Seks – Waarom seks? (9 goede redenen)

Vrijend s tel toont aan waarom we seks hebben (redenen)Vandaag geef ik 9 redenen waarom vooral (vaker) seks te hebben. Laat je overtuigen!

#1. Seks is lekker

Deze reden staat met stip op nummer 1. Mits jullie goede bedpartners zijn en het verstandig aanpakken, kan vrijen werkelijk heerlijk bevredigend zijn…

#2. Seks geeft een release

Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, het orgasme geeft vaak een heerlijke release. Je wordt als het ware een tijdje bevrijd van spanning, zorgen en stress.

Seks doet het humeur daarom vaak goed. Ga maar na, hoe je je voelt na een stevige en plezierige vrijpartij. Voel je je dan niet vrolijker, blijer en zorgelozer dan voor de liefdesdaad?

#3. Seks is gezond

Seks is gezond omdat er allerlei stofjes in het lichaam vrijkomen. Bijvoorbeeld het hormoon en de neurotransmitter Oxytocine, dit stofje blijkt het afweersysteem van het lichaam te versterken en het leervermogen en geheugen van de hersenen te verbeteren.

Let wel, de neukpartij is gezond zolang je voldoende maatregelen neemt om de mogelijke risico’s op seksueel overdraagbare aandoeningen te minimaliseren. Houd je hoofd er dus goed bij!

#4. Seks verbindt

Wanneer je het bed deelt verhoog je de kans op een binding; intimiteit.

Niet alleen het stofje Oxytocine kan maken dat genot en pleziergevoelens steviger aan je bedpartner gekoppeld worden.

Ook de seksuele (meer…)

Vrouwen en seks, dit moet je weten!

Vrijend stel in bed - Seks!

Wil je de seks verbeteren? Dit moet je weten, dus neem de tijd voor dit artikel…

Vorige week vroeg ik mannen om de handige zoekfunctie te gebruiken op mijn blog. En als er geen of te weinig artikelen zijn geschreven over het gezochte onderwerp, dat ze me dit konden laten weten.

Wat blijkt, het onderwerp seks mag volgens jullie veel meer aandacht krijgen op mijn Aantrekkingskracht-blog. Jullie willen sekstips? Prima!

Let op. Ik spreek duidelijke taal; expliciet, ongecensureerd en zonder gevoel van schaamte. Mocht je sterke overtuigingen hebben wat betreft seks die je niet wil loslaten: lees deze seks-blogartikelen niet.

Of je bent simpelweg nog niet toe aan artikelen over seksualiteit. Dat is prima. Zie de onderwerpen als algemeen, flirten en lichaamstaal. Op mijn blog voor iedereen wat wils!

Vandaag en de komende artikelen over seks leggen de nadruk op mentaliteit. Net als met Veroveren is je mentaliteit bepalend of je een goed bedpartner bent… (meer…)