(Niet) flirten als single?Merk jij dat er veel minder of niet wordt geflirt wanneer je vrijgezel bent? En vanaf het moment dat je een relatie bent aangegaan, zie de vrouwen je weer staan? Hoe kan dat? Ik heb een video opgenomen hierover…

Kortgeleden plaatste Mick deze reactie bij het artikel over de natuurlijke cyclus van je liefdesleven:

Ik merk dat wanneer je bijvoorbeeld een relatie hebt, je veel aantrekkelijker gevonden wordt. De versierpogingen blijven achterwege en er wordt minder geflirt. Vrouwen verlangen naar aandacht namelijk. Dus een man die niet kijkt of flirt is natuurlijk een aantrekkelijke uitdaging.

Bedankt voor je reactie, ik haak er graag op in.

Mannen in relatie extra aantrekkelijk?

Ik heb al een artikel uitgebracht over een Amerikaans onderzoek die zou aantonen dat mannen in een relatie aantrekkelijker zijn voor vrouwen. Zie het artikel ‘Extra aantrekkingskracht door vriendin‘ voor mijn commentaar en advies.

Geen aandacht schenken creëert aantrekkingskracht?

Dus, niet flirten en niet kijken is goed voor de aantrekkingskracht? Omdat je daarmee vrouwen geen aandacht schenkt waardoor je een uitdaging vormt?

Dit is slechts deels waar. Uitzonderingen daargelaten, als je mensen negeert dan nemen anderen niet de moeite om met jou in contact te komen. Passiviteit loont niet!

Aan de andere kant, overdadig veel aandacht geven aan een vrouw doet je aantrekkingskracht ook geen goed; zie het schaarste-concept.

Het is de kunst om initiatief te nemen zonder achter haar aan te lopen. Zie daarover deze video:

 

Door het Overvloed-concept toe te passen kun je als vrijgezel volop initiatief nemen; contact maken, flirten, aanspreken, afspraakjes regelen. Zie mijn gratis E-cursus op http://www.VrouwVeroveren.com/ en mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen op http://www.VrouwVeroveren.com/coachsysteem/

Mijn advies daarom: maak op leuke manieren contact (flirt!) met vrouwen. Het heeft dan geen nut om vrouwen doelbewust te negeren

Wat vind jij? Wat zijn je ervaringen en uitdagingen? Plaats je reactie helemaal hieronder.

Gerelateerd:

 • “Ben je single?” (19)
  Bij het vorige artikel 'Herken de Single Vrouw' is een discussie losgebarsten over de vraag, of je als niet-single mag flirten met anderen. De meningen verschillen. Ik heb een aantal artikelen geschreven over het flirten met […]
 • Conversatiefout om nooit meer te maken (82)
  Veel mannen weten niet dat ze deze conversatiefout maken tijdens hun conversaties met vrouwen. Maak jij deze vergissing ook? Pas op, de vergissing, deze blunder... komt je duur te staan in je liefdesleven! De […]
 • 7 Misvattingen over het Overvloed-concept (38)
  Graag blijf ik geregeld bloggen over een van de belangrijkste concepten voor een goed liefdesleven: het Overvloed-concept. Wil je vlot vrouwen versieren, leef in overvloed! Als je nog onbekend bent met het […]
 • Feestdagen – Alleen met de Feestdagen? (deel 1) (39)
  December is een feestmaand. Familie en vrienden komen bij elkaar voor de gezelligheid en warmte. Maar wat als je op dit moment geen liefdespartner hebt en het wat betreft gezelschap even niet mee zit? Je bent dan helemaal […]
Geen flirt als vrijgezel?
Trefwoorden:     

29 reacties op “Geen flirt als vrijgezel?

 • Beste Victor,

  Al vaker kom ik met mijn vragen en situaties bij jou. Ik ben iemand tegen gekomen begin januari. Ze kwam eten in het restaurant waar ik bedrijfsleider ben. Leuke meid verder niet mee bezig geweest op de avond omdat ik druk met werk bezig was maar schijnbaar had ik toch iets goeds gedaan. Later kreeg ik een bericht op facebook. Ik had nog een andere date lopen maar omdat zij toch heel leuk leek heb ik toch afgesproken met haar. Het klikte meteen en ze bleef meteen vanaf dag 1 bij mij (woon leuk zelfstandig) slapen. Ze is meteen ook bijna 3 weken gebleven en we gingen veels te snel maar het was super fijn. Ook qua voorstellen aan ouders, vrienden spulletjes bij
  mij sleutel etc.

  Tussentijds kreeg ik 1 keer een bindingsangst aanval en riep dingen die ik niet meende als “dit werkt en ik wilde er stoppen” echter 10 minuten later was dit over en dit is ook wel goed en uit gepraat. We begrijpen elkaar heel goed, nooit ruzie en zijn echt een team ook. Alleen zij bleef bevestiging vragen of ik wel verliefd was etc. In combinatie met dat we constant bij elkaar waren kon ik dit niet echt duidelijk maken. Wat gebeurde. Op een gegeven moment werden de gevoelens van haar minder en ze ging afgelopen maandag geirriteerd naar huis. Ze was een paar dagen thuis gebleven en het was niet meer het zelfde. In tussentijd hebben we gewoon contact gehad en geen ruzie ofzo. Uiteindelijk is ze gisteren gekomen hebben we het super leuk gehad, uit eten en ze is ook blijven slapen. Ik ben er in tussentijd achter gekomen dat ik verliefd ben en gek op haar. Zij vind me kei leuk, ziet me als de idealen man, huis, ouders, vrienden alles is in haar ogen perfect maar het gevoel wat zij had is nu weg. We weten hoe het komt, tevens door vermoeidheid, spanning van haar vorige relatie die ze probeert af te sluiten. Is 2 maanden uit maar ze mist hem niet, is gewoon de relatie/situatie. Daarnaast, doordat we gewoon te hard van stapel liepen. Nu is dus de verstandshouding goed, we doen wat rustiger aan maar ze bang dat ze het gevoel
  niet meer terug krijgt. Ik doe heel rustig nog niet echt intiem geweest omdat ik wil dat ze eerst weer vertrouwd voelt en dat gaat goed. Ik heb haar ook gezegd dat als de intimiteit (die we eerst veel hadden) weer terug (tevens dat we moeten opbouwen) is, het gevoel ook weer zal terug komen. Ze wilt me niet kwetsen en is hierdoor in de war. Ze probeert echt heel hard maar het gevoel tussen ons zal echt terug moeten komen. Ik geef het een goede kans en doe stapje voor stapje. We praten ook goed, hebben geen ruzie en ze zegt.

  Ook alles zit verder goed tussen ons. Ze hoopt dat het gevoel terug komt, ze weet anders niet goed hoe het verder moet. Ik ben heel gek op haar en wil haar dus echt niet kwijt, zij mij ook niet. Hoe laat ik het gevoel weer terug komen? Zij was dus eerst echt verliefd en ik wist nog niet goed en nu zijn de rollen beetje omgedraaid. We willen beide graag maarja. Het gevoel…

  Ik kan wel je advies gebruiken in deze. Wat te doen?

  Groetjes Lee

  1. @ Lee12399,

   Je bent altijd welkom hier! 😀

   Het is erg snel gegaan; 1 maand ongeveer. Verandering brengt stress, al wordt deze nu gemakkelijker opgevangen door verliefdheid en verlangen.

   Je zei:

   Ik doe heel rustig, nog niet echt intiem geweest omdat ik wil dat ze eerst weer vertrouwd voelt en dat gaat goed.

   Elke vrouw is anders, soms is het goed om het inderdaad rustig aan te doen.

   Weet wel dat het voor veel vrouwen een bevestiging is dat je dol op haar bent, als je met veel passie met ze vrijt.

   En er komt een proces op gang die kan maken dat de relatie meer hecht wordt. Goed voor het vertrouwen, de band…

 • Beste Victor,

  Ze wil het nu telkens uit maken omdat ze het niet aur voor me vind. Maar ik wil dat het gevoel terug komt. Ik wil een keer geluk hebben. Het ging zo goed.

  Heb je hulp nodig man. Afstand nemen? Wat te doen?

 • Victor,

  Het gaat allemaal al iets beter tussen ons. Ze heeft het niet meer over uitmaken en wil echt hard haar best doen. Ze vind alles geweldig aan mij en mist me/ons
  Ook. Ik ben haar ideale man en beteken heel veel voor haar. Ze mist alleen het gevoel wat ze in het begin had. We hebben al even geen sex en er ontbreekt dus ook intimiteit. Ik hoop dat we het weer kunnen opbouwen en het weer terug komt. Ze is in de war. Ik hoop dat het allemaal goed komt. We hebben geen ruzie gehad. Band is verder goed.

  1. @ Lee12399,

   Mooi dat het weer beter gaat!

   Ze heeft het niet meer over uitmaken en wil echt hard haar best doen.

   Ze zet zichzelf onder druk. (Hopelijk stimuleer je dit niet!)

   In plaats van iets moeten of haar best doen, is het beter dat ze zich ontspant en geniet van de mooie momenten.

   Ze wil je zien? Dan ziet ze je. En als ze daarna weer weg wil, ook goed. Geen van beide bewegingen (naar je toekomen of weggaan) is meteen definitief. Relax…

   Maak je vooral niet zo druk. Probeer niet voortdurend bij haar te zijn, geef het lucht.

   Door een meer ontspannen sfeer verdwijnt de verwarring. Of beter gezegd, de puzzel van verwarring hoeft niet meer opgelost te worden.

   Neem haar uit, zoen, tease, en laat het vervolgens weer los. En als ze zegt dat ze verwart is, geef aan dat ze dan probeert na te denken. Dat is hetzelfde gedeelte van het brein dat puzzels probeert op te lossen.

   Lachen, plezier maken, seks, avontuur… hoeft niets met puzzelen van doen te hebben.

   Zie mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen, hoofdstuk 2: ‘Communicatie, Verliefdheid & Liefde’. Zie onder andere het stuk over het brein. En gebruik mijn technieken…

   Veel succes en veel plezier!

   1. Beste Vic,

    Ze was dus zondag 3 februari bij me teruggekomen. Ze is gisteren weer vertrokken. Ze heeft het nog niet definitief uitgemaakt omdat ze niet weet wat ze wilt. Wel een soort van want ze heeft alle spullen mee genomen. We hebben af gesproken dat ze even tot rust komt en over een paar dagen laat weten hoe of wat. Ze is flink in de war! Ze wilt dit volgens mij helemaal niet. In gesprek zegt ze letterlijk: Ze heeft geen irritaties, ze vind me super aantrekkelijk, er zijn geen ergernissen, ze vind me leuk, ze houd van me en ik ben haar allerbeste maatje. Ook zegt ze dat ik alles ben en heb wat ze in een man zoekt. We hebben ook helemaal geen ruzie gehad. Ze zegt alleen dat (wauw boem verliefd) gevoel te missen. Ze heeft eerst 9 jaar relatie had waarin ze ook geslagen is etc. Daarna 1,5 jaar. Dit was net voor de feestdagen uit. Met mij kreeg ze een maand later. Maar ik ben geen rebound, wel heeft ze denk ik veel angsten. Ze is 27 en wilt geen misstappen meer maken. Ze wilt zeker weten dat alles klopt en niet dat het over een paar kaar weer mis gaat. Ze wilt zeker weten dat alles klopt… Maar ze zegt ook dat ze bang is dat ze het nooit meer zo goed gaat krijgen als met mij. Dat wat ze met mij had had ze nog nooit eerder gehad. Ik ben ook haar beste maatje en ze zegt ook dag ze de beste sex heeft. Alles klopt gewoon en alle middelen zijn in huis. Alleen we zijn vanaf de eerste date 8-januari elke dag samen en hebben dus niet echt dat spannende gevoel wat je in de beginnende start fase hebt. We zijn beide bang voor onzekere prille start. Maar als ik nu zeg laten we rustig aan doen niet misschien elke dag dan denkt ze dat dat niet goed is en regels zijn etc. Ze vind dat het goed moet zijn en voelen ook al ben je elke dag vanaf date 1 samen. (We kenden elkaar nog niet van te voren). Dan heeft ze het een week leuk en voelt ze zich happy en verliefd en dan wordt ze weer bang, komen allerlei angsten naar boven en gaat ze twijfelen en over alles na denken en wilt ze weg lopen. Maar ze wilt het uitmaken omdat ze mij niet wilt kwetsen en omdat ze mij niet aan het lijntje wilt houden maar ze wilt dit volgens mij helemaal
    niet echt. Ik ben er zelf ook van in de war maar probeer rustig te blijven. Ik denk niet dat ze makkelijk uit zich
    Zelf terug komt omdat mij niet wilt kwetsen/lijntje houden en bang is dat dit gejojo gevoel blijft door gaan. Ik ben wel verlief op haar en heel gek op haar maar ik weet echt niet wat ik moet doen. Hoe zorg ik er voor dat ze uit zich zelf de keuze maakt zonder dat ze zich onder druk gezet voelt? Het klopt niet ik weet dag ze kei gek op mis. Vorige keer heb ik door echt men best te doen qua lief en aandacht gezorgd dat ze terug kwam maar dit is de tweede keer. Punt is dat we nu geen ruzie of ergernis hebben en we lief afscheid genomen hebben. We hebben zelfs nog meerdere malen gezoend. Wat moet ik nu? Ik wil dat ze terug komt.

    Groetjes Lee

    1. Beste Victor,

     Ze is nu beetje afstandelijk en wilt het weer uitmaken. Ze twijfelt maar weet niet waarom. Ik weet wel dat ik al een paar fouten aan het maken ben. Ik geef haar geen ruimte, constant stuur ik berichtjes, ze staat waarsch. Onder druk van beslissing. Constant biecht ik mijn gevoel op. Ik doe alles weer fout. Ik wil niet dat het uitgaat maar ontkom zo bijna niet.
     Ik vecht want ze is zo speciaal. Ik heb al zo vaak
     Een meid verloren. Help me victor.

     Groetjes

     1. @ Lee12399,

      Houd je rustig, relax… Dat is nu belangrijker dan ooit. Je kunt zeggen wat je wil, maar als je op haar leunt (en dus min of meer achter haar aanloopt) komen er juist (nog meer) twijfels.

      Je hoeft niet te vechten. Leg de wapens neer, zorg dat je in balans komt en blijft. Het idee dat je haar kunt verliezen maakt dat je je mentale evenwicht verliest. Zij voelt (vermoedelijk onbewust) dat je niet stevig meer in je schoenen staat. Dat heeft ze juist nodig omdat ze sowieso al twijfelt.

      En ze is speciaal? Dat staat los van het feit of jullie een relatie hebben of niet. Je idealiseert, waardoor je jezelf nog meer onder druk zet.

      Jij bent speciaal! Focus de aandacht wat meer op jezelf, zodat je je eigen kracht en steun vindt. Daar wordt je rustig van.

      Ik vind het niet leuk om het je te vertellen, het is toch nodig. Zoals je het nu aanpakt is de kans heel groot dat de relatie verbroken wordt. Hoe dan ook hoop ik dat deze ervaringen je persoonlijke ontwikkeling een duw in de goede richting geeft, zodat je voortaan minder snel je balans kwijtraakt.

      Niet voortdurend berichtjes sturen, niet vaak je liefde verkondigen of haar op de lip zitten. Creëer ruimte, ademruimte, ontspanning. Ze heeft het nodig, en jij uiteindelijk ook.

      1. Beste Victor,

       Bedankt voor je advies ja kan ik zeker van leren. Echter is het wel zo dat ze eerst 9 jaar relatie had en hij haar mishandelde. Daarna nog eens 1,5 met een ander. Ze loopt hiervoor in therapie. Ze is wilt zeker weten dat ze niet 10 jaar weg gooit. Ze is nu al 3 z weg gelopen. Vorige keer had ze echt heel erg spijt. Nadat we weer intiem waren vertelde ze dat alle gevoelens weer terug waren en ze dol gelukkig is. Ligt verder ook niet aan mij. Ze zit met zichzelf in de knoop. Misschien soort van paniek aanval of angststoornis. Ze mist ons zegt ze en ze houdt van me. Verder hebben we geen ruzie ofzo. Maar ze os nu sinds woensdag weg. Vrijdag stuurde ze me nog berichtjes maar sinds zaterdag negeert ze me. Vandaag voel ik me rustiger en heb ik het gevoel ik haar de ruimte kan geven. Gisteren berichtjes gestuurd maar vanaf vandaag laat ik haar helemaal met rust. Ik weet het…

       Hoop dag het goed komt.

       Je zal wel begrijpen dat de aanpak anders is dan andere.

       Groetjes Lee

       1. @ Lee12399,

        Ik heb net antwoord gegeven op een ander bericht, terwijl je deze aan het schrijven was 🙂

        Ze ligt met zichzelf in de knoop, dat is helemaal duidelijk. Voor jou een extra grote uitdaging. Dat kan voor jouw ontwikkeling zeer positief uitpakken als je hiervan leert.

        Vandaag voel ik me rustiger en heb ik het gevoel ik haar de ruimte kan geven.

        Hoe komt het dat je je nu rustiger voelt? Omdat je min of meer gedwongen wordt om haar even met rust te laten? (Ze negeert je berichtjes, dat bedoel ik met dwang.)

        Je kunt deze rust ook oproepen zonder daartoe gedwongen te worden. Door deze rust zelf op te roepen vergroot je je incasseringsvermogen en schep je ruimte voor romance. En als de ander eigenlijk niet instaat is om een gezonde relatie aan te gaan, komt dat heel duidelijk naar voren in een vroeg stadium. Scheelt veel worsteling en pijn.

        Of het goed komt (in de zin van de relatie) is maar de vraag. Niet alles ligt in jouw handen. Dat valt op sommige momenten heel zwaar. En je kunt daar uiteindelijk ook kracht uit putten. Doet je (liefdes)leven veel goed, let maar op.

        Ik wens je veel succes, sterkte en hopelijk ook veel plezier.

     2. @ Lee12399,

      Je hebt mijn antwoord op je vraag hieronder al gelezen?

      Graag haak ik in op een paar opmerkingen wat betreft deze vrouw.

      Ze is 27 en wilt geen misstappen meer maken. Ze is 27 en wilt geen misstappen meer maken. Ze wilt zeker weten dat alles klopt en niet dat het over een paar kaar weer mis gaat

      Dat zeggen vrouwen van rond de twintig. Maar ook vrouwen rond de dertig, veertig, vijftig, enz. En tijdens de coachings die ik geef zijn er ook geregeld cursisten die hetzelfde aangeven.

      Niemand maakt graag misstappen. De enige manier om een misstap 100% te voorkomen is niets doen. Thuis blijven, niet flirten, geen relatie aangaan.

      Meestal is dat uiteindelijk de grootste misstap die een mens kan maken!

      Wanneer een vrouw aangeeft dat ze geen fouten meer wil maken op liefdesvlak, kun je aangeven dat ze vooral oogkleppen op moet doen of thuis moet blijven. Mensen maken namelijk toch wel fouten als ze van het leven willen genieten.

      Activiteit kent altijd risico’s! Ook op liefdesvlak.

      Het kan heel verhelderend werken als je duidelijk bent op dit punt. (En vol moed en zelfvertrouwen het risico neemt dat ze terugkrabbelt…)

      Alleen we zijn vanaf de eerste date 8-januari elke dag samen en hebben dus niet echt dat spannende gevoel wat je in de beginnende start fase hebt.

      Zie het diagram op pagina 45 van mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen. Dit is belangrijk voor jou en haar. Ga voor een vervuld leven, en geef haar de ruimte op ook een vervuld leven. Dan heeft een (beginnende) relatie meer kans op slagen.

      Concreet: ga eens met vrienden stappen, bezoek een familielid zonder haar. Bezoek een museum of wat dan ook, bedenk een hobby zodat jullie (tijdelijk) niet bij elkaar zijn. En stimuleer je partner om hetzelfde te doen. (Is spreek niet alleen over haar als partner. Ik trek het breder, als iets voor je verdere aanpak van je liefdesleven.)

      Afstand schept de ruimte om naar elkaar te verlangen. Goed voor de passie.

      Ze vind dat het goed moet zijn en voelen ook al ben je elke dag vanaf date 1 samen.

      Ze idealiseert de liefde en het hebben van een relatie. Dat werkt als een gifpil voor haar relaties. Als ze niet haar inzicht vergroot is het vrijwel onmogelijk om een relatie goed te houden. Op korte en lange termijn.

      Lee, hopelijk ben je je bewust dat niet alleen jij een grote invloed hebt op de relatie. Zij is het net zo aan het verprutsen!

      Heb je dit aangekaart, zodat ze zich wat realistischer leert opstellen? Hopelijk ben je niet zo dol van haar dat je overal mee akkoord gaat?

      Hoe zorg ik er voor dat ze uit zich zelf de keuze maakt zonder dat ze zich onder druk gezet voelt?

      Door in je eigen kracht te staan, je eigen balans te houden. Dit kan betekenen dat ze afhaakt, maar dan is ze simpelweg niet in staat om een relatie aan te gaan (met jou).

      Offer jezelf niet op. Dit is een kwestie van zelfwaardering!

      1. Ok. Maar ze is nu sinds woensdag weg. Soort van uit maar niet echt officieel concreet want ze twijfelt. Nu geen contact. Ze heeft nog sleutel van men huis? Wat doe ik nu concreet de aankomende week? 2 weken? Wat zeg ik als ze iets stuurt en hoe. Steeds ook via app. Vind ze makkelijker. Liever wil ik haar zien of telefonisch maar lukt niet echt.

      2. Ok maar opzicht ben ik wel blij dat ik een berichtjes heb gestuurd. Ze weet dat ik haar
       niet om het minste gering laat vallen. Nu als ik niks meer laat weten soort van “push and pull” Dan ligt de bal bij haar. Ja ligt niet aan mij weet ik. Zei maakt er een potje van. Ze zal uit zichzelf uit haar schulp moeten komen. Anders loopt ze straks weer weg.

       Zijn wel angsten! Nogmaals geen ruzie.

       Ja voel me rustig omdat ik weet wat er is, zei eigenlijk ook
       Niet wilt.

       Heeft gewoon tijd nodig denk ik. Komt wel goed.

 • Vorige maand heel weinig geflirt, het kon me ook niks meer schelen. Nu in februari ben ik er weer eraan begonnen, niet vanwege een vrouw te versieren, dat is letterlijk nu bijzaak. De hoofdzaak is nu meer en meer ervaring te hebben met flirten en aanspreken. Dat heeft me zelfs op een afspraakje gebracht. Ik moest toch achter kleren en dan heb ik van eerste keer een vrouw erbij gehaald op een afspraakje, de ene winkel in en uit. Ik ben dan ook iets gaan drinken, puur omdat ik leuk vond om met haar te zijn. Ik denk dat ik mijn magneet heb afgesteld. De verdere details wat allemaal is gebeurt bespaar ik. Kan wel zeggen dat alles wel positief is gedraaid, ze heeft me zelfs uitgenodigd om bij haar eens een dessert te gaan proeven. Iets wat ik totaal niet had verwacht. Ik was niet eens bezig met veroveren. Veel plezier heb ik wel gecreëerd, of en toe goed geplaag plus ook dat ik de deur voor haar openhield toen ze naar binnen ging. Ik begin dit wel stilletjes aan te leren.

  1. Ik ben dan ook iets gaan drinken, puur omdat ik leuk vond om met haar te zijn.

   Dit is waar het om gaat!

   Geniet van gezelschap, maak plezier. Door een relaxte houding kun je veel meer bereiken dan je focussen op een doel of in het ‘winnen versus falen-denkkader’ blijven hangen.

 • Korte update, ze negeert me nadat ik een innig kus op haar mond had gegeven, sindsdien niets meer van gehoord.

  Flirting, goh vandaan was het echt een topdag voor me, s”morgens met dames rond me zoals op de trein, daarna op tram ook nog, na de lessen terugweg naar station toe, zat ik alweer tussen dames. Der had bijna een op mijn schoot gezeten, tram nam iets te snel een bocht en die zat bijna op mijn schoot, ik ben helemaal blij om. Ik had iets van een 6tal leuke flirts. Stilletjes aan durf ik meer en meer het ijs te breken.

  Het is niet vanwege dat valentijn op komst maar eerder de positieve en aantrekkelijk uitstraling dat ik wil behouden dat me wel veel meer flirts opleveren. Ik mag niet klagen, ik kan gemakkelijker aan afspraakjes geraken of ik die nog een goed einde zal kunnen brengen, hangt af van de aantal zware of minder fouten zal maken om toch iets bij te leren. Het feit dat ik zelfs veel verder dan ik dacht is al op zich een bemoedigend prestatie ondanks mijn “succes-faal denkkader”. Als er nu iets niet lukt, dan ben ik er niet kwaad om, eerder neiging nieuwsgierig wat mijn fout zal zijn. Ik kan best veranderen enkel als ik mijn eigen zo een grote druk niet op zet. Ik heb een ideetje victor voor je volgende blogpost: “Hoe herken je gemakkelijker een flirtsignaal?” Aangezien dat ik me wel blijf verder flirten zijn echter die minuscule zaken wel belangrijk. Kan jij erbij tips geven?

  Ik zal ook mijn succes faal denkkader stap voor stap afbreken en nieuwe denkkader plaatsen, dit zal voor mijn eigen wel een tijdje duren maar het is wel een grotere stap vooruit. Voor me is het beste als ik een afspraakje heb met een dame dat ik ze niet kus op de eerste afspraak maar vanaf op de tweede, tzal me beter uitkomen.

  1. Korte update, ze negeert me nadat ik een innig kus op haar mond had gegeven, sindsdien niets meer van gehoord.

   Zoende ze terug, of was het alleen een zoen op de mond? Of nam je nog meer initiatief door bijvoorbeeld haar te tongen?

   Ik had iets van een 6tal leuke flirts. Stilletjes aan durf ik meer en meer het ijs te breken.

   Yeah! 😀

   Ik mag niet klagen,

   Tuurlijk wel, alleen klagen levert je zelden iets op.

   Als er nu iets niet lukt, dan ben ik er niet kwaad om, eerder neiging nieuwsgierig wat mijn fout zal zijn.

   Dat is een betere instelling. Goed voor je levenskwaliteit, in meerdere opzichten.

   Aangezien dat ik me wel blijf verder flirten zijn echter die minuscule zaken wel belangrijk.

   Deze details zijn nu niet het voornaamste. Je hebt voor jezelf thema’s om aan te pakken. Deze staan in eerste instantie los van vrouwen, liefde, flirten of seks.

   Ik zal ook mijn succes faal denkkader stap voor stap afbreken en nieuwe denkkader plaatsen, dit zal voor mijn eigen wel een tijdje duren maar het is wel een grotere stap vooruit.

   Mooi!

   Stop met veronderstellen dat het ‘een tijdje’ zal duren. Bij wijze van spreken loop je morgen tegen een lantarenpaal en word je op dit punt wakker.

   Belangrijke inzichten komen nog wel eens als verrassing. Soms wanneer iets heel lekker uitpakt, maar ook dikwijls wanneer het totaal anders loopt dan gehoopt.

   Hopelijk komt dat ook duidelijk naar voren in mijn producten

   1. Ze was nogal verbaasd toen ik opt einde haar zoen op de mond gaf, ik nam zelf initiatief om poging te tongen, 2keer aangedrongen maar ze wou blijkbaar niet. Misschien was ik er te vroeg bij want ze had iets gepland voor me, bij haar thuis, dat mag ik ondertussen wel vergeten. Ze woonde alleen als studente op haar kot.

    Ik ben je nog andere details verschuldigd. Op die dag was totaal uit de lucht gegrepen, ik had al paar keer voorgesteld om eens aftespreken, telkens kon ze niet. Opeens een dag later kon ze wel en deze gast had beetje kledingtips nodig. Ik maakte de afspraakje direct op die dag, ik had wat nieuwe hemden nodig en ik kon haar raad wel goed gebruiken. Ipv de standaard bioscoop date dat de meeste doen, ging ik speciaal naar de grote stad achter kleren. Zij koos er me paar uit, ik besloot voor mijn eigen dat ik maximum twee hemden zou kopen en dat deed ik ook. Ze ging zelfs mee naar de pashokjes, zij bleef wel buiten staan, ik kleedde me om en ik kwam uit de kleedkotje. Ik zag daar direct een glimlach op haar snoetje verschijnen. Hemdje was goed gekeurd op naar de volgende, ik paste dat en ik toonde dat aan haar en ze zei “Tis precies alsof ik hier voor een modeshow stond, met allemaal knappe gasten. Op dat moment werd ik echt blij en zeer speels. nadat het passen ging ik naar de kassa. Ik ging bij de kassierster langs, die zag me ook zo me te bekijken, kzag zo denken, die gast moet zo aantrekkelijk zijn, ze zat aan kledij te prutsen. Die andere verkoper zei, zeg juffrouw ge moet uwe vent daar niet alleen laten he. op dat moment kreeg de dame waarmee ik afsprak beetje rode wangen. Ik kon er goed om lachen.

    Daarna ging ik op zoek naar een andere broekriem, die was versleten, na wat winkels afgespeurd vond ik net nog ene die paste voor me. Ik zat ze wel wat te plagen. Nadat ik er ene had gevonden, moest zij nog naar de nespresso winkel. Ik zat daar zo te kijken, goh zoveel potjes nespresso. Er was wel wat volk, ik zei dit nog tegen haar : Ik moet hier spontaan denken aan de mop van geert hoste over nespresso. Wij beiden lachten ermee omdat die grap hilarisch was. Ik droeg erna nog haar zaken en ook als een gentlemen deed ik de deur voor haar open.

    Daarna zijn ik en haar iets gaan drinken, luchtige gespreksonderwerpen gebruikt en ze moest er af en toe mee lachen. Ik ook trouwens, ik was nog niet het beste van mijn zelf aan het geven, als ik dat deed ja dan was ik niet meer spannend en mysterieus genoeg, ik bleef wel oppervlakkig wat er wel veel te raden overbleef. Na iets te gaan drinken, gingen we de andere kant op, naar een soort grote winkelcentrum. Het regende wel, ik had geen paraplu bij zich maar zij wel, ik maakte af en toe een grapje van: kijk eens aan, tis nietmeer plezant onder die paraplu??? Ik keek dan onder hare paraplu en ze glimlachtte ermee. Ik was ondertussen bijna verdwaald in de grote stad, ik wist eventjes waar ik was, totdat ik zag waar we zaten. Daarna gingen we nog iets drinken, nog een leuk gesprek gehad, daarna moest ze nog boodschappen doen, ik hielp haar ermee. aangezien dat ze naar de vegetarische kant gaat. Nu komt het. Ik stond bij een grote worst bij de beenhouwer en ik zei, daarvan zou ze wel een schelleke van lusten. Ik kon mijn lach nietmeer inhouden, en ze gaf me speels een duw. ik zei nog achter, spijtig van die worst, nu is die worst eenzaam en alleen omdat je hem niet eens hebt geproeft. Weer kreeg ik ervan langs, ik was me letterlijk aan het amuseren en zij ook. Ik passeerde net de chocolade afdeling, nee hier ga jij niet naartoe, dat is verboden voor je, niet toegankelijk voor wilde dames als jij ! Yupla, weerkreg ik van langs, ze moest er ook mee lachen gelukkig.

    Op het einde van de boodschappen gingen we naar de bushalte, ik bleef baar haar ook al kon ik van daaruit vertrekken, ik ben dan meegegaan en bij arriveren van de locatie, waar wel verkeer was maar gezien dat regenende gaf ik haar een kus op de mond en ik wou ook nog tongen maar toen zei ze ” laten we het nog spannend houden”. Sindsdien heb ik paar berichten en fb berichten achtergelaten maar helaas geen reactie op. Blijkbaar toch een foutje op het einde gemaakt, welke dat het is, is me nog een raadsel, ik gok op dat zij niet klaar was voor een leuke avontuur met deze gast.

    Zo victor, ik hoop dat je hieraan veel meer aan hebt.

    En nu de rest nog beantwoorden wat je zei.
    Ondertussen heb ik meerdere flirts gehad op valentijn, meer hierover op de volgende blogreactie.
    Waarom zou ik moeten stoppen dat het een tijdje zou duren? ik gebruik dat voor mijn eigen realistisch te blijven en dat ik nog heel veel moet leren over vrouwveroveren, nu begint het meer en meer leuker om leuker te worden. Zelfs dat had ik niet verwacht, ik weet wel balans zoeken dat zal ik ook nog vinden met ter tijd. Bij wijze van spreken moet ik ook achter een zak ijs gaan. Waarom zou je denken? Wel, dat is voor de buil dat ik ga hebben als ik tegen een lantaarnpaal zou lopen of tenzij dat ik nog gauw rap een verpleegster zal versieren 😀

 • @ Lee12399, ik begin een nieuwe thread hieronder. Hier mijn reactie op je reactie hierboven.

  Leef je leven zoals je deed voordat je haar kende. 8 Januari is nog niet zo lang geleden, pak je leven op (maak dit vervuld).

  Ik acht de kans groot dat ze op een gegeven moment weer van zich laat horen. Maar laat dat los.

  Mocht ze terug keren dan ziet ze eventueel dat je je balans hebt teruggevonden. Ondanks dat ze haar balans nog niet heeft gevonden.

  Wanneer ze een berichtje stuurt via Whatsapp dan kun je rustig reageren. Jouw antwoord hangt onder andere af van wat ze zegt of vraagt. Over het algemeen willen vrouwen je net zo graag zien en spreken, dus je hoeft daar niet voortdurend op aan te dringen…

  1. Beste Victor,

   Bedankt voor je steun. Nog even paar belangrijke vragen.

   Je zegt: “Wanneer een vrouw aangeeft dat ze geen fouten meer wil maken op liefdesvlak, kun je aangeven dat ze vooral oogkleppen op moet doen of thuis moet blijven. Mensen maken namelijk toch wel fouten als ze van het leven willen genieten.
   Activiteit kent altijd risico’s! Ook op liefdesvlak.
   Het kan heel verhelderend werken als je duidelijk bent op dit punt. (En vol moed en zelfvertrouwen het risico neemt dat ze terugkrabbelt…)

   Hoe denk je vanuit de positie dat ik nu zit dit het beste kan zeggen dan? App? (Geen telefonisch contact nu op het moment)

   Je zegt:
   Ze idealiseert de liefde en het hebben van een relatie. Dat werkt als een gifpil voor haar relaties. Als ze niet haar inzicht vergroot is het vrijwel onmogelijk om een relatie goed te houden. Op korte en lange termijn.

   Ik heb voorgenomen deze week vanuit mij niks meer te laten weten. Als ze deze week niet terug krabbelt duidelijk te zijn over wat ik vind. Dan laat stuur ik volgend weekend een bericht. Dus met andere woorden, til niet zo zwaar aan alles, geniet gewoon lekker en loop niet zo te malen over alles. Er is duidelijk niks mis met ons en ze idealiseert een relatie, ze heeft oog kleppen op. Ze zegt zelf letterlijk ik verpest weer alles (vorige week ofzo)

   Aangezien ze niet reageert op het moment! Victor zou je me willen helpen een bericht op te stellen om haar een spiegel voor te houden en te helpen realistisch te denken? Dat ze een keuze gaan maken tussen goed en niet zo slecht? Je zak wel een goed idee hebben voor een sms/app bericht. Nogmaals wacht dan eerst even de week af….

   Graag hoor ik van je.

   Groetjes, Lee

 • Beste Victor, graag jouw mening!

  Graag wil het volgende Topic openen. ” Hoe draai ik de rollen om” Ik heb op een gegeven moment maar als een klootzak gehandeld “Er op of er onder” Ze bleef maar contacten berichtjes sturen etc nadat ik de rollen omdraaide en hard was.. “De rollen zijn omgedraaid” Wat is er gebeurt?

  Je kent het verhaal zoals hier boven vermeld.

  Ze wist niet meer terwijl alles goed zat tussen ons, geen ruzie, ergernis niks! Alles zat goed! Ze liep weg uit angst/paniek. Vervolgens wilde ze even een paar dagen de tijd hebben om tot een conclusie te komen want ze was echt helemaal in de war. Eerst heb ik een paar dagen gepusht en berichtjes etc. gestuurd. Vervolgens vanaf afgelopen zondag met rust gelaten, het is nu woensdag (week later). Ik heb haar 4 dagen helemaal met rust gelaten geen berichtjes, apjes, mails niks. Om toch te laten weten dat ik er voor haar ben heb ik een kaartje verstuurd met maar 1 zinnetje om toch te laten weten dat ik er voor haar ben. Deze kwam gisteren binnen. Vandaag belde ze me eindelijk naar 4 dagen radio stilte…

  Haar conclusie: Ze vond alles leuk maar niet zoals het als “vriendje/relatie moest zijn” en miste mij niet echt en ze had wel echt verliefd gevoel maar toen weer even niet en toen weer wel. Ze hoopte goed af te sluiten als maatjes en punt klaar. Eerst was ik als softie met haar eens en weet zeker dat ze blij was dat ze op deze manier had aangepakt en we konden vriendjes worden etc.Want we hadden het afgesloten etc. Maar op een gegeven moment dacht ik… Fuck haar, ik zal eens nu echt even melden hoe ik me voel!
  Ik stuurde via sms/app: Ik wil wel even zeggen dat jij je als een trut gedraagt, me aan lijntje heeft gehouden, ik een week in een hell heb geleefd, dat ze waarschijnlijk nu vind dat ze goed en eerlijk heeft afgesloten met mij.. Ik heb gezegd: Maar dat natuurlijk niet zo is, dat ze wel degelijk als een trut heeft gedragen. Want ze heeft me een week aan het lijntje gehouden, toen was ze verliefd en toen weer niet, toen was alles weer goed tussen ons (ook verliefd etc. zei ze) en toen waren we verliefd en toen weer niet! Ik heb eens echt gezegd wat ik vind! Ik zeg: Jij idealiseert een relatie en elke relatie heeft een imperfectie. Verder zei ik: Dat ze idealiseert en een relatie verbloemt. Dat we nu niet kunnen weten hoe het tussen ons over 10 jaar is. Dat weet niemand! Maar dat niet langer mijn probleem is, maar jouw (haar) probleem en niet meer de mijne. Dat ik ” graag of niet” ben.

  Vervolgens heeft ze wel 50 berichtjes gestuurd. Ze blijft maar door gaan en ik reageer niet meer. Ik lijk wel een complete eikel welke niet akkoord gaat met een tussenoplossing. Zij wordt boos, reageert boos, vind dit een grote afknap. Maar stuurt nog zeker 50 berichtjes! Daarnaast zei ze, ik verwijder je op men Facebook. Dit heeft ze ook net gedaan. Ik stuurde: Hahaha echt kinderachtig en doe lekker je ding, groetjes. Toen stuurde ze nog zeker 7 a 8 berichtjes, ik heb nergens nergens meer op gereageerd! Ik ben echt hard nu! Nu loopt ze achter mij aan, de rollen zijn omgedraaid. Ik snap hier echt niks meer van….

  Ik geef om haar en wil gewoon dat het weer goed komt tussen ons.

  Snap jij dit? Iedereen mag reageren.

  Groetjes, Lee

  1. @ Lee12399,

   Nu loopt ze achter mij aan, de rollen zijn omgedraaid. Ik snap hier echt niks meer van….

   Ze was al verward, ze is dat nog steeds. Je hebt het vliegwiel slechts een extra draai gegeven. Nu krijg je dit soort taferelen.

   Dit herken ik uit mijn eigen vroegere ervaringen met sommige vrouwen. En mijn inbox vult zich dagelijks met prangende vragen van mannen die ongeveer hetzelfde ervaren.

   Op zich is het erg positief dat je je bewust wordt hoe snel ze uit haar balans raakt als je niet met haar meepraat maar een grens trekt.

   Ik geef om haar en wil gewoon dat het weer goed komt tussen ons.

   Je kunt een relatie of gezond contact niet afdwingen. Ze is in de war en door te blijven proberen of haar doelbewust op haar nummer zetten, maakt het alleen maar moeilijker voor haar om uit haar verwarring te komen. Daarom is er weinig met haar te beginnen.

   Helaas, op dit moment is het niet anders…

 • Beste Victor,

  Het inmiddels pase en ik heb d’r gewoon vrede mee. Ik accepteer het en ga gewoon verder. Wat als een lolletje begon eindigde in een hell. Het is een wijze les geweest. Ik heb voor mezelf een inventaris gemaakt van alle vrouwen waar ik ooit iets mee heb gehad/gedaan en dit achter me gelaten!
  Ik ben tot de conclusie gekomen dat:

  – Ik geen moeite heb met versieren en innen maar wel met houden op lange termijn

  – Ik telkens in een achtbaan stap met de meiden. Elke keer is het meteen erg leuk en gezellig maar het eindigt ook erg snel. Ik wil in de toekomst proberen rustiger aan te doen elkaar te leren kennen en het spannend te houden.

  – Ik zelf erg sensueel, spannend en interessant kan zijn maar op het moment dat ik verliefd wordt een soort van claimgevoel / angst om verlaten te worden krijg.

  – Ik wanneer e ruimte vraagt / inneemt blijf pushen terwijl ik besef dat het beter is afstand te nemen en ruimte te geven. Vind nog wel erg lastig.

  Overigens, zeg ik niet dat het mijn schuld is, het werkte niet en overduidelijk een warrige vrouw met problemen, verkeerde ex-vriend, pas uit lange relatie. etc. etc. Tip voor alle mannen hier! Lees artikel “Versier deze 5 vrouwen niet” want het is echt zo. En gebeurt het toch, neem de tijd en laat je niet gebruiken als lapjesmand op toyboy!

  Ik voel me goed! En ben alweer met een andere bezig! Ik ga verder!

  Hoop wel dat ik bovenstaande punten eens goed onder de knie krijg.

  Groetjes Lee

  1. @ Lee12399,

   Gefeliciteerd, je kiest voor jezelf! Uiteindelijk maakt je dat niet alleen aantrekkelijker als man, het schept ook de ruimte voor een leuke vrouw die wel enigszins haar balans heeft gevonden.

   op het moment dat ik verliefd wordt een soort van claimgevoel / angst om verlaten te worden krijg.

   Dit is een signaal om serieus te nemen. Denk geregeld na over waar die angst vandaan zou kunnen komen. Kan bijvoorbeeld iets zijn uit je jeugd. Misschien heb je toen het gevoel gehad dat je werd verlaten. Of je hebt gezien hoe iemand anders werd verlaten of daar erg bang voor was. Inzicht op dit punt kan veel betekenis hebben op je verdere leven.

   Misschien dat ik ook nog een video/artikel uitbreng over claimen, verlatingsangst. En over vrouwen die in de war zijn en waar eigenlijk weinig mee te beginnen is. Je ervaringen zijn ongetwijfeld herkenbaar voor veel lezers hier!

 • @ Victor,

  Het gevoel kan ook zijn gekomen doordat ze begon te twijfelen en ik door kreeg er ies mis was. Weet ook niet of ik wel echt “echt” verliefd was. Misschien zat het vanuit mijn kant mis. “You want what you cant have”

  Ga er wel op letten als iets als dit de volgende keer weer gebeurt.

  Groetjes

  1. Goede vraag Senne. Toch heb ik meer informatie nodig om een antwoord te geven waar je echt wat aan hebt.

   Algemeen advies: seks met jezelf is het beste begin. Oefen met masturberen, met voelen. Leer eerst je eigen lichaam kennen. Na veel oefenen heb je een beter uitgangspunt wanneer je wilt vrijen met een ander.

   Dringend advies: wanneer je gaat vrijen, gebruik op de juiste manier condooms.

   Wil je meer details die op jouw situatie aansluiten, vertel meer over de situatie…

 • Ik wil geen verdere antwoorden op de voorgaande reacties van me op deze blogbericht, ik heb ze al zelf opgelost.

  Leef in overvloed zeg je telkens, dat doe ik ook en merk er wel af en toe iets van. Ik heb al hoog gehalte van zelfvertrouwen en ik beheers ook de mentaliteitskernmerken plus die andere factoren vanuit de e coach systeem.

  Hoe krijg je vrijblijvendheid voor elkaar? Dit is om dat ene effect dat je in de video zegt te bereiken. Hoe bereikt je dat voorgeselecteerd zijn effect? Hierbij bedoel ik de effect die je hebt wanneer je in een relatie gaat, dan ben je al voorgeselecteerd en dan ben je voor vrouwen nog aantrekkelijker. Hoe creëer je charisma? Mannen met charisma trekt veel vrouwen aan en ik wil wel eens weten hoe de vork in de steel zit. Als ik te lastige vragen stel, moet je het maar zeggen.

  ps zie de blogbericht voor “hoe de friendszone vermijden”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *