Cliffhanger

De Cliffhanger, het is een van de meest krachtige gesprekstechnieken die je kunt toepassen op liefdesvlak.

En zoals je in hoofdstuk 10 van het E-coachsysteem kunt zien, zijn er verschillende soorten Cliffhangers die je kunt gebruiken om een vrouw steeds nieuwsgieriger te maken.

Uiteraard goed voor het vrouwen versieren, omdat haar nieuwsgierigheid werkt als lijm waardoor je langer en vaker met haar kunt converseren…

Het effect van de Cliffhanger

Om Cliffhangers echt goed in te zetten tijdens het vrouwen versieren, is het belangrijk om te weten welk gevoel de Cliffhanger teweeg brengt bij de vrouw en hoe overweldigend het effect kan zijn.

Stel je dus eens voor hoe nieuwsgierigheid voelt. Hoe het voelt om iets niet nu maar later te krijgen, terwijl je het heel graag nú wilt. Maak je daar een voorstelling van, voel dat knagende gevoel van verlangen…

Als je je voorstellingsvermogen goed gebruikt, dan kan je de sterk aanzuigende en verslavende werking voelen van de Cliffhanger.

Filmfragment van Cliffhanger

Om er zeker van te zijn dat je ten volle bewust bent van het effect, heb ik na lang zoeken een fragment gevonden van de film ‘Cliffhanger’ Ja, een film met een toepasselijke naam.

Cliffhanger is een keiharde actiefilm uit ’93. Ik vind de film extra spannend omdat ze toen nog niet de huidige filmtechniek tot hun beschikken hadden; het maakt de actie en stunts behoorlijk ‘echt’.

Als je van actie houdt dan is deze film, met in de hoofdrol Sylvester Stallone, zeker de moeite waard. Helaas is in veel videotheken deze oude film niet meer verkrijgbaar. Kopen kan nog wel bij Bol gelukkig, klik hier.

Bekijk het fragment hieronder (zonder te spoelen!) en let ondertussen goed op jezelf; voel de spanning en nieuwsgierigheid over wat er op het spel staat en wat er misschien gaat gebeuren…

(Video helaas niet meer beschikbaar: auteurrechtschending of iets dergelijks. Binnenkort bied ik een alternatief…)

Zat je op het puntje van je stoel? Ben je benieuwd naar wat er gaat gebeuren? Dàt is het effect van een ijzersterke Cliffhanger.

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je de vrouw doodsangsten bezorgt, verre van dat. En het is absoluut niet nodig dat je haar zo sterk in spanning laat zitten. Ik laat je dit fragment slechts zien om je een idee te geven van de Cliffhanger, hopelijk geeft het je extra inspiratie om met deze krachtige Verovertechniek te experimenteren. Je kunt vrouwen werkelijk dol maken van nieuwsgierigheid…

Ken jij een andere film of een tv-serie met goede Cliffhangers? Of misschien heb je een Youtube-filmpje gevonden dat als voorbeeld kan dienen? Graag, want ik zoek naar een goed voorbeeld voor dit artikel. Plaats je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • 3 Gesprekstips voor betere conversaties (32)
  Hey Victor Verlon. Ik ben een redelijk goed uitziende jongeman maar op een of andere manier maak ik toch altijd enkele fouten tijdens het veroveren, met name tijdens het aanspreken. Met het aanspreken op zich heb ik niet […]
 • 7 Gedragskenmerken van de VrouwVeroveraar (68)
  Behalve aan het succes, kun je een VrouwVerovaar ook herkennen aan een tal van gedragskenmerken. Want uit zijn Verovermentaliteit vloeit zijn gedrag, dat gaat als het ware vanzelf. Ik geef zeven kenmerken zodat je voor jezelf […]
 • Gesprekstechniek voor het op gang houden van gesprekken (9)
  Hoe houd je gesprekken op gang? Er bestaan gesprekstechnieken die de gesprekken met aantrekkelijke vrouwen verlengen... Toch is het gebruik van gesprekstechnieken niet het voornaamste. Daarbij, je kunt een gesprek gemakkelijk […]
 • Gesprekken met vrouwen – Ga Geen Competitie Aan met Andere Mannen (14)
  Beste Victor, Bedankt voor je E-cursus. Ik ben over laatst naar een leuk meisje gestapt en het klikt al goed met haar. Maar er is een probleempje. Ze praat vaak over andere mannen en ik weet nooit goed hoe ik hierop moet […]
Cliffhangers Gebruiken op een Krachtige Manier

20 reacties op “Cliffhangers Gebruiken op een Krachtige Manier

 • Het is wel spannend, maar ik versta niet wat ze zeggen. de ondertitel in het Duits hihi. Ik verstond alleen toen die ene zei: “niet geloven wat hij over mij gaat zeggen.” Hahaha. Maar hoe kun je constant een vrouw nieuwsgierig maken?
  Grtjs

 • Leuke tip van je Victor, weer een top blog. Wat ik me nu afvraag, hoe ga je dit nou toepassen in de verovertechnieken. Heb je nog tips? Het lijkt me erg interessant om dit toe te gaan passen, maar snap nog niet goed hoe je dat doet?

  Keep up the good work.

 • Bedankt Victor voor deze geweldige blog!:D Nu kunnen we onze Cliffhanger-ervaringen specifiek onder deze blog bekend maken…

  Het filmpje was een goed voorbeeld om het knagende gevoel bewust te ervaren. Dit zal mij en anderen nog meer helpen bij het correct toepassen van een Cliffhanger.

  @ Mick & Hassan.

  Een goede vraag stellen jullie. Hoe kun je dan een vrouw nieuwsgierig maken. Er zijn veel manieren en Victor behandeld ze in zijn E-book. Ik ben dus al op de hoogte van deze techniek.

  Stel je voor:

  Een vrouw draagt een nieuwe riem en ze wil je mening weten.
  Ze vraagt je: Wat vindt je van mijn nieuwe riem?

  Jij antwoord: Ja hij is prachtig en staat je prima. Alhoewel, je bent wel wat belangrijks vergeten.

  Ze zal nu graag willen weten wat het is. Het knagende gevoel is rustig begonnen en bouwt zich langzaam op…

  Je hoeft haar nog geen antwoord te geven. Dit doe je niet perse door NIETS te zeggen, maar door het uit te stellen.
  Zeg bijvoorbeeld: Zie je het zelf niet dan? Kijk eens nog een keer…
  Zo zijn er tal manieren om het uit te stellen.

  En trouwens!
  Jongens, laatst was ik tijdens een feestje een vrouw tegen gekomen waar ik me toe aangetrokken voelde. Ze was op een korte afstand van mij aan het dansen en ik keek naar hoe zijn danste. Ik begon ook te dansen en danste op een afstandje en kwam steeds dichterbij bij haar. De vrouw voelde me aankomen. Ik was bang voor een afwijzing. Ik maakte de move en stond plotseling tegenover haar…

  De rest van het verhaal vertel ik jullie morgen! 😉

 • Hahaha, jij probeert ook een cliffhanger te worden eh ? 😉
  Je was zeker afgewezen omdat je geen goede move hebt gedaan voor haar hahaha.
  Grtjs

 • ANTWOORD:

  Het antwoord geef ik helaas vandaag nog niet, maar het antwoord is WEL één van de hieronder genoemde keuzes:

  A.) Ze heeft me keihard afgewezen !
  B.) Ze danste met haar billen tegen me aan !
  C.) Ze lachte me uit en ging een sigaretje roken !

  Welke denk jij… 😛

 • Uit de manier waarop Milan het geschreven heeft kan ik al wel zien wat het antwoord is, maar dat heeft hij vast express gedaan. Leuk gedaan Milan!

 • Interresant <

  Ik loop nu al even met een vriendin:D echt supergaaf, maar dit is een leuke blog om het spannend te houden. Ook voor cadeau's, dagjes weg, en zij begint het gedrag ook aardig te kopiëren. En dat maakt het voor mij weer leuk.

  Zoals valentijn hadden we door omstandigheden weinig gedaan, alleen beetje genoten. Toen zei zij: deze week halen we het in!
  -dus ik vraag, hoe bedoel je, wat zijn de plannen?
  -zij: Weet ik niet niet, maar mijn gevoel zegt dat. (dit met een dikke knipoog)

  Grr had zij mij:P maar wat moest ik doen? ik wist dus dat er wat kwam maar niet wat. zo zo irritant hihi.

  O ja, En wat te doen als zij echt begint te zeuren wat er is en je zowat voor je kop slaat? Je kent die reacties wel, Als je A heb gezegd dan ….. Hoe noem je dat? quasi sacherijnig toch:D

  ciaoo lange

 • @ Gijs,

  Ik denk niet dat het antwoord makkelijk te raden is ondanks mijn verhaaltje.
  Wel ben ik nu benieuwd naar wat jij denkt. Ook een prima Cliffhanger! 😉

  En ja! nog iets, Ze had een heel lekker kontje…

 • @ Milan

  Je wou dat je mijn gedachten kon lezen he ofnie! ;0

  Ik vind dit een te gek onderwerp. Ik denk dat het zeer bruikbaar is, maar ik heb er gemengde ervaringen mee en ben er niet helemaal uit waar het hem in zit.

  De persoonlijke Cliffhanger dus zeggen dat je iets aan haar opvalt, wat je grappig, schattig, beetje vreemd of een verfrissend iets vind, heb ik positieve ervaringen mee. Dus als je zegt dat je het nog even verder moet analyseren of er later op terugkomt.

  Bij mijn ex werkte de halve anekdote voor geen meter, die had iets van nou dan vertel je het maar niet. Persoonlijk vind ik het wel een leuke, maar tot nu toe heb ik er alleen maar opgetrokken wenkbrauwen of geergerde blikken mee gehad. Dus daar zou ik wel wat tips over willen.

  Haar nieuwsgierig maken over jou lijkt me ook erg sterk, maar dat komt soms ook een beetje als interessant doen over. Zij vraagt wat heb je het weekend gedaan. Jij: O echt iets vets dat doen niet veel mannen….. En dan zwijgen kan flauw overkomen heb ik gemerkt.

  De belofte Cliffhanger is altijd in goede aarde gevallen bij de meiden. Zoiets van nou morgen is het jou verwendag we gaan dingen doen waar jij heeeel erg blij van wordt.

  greetz

 • @ Roy,

  Precies!

  @ Hassan,

  De tekst is onbelangrijk. Veel belangrijker, zat je op het puntje van je stoel?

  Je hoeft een vrouw niet voortdurend nieuwsgierig te maken. De Cliffhanger is een van de Verovertechnieken die je kunt gebruiken, er is zoveel meer…

  @ Mick,

  Milan geeft goede suggesties. Houd het simpel. Kun je de spanning en verleiding weerstaan om sommige dingen voor haar in het midden te laten? Belangrijk voor het gebruik van Cliffhangers…

  @ Milan,

  A niet, C niet. Dus het is B. Haar billen waren vast heel lekker 😀

  @ Wilco,

  Heel goed voorbeeld. Blijven Veroveren in de relatie loont zoals je ziet!

  Een vrouw die er echt een groot punt van maakt laat ik graag nog langer wachten; ga nooit in op (emotionele) ‘chantage’.

  En uiteindelijk hoef je het haar zelfs niet te vertellen. Je bent tot niets verplicht…

  “Wie a zegt moet ook b zeggen!”
  “Leuk, ga je op die toer. Jij bent erg! 😀 Je kunt me niet onder druk zetten, ik vertel het je pas op het juiste moment. Maar vertel me eens, STEL dat het … is, hoe zou je dat vinden?”

  Durf vragen uit te lokken, plaag haar speels: “ik had niet verwacht dat je zo kon zijn. Je hebt zo’n leuke blik als je iets heel graag wil, maar je kan ook wel drammen haah!”. En verder: “Als je iets wil hebben, ga je er dan helemaal voor?” – “Geef eens een voorbeeld…”

  @ Gijs,

  De halve-anekdote is over het algemeen beter te gebruiken bij redelijk onbekende vrouwen; zij hebben nog geen duidelijk beeld van wie je bent en wat je doet.

  Cliffhangers moeten altijd gebruikt worden in combinatie met andere technieken. Een Cliffhanger op zich zelf werkt niet of nauwelijks bij een ongeïnteresseerde vrouw.

  “Haar nieuwsgierig maken over jou lijkt me ook erg sterk, maar dat komt soms ook een beetje als interessant doen over. Zij vraagt wat heb je het weekend gedaan. Jij: O echt iets vets dat doen niet veel mannen… En dan zwijgen kan flauw overkomen heb ik gemerkt.”

  Zwijg niet, snijd een ander onderwerp aan want zo graag hoef je het haar toch niet te vertellen? En maak het iets interessanter. Bijvoorbeeld:
  “Oh, ik heb iets bijzonders gedaan, iets wat maar weinig mannen doen. Maar ik wil niet opscheppen, het was gewoon heel leuk en grappig. Maar, wat heb jij gedaan dit weekend?”

 • Roy zegt A
  Victor en Hassen hebben B gezegd 😀
  Gijs maakt er ook een cliffhanger van. Hahah ben nog steeds benieuwd…

  De feedback van Victor op Mick heeft wat twijfels bij mij doen verdwijnen en wat meer zekerheid gegeven. Ik weet nu dat het iets algemeens is. Het kan best moeilijk zijn om zelf met de spanning en verleiding om te gaan als zij een antwoord van je wil.
  Sommige vrouwen doen ongeïnteresseerd en proberen je bewust indirect te pushen tot een antwoord. Het is hier de kunst om cool en speels te blijven. Ik probeer dan vooral cool en speels te blijven.

  Ook heb ik meegemaakt dat vrouwen inderdaad zwijgen als ik interessant probeer over te komen met een slappe cliffhanger. Victor je had me ooit ermee gewaarschuwd. Vrouw zien dat direct. Het is de bedoeling om je deze techniek je eigen te maken en hem op een speelse wijze te blijven gebruiken wanneer ik dat wil. Alsof het bij je karakter hoort.

 • @ Victor Thx voor de reply.

  Zwijgen was eigenlijk niet de goede omschrijving. Ik heb dus wel eens gehad dat erom informatie gevraagd werd over mij en dat ik dan express onduidelijk aanwijzingen gaf en dat de dame dan doorvraagde, maar dat ik haar vragen negeerde of vaag bleef en iets anders ging vertellen. Ik denk dat ze misschien vindt dat ik sociaal raar doen of interessant doe. In mijn ogen ligt dat gevaar op de loer met sommige Cliffhangers. Is hier inderdaad een subtiel verschil in??

  Zelfde heb ik trouwens met de tegen-draads techniek. Kan vreemd overkomen, maar denk ik o zo bruikbaar. Misschien leuke toekomstige blog….

  Gister feestje gehad bij buurmeisje. Hoop leuke meiden 🙂

 • Een ontvangen SMS berichtje even uitstellen om te lezen kan het knaggende gevoel geven van de cliffhanger.

  Experimenteer ermee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *