Vrouw maakt contact met een glimlach

Dus je wilt contact maken met die aantrekkelijke vrouw? Je kunt met een glimlach ver komen, heel ver…

In een ander artikel heb je gezien dat veel oogcontact belangrijk is voor vrouwen, zeker als je haar net hebt aangesproken. Ik raad je aan om ook mijn andere artikelen te lezen over het onderwerp:

1. Communiceren met oogcontact

2. Succesvol oogcontact met vrouwen

Behalve oogcontact is er nog meer belangrijk wat betreft lichaamstaal. Vandaag bespreek ik het belang van je glimlach…

Zonder glimlach oog je te serieus

Bekijk jezelf eens in de spiegel. Trek geen gezicht maar houd je gezicht strak zonder een glimlach. Stel jezelf de vraag, wat voor indruk maak je op vrouwen als je niet glimlacht?

Als je onlangs een nieuwe paspoort hebt aangevraagd met de nieuwe pasfoto-voorschriften, dan wordt mijn punt helemaal duidelijk. Zonder glimlach oog je erg serieus, je ziet er niet uit als een man om plezier mee te hebben!

Lachen is voor veel vrouwen belangrijk. Vaak krijgen ze pas het gevoel dat het iets kan worden met een man als ze samen hebben gelachen…

Glimlachen communiceert je goede bedoelingen

Vrouwen lezen van je gezicht af wat je bedoelingen zijn. Daarom is gezichtsexpressie van belang om te communiceren dat je goede bedoelingen hebt.

Je hoeft niet breed te grijzen, behalve als er echt iets te grijnzen valt. Een ontspannen glimlach is voldoende. Niet voortdurend, dat is onnatuurlijk of wekt de indruk dat je dolgraag bij haar in de smaak wilt vallen; schaarste-concept.

Het kan goed zijn om jezelf weer in de spiegel aan te kijken met een ontspannen glimlach. Stel je voor hoe een succesvolle man glimlacht; hij is gelukkig, leeft in overvloed en maakt graag contact met anderen. Dàt is de juiste glimlach…

Uitdaging: glimlach iets meer de komende week, vooral als je oogcontact maakt met een vrouw. Laat me weten wat je ervaringen zijn door je reactie hieronder te plaatsen.

Gerelateerd:

 • 3 Keiharde voordelen van glimlachen (incl. 6 praktische tips) (5)
  Glimlachen hoort bij aantrekkelijke lichaamstaal. Je kunt je liefdesleven zelfs een flinke impuls geven als je vanaf vandaag meer glimlacht. En om je daartoe te bewegen, breng ik vandaag een gloednieuw artikel uit over de […]
 • Zonder oogcontact vrouwen aanspreken? (53)
  Kun je zonder oogcontact vrouwen aanspreken? Of is oogcontact een noodzakelijkheid, een must? Deze lezer stelde een belangrijke vraag bij een ander artikel over communiceren met oogcontact: Heey, Zelf heb ik, als ik contact […]
 • Succesvol oogcontact met vrouwen (3 tips) (32)
  Succesvol oogcontact met vrouwen maken, hoe? Wat moet je communiceren voor het vrouwen versieren? Zoals je hopelijk al gezien hebt in een ander artikel: communiceren met oogcontact, je doet het altijd. Zelfs al vermijd je […]
 • Veel oogcontact maken met vrouwen, maar niet teveel (14)
  Wat is goede lichaamstaal? Ontspannen, veel oogcontact maken! Ik benadruk dat zoveel mogelijk, omdat het een van de belangrijkste dingen is van lichaamstaal. Ik merk nog steeds dat mannen het belang van oogcontact […]
Maak contact met een glimlach (Lichaamstaal)
Trefwoorden:     

38 reacties op “Maak contact met een glimlach (Lichaamstaal)

 • Al denk je dat alle mensen die om je heen zijn alleen een badmuts ophebben en verder niks, maakt niet uit. Daardoor ga je iets meer glimlachen. Dat maakt je al aantrekkelijker. Tenminste, zo werkt dat bij mij,

  greetzzz wilco

 • Ik heb geregeld oogcontact met onbekende vrouwen die me voorbij lopen.
  Meestal lach ik dan niet, die onspannen glimlach heb ik slechts van tijd tot tijd, maar ik kan met goed herinneren wat voor toverlachje dat is.

  Ik zal expirementeren met de oogcontact mèt ontspannen glimlach…

 • Ik ga er ook de komende tijd op letten dat als ik oogcontact heb dat ik er voorzichtig bij glimlach. Zal in dit topic neer zetten wat mijn ervaringen er mee waren.

 • Als ik op stap ga heb ik ook meestal een glimlach op mijn gezicht en regelmatig spreken vrouwen me ook aan. Alleen dan loopt het fout! Want dan wil ik zo nuchter mogelijk over komen en dan is het gesprek meestal zo afgelopen.

 • @ Wilco,

  Haah, grappig idee! 🙂

  @ Milan,

  Het zal een groot verschil maken; contact versus flirtcontact…

  @ Maarten,

  Graag. Ik ben benieuwd naar je ervaringen.

  @ Erik,

  Je wilt zo nuchter mogelijk overkomen. Drink je teveel? Of bedoel je het anders?

 • @ Victor,

  Ik bedoel met nuchter niet dat ik teveel drink, maar het gesprek leuk te houden en niet te diep op in te gaan. Meestal verliest de dame de interesse en dan negeert ze me die avond. Ik vind het gewoon moeilijk om het gesprek op gang te houden. Het eerste contact leggen lukt me best goed.

 • @ Erik,
  Dat probleem heb ik ook, eenmaal dat de interesse verminderd en daar gaat uw kans uiteindelijk. Het is heel moeilijk om een dame te blijven interesseren, ook al stel je nieuwsgierig en mysterieus op. Hangt van dame tot dame waarschijnlijk af.

 • Ik ben een jaartje terug ofzo begonnen met veel vaker naar vrouwen te lachen en geloof me dat heeft effect gehad. Het geheim van de goede glimlach zit niet in de mond, maar in de ogen. Als je ogen al lachen, gaat de rest vanzelf mee. Je ogen stralen dan uit dat je lol wilt maken. Ik noem het altijd mijn 1000watt glimlach. Zodra ik daar al aan denk, begin ik vanzelf te smilen. En het mooie is, vrouwen lachen dan automatisch terug als ze openstaan voor contact.

  En over het gesprek op gang houden van een conversatie: Ik vind dat de vrouwen daar ook een roi in hebben. Kijk, je kunt een paar natte opmerkingen maken, doorvragen en geinteresseerd zijn, maar als zij dan niets vraagt houdt het snel op voor mij. Ik laat bewust wel eens een stilte vallen om te kijken hoe ze daarop reageert. Het moet natuurlijk wel een conversatie zijn die van beide kanten geinitieerd wordt.

  Als zij niet op de stilte reageert kan het zijn dat ze verlegen is, niet geinteresseerd of gewoon niet interessant is. Als het de eerste optie is, kun je er nog wat mee doen. Bij de andere twee opties is het inpakken en wegwezen want dat vind ik zonde van mijn energie.

 • @ Spark

  Gelijk heb je, maar wat ik soms spijtig vind is dat veel vrouwen starten met deze mentaliteit:

  Jij moet het initiatief nemen, ik zal het in geen 100.000 jaar doen, het ligt aan jou !

  Het lijkt erop alsof veel vrouwen zeer sterk zijn in hetgeen hier aangeraden wordt:

  – Plezier maken, zonder verwachtingen, of zonder onmiddellijk van stapel te lopen.
  – Geen actie van de andere kant ? => Pech, het is zijn schuld !

  Natuurlijk kan deze mentaliteit veranderen en kan ze na een tijdje wel zin krijgen om wat moeite te doen en zelf wat te praten. Uit eigen ervaring weet ik ondertussen dat glimlachen inderdaad daarbij helpt.
  Toch heb ik de indruk dat de overgrote meerderheid van de vrouwen al op voorhand gewoon wil doorlopen en zeker niet zomaar naar jou gaat lachen.

  Als jij spontaan bent, als jij eerst lacht, ja dan misschien…maar anders: vergeet het maar !!!

 • Vrouwen die niet interessant zijn spreek ik gewoon niet aan. Vaak een hallo of een flirtmove haar kant op om te ontdekken of ze verlegen is, maar ik zoek geen verlegen vrouw. Die geeft mij die tegengas niet die ik nodig heb. Zeg nou zelf, dat is toch het leuke ervan!! Vaak gebruik ik stiltes om te ontdekken of iemand echt in je geïnteresseerd is. Vrouwen gebruiken dit ook als test, vaak om te ontdekken of je wel zelfverzekerd genoeg bent.

  Een glimlach zegt meer dan duizend woorden. Het geeft aan of je als eerste geïnteresseerd bent in de persoon, en of hij/zij een goede dag heeft of ze open staat voor contact met je. Glimlach en oogcontact behoren in een goed arsenaal van een verleider, een dodelijk wapen voor leuke contacten.

  Groetjes

 • @ Mick

  Het is niet direct een probleem als er een stilte valt, het is niet per definitie iets negatiefs. Maar hoe bekom jij dat het positief is om te peilen naar haar interesse ???

  Als er een stilte valt (ze test jou), en jij gaat verder op die stilte. Dan gebeurt er toch weinig?

  Ik ben benieuwd, misschien iets interessant om aan het wapenarsenaal toe te voegen.

 • @ Ruben

  Uit eigen ervaring weet ik dat je bij een afspraakje je beste beentje voor wilt zetten. Maar doe nooit te goed je best haar te veroveren. Ik heb wel eens een vrouw aangesproken in een restaurant, ik was daar tijdens kerstvakantie met de ouderwetse Kerstborrel van het werk. We keken elkaar aan terwijl we zaten te eten aan twee verschillende tafels, op een afstandje van ongeveer een metertje of 10. Veel oogcontact en glimlachen. Er werd nog geen woord gesproken. Ik voelde dat ze al open stond voor een spannend gesprekje! Ik voelde dat ze me uitnodigde, ook al was ze met een ander gezelschap aanwezig. Ik heb deze kans gecreëerd. Ik ben op haar afgelopen met een collega en even een praatje begonnen aan haar tafel. Ik nodigde mezelf uit of ik bij haar mocht aanschuiven om samen een drankje te doen op mijn kosten. Het klonk erg goed in haar oren en ze zei ja… Na een praatje van ongeveer een kwartier, merkte ik dat ik te vlug met m’n gespreksstof was geweest en alles te snel had gebruikt. Er viel een stilte jammer genoeg. Een anderhalf jaar geleden dacht ik nog vaak hoe je een gesprek op gang moest houden. Ik raakte niet in paniek dit keer en keek gewoon even rond, praatte even met andere mensen aan een andere tafel en liet merken dat ik niet afhankelijk ben en tevens onverstoorbaar ben voor stiltes. Vaak je eerste dates zijn op plaatsen die druk bezocht zijn en afleiding genoeg geven. Daarom is een intensief afspraakje zoals poolen, bowlen, midgetgolf een enorme goede keuze met afleiding. Maar om bij m’n verhaal te blijven haha… na een stilte en verminderd aandacht naar haar toe sprak ze me weer aan en begon het gesprek met een andere wending en praatte ik met haar zeker een uur aan een stuk door met haar.

  Toen dacht ik bij mezelf, stiltes zijn niet dodelijk, maar je moet er gebruik van maken, zo kan je weer iets bedenken over welk gespreksonderwerp je het wilt hebben. Of nadenken wat voor indruk dit persoon je geeft. Sta gewoon open voor alle contacten, ook zij is onder de indruk bij het eerste contact met elkaar. En over dat testte, houd je er niet teveel mee bezig, zonde van je tijd. Maar het zou kunnen of ze hiermee bedoelde of jij haar leuk zou vinden en of je haar niet zou gebruiken voor een nacht als ze daar geen behoefte aan heeft. Met andere woorden, ze zou je kunnen testen of je haar nestdrang aan zou spreken.

  Succes greetz

 • Ik heb het nu een week geprobeerd met als afsluiting gisteravond het oogcontact, glimlach verhaal in een danscafé/discotheek. Op straat is het me positief bevallen. Zeker op de fiets heb ik genoeg oogcontact in combinatie met een glimlach. Ook in de stad en in het openbaar vervoer heb ik een beetje geëxperimenteerd. 1 gesprekje gehad maar het liep helaas op niks uit.

  Gisteravond in een danscafé/discotheek was het gek genoeg moeilijker. Wat ik meer heb ervaren is dat vrouwen meer in je zone komen en de hele avond een beetje terug keren bij de plek waar jij staat zonder echt oogcontact te maken of te glimlachen. Ze gaan meer vlak bij je dansen of raken je ‘toevallig’ aan op je rug of schouder als ze langs je willen of naast je staan. Ik probeerde het wel het oogcontact/glimlach verhaal maar ik kreeg eigenlijk weinig respons. Ik had wel even contact met vrouwen die voor me langs liepen. Die kijken je even aan en lopen dan weer verder.

  Misschien is het toeval dat het alleen gisteravond bij mij was maar ik heb het idee dat het oogcontact/glimlach verhaal in een club niet zo werkt. Direct erop af stappen of vlak bij ze gaan dansen heeft meer effect. Overdag werkt het wel goed.

 • @ Maarten

  Vrouwen komen daar voor een ding!! Plezier (en zich bezatten)… Als je vrouwen wilt veroveren moet je gewoon veel plezier uitstralen en tijdens het gesprek alles positief houden en luchtige gesprekken voeren. Doe net als de vrouwen… maak plezier.

 • @ Mick

  Ik had wel degelijk plezier. Ik was met 2 andere jongens en we waren veel aan het lachen en lekker aan het dansen. Mijn avond is er niet onplezieriger van geworden. Maar ik had verwacht dat uit zo’n oogcontact/glimlach verhaal het beste in een club/danscafé/discotheek zou werken omdat iedereen dan toch wel in een beetje flirterige bui is.

 • @Maarten

  Hier zeg je iets belangrijks:
  “Maar ik had verwacht dat uit zo’n oogcontact/glimlach verhaal het beste in een club/danscafé/discotheek zou werken omdat iedereen dan toch wel in een beetje flirterige bui is.”

  Vergeet niet, vrouwen kijken de kat graag uit de boom! Wij zijn misschien getraind om en proberen zoveel mogelijk oogcontact te maken. Maar bedenk is dat jij een aantrekkelijke vrouw bent die telkens de ogen op zich gericht heeft. Mannen die misschien niet de juiste intenties hebben, claimerige mannen en onfrisse figuren liggen altijd op de loer. Oogcontact begint eerder een last te worden dan iets geweldigs om contact te leggen met mensen.

  Hoe kan jij je onderscheiden van al die claimerige mannen die oogcontact proberen te maken in een nachtclub?

  Ik ben benieuwd naar je antwoord,
  groetjes,
  Tom

  p.s. ik probeer niet te zeggen dat mannen die oogcontact zoeken in een nachtclub per se claimerig zijn, maar ik merk dat vrouwen dat toch vaak denken of daar bang voor zijn.

 • @ Tom, @ Maarten

  Toegegeven ik ben er zeker nog geen expert in (maar goed dit is theorie) maar ik denk dat dit wel kan helpen. Een “onfris figuur” wil de aandacht van een vrouw, de vrouw in kwestie wijst hem onmiddellijk af. Wie leidt er, wie heeft de macht?

  Net zoals bij een gesprek zou je er moeten in slagen de rollen om te draaien. Zij wil jou, en niet omgekeerd!

  http://www.youtube.com/watch?v=fYyn5-zleHo&feature=fvw

  Misschien al een goed begin om haar nieuwsgierigheid te wekken.

 • @ Tom

  Je kan je onderscheiden door alleen de vrouwen aan te spreken die oogcontact met jou maken, of die naar jou lachen of die in jou zone staan (hooguit zo’n 1,5 meter van je vandaan). Vrouwen die dat niet doen staan niet open voor een verovering of zijn niet in een flirterige bui of hebben al een vriend. Kortom je kan je onderscheiden van de rest door niet de vrouwen lastig te vallen die jou geen non verbale signalen hebben gegeven. Dit zijn meestal de omooggevallen chagerijne vrouwen,de vrouwen die al bezet zijn. Die wil je niet.

  Daarnaast vind ik het met een groepje vrienden zowiezo lastig om uit te vogelen wie van de 5 a 6 vrouwen die vlak bij je staan geintersseerd zijn in jou. Kijkt ze naar mijn vriend? Of kijkt ze naar mij? Lacht ze naar hem? Lacht ze naar mij? Steekt ze speels haar hand op naar mij? Of naar diegene die achter me staat?

 • In kroegen en clubs glimlach ik geregeld naar vrouwen. Ik vind al dat gestaar altijd maar een beetje ongemakkelijk. Ik doe er vaak dan knikje met mijn hoofd bij, een kleine zwaai of iets anders met gebaren. Wordt vaak goed ontvangen.

  Als ik met vrouwen op straat flirt dan lach ik soms. Vaak zie ik ook wel een ingehouden glimlach bij de dames en soms een volle daar krijg ik het warm van andersom zullen de dames dit ook wel zo ervaren.

  Wanneer ik een volle glimlach inzet tijdens een flirt dan krijg ik over het algemeen positieve reacties. Zelfs als dit niet zo is dan voelt het voor mij fijner dan alleen staren, omdat je dan ook meer je bedoeling uit. Ik ga meer glimlachen heb ik besloten. Er zijn natuurlijk al genoeg gehaaste en zure koppen op straat dus laten we positief opvallen ten opzichte van de voorbij snellende meerderheid.

  gr,
  gijs

 • Beste Ruben en Maarten,

  Bedankt voor jullie reacties. Aanspreken is inderdaad de sleutel! Goed oogcontact kunnen maken is krachtig, maar als je vrouwen goed kan aanspreken ben je pas echt niet te stoppen. Je kan dan elke vrouw in elke situatie veroveren.

  Als ik het goed begrepen heb zeggen jullie het volgende:
  Ruben: Je moet alleen vrouwen veroveren die achter jou aanzitten.
  Maarten: Je moet alleen vrouwen veroveren die alle signalen gegeven hebben dat ze je leuk vind.

  Jullie geloven stevig dat er vrouwen zijn die niet te veroveren zijn. Maar heey, jullie zijn zelf aansprakelijk voor jullie eigen liefdesleven! Jullie laten de onwillige vrouwen jullie liefdesleven bepalen! Doordat jullie eerst moeten checken of jullie de juiste vrouwen tegenkomen, zullen jullie immers afhankelijk zijn van het humeur van vrouwen, hun openheid en hun vaardigheid om nieuwe contacten te leggen.

  Het belangrijkste om een liefdesleven te hebben wat je wilt, is om zelf verantwoording te nemen en niet afhankelijk te zijn van je omgeving (en dus van vrouwen).

  Trouwens, verkeerde signalen hoeft nog niet te betekenen dat een vrouw niet te veroveren valt, of dat je niks kan leren.
  – Een vrouw die niet achter jou aanloopt kan je prima veroveren. Waarom wachten tot ze achter jouw aanloopt?
  – Wist je dat als je lacht, je 200 spiertjes uit je gezicht samenspant? En als je fronst slechts 5 spiertjes. Een vrouw die sacherijnig kijkt hoeft dus zeker niet onaardig te zijn, of slecht in haar vel te zitten. Het is simpelweg makkelijker om zo te kijken. Ik merk dat als ik ze aanspreek ze altijd een aantrekkelijk glimlach op hun gezicht krijgen.

  Kortom, neem verantwoording voor je eigen liefdesleven! Wanneer je je beperkt tot bepaalde vrouwen laat je vrouwen jouw liefdesleven bepalen.

  De volgende keer als je een “sacherijnige” vrouw ziet, aanspreken!

  @Maarten
  Je maakt plezier met je vrienden tijdens het stappen? Leuk! De volgende stap is om plezier met jezelf te hebben. Om 2 redenen te noemen:
  – Je zit dan niet meer in je ‘beschermde’ vriendenkring, dus je gaat meer open staan voor nieuwe contacten.
  – Vrouwen kunnen zich ergeren aan de manier waarop jij plezier maakt met vrienden. Laatst bij het uitgaan zag ik een vriendengroepje de vrouwen op de dansvloer verdringen, de vrouwen werden gewoon aan weg geduwd.

  Hoe ga je de volgende keer proberen op jezelf te genieten als je met je vrienden bent?

  Groetjes,
  Tom

 • @ Tom

  Ik heb het idee dat als je plezier uitstraalt met je vrienden dat er altijd wel vrouwen om je groepje heen staan. Althans dat was bij afgelopen zaterdag het geval. Zeker 4 kleine groepjes meisjes om ons heen. Vrouwen zijn namelijk meestal met zijn tweeen of drieen als ze open staan voor contact valt me op. Dus ik heb niet het plan om mijn vrienden in de steek te laten als ik op vrouwenjacht ben omdat ze toch al meestal met velen om ons heen staan. Dat klinkt wellicht een beetje kapsonesachtig maar dat bedoel ik echt niet zo. Als je gezellig en vrolijk over komt als groepje, je veel lacht onderling en er ook nog eens jongens tussen zitten die een meisje wel knap vind dan zit je meestal wel goed in een club/danscafe of discotheek. Althans dat is mijn ervaring.

  Maar echt de meeste persoonlijke aanspraak heb je als je met zijn tweeen bent.

 • @ Tom

  Jammer, je hebt me niet goed begrepen. Ligt dit aan mij ?

  Ik zei niet dat je alleen achter vrouwen moet zitten die achter jou aan zitten. Een vrouw die zonder iets te doen achter jou aan zit zou trouwens al vrij uniek zijn.

  Hoe ik het wel bedoelde gaf je min of meer zelf aan.

  Wie leidt er, wie heeft de macht ? Als het antwoord op deze vraag (bv. door achter haar aan te zitten): “de vrouw” is dan mag je je klaar maken om een afwijzing te incasseren.

  Een vrouw die niet achter jou aanloopt kan je prima veroveren. JUIST DOOR NIET TE WACHTEN ZORG JE ERVOOR DAT ZE ACHTER JOU AAN ZIT.

  Als jij ervoor gezorgd hebt dat de rollen omgedraaid zijn: Zij loopt (door jouw toedoen) achter jou aan, dan zit je naar mijn mening goed.

  @ Maarten

  Je hebt gelijk, maar wat die club/danscafé betreft heb ik niet echt groot succes. Vrouwen zijn wel eens in een flirterige bui in een club/danscafé en daardoor kreeg ik al snel een goed gevoel: “Waauw wat gaat het hier gemakkelijk !!! ” Even “hallo” zeggen, en je bent vertrokken…
  Toch heb ik die mening moeten herzien omdat ik gemerkt heb dat het contact wel vlotter gaat, maar ook oppervlakkiger.
  Het is leuk, maar voor mij levert het weinig concreet succes op.

 • “Wie leidt er, wie heeft de macht?” en het wie-loopt-achter-wie-vraagstuk:

  Door te veronderstellen dat je de leiding hebt kan je gemakkelijker Veroveren. Proberen het antwoord te vinden op de vraag hoe de rollen zijn verdeeld en wie de macht heeft, maakt dat zowel jij als de vrouw(en) veel moeilijker in de flow komen.

  Je kracht wat betreft Veroveren, liefde en seks zit NIET in het denken…

 • @ Victor

  In de veronderstelling dat er TE veel wordt nagedacht, heb je volledig gelijk. Je blijft denken zonder dat je iets doet. (wat ik vroeger zeker deed)
  Je gesofisticeerd alarmsysteem op het woord “denken” staat (waarschijnlijk terecht) gevoelig afgesteld.

  Misschien is het fout om het “denken” te noemen en zou ik het beter “de ogen open houden” noemen.

  Soms flirt je maar, blijf je flirten,…tot jullie afscheid nemen (soms zelfs met een goed gevoel) en nooit meer bellen. Bel jij haar, dan wimpelt ze jou af met een smoes.

  Typisch het scenario voor een man die zich blind stort op een vrouw, en de leiding volledig bij haar legt…

  Even een bedenking maken (letten op eventuele signalen) of jij je niet al te veel door haar laat leiden kan daarom soms handig zijn. BELANGRIJK: De nadruk ligt op “even” en daar laat ik me soms ook nog door doen.

  Jij trok al onmiddellijk aan de alarmbel 🙂

  En dan heb je jou nog niet beziggehouden met het “wie-loopt-achter-wie-vraagstuk” dat zoals je zelf aangeeft ook geen zin heeft om daaraan te denken. Je zou zelfs nog een hele hoop andere vraagstukken kunnen ontleden wat de boel helemaal fout maakt.

  Veronderstellen dat je de leiding hebt is goed, maar is een veronderstelling voldoende ?? Als je op een vrouw afstapt moet je gewoon de leiding hebben of zij loopt onmiddellijk door.

 • Laatst kreeg ik feedback over hoe mijn uitstraling was 😀
  als ik vrouwen aanspreek dan leg ik heel makkelijk een hand op de schouder of rug. Dat doe ik al vrij snel als ik mensen aardig vind. Vrouwen vinden dat wel prettig maar als ze zien dat je dat bij iedereen doet is het beeld gelijk weer anders. F.ck hij doet het bij iedereen 😀
  En nu over die glimlach, dat glimlachen gebeurt echt veel. dus ik denk dat zit wel kits. Hoor ik dat het er meestal op lijk of ik ze iets “uitlach” haha, en ik heb eigenlijk geen zin om mijn lach te veranderen. want ik lach ook niet uit maar heb gwoon lol.
  En dat ik een beetje uitstraal of ik sex wil. En iedere keer dat er wat gebeurt dan zeggen de vrouwen. Ik heb je verkeerd ingeschat 😀

  Wat vinden jullie?, klinkt dit als iemand die te graag wil en moet ik dit veranderen voor meer suc6/

 • @ Wilco,

  Echt leuk, Ik loop tegen het zelfde probleem aan.

  Een hand op iemand’s schouder of rug kan juist erg goed werken zodat de verovering nog vlotter gaat. Haar zoenen wordt uiteindelijk veel makkelijker omdat ze al gewend is aan jou aanrakingen. En dat je het bij veel mensen doet betekend dat je geen onderscheid ziet in haar of iemand anders; je bent hartelijk tegen iedereen.

  Maar pas wel op, het kan zijn dat ze je hand van haar schouder of rug af wil hebben omdat ze je nog niet goed genoeg kent, daarom zijn non-chalante aanrakingen in het begin een stuk beter. Maar als je haar wilt leiden naar de overkant van de straat, dan mag je dat gerust met je hand op haar rug doen.

  Daar komt ie, die vervelende lach die je niet in kan houden.
  Het is voor mij nog maar de vraag om je hem wel in moet houden. Ik zou zeggen van niet, vrouwen zijn er juist gek op !

  En juist wanneer ik mijn lach probeer in te houden, dan straal ik een beetje twijfel uit en DAT is de reden waarom vrouwen er soms slecht op reageren. Ik denk dan misschien net zoals jou, dat ze me kan lezen, en dat ze ziet dat ik seks wil. Nee flauwekul! en al was het geen flauwekul, het is supergezond dat jij je seksueel aangetrokken voelt door haar; voor haar juist eerder een compliment. Weet dat als je lacht zonder je zorgen te maken om wat zij denkt, dat je dan een super speelse en flirtende contact kunt hebben van nature.

  Ik beperk mijn natuurlijke lach niet meer. Wanneer ik wil lachen, dan lach ik 😀
  Geniet.

 • Hoe weet je of een meisje of een groepje meisjes interesse heeft in jou ipv in de vriend(en) naast je? En dan bedoel ik natuurlijk non-verbaal. Ik weet nooit of ze naar mij kijken, er voor mij staan of voor de vriend(en) naast me.

 • @ Victor

  Ik ben niet iemand die op een meisje afstapt zonder dat zij ook maar een enkel ‘signaal’ aan mij heeft gegeven. Maar ik moet uit jouw antwoord concluderen dat je nooit kan zien als je met een groepje jongens staat of het groepje meisjes naast jullie groepje interesse in jouw heeft of in de ander? Zucht…. waren vrouwen maar duidelijker 🙂

 • @ Maarten

  Als ik jouw was zou ik toch eens proberen op een vrouw aftestappen waarmee je nog geen enkel oogcontact hebt gehad, je zult versteld staan van de reactie!
  Als je al oogcontact hebt gehad is ze er op voorbereid dat je haar gaat aanspreken of eigenlijk wacht je op haar toestemming om haar aantespreken. Probeer eens een vrouw aan te spreken die jouw niet eens gezien heeft,wees spontaan en vrolijk en je zal bijna altijd een positieve reactie krijgen want wie is die man die mij durft aan te spreken zomaar zonder aanleiding… Echt je hebt zo het meeste succes ipv te wachten op haar toestemming om haar aan te spreken.

  Expirimenteer…

 • @ Mark

  De kans op een afwijzing is dan zo groot. Tuurlijk hoeft dat een keertje geen probleem te zijn maar op een gegeven moment ga je je alleen maar klote voelen.

  1 of 2 van de 10 zal wel toehappen en het waarderen en wie weet onstaat er iets. Tot nu toe bleef ik me alleen richten op de meisjes die mij non-verbale signalen gaven. Maar om die op te vangen als je in een groepje ben vind ik altijd lastig.

  Beter een blauwtje lopen dan een groentje blijven zegt men altijd. Misschien moet ik me maar eens over de blauwtjes heen zetten.

 • @ Maarten

  “De kans op afwijzing is zo groot” deze kans valt of staat met je geloof in deze kans en de intentie waarmee je haar aanspreekt. De kansen zijn net zo groot als wanneer je al oogcontact hebt gehad, of net zo klein het is maar net hoe je het bekijkt. Overvloedconcept…!
  Ga voor een leuk spontaan gesprek en je hebt het..! Dit is al een hele boost voor je zelfvertrouwen en je kan haar meteen filteren. Niet iedere vrouw is zo leuk als ze lijkt vergeet dat niet. Net als dat jij geen “blauwtje” loopt maar zij een geweldige kans mist.
  Haal je schouders op en denk bij jezelf ” je mist een geweldige kans, zie nog maar eens zo’n fantastische gozer als ik te vinden,die vind je niet!”

  Overvloedconcept. Zeer belangrijk, werk eraan….

 • Zomaar een vraagje,

  Het valt me op dat de laatste blogs vervelende zaken benadrukken. Natuurlijk heeft iedereen ervaring of moeite met bepaalde zaken. Ik lees ze bijna niet meer omdat het bijna niet relevant voor me is. Nu was mijn vraag:

  Victor, zou je weer eens blog kunnen plaatsen die positieve zaken uit het leven benadrukt en waar leuke herinneringen opgedaan kunnen worden? Zo een blog die je het liefst 5 keer leest omdat je er lekker door voelt.

  Greetz Wilco, enjoy deze dagen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *