doen zoals Victor het deed of vertelde maar nu merk ik dat het beter werkt als ik er mijn eigen draai aan geef, op een manier die beter bij MIJ past en het dus voor MIj beter werkt.

  Aangezien ik Victor nog steeds op twitter volg zag ik dit voorbij komen en zo komt het dat ik sinds lange tijd hier weer eens kom kijken en nu deze reactie plaats.

  Misschien zou het voor sommige volgers ook beter zijn om bijv eens 3 maanden hier niet te komen en geen reacties lezen en gewoon doen wat je wilt doen. Want onbewust heb je hier een hoop dingen geleerd en zal het als je er minder of helemaal niet mee bezig bent toch steeds beter gaan.

  Via deze weg wil ik je ook bedanken Victor want je hebt m’n leven wel echt verbeterd alleen heeft het mij een tijd gekost om het op mijn manier toe te passen en me te helpen. Bedankt!

  1. @ Barry,

   Bedankt dat je weer eens langskomt en een update geeft. En natuurlijk voor je complimenten 😀

   Een pauze inlassen kan heel goed uitpakken. Ik ben blij dat je dat hebt gedaan. Laat het niet na om op een gegeven moment nog een keer hetzelfde te doen.

   Het is niet de bedoeling dat je jezelf zwaar onderdruk zet. En je eigen stijl/manier vinden is uitstekend. Mijn producten zijn zo opgezet dat je die vrijheid hebt en behoud. Al zijn mannen zich daar niet altijd voldoende van bewust.

   Voor de mannen die mij nog niet volgen op Twitter:

   https://twitter.com/VictorVerlon

 • indd echt respect verdien je victor jij leert ons echt heel veel 😀 echt chapeu
  en dies is ook voor de mannen “Don’t waste time grieving over past mistakes. Learn from them and move on”

  Micheal Jordon

 • Het is een aantal jaar geleden dat ik hier nog iets geschreven heb, ik had andere dingen aan mijn hoofd, maar bleef het wel volgen via de nieuwsbrief van Victor Verlon. Nu denk ik dat het tijd is om nog eens een waardevolle reactie te geven die bepaalde cursisten kan helpen.

  Mag je de liefde opgeven? Het is maar mijn mening, maar ik vind dat je dat inderdaad mag doen… voor 90 %. Vergelijk het hiermee: Stel je wil een nieuwe wagen. Je gaat langs bij verschillende verkopers die je steeds weer teleurstellen met hun aanbod, je besluit niet verder te zoeken. Uiteraard is verder zoeken beter, maar als je dan echt wil opgeven… Het feit dat je niet meer actief zoekt wil echter niet zeggen dat je niet in actie hoeft te komen als je plots jouw droomwagen ziet staan. Je verovertechnieken bijhouden voor als er toch ooit eens een buitenkans langskomt is belangrijk (ook al is die kans klein).

  Ik kan het weten. Zoals gezegd had ik andere dingen aan mijn hoofd en was ik echt niet bezig met het veroveren van vrouwen. Op een avond deed ik mee aan een workshop omtrent netwerken en het professioneel gebruik van sociale media. Na afloop kregen de cursisten de kans bij te praten met een hapje en een drankje. Voor ik het goed en wel besefte stond er plots naast mij een vrouw met een leuke vraag als openingszin. Ik dacht eerst dat ze één van de organisatoren of het personeel was, en dat ze (een beetje vervelend) kwam vragen naar mijn mening omtrent de kwaliteit van de cursus. Nee hoor, ze was één van de cursisten en ze had beslist om mij aan te spreken. Tientallen andere mannen in de zaal, en toch sprak ze mij aan. Nauwelijks te geloven, ik had niets speciaals gedaan, had haar nog nooit gezien, en was al zeker niet het schoolvoorbeeld van de man die zomaar 10 vrouwen aan elke vinger heeft. Naarmate het gesprek vorderde bleken we over een aantal belangrijke thema’s in het leven dezelfde visie te hebben, we vonden elkaar leuk,… Ik schoot in actie, was vlot, we wisselden contactgegevens uit en gingen naar huis met een gigantisch grote lach op ons gezicht. En uiteraard namen we daarna nog contact op met elkaar 😉

  Moraal van het verhaal: Ook al geef je de liefde voor een groot stuk op, probeer toch niet alles te vergeten omtrent het veroveren. Ooit kan dat nog eens handig zijn als je één bepaalde vrouw tegen het lijf loopt. Een vrouw voor jou, en zeg niet te snel dat de vrouw die jou leuk vindt niet bestaat. 😉

  1. Hallo Ruben,

   Het is tof dat je terug bent, ook deze iets meer ervaren vrouwenveroveraar is er nog steeds.
   Ik had het hier ook opgegeven, teveel mee bezig met oppikken signalen en alles wat erbij hoort.
   Op een moment had ik gezegd genoeg is genoeg en ik stop ermee. Ik ving telkens bot en wreekte zich op me. Recent heb ik de draad weer opgepikt en de flirts/gesprekken kwamen automatisch op gang zonder er iets te moeten doen ( wel de leiding of start nemen als je de flirt of gesprek op gang brengt).

   Mijn advies naar andere startende vrouwenveroveraars toe: Geef het niet meteen op, laat het voor een tijdje hangen maar onderhoud je veroveringsvaardigheden wel. Op een dag staat die ene vrouw van je leven daar en dan schiet je in actie alsof je in een 007 film zit.( Tenzij dat je op de liefdesbank van Victor zit…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *