Hopeloos verliefdIn het artikel: ‘Ben ik aantrekkelijk?’ ben ik ingegaan op de vraag van een verliefde bloglezer. Vandaag geef ik aan wat je te doen staat als je werkelijk hopeloos verliefd bent…

Een citaat van de hopeloos verliefde bloglezer:

Ik wil het deze keer echt goed doen, ik wil niet zoveel mogelijk vrouwen scoren, maar gewoon die ene speciale, ik wil iets betekenen voor haar, zodat ze me ook graag heeft, een leuke date, en hopelijk later meer.

Op zich is het goed dat je geen ambitie hebt om vrouwenverslinder te worden. Het scoor-gedrag van de cliché vrouwenversierder brengt uiteindelijk geen blijvend liefdesgeluk.

Ik ben hopeloos verliefd!

Je bent verliefd, en niet zo’n beetje ook. Logisch dat je te hard van stapel loopt! Je wilt alles doen om haar te versieren, haar hart te Veroveren.

In mijn artikel over ‘te snel verliefd’ heb ik aangegeven dat vanaf het moment dat je verliefd bent, je haar eigenlijk al grotendeels versierd moet hebben.

Maar je bent allang verliefd en je hebt haar nog niet versierd. Dat maakt het flirten en versieren vervolgens moeilijker. Immers, je drang om bij haar te zijn is te sterk, je staat onder zware druk.

Je voelt je daardoor extra oncomfortabel in haar bijzijn. Natuurlijk ga je zweten en ben je vreselijk zenuwachtig. Je wilt het zo graag meteen goed doen, dat je minder speels kunt zijn en je onzekerheid hevig opspeelt.

Daarom heet het ‘hopeloos’.

Zet je verliefdheid op pauze

Is het echt hopeloos? Moet je deze vrouw opgeven? Gelukkig niet.

Wel is het noodzakelijk dat je meer inzicht krijgt in hoe je een vrouw versiert en de verliefdheid wederzijds laat worden. Je kunt verliefdheid niet afdwingen, maar door inzicht, handigheid en ervaring kom je een heel eind.

Om te beginnen, loop niet achter haar aan. Voorkom dat je haar onderdompelt in aandacht en ga zeker niet slijmen. Daarmee stoot je de meeste vrouwen af.

Zie de derde les van mijn gratis E-cursus vrouwen veroveren. Schrijf je in, de eerste paar lessen zijn extra belangrijk voor jou. Doe het nu, want binnen enkele dagen heb je het noodzakelijke inzicht voor succes.

In het volgende deel bespreek ik of het noodzakelijk is om verliefdheid te stoppen. en hoe je een hopeloze verliefdheid als het ware op pauze kunt zetten. Zo zijn er meer mogelijkheden voor de Verovering.

Tot die tijd wil ik graag weten van anderen: hoe ga/ging jij om met een hopeloze verliefdheid? Plaats je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • Verliefdheid – Hoe Voorkom je teveel Verliefdheid? (34)
  Te zien aan de e-mails die ik recentelijk ontvang, zijn veel van mijn cursisten dit jaar goed begonnen. De een heeft een paar leuke afspraakje geregeld, de ander is een bevredigende relatie aangegaan. Sommige hebben hun […]
 • Gesprekken met vrouwen – Ga Geen Competitie Aan met Andere Mannen (14)
  Beste Victor, Bedankt voor je E-cursus. Ik ben over laatst naar een leuk meisje gestapt en het klikt al goed met haar. Maar er is een probleempje. Ze praat vaak over andere mannen en ik weet nooit goed hoe ik hierop moet […]
 • Droomvrouw – Hoe versier je je Droomvrouw? (16)
  Hopelijk komt dit blogartikel nog op tijd... een cursist stelde een prangende vraag bij het artikel over liefdesverdriet verwerken. Hij wil zijn droomvrouw versieren en zijn fouten rechtzetten. Beste Victor, Als eerste wil […]
 • Relatieprobleem: niet meer verliefd (24)
  Herken je dit relatieprobleem: de verliefdheid is vervlogen. Dan kan de relatie op losse schroeven staan! Belangrijk probleem om zo snel mogelijk op te lossen zodat jullie de relatie kunnen redden. Wat er vervolgens […]
Help, ik ben hopeloos verliefd (deel 1)

10 reacties op “Help, ik ben hopeloos verliefd (deel 1)

 • Wat mij vooral helpt op verliefdheid tegen te gaan is de overtuiging dat IK de vrouw moet veroveren en niet andersom; het voelt ook mannelijk aan om niet tot over je over verliefd te zijn op een vrouw. En het helpt ook om andere vrouwen te blijven veroveren. Op die manier kun je haast niet wanhopig worden, omdat je dan in overvloed leeft. Afleiding met vrienden en andere bezigheden die je het gevoel geven dat je een compleet leven leidt helpt ook.

  En ook een belangrijke, in hoofdstuk 2 van Victors Ebook zie je hoe verliefdheid ontstaat. En als je dit begrijpt kun je je eigen verliefdheid meer onder controle krijgen omdat je dan overstapt naar een meer logische benadering. Technisch gezien krijgt daarmee je rechterhersenhelft niet alle controle.

 • Ik heb laatst bij het uitgaan gezoend met een meisje wat ik al kende, maar volgens mij neemt zij het niet zo serieus. Ik wil er graag meer van maken, maar ben bang dat zij vindt dat ik te hard van stapel loop. Ik krijg de indruk dat ze me wel een leuke jongen vindt, maar niet de behoefte heeft aan echt meer.
  Tips?

  1. @ F.,

   Je hebt haar dus een keer ontmoet, en jullie hebben al meteen gezoend? Zie mijn artikel over meteen zoenen.

   Eigenlijk kennen jullie elkaar nog niet zo goed, al voelt het voor jou wel zo. Kijk of je een afspraakje kunt regelen, maar zorg dat ze het gevoel heeft van vrijblijvendheid. Wees niet serieus, daar jaag je haar waarschijnlijk juist mee weg. Het vervolg over te vroeg zoenen (wat je te doen staat) vind je hier: als je haar te vroeg hebt gezoend.

 • Het is eng maar plezierig,
  Het is mooi maar lelijk,
  Het doet pijn, HEEL VEEL PIJN!
  Elke ochtend en middag elkaar zien en afscheid nemen is iets waar ik zo naar uit keek maar ook weer niet. Hopeloos verliefd!

  Ontslagen worden is waar ik mee kan leven maar jou niet meer zien…(*zucht). Mijn ogen sprankelen als ik aan jou denk maar mijn hart…..O, mijn hart…Verdriet, hopeloos verliefd!

  Jou stem, jou lach, jou alles is iets wat ik nooit vergeet. Hopeloos verliefd!

  Hoe nu verder? Mijn hart doet zoveel pijn. Beste medicijn is er niet meer zijn. Elk uur, minuut, seconde in mijn gedachten. Onrustige, blije, hartverscheurende vlinders, hopeloos verliefd!

 • Recen bij een man met wie ik een maand of twee aan het daten was aangegeven dat ik niet verder met hem wilde. Reden: hij ging veels te snel.
  Nu was ik uit op seks toen ik met hem afsprak wat ook gebeurde. Dat beviel goed dus we spraken vaker af. We hadden verder ook persoonlijk een klik en hij en ik waren aan het aftasten of er meer in zat. Ik heb hem wel duidelijk verteld dat ik niet wist of ik een relatie wel als toegevoegde waarde zie en hij niet dat van me moet verwachten.
  Binnen een maand kreeg ik te horen dat jij van me hield. Binnen 1,5 maand noemde hij me zijn vriendinnetje over de app. De laatste keer samen gaf ik aan dat ik een benauwd gevoel kreeg, dingen te snel gaan. “We zien gewoon wel hoe het loopt gaf hij aan”, om vervolgens een kwartier later tegen me te zeggen dat hij van me houdt..
  Paar weken afstand genomen, aangegeven dat dingen te snel zijn gegaan en ik een stap terug wil doen, wil kijken of er een vriendschap in zit. We hebben het na een maand weer over elkaar eens zien. Wat voor uitnodiging krijg ik? Of ik meega naar de camping waar zijn zus en zwager zitten. Hij had al “toestemming”.

  Het gevoel dat hij me niet begreep, geen rekening houdt met mijn behoeftes werd bevestigd. Te benauwend. Dingen beëindigd. Heren ook al ben je enthousiast, geef haar ruimte als ze dat nodig heeft, benauw haar niet met je enthousiasme. = te hard van stapel willen lopen = niet aantrekkelijk

  1. Mooi dat je het cliché-beeld ‘vrouwen willen altijd een vaste relatie, geen seks zonder relatie’ tegenspreekt. Geen mens is exact hetzelfde in zijn/haar behoeften, dat mag duidelijk zijn.

   Jammer dat hij te hard van stapel liep. Hoewel, misschien zocht hij echt een relatie, werd hij verliefd en was ‘alleen seks’ een deal breaker. Alles of niets, was dan wellicht zijn insteek (zonder dat hij dat gecommuniceerd heeft, of zich daar bewust van was). En het werd dus niets. Het heeft zo moeten zijn.

   Bedankt voor het reageren Daniella! Je bent altijd welkom.

 • Ik word steeds verliefd op mannen die veel ouder zijn dan mijKB nu ben ik super verliefd op hem geworden hij werkt in een restaurant als bediende ik km vind hem zo leuk dat ik hem een berichtje heb gestuurd .Hij is minsten tien jaar ouder als mij en hij reageert niet op dit bericht wat nu Please help my
  Dit is het bericht waar hij niet op reageerde wat nu kan je me helpen Please

  Sorry dat ik u lastig val. Maar ik wou iets zeggen iets best raars. vooral dom .eerst zal ik zeggen wie ik eigenlijk ben ik ben de dochter van die mevrouw die een leesbril nodig had bij het restaurant paal 28.ik vind het best dom om te zeggen en best raar .maar ik vind u leuk eigenlijk meteen al toen ik u zag leuk. ontzettend dom he. ik weet niet eens hoe oud u bent maar in ieder geval veel ouder als mij.sorry dat ik u lastig val ik hoop niet dat u boos bent nogmaals sorry ik weet eigenlijk ook niet waarom ik het verstuurd heb wat zou u er mee moeten vind u het heel dom of raar (vast wel)..wat moet u er mee (ik weet bijna zeker dat u mij niet leuk vind dat zou best raar zijn tenminste dat denk ik)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *