Flirten in de bus

Update: het is niet meer mogelijk om de waar-flirt-jij-het-liefst-enquête in te vullen. Natuurlijk kan je nog wel je reactie plaatsen (al wordt deze niet meegerekend in de enquête).

Sommige mannen blijven twijfelen. Kun je echt in het openbaar onbekende vrouwen aanspreken? Het is voor hen nog moeilijker om zich voor te stellen dat je er ook nog een afspraakje aan kunt overhouden.

Natuurlijk kan dat prima. Een voorbeeld. Gisteren las ik een opmerkelijk nieuwsbericht over het percentage flirters in de bus…

Flirten in de bus resulteert in een ‘date’

Uit onderzoek in opdracht van vervoersmaatschappij Connexxion blijkt dat 41% van de dagelijkse busreizigers geregeld flirt. Maar slechts 22% van deze flirters durft altijd de ander aan te spreken, 63% soms…

Dit vind ik het meest interessant: 10% van de flirtende busreizigers hebben hier een ‘date’ aan overgehouden.

Ik weet zeker dat het percentage omhoog kan als de mannen mijn E-boek over openingszinnen zouden lezen. Maar zeg nu zelf, 10% van de flirters heeft vervolgens ook een date, is dat niet een bemoedigend percentage? Het is dus echt onnodig om nog te twijfelen als je een onbekende vrouw ergens wil aanspreken…

Flirten, waar flirt jij het liefst?

Nu wil ik graag van jou weten waar je het liefst flirt en of het ooit resulteerde in een of meer afspraakjes…

Ik flirt (het liefst):

 • in en rond het openbaar vervoer
 • in mijn werkomgeving
 • in eigen sociale kring
 • op straat
 • in de winkel / supermarkt
 • in de club of discotheek
 • in cafés
 • op het internet
 • ergens anders… (Waar? Laat het me weten door hieronder je reactie te plaatsen.)
 • nergens… (Hoezo? Plaats je reactie hieronder.)

Heb je er een afspraakje aan overgehouden?

 • Ja
 • Nee

Binnenkort publiceer ik de uitslag…

Gerelateerd:

 • 5 Gouden flirttips voor de vakantie (15)
  Tijd voor flirttips voor de vakantie, want de zomervakantie is weer in aantocht! In een ander blogartikel heb ik twee misvattingen over het Veroveren tijdens de vakantie uit de weg geruimd. Heb je dat artikel over het vinden […]
 • 3 Flirttips als basis van het flirten met vrouwen (45)
  Goed flirten als begin van het vrouwen versieren is het halve werk. Daarom is het belangrijk om het flirten je zo goed mogelijk eigen te maken. De drie volgende flirttips in dit mannenblog zijn een goede basis voor het […]
 • 3 Krachtige flirttips voor mannen (22)
  Flirten is belangrijk voor je liefdesleven. Hoe beter je flirt, hoe meer aantrekkingskracht je kunt uitoefenen. En hoe meer vrouwen je kunt ontmoeten en daten... Daarom vandaag 3 krachtige flirttips voor mannen! Pas ze toe en […]
 • Interessant genoeg om vrouwen te versieren? (108)
  Vraag jij je ook af of je wel interessant genoeg bent om vrouwen te versieren, te Veroveren? In dit artikel geef ik antwoord! In een ander artikel over onzeker tijdens het vrouwen aanspreken beantwoordde ik de vragen van […]
Flirten – Waar Flirt jij het Liefst?
Trefwoorden:         

55 reacties op “Flirten – Waar Flirt jij het Liefst?

 • Flirten is toch 1 van de fasen tussen communicatie en ontmoeten/aanspreken?
  Ik heb nog nooit geflirt, ik vroeg me af waarvoor is dat nodig en wat houdt dat in?
  In elk geval houd ik me er niet mee bezig en ook zie ik zoiets niet.

 • Was laatst met een aantal vrienden naar de bioscoop. Er was een dame achter de kassa. Het was warm en ze had een ventilator op de achtergrond.

  Ik zei tegen die vriend van mij dat is wel lekker, die koude lucht. Ze bemoeide met wat ik zei en moest glimlachend toegeven dat het niet al te best werkte. Ik moest lachen want ik had totaal niet verwacht dat ze dit kwijt wilde. Toen ging ik er nog even op in maar ik kon niet al haar aandacht opeisen omdat er meer klanten aan het wachten waren.

  Maar toch vond ik haar opmerking leuk en was ik best blij ook al had ik geen afspraak met haar kunnen regelen.

 • Ik flirt vrijwel altijd op msn,
  Het overvloed concept heeft nog niet bij mij vorm genomen, behalve dan achter de computer. Daar is het veel makkelijker om het overvloedconcept toe te passen (je hebt immers alleen verbaal contact).

  Echt (lees: in het echt) werken doet het niet, maar misschien dat genoeg wachten er voor zorgt dat ik uiteindelijk het overvloed concept uit de lucht komt vallen. Zodat ik ook dagelijks kan gebruiken. Voor het overvloed concept heb je immers succes nodig, geen flauw idee waar ik het anders vandaan moet halen (hmm E-book nog maar is doorlezen).

  Maargoed on-topic, flirten doe ik dus vrijwel nooit…

 • Helaas kon ik maar 1 keuze maken uit het menu.

  Om te flirten heb ik niet een speciale plaats voor aangewezen.
  Dat doe ik overal waar ik vrouwen tegenkom. In de stad, in de winkels tegen klanten, maar ook vaak tegen winkelpersoneel of verkoopsters, maar ook tegen vrouwelijk ziekenhuispersoneel, ongeacht welke beroep ze hebben enz… In somige gevallen vraag ik ook wel eens: Ben je al aan een pauze toe? In de meeste gevallen is het: ja, net gehad, maar dan zie je haar wel denken: Als het niet zo was, wat dan?? Die vraag geef ik haar om haar te fantaseren.

  De volgende keren in kledingwinkels/ supermarkten komen ze zelf naar je toe om een praatje te maken.

  @Tom,

  Niemand was banger om met mensen te communiceren dan ik, laat staan met vrouwen. Zelfs een sms of msn-contact had ik vroeger nooit aangedurfd. In de loop van de jaren is dat gelukkig opgekrikt.

  Maar de Blogs over Zelfbeeld en Zelfvertrouwen heeft mijn ogen geopend naar de weg van Overvloed-Concept. Het komt beslist niet uit de lucht vallen. Dit moet je zelf doen.
  Het enige wat vanzelf uit de lucht komt vallen is regen, sneeuw of hagel.

  Ik raad je aan om hier dageliks aan te werken en die oefeningen te doen.
  Durf het aan! Hierdoor krijg je heel veel voor terug! Echt waar!

 • @ Dirk
  Dan zit ik eerder in uw begin fase Dirk!
  Ik ben het E coach Oefenboek aan het volgen, maar ik wacht nog op antwoord van Victor. Heb mijn reactie geschreven op “Zelfvertrouwen met vrouwen”. Die basis heb ik nodig. Want later wil ik in gezelschap lopen met een paar schone dames naast me 😀
  Ik denk als jij of victor of iemand die ook ervaren is een terras zou bezoeken. Ik denk dat terras vol met vrouwen gaat zitten!
  Flirten doe ik totaal niet, niemand heeft me dat geleerd.
  Ben eigenlijk onder de indruk hoe ik zonder dat E boek zo ver al zit, ik zit zelfs halverwege dat oefenboek van hem en ik moet het nog volledig oplossen en ook gaan oefenen!
  Als ik nu eens goed overna denk, ik denk dat er een paar meisjes op de trein, die wel in me interesse hadden maar kan nog steeds niet de signalen opvangen. Binnenkort sta ik wel zelf een stapje dichter bij die vrouwenverlinders zoals jullie 😀

 • Ik weet niet eens of ik flirt. Veel vrienden en vriendinnen van me zijn er veel over bezig, maar ik weet niet eens wat het is. Bijvoorbeeld, als je me vraagt: “Rik, ga met die vrouw flirten”, dan zou ik niet eens specifiek weten wat ik moet doen..

 • @Andy,

  Je bent al een heel eind op weg, want je hebt het E-boek gekocht.
  D.w.z. “je wil om te Veroveren ” is er en dat is het allerbelangrijkste!
  Bij mij is het ook niet in 1 dag zo gekomen.

  Het E-boek moet je rustig uitlezen. Ook de oefeningen proberen te doen, want die zijn heel erg belangrijk.

  Lees op deze site ook de Blog “Zelfvertrouwen met Vrouwen- Basis van Zelfvertrouwen” een paar keer goed. Volgens mij ben je heel onzeker met jezelf.

  Ga een paar keer per dag voor de spiegel staan en zeg tegen degene die je in de spiegel ziet staan: Tjonge, man je ziet er echt TOF uit. En als je dat steeds herhaalt, dan zie je jezelf al anders kijken en zult je zeker ook (onbewust) anders gedragen. Wanneer je een stemmetje hoort: ach je verbeeld je van jezelf, dan onmiddelijk STOP tegen je gedachte zeggen. Door jezelf vertrouwen ga je steeds meer durven.

  Probeer dan het volgende: kijk bijvoorbeeld een verkoopster in een winkel met een kleine glimlach aan en vraag: weet je misschien hoe laat het is? Je zult zien dat je een positief antwoord krijgt.

  Een goede advies om je durf te oefenen:
  Neem bijvoorbeeld een vriend of collega mee en spreek met elkaar af (of doe een weddenschapje) dat jij bijvoorbeeld een verkoopster de bovenstaande vraag gaat stellen: Hallo, weet jij misschien hoe laat het is? Daar begint het mee.

  Dit zijn maar een paar voorbeelden. Probeer het!
  Werk extra aan jezelf vertrouwen, want dat is echt de basis van het Veroveren.
  Bestudeer het E-Boek van Victor heel serieus!

  Wie weet, hoe snel er binnenkort meer vrouwen aan jouw tafeltje staan dan aan mijn tafeltje. En die meisjes die op de trein zaten achter je aanlopen.

  Veel succes.

 • @Rik,

  Flirten dat is een manier om een vrouw te krijgen.

  Wel eens een meisje op school gehad die je graag wou hebben?
  Wat deed je dan? Leuk doen, op een speelse manier een beetje plagen of gewoon gezellig met haar praten enz.. om haar voor jou te krijgen. Dat is een manier van flirten.

  Op deze site leer je al een paar dingen over flirten!
  De rest in het E-boek.

 • Bedankt voor de reacties! Hopelijk reageren nog meer bloglezers…

  @ Ernst-Jan,

  Je hebt altijd het recht om nee te zeggen, een stap terug te nemen of om zelfs het contact af te breken. Sterker nog, je doet de ander een plezier om niet verder te gaan dan je zelf wil. De teleurstelling is uiteindelijk veel groter als je iemand te laat moet teleurstellen.

  Flirten is vrijblijvend…

  @ Andy,

  Flirten is de communicatie, daarmee begint de Verovering…

  Je hoeft geen terras vol te trekken aan vrouwen zodra jij daar gaat zitten. Wat is het praktische nut? Houd ‘in overvloed leven’ vooral realistisch.

  En ik heb geantwoord op je vraag bij het andere blogartikel:

  http://www.aantrekkingskracht.com/zelfvertrouwen-met-vrouwen-oefening-meer-zelfvertrouwen

 • @ Jakov,

  Een uitstekend voorbeeld! Door een opmerking te maken over de omgeving tegen een kennis/vriend(in), maak je het de vrouw gemakkelijker om met jou persoonlijker contact te maken.

  Je kunt eventueel na de film of een volgende keer een praatje aangaan en alsnog haar telefoonnummer noteren 🙂

  @ Tom,

  Dirk geeft belangrijke aanwijzingen. Inderdaad, stop met wachten en doe aan die belangrijke actieve-zelfverbetering.

  Wat zie jij als een succes?

  Zie het stuk over zelfcompetitie op pagina 62 van het E-coachsysteem. Elke tussenstap mag je als een succes zien…

  @ Dirk,

  Daar had ik inderdaad ook al aan gedacht, maar het gaat om de plek waar je het liefst flirt. Overal flirten is uiteraard het devies.

  Leuke vraag, of ze al aan pauze toe is! Ik vind het dan vaak nog leuker om speels te plagen; haar uit te nodigen voor iets lekkers juist omdat ze geen pauze mag nemen… Heerlijk!

  @ Rik,

  Ongetwijfeld flirt je dan onbewust. Het is goed om er eens op te letten…

  Mannen, breng je stem uit als je dat nog niet hebt gedaan!

 • @Dirk

  Bedankt voor je advies! Ik zal nog eens serieus aan het oefenen slaan met de E-oefenboek en de site. Goed om te horen dat het in ieder geval bij iemand (Jij) geholpen heeft.

  @Victor

  Ik zie momenteel als doel / succes om genoeg zelfvertrouwen te hebben met vrouwen, dat ik niet eens denk aan worse-case senario als ik op een vrouw afstap… (tussendoel)
  Dat het gewoon lekker loopt, ik veel ervaring op kan doen (waaronder positieve) en regelmatig afspraakjes heb. (doel erna)

 • @Victor,

  Dank je voor je reactie.

  Tja, aan het speelse plagen had ik nog niet eens aangedacht! Die vond ik erg goed!

  Maar het speels-plagen gaat bij mij de hele dag door! Niet alleen bij jonge vrouwen maar ook bij oudere vrouwen.

  Dit bouwt mijn Zelfzekerheid op om niet alleen op juiste wijze om te gaan met vrouwen, maar ook om veel meer van mijn dagelijkse leven te genieten.
  Wat mis je veel als je dat niet hebt!

  Dank je wel !!

 • @ Victor
  Dan zal ik eerst dat E-boek voor de 2de keer heel rustig doornemen.
  Ik wou enkel een voorbeeld geven hoe jullie dat wel kunnen doen, van dat terras vol te krijgen. Natuurlijk hou ik het realistisch. Net zoals je zelf zegt: 70% is realistisch.

  Flirten doe ik wel als ik eerst de basis van zelfbeeld/ zelfvertrouwen en zelfzekerheid heb afgerond. Stap voor stap dus. En moet die afgewerkte delen of positieve eigenschappen als succes zien?

  @ Dirk
  Natuurlijk wil ik veroveren, ik ben het alleen zijn beu! Dus ik wil een schoon meisje/vrouw naast me hebben, dat ik niet afga als een soort loser. Bijvoorbeeld, ik word wel jaloers als ik zie, hoe heeft hij zoiets schoon kunnen hebben naast zijn zijde.

  Weddenschap maken om iets degelijk te gaan vragen? Dat zie ik zelfs niet zitten. Dat durf ik totaal niet, ik denk dat ik meestal hier de mist in ga :/
  Ik zeg onbewust tegen mijzelf, ik ben grappig en het zit in me, als ik die gedachte heb, je gaat zoveel plezier maken dat uw buikspieren zeer doen van het lachen 😀

  Dat tafeltje? Tot nu toe nog geen 1 zit eraan! Ik denk juist omgekeerd, dat jij nog meer dames bij u gaan komen dan bij me. Dit zijn wel al stappen verder, deel 3 al als ik me niet vergis.

 • @Andy

  Als je “denkt” dat je de mist in gaat met iets aan een vrouw te vragen, dan ga je ook de mist in. Dit op basis van zelfzekerheid, zelfbeeld en zelfvertrouwen. Die negatieve gedachten en twijfel over jezelf voelt een direct vrouw aan.

  Zodra je dat Overvloed-Concept verbeterd, dan gaat het je wel lukken.
  Ga nog niet veroveren als je Zelfbeeld / Zelfvertrouwen er nog niet goed uit ziet.

  Vandaar die oefeningen voor de spiegel die Victor in zijn boek adviseert. Doe die oefeningen een paar keer per dag en een paar weken achter elkaar. ( Dit adviseert Victor ook).

  Het is helemaal niet belangrijk hoeveel vrouwen aan ons tafeltje zullen zitten. Vergelijk jezelf niet met andere mannen. Jij bent anders als andere mannen. Ook ik ben anders als jou en al die andere mannen. Het gaat nu alleen maar om JOU!
  Maak eerst plezier, terwijl je werkt aan het E-Boek van Victor.
  Dan gaat het met jou echt wel lukken.

 • @ Tom,

  Belangrijke suggestie: neem andere tussenstappen en houd je minder bezig met de vraag of je wel voldoende zelfvertrouwen hebt… Zie de tussenstappen in hoofdstuk 6 van het Breek-het-IJs-E-boek; http://www.de-openingszin.com

  @ Dirk,

  Prachtig, daar is het speelse plagen voor bedoelt! Dus niet als een trucje, maar iets dat bij jou en je levensstijl past.

  @ Andy,

  Je kunt niet afgaan als ‘een loser’, want dat ben je niet. Het wel of niet vaardig zijn in het Veroveren staat los van wie je bent… Zelfs het hebben van een partner maakt je niet anders (zie pagina 43-46 van het basis-E-boek).

  @ Dirk,

  Goed gezegd!

 • Hallo,

  Victor en Dirk: Dankjewel voor jullie verhelderende antwoorden.

  Ik wil de bloglezers wat vragen, namelijk: Willen jullie op deze blog reageren door middel van eigen flirtervaringen met mij (en ook de anderen) te delen?

  Groeten Rik

 • @ Rik,

  Als mede-cursist wil ik zeggen:
  MIjn antwoorden zijn het resultaat van Victor’s cursus en Blogs. Jouw dank aan mij komt eigenlijk alleen Victor toe!

  Fijn dat het verhelderend overgekomen is. Je bent goed bezig.

  Veel succes met je Veroveren!

 • hee Rik,

  Je vroeg om wat flirtervaringen,
  Ik ben net een week op vakantie geweest en zal even wat flirt ervaringen vertellen,

  Op het terras heb ik de meeste leuke ervaringen, als er meiden zaten en ik kreeg oogcontact dan stak ik mijn duim op en mijn duim weer naar beneden, om zo vlugweg te vragen hoe het gaat. Dat leverde altijd een gulle glimlach op, daarna is het erop afstappen niet zo moeilijk meer.

  In de bus schreef ik, toen ik met een meid oogcontact had, H O I in de lucht, en wederom een glimlach en weer erop afgestapt.

  In de club/disco, een dansje van een meid op een speelse manier na doen en dan zelf glimlachen en een high five geven. Vraagje over dansen ligt dan voor het oprapen.

  Als het maar speels is dan krijg je een hoop voor elkaar 😛
  Maar stap er wel op af! Het gaat daarna vaak genoeg fout voordat je gesprek wel soepel loopt alleen je vergeet dan hoe lastig het flirten kan zijn en richt je meer op het gesprek daarna. Je zult zien dat je constant vrouwen blijft aanspreken ook al is het voor de lol:P

  ciaooo lange

 • Ik ben naar Suriname op verlof geweest, en ik heb er iemand gevonden. We zijn te zamen. Ze komt uit Suriname en ze woont bij mij in Belgie.

  Veel dank van Helmut

 • Ik flirt eigenlijk altijd!! Zowel zakelijk als privé. Ik heb geregeld sjans, maar als ’t er op aankomt… Dan kan ik het niet afmaken. Ben niet verlegen, zie er volgens velen niet slecht uit maar op één of ander manier lukt het gewoon niet!

  Veel succes en plezier iedereen!! 😉

 • Flirten ben ik iets te verlegen , en onzeker voor. Het zou mooi zijn dat een vrouw met mij flirt, en een gesprek aangaat. Ik ben regelmatig te vinden in verschillende cafe’s, en daar blijft het alleen bij kijken en verder niets.

 • Ik flirt eigenlijk nooit, relaties ontstaan bij mij vaak spontaan, zonder dat ik weet wat mijn aandeel daarin is geweest. Niet dat dit nu wekelijks gebeurd hoor maar het is me vaak overkomen dat als vrouwen mij een beetje leren kennen in de loop van de tijd dat er dan opeens iets uit voortkomt. Ik neem mezelf wel vaak voor om te gaan flirten, vooral bij leuke meisjes die ergens achter de kassa werken zoals bij de sigarenboer of tankstation of zo maar als ik dan weer naar buiten loop dan merk ik altijd dat ik het weer helemaal vergeten ben om te hebben geflirt. Misschien heb ik wel ergens een angst zitten die me tegenhoudt maar daar ben ik me (nog) niet van bewust. Iedereen veel plezier en succes toegewenst.

 • Dag Victor,

  Jammer, dat ik maar een mogelijkheid kan aanvinken.

  Ik zou hebben gekozen: Openbaar vervoer en in vooral Supermarkten

  Groeten, Wim

 • @victor,

  Een boek die ik gelezen heb over lichaamstaal, geeft aan dat vrouwen vaak genoeg flirtsignalen naar de man afgeeft. Maar dat de meeste mannen die signalen niet eens begrijpen of daar maar zelfs iets van op de hoogte zijn.

  Hierdoor ontstaat niet alleen teleurstellingen bij een vrouw, die door de man niet beantwoord wordt, maar ook dat de man niet reageert omdat hij die lichaamstaal niet verstond of opmerkte. Ze lopen beiden onbewust een date mis (blauwtje) omdat lichaamstaal niet begrepen is. Een vrouw gebruikt van nature veel lichaamstaal om iets te zeggen, maar een man is hier maar weinig in thuis.
  Voorbeeld: Een vrouw geeft door haar lichaamstaal groen licht, maar een man draait zich om en is zich daar niet van bewust, dat die vrouw hem uitnodigde. Vrouwen zeggen meer met hun lichaam dan met hun mond.

  Misschien dat dit onderwerp over lichaamstalen wat meer uitgespit kan worden?
  Dit geeft bij de man ook meer zekerheid om erop af te stappen.

 • Overal Victor overal daar waar dames zijn probeer ik te flirten. Dat is prettig om zo de dag door te komen in mijn geval. Flirten is onschuldig, pas als dit over gaat in datén dan wordt ik voorzichtiger. Want ik wil wel omgang met dames hebben maar een vaste partner dat wil ik niet meer. Dus tot op zekere hoogte en als dat niet kan dan is het basta.Toch heb ik er al een paar die deze instelling ook hebben,en daar vermaak ik mij best mee. Dus mijn motto probeer altijd te flirten.

 • Ik flirt wel veel, vooral op school, straat en msn…… Maar wat nou als meerdere dames je leuk vinden? Ik kan moeilijk kiezen….

 • Gewoon weg omdat ik er de ballen niet voor heb. Ik vind het zo moeilijk om een meisje aan te spreken. Over laatst heb ik enquêtes moeten afvragen bij vrouwen en dat ging goed. Maar ik weet totaal niet hoe ik vrouwen moet aanspreken voor iets anders. Zou u wat tips ofzo kunnen geven?

  Vriendelijke groetjes niklas

 • Flirten is heerlijk!

  Als je met een mooie vrouw hebt gepraat voel je je super, dit is niet het geval als je dit verzuimt…. Een geweldige plek is voor mij het zwembad, baantjes trekken en maar loeren met dat brilletje… en als je in haar buurt bent dan vraag je: of het wel niet heerlijk is haar lichaam, ik bedoel het zwemmen of ze vaak zwemt enz…

  Ik probeer altijd te flirten waar dat op een spontane manier gebeurt in het normale leven. Steeds een stukje verder en blij zijn met elke progressie!
  Victor is een held!

 • @ Dirk,

  Ik flirt vaak met meisjes in de discotheek en het valt me op dat ze de hele tijd bezig zijn om mij aan te raken, dus dan weet ik dat ze mij uitnodigen. Maar vaak weet ik dan niet meer wat ik moet doen.
  Moet ik ze dan ook gaan aanraken of juist na een tijdje wat afstand nemen.

  Groeten, Maarten

 • @Maarten,

  Dat ze de hele tijd bezig zijn om je aan te raken wilt zeggen dat je BEET hebt. Ze doen het nooit per ongeluk heb je geleerd. En dan nog wel vaker dan 1 keer? Dat is bijzonder. Zij weten niet, dat je al weet wat dat betekent. Tegelijk testen ze je uit hoe hongerig en happig je bent zoals vele mannen met een Schaarste dat zullen doen? En hen dan ook aanraken? Nee, er even mee wachten. Laat hen even in de waan en raden of jij hen ook wilt. Dit maakt het spannend.

  Door de kennis van deze cursus ben je nu in je voordeel. Met je “Overvloed-concept” kan je nu met hen een mysterieus spelletje spelen. Jij kan hen nu uittesten (i.p.v. zij jou, want jij weet dat jij hen hebt) door hen even met een kort lachje en knipoogje aan te kijken, alsof je wilt zeggen: Ik heb het begrepen dat je me wilt. En dan je omdraaien en even weg lopen. Na een verloop van 5 – 10 minuten je weer te laten zien. In die tijd kan je bijvoorbeeld een drankje nemen Hierdoor veroorzaak je bij hen een ongelooflijke “Aantrekkingskracht”. Zij zullen zich afvragen waarom je wegliep en zullen dan om je aandacht smeken. Als ze je opzoeken of als je weer naar hen terugkeert, kan je overgaan naar een leuk gesprekje met een positief tintje. Maar… niet ang! Hou de spanning erin. Vraag dan ook, terwijl je wegloopt, “vlugjes” naar haar telefoonnummer.

  Door deze manier van opstellen, doe je voor dat ze zich afvragen: is het ja of is het nee? Ook laat je zien dat je niet onmiddellijk zomaar voor iedere vrouw valt. (0vervloed-concept). Dit maakt een vrouw hopeloos gek! Je maakt ze daardoor in de war en… dat maakt het enorm mysterieus en.. veroorzaakt enorm veel Aantrekkingskracht. Dit is het voordeel dat ze je een “paar keer” hebben aangeraakt.

  Succes!

 • @ Dirk

  Wat een uitleg! Nu snap ik eigenlijk waarover die overvloedconcept draait in de zin van lichaamstaal. Over dat overvloedconcept heb ik nog veel te veel leren. Na de time out periode, was ik weer actief op zoek gegaan naar zogezegd “flirten”. Wat me wel opviel is hun lichaamstaal als je zelf een paar meisjes tegenkomt. Meestal bekijken ze u van kop tot teen. Dat flirtgedoe zal ik nog onder de knie moeten krijgen.

  Momenteel ben ik volop bezig met zelfvertrouwen en zelfzekerheid opbouwen. Zonder dat sta je nergens, dus ik ben bezig met boeken en oefeningen doen, hoe je je eigenwaarde zo hoog kan maken zonder dat er een lek inslaat. Ik weet zelfs waar al mijn problemen zich bevinden, heb ze bijna allemaal gevonden, dus daar moet ik aan verder werken. Eigenwaarde, communicatie (heel bedroeft in) en jezelf voor hun interessant maken.

  Het zou wel goede blogs zijn die thema’s. Het is en blijft wel zwaar!

 • Zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn al zo’n 30% van het versieren, omdat je dat uitstraalt en vrouwen zien dat soort dingen… En zeg nou zelf, als je lekker in je vel zit gaat alles toch veel beter in het leven?

 • @Andy.

  De Time-Out heeft je goed gedaan. Vergeet niet plezier te hebben. Verwen jezelf regelmatig met iets leuks of lekkers. Ook hierdoor zal je eigenwaarde stijgen. Neem deze raad serieus. Dan zal je uitstraling vanzelf aangeven dat je goed in je vel zit. Flirten is goed om te doen, als je niet laten merken wat je van hen vindt. Laat ze dat maar raden. Dit maakt het mysterieus. En je bent in het voordeel dat je de Lichaamstaal door gaat krijgen. Vergeet niet: Alles wat een vrouw zegt, niet altijd zegt dat ze dat ook werkelijk bedoelen. Hun lichaamstaal spreekt de waarheid. Voorbeeldje? : Ze zegt dat je haar type niet bent, maar raak je wel steeds aan. Haar lichaamstaal zegt: ik zie je wel zitten. Dan is het de kunst om met je Overvloed-Concept hierop in te spelen. Tegelijk testen ze je uit of je uit het veld te slaan bent. Als meisjes je van top tot teen hebt bekeken, dan hebben ze je in diezelfde tijd al 20 keer een beslissing gemaakt naar aanleiding van hun eerste indruk over jou. Dit doen ze in een fractie van een luttele seconde.

  Wat ook goed is, dat je op zelfonderzoek bent gegaan. Je weet nu waar je het meest aan moet werken. Het komt helemaal goed met jou. Je bent goed bezig. Hierdoor zal je succes met vrouwen alleen nog maar in stijgende lijn gaan vorderen.

  @mick,
  Dat heb je mooi gezegd. Zo is het! Het is een soort kettingreactie. Gaat het goed, dan gaat het met alles beter. Daardoor ga je je nog beter voelen.

 • @ Dirk

  De basis is nu gelegd en nu ben ik bereid om veel fouten te maken 😀
  Je leert dan ook weer met die fouten ! Tot nu toe heb ik 4 blauwtjes opgelopen. Velen zullen dit erg vinden maar ik niet. Ik handel enkel als ik weet van, ga nu ervoor komaan je kunt het. Bij de een was ik te gehaast voor haar nummer, bij de andere kreeg ik de nummer wel maar dan was ik te opdringerig, bij de andere zorgde ik voor geen gezonde spanning en bij de andere had ik een fout gemaakt door het forceren van een afspraakje. Had bij dat laatste defensief opgesteld, want ze had nooit tijd voor me en ik begon op haar zenuwen te werken! Ik vond het wel grappig, maar zij niet 😀

  Dirk, ik heb altijd plezier, ik breng zelf meisjes aan het lachen als het wel gepast is, die eigenschap bezit ik hoor. Van nature ben ik speels, vrolijk en grappig. De feedback die ik nu heb, van wat vrouwen willen opent dan ook weer nieuwe opties. Het is zoals in de cursus staat. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen liefdesleven. Totaal ben ik al 5 maanden bezig met die cursus en toebehoren. Wat zal het dan zijn over 7 maanden? Ben nieuwsgierig ernaar hoe ik dan succesvol zou zijn of net niet.

  In ieder geval ben altijd bereid om iets bij te leren en ik moet zelf eerlijk zeggen, dit is steeds de zwaarste zelfstudie! Veel last van die angsten, maar die verdwijnen wel door feedback van “Opbouwen Van Zelfbeeld”. Ik vind het steeds moeilijk. Ok, je komt een meisje of vrouw tegen, wat ga je dan doen? Dan moet ik altijd eventjes nadenken en hoe ik het gesprek zal leiden. Dat is allemaal voor een latere stadium.

 • @Andy,

  Je hebt goede acties ondernomen. Vier blauwtjes zijn vier ervaringen rijker.
  Wie het meest fouten maakt, leert het meest. Om een blauwtje te voorkomen kan je eerst letten op hun lichaamstaal: Staan ze er voor open?

  Je kunt best plaaggrappen maken, zonder er bij na te denken of die wel gepast of niet gepast zijn. Wees niet te voorzichtig. Vrouwen kunnen veel hebben mits… het niet om hun gewicht of hun scheve neus gaat. Een paar weken terug gaf ik een leuke vrouw heel bewust een heel gemene plaaggrap. Dit resulteerde, dat ze nu steeds mijn aandacht zoekt.

  Denk niet teveel na wat je gaat zeggen tegen een mooie vrouw als je haar wilt aanspreken. Zorg dat je houding en de eerste indruk die ze van je heeft goed is. Bij vrouwen zijn niet de woorden, maar wel de manier WAAROP en HOE je iets zegt veel belangrijker. En wat je Zelfbeeld betreft: Die heb je al merkbaar goed opgebouwd.

 • @ Maarten,

  Als vrouwen je veel aanraken, raak ze dan vooral ook aan. Nog belangrijker is het om de leiding hierin te nemen. Je kunt ze bijvoorbeeld bij de hand nemen en naar de dansvloer leiden. Of je neemt ze mee naar een plek waar de muziek minder hard staat zodat je beter kunt praten.

  @ Andy,

  Je zegt dat je vier blauwtjes hebt gelopen, maar onthoud dat je eigenlijk onmogelijk persoonlijk afgewezen kan worden.

  Blijf aan actieve-zelfverbetering doen en je zult het ver brengen…

  @ Dirk,

  Bedankt voor je waardevolle reacties. Het is een plezier om ze te lezen!

 • @ Victor,

  Graag gedaan. Doe het graag voor onze soortgenoten om hen en de vrouw samen te helpen, door hen de lange pad naar geluk en liefde te wijzen. Het is daarom voor mij steeds een uitdaging om te reageren.

  Het zijn allemaal stuk voor stuk interessante en waardevolle Blogs. Vergeet ook niet: Dit is wel het resultaat van jouw / uw lessen.

 • @ Victor

  Leren lopen kon je ook niet toen je geboren was, dit heb je in de jaren geleerd en en verbeterd… Dit schreef jezelf en heeft m’n doorzettingsvermogen zeker vergroot!

  Bedankt.

 • Vond het leuk om dit blog te lezen. Zeker omdat ik kan lezen dat Andy aan het groeien is dit inspireert mij dan ook weer om door te gaan.

  Vandaag een paar kleine succesjes geboekt ook al zijn het kleine ze tellen wel. Drie onbekende vrouwen gedag gezegd en ze reageerde positief. De 1e was ik toch wat te onzeker maar zag de fout al gelijk en gebruikte de ontspan techniek.

  Ook nog een leuk gesprek gehad met een vrouwtje van het werk die normaal nooit praat. Begin het vragen en luisteren al een beetje door te krijgen. Bijvoorbeeld:
  Ga je op vakantie?
  Ja ->
  Waar , welke vakanties heb je al gehad enz enz.

  Het gevoel gaat ook een stuk beter mensen uit me omgeving vinden dat ik heel erg verander dus er zal iets positiefs inzitten 🙂

  Nu nog een keer het e-book op mijn gemak gaan lezen en heel veel oefenen in de praktijk.

 • @ Roy,

  Heel goed Roy,

  Omdat je het product van Victor hebt, dan zul je wel gezien hebben dat je 2 soorten vragen hebt. Boven aan stel je ze allebei. Het is een kwestie van vooral doorvragen. Je kunt bijna met alles wat ze zegt doorvragen.

  Bijvoorbeeld:
  Zei: Ik hou van Gedichten.
  Ik: Gedichten zijn prachtig. Wat voor gedichten hou je van?
  Zei: Liefdes gedichten met een diepe betekenis
  Ik: Schrijf je zelf ook gedichten?
  Zei: Ja
  Ik: Doe er eentje voor! 🙂

  Tussendoor de vragen kun je ook plagen, opmerking maken, jou verhaaltje vertellen over gedichten etc.

  Oefen hiermee en je wordt een uitstekende gesprekspartner 😉

 • @ Milan

  Oefenen zal ik zeker, de doelstelling uitstekende gesprekspartner? Heeft dit te maken ook met het veroverproces of echt gesprekspartner in de band van vrienden? Anders ga ik toch de verkeerde kant op.

 • @ Roy,

  Ja, het heeft te maken met het veroverproces.
  Want als je geen goede gesprekstechnieken hebt kun je misschien wel overweg met vrouwen, maar vrouwen vinden je veel aantrekkelijker als je geintreseerde vragen stelt en als ze merken dat je ze leuk kan plagen of het gesprek leid. Ze zal zich afvragen waarom ze zo goed met jou kan praten.

  Uiteindelijk is dit positief voor je IMAGE en zal ze je zien staan.
  Zie hoofdstuk 6 van het E-book. Daar staat kernachtig beschreven wat de aantrekkingskracht factoren zijn.

  Als je het E-book pas hebt. Neem hem dan rustig door en bekijk wat het precies inhoud.
  Je zult dingen tegenkomen met mentaliteit en overvloedsconcept en vuistregels.
  Dit zou in het begin een beetje verwarrend kunnen zijn, maar later pik je het op en kun je de puzzel compleet maken. Dit zal je veel veroverinzicht geven. Uiteindelijk kun je alles wat je tegenkomt kwa vrouwen als het ware in een vakje kunnen plaatsen.

  Wees gerust en geduldig, veroveren zal nog mooier worden…

 • @ Milan

  De vuistregels heb ik inderdaad in mijn notities gezet in het oefenboek, het klopt dat je zeg dat het nogal verwarrend is en ik zal de puzzel nog moeten maken. Zelf zie ik nu wel dat de rand er ligt de inhoud zal ik zelf bij elkaar moeten puzzelen.

  Vandaag nog nieuwsgierig aandachtig bekeken en ik merk dat mijn gesprekken een beetje stagneren door het gebrek aan nieuwsgierigheid.

  Het hoe,wie,wat,waarom zal ik nog goed moeten leren dit zal me zeker op weg helpen naar een nieuw level.

 • Er werkt een erg leuk meisje bij de zonnebank. Top gekleed, mooi haar, mooie ogen, mooie lach enz.

  Het probleem is dat het nooit persoonlijk wordt in een zonnestudio. Ik zie haar zowat 1x in de week daar maar verder dan een vriendelijke lach en blik van haar aan het begin en een doeg aan het eind komt het niet. Ook als ik even aan de bar daar zit of sta gaat het nooit verder dan ‘tis niet zo druk vandaag hé’ of ‘volgende week zondag is er korting hé’. Het zijn van die standaard nietszeggende gesprekjes.

  Tuurlijk ze is aan het werk en dat maakt het ook moeilijk om iets van een flirterige reactie van haar te krijgen maar na afloop vind ik het toch altijd wel teleurstellend dat er weer niks bijzonders gebeurd is. Ik ben overigens niet verliefd op dit meisje (ik ken haar natuurlijk ook amper) maar ik zou graag wat verder willen gaan dan de bovenstaande voorbeelden zonder dat ze meteen door heeft hoe ik over haar denk.

  Hebben jullie ideeen/tips?

 • Stel je voor hoe haar beleving is. Wat maakt ze mee tijdens het werk? Wat is leuk aan het werk, wat is minder leuk? Speel in op haar belevingswereld, stel vragen en gebruik je nieuwsgierigheid. Zo krijg je het gesprek op gang. Zie mijn Breek-het-IJs-E-boek en E-coachsysteem…

  Trouwens, ga zo min mogelijk naar de zonnebank. Liefst nooit meer. Zo’n zonnebank blijkt helaas vreselijk slecht te zijn voor je gezondheid. Een vriendschappelijke vriendin van mij heeft pigmentvlekken door de vele jaren zonnebank. En een andere vriendin heeft een behandeling ondergaan tegen huidkanker omdat ze graag in de winter onder de zonnebank ligt. De negatieve effecten van (kunstmatige) zon laten vaak jaren op zich wachten…

 • Victor bedankt voor je reactie. Wat betreft de zonnebank ben ik niet met je eens. Ik ga er juist in koudere periodes onder omdat ik volgens anderen altijd zo bleek zag en dat frustreerde me om dat elke dag te horen terwijl ik niks mankeerde. Vrouwen houden nou eenmaal meer van mannen met iets meer kleur op hun lichaam. In de zomer ga ik natuurlijk niet. In Oktober pik ik het pas weer op. Een zonnebank is is mijn ogen niet schadelijker dan urenlang op een strand liggen in de natuurlijke zon. Van de 20 mensen die er naar een zonnebank gaan krijgt er 1 iemand uiteindelijk huidproblemen. Dan is het niet gek dat je mensen kent die er problemen mee hebben gehad. Ik heb zelf ook een voorbeeld in de familie.

  Wat betreft het meisje dat daar werkt: is het niet raar om te vragen of ze nog iets geks heeft mee gemaakt daar of wat ze er nou zo leuk aan vind om daar te werken? Dat vind ik eigenlijk vrij geforceerd klinken. Of doel je op andere vragen?

 • @ Maarten:

  Sorry hoor, maar de reden waarom je onder de zonnebank gaat vind ik gewoon pure bullshit.
  Ten eerste zeg je dat je het doet omdat anderen “vinden” dat je er te bleek uitziet.
  Waarom kan het je zoveel schelen hoe anderen over je denken? Je hebt niemands goedkeuring nodig man. Wees tevreden met hoe je eruitziet.

  En over vrouwen die alleen op gekleurde mannen vallen. Dat is ook onzin. Zelf ben ik licht getint maar helaas heb ik vaak meegemaakt dat ze toch echt de blanke mannen prefereren, vooral de aziatische meisjes waar ik me enorm tot aangetrokken voel. Die zie ik ook heeeel vaak met “bleke” mannen lopen.

  Vergeet die zonnebank en de meningen van anderen en kijk eerst naar jezelf wat jij vindt. Je geeft al aan dat er niks aan je mankeert. Nou, dan is er toch niks mis met jou?
  Ik ga je hierbij een gouden regel geven die ik heb gekregen van een Amerikaanse guru:

  Who cares what she thinks/Who cares what they think

  Superbelangrijke regel die je elke dag moet herhalen tot het in je kop zit vastgebrand.

  En dat meisje bij de zonnebank? Je kan makkelijk wat leuke vragen stellen, dat is hetzelfde als in een winkel.

  Ik hoop niet dat ik je beledigt heb ofzo, anders mag je dat gewoon zeggen. Maar wat je zei vond ik pure onzin en laat zien dat je nog niet genoeg zelfvertrouwen hebt. Denk voor jezelf, en denk niet wat anderen van je vinden. Het is jouw leven en niet die van hen.

 • Beste Victor,

  Ik was in een winkel aan het boodschappen aan het doen. Keek een vrouw naar me op een afstand van vijf meter. Heel even keek zij mij kant op en ik zei direct; ‘ Hoi’ en ze zei met een lage stem” Hoi” Ik kan wel liplezen. Mijn interresse is wel gewekt en ik moet even langs of ik het niet vergist heb. Ik ben langsgegaan met de boodschappen winkel en zei op een afstand van een meter ” Hoi, mooi he” En zij glimlachte en ik glimlachte en zei nog wat en dan liep ik gewoon door. Ik heb haar al bekeken en zij is mijn type vrouw waar ik op val. Zij was met iemand aan het winkelen om iets te kopen. Ik dacht zij zie ik niet weer. Ik vervolgde mijn boodschappeen doen. Ik was aan het boodschappen stond zij met de rug achter mij. Ik dacht dit is geen toeval want de persoon met wie zij winkelde stond al aan de kassa.

  Ik dacht, dit kan ik niet laten. Draaide me om zonder bij na te denken. Ik ging naast haar staan en zei: ‘ Mooi he’ en ze zei: ” Hoe bedoel je? met een vragende toon. Ik zei: ” Nu, alles wat je ziet moet je kopen.” Zij glimlachte en ik glimlachte en zij ging naar naar de kassa. Een oud collega kwam langs en ik praatte met hem. Ik dacht als zij interresse heeft hou ze me in de gaten. Ja, hoor zij keek naar mij.
  En toen is zij verdwenen.

  Het mooiste komt nog. Ik moest op cursus en zag allemaal mooie aantrekkelijke vrouwen en ik zag een vrouw binnen komen en dacht dat zij mij bekend voor kwam en waar ken ik haar van. Er schoot een herkenning ” Zij is toch niet van de ” mooi, he” Om zeker van te zijn zocht ik haar op. Zij zat alleen aan tafel en ik ging bij haar zitten. Ik vroeg : ‘we hebben meklaar ontmoet bij de winkel’ . En ze zei: “Ja, dat klopt” en ik zei” Heb Je wat gekocht” en ze zei; ” Ja, een reiger voor mijn moeder” en ik vroeg aan haar ” Hoe duur was het ” en ze zei: ” Negen euro en nergens goedkoper dan in die winkel” Binnen drie dagen zaten we in de koffie pauze en middag pauze bij elkaar en ik heb haar naam en haar telefoonnummer en we praten over persoonlijke dingen. Zij komt naast me zitten bij de cursus en ik heb haar naam vaak genoemd en haar aangeraakt. Ik liet ook haar vrij om te gaan zitten bij wie zij wil zitten, terwijl ik dan de tijd om mijn cursus materiaal door te nemen. Zij houd mij wel in de gaten. Dat voel ik gewoon in mijn rug priemen. Dit muisje krijgt een lange staart en dat wordt straks verliefd, verloofd en getrouwd. Wat gaat dat hard zeg.

  In de tussen tijd vermaak ik met de mooie aantrekkelijke vrouwen van de cursus en praten we over hun exen en waar zij soms naast me kom zitten om mee te luisteren. De rokers zijn niet mijn type vrouw waar ik op valt en ik ben een niet-roker. De niet-roker is mijn type vrouw en het kan me niet schelen wat zij ervan vindt als zij bij zit.. Ik heb een planeet vol vrouwen.

  Ik mag bij haar thuis komen om haar met de computer te helpen en misschien met nog wat meer.

  Groeten,

  Lodewijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *