Sommige mannen vragen zich geregeld af of ze wel aantrekkelijk voor vrouwen zijn.

Ben ik wel knap genoeg? Zie ik er goed uit? Kunnen vrouwen mij werkelijk aantrekkelijk vinden? Bestaat er misschien een test om antwoord te krijgen op deze vragen?

Ze twijfelen teveel aan zichzelf, waardoor ze moeilijk kunnen flirten en vrouwen versieren. Net als deze bloglezer die via hier zijn verhaal heeft ingestuurd:

Beste Victor,

Na veel speuren op het internet, ben ik op jouw site terecht gekomen,heb hier en daar al wat gelezen, maar denk nog steeds dat ik het niet zal kunnen. Ik zit met een probleem, dat je waarschijnlijk al duizenden keren hebt gehoord.

Ik ben 26, nu al enkele jaren singel (!!) en hier komt het op neer: mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen staan op een laag pitje. Je kent dat wel “ik ben niet knap, niet slim genoeg, waarom zou zo een knap meisje interesse hebben in mij…” Op sexueel vlak is het ook al geleden van mijn laatste relatie, zelfs geen one-night stand, helemaal niets, zelfs nog geen intieme knuffel…

Bang om een meisje aan te spreken, wat moet ik zeggen, wat zal ze wel niet van mij denken…

Na al die eenzame jaren waarin ik me soms zo rot gevoeld heb, ben ik nu stapel verliefd geworden op een leuk meisje die in de supermarkt werkt, vanaf da eerste keer dat ze me aankeek was ik al verkocht, nu kan ik niet naar de winkel gaan of ik begin te zweten als ik haar zie, ze is zo fantastisch, mooie grote ogen, prachtige lach…

Soms denk ik wanneer ze naar me kijkt dat ze me misschien ook leuk vind, maar dan begint het weer “waarom zou zo een mooi meisje mij leuk vinden…” Ik wil het deze keer echt goed doen, ik wil niet zoveel mogelijk vrouwen scoren, maar gewoon die ene speciale, ik wil iets betekenen voor haar, zodat ze me ook graag heeft, een leuke date, en hopelijk later meer.

Ik heb nu enkel een beetje contact met haar via chat, maar het word dringend tijd dat ik haar eens begin aan te spreken, maar hoe, wanneer, waar…

Kan je me hiervoor enkele tips geven, of kan ik me ergens inschrijven?

Alvast bedankt, Groeten.

J. uit Oost-vlaanderen

Om te beginnen, je kunt je nu meteen inschrijven voor mijn gratis cursus. Klik hier: vrouw Veroveren. Vergroot je inzicht over vrouwen en krijg meer zelfvertrouwen…

Waarom je twijfelt over je aantrekkelijkheid

Wanneer je naar jezelf kijkt, dan bekijk je jezelf met mannenogen. Je hebt oog voor vrouwelijke schoonheid. En vanuit dat eenzijdige perspectief is het logisch dat je jezelf niet aantrekkelijk vindt.

Vrouwen bekijken jou vanuit een ander perspectief. Ze vinden andere zaken belangrijker dan jij, ze zijn gericht op andere schoonheidskenmerken. Dat hoef je niet helemaal te begrijpen, zolang je de verschillen tussen man en vrouw accepteert.

Pas het Overvloed-concept toe

In de derde les van mijn gratis cursus vrouw Veroveren ontdek je het Overvloed-concept. Deze toepassen heeft grote impact op je liefdesleven.

Veronderstel dat vrouwen jou aantrekkelijk vinden. Zo oefen je vanzelf meer aantrekkingskracht uit en heb je meer mogelijkheden om te Veroveren. Ook voor het vrouwen versieren in de supermarkt of het versieren via de chat.

En dan maakt het ook niet meer uit dat je alweer jaren vrijgezel bent. Niet erg, misschien zelfs positief omdat je een interessant leven voor jezelf hebt opgebouwd; onafhankelijkheid.

Kortom, schrijf je in voor de gratis cursus Veroveren. En een andere keer schrijf ik hoe je met je verliefdheid kunt omgaan.

Ik ontvang graag reacties onder dit artikel. Twijfel je ook aan jezelf? Of ben je hopeloos verliefd en vraag je je af hoe je het moet aanpakken? Reageren kan hieronder.

Gerelateerd:

 • Schaarste versus overvloed (29)
  Sommige vrouwen klagen dat mannen tegenwoordig geen ruggengraat meer hebben. Ze zijn van mening dat mannen te volgzaam zijn en iedere vraag beantwoorden met ja. Uiteraard zijn deze mannen saai, voorspelbaar; alles behalve […]
 • Vriendschap – Ze wil slechts Vriendschap? (deel 1) (9)
  Een vriendschap is waardevol. Vriendschappelijke contacten zijn belangrijk voor je psychische gezondheid, ze bieden praktische voordelen en maken het leven mooier. Maar wat als je een vrouw hebt ontmoet en het dreigt tรจ […]
 • Ruzie – Succes met Vrouwen door Ruzie? (19)
  Het laatste waar mannen aan denken is ruziรซn met de vrouw waarvan ze het hart willen Veroveren. Een vervelend conflict brengt de Verovering immers in gevaar... Toch kan een beetje ruzie geen kwaad, zo heeft een cursist […]
 • Goede humor waar vrouwen van houden (34)
  Goede humor is welkom uiteraard. Immers, vrouwen houden van lachen. Volgens een onderzoek uitgevoerd door โ€˜Survey AAPโ€™, blijken vrouwen gemiddeld 62 keer per dag te lachen, terwijl mannen gemiddeld maar 8 keer per dag […]
Aantrekkelijk – Ben ik Aantrekkelijk?

22 reacties op “Aantrekkelijk – Ben ik Aantrekkelijk?

 • Ik twijfel de laatste tijd minder en minder aan mijn eigen. Mijn ogen zijn opengegaan en als je overvloedconcept gebruikt hoef je geen zorgen te maken over je eigen. Je bent wie je bent, hoe je ook eruit ziet. Het gaat om die kleine details die een vrouw doen zweven. Bij me is dat een beetje inspelen op hun wereld. Lichte teasing over hun twijfels maakt ze letterlijk zot in positieve of negatieve zin.

  Wat is nu eens wil weten, wat maakt mannen juist nu interessant voor vrouwen? Dat je juist via hun ogen van vrouwen gaat bekijken, ik weet het niet. Oftewel sla ik iets helemaal belangrijks over in die lessen van u Victor.

 • @ Andy,

  Mooi! ๐Ÿ˜€

  Je hoeft niet zoals een vrouw naar jezelf te kijken; gaat moeilijk. Accepteer dat je niet alles aan jezelf kunt zien, en dat je daarom aantrekkelijker bent voor vrouwen dan je je kunt voorstellen.

  Wat maakt een man interessant voor vrouwen? Dat is bij iedere man anders. Je bent uniek. Leef vooral een vervuld leven, zoals ik aangeef in hoofdstuk 3 (Vuistregel #5) van mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen.

  Dat maakt je vanzelf veel interessanter…

 • Leuk artikel weer Victor,
  ik had ook vaak problemen met het aanspreken van vrouwen. Ik vind van mijn zelf wel dat ik een redelijk aantrekkelijke man ben, maar het grootste probleem was dat ik het moeilijk vond om een leuk gesprek op gang te houden. Maar door een beetje te observeren en te bepreken met andere mensen die er redelijk goed ik waren kwam ik tot de conclusie dat gesprekken helemaal negens om hoeven te gaan. Vrouwen vinden het juist leuk als gesprekken over de meest onzinnige dingen gaan (zeker in de kroeg of disco).

  Voorbeeld: Ik was pas in een leuke kroeg en sprak daar het eerste leuke meisje aan, nadat het gesprek een beetje op zijn einde liep en er een stilte dreigde te vallen vroeg ik haar: wat vind jij eigenlijk lekkerder, jam of pindakaas? Daar moest ze hard om lachen en het gesprek ging op een lachwekkende manier verder. Op het eind van de avond heb ik haar nummer gekregen en houden nu nog steeds contact.

  Ook vind ik het een goede tip uit het boek “breek het ijs” dat je als spontane jongen elke week iets nieuws moet proberen. Door dat te doen heb ik altijd mooie verhalen.

 • Hier ben ik weer,
  en het ziet er al wat beter uit dan mijn vorig schrijven!

  Ondertussen heb ik al wat contact met dat meisje, en na het bijeenschrapen van alle restjes moed,
  heb ik haar nummer gevraagd, weliswaar had ik net rubber benen op die moment, (bang voor de reactie) een beetje op een grappige manier gevraagd, ze kon er mee lachen, en heb naast een grappig antwoord en een lach, ook meteen, en zonder aarzeling haar nummer gekregen (!!) met als gevolg dat deze jongen, 2 dagen met een big smile heeft rondgelopen!

  Nu hebben we af en toe wat contact via sms, en kom ik haar ook af en toe tegen, en waar ik vroeger contact met haar moest zoeken, komt zij nu meestal zelf tot bij mij, dus allemaal wel positief! Maar de onzekerheid krijg ik niet uit mijn lijf, soms komen de twijfels terug boven, en vragen van “waarom wel” of “waarom zou ze”, terwijl ik toch al haar nummer gekregen heb…. Ik besef dat er veel werk aan de winkel is, en vooral dan aan mijzelf, en de manier waarop ik alles bekijk.

 • @ Richard,

  Goed dat je het aangeeft: Inhoudelijk hoeft het gesprek met een vrouw weinig voor te stellen. Veel belangrijker is het flirten, de speelsheid en het contact…

  Bedankt voor je reactie! Het is altijd leuk om te zien hoe cursisten meer succes krijgen door mijn E-boeken en producten!

  @ J.,

  Helaas weet ik niet wanneer en waar je een vorige reactie hebt geplaatst.

  Gefeliciteerd, je hebt een telefoonnummer gescoord ๐Ÿ˜€ Dat mag spannend zijn, zolang je doorzet.

  Advies: nodig haar uit om iets te gaan drinken. Houd het simpel.

  Wil me meer zelfvertrouwen krijgen? Zie mijn artikelen over zelfvertrouwen met vrouwen (meerdere artikelen).

  En voor het echte werk, download mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen.

 • Ik ben degene die het verhaal hier gestart is ,
  de 26jarige schrikschijter van een vrijgezel ๐Ÿ™‚

  Heb me ondertussen ook ingeschreven voor de cursus!
  Hopelijk kom ik zo te weten wat de Do’s en Dont’s zijn om er deze keer eens een leuke relatie van te maken,
  maar natuurlijk ook het belangrijkste, om eindelijk eens wat meer zelfvertrouwen te hebben…

  Ik kijk enorm uit naar de cursus!
  Alvast bedankt, groeten, J.

 • @ J., natuurlijk. De naam J. blijft niet echt hangen ๐Ÿ˜‰

  Veel plezier met mijn gratis E-cursus versieren. Dit weekend breng ik waarschijnlijk een vervolg uit over jouw situatie…

 • Nu ben ik zo genoeg aantrekkelijk dat ik letterlijk 2 verschillende afspraakjes heb, invloed van overvloedconcept doet echt veel + de combinatie van tevreden zijn van jezelf zonder enige invloed van twijfels. Nu met het speels aanpakken, je krijgt precies veel van gedaan. De grens niet gaan overschrijden werkt goed, maar ik moet nu eerst zien of ik het deftig zal aanpakken op die afspraakjes. de ene is normale afspraak en de andere is een sportieve afspraak. Dat is het voordeel als je veel aan sport doet, beinvloed wel het aantrekkingskracht enorm.

 • @Andy,

  Regelmatig sporten staat bij mij nu ook op de agenda, zo ga ik regelmatig lopen en fietsen,
  doet ook wel al veel, als je jezelf fit en gezond voelt, geeft dat meteen al een positiever gevoel!
  Zijzelf doet ook af en toe iets van sport, had al gedacht om eens samen iets te gaan doen,
  maar vraag me zo wat af of ik dan niet te snel ga…

  Heb ook helemaal geen flauw idee wat zij van de situatie denkt, als we contact hebben, gaat het altijd leuk,
  ze plaagt meestal een beetje maar komt altijd hรฉรฉl spontaan over, maar soms begint ze ook met een serieus gesprek, over de problemen op haar werk, en dan probeer ik natuurlijk zo goed mogelijk te luisteren! Als ik zo alles op een rijtje zet, zou ik echt kunnen zweren dat ze me graag heeft, en mss zelfs echt contact zoekt, soms zo kleine subtiele dingen, als ik zie dat ze bezig is, wil ik haar niet echt lastigvallen, maar als ik dan aan de kassa sta, komt ze zelf vragen van “ben je al weg…” of als ze word opgeroepen voor de kassa midden in een gesprek, zegt ze zelfs van bij haar aan de kassa te komen…

  Is allemaal toch redelijk positief, of loop ik te hard van stapel?

 • Korte update van me : de normale afspraak ben ik bij haar vriendschapzone terecht gekomen en de sportieve afspraak heeft ze dat afgelast. Dat eerste was totaal mijn fout, msnen is echt te gevaarlijk, een zeer domme fout. Msn is uit de boze, mijn ervaring. Hoedanook, ik ben onverstoorbaar gebleven, das het belangrijkste.

  @J
  Als ze over problemen van het werk geeft, kan een luisterd oor goed zijn maar besef het kan ook averechts werken, dat je in de vriendschapzone niet komt.
  Vanwat jij hier zegt dan is zij in u jou geintresseert, maak een afspraakje en je zal het wel weten hoe je echt ertegenover staat.

 • @Andy

  Binnenkort ga ik idd eens vragen om iets te gaan drinken, probeer haar nu ook wat minder aandacht te geven, om haar zeker niet te verstikken, nu zien hoe ze daar op reageert, en dan hopelijk zit ik binnenkort met haar ergens op een terrasje!

  Succes is natuurlijk niet verzekerd, want dit is tenslotte de eerste keer dat ik iemand probeer te versieren, met helemaal geen ervaring, en nog een heleboel negatieve gedachten die eerst moeten weggewerkt worden!
  Heb het allemaal wel al gerelativeerd, niet te wanhopig opzoek proberen zijn enzo, in de hoop dat ik daardoor toch wat spontaner kan overkomen wanneer ik iemand leer kennen.

 • Hallo allen,

  Ik wist zo even niet waar ik dit bericht moest plaatsen. Maar ik had dus al een tijdje een aantrekkelijke vrouw in mijn facebook staan en die heeft mij spontaan gewist. Hou zou dit komen? `Heb ik haar soms niet genoeg aandacht gegeven? We hadden heel erg leuk contact. Ik snap dit gewoon even niet… De laatste tijd had ik veel contact met andere vrouwen misschien dat het daar door komt….

 • @ robbert

  Ach staar je niet zo blind op haar. Leef in overvloed. De reden is niet helemaal duidelijk waarom ze je heeft gewist. Het kan zijn dat ze zich toch niet aangetrokken tot je voelt. Het kan ook dat je voor haar gevoel te imiterend en stalkerig overkwam in je eigen enthousiasme. Of ze heeft per ongeluk je gewist toen ze minder bekenden aan het wissen was. Stuur gewoon een nieuwe uitnodiging en vraag of ze je oprecht wilt zeggen waarom ze geen contact wil. Soms kan duidelijkheid wel fijn zijn om iets af te sluiten.

 • @ Mick

  Je hebt gelijk het boeit verder ook niet zo, geloof het of niet maar ik ben vandaag heel toevallig via mijn werk een hele leuke dame tegengekomen. Misschien zie ik haar morgen avond nog met stappen ๐Ÿ™‚ We hebben al wat afgesproken. ๐Ÿ™‚

 • Nu stel ik mijn eigen de vraag: “Waarom trek ik nu pas vrouwen aan die me wel bevallen?”
  Nu ontmoet ik de ene mooie verschijning na de andere, zonder er echt iets van moeite voor te doen.
  Ik flirt ook automatisch wanneer het me bevalt op een ontspannen, zelfverzekerde manier.
  Na een lange tijd van lijden eronder, is er plots een stuk succes die er op mijn pad ligt.
  Aantrekkingskracht, het is en blijft wel een raar beestje !

  1. Leuk om te horen dat je nu meer vrouwen aantrekt die je wel bevallen Andy ๐Ÿ˜€

   Is het werkelijk belangrijk om te weten waarom? De energie om dat antwoord te vinden op die vraag kun je beter gebruiken voor (bijvoorbeeld) het regelen van afspraakjes.

   Geniet van de aantrekkingskracht ๐Ÿ˜€

 • Regelen van afspraakjes, enkel als de dames in kwestie wel tijd hebben ervoor, dat lijkt een groot probleem te zijn. Los van af te spreken, mijn vermogen om te plagen is enorm groot en nu beheers ik dat in al zijn facetten. Ik ben nu erg aantrekkelijk door goede kledingkeuze en ik zie er ook meestal relaxed uit. Ik kan ook spelen met gelaatsuitdrukkingen, dit is best wel belangrijk als je iets meer wilt dan een flirt. Ik kan nu ook van een vrouw haar boos gezicht naar een lachend gezicht maken of toch naar een glimlach, dat heb ik dus al onder de knie. Momenteel met een dame bezig, keertje zien of zij eens wilt afspreken en dan zei ik nog wel hoe verder het draait.

  Over laatst, een treinrit terug huiswaarts, er zat een dame naast me, zij zette zich recht tegenover me op de treinbank. Ze was een een dikke boek aan het lezen, na een paar vragen te stellen ging het over een oorlogsdrama verhaal van 1914.
  Ik vroeg : Welke genre ben je aan het lezen?
  Zij : Dat is een oorlogsdrama van in 1914.
  ik: Amai, is dat verplichte lectuur voor je?
  zij: Nee, das is het niet.
  Ik: is dat niet gevaarlijk om met zulke genre te lezen op de trein?
  zij: (begint zich vermakelijk lichtjes te lachen) nee, dat valt best wel mee.
  ik: Wat is dat op de boekcover?
  zij: Dat is een rode oorlogsbloem uit die periode.
  ik : Hmmz, plant van de maand, de oorlogsbloem, straks ga jij heel jouw tuin gaan omsteken en er vol met oorlogbloemen zetten.
  zij : hahahahah

  Leuke korte flirt sessie van de week. Ik ga me niet dus afvragen waarom ik nu aantrekkelijk ben, ik weet het ondertussen wel. More relax, less doubting yourself.

  1. Dames die geen tijd hebben om af te spreken maken of onvoldoende tijd vrij voor een bevredigend liefdes- of seksleven. Of er was niet genoeg aantrekkingskracht.

   Los van af te spreken, mijn vermogen om te plagen is enorm groot en nu beheers ik dat in al zijn facetten.

   Dat is natuurlijk mooi. Al is speels plagen slechts een facet van de vele. Zelf een ervaring delen, haar aan de praat krijgen over zichzelf of een ervaring, cruciaal!

   Ik kan ook spelen met gelaatsuitdrukkingen, dit is best wel belangrijk als je iets meer wilt dan een flirt. Ik kan nu ook van een vrouw haar boos gezicht naar een lachend gezicht maken of toch naar een glimlach, dat heb ik dus al onder de knie.

   ๐Ÿ˜€

   En leuk dat je een interactie deelt!

   Suggestie: na een of twee gesloten vragen (vragen die ja/nee-antwoorden oproepen) is het goed om ook zelf wat te vertellen en eventueel een open vraag te stellen.

   Willekeurig voorbeeld:

   “Ik had laatst op tv gezien hoe ze tijdens de 1ste wereldoorlog de legermannen ook Kerst gingen vieren met de vijand. Zo bijzonder!”

   Zo’n opmerking kan het gesprek echt op gang brengen zodat je gemakkelijker een ander onderwerp kunt aansnijden.

   Belangrijkste: je gaat gesprekjes aan met dames ๐Ÿ˜€

 • @ Andy,

  Grappig eigenlijk dat als je de teugels iets laat vieren (iets minder druk leggen op jezelf) , dat je dan ineens gelijk veel meer vrouwen lijkt aan te trekken.. Dit merk ik ook vaak bij mijzelf ๐Ÿ™‚

  De vrouwen die me minder interessant lijken spreek ik af en toe ook gewoon aan, soms zijn ze nog verrassend leuk ook.

  ‘More relax, less doubting yourself.’ die onthoud ik ๐Ÿ˜€

 • Sommige dagen heb ik enorm veel aantrek of andere dagen dan weer niet. 1 ding merk ik wel, hoe beter je kleed, hoe meer kans je eigenlijk wel maakt. Het is niet dat je de nieuwste mode moet volgen( liefst geen dure merken), enkel je geeft er een eigenstijl aan. Ik draag nu smart casual en dat trekt behoorlijk wat dames aan. In combinatie met zeer goede algehele verzorging kan je praktisch juist die ene dame die jij wilt aantrekken. Het heeft allemaal wat gewennig nodig als je erin nieuw bent. Ik ben van overtuigd wanneer je naar succesvolle mannen kijkt, wat dragen ze? Wat is hun drijfveer achter hun succes? Als je dat een beetje kopieert en je eigen draai aangeeft kan je ook succes gaan oogsten. Dat is wat ik nu wel ondervind, enkel trek ik nog niet de types aan die ik echt wil.

  Onlangs ben ik nog een jonge vrouw tegengekomen, kheb wel oogcontact maar nog niet tegengesproken, ik weet dat ze op mijne campus er rond loopt, knappe slimme slanke brunnette dat wel. TYwas precies alsof ik op slag verliefd werd, kreeg haar uit mijn gedachten niet, wel na een cardio sport sessie. Ik ben blijkbaar meer vatbaar voor zeer vrouwelijke geklede dames als ik dan op de versiertoer ben, dan blijft er ene op mijne radar pinken. De volgende keer als ik ze tegenkom, zal ik ze wel aanspreken en keertje zien of ze vrijgezel is of niet.

  Negatief van al mijn pogingen is dat wel als player werd bestempel, maar daar moest ik zelf ermee lachen. Sommige dames zeggen zelfs, ja kheb je wel door, ik heb een sensor voor playergedrag. Waarop ik zei : wel met een versiertrucje ga je geen echte dame veroveren…, je moest ze eens zien kijken. Ik was terug blij. De koelheid bewaren. De korte rokjes zijn in aantocht en dat begin ik wel te merken. (de stille genieter hier)

  Ik weet wel hoe te converseren met vrouwen enkel zijn ze meestal niet zo geneigd om “eventjes leuk mee te praten”. Hoofddoel is nog steeds een dame voor me vinden, wat erna gebeurt wanneer ik het eindelijk heb of kan veroveren, kan ik me weer verder bezig houden met mijn innerbalans.

  1. Sommige dagen heb ik enorm veel aantrek of andere dagen dan weer niet.

   Dat is een natuurlijk effect. Je bent niet elke dag hetzelfde…

   1 ding merk ik wel, hoe beter je kleed, hoe meer kans je eigenlijk wel maakt.

   Ja en nee. Je goed kleden doet je liefdesleven veel goed. Bijvoorbeeld, je schoenen… vrouwen letten erg op voeten/schoenen.

   Toch heb ik in het verleden ook wel mooie vrouwen opgepikt op dagen dat ik er niet uitzag. Als ik had geloofd dat ik ‘geen kans’ zou maken omdat ik die dag geen mooie kleding droeg…

   Je overtuigingen over wat je draagt en waarom je iets aantrekt is misschien wel veel belangrijker.

   In combinatie met zeer goede algehele verzorging kan je praktisch juist die ene dame die jij wilt aantrekken.

   Ja en nee. Niet iedere vrouw staat werkelijk open voor een nieuw, romantisch contact. Maar dat is niet erg, genoeg vrouwen die wel openstaan ๐Ÿ˜€

   En let wel, teveel aandacht aan algehele verzorging kan juist afstoten; perfectionisme. En perfectionisme duidt vaak op starheid en onbewuste angsten. Ook als het gaat om uiterlijke verzorging.

   Onlangs ben ik nog een jonge vrouw tegengekomen, kheb wel oogcontact maar nog niet tegengesproken, ik weet dat ze op mijne campus er rond loopt, knappe slimme slanke brunnette dat wel.

   Je veronderstelt dat ze een slimme vrouw is. Pas daarmee op, je hebt haar nog niet eens gesproken!

   Ze ziet er op het oog prachtig uit. Maar is ze dat ook wanneer ze met je afspreekt? Is ze dat ook wanneer ze in de ochtend wakker wordt? Is ze dat ook wanneer je een intiem gesprek hebt? En blijft ze mooi, ook over 20 jaar?

   Durf een beetje kritisch te zijn. Pas op voor het halo-effect van schoonheid, je kunt er je tanden op stuk bijten.

   De volgende keer als ik ze tegenkom, zal ik ze wel aanspreken en keertje zien of ze vrijgezel is of niet.

   Of je maakt contact omdat je het leuk vindt om contact te maken. Of ze vrijgezel is of niet, bijzaak. En het kan sowieso goed zijn om vriendschappen aan te gaan. Door te netwerken, ook met vrouwen, kom je vaker in aanraking met nog meer vrouwen…

   Negatief van al mijn pogingen is dat wel als player werd bestempel, maar daar moest ik zelf ermee lachen.

   Door vlot contact te maken met onbekenden kun je de indruk wekken dat je een player bent. Maar wat daarmee precies wordt bedoelt verschilt per vrouw…

   Hoofddoel is nog steeds een dame voor me vinden, wat erna gebeurt wanneer ik het eindelijk heb of kan veroveren, kan ik me weer verder bezig houden met mijn innerbalans.

   Jij bepaalt je doel en je aanpak in het leven. Daar heeft niemand, ook ik niet, iets over te zeggen. Behalve als je een vraag hierover stelt en je openstelt voor een andere aanpak/doelstelling…

   Veel succes en plezier Andy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *