geheim-telefoonnummer

Dit is het vervolg op het eerste deel; ze geeft haar telefoonnummer niet, oorzaak?, waarbij ik een vraag beantwoord van Adrian.

Voor de duidelijkheid de belangrijkste feiten op een rij:

 • Ze stond open voor je initiatief. Je had haar al een paar keer gesproken en je hebt haar op een gegeven moment uitgenodigd voor een afspraakje. Toen het afspraakje plannen niet meteen lukte, reageerde ze positief toen je haar telefoonnummer vroeg.
 • Je liet haar wachten. Je kon niet meteen haar telefoonnummer noteren want je had geen telefoon bij je; deze ging je vol enthousiasme halen. Maar… je liet je afleiden door een vriend waardoor ze 10 minuten op je moest wachten.
 • Ze bood weerstand. Ze wilde uiteindelijk toch niet haar telefoonnummer geven, maar gaf wel het e-mailadres van haar Facebook account.

Trouwens, of het nu om Whatsapp gaat, een telefoonnummer of wat dan ook, mijn advies blijft hetzelfde!

Belangrijkste vraag:

Waarom gaf ze haar telefoonnummer niet?

Je vroeg haar telefoonnummer op het juiste moment; de sfeer was vrijblijvend en het contact was spontaan. Maar toen liet je haar wachten waardoor ze serieus begon na te denken. Een paar willekeurige probleemgedachten:

 • Angst; wil ik met hem afspreken? Ik ken hem niet goed en als de conversatie dan stil valt… O jee, de pijnlijke stilte!
 • Niet mijn type; ik val alleen op blonde types, hij is niet mijn type.
 • Wraak; dus hij laat me wachten? Nu ga ik hem laten wachten, haah!
 • Moeilijke-keuze; wacht eens even, hij wil met me afspreken. Maar ik vind Tom ook wel leuk en hem ken ik iets beter. Misschien maar een beetje gas terugnemen.
 • Angst voor teleurstelling; hij laat me wachten, dus uiteindelijk gaat hij me toch niet bellen. Net als die kerel van vorige week. Mannen doen nooit wat!
 • Potentiële stalker; is het wel verstandig, dadelijk heb ik weer zo’n stalker achter me aan.
 • Hard to get spelen; hij is zo leuk! Oh nee, ik loop weer te hard van stapel. Laat ik maar hard to get spelen, hopelijk gaat hij me dan echt leuk vinden.
 • Player; nou ja zeg, hij houdt me aan het lijntje. Waar is hij? Bah, het is vast weer zo’n irritante player!
 • Twijfels; ik vind hem leuk, ik vind hem niet leuk. Nee, ik vind hem wèl leuk. Nee, ik vind hem niet leuk… Help, snel m’n beste vriendin bellen want ik weet het niet meer!

Je kon deze probleemgedachten voorkomen door meteen haar nummer te noteren. Ik schrijf telefoonnummers altijd direct op mijn trainingschema want dat heb ik altijd bij me.

Stop met dat analyseren

Met eindeloos analyseren kom je nergens. Hopelijk heeft de opsomming hierboven duidelijk gemaakt dat je niet echt kunt weten wat er bij een onbekende vrouw omgaat. Het is als koffiedik kijken.

Analyseren is niet alleen onzinnig, het is zelfs gevaarlijk omdat het je afleidt van het vrouwen versieren. Je bent meer bezig met denken dan met handelen. En je aarzelt, je bent uit balans.

Blijf zoveel mogelijk in balans tijdens het Veroveren, dat vergroot je aantrekkingskracht en het aantal mogelijkheden…

Wat te doen met je Facebook-account?

Je mag haar toevoegen, al hoef je voor de rest niets via Facebook te doen. Let op, voeg haar niet toe als je geen vrienden en vriendinnen op Facebook hebt; dat communiceert het verkeerde.

Trouwens, dat ze haar universiteits-emailadres gaf, was omdat ze dit gebruikte voor haar Facebook-account.

Advies van Victor Verlon

Stel je meer ontspannen en speels op

Tot nu toe heb je het gebeuren te serieus genomen. Waar ligt de oorzaak van je woede en het trillen toen ze niet deed wat je wilde? Je hebt gevoelsmatig veel op het spel hebt gezet. Doe dat niet want het brengt je juist uit balans.

Stel je dus meer ontspannen en speels op. Dat levert je meer succes. Is het niet met deze vrouw, dan wel met een andere vrouw.

Geniet van elk nieuwe contact. Want is het niet heerlijk om met aantrekkelijke vrouwen te spreken? Als jij geniet van het contact stimuleer je genot bij vrouwen…

Hoe nu verder met haar?

Waarschijnlijk zal je haar vaker op de sportschool ontmoeten. Prima, maak elke keer een praatje met haar. Leef in overvloed, praat ook met andere vrouwen… Zie het openingszinnen-E-boek en mijn E-coachsysteem; gebruik vooral mijn technieken.

Wat jou betreft is er geen vuiltje aan de lucht. Je bent als het ware het voorval helemaal vergeten. En na twee of drie keer een babbeltje met haar gemaakt te hebben, nodig je haar opnieuw uit voor een drankje.

Nodig haar niet uit voor een drankje aankomend weekend of buiten het sportcafé, dat creëert ruimte om weer moeilijk te doen. “Hoelang moet je nog trainen? Ah, ik moet nog drie setjes doen en dan ben ik ook klaar. laten we een drankje doen, de koffie hier is te lekker.”

Kan ze niet? Dan geef je aan dat het een wel een andere keer komt. Je hebt geen haast en er zijn genoeg andere leuke vrouwen. Je hebt haar telefoonnummer strikt genomen niet nodig, je ziet haar toch vaker?

Gaat het wat worden? Wie weet. Hoe dan ook, zie het als een avontuur zodat je weer een leuke, nieuwe anekdote hebt.

Trouwens, je spreekt vrouwen aan, je bent een voorbeeld voor andere mannen! Blijf je ons op de hoogte houden van je avonturen?

Gerelateerd:

 • Haar telefoonnummer scoren lukt niet… oorzaak? (10)
  Je probeert haar telefoonnumme te scoren, maar wat als een vrouw haar nummer niet wil geven, ook al leek ze wel geïnteresseerd? Een sportieve cursist die aan fitness doet, stelde deze vraag bij het artikel: zonder oogcontact […]
 • Ruzie – Succes met Vrouwen door Ruzie? (19)
  Het laatste waar mannen aan denken is ruziën met de vrouw waarvan ze het hart willen Veroveren. Een vervelend conflict brengt de Verovering immers in gevaar... Toch kan een beetje ruzie geen kwaad, zo heeft een cursist […]
 • De bron van weerstand als je haar mee naar huis wil nemen (13)
  Cursisten stellen me geregeld de vraag hoe ze vrouwen moeten aanspreken, wat ze moeten zeggen en hoe ze vervolgens leuke afspraakjes regelen. Allemaal belangrijke onderwerpen. Maar als het blijft bij leuke afspraakjes met […]
 • Eerste Afspraakje – Tips voor de Eerste Date (223)
  Binnenkort het eerste afspraakje? Vandaag krijg je 3 belangrijke 1ste date tips voor meer plezier en succes. Dit komt aan bod op deze pagina: Eerst haak ik in op een vraag van een cursist over dating. Vervolgens kaart […]
Ze geeft haar telefoonnummer niet? (vervolg)

33 reacties op “Ze geeft haar telefoonnummer niet? (vervolg)

 • Hahaha wat een leuke reactie, Victor.
  Dankje voor je advies!

  Ja, dankzij jouw hulp heb ik mijn ‘trots’ opzij kunnen zetten en vind ik het nu leuk om op dames af te gaan, en speels een praatje maken.
  Dank!

  Adrian

 • @ Stefan
  Een manier om haar interesses zo hoog stellen dat ze enkel naar jou verlangt 😀

  @ rest

  Heb momenteel van de afgelopen 4 maanden nog geen enkele telefoonnummer gescoord. Ik ben er niet mee bezig. Ik ben enkel bezig met “hoe kan je flirten” want dit is al een vervolg opzich. Proficiat voor diegene die al zover staat. Het is en blijf moeilijk om een nummer te scoren als er een groepje van 6 meisjes in de buurt staan en af en toe naar je wijzen van, kijk daar een aantrekkelijk gast. Dat is toch de bedoeling van overvloedconcept of heb ik het mis? 😀

  @ Victor
  Geweldige tips, ik kan ze zeker gebruiken als ik wat verder sta! Ik analyseer enkel of ze net genoeg aandacht aan me schenkt of niet, als ze dat doet dan ga ik erop en ga ik uiteindelijk aan dat aanspreekangst zone uitkomen.
  (Dankzij door de steun van Mick en Roy sta ik al nog iets verder)

 • Haha eigenlijk zul je nooit alles weten van een vrouw, dat maakt het gelukkig ook wel weer spannend! Bedankt weer Victor… Maar fouten is het beste leerproces!

 • He jongens, hier een update op het gebeuren.. Ik hoop dat jullie het allemaal kunnen volgen, en anders vraag je het maar. 🙂

  Na het ‘voorval’ ben ik deze blonde dame nog één keer tegengekomen in de sportschool, en we zeiden gewoon hoi tegen elkaar en klaar… had geen zin om praatje te maken.

  Zoals ik al een poos geleden over dit meisje schreef.. ik ‘gebruikte’ haar vriendin (brunette) om met haar in contact te komen, deze was minder knap en dat maakte het makkelijker voor mij. (Destijds dan, he)
  Na enkele keren met de vriendin gepraat te hebben op de sportschool, stapte ik een keer op haar af toen ze in gesprek was met de betreffende blonde dame en liet me voorstellen aan haar. Vanaf toen, had ik alleen maar gesprekjes met dit blonde meisje, en was ik haar ‘behulpzame’, brunette vriendin helemaal vergeten.

  Ik wou het gewoon één keer op een andere manier proberen en ik bereikte mijn doel. Ik hou van experimenteren.

  Afgelopen zaterdagavond had ik afgesproken met een vriend, en net toen ik de studentenflat verliet, kwam ik deze ‘behulpzame’ brunette vriendin tegen.. en WOW, wat zag ze er knap uit nu! Kort gesprekje, en ze liet weten dat ze klaar is met examens en dolgraag wil uitgaan. Daarna stelde ik voor om wat te doen samen, en ze was dolblij! Meteen nummers uitgewisseld, en ze sloeg meteen ook mijn nummer op.

  Ondertussen, tijdens het hele gesprek, belde een vriend en vroeg wat ik aan het doen was. Ik zei dat ik aan het praten was met een mooie dame.. nou je moest haar eens zien blozen! En ik merkte dat ze steeds dichterbij kwam.. op een gegeven moment kon ik niet meer naar achteren en was de afstand tussen ons, ik denk, hooguit 20 cm.. ik had het idee dat ze me elke moment kon beginnen te zoenen! 😛
  Voor de duidelijkheid, dit is dus de goede vriendin van de dame in kwestie, he.

  Zojuist verliet ik met een vriend mijn huis, en zag het betreffende, blonde meisje samen met aan ander vriendin en een Chinese jongen (waarschijnlijk de broer van het Chinese meisje) richting mijn studentenflat lopen, en de blondine zei heel lachend hoi. Maar dáárvoor, want ik zag haar al van verte aanlopen, toen ze me opmerkte, zag ik dat ze zo’n schrik-reactie had en meteen tegen haar Chinese vriendin begon te praten en die keek weer in mijn richting.. Ze begon dus over mij.

  Hoogstwaarschijnlijk gingen ze naar hun vriendin, die mij zaterdag haar nummer gaf. Dit betekent, dat ze ongetwijfeld over mij zullen beginnen en achter komen dat ik ze beiden uit heb gevraagd. Dit zal, denk ik, hun zeker gedrag/opstelling tegenover mij beïnvloeden… ?

  Ik kan nu twee dingen doen, haar heeel jaloers maken door met haar brunette vriendin uit te gaan, en misschien wel meer. Of haar gewoon na paar keer in de sportschool gesproken te hebben, opnieuw mee uit vragen. Wat ook een mogelijkheid is, is dat ik brunette vriendin vraag om haar vriendinnen mee te nemen en ik de mijne en dat we dan samen uitgaan.

  Wat denken jullie heren? Het feit is, dat er wat er ook gebeurt, het snel moet, aangezien deze week de laatste tentamens/examens zijn en na zo’n 2 a 3 weken iedereen naar huis zal gaan, zij naar Duitsland en ik naar Nederland.

  En Victor, hoe denk jij te handelen, gezien deze ontwikkelingen? De blonde dame is mijn eerste keus natuurlijk, maar zij doet zo ‘hard to get’ en ik heb niet veel tijd die nodig is om haar te veroveren. Want hoogstwaarschijnlijk zie ik ze na deze twee weken nooit meer.

  Alleen van harte dank!

  Adrian

 • Hee Adrian,

  Advies: houd je niet bezig met het stimuleren van negatieve emoties zoals het jaloers maken van een meisje. Sta boven zulke games. Is voor niemand leuk. Een goede veroveraar kan ook op een positieve manier zijn dames regelen. Beetje prikkelen mag natuurlijk…..

  Als ik dit zo lees zou ik lekker voor de brunette gaan en het daar in eerste instantie bij houden anders ga je misschien in een soap verwikkeld raken. Je was verrukt van haar verschijning toch? En zij klinkt als een meid die open staat voor een soepele verovering.

  Zitten jij en al deze mooie chica’s zitten ergens in het buitenland op school?

  gr

 • He Gijs,

  Dankje voor je advies. Ik zal het onthouden.

  Ja, we studeren in London. Heel divers en aangenaam, maar ook nieuw en anders dan in Nederland.

  Gr

  Adrian

 • Dus jullie zijn niet lang meer daar. Als je geen keuze maakt dan gaat er niets gebeuren. Blondine of Brunette…

  Al contact gehad met de Brunette? Ik zou zeggen, spreek met haar af; alleen samenzijn. Vermoedelijk zal je haar leuker vinden dan je verwacht en zal het afspraakje plezierig verlopen. Zorg voor een opgeruimde en schone kamer zodat je haar mee naar huis kan nemen. En doe het ‘veilig’, voor je het weet heb je een kind in een buurland 😉

  Probeer niemand jaloers te maken. Je bent erg strategisch bezig, dat zit je in de weg. Zij zal denken dat… Maar dan praten zij zus, en dan denkt zij zo. Wil zij dan? Die anderen beïnvloeden haar dan door te zeggen… Etc.

  Niet zoveel nadenken, doen! Toon daadkracht.

 • Ja dat is ook mijn gedachte. Niet teveel nadenken en gamen. Gewoon lekker toeslaan bij die brunette. Anders zit je straks met lege handjes.

  Einde schooljaar is een perfect moment om nog een avontuurtje te beleven. Het is erg vrijblijvend zo vlak voor de zomer zeker op een internationale school. De vrouwen staan ook wel open voor een zwoele laatste schooldag. 😉

  London! Heb ik ook een leuk avontuurtje beleefd met een Australische meid.

  Ben benieuwd hoe de seks was 🙂

 • He heren, hier een korte update.

  Ik belde de brunette deze weekend, geen gehoor.. Echt raar, dit gebeurt me nou bijna altijd! Maarja, ik heb van Victor geleerd me niet van stuk te brengen, dus ben gewoon met Franse meiden uitgegaan.. en haar helemaal vergeten! 🙂

  Nou was ik zojuist in de sportschool, kwam ik de blondine, van het ‘voorval’, tegen. Als openingszin gebruikte ik: Moet je niet naar de kerk op zondag? Daaarna even gekletst en zij vroeg waarom ik haar nog steeds niet heb toegevoegd op Facebook. Dit allemaal, met een lieve glimlach and een ondeugende blik… 😛
  Ik antwoordde eerlijk, door te zeggen dat op haar pagina geen ‘Toevoegen” knopje zichtbaar is..

  Daarna bleef ze vragen stellen, als wanneer mijn examens waren en hoe het ging. Ik vroeg wanneer ze terug zou gaan naar Duitsland, en ze antwoordde dat het pas na de zomer was, plus een verhaal erachter waar ik niet echt op gelet heb..

  Al met al, het was heel plezier en er was een duidelijke klik, het is dat Victor zei dat ik haar 2 of 3 keer moest spreken voordat ik haar opnieuw mee uitvroeg, anders had ik het nu wel gedaan hoor. Als de volgende keer ook zo goed gaat, dan vraag ik het meteen..

  Ik had het gevoel dat ik een enorme aantrekkingskracht uitoefende, aangezien ik me onverstoorbaar opstel.. Victor, muchas gracias al voor je hulp! 🙂

  Allen dank,

  Adrian

 • @ Adrian,

  Een paar snelle opmerkingen:

  – Dat gebeurt jou altijd? Kom op, bel dinsdag nog een keer…

  – Voeg zowel de blondine als de brunette toe op Facebook 🙂

  – Luister met beide oren als je iets met haar of vriendin wilt uitspoken. Vaak hebben vrouwen het door als je niet luistert. En vaak kun je anekdotes van anderen goed gebruiken…

  – Klinkt goed, vermoedelijk had je haar toen al meteen kunnen uitnodigen…

  Goed bezig! 😀

 • @ Adriaan
  Ik wil eens haar reactie weten waarop jij je openingszin zei.
  Ik vind die openingszin wel zeer goed gevonden. Haar afstempelen als een soort koor zangeres van een kerk, te geniaal als je erover nadenkt. 😀

  Ik zou ervan gemaakt hebben, ah wanneer is de bijeenkomst van de boerinnenbond hier, toch niet in deze fitnesszaal hoop ik? Beetje speels plagen met haar hard to get gedoe, beetje haar beïnvloeden met haar eigen twijfels, beter als dat kan ik het niet 😀

  Als je toch niet meer oplet naar haar verhaal, dan krijgt zij het gevoel waarom luistert hij niet naar me, ik vind hem toch nu zo leuk. Kan een mogelijke gedachte zijn he!

  Doe zo verder en voor je het weet heb je haar op jouw bordje haha 😀

 • Hahaha Dankje voor je opmerkingen Victor, ik zal het over paar dagen nog eens proberen…

  @ Andy

  Haar reactie? Lachend schudde ze haar hoofd, en begon meteen zoveel vragen op mij afvuren, dat ik mijn eigen vragen bijna helemaal vergat.. Op gegeven moment, beëindigde ik het gesprek en ging ik gewoon weer trainen. Het werkte prima 🙂

  Geloof me vriend, zij is zooo gruwelijk lekker, als je op een afstand van 50 cm van haar staat, dan is luisteren wel het laatste waar je aan denkt! 😉

  Dankje, volgende keer probeer ik toe te grijpen 😛

  Gr.

  Adrian

 • @ Andy

  Haha ik weet niet of het in België anders is dan in Nederland, maar hier vinden mensen het niet grappig om voor boer of boerin uitgemaakt te worden.

 • @ Barry,
  Nee dat bedoel ik niet. Ik bedoel in de context van sfeer te maken en plezier te hebben erin. Ik verwijs namelijk naar dat boer zoekt vrouw gedoe en heel die circus er omheen. Als jij dat zo erg vindt dan moet jij het weten he. Ok, ik heb een aparte humor stijl, maar ben er trots op en als dat bij bepaalde mensen in de verkeerde keelgat schieten, hun probleem niet de mijne.

  Hier denken ze dat je een grapjas bent en dat is niet erg. Ik als Belg maak enorm veel plezier en dat zie je.

 • @ Andy

  Ik vind het niet erg Andy, maar als je een mooie meid een boerin noemt vinden ze dat in nederland over het algemeen een belediging, ik vroeg me alleen af of dat in België anders was….

  Als jij je er prettig bij voelt wie ben ik dan om te zeggen dat het anders moet he.

 • He, ik kreeg net een smsje van de brunette…
  Ze wil maandagavond afspreken om wat te drinken. Doen? 😛

  Hahaha

  Gr,

  Adrian

 • Ik zeg ook doen. En dan niet met teveel met je gedachte bij de Blonde zitten he :0 Lekker genieten van de Brunette.

  Ciao

 • Haha, net een willekeurig blonde dame uit me telefoonlijstje gebeld en een nieuw afspraakje geregeld! Haha, ik geloof het eigenlijk nog steeds niet, 2 afspraakjes met 2 knappe Duitse meiden in een week… en de week is nog niet eens over!

  Tnx Victor, voor het op z’n kop zetten van mijn liefdesleven!

  Adrian

 • Hé raar, ben ik helemaal klaar en bel ik de brunette waar ik vandaag afspraakje mee heb, neemt ze niet op…
  Gebeurt mij weer! Pfff.

 • Oke, hier een korte update.

  Uiteindelijk smste ze en hebben we toch afgesproken. Wat gedronken & gepooled en gepraat, daarna weer naar huis. Wel heel de tijd gelachen en plezier gehad, maar ze vroeg mij niet naar binnen en ik haar niet.
  Heb net gesmst dat ik een leuke film ga bekijken, en dat als ze wil, ze me kan vergezellen. Smste ze terug dat ze erg moe is en dat ze amper heeft geslapen gisteravond, dus ze wil naar bed.

  Ze gaat woensdag terug naar Duitsland, dus dag sex! 🙁

  Had het afspraakje wel anders voorgesteld…

 • @Adrian,

  Gelukkig zijn er nog meer leuke vrouwen daar. De blondine bijvoorbeeld.

  Wat betreft dat afspraakje. Heb je geprobeerd om de Verovering voor te zetten? Nonchalante en vluchtige aanrakingen, zoenen…?

  En ik vraag me af, hoe komt het dat ze amper heeft geslapen die avond? Dat was na het afspraakje. Heb je het haar gevraagd?

 • @Victor Verlon
  Wat is het eerste wat ik moet doen als ik haar nummer heb?
  Hoelang moet ik wachten met bellen?
  Wat moet ik zeggen als ik haar bel?

  @Adrian
  Wat is het eerste wat jij deed toen je haar nummer had?
  Hoelang heb jij gewacht met bellen?
  Wat zei je toen je haar belde?

  Gr. Tim

 • @ Tim

  Het antwoord op je vragen staat al op deze site… Lees even de blogs en de reacties door en je weet de antwoorden op je vragen…

 • @ Tim,

  Je klinkt onbekend op deze fantastische blog.
  We heten je van harte welkom…

  Het eerste wat je moet doen als je haar nummer hebt is vanaf vandaag haar elke dag stalken totdat ze je leuk gaat vinden.

  Nee, geintje. Het eerste wat je doet is ongeveer een dagje of twee wachten voordat je haar belt. Ze moet namelijk de tijd krijgen om even goed over jou te fantaseren.

  Als je haar belt is het verstandig om haar indirect te herinneren aan de goede gevoelens die jullie hadden toen jullie nog samen waren. Als je het voor het eerst doet zal het een beetje stroefjes gaan, maar we blijven oefenen 😉

  Je mag over van alles praten. Hou het luchtig en speels en zorg dat je tegen het einde een afspraakje plant!

  Gr. M

 • @ Victor,

  Op een of ander manier kwam het er niet van om te zoenen. We hebben veel gepraat en gelachen, maar dat chemie ontbrak. Toen ik ging zitten bijvoorbeeld, ging ze tegenover me zetten, in plaats van naast me…

  Klinkt raar, maar ik kan me ook niet veel herinneren van die avond.

  @ Tim,

  Toen ik haar belde, nam ze niet op. Later kwam ik haar tegen op straat en hebben we even gepraat en daarna stelde ik voor om wat te drinken.
  Niks aan, als je je ontspant en speels bent 😉
  Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *