Flirten met VrouwenGoed flirten als begin van het vrouwen versieren is het halve werk. Daarom is het belangrijk om het flirten je zo goed mogelijk eigen te maken.

De drie volgende flirttips in dit mannenblog zijn een goede basis voor het flirten, gebruik ze dus vandaag nog.

Flirttip #1. Stel je open voor haar

Deze eerste flirttip lijkt misschien een vanzelfsprekendheid, maar dat mag het niet zijn. Genoeg mannen maken onvoldoende tijd en ruimte vrij voor hun liefdesleven.

Ze vullen het leven bijvoorbeeld met te veel (over)werken of niet-sociale hobby’s. Natuurlijk is het verlangen naar vrouwen daar, maar onbewust hebben ze zich niet echt opengesteld voor een nieuwe liefde.

Als je geen ruimte in je leven vrij hebt gemaakt voor een vrouw, dan gaat dat ten koste van de aantrekkelijke lichaamstaal en je uitstraling. Vrouwen flirten minder met jou, ze merken al dan niet bewust je ‘onbeschikbaarheid’ feilloos op. De uitstraling van de man verderop is aantrekkelijker en daardoor valt hij meteen op. Hij heeft zich wel opengesteld!

Wat heb je te bieden aan een vrouw? Hoe vaak kan je afspreken en wat stel je je voor van het contact met haar? Door doelbewust de antwoorden te zoeken op deze vragen ga je vanzelf openstaan voor vrouwen…

Flirttip #2. Stel je ontspannen en speels op in je liefdesleven

Vrouwen verlangen naar spontaniteit en een vlotte, speelse interactie. Een te serieuze opstelling hindert daarom een leuke flirt. Sterker nog, perfectionisme of intellectualiseren werkt als gifpil voor een goed liefdesleven.

Wees in plaats daarvan vooral ontspannen en speels. Deze houding geeft vrouwen het gevoel van vrijblijvendheid en dat voelt lekker. Bij jou voelt ze zich beter dan bij andere mannen en dat bevordert het flirten.

Flirttip #3. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen

Door ervaring op te doen en experimenteren word je vanzelf een goede flirter. Het maakt me eigenlijk weinig uit in hoeverre je je flirtvaardigheden hebt ontwikkeld. Ga in ieder geval oefenen zodat je elke dag beter kunt flirten dan de dag ervoor…

Heb je leuke of minder leuke ervaringen met flirten? Plaats je reactie hieronder, ik wil het weten.

Gerelateerd:

 • 5 Gouden flirttips voor de vakantie (15)
  Tijd voor flirttips voor de vakantie, want de zomervakantie is weer in aantocht! In een ander blogartikel heb ik twee misvattingen over het Veroveren tijdens de vakantie uit de weg geruimd. Heb je dat artikel over het vinden […]
 • 3 Krachtige flirttips voor mannen (22)
  Flirten is belangrijk voor je liefdesleven. Hoe beter je flirt, hoe meer aantrekkingskracht je kunt uitoefenen. En hoe meer vrouwen je kunt ontmoeten en daten... Daarom vandaag 3 krachtige flirttips voor mannen! Pas ze toe en […]
 • Flirten – Waar Flirt jij het Liefst? (55)
  Update: het is niet meer mogelijk om de waar-flirt-jij-het-liefst-enquête in te vullen. Natuurlijk kan je nog wel je reactie plaatsen (al wordt deze niet meegerekend in de enquête). Sommige mannen blijven twijfelen. Kun […]
 • Communiceren met oogcontact (dat doe je altijd!) (44)
  Hoe communiceren met oogcontact? Graag geef ik belangrijke aanwijzingen aan de hand van een ingestuurde vraag. Talloze vragen ontvang ik over vrouwen versieren. Zowel vragen over specifieke situaties met een vrouw als de meer […]
3 Flirttips als basis van het flirten met vrouwen
Trefwoorden:             

45 reacties op “3 Flirttips als basis van het flirten met vrouwen

 • Hey Victor,

  Het ligt er ook aan hoe je jezelf op die dag voelt. Kijk, als ik me ontspannen voel durf ik met gemak vrouwen aan te spreken. Andere dagen heb ik daar geen behoefte aan.

  Als ik even ga wandelen bijv. dan begroet ik dames altijd. Meestal groeten ze terug en dat is best leuk. Maar ik flirt ook met meisjes aan de kassa. Soms glimlachen ze weleens en dat geeft me best een kick.

  Maar goed, ik zal graag op deze site iets over Internetdatingsites willen weten. Hoe jij daar tegenover staat. Zelf ben ik een tegenstander want ik vind dat de mensen het dagelijks leven als speelterrein moeten gebruiken. Op zoek gaan werkt averechts, het moet je pad kruisen. Misschien ben ik wel ouderwets, ik ben zeer benieuwd naar jou mening.

  Groet,

  Jefferson

 • @ Jefferson

  Bedankt voor je reactie. Humeur speelt inderdaad een belangrijke rol bij het flirten. En je doet het leuk met het begroeten; zo simpel kan het zijn.

  Ik zal zeker nog een keer over internet daten bloggen. Want je kunt via het internet leuke vrouwen ontmoeten als je weet hoe je het moet aanpakken. Je hoeft niet perse te zoeken, je kunt je ook slechts vindbaar maken.

  Maar ik ben het er mee eens dat het dagelijks leven ideaal is voor het flirten en Veroveren….

 • Hoi Victor,

  Flirten is het leukste wat er is. Van alle gesprekken die ik heb gehad met vrouwen, zijn alleen de leuke blijven hangen. De meest saaie gesprekken die ik heb gevoerd, kan ik me amper nog herinneren.

  Wanneer ik tijdens een gesprek een leuke flirt heb met een dame, geeft dat mij een zeer gelukkig en ontspannen gevoel. En onbewust voel ik me meer man dan ooit.

  Als ik eenmaal in de stemming ben kan ik de hele dag door flirten. Ook al is het soms totaal vrijblijvend, het is gewoon een lekker opkikkertje.

  Het idee dat ik ’s ochtends op sta, niet wetend wie ik die dag weer ga ontmoeten is niet minder dan het lekkere gevoel dat ik ’s avonds heb als ik de leuke flirts van die dag her-beleef.

  Nu alleen nog meer gaan oefenen met het doorzetten van de flirt: afspraakjes maken…

 • @ Matthijs.

  Dat je zo kunt genieten van het flirten maakt je al gauw tot een uitstekende flirter. Ik hoop dat je reactie andere mannen inspireert om ook meer te gaan flirten met vrouwen.

  Wat betreft het doorzetten van de flirt: maak er een gewoonte van om dames uit te nodigen voor een kop koffie. Gewoon doen. Als ze nee zegt geeft dat helemaal niets, toch? Veel plezier!

 • Misschien een stomme vraag, maar wanneer flirt je en wanner praat je gewoon met een meid. Ik flirt (volgens mij) wel, maar ik reaiiseer het me op dat moment niet. Klinkt misschien heel stom, maja ik vrrag het me toch af.

  Gr

 • @ Guan,

  Geen stomme vraag! Flirten zonder dat je ervan bewust bent kan juist erg sterk zijn.

  Als vrouwen met jou flirten, dan is de kans groot dat jij ook met hen flirt; flirten doe je samen.

  Kan je iets met dit antwoord?

 • Ja enigszins. Als ik me bewust ben van mijn eigen flirtgedrag en dat van de vrouw beter herken, dan heb ik een beter uitgangspunt voor eventuele vervolgstappen.

  Ik heb nu het volgende geval. Ik vind nu een meisje leuk. Heb het eerst verkeerd aangepakt door te veel aan dacht te geven, heb dat nu de afgelopen dagen (na 3 weken dat we elkaar weer zagen) anders aangepakt, door rond te lezen op dit blog en jouw E-cursus. Dus gespeeld met haar aandacht, niet te veel, niet te weinig (of zeg maar ik heb dat geprobeerd te doen). Toch zocht ze me wel op (ging ik de andere ruimte in, zij even later ook, tikte me aan, liet me wat zien, lokte een speels flessengevechtje met me uit). Andere mensen om ons heen vonden dat ze ook genoeg signalen uitstraalde dat ze me ook wel zag zitten. Iemand die ons beide nog nooit gezien had, dacht zelfs al dat we een koppel waren. Dus ik dacht ik zelf ook, dit zit wel goed. Maar enige verdere toenadering in de richting van een een zoen (nog niet echt de hoofdbeweging ofzo maar gewoon dichterbij gaan staan, de voorbereiding op zeg maar) resulteerde dus in meer aandacht. En dat kwam ik via via te horen, vond ze weer minder prettig.

  Als het haar gevraagd werd, door anderen dan, van: ” en wat denk je ervan, jij en Guan?” dan was het een nee. Maar zoals al aangegeven zei haar gedrag wat anders.

  Ik weet even niet precies wat ik moet doen, ik zie haar vanmiddag weer en misschien heeft een van jullie een goeie tip voor mij.

  Gr. Guan

 • @ Guan,

  Roddel en via-via-praat zijn geen betrouwbare informatiebron! Neem de opmerkingen van anderen over wat ze heeft gezegd dus NIET serieus; haar gedrag spreekt boekdelen.

  Nu niet opgeven, doorgaan met Veroveren. Hopelijk is deze reactie niet te laat, want als je bent gaan twijfelen dan kan ze werkelijk terughoudend worden.

 • Ok dat heb ik ook gedaan, ik ben verder gegaan met veroveren. Ik heb haar op een gegeven moment gezegd dat ik haar een kusje wou geven (toen we even alleen waren). Dat heeft ze afgewezen, en mijn respons van: “geef me dan een kusje”, werd ook met een mompelende nee beantwoord. Ik heb daarna heel normaal gedaan, alsof het me niets deed, en zij deed ook weer heel normaal tegen mij, niet terughoudend, niet negerend. Dus na dat ongemakkelijke moment, was het heel snel alweer normaal.

  Ik ben me alleen af aan het vragen wat ik nu moet doen ? Ze heeft mijn zoen afgewezen, voelde zich toen niet erg op haar gemak, maar deed dus al weer heel snel zoals eerder.

  Alvast bedankt,

  Gr Guan

 • oww even een aanvulling, wat betreft de info van andere. Ik merkte hetzelfde ook wel aan haar (ivm de toenadering van mijn kant, en dat ze zich daardoor iets minder op haar gemak voelde). Over het algemeen neem ik ook niet zomaar via via info aan.

  Gr Guan

 • Ik weet dat dit natuurlijk een speciefiek geval is, maar betekent deze fout nu dat het einde verhaal is ? Of kan ik het op een ander moment wel nog goed doen (/maken) ?

  Ik maak me dan ook nog druk om zaken als, wat als ze wegtrekt ? het niet op prijs stelt ? het niet wou achteraf ?

  Ik heb het waarschijnlijk dan over het hoofd gezien, of niet goed begrepen waar en hoe in de E-cursus dit vermeld staat (ik heb alle 7 lessen) ?

  Wat kan ik het beste doen ?

  Gr Guan

 • Hee Guan,

  Ik had op vakantie ook een leuk Limburgs meisje ontmoet. Hele tijd flirten. Er voorgaan.
  Het probleem was dat ze al een ander had, maar boeide me verder niet. Ik was in die zelfde week ook jarig. En die avond dat ik net 16 werd, had ik haar nog terug gebracht naar haar bungalow. We stonden daar nog ff te praten, en toen wou ik er voor gaan. Ze draaide der hoofd. Die hele dag ( op mijn verjaardag ) voelde ik me k*t, zij deed er nog heel normaal onder. Die avond zaten we met al onze vrienden mensen die daar nog meer op de camping zaten bij onze tent. Zij zat bij me op schoot, en van het een kwam het andere. Ik dacht van fock it , ik doe het gewoon. Toen, terwijl iedereen erbij zat kon het oppeens wel.

  Dus mijn advies is, laat het er niet bij zitten en blijf doorgaan. Misschien beleef je het zelfde wat mij die avond is gebeurt.

  Roxzor

 • Van de week zag ik een aantrekkelijk uitziende vrouw zitten van jaartje of 25 op terras, die zat daar met dr vriend, zelf was ik lekker aan het rondkijken beetje oogcontact zoeken met meerdere en lekker beetje “klieren” zoals wij dat noemen 😛
  Meid keek naar mij en keek haar echt vet ondeugend aan. Kreeg zij een rooie boei haha nog nie vaak gezien. Toen die vriend dat zag,, waren ze binnen 10 min weg.

  Ik kan de meeste oogcontactjes wel leuk houden nu. Levert leuke dingen op maar ook wel is meer spanning dan dat een goede veroveraar zou moeten hebben. Dan valt mijn spontaniteit van speelsheid een beetje weg. nie goed.

  En nog wat,,
  Victor, hoeveel boeken heb jij gelezen voordat je eigen E-boek uitkwam?
  aatjooo

 • Tja ik heb in het verleden erg veel geflirt, maar merk dat ik dit minder ga doen tijdens een relatie. Die verwachting heb ik eigenlijk ook van mijn vriendin.

  Ik vraag me alleen af of dit wel zo goed is. Het is natuurlijk nooit goed als je gedurende een relatie vele flirt, ik zie dit toch een beetje als de grens opzoeken en voor je het weet bezorgd het onbewuste proces voor een gevoel dat je een ander leuk gaat vinden.

  Wat is jullie mening daarin: Dus mijn stelling is: bouw het flirten af als je in een relatie zit?

 • @ Rob,

  Je bedoelt, je flirt minder met anderen wanneer je een vriendin hebt? Prima, dat gaat vanzelf en is niet erg. Al zou ik er zeker niet helemaal mee stoppen. Je kunt immers ook flirten met als doel om een leuk contact te hebben; zonder de intentie om te Veroveren.

  Natuurlijk is het heel belangrijk dat je lekker blijft flirten met je vriendin…

 • @ Guan

  Maak je nooit druk om de eerste zoen. Je kunt vaak aan het lichaamstaal van een vrouw zien dat ze je wilt zoenen.

  Stel je voor: ze vraag je op een verjaardag of ze ff met je kan praten onder vier ogen (ze wil al zoenen). Ze maakt een praatje met je en verwacht hierbij al dat het gaat gebeuren. Mooie gelegenheid voor jou om de spanning op te voeren… Streel hierbij haar hand, arm been whatever…

  Ga nu haar gezicht strelen… Zacht met je duim over haar mooie gezicht. Let op haar ogen… Speelt ze met haar ogen, daagt ze je uit? Zie je haar ogen naar je lippen hunkeren en vragen haar ogen in jouw ogen om een kus…

  Ga er voor, geloof me dit werkt zo ongelooflijk goed als je hier op letten gaat.

  Greetz

 • Ik heb een vriendin laten we zeggen S. We hebben nu sinds 2 weken. En zo’n jongen die ze de dag voordat ik haar gevraagd had ( middelbare school) had ze toen afgewezen.
  Maar hij staat nu echt de hele tijd met haar te flirten, dat vind ik echt zwaar vervelend. Maar ik denk als ik hem nou aanpak dan word S. boos, en dan is het misschien wel over tussen ons.

  Wat moet ik nou doen???

 • Heb aan jullie een vraag

  Verderop bij mij in het kantoor zit een hele leuke vrouw. Kan leuk met dr praten en ze heeft al een vriend. Alleen als ze langs loopt kijk ze heel de tijd en als we elkaar tegen komen kijk ze heel diep in me ogen aan. Vandaag tegen dr van joh je ziet er fleurig uit, speciale reden? Haar had ze ook anders dat viel me op. Ze keek me aan van wat zie je dan zoal.

  Zei je haar is anders dat match bij je kleding. Ze keek me weer zo diep aan en lachtte en zei ja me haar wou niet zitten.

  ik kan het niet thuis brengen wat ze nou doet, het is voor mij gevoel “vreemd”

 • Hi Victor,

  geweldige Post. Het enige waar ik tegenaan loop is hoe je ‘gesloten’ en ‘open’ lichaamstaal zou kunnen beschrijven. Ik loop van nature vrij rechtop en maak een zelfverzekerde indruk, tóch heb ik het idee dat ik vaak de indruk wek (naar buiten toe) dat ik niet open sta voor vrouwen, alhoewel ik het naar mijn gevoel wel ben.

  Alvast bedankt.

 • @ Alex,

  Het verschil tussen open en gesloten lichaamstaal is moeilijk te zeggen. Je straalt meer dan 100 signalen uit. Je hebt hier geen bewuste vat op. Een zelfverzekerde houding en een rechte rug bepalen niet alles. Het probleem speelt veel eerder. Je zegt dat je denkt een gelosten indruk toont, terwijl je voor jou gevoel wel open bent. Zoals Victor zegt vraag jezelf goed af:

  Waarom wek ik de indruk dat ik niet open sta voor vrouwen en waarom ben ik het naar mijn gevoel wel?

  Ongetwijfeld zullen er wat gevoelens/gedachten naar voor komen. Schrijf deze allemaal op en kijk wat je er aan kunt doen. Bekijk of het een belangrijk probleem is dat je moet oplossen of dat het een onbewust rem was.

  Effectiever voor jou. Je kunt ook gedetailleerd op de blog je opgeschreven gedachten bekend maken. Zo maak je kans de volgende keer beter advies te krijgen.

  Succes Maat!

 • @ Alex

  Lichaamstaal laat zien dat wat je voelt of denkt, niet altijd dat wat uit je mond komt. Ook al probeer je te verbergen dat je zenuwachtig bent, ga je nog met je vingers op tafel tikken of op je nagels bijten. 50% van de vrouwen kan aan jou lichaamstaal lezen hoe jij je voelt. Ik schrok er zelf van dat bijna alle mannen dat niet kunnen lezen of laat staan zichzelf kennen achter het uiterlijk van het gezicht. Als je je denkwijze weet aan te passen, zul je ook een andere uitstraling en lichaamstaal uitstralen…

 • Hey Roy. Alles goed? Ik zit te wachten op Victor’s mailtje. Jij ook?

  Dus je kantoorassistent flirt met je? Ik zou haar niet ontslaan :-p

  Nee. Zulke vrouwen kom je vaak genoeg tegen. Ze zijn mysterieus. Laat je toch niet misleiden. Ze is heus niet zo speciaal als ze overkomt. Genoeg vrouwen zijn graag mysterieus en kunnen het vooral bewust opbouwen…

  – Je ziet dat ze intresse in je heeft, maar ze loopt niet achter je aan.
  – Ze flirt seksueel met je terwijl ze een vriend heeft.
  – Ze maakt een onlogische opmerking over haar haren.

  Waarschijnlijk hebben deze gedachten je voor een raadsel geplaatst. en kun je haar niet goed plaatsen. Je blijft er aan denken, denken en denken.

  Kun je je voorstellen hoe het is als een vrouw JOU niet kan plaatsen. Leer van dit gevoel
  Ik zou nog even de laatste vuistregel doornemen of het juist extra goed te incasseren.
  Bedankt voor je ervaring.

  Tot gauw!

 • Wat me hier opvalt is dat in dit blogbericht geen werkwijze zit om te kunnen flirten. Hoe kan ik flirten? Hoe zorg ik ervoor dat ze interesse in me heeft? Wat zijn net de kernkwaliteiten om een succesvolle flirt te zijn? En hoe dat allemaal te oefenen?

  Het lijkt allemaal zo moeilijk, ik kan het amper begrijpen. Met de kennis van lichaamstaal in de achterhoofd kan je vrij snel als je wat veel geoefend hebt zoiets te herkennen. Ik zou begot niet weten wat allemaal belangrijk is om tot een succesvolle flirt te zijn.

  Voor de meeste zal flirten natuurlijk aanvoelen en al goed kunnen, maar die vaardigheid ontbreek mij net om zoiets te doen. Absoluut geen raad mee ondanks kennis van lichaamstaal op zak.

 • Bij mij op het werk is er een werkleider van 48 jaar die er nog best goed uitziet voor zijn leeftijd die ook graag mag flirten, hij is al meer dan 20 jaar getrouwd en heeft 2 volwassen kinderen.

  Nu viel het mij de laatste twee dagen erg veel op dat hij veel bij een medewerkster aan haar tafel hangt om een praatje te maken en dat zijn meestal seks getinte opmerkingen en vooral veel lol erbij waar soms ook andere collega’s bij zijn betrokken, het meisje dat zo rond de 30 jaar is vindt het maar al te leuk dat ze veel aandacht krijgt van hem, waarop een andere collega nog riep tegen de leidinggevende dat ze wel verliefd op hem is (ik weet alleen niet of ik dit serieus moet nemen aangezien ze vaker grappen maken onder elkaar), en later vervolgens hem nog eens in zijn kont kneep, vervolgens liep de leidinggevende gewoon weg met een glimlach. De volgende dag weer het precies hetzelfde verhaal waarop een andere collega zei, laat hem nou eens een keer, met andere woorden hij mag ook wel eens een jong ding versieren, vervolgens liep zie achter hem aan en hij zag dat en bleef lachend weglopen waarop zij zei: “waarom moet jij nou getrouwd zijn?” waarop de leidinggevende lachend niet op heeft gereageerd.

  Ik voelde me op dat moment niet lekker in mijn vel omdat ik zelf verliefd op hem ben geworden, maar dat een getrouwde man die ook nog eens leidinggevende is, zich zomaar in de kont laat knijpen en met een emotioneel meisje dat al niet lekker in haar vel zit, zit te flirten.

  De meeste mensen zullen dit misschien zien als iets onschuldigs, maar waar ligt de grens, gaat dit niet een keer uit de hand lopen als ze zo door gaan?, ik heb me er wel wat aan geërgerd maar misschien til ik iets te zwaar hier aan, het probleem is dat ik zelf verliefd ben geworden op hem, en omdat ik homo ben zal het nooit wederzijds zijn, en dat doet dubbel zo pijn omdat hij je niet ziet staan, en je wordt gewoon jaloers. Nu is het zo erg geworden, dat ik zelfs met mijn baan heb opgezegd, ik kan hem niet meer onder ogen zien. een onbeantwoorde liefde doet pijn.

  Wie herkent dit soort praktijken ook op de werkvloer?

 • Hoi Mark,

  Ik ken dit soort praktijken ook.
  Bij mij is het precies andersom.
  Ik ben een meisje en ik ben echt ontzettend gek op een mannelijke collega maar volgens mij is hij homo.
  Ik kan hem niet vergeten, ik vind het verdomde irritant!

 • Hoi Me,

  Beetje een late reactie, maar een onbeantwoorde liefde is nooit leuk, inmiddels ben ik weer terug om mijn werkplek, en heb veel dingen inmiddels geacepteerd zoals ze zijn, maar echt prettig is het niet, maar laatst hoorde ik hem nog zeggen dat zijn zoon haar ook wel leuk vond, maar dat hij zijn zoon er op wees, begin er maar niet aan waarop een andere werkleider zei, ze zal ook nooit mijn schoondochter worden, dus gelukkig weet hij dus wel waar zijn grenzen liggen.

  Nu een aantal maanden verder probeer ik hem ook gewoon te zien als een werkleider en niet meer dan dat, soms heb ik er nog moeite mee, maar gelukkig lukt het mij vrij goed om die dingen te negeren, vooral proberen hem te negeren is best lastig, omdat ik er zelf een rot gevoel bij heb na die tijd, want ik kan er niet tegen als hij geen sociaal praatje maakt met mij, maar wel met anderen.

  Maar nu merk ik dat hij mij ook volledig negeert de laatste paar dagen, dus ik ben wel klaar met hem en wil hem ook zoveel ontwijken, ik zal ook alleen nog maar het nodige tegen hem zeggen en maar ook niet, en maar hopen dat ik zo snel mogelijk een andere baan vindt.

  Ik hoop dat jij “Me” er ook inmiddels beter mee om kan gaan.

 • Hoi,

  Ik heb laatst iets meegemaakt en ik ben benieuwd naar jullie reacties. Ik ga de laatste tijd om met iemand waar ik voor m’n gevoel een klik mee heb. Er is chemie tussen ons en we gaan leuk met elkaar om. We raken elkaar ook vaak terloops aan. Laatst zat ik ergens aan tafel op een stoel met iemand te praten. Zij kwam erbij zitten op de leuning van mijn stoel, ze drukte me niet weg uit het gesprek maar kwam wel dichtbij me in de buurt. Ik interpreteerde het als een flirt-signaal. Ik kom de laatste tijd op goede ideeen als het aankomt op Veroveren, maar in dit geval wist ik niet zo goed hoe ik erop moest reageren. Iemand suggesties/tips?

  Rik

 • Rik,

  Mijn tip is gewoon accepteren dat je het niet zo goed wist. Wat is daar mis mee? Misschien was het wel een test van haar kant om te kijken of jij het gesprek waar je je in bevond á la minute zou onderbreken vanwege haar move en voelde jij dat ergens wel aan. Dan is niet-reageren misschien wel helemaal goed geweest en het beste wat je kon doen voor jezelf. Fijne kerstdagen!

 • Lichaamstaal he? dan maak ik geen kans tegen die vrouwen, ik had er altijd al moeite mee om niet zenuwachtig over te komen. maar als je ADD hebt en je in een discotheek bent dan, kun je je echt niet goed focussen.. ik heb besloten om daar ook niet meer heen te gaan.. Ik ga er sowieso voor de plezier heen, maar ik kan me toch niet echt amuseren, met die tering lawaai om me heen..Het enige wat 80% van die wijven wilt, is dat hun ego gestreken word.. meer niet..

  Ik heb het helemaal gehad met die bullshit over flirten enzo, zoveel fokking werk waar je geen moer voor terug krijgt.. Ik heb nog eerder mijn rijbewijs gehaald zonder 1 keer te zakken, ik kan eerder regendruppels in een regenstorm ontwijken, terwijl ik op mijn tenen loop… En ik ben bloedserieus,

  Dat ik afgekeurd word maakt niet zoveel uit, maar ik vind echt veel te veel bullshit dat je je op deze manier alleen kunt bewijzen dat je interessant bent..

 • @Synkie25

  Met ADD is het niet makkelijk, maar als je beter je best doet, lukt het wel, denk ik. Heb zelf trouwens ook ADD en ga nooit naar discotheken. Ik hou niet van drukte, veel mensen en flitsende lampjes en te harde muziek, daar word ik ongelukkig van.

  Snap wel dat je gefrustreerd bent, maar dat zal niet werken. Misschien probeer je het gewoon te veel? Of misschien ligt het aan iets anders?

 • @shadow
  Ik heb een enorme lijst aan dingen die ik super moeilijk vind, maar uiteindelijk slaag ik er toch in.. Behalve bij vrouwen.. Wat ik heel bizar vind..

  Ik krijg gewoon spontaan een blackout als het ware.. Ik vergeet dan wat ik van vrouwen geleerd hebt, en dan maak ik gewoon telkens fouten waar ik achteraf pas zie waar het mis ging..
  Het is gewoon veel te onnatuurlijk..

  Als ADD-er snap je wel dat je er beter vanaf komt, als je iets van te voren planned.
  Helaas gaat het met de vrouwen niet, omdat iedere situatie random is..
  “Improviseren kun je dus op je buik schrijven..

  Ik zal het maar eens overwegen om het wat rustiger aan te doen..

 • @ Synkie25

  aan je reactie is al te zien dat je een vreselijk slecht beeld hebt van vrouwen. logisch dat het flirten niet lukt, hoe wil je vrouwen verleiden als je ze eigenlijk haat?

 • @ Rik,

  Dat klinkt goed! Je hoeft niet altijd meteen te reageren. Zet jezelf niet onder druk.

  Heb je haar wel al uitgenodigd voor een afspraakje?

  @ Justathought,

  De vraag of het een test was of niet, doet er niet toe.

  http://www.aantrekkingskracht.com/testen-vrouwen-testen-mannen
  (Lees ook het vervolg.)

  @ Synkie25,

  Een discotheek is waarschijnlijk geen aanrader voor jou. Dat is niet erg, er zijn genoeg andere locaties waar je vrouwen kunt ontmoeten.

  Je zei:

  “Het enige wat 80% van die wijven wilt, is dat hun ego gestreken word.. meer niet..”

  Hoe weet je dat? Hangt er vanaf waar je uitgaat en hoe de avond is.

  Sowieso zijn het geen ‘wijven’…

  Je zei:

  “Ik heb het helemaal gehad met die bullshit over flirten enzo, zoveel fokking werk waar je geen moer voor terug krijgt”

  Daar wijs je meteen op het probleem: je wilt iets terug krijgen.

  Scoorgedrag, daar hebben de meeste vrouwen een hekel aan.

  Je hoeft je niet te bewijzen. Of anders gezegd, je bewijst jezelf door je niet te bewijzen.

  Je mentaliteit als man…

  Je zei ook:

  “Als ADD-er snap je wel dat je er beter vanaf komt, als je iets van te voren planned. Helaas gaat het met de vrouwen niet, omdat iedere situatie random is..”

  Dus komt het neer op je mentaliteit. En zoals M. al aangaf, een negatief beeld van vrouwen hebben stoot vrouwen af. (Naast het feit dat je per se wilt scoren).

  Kijk goed naar jezelf, blijf jezelf verbeteren. Vrouwen zijn veel leuker dan je denkt/ziet.

 • @ Victor,

  We raken elkaar wel veel aan en dergelijke. Heb haar nog niet gevraagd voor een afspraakje. We gaan wel een keer uiteten met een groepje waar zij ook bijhoort en ik kreeg de indruk dat ze dat wel zag zitten.

 • Hallo,

  Zou iemand mij een beetje kunnen adviseren? Ik sport al een tijd in de plaatselijke sportschool. En sinds 4 weken heb ik erg veel oogcontact met een mooie leuke meid. Afgelopen keer dat ik haar zag begon ze een klein beetje naar me te lachen, en toen ineens kwam ze naar me toe om te vragen of ik nog lang bezig was op dat fitness apparaat want zij wilde er mee aan de slag gaan. Ik was toevallig net klaar dus ik zei nee hoor jij kan erbij!

  Ik heb een beetje het idee dat ze me best een leuke gast vindt, dat merk ik gewoon een beetje aan haar lichaamstaal. Alleen ik zit met het probleem dat ik niet zo heel goed weet hoe ik haar tel nummer moet gaan vragen.

  Ik weet wel hoe het moet, maar het is een beetje een saaie bedoeling in de sportschool vind ik. Wat zou ik zoal tegen haar kunnen zeggen of vragen? Het doel is om uiteindelijk haar nummer te krijgen. Iets waar ik wel ervaring mee heb. Maar ik weet even niet zo goed hoe ik een leuke openingszin moet gaan starten. Volgens mij moet ik gewoon leuk gedag zeggen en daarna vragen of het een beetje wil lukken met haar oefeningen.

  Is dat wat? Of iemand nog beter of leukere suggesties? 🙂

 • Hoi,

  Wees gewoon lekker jezelf, met een positieve glimlach. Een praatje aanknopen kan altijd heel makkelijk, als je tenmiste eerst even gewoon in de inhoud van haar hersenen geïnteresseerd bent en niet alleen maar in haar lichaam. Haar sex appeal intimideert jou teveel, daarom durf je er niet op af te stappen. Of je bent niet echt super geïnteresseerd in een relatie, dat kan ook – maar dan kun je nog wel een paar weken of maanden lol hebben met elkaar, niet dan..
  Hey man, als ze al 4 weken naar je kijkt en naar je glimlacht, dan vindt ze je een interessante en sympathieke snuiter en heb je misschien wel de juiste “vibe” of persoonlijkheid voor haar. Of dat zo is, kun je achter komen door met haar te babbelen, gewoon zonder verplichtingen. Als het babbeltje leuk gaat en het klikt als vanzelf, dan kun je het echt ook wel met een glimlach tegen haar zeggen, dat ze je al een paar keer was opgevallen en/of dat je haar eigenlijk wel leuk vind. Als zij dan ook zoiets tegen jou zegt, dan kun je spontaan voorstellen of ze zin heeft om voor volgend weekend wat met je af te spreken om samen wat leuks te gaan doen. Snufje humor, snufje charme, snufje “wie maakt me wat” en de rest heel veel van jezelf. Het hoeft allemaal niet binnen 5 minuten “afgehandeld” te zijn en je hoeft het ook niet perfect te doen.’tis geen sollicitatiegesprek waar je je aardige maskertje moet opzetten om in de gunst te vallen: jij gaat gewoon effe checken of je háár wel leuk vind. Kom op man, ze kijkt al 4 weken naar je, hoeveel kans denk je nou te hebben om een pijnlijk blauwtje te lopen? En dan nog: so fokking what. Straks is ze het wachten zat en kijkt ze niet meer naar je om, omdat ze van je denkt dat je niks durft, zelfs niet nadat ze al 4 weken de rode loper voor je heeft uitgerold, lamzak. 😉

 • @Michello

  Je hebt gelijk, de signalen zijn overduidelijk aanwezig. Vanavond was ik weer naar de sportschool. Helaas heb ik haar niet gezien daar. Maar ik heb wel een tijdje staan ouwehoeren met een andere vrouw 😀 Ik ken haar van een feest waar ik pas ben geweest. Dus ik ben naar haar toe gegaan om een leuk gesprek mee te hebben. Ik zie haar volgende keer met sporten. Zo kan het het ook he 🙂

 • @ Rik,

  Prachtig! Ongeacht waar het afspraakje naartoe zal leiden: je bent flink vooruit gegaan!

  Ken je nog meer aantrekkelijke vrouwen? Regel afspraakjes met ze, zo krijg je de smaak te pakken…

 • Hoi Victor,
  ik werk al jaren in een supermarkt en kom geregeld eens een vrouw tegen waarvan ik wel meer zou willen weten dan of ze kaartjes of bonnetjes bij heeft.

  Soms na lang twijfelen (en in de geestesgezindheid dat ik me voel) lukt het wel om een leuk kort gesprek met één van die vrouwen aan te gaan, al noem ik dat niet flirten.
  Snel komt de vraag in me op of ze vrijgezel is of niet (heb je tips gelezen) maar daarvoor heb ik toch meestal de vraag in mijn hoofd: wat wil ze nou? En hoe kan ik nu vanuit dit gesprek of korte blik overgaan naar een afspraak of het verkrijgen van haar nummer..

  In het verleden gebeurde het wel eens dat dit lukte (afspreken) maar dan eerder door toeval, het initiatief van de vrouw en met behulp dingen zoals Facebook.. en sommige gevallen is het te laat wanneer ze me dan toch alleen maar zien als een ‘leuke jongen/man’.

  Tochwel jammer want achteraf vloek ik wel eens regelmatig als er bij een klein eerste contact (waar er word gelachen en even gepraat) met iemand dan niet meer overblijft dan de gedachte: ‘als ik ze volgende keer zie, dan spreek ik haar weer aan!!’ .. ‘natuurlijk .. als die volgende keer er komt…
  ergens denk ik zo: ‘je vraagt toch niet haar nummer bij het eerste contact, toch!?’ Ik ben ook niet iemand die zomaar ineens vrouwen hun nummer vragen…
  Of ben ik nu te onzeker/ te braaf/ te voorzichtig.? Ook al voel ik me niet zo op dat moment. 🙂

 • Kun je aan de producten niet zien of ze een man/vriend heeft of niet? Ik neem tenminste aan dat dingen als aftershave en dergelijke niet voor haarzelf zijn..

 • @ Jan

  probeer niet te vloeken na zon gesprek. zie in dat je al heel goed bezig bent. dit lijkt onbelangrijk, maar dat is het niet. negatieve gedachten maken je meer geremt bij de volgende keer dat je een vrouw aanspreekt. blijf jezelf motiveren zodat je steeds een stapje verder kan gaan.

  ik neem aan dat het je bijbaan is?
  ik werk zelf ook in een supermarkt en ik weet dat het erg moeilijk is om blijvend contact te leggen met klanten die zomaar voorbij komen. zijn er niet leuke vrouwelijke colegas op je werk? probeer anders eens meerdere bronnen aan te boren waar je makkelijker contact legt.

 • Hallo,
  ik ben verschillende keren wezen stappen met natuurlijk ook het doel van een meisje tegen te komen. Het probleem zit hem meestal gedeeltelijk in het contact leggen.
  Vaak als we uitgaan word er wel muziek gedraait en lopen er zat leuke dames rond.
  Ik val meestal wel aardig op als ik gek staar te doen op de dansvloer… Maar gek genoeg heb ik vrijwel nooit contact met een ‘vreemd’ meisje. Die keren dat ik contact met een meisje had, was het een gewoon praatje naar mijn idee… Hoe herken ik dat ze zo een apart figuur als ik leuk vind?? Hoe kan ik anders het makkelijkst zelf contact zoeken met een onbekend meisje… Hoe kan ik haar zover krijgen dat we bijvoorbeeld naar zoenen toe kan werken en dat zij dat dus ook wilt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *