Je probeert haar telefoonnumme te scoren, maar wat als een vrouw haar nummer niet wil geven, ook al leek ze wel geïnteresseerd? Een sportieve cursist die aan fitness doet, stelde deze vraag bij het artikel: zonder oogcontact vrouwen aanspreken:

Hallo iedereen,

Misschien gaat dit berichtje niet zozeer over oogcontact, maar echt heren, ik heb jullie hulp dringend nodig.

In de fitnesszaal stapte ik vandaag op een meisje af dat ik al een paar keer eerder daar had gezien en gesproken. Ik vroeg haar om wat te drinken in het weekend, ze zei dat ze bezoek had. Dus stelde ik voor het ander keer te doen, en vroeg haar nummer zodat ik haar dan kon bellen. Ze zei goed en knikte vrolijk.

Ik reuzeblij naar boven mijn telefoon halen, ben ik weer beneden kom ik een vriend tegen die me zeker 10 min aan de praat houdt. Op dat moment zie ik haar weggaan, ik gebaarde nog van wacht, en ze zei dag en liep gewoon verder… Dus paar tellen later, ging ik achter haar aan, op de trap stopte ik en toen ze mij zag moest ze lachen. Ik haalde mijn telefoon tevoorschijn haalde, en ze zei van: “Ja, mijn nummer is heel geheim. Dat kan ik niet geven. Ik geef je wel mijn emailadres, dan kan je me op Facebook toevoegen”

Wat! Op dat moment voelde ik me echt rot en dom, ik gaf aarzelend mijn telefoon aan haar zodat ze haar email kan intypen. Maar ze snapt er niks van, dus gaf ze het terug en las het voor. Ik, voor het eerst in m’n leven, trillend (waarschijnlijk door woede en ongeloof), haar universiteits-email(!) intypen. Dat verpestte mijn hele dag, ik weet niet wat ik nou met haar moet doen. Ongetwijfeld kom ik weer haar tegen tijdens het sporten, maar ik weet niet hoe ik mij moet opstellen na dit.

Alle nuttige tips zijn welkom,

Dank!

Adrian

Een teleurstelling die ik me kan voorstellen. Maar trek het je niet aan. Alles wat je meemaakt kunnen leuke anekdotes worden.

Voorbeeld. Ik weet nog goed dat ik het telefoonnummer van twee bloedmooie tweelingzusjes had geregeld op straat. Dat was fantastisch…

Totdat ik er later achterkwam dat het telefoonnummer niet klopte. Au, pijnlijk! Maar nu is het een favoriete anekdote die ik graag deel met vrienden en tijdens afspraakjes.

Een paar cursisten hebben gereageerd op je vraag:

 • Volgens Mick was je onvoldoende mysterieus en speels. En je hebt haar laten wachten en dat voelt als een afwijzing voor de vrouw. Toen ze weerstand bood verraadde je lichaamstaal je onzekerheid. Zoek geen contact meer met haar of eis excuses, want ze kwam ongeïnteresseerd en beledigend over. (Later komt Mick hierop terug.)
 • Volgens Stefan was ze speels en bezig met je te testen. Haar weerstand ontstond door het wachten en je onzekere gedrag. Blijf cool en geef het een tweede kans…
 • Volgens Barry was het beter geweest als je haar meteen met een pen en stuk papier haar nummer had laten noteren. Nu kwam je onervaren en onzeker over met vrouwen.

De discussie ging verder, zie de interessante reacties bij het zonder oogcontact-artikel… Wat vindt Victor Verlon hiervan? Morgen lees je mijn reactie…

Gerelateerd:

 • Ze geeft haar telefoonnummer niet? (vervolg) (33)
  Dit is het vervolg op het eerste deel; ze geeft haar telefoonnummer niet, oorzaak?, waarbij ik een vraag beantwoord van Adrian. Voor de duidelijkheid de belangrijkste feiten op een rij: Ze stond open voor je […]
 • Ruzie – Succes met Vrouwen door Ruzie? (19)
  Het laatste waar mannen aan denken is ruziën met de vrouw waarvan ze het hart willen Veroveren. Een vervelend conflict brengt de Verovering immers in gevaar... Toch kan een beetje ruzie geen kwaad, zo heeft een cursist […]
 • Facebook status geeft aan: ‘Heeft een relatie’ (11)
  Herken je deze Facebook status? 'Heeft een relatie'... Blijf lezen! Zoals je weet, ik waardeer het altijd wanneer er reacties bij mijn artikelen geplaatst worden. Bijvoorbeeld. Bij het artikel ‘Ben je single?’ heeft Synkie25 […]
 • Binnenkort Facebook dating! (Dit moet je weten…) (0)
  Nieuws! Niet zozeer over mij of deze aantrekkingskracht-site, al zijn er veranderingen gaande (het is je vast al opgevallen). Nee, over Facebook. Nou en? ... Laten we wel wezen. Het sociale netwerk is gigantisch populair. […]
Haar telefoonnummer scoren lukt niet… oorzaak?

10 reacties op “Haar telefoonnummer scoren lukt niet… oorzaak?

 • “Zoek geen contact meer met haar of eis excuses, want ze kwam ongeïnteresseerd en beledigend over” hier ben ik het niet echt mee eens, excuses eisen is niet wat je moet doen.

  “je hebt haar laten wachten en dat voelt als een afwijzing voor de vrouw” dat vind ik kloppen, wat je ook had kunnen doen is haar nummer vragen als je wegging je heb dan je tel bij je. Zo had je niet naar boven moeten gaan om je tel op te halen.

 • Ik blijf bij m’n standpunt. ik zal nooit over me heen laten lopen. Respect krijg je niet maar dat moet je verdienen. Dat hij fouten maakte, dat was duidelijk. Dat ik te snel m’n oordeel klaar had dat was ook duidelijk. Ik heb nog aan een vrouw gevraagd waarom ze eerst een kennismaking willen en naderhand binnen een tijdbestek van een paar minuten van gedachte veranderen.

  *hij kan iets beledigends zeggen
  *er is geen aantrekkingskracht tussen beide

  Of hij moet haar beledigd hebben op een bepaalde manier, heeft hij dat niet gedaan wordt hij zwaar afgerekend op een kracht waar je geen controle over hebt. Later verteld hij dat ze eigenlijk niet zat te wachten! Huh NIET te wachten? Ze was nog aan het sporten toen hij z’n gsm ging halen dus dat hij haar echt liet wachten is eigenlijk ook weer niet. Want ze was gewoon met iets bezig! Waar zit de fout dan? Of was ze toch gewoon een beetje bot.

 • @ Mick

  Ik begrijp niet zo goed waarom je zo nodig je gelijk moet halen, wat is er aan de hand? Als jij vindt dat ze bot was, prima!

  Naar mijn mening heeft hij haar te lang laten wachten door zich op te laten houden door een vriend, daar heeft hij blijkbaar zelf een probleem van gemaakt waardoor zijn houding niet meer dezelfde was als daarvoor. Nl speels, ontspannen en zelfverzekerd. Daar heeft ze nog speels op gereageerd “mijn nummer is super geheim”. In plaats van zelfverzekerd, ontspannen en speels is zijn hele houding veranderd in onzeker en gespannen… Hij trilt van ongeloof en woede. Weg overvloed concept, weg aantrekkingskracht….

  Als hij de raad van Victor opvolgt en gewoon weer een praatje gaat maken en zich de volgende keer niet zo makkelijk uit het veld laat slaan maakt hij nog steeds kans op dat drankje.

  Dat is mijn mening, als jij vindt dat ze gewoon bot was prima. Begrijp niet echt wat je dwars zit, ontspan en let it go…!

 • Laten we het gezellig houden…

  @ Mick

  Dat ze haar telefoonnummer niet gaf is toch geen zware afrekening?

  En misschien is ze inderdaad bot, onhandig, verlegen, vreemd, speels, uitdagend, ervaren, brutaal, arrogant of… we weten het niet. Maar misschien binnenkort wel. Adrian, update? Of misschien een andere vrouw ontmoet op de sportschool?

  @ Barry,

  Of zij maakt een kans op een drankje met Adrian 😉

 • Haha, wat een ophef!

  Inderdaad, zíj maakt een kans op een drankje met mij.. niet meer andersom!

  Lees de update bij het vervolg van dit artikel (deel 2) om te weten waarom! 😉

 • @Barry

  Ik hoef geen gelijk en niet iedereen hoeft het met me eens te zijn. Ben op mijn manier onverstoorbaar voor haar tests en het helpt me altijd erg goed. Deze blogs zijn er om ideeën te delen en niet om iemand onderuit te halen of te beledigen. Hopelijk begrijp je mijn kant van het verhaal? Wens je zeker veel succes met het veroveren met vrouwen en waardeer jouw manier van aanpakken 😉

 • @ Victor

  Ik heb ook m’n oprechte gelijk aan Barry gegeven, maar vond het verhaal nogal wazig in mijn ogen… Het gaat ook niet om het telefoonnummer dat ze niet zozeer gaf. Maar omdat Adrian de moeite nam voor een spontaan contact met een vrouw, maar zij ook gewoon had kunnen zeggen dat ze daar geen behoefte aan had. Ben er achter dat vrouwen dit gewoon niet op een subtiele manier aan de man willen brengen. Vind het erg spijtig dat ze dit op een neerslachtige manier deed dan een speelse manier. Maar zal de strijdbijl begraven over dit onderwerp 😉

  Succes

 • @ Mick

  Ik begrijp je wel, daar gaat het niet om. Ik ben alleen van mening dat je Adrian het verkeerde heb geadviseerd.

  De dame in kwestie reageerde juist wel speels! Dat jij door jouw eigen ervaringen dit niet vindt, is jouw mening. Daar heb ik helemaal geen problemen mee.

  Kijk en als je Adrian gaat vertellen dat ze fout is en weet ik wat allemaal nog meer, geef je Adrian het verkeerde idee. Dan denkt hij dat iedere vrouw die zo reageert fout is… Terwijl dit vaak de leukste vrouwen zijn als je goed op de speelse opmerking reageert. En een beetje moeite doen is nog nooit iemand dood van gegaan. Een beetje assertief meisje is wel zo prettig. We zitten tenslotte niet op een ja-knikker te wachten, ik tenminste niet!

  Maar goed, ik heb helemaal geen probleem met jouw mening, het viel me alleen op dat je nogal heftig reageerde terwijl dit naar mijn mening niet nodig was en ook niet echt strookte met je eerdere reacties, dus ik vroeg me af wat er aan de hand was…

  Even goede vrienden.

 • Haha oke het is goed! Ik zelf zat er ook naast, dat weet ik. Maar ja zal wel een ervaring zijn die ik eerder mee heb gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *