"Hij belt niet!" Bel wel!Hij belt niet”, “Waarom laat hij me wachten?”, “Wat is dat met mannen? Wel mijn telefoonnummer vragen, maar niet bellen!”.

Ja, vrouwen klagen over de passiviteit van de gemiddelde man. Mannen nemen te weinig initiatief, doen weinig hun best op een leuke, aantrekkelijke manier.

En wanneer de man eindelijk haar telefoonnummer heeft gescoord, stelt hij het eerste telefoontje eindeloos uit. Het is werkelijk een anti-climax voor een vrouw wanneer een man niet vlot opnieuw contact opneemt… Het lijkt alsof hij de motivatie mist! (Ben jij een vrouw en loop je ook tegen dit probleem aan? Laat het me weten, plaats je reactie onder dit artikel!)

Mannen, vandaag wil ik jullie extra motiveren vlot een eerste afspraakje te regelen met de aantrekkelijke vrouw die je onlangs hebt ontmoet. Kom op, dat afspraakje is zo geregeld!

Drie redenen waarom je nog deze zondagavond moet bellen:

#1. Bel nu, want anders vergeet ze jou

Je hebt haar aangesproken, je hebt haar telefoonnummer genoteerd. Als het goed is vond je het spannend, ja toch? Dat geldt ook voor haar!

Er was momentum, er was spanning en een gevoel van avontuur; heel positief wat betreft versieren. Het is zonde om al dit moois te laten vervliegen. Hoe langer je het bellen uitstelt, hoe groter de kans is dat je in de vergetelheid komt.

Waarschijnlijk zal ze zich de ontmoeting nog wel kunnen herinneren, maar het lekkere ja-gevoel dat ze toen had is verdwenen.

Gevolg: ze pakt de hoorn niet eens op wanneer je haar eindelijk na lange tijd toch belt. Ze is haar interesse verloren en heeft het te druk om nog met jou af te spreken.

Ik weet dat dat eerste telefoontje erg spannend is. Maar dat is geen excuus, juist daarom moet je haar telefoneren!

#2. Bel nu, want anders vergeet jij haar

De herinnering is nog vers, je voelt nog de spanning en nieuwsgierigheid van de eerste ontmoeting. Laat dat vervliegen en jouw motivatie om een afspraakje te regelen zal dalen tot een dieptepunt.

Ja, dat geldt ook voor mannen die verlangen naar meer afspraakjes. Zie motivatie als een motor. Hoe hard je ook op het gaspedaal duwt, je komt niet vooruit als je eerst de motor hebt laten afslaan.

Of ontmoet je geregeld vrouwen? De kans is nog groter dat je een recente flirt vergeet omdat je het contact niet vlot voortgezet. Uit het oog, uit het hart!

Leer te genieten van de spanning die bij het telefoneren hoort. Gebruik spanning als drijfveer om de Verovering te blijven voortzetten. En wie weet regel je de komende week een leuk afspraakje, of twee…

#3. Bel nu, want anders is een andere man je voor

Nog steeds onvoldoende gemotiveerd om contact met je flirt op te nemen? Misschien ben je te zenuwachtig en voelt het daarom veiliger om dat telefoontje voorlopig uit te stellen…

Ik hoop dat het volgende je het duwtje in de rug geeft dat je nodig hebt:

Voor je het weet is een andere man je voor. Dan kan je fluiten naar de Verovering, ook al verliep de eerste ontmoeting fantastisch!

Vergeet ‘de gouden versiertruc’ dat je per se 2 of 3 dagen moet wachten. Vrouwen hebben vaak door dat je krampachtig een spelletje probeert te spelen.

Begrijp me niet verkeerd, het hoeft geen punt te zijn als het iets langer duurt voordat je haar belt. Maar waarom zou je het eerste telefonische contact eigenlijk uitstellen?

Je hebt gisteren een telefoonnummer gescoord? Bel vanavond! Vlot het contact voortzetten is een pré voor het vrouwen versieren, uiteraard zonder te overdrijven.

Met moet het ijzer smeden als het heet is

Voorbeeld: eergisteren heb ik een zeer aantrekkelijke en wild flirtende vrouw ontmoet in een cafetaria. Gisteren heb ik haar gebeld voor een afspraakje. We hadden een leuk telefoongesprek waarbij ze aangaf dat ze deze week met vakantie gaat. Binnenkort afspreken was dus niet mogelijk…

Jammer? Ach welnee, ik heb aangegeven dat ik na de vakantie opnieuw contact met haar opneem. En doordat ik vlot en speels initiatief nam, weet ze dat ik van aanpakken houd en me niet snel uit het veld laat slaan. Dat blijft bij.

En ik heb het volgende bel-moment in mijn agenda gezet zodat ik het niet kan vergeten of uitstellen; een afspraak met mezelf. Er moet zo min mogelijk spanning en gevoel verloren gaan. Immers, men moet het ijzer smeden als het heet is!

Stel je voor dat ik haar niet meteen de volgende dag had gebeld, ze is vanaf vandaag telefonisch onbereikbaar…

Wat houd je tegen om initiatief te nemen? Heb je moeite met het plegen van dat eerste, belangrijke telefoontje? Heb je last van uitstelgedrag of neem je net als ik vlot initiatief? Plaats je reactie hieronder, ik wil weten hoe het met je gaat.

Gerelateerd:

 • Uitvragen, maar te bang om te bellen? (9)
  Belangrijkste advies wat betreft uitvragen: laat niets je weerhouden om haar te bellen en initiatief te nemen. Zelfs al ben je bang voor een afwijzing en voel je je vreselijk zenuwachtig... regel dat afspraakje! Moed hebben, […]
 • Een date regelen? Hoe doe jij dat? (83)
  Een date regelen... Sommige van mijn cursisten zullen zich hopelijk afvragen waarom ik het woord ‘date’ gebruik in plaats van het 'afspraakje regelen'. Maar daar wil ik het vandaag even niet over hebben... Ik wil namelijk […]
 • Vier tips voor het waarmaken van je voornemens (21)
  Eigenlijk houd ik niet van het goede-voornemen-gebeuren. Want met Oud en Nieuw is het nog wel eens gebruikelijk dat men zich vluchtig iets voorneemt, en er uiteindelijk niets mee doet. Er komt dus helemaal niets van terecht, […]
 • Vrouwen aanspreken – Tips voor het vergroten van motivatie (26)
  De vorige keer heb ik geprobeerd om je te motiveren voor het vrouwen aanspreken, door je te wijzen op je seksdrive. Spreek vrouwen aan, want wie weet loopt het uit op avontuur en seks! Vandaag krijg je nog eens vier tips voor […]
“Hij belt niet” – Waarom je haar vanavond moet bellen
Trefwoorden:         

9 reacties op ““Hij belt niet” – Waarom je haar vanavond moet bellen

 • jeps nu bezig met een vrouw die een overdosis aan sex nodig heeft.

  Zij vroeg mijn tel nr. aan me pa. Daarna heeft zij me gesmst, ik haar die dag erop gebeld en gezegd dat ik vrijdagavond met haar …….. ging doen.

  Als je te lang wacht dan gaat ze ook teveel lopen nadenken. Niet goed, gewoon gelijk van het begin leuk maken. Hup tempo is belangrijk en vooral ook leuk.

  Over het overvloed principe, je hoeft niet te laten zien dat je een mega drukke agenda heb en dat je een plaatsje voor haar gaat vrijmaken ofzo. Deed ik eerst wel. Als je gewoon je leven op orde heb kan je zoiets gewoon inpassen.

  En over die spanning, jongens, het is echt de mooiste die er is, seriously enjoy enjoy enjoy enjoy enjoy.

 • @ Wilco,

  Haha, de boodschap is duidelijk, genieeet! 😉

  Spanning onder een positieve loep nemen is ook voor mij erg stimulerend geweest om meer initiatief te nemen. Ik vertelde mezelf voortdurend dat het leven ongelovelijk saai zou zijn zonder spanning. Na verloop van tijd begon spanning vóór me te werken i.p.v. tégen mij…

  Ik geloof ook dat te veel mannen, maar voor van vooral tegenwoordig, door allerlei verschillende curcussen op internet, dat ze de vrouw zogenaamd bewust en extra lang in spanning willen laten. Het is prima om vrouwen even wat ruimte te geven om naar je telefoontje te verlangen, maar het bewust lang uitstellen hoort niet bij het natuurlijke gedrag van de man in overvloed.

 • Idd, niet te lang wachten. Ook geen overvloed aan berichten, maar soms even (stel je bent online en reageert…) maar geen uren bellen, dat vind ik als vrouw ook niet chill, weet ik ook niet wat ik moet zeggen. Liever gewoon een gesprek dan bellen hoor. Maar geen reactie, niks gewoon? of een paar dagen wachten? Waardeloos. Idd, dat voelt als snel als fout, niet interessant, player, etc. Het klopt gewoon niet. Want idem zowel vrouw als man wil toch wel iets horen, en geen week stilte. Dan genoeg andere kandidaten wel, niet dat dat nu het ideaal is of het streven, maar waarom weken wachten alvorens iets te weten of duidelijkheid of dat wel of niet uberhaupt kans op slagen heeft… dat knapt af. Dan bescherm je jezelf door door te gaan en t los te laten. 🙂

  En ja, Njoy, maar niet alleen puur fysiek, maar op meer gebieden. Aantal overeenkomsten, maar ook wat dingen voor jezelf is echt niet erg, maar fysiek en elkaar claimen niet.
  Kvind wel top dat hier mannen ook reageren en meedenken. Klankbordje is altijd goed v beide kanten. Tuurlijk zijn er altijd veel verschillende mensen en opinies 🙂 groetjesssss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *