Negeren om vrouwen te versieren?Is het verstandig om vrouwen te negeren? Is het een handige techniek voor het vrouwen versieren? Is dat het goed bewaarde verleidingsgeheim van Victor Verlon?

Blijf lezen, je ontdekt nu wat je moet weten over het negeren van vrouwen.

Aanleiding van dit artikel is de vraag die ik ontving van Ernst-Jan uit Arnhem:

Zou je je mening eens willen geven over het negeren van vrouwen in een nieuwsbrief of op je site? Ik ben namelijk benieuwd of dit klopt:

True or false: The more you ignore me, the closer I get.

Geen idee waar je deze uitspraak over het negeren van vrouwen hebt opgepikt. Vast op een of andere Amerikaanse site over vrouwen versieren met zogenaamd wijze uitspraken.

Hoe dan ook, ik ben blij dat je deze vraag hebt gesteld. Nu kan ik het definitieve antwoord geven op een vraagstuk waar meer mannen mee worstelen.

Vrouwen negeren = false, falso, faux, FOUT!

Negeren is een slechte versiertruc

Het negeren van vrouwen werkt bijna nooit. Helaas is dat sommige mannen moeilijk aan het verstand te brengen.

Passieve mannen blijven liever geloven in de zogenaamde effectiviteit van negeren, omdat het hun een vrijbrief geeft om passief te blijven met vrouwen.

Dus ze gunnen vrouwen geen blik waardig, ze laten de dames links liggen.

Mocht er toch nog iets gebeuren en bijvoorbeeld een telefoonnummer krijgen. Dan bellen ze niet, onder het mom van ‘hard to get spelen’.

Vervolgens vragen deze passieve mannen zich af waarom er niets gebeurt op liefdesvlak…

Negeren doet de vrouw aan zichzelf twijfelen?

Welnee. Ze denkt hooguit dat je geen interesse hebt in haar. Vervolgens richt ze zich op een andere man die haar niet negeert. Dus een man die met haar flirt en zich actief opstelt. (Dadelijk meer hierover.)

Ok, er bestaan ook vrouwen die juist de mannen uitzoeken die haar straal negeren. Meestal zijn dat vrouwen met (daddy) issues.

Van vrouwen met dit soort issues krijg je al gauw hoofdpijn omdat je allerlei mind games moet spelen. Heb je daar zin in? (Zo ja, plaats je reactie onderaan dit artikel.)

En stel dat een vrouw aan zichzelf begint te twijfelen. Nou en? Je hebt dat toch niet nodig bij het vrouwen versieren!

Misschien geeft haar zelftwijfel je een ego boost… Heb je dat echt nodig?

Zo ja, een teken van structureel tekort aan zelfvertrouwen met vrouwen. Download daarom meteen mijn Zelfvertrouwen-programma.

Je wilt dat een vrouw zich voor je openstelt, niet dat ze aan zichzelf twijfelt. Je wilt dat ze zich op en top vrouw voelt en naar een man zoals jij verlangt.

Negeren is geen flirten

De vrouwen die zich openstellen voor contact, zoeken contact met mannen die zich ook openstellen.

Want contact maken, flirten en versieren komt van twee kanten, is dat niet logisch?

Negeren is geen contact maken, maar contact vermijden. Daarom is negeren geen flirten.

Wil je in contact komen met leuke, interessante vrouwen? Maak contact, flirt en stel afspraakjes voor. Voor je het weet heb je een dynamisch en interessant liefdesleven, bevredigende seks en een relatie.

Let maar op, contact maken brengt je veel meer dan negeren en moeilijk doen.

Wat zijn jouw ervaringen met het negeren van vrouwen? Of heb je het gevoel dat vrouwen jou negeren? Plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Interessant genoeg om vrouwen te versieren? (108)
  Vraag jij je ook af of je wel interessant genoeg bent om vrouwen te versieren, te Veroveren? In dit artikel geef ik antwoord! In een ander artikel over onzeker tijdens het vrouwen aanspreken beantwoordde ik de vragen van […]
 • Player-gedrag het best om vrouwen te versieren? (42)
  Iedereen kent de term player wel. De man die overal en altijd vrouwen versiert. Of beter gezegd, hij probeert voortdurend vrouwen te versieren. Over het algemeen zeggen vrouwen dat ze een player afkeuren. Maar genoeg mannen […]
 • Snel vrouwen versieren? (46)
  Hoe snel kun je vrouwen versieren? Tijdens een vakantie heb ik deze video voor jou opgenomen. Geluidskwaliteit is niet optimaal, maar ik geef wel duidelijk antwoord op de vraag wat betreft de snelheid van vrouwen […]
 • Hoe leiden voor het vrouwen verleiden? (#3) (31)
  Hoe kun je leiden om vrouwen te verleiden? Het rijmt mooi, maar als je grote fouten maakt wat betreft het leiden van vrouwen wordt het al gauw lijden 😉 Dit is het derde deel van de reeks artikelen over leiden en […]
Vrouwen versieren door ze te negeren?

4 reacties op “Vrouwen versieren door ze te negeren?

 • Negeren is enkel noodzakelijk als je een bepaalde vrouw wilt ontwijken. Ik gebruik dit zelfs af en toe. Waarom doe ik dit? Ik gebruik dit niet als versiertrucje, trouwens bestaat er iets zoals versiertrucjes??? Ik ontwijk bepaalde vrouwen wel.

  Een voorbeeld : Ik had wat geflirt met een dame, ik wou graag weten wat haar persoonlijkheid was. Toen ik dat min of meer ontdekte ben ik plots op de rem gaan staan omdat ik niet geobsedeerd wou worden op haar. Dat is een van mijn zwaktes dat ik plots door 1 vrouw alleen geobsedeerd zou worden om fouten uit het verleden tegen te gaan. Uiteindelijk had ze me in de vriendschapzone gezet, wat ik heel blij was. Uiteindelijk negeerde ik haar, dat zij me uit hare facebook had verwijderd, die impact kan ik ook wel hebben op vrouwen.

  Mindgames gaan spelen, de mentale spelletjes die je eigen gaat uitputten tov van de dame die aan mindgames doet? Bij me heeft dat weinig effect, een van mijn eigenschappen dat ik nogal vaak mijn gelijk moet krijgen en dan botst het, wat soms voor vuurwerk zorgt.

  Nu zeg je iets belangrijks victor, de vrouw moet zich gaan openstellen. Een kleine vraag, hoe doe je dit een vrouw opstellen op een vrouwvriendelijke manier en wat houdt dit in? ( Het is iets voor mijn eigen voorbereiding voor de komende maanden aan geflirt en wat er allemaal bijhoort)

  Momenteel heb ik problemen om voor een blijvende drijfveer te zorgen(dit is nodig als je vaak wilt gaan flirten en in contact komen). Ik heb de indruk dat ik nog steeds te passief ben dan actief ondanks mijn hele verbetering en mentaal ben opgeladen om er tegenaan te vliegen. Ik ben me ook bewust van het te graag willen probleem, zoals je verwees naar je natuurlijke aantrekkingskracht programma. Toch wringt er iets structureel bij me. Ik denk dat ik weer mijn balans moet vinden. Ik heb me de hele tijd(meer dan een jaar nu) heel positief gedragen en nu lijkt het dat ik mijn eigen terug ga vallen in een dipje. Je moet geen schrik hebben, het zal niet zo zijn bij de vorige negatieve reacties van me of iets dergelijks. Ik wil te graag, ik zet weer een hele hoop druk op mijn eigen om toch iets te kunnen presteren want mijn sociale achterban vraagt zich af waarom ik nog altijd geen liefje heb. Bij me begint het wel te frusteren…

  1. Precies Andy, het mag de vraag zijn of er wel versiertrucjes bestaan.

   Toen ik dat min of meer ontdekte ben ik plots op de rem gaan staan omdat ik niet geobsedeerd wou worden op haar.

   Uitstekend dat je dat wilt voorkomen!

   Hoe komt het dat je neigt naar geobsedeerd zijn? Heb je daar een idee van?

   een van mijn eigenschappen dat ik nogal vaak mijn gelijk moet krijgen

   Dat is geen eigenschap, dat is een gewoonte. Wellicht dat je een onderliggende behoefte hebt op dit punt.

   Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee verschillende zaken.

   Sterker nog, met voortschrijdend inzicht (hoort bij actieve zelfverbetering) kun je tot de ontdekking komen dat je toch geen gelijk had.

   Daarom zijn je ideeën, denkbeelden, en overtuigingen onderhevig aan veranderingen. Dus al zou je op een bepaald moment gelijk hebben (en misschien zelfs krijgen), uiteindelijk verlies je toch weer je gelijk.

   Ik zet je graag aan het denken 😀

   Wat betreft je vraag over hoe je een vrouw zich voor je laat openstellen… dat verdient een artikel (misschien met video).

   Kern: het begint met een vrouw die zich veilig bij je voelt.

   Echter, blijf niet denken: ik moet zorgen dat ze zich veilig voelt en voor me openstelt.

   Door duizenden non-verbale signalen (vaak onbewuste details bewegingen), communiceer je dan dat je te graag iets van haar wilt; je legt daarmee veel druk op haar. Zo stelt ze zich juist niet voor je open.

   Blijf jezelf dus geregeld ontspannen. Accepteer hoe de wind waait en laat je geregeld mee voeren. Je hoeft dit alles niet 100% te beheersen. Het is een kwestie van handig beïnvloeden…

   Ik heb me de hele tijd(meer dan een jaar nu) heel positief gedragen en nu lijkt het dat ik mijn eigen terug ga vallen in een dipje. Je moet geen schrik hebben, het zal niet zo zijn bij de vorige negatieve reacties van me of iets dergelijks.

   Mocht je ongewild in een dipje terecht komen, laat het maar even zo zijn. Je krabbelt toch wel weer op Andy, echt. Je bent een krachtige doorzetter.

   Hoe meer je ook leert relax te zijn in het leven en op liefdesvlak, hoe meer in je balans komt => meer en meer aantrekkingskracht.

   Een mens kent zijn ups en downs, jij dus ook. Wees niet te hard voor jezelf!

   want mijn sociale achterban vraagt zich af waarom ik nog altijd geen liefje heb.

   Laat ze zich dat maar afvragen. Dat is hun verhaal, dat hoeft niet jouw verhaal te zijn.

   Wanneer ze het je letterlijk vragen, geef aan dat je het kan waarderen dat ze om je bekommeren. En dat je aan het experimenten bent en geen zin hebt om alles met ze te bespreken over wat je uitspookt met vrouwen.

   Je hebt immers recht op privacy. Niet dat je alles geheim moet houden, maar je bent bezig met een tocht van ontwikkeling en avontuur.

   Laat je vooral niet onder druk zetten door mensen uit je omgeving. (Dat is vermoedelijk ook niet hun bedoeling.) Relax…

   Bij me begint het wel te frusteren…

   Op het moment dat er een golf van frustratie opkomt, neem uitgebreid de tijd om te masturberen en doe vervolgens een relax oefening van het Natuurlijke Aantrekkingskracht-programma.

   Als je een wist hoeveel vrouwen masturberen omdat ze maar geen man ontmoeten om mee te verkeren… Je bent niet alleen 😀

   Experimenteer er op los Andy. Ga naar buiten, ontmoet vrouwen. Verwelkom avontuur 😀

 • Victor,

  Obsessie, dat zit in me. Ik hang er dan aan vast en om ervan verlost te geraken moet er al veel gebeuren voor ik het zelf los. Ik denk te maken heeft met een vorige probleemstelling van me te graag willen maar niet kunnen voor elkaar krijgen. Dat wekt dan allerlei uitdagingen(bv hoe moet ik dat hier nu weer elkaar spelen, ik zie u al denken, daar floept die stuk zeep weer uit zijn handen) voor mijn eigen uit en dan kan het heel goed zijn dat ik geobsedeerd ben.

  Op dit moment ben bezig met de e coach systeem 1 hoofdstukje per dag opnieuw aan het doornemen. Het was al een tijdje geleden dat ik deze eens had doorgenomen. Avontuur zal er genoeg zijn, ik voel me zelfs beter en beter met de dag. Ik had ook nog verschillende flirts gehad, zelfs met bloedmooie vrouwen. Het is allemaal geen probleem om leuke flirts te hebben. Ik heb zelfs geen moeite meer als ik een bloedmooie dame aanspreek, als ik dan een normale neutrale dame aanspreek dan heb ik pas moeite. De omgekeerde wereld voor me 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *