Single en verdrietigAls single kun je verdrietig zijn omdat je ‘nog steeds’ geen relatie hebt. Of omdat je bijvoorbeeld sinds kort weer vrijgezel bent; de relatie is recentelijk verbroken.

Speciaal voor deze mannen heb ik een korte video gemaakt over wat je kunt doen om je (blijvend) beter te voelen. Bekijk deze en laat vervolgens je reactie achter!

3 Remedies tegen verdriet bij singles

Plus nog een paar tips… Klik op de play-knop:

 

En zoals beloofd, hier is de link naar de video over de natuurlijke cyclus van je liefdesleven.

Plaats je reactie hieronder. Ik wil weten hoe het met je gaat en waar specifiek je misschien verdrietig over bent/was…

Gerelateerd:

 • Word een charmeur met deze 3 tips (7)
  Je wilt een charmeur worden? Meer innemend, verleidelijk en begeerlijk? Dat komt goed uit, want vandaag breng ik een nieuwe video uit met 3 handige tips om een echte charmeur te worden. Hoe charmanter je bent, hoe meer je […]
 • Single zijn of een relatie hebben, wat is beter? (14)
  Single zijn versus een relatie hebben... Wat heb jij het liefst? In deze tijd van het jaar voelen veel singles zich eenzaam. Zij hebben het idee dat een relatie hebben het beste cadeau is dat ze kunnen krijgen. Maar een […]
 • Zelfvertrouwen vergroten doe je zo (oefening) (18)
  Zelfvertrouwen vergroten, dit is een belangrijk onderwerp wat betreft de liefde en vrouwen versieren. Helaas zijn er nog steeds te veel mannen die onzeker zijn en daardoor geen vrouwen kunnen versieren. Vreselijk! Daarom […]
 • Uiterlijk of innerlijk? (Dit moet je weten) (27)
  Uiterlijk of innerlijk, wat is werkelijk belangrijk voor je succes? De een is van mening dat het uiterlijk onbelangrijk is en dat slechts je innerlijk mooi hoeft te zijn. De ander denkt dat alleen het uiterlijk telt en dat […]
Single en verdrietig? (Remedies & tips)
Trefwoorden:

7 reacties op “Single en verdrietig? (Remedies & tips)

 • Waar ik me toen echt aan ergerde, was ondanks vooruitgang die ik telkens maakte, dat ik altijd er naast greep van de beloning. Mijn besef is een kleine maand geleden gekomen, dat ik niet achter de beloning niet moet gaan grijpen, maar eerder de fontein van mogelijkheden. Je kan het zien als zware opdoffer telkens, frustrerend rondlopen en dat moet je wel droevig voelen. Nu ben ik er niet meer frustrerend of droevig erover. Ik ben eerder blij van, dat heb ik toch aangedurfd om toch iets te wagen ook al ging het niet zoals jouw eigen idee of fantasie.

  Soms heb ik nog van die momenten dat ik me werkelijk helemaal negatief wil voelen, vanwege dat ik er nog in slaag ondanks dat ik hiermee al ruime mee bezig ben. Ik denk dat eerder met de up en downs te maken heeft zoals je in de video besprak van “natuurlijke cyclus van je liefdesleven”.

  Nu ben ik happy, nog steeds en ook on the hunt, ik had vorige vrijdag zelfs meerdere flirts op 1 dag plus ik schaamte me niet om bij twee juffrouwen te gaan staan om een babbeltje mee te doen, dat zorgde ook nog een leuk moment voor me, ik was namelijk heel relax. Ik had relax oefening natuurlijke aantrekkingskracht in de ochtend gedaan omdat ik toch ging shoppen achter kledij. Ik heb zelfs nog op die dag nog staan flirten met toevallige dames die kleren zochten voor hun eigen vent, zelfs die hulp was welkom, ik had al een idee wat ik moest kopen, ik zocht enkel nog verdere goedkeuring qua kledij. Dat beviel me wel.

  Iets wat ik de laatste tijd merkte bij sommige van mijn kamaraden, onderwerp flirten. Ik merk steeds meer en meer gezegd word “Die meisje kan ik nooit krijgen, dat is te hoog gegrepen voor me”. Ik zat daarbij maar ik hield mijn mond. Ik ging er niet op in. Wat ik me nu afvraag: Hoe zet je eigen erover door die “illusie”(zij is te hoog voor me, je zet ze op een voetstuk) te breken?

  1. @ Andy,

   Ik ben eerder blij van, dat heb ik toch aangedurfd om toch iets te wagen ook al ging het niet zoals jouw eigen idee of fantasie.

   Jaaaaa, dat is een uitgangspunt dat je uiteindelijk veel verder brengt! 🙂

   Soms heb ik nog van die momenten dat ik me werkelijk helemaal negatief wil voelen, vanwege dat ik er nog in slaag ondanks dat ik hiermee al ruime mee bezig ben. Ik denk dat eerder met de up en downs te maken heeft zoals je in de video besprak van “natuurlijke cyclus van je liefdesleven”.

   Als je je negatief wil voelen, dan mag dat. Je bent vrij…

   ik had vorige vrijdag zelfs meerdere flirts op 1 dag

   Een ontspannen houding, gericht op plezier en avontuur, resulteert in meer en meer flirts. Je oefent daarmee Natuurlijke Aantrekkingskracht uit.

   Op een gegeven moment worden de mogelijkheden steeds gemakkelijk om te benutten.

   Weg worsteling en moeilijk doen 🙂 (Al hoort moeite doen er nog wel bij.)

   Trouwens, meerdere vrouwen hadden flirts met jou. Je hebt hun leven iets mooier, interessanter en leuker gemaakt! (Je hebt gegeven… zie je dat?)

   Hoe zet je eigen erover door die “illusie”(zij is te hoog voor me, je zet ze op een voetstuk) te breken?

   Deze illusie is gebaseerd op een zelfbeeld in combinatie met bepaalde overtuigingen. Door je zelfbeeld te (blijven) verbeteren/uitbreiden, en je ideeën over vrouwen te onderzoeken en uitdagen, kun je steeds meer de illusie vervangen met iets anders.

   Wanneer de gedachte “Ik kan haar niet krijgen” opdoemt, is het goed om daar verder over na te denken. Wil je deze vrouw? Waarom wel, waarom niet? Wat denk je dat ze zoekt in een man?

   In hoeverre ken je haar, echt? Wat zegt het uiterlijk van een vrouw over hoe ze in het leven staat, wat ze wil en kan?

   Bedankt voor je waardevolle reactie Andy!

 • Ik was trouwens een woordje vergeten te plaatsen bij ” dat ik er nog niet in slaag”.Op dat moment dacht ik van dat ik me helemaal negatief wou voelen, in plaats daarvan zei een andere stem in me van, nee andy, dat heeft geen zin, je zou beter op iets anders focussen, voordat ik het wist zat ik te flirten met een andere dame. Op dat gebied van balans, is het meer en meer in evenwicht aan het komen.

  Opeens ben ik veel aan het geven zonder er iets terug ervoor moeten krijgen. Ik heb zelfs complimenten gekregen omdat ik zeer goed en relaxt uitzag. Ik heb dat probleem niet van zij is te hoog voor me gegrepen, ik buig dat om naar : Ben ik voor haar te hoog gegrepen? Dat geeft me wel een boost van zelfzekerheid. Een kleine schijn van arrogantie opwekken. Enkel bij sommige dames, die ik per wekelijks zie, zijn er me toch een tweetal opgevallen, de ene kijkt zo heel fel naar me, de andere is juist verlegen om in mijn buurt te komen.

  1. @ Andy,

   Opeens ben ik veel aan het geven zonder er iets terug ervoor moeten krijgen. Ik heb zelfs complimenten gekregen omdat ik zeer goed en relaxt uitzag.

   Dit is dus onderdeel van het Overvloed-concept 🙂

   Ga zo door, beter en beter!

 • Waarom is versieren anders dan bijvoorbeeld sporten?

  Bij sporten, als je uw best doet en gij houdt van die sport, en gij blijft er voor gaan, en gij doet wat gij moet doen, dan zie je ongelooflijk resultaten.

  Bij veroveren is dat totaal anders. Ook al gij doet, ik weet niet hoe hard, uw best, en gij probeert van alles, dan zie je niks van resultaat. Dat is gewoon anders. Dat zit in een mens denk ik. Het is of gij hebt het of gij hebt het niet. Of je er veel kan aan veranderen, ik denk dat er niet is.

 • @ H-1

  Ik weet waar jouw probleem zich bevind. Het is dat je zo graag resultaat wilt zijn, dat meteen gebeurt.
  Dit gebeurt er echter niet, ik heb ik dit dikwijls meegemaakt en nog steeds worstel ik ook met dat probleem ongeacht hoeveel energie, tijd en zelfopoffering die je erin steekt. De ene vrouw is de andere niet.

  Laat ik een voorbeeld geven, ik was totaal niet met veroveren bezig, ik dacht waarom zie ik nooit resultaat als een relatie of een leuke seksuele one night/day stand. Ik heb werkelijk mijn eigen eens overtroffen met vaak te flirten, met als resultaat ik had twee “babes” ter beschikking. Een prestatie op zich als je zoiets voor elkaar kunt krijgen.
  Met een ervan wou ik echt ermee, daardoor liet ik de andere vallen voor die ene babe. Uiteindelijk liet zij me zitten voor een andere kerel die net iets meer bad boy gehalte dan ik. Ik deed bijna mijn uiterste best om ze zich goed te voelen, om ze zich veilig te voelen bij me om ze een aangename gevoel te geven wauw dit lijkt hier magisch bij deze gast, dit allemaal door de techniek van Victor, overvloedconcept, de mentaliteitskenmerken. Toen had ik een grote faal in gedachten,” oh nee andy, niet weer, het is me niet weer gelukt”. Deze heb ik omgebuigd in een andere gedachten, chapeau andy dat je twee babes interesse doen krijgen heb in je eigen persoonlijkheid. ( ondertussen een dame weer kwaad gekregen omdat ik bot tegen haar was, the bad boy principe waarvan vrouwen zouden smelten, de doorgewinterde veroveraar weten wel beter)

  Veroveren is het einddoel niet, dat is niet het resultaat. Ook al denken vele mannen dat, ik ben daar begin van de maand aan besef gekomen dat niet het einddoel is, het resultaat. Het resultaat van veroveren wat in mijn ogen is, dat je stap voor stap allerlei ervaringen ongeacht welke soort ervaring, goede, slechte, nutteloze, nuttige, etc opdoet. Het einddoel, het resultaat ligt nog veel verder dan de eigenlijk verovering.
  Dit is wat Victor wilt vertellen, overtuigen. Ook ik moest er eens wennen aan dat gedachte ook al was het niet prettig toen om te horen.

  Trouwens als je echt je best doet en ook heel veel moeite erin steekt. Ik geef jou het volgende advies, iets waarmee ik zit te “sukkelen”. Het leren begrijpen en aanvoelen van lichaamstaal. Eenmaal als je deze factor doorhebt en ook oefent dan lig je daar in notime met een geweldige vrouw in bed, op de bank, op je schoot etc.

  Bij sporten is dat je specifiek van je lichaam iets aanleert waarna verloop van tijd beter en beter in wordt.
  Hierbij ga je vele zaken tot vervelens toe moeten herhalen herhalen herhalen en nog eens herhalen. Dit is ook juist hetzelfde bij het veroveringsproces enkel, de ene methode is de andere niet. Dat heb je ook in sport. Je hebt zoveel soorten sport, wat ik doe is gevechtsport. Dat is mentaal vermoeiend maar ook aangenaam want enkel in de gevechtsporten wordt het hele lichaam getraint en niet bepaald dat type spieropbouw van die sport.

  Ik hoop enkel dat je hier iets aanhebt H- 1 !

 • @Andy

  Ik ben het met u eens, maar ik ben geen beginner met versieren. Ik heb mijn eerste relatie sinds mijn eerste middelbaar, maar toen was het leven helemaal anders dan nu. Toen had ik geen zorgen in mijn hoofd en toen had ik weinig stress tegen over nu. Ik ken het e-coachsysteem van Victor Verlon van buiten en alles wat er in staat is allemaal juist. En voor ik het e-coaschsysteem heb, had ik er voor al paar relaties maar die had ik door mijn zelfvertrouwen door te durven en ik was altijd ontspannen. En ik had gewoon lef om dingen te doen en het ging los. Waarschijnlijk is dat ook door leeftijd. Hoe ouder dat gij wordt hoe moeilijker het wordt. Waarschijnlijk komt dat ook door te veel nadenken aan de toekomst. Maar swat, ik zelf ik heb nog nooit in schaarste geleefd. Ik weet wat het verschil is tussen hopeloos zijn en een leven hebben. En in het e- coashsysteem kan je het ook vinden (onafhankelijk). Dat is pas overvloed concept, dat is het voor mij zo lang je kan genieten en content ben van u eigen, zonder dat je afhankelijk op stelt voor vrouwen. Ik ben tevreden van me zelf dat ik niet hopeloos achter vrouwen aan loop. En ik heb een leven, een overvloed concept wilt niet zeggen dat als je geen vrouw kan versieren dat er andere vrouwen zijn die je wel kan versieren. Wat overvloed voor mij betekent, das dat je u niet hoeft klein te maken voor een vrouw dat staat ook in de e-coash systeem, u eigen nooit op de 2de plaats zitten.

  Weet je bij mij is het zo, ik ga recht door de zee, ik draai nooit om het hete vuur. Ik ben direct ik ga echt niet de hele tijd wachten tot ik de vrouw helemaal bestudeer dan pas ga ik haar aanspreken. En ik hou mij ook niet bezig met vrouwen analyseren. Ik doe gewoon normaal. Ik spreek gewoon vrouwen aan op een normale manier. Ik kom nooit zo te happy over of alsof ik de prince ben. Of hoe dan ook. Of alsof doen dat ik alle vrouwen kan krijgen, daar hou ik me niet bezig. Ik daag mezelf uit om iets te doen dat ik er voor niet deed. En als ik een vrouw aanspreek dan doe ik rustig zoals gewoon een mens, meer niet. Ik wil niet overkomen als een zote kerel die niks gewoon is hahaha. Maar swat, genoeg er over. Ik doe gewoon geen moeite meer, ik heb veel mee gemaakt. Ik stop er mee ik ben genoeg gekwetst. Ik blijf gewoon single.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *