Power biceps: Indruk maken op vrouwen!Wil je een top indruk maken op vrouwen? Ik vertel hoe, al lijkt het alsof ik tegenstrijdig advies geef. Lees daarom vooral verder.

Enkele dagen geleden werd ik met veel plezier geïnterviewd door radio KX Radio; tegenwoordig een thema kanaal van 3FM. De dames stelden 2 uur lang voornamelijk vragen over de liefde; vrouwen versieren en seks

Het programma heet Vrouwen met Knoppen. Elke donderdagavond van 21.00 tot en met 23.00 uur wordt een bekende (Arie Boomsma, Kraantje Pappie, Hans Kraay jr., etc) of een minder bekende Nederlander (ik) geïnterviewd over hoe hij in het leven staat. Bijna altijd komt zijn liefdes- en seksleven uitgebreid aan bod.

Het doel? De man beter leren begrijpen.

Tijdens de uitzending waren we het er over eens dat mannen graag snel een oplossing willen voor hun versier-dilemma’s.

Een willekeurig voorbeeld: wat is dè openingszin die een man moet gebruiken? “Beste Victor, geef NU het definitieve antwoord!”

Whiteboard-hoe-aanspreken-begroetenDe beste openingszin:

“Hoi!”

Het lijkt een dooddoener. Een simpele begroeting, dat kan toch geen krachtige openingszin zijn?

Haah, jawel! En ik kan het weten omdat ik letterlijk duizenden vrouwen succesvol heb aangesproken met zo’n eenvoudige begroeting. Niet moeilijk doen, zeg iets!

Ook jij kan een begroeting gebruiken als breekijzer om blijvend, grote verbeteringen aan te brengen op liefdesvlak. Doen, doen, DOEN!

Wil je een goede indruk maken op vrouwen?

Waarschijnlijk wil je daarom met een super openingszin op de proppen komen. En je wilt ook een versiertruc waarmee je keihard kunt scoren.

Ik begrijp je wel. Je wilt dat de dames onweerstaanbare aantrekkingskracht voelen in de hoop dat ze met je willen praten en afspreken. Dus je wilt indruk maken op vrouwen.

Onderliggend verlang je naar acceptatie, goedkeuring…

Echter, door je prestatiedrang zet je jezelf flink onder druk. Juist daarmee gooi je je eigen ruiten in. Dat maakt het je juist moeilijker om vrouwen te versieren.

Feit: hoe meer je jezelf onder druk zet, hoe minder leuk je wordt.

Je wordt creatiever en veelzijdiger door relax te zijn en je speelsheid in te zetten. Juist dan ben je meer gevat en wordt het gemakkelijker om een leuk gespreksonderwerp aan te snijden.

Een goede indruk wekken? Stop met je te bewijzen

Stop met indruk maken en opscheppenTe veel mannen zijn op jacht naar gewillige vrouwen. Ze proberen zichzelf voortdurend te bewijzen.

Bijvoorbeeld door opschepperij, een dure smartphone, glimmende sportauto en overdreven romantische moves. Of door krampachtig te streven naar de juiste openingszin of het perfecte gespreksonderwerp.

De druk wordt extra opgevoerd wanneer ze serieus een vrouw op het oog hebben. Dan MOET het lukken met deze fantastische vrouw. Zij is misschien wel de vrouw van zijn leven!

Ik adviseer: gooi het over een andere boeg. Onderscheid je op een positieve manier van andere mannen. Hoe? Relax zijn in combinatie met vlot initiatief nemen.

Mocht je het twee uur durende interview geluisterd hebben, dan merk je hoe relax ik ben wat betreft vrouwen.

Ik probeer niets af te dwingen, er moet niets. Ik heb geen zin om me te bewijzen. Niet tijdens het interview, niet tijdens het aanspreken, niet tijdens de seks, nooit.

En ik neem initiatief. Ik spreek haar aan, ik doe voorstellen en flirt er op los.

Relax zijn, werkt dat echt?

Jazeker. Want vergis je niet, door relaxt te zijn en initiatief te nemen krijg ik een overvloed aan vrouwelijke aandacht. In mijn vrijgezelle periode deelde ik het bed met meerdere vrouwen, zònder liegen of bedriegen.

Open, eerlijk, duidelijk…

De meeste mannen begrijpen daar weinig van. Ik ben namelijk vriendelijk, lief en behulpzaam. Ik ben niet het cliché echte man, foute man of smooth operator.

Het lijkt wel alsof het me allemaal komt aanwaaien, vanzelf. Soms vraagt een man me daarom nog wel eens: “Victor, kun je me voorstellen aan de vrouw die je daarnet sprak? Please?”

Spreek haar zelf aan! Mits je op een oprechte manier contact maakt, staan veel vrouwen open voor contact. Dus neem initiatief, kom in actie, please!

Natuurlijk ontmoet je ook wel eens een vrouw die moeilijk doet. Neem een afwijzing NIET persoonlijk op en pas het Overvloed-concept toe.

Juist, het Overvloed-concept. Zie les 3 van mijn E-cursus VrouwVeroveren. Dan hoef je je niet meer uit te sloven. En je trekt de vrouw aan die echt bij je past, je bent een immers vrouwenmagneet; Natuurlijke Aantrekkingskracht.

Voor de mannen: heb jij last van bewijsdrang? Tot voorheen, probeer jij je te bewijzen voor vrouwen, in de hoop om een goede indruk te maken?

Voor de vrouwen: wat vind jij ervan als een man zich uitslooft om een top indruk te maken? En probeer jij ook wel eens indruk te maken op mannen?

Reageer hieronder, ik antwoord altijd.

Gerelateerd:

 • Foute Vrouw Loslaten? (deel 2) (31)
  Dit is het tweede artikel over het loskomen van de foute vrouw, het vervolg op ‘Bevrijd jezelf van de foute vrouw (deel 1)’. Lees het eerste deel en neem die twee stappen voordat je met dit artikel verder gaat. Foute vrouw […]
 • Droomvrouw – Hoe versier je je Droomvrouw? (16)
  Hopelijk komt dit blogartikel nog op tijd... een cursist stelde een prangende vraag bij het artikel over liefdesverdriet verwerken. Hij wil zijn droomvrouw versieren en zijn fouten rechtzetten. Beste Victor, Als eerste wil […]
 • Stop met dromen, start met verleiden en daten! (8)
  Mensen houden het liefst hun hoofd koel. Totdat het om verleiden, daten en de liefde gaat... Dan is het zogenaamd acceptabel om eindeloos te dromen, te fantaseren en vooral niet rationeel te handelen. Dat lijkt heel […]
 • Een vrouw loslaten? Durf het! (Ontdek waarom) (95)
  Sommige mannen zitten nooit om een vrouw verlegen. Ze worden vrijwel altijd vergezeld door een aantrekkelijke dame. Het lijkt wel alsof ze iets magisch bezitten dat hen veel aantrekkelijker maakt dan de gemiddelde […]
Hoe indruk maken op vrouwen?

32 reacties op “Hoe indruk maken op vrouwen?

 • Beste Victor,

  Interessant artikel! Zou je wat meer tips willen geven om het loslaten van de drang om je te bewijzen, in kleine stapjes aan te pakken? Als die drang om te bewijzen met de paplepel is ingegoten, is het denk ik moeilijk om daaraan te werken zonder hulp van iemand anders.

  Groeten, Rik

 • Je bent iets vergeten bij succesvolle prentje. Dat is open lichaamstaal. Ik gebruik geen hoi, ik zeg hallo of goeie dag, ieder zijn eigen ding.

  Een goede indruk komt wanneer je de mentaliteitskenmerken beheerst. Als je dat niet beheerst is het krampachtig houding het gevolg. Aangezien dat het toch over indruk gaat, ik heb ook nog een andere manier om ook positief te onderscheiden via smsjes, messenger, whatsapp en dergelijke. Namelijk het gebruik van hoofdletters, leestekens en zinsstructuur(ik ben niet zo taalvaardig).

  Lief, dat heb ik totaal afgeleerd. Ik ben niet lief, ik was dit vroeger wel. Trouwens, volgens jou moesten we bokslessen gaan volgen als we lief waren. Wanneer moet je dat ” lief zijn” gebruiken?

  Wat Rik schrijft, kan ik me ook gaan aansluiten. Ik heb er ook last van. Jezelf bewijzen ligt nog steeds als een zware last op mijn schouder. Die last zal ik later wel aan werken, eerst mijn eigen passiviteit wegwerken. De rest komt later, als suggestie kan je een video hierover maken of een programma zoals in de aard van Natuurlijke Aantrekkingskracht programma. De prestatiebreker van Victor. Een ideetje voor later.

  1. Je bent iets vergeten bij succesvolle prentje. Dat is open lichaamstaal.

   Nee, ik ben het niet vergeten. Het plaatje is bewust vereenvoudigd. Ik zou er tientallen zaken bij kunnen zetten…

   Een open lichaamshouding is belangrijk, jazeker. Mocht je echter op een bepaald moment toch een gesloten lichaamshouding hebben en een vrouw zien: begroet haar! Je hoeft niet eerst een checklist af te werken of iets dergelijks.

   Je hoeft namelijk geen schoonheidsprijs te winnen of te slagen met een 10 voor een examen. Je hoeft alleen maar contact te maken! 😀

   Lief, dat heb ik totaal afgeleerd. Ik ben niet lief, ik was dit vroeger wel. Trouwens, volgens jou moesten we bokslessen gaan volgen als we lief waren. Wanneer moet je dat ” lief zijn” gebruiken?

   Je mag lief zijn, maar wees geen dweil die ze met haar voet alle hoeken van de kamer kan laten zien.

   Je mag grenzen trekken, maar stel je niet op als een boeman of dictator.

   Je mag humor hebben, maar wees geen clown.

   Je mag haar speels plagen als tease, maar pest haar vooral niet.

   Neig je naar erg lief gedrag, dan maakt je dat al gauw saai en voorspelbaar. Je mist dat stoute, guitige, waar vrouwen ook van houden. Dan zijn bokslessen (of Judo, Kung Fu, Karate, etc) een aanrader. Pit, kracht, je staat stevig in je schoenen. Het doet echt wat met je uitstraling.

   Ik kan begrijpen dat het af en toe een beetje verwarrend is Andy. Mijn boodschap: wees een veelzijdig man.

   Bedankt voor je reactie!

 • Zeer waar wat er in dit artikel gezegd wordt. Eerst dacht ik een vrouw te “overtuigen” door haar uit te nodigen voor een etentje via een filmpje waar ik mime doe en gitaar speel. Dat idee heb ik overboord gegooid en haar uitgenodigd op de volgende manier, met een foto erbij waarop ik mijn tong uitsteek.
  t Is herfst en de blad’ren vallen, t Is herfst en de zon gaat sneller heen, MAAR we gaan feesten! Zaterdag 15 november vanaf een uur of zeven, Anders mag je me ook altijd voorzien van (een zelfgemaakte :p) sushi maaltijd gevolgd door een poolsessie als je durft.
  Haar antwoord? OOh k zou er graag bijzijn maar k zit in Mallorca. De zelfgemaakte sushi volgt daarna.
  OK t is waar nog niets concreets maar de onderliggende boodschap is er wel.

  1. Fantastisch om weer van je te horen! 😀

   En een leuke manier zoals je haar hebt uitgenodigd (hoewel ik meestal adviseer om het eenvoudiger aan te pakken). Wist je dat ze met vakantie was? 😉

   Trouwens, het is behoorlijk concreet. Ze geeft dat jullie zelfgemaakte sushi gaan eten na haar vakantie. Ik zou haar eventueel foto’s via Whatsapp/Facebook sturen met foto’s van overdreven indrukwekkende sushi-maaltijden. Alsof je grote verwachtingen hebt, met een knipoog…

 • Ja ik ben terug. Even afwezig geweest door gezondheidsproblemen van mijn moeder (kanker en hartziekte brr) en zelf last van burn out maar maar dat mag een man niet tegenhouden! Ik ga haar ook nog wat plagen met het feit dat ze blijkbaar niet “durft” te gaan poolen.

 • Wel k heb haar geplaagd met t feit dat ze niet “durft” te gaan poolen en met sushi foto s.
  Ze zei dat ze dat wel durfde en ze schreef volgende verjaardagswensen op mijn fb
  Lieve Bas…. wat hoop ik dat het leven je toelacht… dat je omarmt met een nieuw levensjaar… om je prachtige horizonten, heerlijke bourgondische taferelen, warme familiemometen, sterke vriendenconnecties, onnoemelijk veel liefde, … te geven. Lieve verjaardagszoenen x
  Bedankt voor de tip , ik blijf verder wandelen op t aangegeven pad met al richtingaanwijzers plagen en speelsheid.

 • Dag Victor,

  Van a jouw programma’s heb ik deze belangrijke vraag.
  Hoe leer je vanuit de indruk maken op de vrouw principe, “de female social talk” aan?
  Hoe leer je dat aan? Staat dit ergens verwijst in één van je programma’s?

  1. Goede vraag Andy!

   Belangrijkste: op zich is het logisch dat je een positieve indruk wilt maken op een vrouw. Maar probeer er niet keihard naar te streven. Laat het niet je belangrijkste drijfveer zijn. Dan wordt het al gauw uitsloven en juist dat maakt je niet aantrekkelijk.

   Met andere woorden, probeer jezelf niet te bewijzen… En ja, dit is een van de grootste uitdagingen wat betreft de liefde. Je mag wel verlangen en je best doen. Maak er echter geen worsteling van door vanuit Schaarste te handelen.

   En wat betreft female social talk, zie mijn E-coachsysteem: hoofdstuk 10, over het converseren met vrouwen.

   1. Victor,

    Bedankt om te reageren. Hoofdstuk 10 is en blijft mijn struikelblok plus die oude “te graag willen” “struikelblok.
    De gedachte voor deze vraag komt van je “scoor programma”. Ik zit recent heel dikwijls naar te luisteren, les per les. Recent had ik iets opgevangen van ervaren kerels, die heel vlot zijn met vrouwen, kwam het begrip “de female social talk” naar voren en ik was geintresseerd. Ik ben niet op zoek maar toch besef dat ik bepaalde vaardigheden ontbreekt en dat is pijnlijk voor me om aan te zien. Ik denk eerder van aantrekkelijk zijn dat het generatiegebonden is.

    Ik zit aan m’n limiet zit qua verbeteren aan je eigen. Vanuit schaarste handelen was het 10 jaar geleden. 9 jaar geleden toch hier beland maar een vriendin opgedaan in die 9 jaar tijd, nee dit heeft geen windeieren gelegd voor me. Radeloos en verslagen, zo kun je noemen op 9 jaar tijd noemen?

    Ik ben nog altijd positief ingesteld, eerder realitisch ingesteld. Eenmaal als ik m’n studies afrondt, dan schrijf ik me wel in z’n relatiebureau. Het laatste optie is dan voor me nog over. Als het dan niet lukt, dan is het zo.

    1. Hoi Andy

     De vraag ik mij stel: wat zoek je, wat wil je?

     Een date waarmee je je kan amuseren, eventueel sex? Kan jij daten zonder er teveel van te verwachten en het beetje luchtig opnemen?
     Of zoek je een duurzame relatie ( die dingen vragen meer tijd)?

     Het komt soms wat vaag over en soms lijkt het me dat je meer met jezelf bezig bent, soms aan het overanalyseren, dan met die ander.

     Misschien ben je jezelf teveel aan het pushen voor hetgeen wat jij zoekt?

     Grts

     1. Danny,
      Ik zoek een levendig persoon die wat fantasie heeft maar ook iemand die slank/sportief is. Dat zijn drie/vier eigenschappen dat een must voor me is. Dat is een basisvereiste van me. Ik heb al dates gehad met mollige dames, wat best ok is maar inwendig kan ik er geen connectie mee maken. Dat is echt mijn ding niet ook al probeer ik het.

      Wat ik wil, vooral graag wil, is die vlotheid waarmee Victor en andere ervaren hartendieven, zo weg meekunnen met vrouwen. Ik wil dat ook maar ik bezit helaas dat eigenschap niet. Ik heb er helaas geen aanleg voor en dat dwarsboomt me al jaren…
      Soms vraag ik mijn eigen nog af waarom ik dit hier nog doe…

      Voor de duurzame dingen, daarvoor is het te laat, ik heb zoveel kansen gehad, zelfs topkansen en wat heb ik ermee gedaan? Te laat gereageert,zoals gewoonlijk, of het zelf verbrod ofwel laten lopen met een andere.

      Soit, ik ben het allerlaatste restje in me aan het opgebruiken, sprankeltje hoop en daarna voor de rest van m’n leven een liefdesloos leven te gaan leiden. Als ik m’n eigen niet push dan komt er niets van in huis.Binnenkort valt het doek voor me en doe ik letterlijk niets meer aan mn eigen of wat dan betreft veroveren. En deze keer moet ik maar de knop omswitchen in tegenstelling tot de vorige keren, toen kon ik het niet loslaten.

      Als ik nu zo bekijk, wat is er nu veranderd van toen ik hier aan begon en nu, nietveel. Min of meer dezelfde persoon gebleven maar niet dat gewenste veroveraar…

      1. Die zijn er toch genoeg te vinden? Maar heb je er zo een dan komen er andere ”eisen”. Ze moet nog dit en dat, zus en zo hebben. (ik zoek een vrouw met een atletisch figuur, HBO opleiding, grote tieten en een ferme kont, ze moet constant geil zijn en mag ook nog eens ”geen gat in haar hand hebben”)

       Mijn vriendin had er ook zo een. Ze was perfect, voldeed voor 99,9% aan zijn eisen, alleen had ze kleine tietjes, dus kon ze gaan.

      2. Hoi Andy

       Je klinkt heel triest en ontgoocheld, op het depri af zelfs. Als je jezelf altijd maar ligt te pushen pushen en pushen komt je in dit stadium. Maar had je nu echt gedacht dat Victor je zou hebben omgetoverd in een Casanova? Er zijn heel weinig mensen die als Casanova kunnen worden bestempeld. En denk je nu echt dat Casanova’s alrijd de vrouwen voor het grijpen hebben, dat zij nooit een afwijzing krijgen of nooit hartzeer hebben na een relatie? Denk je echt dat Casanova’s vrouwen krijgen met een vingerknip???

       Er is niets mis met een eisenpakket mbt vrouwen maar je moet compromissen kunnen sluiten. Als ik een vrouw tegenkom of date kan ik altijd wel een reden bedenken waar ze niet mijn type is, waarom ik haar liever niet als vriendin wil. Maar je moet een beetje verder kijken. Je kan veel van vrouwen leren en hoe ze denken. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig: met hen uitgaan en luisteren, luisteren en luisteren,…..en hen wat te entertainen (lees teasen, daar houden ze van). Maakt zelfs niet uit of ze je type is of niet. En hoe meer je met vrouwen omgaat hoe beter je empathie met hen wordt en hen leert verstaan en aanvoelen. Bij vrouwen wordt alles wat gezegd en gedaan wordt vertaald in “gevoel”. Hebben ze een goed gevoel bij je……toppie.

       Wat jij mist is sociale vaardigheden en empathie met vrouwen. En dat uit zich in gebrek aan zelfvertrouwen bij vrouwen. Wat jij nu doet is het volgende: “ze is mn type niet, weg ermee” en daar gaat Andy die weer een kans mist om zijn vaardigheden aan te scherpen. En plots kom je mss jouw type tegen maar mis je nog steeds dat vertrouwen bij vrouwen, en ben je verbaal en gevoelsmatig onhandig met haar. Zou zonde zijn he??? En daarbij, al ooit eens gedacht dat je mss een knappe babe tegenkomt die jouw type is maar…niets fantasie heeft zoals je graag wilt? Wat dan?

       Uit je vorige posts concludeer ik dat je nog jong bent. Je zegt dat het te laat is voor duurzame dingen. Komaan, jong, je hebt nog een heel leven voor je. Ik heb al veel hartenzeer gehad, blauwtjes opgelopen enz maar telkens heb ik altijd iemand gevonden die mn ex of crushes deden vergeten. Overvloed, weet je wel??

       Geloof me, ik ben de 40 gepasseerd en ben nu veel aantrekkelijker dan pakweg 20 jaar geleden, ook voor die jongere vrouwen. ;). Als man wordt je aantrekkelijker naarmate je ouder wordt, mede komt dit door een verbeterd relativeringsvermogen. Voordeel is dat je de mooie verpakking gemakkelijk kan doorprikken. En ik kan zeggen, er zijn ook mooie vrouwen die verdomd saaaaaaaai zijn!! Ik heb geregeld een date met vrouwen die een pak jonger zijn. Jouw mooiste jaren moeten nog komen man.

       Maar nu: date, date, date, gebruik een dating app, neem initiatief om iets te gaan drinken. Luister naar die vrouwen en leer leer en leer. En amuseer met hen. Dat is de enigste mogelijkheid om je sociale vaardigheden bij vrouwen op te krikken.

       Come On Andy, kruip die put, vrouwen willen een MAN, geen hoopje ellende die medelijden heeft met zichzelf!!!!! Zoals je nu bent, knappen vrouwen op je af man. Echt waar!!

       1. Danny,

        Nee, een casanova verre van, eerder zou het zijn dat ik instaat zou zijn om toch vlot de contacten binnen te halen wat me niet lukt en nooit zou lukken. Compromis sluiten, dat is ook m’n ding niet. Die vaardigheden ontbreek ik toch en aanleren lukt toch niet. Wat gebeurt er dan? Wel, we leven in een wegwerpmaatschappij dus aan dat heb ik me ook al aangepast. Koesteren is verleden tijd, nu is het meer weg is weg en komt niet meer terug.
        Knappe babes, die types waardat een cementzak aan makeup op heeft? Die types?

        Ik gebruikte 3 datings apps en geen enkel zit er reactie op, daar ben ik ook al klaar mee. Laat me niet lachen, aantrekkelijker met de jaren, voor sommige mannen is dat zo maar gemiddeld genomen niet.

        Zoals ik zei, de beste kansen heb ik al gehad, er komen geen kansen meer. Ik rek deze maand nog uit en daarna is het een afgesloten hoofdstuk.

        Rianne,
        Als het erop aankomt, lopen ze weg. Ik heb de vaardigheden niet en mentaal gezien wil ik niks meer aanleren. Bij moet het renderen en over een grote periode is het rendement: 0. Het intresseert me niet meer, 10 jaar geleden wel maar nu niks meer. Mentaal ben ik opgebrand voor deze categorie.

        1. Hoi Andy

         Spijtig dat je zo kortzichtig bent. Dan kan je idd beter er een streep onder trekken. Ik hoop dat je ooit zult inzien waarom je contact met vrouwen niet veel uithaalt. Dat is alles wat ik nog kan zeggen want iets anders zeggen haalt toch niets meer uit.

         Succes met je verdere leven.

  1. Rianne,

   Dat doe ik al plus ik ben nog erg bescheiden ook. Als ik groter wil lijken dan loop ik zo achter m’n ego aan en dat wil ik niet. Ik ben echt sterk van mening dat vrouwen geen kwaliteit zien. Trouwens ik kom steeds van die bezette types tegen maar daar steek ik totaal geen energie in om die aan te spreken. Diegene die toch wel vrijgezel zijn ontwijken me. Ik heb de looks niet en de laatste 6 maand ben ik erg bijgekomen maar dat is momenteel na een maandje terug actief te sporten weer weggewerkt. Ik werk op de zaken dat vrouwen universeel qua uiterlijk aan de man leuk vinden. Bicips,tricips, groteborstkast, sportief kontje, kuiten, stevige voorarmen, ik heb dat allemaal al van nature uit.( lichaamsbouw endomorf)
   Maar goed, ik ben traag in alles dus dat heeft z’n nadelen, zkr als het op veroveren aankomt.

   1. Ik weet niet of vrouwen daar echt op vallen.

    Ik zie dat vrouwen het eerst op het innerlijk letten.
    En zit dat dan ook nog leuk verpakt in een velletje dan is het meegenomen.

    Met een getrouwde vrouw hoeft niets mee mis te zijn.
    Misschien heeft ze wel een waardeloze relatie.

    En met ”traag” hoeft ook niets mis te zijn, maar zou het kunnen dat jou ”eisenpakket”, waar een vrouw aan moet voldoen, in jou ogen, te hoog ligt?

    1. Rianne,

     In mijn leeftijdscategorie kan alles maar meestal hebben die al zoveel meegemaakt dat ze nietmeer op zoek zijn naar een deftige kerel. En als er wel eentje is dan is het een chichi madame.
     Ik train voor m’n eigen ,niet voor de show te stelen.
     Ik ben zodanig traag dat ik pas opmerkt, een uur later …
     Goed opgemerkt, dat eisenpakket ligt hoog maar het is haalbaar. Als ik geen eisen had, dan was ik zo van straat maar dat wou ik zelf niet. Op dat vlak ben wel erg specifiek, logisch naarmate de jaren verstrijken wordt het ook een pak lastiger…

     Van de morgen zag er drie staan waarvan, tiens dat is iets voor me maar te jong voor me. (+-19 20 j, ikzelf ben van 90′) Ik neem ook geen actie meer omdat hun bubbel zo dik is dan je niet erdoorheen kunt prikken op een positieve manier.

 • @Andy.

  Ik had pas via een vriendin een mailcontact gekregen van een man (57) die een keer met ons beiden uit wilde. (Ik ben 19, vriendin 20.) Heel verhaal en hij was directeur. Hij noemde een naam van een firma in Beverwijk waar ik heel toevallig de directeur persoonlijk van ken.
  (Al van zijn schooltijd een vriend van mijn vader.)

  Hoop blabla van zijn kant en ik zeg heel lullig: dan ken je …. vast ook wel? Gesprek werd acuut afgebroken en 10 minuten later was zijn facebook en mailadres verwijderd.

  Ik weet ondertussen wie het is geweest want hij werkt bij het bewuste bedrijf. Hij is geen directeur maar een productiemedewerker. …. moest erom lachen toen ik het verhaal 2 dagen later bij ons thuis aan …. vertelde.

  (Hij werkt bij …. al een paar jaar via een uitzendbureau en zou per 01/07 een vast contract gekregen hebben, maar dat gaat nu niet door).

  1. Hoe stom kun je zijn, je zelf anders voordoen. Wat hoop je daarmee te bereiken? En op die leeftijd dat zelfs nog niet eens beseffen?? Ooit val je door de mand.

   Idd, jezelf blijven is de beste raad. Vrouwen kunnen letterlijk maar ook figuurlijk beter ruiken dan mannen en hebben zoiets snel door.

  2. Rianne,

   Ik doe me totaal niet anders voor. En zo oud ben ik ook weer niet! De leefwereld van eind jaren 90 is totaal anders dan die van begin jaren negentig. En dat merk ik ook wel anders af en toe eens flirt, laat staan als ze de flirt herkennen.. Maar ze zijn wel veel meer naief en daar wil ik geen misbruik van maken, daarvoor heb ik teveel respect. Ja victor, je hebt me in z’n richting geduwd.

   Als je als man toch persee een wilde trio wilt dan moet je maar de tips nagaan op mens health of de flair/libelle Daar zit genoeg materie om erin te zwemmen. Wilde fantasie als je direct 2 dames wilt voor een stomende (half)uur maar dan vergeten de meesten wel, dat is erg vermoeiend is en je uithouding is meestal van korte duur. Tenzij dat je af en toe een cardiotraining 3 maal per week. Als je toch uitbundig sexleven wilt hebben, dan moet je als man een sportster daten. Voor een repitite meer of minder zien ze niet naar …

   Gij mij maar een jogster, meer plezier aan. Zo kan ik ook aan start te run beginnen doen! ( wat had je nu zelf gedacht??!, die dubbelzinnige lezers hier)

 • @Danny.

  Je zou eens moeten weten hoeveel dat voorkomt op chat- en datingsite’s.

  Had verleden jaar een leuk mailcontact met een chauffeur/eigen rijder in het internationaal ferrytransport. Heel verhaal over een nieuw gekochte trekker van een bepaalt merk. Ik vraag of hij een foto van zijn nieuwe trekker naar mij op wil sturen. Kon niet dit, kon niet dat, kon niet zus en kon niet zo.

  Ben ik even op internet aan het zoeken gegaan. Bleek dat hij inderdaad een nieuwe trekker had maar ook dat hij 2 maanden voor ik contact met hem kreeg, persoonlijk failliet was verklaard. Nog even gekletst op de mailchat en hij maakte er een eind aan. 10 minuten later was zijn adres uit mijn contacten verdwenen en 1 dag later zijn facebook onvindbaar op het internet.

  Gewoon jezelf blijven. Zodra je iets vraagt en ze gaan “om de brij heen draaien”, dan weet je al dat er iets niet klopt. Daar hoef je niet eens voor gestudeerd te hebben om dat aan te voelen.

  1. Idd Rianne, ik kan je alleen maar gelijk geven. Volgens mij toont dit een zekere onzekerheid van die mannen aan en dat ze mss een laag zelfbeeld hebben van zichzelf.

   Daarom als ik “date” ( ik hou niet van dit woord) blijf ik ook mezelf, ga ik niet lopen liegen en toon ik interesse in de ander. Is dit niet voldoende voor haar, spijtig, ga ik wel verder op zoek.

 • @Danny.

  Ik heb ook op dating- en chatsite’s gezeten. Het eerste wat de ”heren” vragen is: ben je geil. En zeg ik dan: nee, dan zijn ze weg. Zeg ik: ja, dan is de volgende vraag: hoe oud ben je? Dan is mijn standaard antwoord op die vraag: 90 jaar. En zijn ze alsnog weg. En de enkeling die dan nog een laatste vraag stelt is de volgende: waar woon je en kan je ontvangen. Dan is mijn niet gelogen antwoord: Amsterdam, aan een van de grachten in het centrum, en zijn ze alsnog weg.

  Ik heb mijn vriend van achter het vuil vandaan getrokken. Die zag ik achter de vuilniswagen lopen en leek mij wel wat. Ik ben op hem afgestapt en 5 minuten later zaten we bij zijn ”klant” (café) aan de koffie. 14 dagen later is hij bij mij in het ouderlijk huis ingetrokken en hebben we nu de hele zolderetage voor ons twee.

  1. Als het werkt voor jullie prima Rianne. Maar – bij wijze van uitgangspunt – iemand ontmoeten en er dan 14 dagen later mee samenhokken klinkt totaal ongezond.. to put it mildly…

   If it’s too good to be true, it usualy is.

   1. @Percival

    Hoezo is dat ”ongezond”? Ik woon nog thuis, hij woonde met zijn 26ste ook nog thuis. Zijn moeder wilde naar een kleinschalig verzorgingshuis. Het klikte gelijk. Ik had al de hele zolderetage van mijn ouderlijk huis in gebruik. Hij is na 14 dagen bij mij ingetrokken en zijn moeder gelijk daarna naar het verzorgingshuis. 6 weken later was zijn ouderlijk huis verkocht.

 • @Danny.

  Ik heb aan dat hele 2 jaar chatgebeuren, van de datingsites was ik al snel af, 1 heel leuk contact over gehouden waar ik, meestal op donderdagavond, een uurtje of 2 mee chat. En sinds kort mee zit te skypen. Een Belgische heer van 87 en is leraar geweest op de universiteit van Leuven in het vak scheikunde. Dat studeer ik ook op de UvA. Die heer wil iedere week weten wat ik geleerd heb.Dat is niets over seks, maar gewoon leuke gesprekken. En als ik ergens mee zit, dat ik er niet uit kom, mag ik hem altijd roepen, Al is het midden in de nacht.

  Op die dating- en relatie sites zijn gewoon tussen de 50 en 60% (misschien zelfs nog wel meer procenten) zogenaamde robots. En daar spendeer jij je geld aan. Mij als vrouw kost het niets. En het is 99% van de gevallen: hoe oud ben je? Ben je geil? Kan je ontvangen en waar woon je? En dan zijn er zelfs nog bij die zo brutaal zijn om te eisen dat ik de helft van de kosten vergoed die hij maakt om bij mij te komen. Liefst ook nog vooruit betalen.

  Zie je iets leuks, stap erop af en maak een leuk praatje. Nee heb je altijd, maar de kans is er dat nee, ja wordt. En dan loop je een keertje ”tegen een blauwtje op”, jammer dan, de volgende loopt alweer voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *