Dating tipsDating tips voor mannen… Wil jij deze ook ontvangen, gratis?

Dat komt dan erg goed uit, want vandaan lanceer ik met trots:

Do’s en don’ts van het daten

Hier kun je je meteen inschrijven voor de vele dating-video’s:

http://www.EersteDate.com/dating-tips/

Je krijgt dan de komende weken diverse do’s en don’ts op video, helemaal gratis. Zo ontdek je wat je absoluut wel en niet moet doen tijdens de dates (afspraakjes!)

Zoals je merkt, ik heb mijn best gedaan om de dating-video’s kort en krachtig te houden. Je kunt ze dus snel doornemen wanneer het jou uitkomt.

Veel succes en plezier met het ‘daten’,

Victor Verlon
http://www.EersteDate.com/dating-tips/

Gerelateerd:

 • Hoe de friendzone vermijden? (15)
  Een tijd geleden heb ik een video uitgebracht over de friendzone en hoe je daaruit kunt ontsnappen. Ontsnappen is mooi, maar volledig de friendzone vermijden is natuurlijk beter! Afgelopen week heeft bloglezer Ed een reactie […]
 • Als Eerste Date naar de Bioscoop? (9)
  Als eerste date naar de bioscoop? Altijd handig op een paar praktische dating tips te ontvangen zodat de date beter verloopt. De meeste vrijgezelle mannen en vrouwen hebben het liefst een bioscoopdate als eerste afspraakje. […]
 • 10 Gevaarlijke dont’s voor de eerste date (6)
  Eerste date? Natuurlijk wil je handige tips voor het eerste afspraakje. Maar het is óók belangrijk om te weten wat je vooral niet moet doen tijdens het daten. Toch? Mooi, want te vaak ontvang ik nog e-mail van mannen die al […]
 • Eerste Afspraakje – Tips voor de Eerste Date (223)
  Binnenkort het eerste afspraakje? Vandaag krijg je 3 belangrijke 1ste date tips voor meer plezier en succes. Dit komt aan bod op deze pagina: Eerst haak ik in op een vraag van een cursist over dating. Vervolgens kaart […]
Dating tips voor mannen (gratis)
Trefwoorden:

10 reacties op “Dating tips voor mannen (gratis)

 • @ H1,

  Graag gedaan! Na inschrijven heb je meteen toegang tot de gratis do’s en don’ts van het daten. En wil je veel meer, kun je ook het programma Eerste Date Geheimen aanschaffen. Aanrader…

 • Ik heb me al ingeschreven ervoor, de tips zijn altijd wel meegenomen. Om direct de eerste date geheimen te volgen zie ik nog niet zitten. recent heb ik nog de superminnaarcursus aangeschaft, om meer beeld te krijgen van vrouwen bij seksualiteit. Eerst andere zaken overwinnen alvorens aan het afspreken te gaan.

 • Ik heb een groot probleem. Ik heb een leuk meisje leren kennen en vanaf het 6e afspraakje hebben we meermaals gekust. Het volgende afspraakje vroeg ze zelf om een kus. Dus het liep allemaal goed. De volgende 3 afspraakjes hebben nog gekust, ma de laatste 2 keer hebben we elkaar niet lang gezien, want ik heb haar toen naar haar werk gevoerd. Ik had toevallig tegen een collega gezegd dat ik een meisje leerde kennen en hij vroeg haar naam. Hij kende haar. De volgende dag wist heel de firma ervan. Mijn collega zijn nicht heeft in dezelfde klas gezeten. Dat meisje ging op een avond naar een quiz met die nicht en mijn collega was daar ook. Hij ging er naar toe en zei tegen zijn nicht: wie is….? Ze antwoorde: zij. Waarom? ah ze verkeerd met mijn collega. Ah daar weten we niets van. Heb je al gepoept zei hij (wat grof is en dat doe je nie) nee hij is gewoon een vriend was haar antwoord, ma ze werd zo rood als een tomaat van schaamte. WAAROM EROVER LIEGEN?

  De volgende dag stuurden we terug heel wat berichtjes naar elkaar. Dus ik dacht…geen vuiltje aan de lucht, ma s’avonds vroeg ik of ze zondag wou afspreken, ma kreeg geen antwoord. Een paar uur later stuurde ze naar me, ma geen antwoord op mijn vraag. Ik vroeg nogmaals of ze zondag plannen had, ma kreeg weer geen antwoord. Een uur later stuurde ik of er iets was, want da was nie haar gewoonte. dan pas antwoorde ze: sorry ik voel me nie goe. Zondag ga ik waarschijnlijk naar mijn oma. nu blijkt dat ze met een vriendin ergens naar toe is. Ik heb het gevoel dat ze nie meer wilt afspreken. Ik heb dat haar ook gezegd en ze antwoorde das nie waar. Ik heb het haar vrijdag 2 keer gevraagd of ze wou afspreken. Ja ma na de eerste keer was ik vergeten terug te sturen. Volgens mij liegt ze. Wat is jullie vermoeden? Ik ben radeloos en heb een slecht gevoel!
  WIE KAN ER MIJ HELPEN???

 • @ Steven,

  Dit is niet goed gegaan. Het belangrijkste: zij heeft het gevoel dat er geen privacy is; dat jij over haar spreekt met collega’s.

  En de manier waarop jouw collega vroeg of jullie al gepoept (geneukt) hadden, is haar hoogstwaarschijnlijk helemaal niet goed gevallen. Ze heeft misschien zelfs de indruk gekregen dat je alleen maar wil poepen. Dat kan een grote teleurstelling voor haar zijn.

  Kan jij niets aan doen, dat je collega zo bot is en met andermans zaken bemoeit. Je kunt er wel voor zorgen dat hij niet op de hoogte is van jouw liefdesleven. Dus NOOIT meer met deze of een andere collega spreken over een vrouw die je ontmoet.

  Je zei:
  “De volgende dag stuurden we terug heel wat berichtjes naar elkaar. Dus ik dacht, geen vuiltje aan de lucht”

  Nee, je had het onderwerp moeten aansnijden en haar moeten geruststellen op een luchtige manier. Voorbeeld: Ze mag weten dat hij nauwelijks iets wist van jullie samenzijn. En dat het een vervelende, botte bemoeial is. En dat je nooit meer tegen iemand zal zeggen dat je een interessante vrouw hebt ontmoet.

  Dat kan al genoeg zijn. En zo niet, dan merk je dat aan haar reacties…

  Het lijkt erop dat het nu te laat is. Vooral omdat je haar vervolgens onder druk hebt gezet.

  Citaat:
  “Dan pas antwoordde ze: sorry ik voel me niet goed. Zondag ga ik waarschijnlijk naar mijn oma.”

  Dit was het moment om haar te ondersteunen. Ze is eerlijk, ze voelt zich niet goed. Je weet niet waarom, maar de reden is secundair.

  Geef aan dat je hoopt dat ze zich gauw beter voelt en dat als je iets kan doen, je voor haar klaarstaat. Misschien kun je een soepje brengen? Of kun je iets anders doen?

  Dus stel je empathisch op (mentaliteitskenmerk 6 van de VrouwVeroveraar, zie mijn E-coachsysteem), en jaag niet op een volgend afspraakje. Zo wordt ze zich bewust van het feit dat jij NIET bot en brutaal bent of alleen maar op poepen uit bent. Je geeft om haar, mag wel na zoveel afspraakjes!

  Je zei:
  “Ik heb het gevoel dat ze niet meer wilt afspreken. Ik heb dat haar ook gezegd en ze antwoordde: das niet waar.”

  Jouw opmerking legt een onprettige druk op haar. Ze moet ontkennen dat ze je niet meer wil zien. Maakt niet uit of dat waar is of niet, het is onprettig voor haar.

  Je zei:
  “Nu blijkt dat ze met een vriendin ergens naar toe is.”

  Ze gaf aan dat ze zondag ‘waarschijnlijk’ naar oma ging. Daarbij, wat zij doet in haar vrije tijd en of ze dat met jou wilt delen, is haar keuze.

  Samengevat: schaarste-gedrag! Doe daar zo snel mogelijk wat aan… (Zie mijn E-coachsysteem.)

 • Antwoord op je vraag:

  “nee hij is gewoon een vriend was haar antwoord, ma ze werd zo rood als een tomaat van schaamte.

  Waarom erover liegen?”

  Omdat het die collega NIETS aangaat.

  Ik krijg de indruk dat je het belang van discreet zijn onderschat Onthoud dat dat heel belangrijk is voor het Veroveren van vrouwen. Net als een aantal andere zaken. (Verovermentaliteit, vuistregels…)

  Meer inzicht krijgen is noodzakelijk om dit nog te redden. Ik wens je veel sterkte!

 • HOE KAN IK DAT NOG REDDEN?
  want ik geef veel om haar. Wil het graag uitpraten,maja als ze nie wilt afspreken :s MSS BELLEN? Die collega weet eig ook niets, behalve dat ze naar die school ging en dat ik haar naar haar werk voerde, ma da was blijkbaar al teveel. Dit ga ik zeker nooit meer zeggen tegen een collega, ik heb dit verteld op een moment dat ik echt blij was, omdat ik haar echt graag heb. Ik wou dat onderwerp zeker nog bespreken, ma via persoonlijk contact. Dan kan je zeker goed haar reactie zien. Dacht dat dit het beste was, ma helaas niet waar

 • tis nu een weekje later en had vrijdagavond met haar afgesproken om bij haar thuis een filmpje te zien. Gedurende de film waren we wat afstandelijk (nog geen aanraking en kus) ma na de film gaf ik haar een kus op de wang en dan nog eentje ma dan dichter bij de mond en dan een natte kus. Die avond hebben we ook nog gesproken over wat mijn collega zoal had gezegd, ma da trekt ze zich allemaal nie aan zei ze. Later op de avond legde ik mijn kop op haar schouders. Het werd laat en ik ga u nu buitengooien zei ze als grap. bij het naar buiten gaan gaven we elkaar nog een intense tongkus. Ik vond het tof zei ik. Ze bleef aan de deuropening staan om me uit te wuiven.
  De dag nadien stuurde ik naar haar: goed geslapen? ja, ze ik heb goed geslapen. Ze vroeg niet of ik goed had geslapen. Wat niet haar gewoonte was, want normaal stuurde ze altij eerst. Ik zag haar op facebook zitten. Dus sprak haar aan, ma ze was kort van antwoord. Die dag heeft ze niet uit haar eigen naar me gestuurd. Wat ze normaal altij doet. Ik zag haar s’avonds online op twoo zitten, een datesite. Wat ik raar vind en op haar profiel staat vrijgezel. Bij mij staat dat eig ook nog zo vermeld. Dus das nie zo erg. Ik stuurde naar haar ik heb je nog nie gehoord. ja sorry beetje druk met mijn nieuwe GSM denk ik. Wat eig zever is want ik had haar op die site online gezien en op facebook, ma daar sprak ze me ook nie aan. Overdag had ik naar haar ook gestuurd van: doeme toch, ik ga afzien als ik je 3 weken je nie zie. Ze antwoorde: hehe. Bij het naar bed gaan stuurde ze slaapwel. Zo vroeg antwoorde ik. mja kzit ier toch maar alleen. aah ik dacht dat uw maten vanavond bij u kwamen. Waarom had je met mij nie afgesproken. Ik hou u graag gezelschap. Hehe ja sorry ik dacht da je ook weg ging gaan met vrienden. Mijn antwoord: ah dat kon idd, ma nooit twijfelen om te vragen é :p heb je graag. Slaapwel schatje x. Ik kreeg geen antwoord meer terug. WAT DOE IK VERKEERD? Ik heb het gevoel terug dat haar interesse weg is of dat ze twijfelt. ZEG IK TE VROEG SCHATJE TEGEN HAAR? MSS MOET IK MEER AFSTAND NEMEN? Wat nie tof is, want ik heb gevoelens voor haar.

  Je moet weten eerst was ik nie geinteresseerd, ma zij wel. Ze gaf haar nummer..ik ging er nie op in. Ze vroeg mijn nummer, vroeg veel om af te spreken, ze nam initiatief om altij eerst te sturen en vele berichtjes, ze vertelde een groot geheim over haar wat veel mensen niet weten over haar. Waarom zou ze me dat vertellen als ze niet iets met me wil beginnen? WAAROM WILT ZE VOOR HAAR VRIENDEN VERZWIJGEN DAT WE IETS HEBBEN EN MAG IK NIE MEEGAAN MET HEN? is dat mss nog allemaal te vroeg. Ik ken ze 6 weken. ZOU IK VRAGEN OM IETS TE GAAN DRINKEN OM EROVER TE PRATEN?

  Hopelijk kan je me helpen deze vele vragen te beantwoorden!!! Het zou echt welkom zijn.

  1. @ Steven,

   Er is zoveel te zeggen over deze situatie, over haar en over jou. Ik zou er een compleet hoofdstuk over kunnen schrijven, maar ik heb een compleet E-coachsysteem ontwikkeld om onder andere mannen zoals jij te ondersteunen.

   Want feit blijft dat je meer inzicht nodig hebt. Je vertoont schaarste-gedrag, een upgrade van je mentaliteit is noodzakelijk.

   Klik hier.

   Sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *