Geheimen over vrouwen onthuldVandaag onthul ik drie geheimen over vrouwen, om mannen weer met beide benen op de grond te zetten. Het valt me op dat mannen nog wel eens onrealistisch beeld hebben van vrouwen. Deze illusies, vooroordelen en misvattingen veroorzaken vervelende liefdesproblemen.

Tijd om de vrouwenkennis dus op te spijkeren! Hier 3 geheimen onthuld…

Geheim #1. Vrouwen zijn ook onzeker

Duidelijk, toch zijn mannen zich daar onvoldoende van bewust. Het lijkt net alsof alleen jij weinig zelfvertrouwen hebt, en dat vrouwen wel zelfverzekerd zijn. Onzin natuurlijk.

Vrouwen zijn bijvoorbeeld net zo bang om persoonlijk afgewezen te worden. Ja, ook de intelligente, mooie vrouwen die overdreven veel sjans hebben!

Inzicht: de onzekerheid van een vrouw kan het versieren in de weg zitten. Neem vol zelfvertrouwen initiatief zodat haar onzekerheid geen belangrijke rol meer speelt.

Geheim #2. Vrouwen willen graag mannen ontmoeten

“Waarom moeten wij mannen de eerste stap nemen. Het lijkt wel alsof vrouwen niet willen!”

Welnee, vrouwen verlangen ook naar contact met mannen. Alleen ze laten de interesse niet meteen duidelijk blijken, en dat is niet voor niets.

Onder andere omdat vrouwen bang zijn voor een persoonlijke afwijzing, zoals ik al eerder aangaf. Daarom laten ze de eerste spannende stap liever aan jou over…

Inzicht: laat je niet gemakkelijk ontmoedigen, zelfs al lijkt een vrouw onbenaderbaar en komt het gesprek stroef opgang. (Zie mijn Breek het IJs E-boek.)

Geheim #3. Vrouwen hebben ook ‘bindingsangst’

Nee, vrouwen hebben niet massaal een hechtingsstoornis. Gelukkig is het niet zo erg gesteld. Toch is het niet de wens van iedere vrouw om zich meteen in een relatie te storten. Daarvoor moeten ze hun vrijgezellenbestaan opgeven. Zeker als deze bevalt doen ze dat niet snel.

Daarom adviseer ik mannen om niet te hard van stapel te lopen. Geef haar en jezelf de tijd om elkaar beter te leren kennen.

Richt je op plezier, maak vrijblijvende afspraakjes. Misschien klikt het, prachtig! En zo niet, dat mag ook. Je hoeft niet bij elke vrouw te scoren; leef in overvloed.

En leg vooral geen liefdesverklaring af mocht je haar echt leuk vinden. Want anders loop je het risico dat je de Verovering doorbreekt!

Belangrijk vrouwen versieren-inzicht: Veroveren is een proces en bestaat uit een aantal stadia. (Voor uitleg en een effectieve aanpak, zie mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen.)

Dragen vrouwen nog meer geheimen met zich mee? Jazeker! Daarom verschijnen er in de toekomst meer artikelen hierover…

Wat zijn jouw ervaringen met deze geheimen over vrouwen? Of heb je een vraag? Plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Vrouwenkennis – De angsten van vrouwen (7)
  Heb jij vrouwenkennis? Zo ja, dat is mooi want deze kennis helpt je absoluut aan een beter liefdesleven. Uiteraard is het opdoen van extra inzicht over vrouwen welkom. Daarom heb ik een video gemaakt waarin ik een paar […]
 • Verliefdheid stoppen of pauzeren? (deel 2) (6)
  Wil je je verliefdheid stoppen? Of is het beter om deze enigszins te pauzeren? Blijf lezen, belangrijk advies! In het vorige deel over hopeloze verliefdheid, heb je gezien hoe een bloglezer totaal verknocht is op een vrouw. […]
 • De 3 belangrijkste waarschuwingssignalen van gevaarlijke vrouwen (89)
  Sommige mannen zijn helaas de voetveeg van vrouwen; en dat is niet voor niets. Ze lopen in de val van de gevaarlijke vrouwen die dit soort mannen graag emotioneel en financieel wil misbruiken. Maar jou hoeft dat niet te […]
 • Aantrekkingskracht – Geen aantrekkingskracht meer, wat nu? (87)
  Van geen aantrekkingskracht meer, naar meer aantrekkingskracht...? Het kan! De vorige keer heb je gezien hoe de lezer L. uit Overijssel een aantrekkelijke vrouw heeft laten lopen. Aanvankelijk was er aantrekkingskracht, maar […]
3 Geheimen over Vrouwen Onthuld
Trefwoorden:         

11 reacties op “3 Geheimen over Vrouwen Onthuld

 • Hallo,

  Zoals sommigen onder jullie al weten, loopt het veroveren zeker niet altijd van een leien dakje bij mij. Vooral met “verovermentaliteit” heb ik het moeilijk. Ik probeer dan ook in alle rust te werken aan die basis. Het heeft prioriteit op alles, eerst dit in orde krijgen en dan verder leren over veroveren.

  Nu heb ik wel een vraag: Ik werk aan de basis, maar ik heb serieus de aandrang om geavanceerd te veroveren.

  Het zit zo:

  Op de hoge school kom ik sinds dit jaar soms een vrouw tegen in de lessen. En…ze is knap…héél knap. Het soort vrouw dat even met de vingertjes moet knippen en hop ze heeft 5 jongens rond haar die smeken om aandacht (bij wijze van spreken). Ik heb al tegen haar gesproken (amai ik heb haar aangesproken ! 😮 ), vrijblijvend, gezellig, het stelt weinig voor, voorlopig merk ik dan ook niet echt speciale interesse van haar kant. Wel kent ze mij al van zien en zegt ze hallo als ze mij ziet (en als ze mij dan aankijkt smelt ik al bijna).

  Hoe pak ik het in godsnaam verder aan ?! Zo een mooie vrouw, zoveel concurrenten, en ik worstel al met de basis…

  PS: Geheim 1 lijkt zeer sterk van toepassing, ze is super aantrekkelijk, en lijkt dan ook super zelfverzekerd.

 • @Ruben

  Ik zou haar gewoon een keer uitnodigen om wat te gaan drinken om elkaar beter te leren kennen. doe het wel snel, want anders dan kom je na nog eens 30 ”hallo’s” al in een soort vriendschapszone uit, je bent dan het mysterieuze kwijt, en we weten natuurlijk allemaal wat dat betekent.

 • @Ruben

  Over geheim #1
  Veel vrouwen kunnen goed toneel spelen.. eigenlijk doen ze niet anders..
  vrouwen geloven alles en vaak worden de mooiste vrouwen bekritiseerd door andere jaloerse vrouwen waardoor ze zich uiteindelijk minder voelt. En de sukkels die haar laten merken dat ze heel wat is, voelt ze zich weer de bom, snap je?

  gewoon niet voeden maar ongeintreseert overkomen.

 • Uit ervaring heb ik wel een verhaaltje.

  Het was 2 maanden geleden, toen ik tijdens het uitgaan door een vriendin werd uitgenodigd voor haar verjaardag. Ik kende daar “niemand” behalve de jarige en een enkele vriend..

  De hele avond kletste ik gewoon gezellig met de andere, en ondertussen had ik niet eens naar 1 vrouw omgekeken. Vele gasten waagde wel eens een poging naar de dames maar die gaven geen ene “kick”..

  Laat in de avond gingen de meeste naar huis, en was ik de enige*.. met een meid op me schoot…
  Dit zegt al genoeg over het feit dat je vrouwen NIET moet voeden.. gewoon de hele avond met de andere praten en als ik me naar hun toedraai gewoon met de zelfde blik (lachend) rustig over hun heen kijken..

  Zodra de aandacht er niet is, gaan ze zich afvragen wat er mis met hun is en dan worden ze wanhopig..
  (zelfverzekerd *my ass)

  Het voordeel was dat het meisje de tijd had, om me te observeren. wat op andere plekken zoals een stoplicht, treinstation of bushalte dus echt niet kan, tenzij je slim (vlotte babbel) en super zelfverzekerd bent..

 • Ruben,

  Je doet het goed dat je je over je verovermentaliteit richt voordat je het ”echte werk” moet doen.
  Weet wel dat een experimenterende houding hoort in de basis…

  Wat je niet goed doet, en wat wij mannen vrijwel allemaal doen, is een vrouw met uiterlijk schoon op een voetstuk plaatsen. Probeer je eisen een beetje bij te stellen door ook te keuren op het gedrag van een vrouw, want zo biedt je jezelf de gelegenheid om oprecht nieuwsgierig te zijn naar haar tijdens het veroveren. Je hebt dan tijdens het veroveren een duidelijk doel voor ogen en dat geeft kracht.

  Zie iedere vrouw die je wil veroveren als een ervaring. Zo kun je minder druk op jezelf leggen.

 • Bij dat tweede geheim heb ik er moeilijkheden bij. “Alleen ze laten de interesse niet meteen duidelijk blijken, en dat is niet voor niets.” Daar maken die een spelletje van, wie durft en wie niet en enkel de coolste mag met haar omgaan, dan stel ik me toch vragen over hun houding.
  Moet je hun gaan testen of na de aanspreking met gesprek hun links laten liggen?

  @ Ruben

  Het vergt al veel moed en durf om haar aan te spreken en kleine gesprek te hebben.
  Uw aanpak is persoonlijk, ik heb nu ook zoiets voor. Stel de vraag voor je eigen, wat maakt jou anders dan die andere jongens die zogezegd bij haar rondhangen. Vertrouw op je eigen en laat zien wat je waard bent, stel een afspraak voor ( nummer uitwisselen, tijd en datum ).

  Graag wil ik u eventjes aan herringeren aan bepaalde zaken. Mooi zijn is een kwestie van smaak, wat jij mooi vind kan een andere lelijk vinden. Constrasten bestaan en je hoeft uw niet ervoor te schamen.
  Concurrenten moet je niets van aantrekken, jij bepaalt wat jij doet en niet een andere. Het is wel juist de kunst om haar voor je te veroveren.
  Ook al mag je smelten ervoor, zorg dat je oogcontact blijft houden, zodanig dat je nog meer intresseert in haar bent. ( oppassen dat je niet teveel naar haar heupen/kont of borsten zit te zien, dan kan het negatief uitvallen en daar spreek uit ervaring 😀 )

  Hier heb je nog de artikel over gesprekken met vrouwen : http://www.aantrekkingskracht.com/gesprekken-met-vrouwen-geen-competitie-andere-mannen
  Als dat een beetje uw vertrouwen opkrikt en sta open voor fouten .

 • @ Ruben,

  Jullie zeggen elkaar gedag, goed begin!

  Ook hier is het een kwestie van mentaliteit. Vergeet het concept ‘concurrenten’. Jij bent uniek op jouw manier. En je hebt niet veel nodig om haar verder te Veroveren…

  Ga geregeld een kort speels gesprekje aan. Af en toe speels plagen en houd je mentaal niet alleen maar met haar bezig.

  Daarna simpelweg uitnodigen voor iets. Een drankje of wat dan ook. Basic en effectief.

  @ Jasper,

  30 Hallo’s zijn prima. Het is de manier van begroeten dat veel uitmaakt. Je kunt uitstekend mysterieus blijven…

  Het is minder goed voor de Verovering om vaak lange serieuze gesprekken te voeren; vriendschapszone.

  @ Synkie26,

  Er zit een kern van waarheid in. Teveel aandacht schenken of achter vrouwen aanjagen is meestal niet goed.

  Toch adviseer ik niet om vrouwen te gaan negeren. Flirten doet veel goed (zoals je waarschijnlijk wel gedaan hebt…)

  @ Rachid,

  Heel juist! 🙂

  @ Andy,

  Ja, er zijn ook vrouwen die spelletjes spelen. Maar dat hoeft geen punt te zijn voor je liefdesleven.

  Initiatief nemen is en blijft belangrijk. Dan hoef je je niet bezig te houden met de vraag wie het meest cool is en of je wel voldoet. Niet jouw probleem.

 • @synke26

  Helemaal niet geintreseerd zijn lijkt me ook niet helemaal een goede basis voor het veroverproces. Precies zoals victor zegt. M,n beste prestaties vloeien voort uit oprechte belangstelling. En er speels grapjes over maken 😉

 • k heb het ook verkeerd geformuleerd.. met negeren wilde ik zeggen dat ik ze wel aankijk maar niet zonder reden aanspreek, als een meisje me aanspreekt reageer ik gewoon. We waren tenslotte met ongeveer 15 man en 10 vrouwen.. Ik dacht dus dat de mannen hun aandacht zouden geven en fouten zouden maken..
  En dat gebeurde ook.. Het meisje dat bij mij kwam zitten sprak mij eerst aan.. en aan haar gedrag zag ik dat ze intresse had. het lag dus aan de omgeving waar ik in zat..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *