Veroveren en versieren in club of discotheekIs Veroveren in een club of discotheek echt anders dan in het dagelijks leven? Volgens sommige mannen wel en dit maakt vrouwen versieren in de club nodeloos moeilijk. Jammer, want je kunt daar veel plezier beleven met vrouwen…

Wat een club anders maakt

Uiteraard is het ontmoeten van vrouwen in een club anders dan in een winkel, op straat of op het werk. De omgeving (context) speelt uiteraard een rol bij het vrouwen versieren!

Wat een club zo anders maakt is dat hij tot doel heeft om mensen het dagelijks leven te laten vergeten. Dit wordt gedaan door een dress-code, een mooie entourage, harde muziek en draailichten.

Ooit een klok gezien in een club? Natuurlijk niet! Vergeet vooral dat het al bijna ochtend is en ga volledig op in de roes van het feest.

In wezen wordt er geprobeerd om het vakantie-effect op te wekken. Hierdoor glijden de dagelijkse beslommeringen gemakkelijker van je af en heb je meer plezier.

Hopelijk heb je dan ook meer dorst en bezoek je de club vaker…

Toch is een club echt niet zo anders

Laat je niet misleiden door de flitsende lampen en de nors kijkende uitsmijters. Een discotheek is niet zo anders als een clubeigenaar je wil doen geloven.

Alle essenties van het Veroveren gaan ook op in een disco. Net zoals overal elders is het belangrijk dat je het initiatief neemt, anders bent dan andere mannen en dat je handelt vanuit het Overvloed-concept.

En er is nog iets belangrijks voor succes in de club…

Waarvoor gaan vrouwen naar de club?

Stel jezelf de vraag: waarvoor gaan vrouwen uit?

Om mannen te ontmoeten? Voor de muziek, om te dansen? Dat kunnen stuk voor stuk redenen zijn om uit te gaan. Maar er is één ding dat alle vrouwen zoeken in een club.

En dat is… plezier!

Sommige vrouwen zien er misschien een beetje chagrijnig uit door het geslijm van opdringerige mannen die hen onderdompelen in aandacht. Maar nog steeds, vrouwen bezoeken een club voor een leuke avond.

Het belangrijkste voor succes in de club

Maak niet de fout die veel mannen maken. Ze bezoeken een club met als enige reden om vrouwen te versieren.

In wezen laten deze mannen hun plezier afhangen van vrouwen waardoor ze emotioneel afhankelijkheid worden. En juist daar houden vrouwen niet van!

Niet alleen dat, je legt ook een druk op jezelf die maakt dat je extra zenuwachtig bent. Dan maak je je al gauw druk over de ‘juiste openingszin’. Vanzelfsprekend geen goede Verovermentaliteit!

Succes in een club BEGINT met de intentie om plezier te beleven. Je bent dan goed feestgezelschap en dat heeft vele voordelen.

Maak plezier met je vrienden, vriendinnen en iedereen die je tegenkomt. Geniet van de muziek, het dansen en het aanschouwen hoe anderen plezier hebben.

Hou voor ogen: al zou je geen enkele leuke vrouw ontmoeten, je hebt hoe dan ook een goede avond.

Straal plezier uit

Dat je plezier hebt, straal je uit door bijvoorbeeld:

 • Je goed te kleden. Trek iets feestelijks aan dat een beetje opvalt en toch bij de dress-code past. Wees een beetje als de vreemde eend!
 • De club binnen te gaan met een glimlach en een goed humeur. Wist je dat vrouwen uit nieuwsgierigheid de binnenkomende mensen in de gaten houden? Maak dus een goede eerste indruk…
 • Anderen hartelijk en enthousiast te begroeten. Zowel bekenden als vreemden.
 • Je serieusheid thuis te laten! De muziek staat zo hard dat het bijna onmogelijk is om een intelligent gesprek te voeren. Houd in eerste instantie luchtige en onzinnige gesprekjes met duidelijke gezichtsexpressie en handgebaren.

Het effect van je plezierige stemming is groot. Je hebt de juiste mentaliteit, precies zoals ik die bespreek in de eerste les van de E-cursus vrouwen veroveren. Het maakt het aanspreken van onbekende vrouwen stukken gemakkelijker.

En als prachtige bonus trek je zonder moeite vrouwen aan omdat je een BRON VAN PLEZIER bent!

Vraag: hoe maak jij contact met aantrekkelijke vrouwen tijdens het uitgaan, in club of discotheek? Plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Zonder oogcontact vrouwen aanspreken? (53)
  Kun je zonder oogcontact vrouwen aanspreken? Of is oogcontact een noodzakelijkheid, een must? Deze lezer stelde een belangrijke vraag bij een ander artikel over communiceren met oogcontact: Heey, Zelf heb ik, als ik contact […]
 • Zelfvertrouwen met Vrouwen – De Basis van Meer Zelfvertrouwen (49)
  Als je weinig zelfvertrouwen hebt, is het aanspreken en Veroveren van vrouwen moeilijk. Dus zo nu en dan ga ik bloggen over het vergroten van zelfvertrouwen. Te beginnen met vandaag: Vergroot je zelfvertrouwen door het […]
 • Hoe je vriendin beschermen? (Antwoord) (22)
  Stel, je hebt een leuke vrouw versierd, Veroverd. En je neemt haar vervolgens mee naar de discotheek om lekker met haar te feesten. Je vriendin beschermen, daar heb je waarschijnlijk niet eens aan gedacht... Na een lekker […]
 • 3 Flirttips als basis van het flirten met vrouwen (45)
  Goed flirten als begin van het vrouwen versieren is het halve werk. Daarom is het belangrijk om het flirten je zo goed mogelijk eigen te maken. De drie volgende flirttips in dit mannenblog zijn een goede basis voor het […]
Succesvol Veroveren in club of discotheek
Trefwoorden:         

98 reacties op “Succesvol Veroveren in club of discotheek

 • Hoi,

  Als man ga ik ook al enige jaren uit en mijn indruk is dat het niet evident is om in het uitgaansleven onbekende vrouwen te leren kennen. Meestal bestaan de feestgangers uit ‘groepjes’ van vrienden die zich redelijk afgesloten opstellen. Ik denk dat dit inherent is aan onze cultuur omdat ik dit in het buitenland reeds helemaal anders heb ervaren.

  Het feit dat je ook de verhoudingen niet kent (reeds gevormde paren) samen met bijbehorende nare ervaringen uit het verleden voelt als een rem aan om onbekende vrouwen te benaderen. Als man heb je dan nog eens de ongelijke verhouding tussen mannen en vrouwen waardoor dit de indruk schept dat vrouwen gemakkelijker kunnen ‘kiezen’.

  De regel die ik leerde in het uitgaansleven is dat je op voorhand moet afspreken met vrienden. Alleen staan schilderen in de veronderstelling dat je kennisen zal ontmoeten drijft je immers snel weer naar huis. En als je er al ontmoet kan het zijn dat ze er niet van uitgaan dat je de hele avond bij hen blijft. Met vrienden maak je wat grappen en doe je dan wat onnozel … maar meestal vloeit er verder niets uit voort. Dan zie je andere en veel jongere mannen die direct een vrouw kunnen inpalmen en er ter plaatse mee staan te zoenen.

  Als je dan al wat serieuzer van aard bent, dan stel je je vragen of je het inderdaad niet verkeerd aanpakt, of denk je dat de vrouwen echt niet inzien dat een serieuzere man voor hen mss wel beter kan zijn.

  Dat verklaart tevens de populariteit van het internet. Je hebt de indruk dat de efficiëntie hoger ligt doordat je veel gerichter nieuwe mensen leert kennen. Bovendien zijn daar al deze belemmeringen niet meer aanwezig. Je communiceert wanneer je wil en schrijft wat je wil. Je kan zelf een vriendenlijstje ‘op maat’ maken. En toch werkt het niet. In de praktijk blijkt dat je maanden of soms jaren moet chatten om het vertrouwen van een vrouw in te winnen en een vrijblijvend afspraakje te kunnen regelen. Sommigen spreken zelfs principieel nooit af met onbekenden van het internet.

  Zijn er, naast je e-cursus nog belangrijke tips hierbij die deze manier van veroveren makkelijker kunnen maken?

  Mvg

 • Hoi,

  Wat ik lees hier op de Blog lijkt afhankelijk wat voor club je bezoekt.

  Als ik naar een dansclub ga of een housfeest of kroeg, dan ligt de drempel voor contact leggen heel hoog, dat ligt niet zo zeer aan mij persoonlijk omdat ik ook meiden aanspreek uit gezelligheid een avond niet praten is alsof een zanger zonder stem.
  Maar hellaas, lijken mensen niet open te staan voor een gesprek alsof ze heel schuw zijn.
  Ook omdat het heel vreemd lijkt te zijn als je tegen iemand zegt goh wat een apparte shirt of oorbellen in iets wat anders is dan standaard (normaal).

  Het tegen overgestelde is bijvoobeeld op buitenlandse feesten binnen Nederland/Belgie
  Zoals caribische feesten waar salsa of bachata wordt gedraaid, daar is gewoonweg geen drempel je ziet een leuke dame en je vraagt haar ten dans alsof het normaal is
  na het dansen breng je de dame weer terug waar je der vandaan hebt gehaalt om gentle te zijn je klets wat klikt het bied je de dame een drankje aan, en voor je het weet heb je een telfoon nummer of emailadres of tegenwoordig hyves.

  Komt dit nou alles door cultuur verschillen of aan het soort muziek?
  Of light het aan de situatie hoe de sfeer word bepaald door de muziek.
  Ik vraag me zelf af of dat ook in je E-book word besproken hoe je min of meer
  net als bij carebean feesten zo makkelijk contact kan leggen.
  Ik weet bijvoorbeeld dat bij carebean feesten hoe beter je kan dansen hoe minder moeite je hoeft te doen bij vrouwen…is daar ook iets mee in de kroeg want ik weet dat vrouwen ook af knappen op veelste nette mannen….

 • Dag Mr Verlon,

  Ik ben het geheel eens met dit stukje over veroveren in een discotheek. Maak plezier, wees vrolijk en kijk lekker rond. Ik en een maat van me gaan regelmatig uit en wat ik merk is dat hij allemaal tactieken heeft om met vrouwen in contact te komen en om ze te versieren.. en dat lukt niet, zo werkt het gewoonweg niet. Ik ben heilig overtuigd dat vrouwen aanvoelen wat voor een man je bent en of je een vrouw wilt of echt nodig hebt. Vrouwen willen gewoon plezier maken en juist de mannen die met datzelfde doel uitgaan zullen uiteindelijk de meeste kans maken.
  Daarnaast heb ik een verzoek/voorstel mits je het er mee eens bent Victor. Het is naar mijn mening namelijk erg belangrijk te benadrukken dat je niet alleen op het gebied van vrouwen, maar in je hele ‘zijn’ moet veranderen om succes te hebben met vrouwen.
  Tactieken etc werken gewoon niet. Mannen moeten gewoon stoer worden (dat is wat vrouwen aantrekkelijk vinden). Ey.. het is maar een ideetje Vic.

  Mvg. The Magnet

 • Hei allemaal,

  Ik merk dat het nieuwe jaar alvast een aantal bezoekers naar deze blog gelokt hebben en dat zal volgens mij enkel nog maar beteren. Alvast veel succes toegewenst Victor, niet dat je het echt nodig hebt lijkt me :).

  Wat TheMagnet net schreef hierboven, was reden genoeg om een reactie te plaatsen. Ik ben het er volledig mee eens. Bezoek je nu een kroeg, een discotheek, een kinderparty, een nieuwjaarsreceptie of om het even welke gelegenheid, dan moet je plezier uitstralen. En al te vaak zie je inderdaad mannen, als ik ze zo mag heten op deze blog, pinten pakken op hun stoel, waar ze voor de rest van de avond niet afkomen, tenzij om nog meer pintjes te gaan halen of om ne plasje te gaan doen…

  Stel je je daarentegen op alsof je bezig bent met een walking dinner en jij en je vriend(en) schuimen de gelegenheid af waarbij je in ieder hoekje als het ware een bekende tegenkomt waar je een praatje mee kunt maken, dan maak je toch wel een wereld van verschil en kom je lekker gezellig over.

  Dit is wat ik steeds dacht. Toch kan ik echter niet ontkennen dat er wel degelijk vrouwen zijn die zich aangetrokken voelen tot dit type van pintenpakkende man, die hen -in mijn ogen- verveelt met langdurige en intellectuele serieuze gesprekken in een veel te luidruchtige zaal. Daardoor zit je in mekaars oren te roepen én toch, mijn broer lijkt erin te slagen om steeds nummers te scoren, zij het dan wel bij het jongere type van meisjes…

  Hoe verklaar je dit? Mijn broer en ik verschillen dag en nacht, zwart-wit, …
  Hij is steeds de serieuze, ernstige deftige geklede jongen daar waar ik mij steeds speelser en als grappenmaker opstel/ tot mij eigen gemaakt heb.

  Mvg
  Jan

  Groeten aan Tom
  En vele reacties verwachtend op mijn gloednieuw post 🙂

 • Hey Victor,

  Goede zet man, gefeliciteerd met dit nieuwe directe medium.

  Leuk om als ervaren en zeer tevreden cursist de bovenstaande reacties te lezen. Dit maakt duidelijk dat men de ware kracht van je totale e-coaching nog niet hebben ervaren.

  Hoewel ik als 38 jarige “oude lul” natuurlijk niets meer te zoeken heb in een disco, heb ik me laatst toch laten overhalen door een nichtje om mee te gaan. Daar maar weer eens alle registers open getrokken en ja hoor, met nagenoeg alle dames lol gehad en veel telefoonnummers gescoord (die ik maar gelijk weer heb weggedaan, zou wel eens illegaal kunnen zijn, haha).

  Wat me opviel is dat je gewoon gelijk hebt. Ik heb welliswaar gebruik gemaakt van diverse technieken, maar die zijn eigenlijk een tweede natuur geworden. Ik heb er niets aan gedaan om iemand te versieren, maar alleen maar lol gemaakt. Uiteindelijk had de doelgroep (de jonge goden) een slechte avond. Waarom, omdat ze vergaten lol te maken en te gefocused waren op het veroveren .

  Dat is nou juist wat ik van je heb geleerd, zorg dat je opvalt door anders te zijn. Dat is een mix van arogantie (overvloed) en innerlijke rust. Vrouwen willen een zelfverzekerde vent die niet bang is zich bloot te geven. Als je dan toch nog mysterieus overkomt wordt je vanzelf onweerstaanbaar.

  Ik schreef het je al in mijn vorige mail aan je, je lessen hebben me niet alleen geholpen met vrouwen, maar hebben me ook sterker gemaakt in andere omgangsvormen.

  TNX Vic!

 • Dag iedereen,

  Ik heb ook je E-cursus gevolgd. Alle mails heb ik gelezen maar heb toch nog een probleem. Ik ben vrolijk, actief en moet steeds moet lachen. Ik ben een jongen maar dans toch al 3 jaar. Mijn leeftijd is 18 jaar maar heb toch wel problemen bij het versieren van vrouwen :). Ben nu al 2 jaar single en snap niet waarom.

  Als ik een fuif binnen kom dan is het altijd met heel veel zelf vertrouwen en big smile. Ik dans heel de avond en zie vaak vrouwen naar mij kijken en naar vriendinnen dat wijzen naar mij als ik een leuk dans pasje doe. (nee hoor, ik ben niet zo een ‘party gek’ waar heel de zaal mee zit te lachen ;))

  Als ik naar huis ga ben ik steeds tevreden van een geslaagde avond.
  Toch na een 30tal fuiven mee gemaakt te hebben, heb ik er nooit een vriendin aan over gehouden.

  Tips? Ideeën & opmerkingen mogen altijd gegeven worden!

  Bedankt!

  Wout

 • Hoi iedereen,

  In deze reactie wil ik reageren op de reactie van Sam. En met name omdat ik het niet met Sam eens ben.

  Ik denk dat wanneer je geen succes met vrouwen hebt in het uitgaansleven dat dat ligt aan jezelf en niet aan de mensen die uitgaan.

  …Het feit dat je ook de verhoudingen niet kent (reeds gevormde paren) samen met bijbehorende nare ervaringen uit het verleden voelt als een rem aan om onbekende vrouwen te benaderen…

  …Meestal bestaan de feestgangers uit ‘groepjes’ van vrienden die zich redelijk afgesloten opstellen…

  Uit deze citaten blijkt dat Sam voor zichzelf tijdens het uitgaan redenen verzint om niet op een vrouw af te stappen.
  Ik denk dat wanneer je op lichaamstaal let van mensen uit een groepje, dat je heel wat meer informatie over de verhoudingen binnen die groep krijgt dan je zou verwachten.

  Ik ben op oudjaarsavond/nieuwjaarsnacht met een vriendschappelijke vriendin uitgeweest. Ze moest vaak naar de toilet en telkens wanneer ze weg was, heb ik kans gehad om vrouwen te ontmoeten. Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets te verbergen voor haar, maar vind het gewoon niet zo netjes om vrouwen te Veroveren waar die vriendschappelijke vriendin bij is.

  Ik ben geen uitmuntende Veroveraar, als ik dat wel zou zijn had ik Victor niet nodig gehad. Aan de andere kant zijn er wel dingen gebeurd met vrouwen die ik voordat ik Victor ontmoette, nooit voor mogelijk had gehouden. Het klinkt hard, maar wat bij mij werkte was eerst accepteren dat alleen IK degene was die er verandering in kon brengen. De schuld bij jezelf leggen dus, al gebruik ik het woord schuld bij gebrek aan een beter woord. Zolang je voor ogen houdt dat je zelf verantwoordelijk bent, zul je jezelf ook in staat stellen om een betere Veroveraar te worden op school/werk, in de supermarkt, in de bibliotheek, of in een club of discotheek, al zal het in het begin niet makkelijk zijn.

 • Dag Rik,

  Ik kan je tot op zekere hoogte volgen. Mss heb ik door de jaren heen een visie opgebouwd die geleidelijk aan onrealistischer werd. Probleem is dat je op een duur in een soort spiraal terecht komt van verkeerde ideën. Maar hoe raak je er dan van af? Soms zie je mannen die heel wat minder te bieden hebben, succes hebben bij de vrouwen gewoon omdat ze meer durven en mondiger zijn. En zelfs al lukt het me om nieuwe vrouwen te ontmoeten, dan nog krijg ik steeds de indruk dat ze voor die ander kiezen die hen dan steeds weer beliegen en bedriegen. De vrouwen die dan wel uitgesproken interesse vertonen daar val ik dan niet op. Ik probeer het ‘overvloedconcept’ van Victor toe te passen, maar het lijkt niet te pakken. Dan maar internetcontacten … maar die monden heel zelden op iets uit. Als je dan na een afwijzing naar de redenen vraagt, dan is het antwoord soms: je bent te serieus, ik val op donkere types, … maar toch vinden ze je sympathiek. Ik heb een maat die ook moeilijkheden ervaart met het versieren. Die heeft een andere taal geleerd en is in het buitenland gaan zoeken. Daar vallen de vrouwen in bosjes voor hem … natuurlijk niemand die zegt dat het uit ware liefde is …

 • Hey,

  Ik had vroeger ook het gevoel alsof het onmogelijk was om contacten te leggen in discotheken enzo. Maar de laatste tijd heb ik zo de gewoonte opgebouwd nadat ik ergens met mijn vrienden ben geweest nog even to stoppen in een plaatselijke discotheek. Ik kom dan heel zelfverzekerd binnen meng me tussen het volk, loop rond met een big smile op men gezicht en begroet enkele mensen als ik ze ken. Eigenlijk sta ik het eerste half uur geen 5 minuten op dezelfde plek, maar ga ik zo een beetje rond voor ik me ergens een plek uitzoek in de buurt van enkele leuke meiden die lijken plezier te maken en dan blijf ik daar zo wat hangen. En af en toe kom ik dan terug wat bekende mensen tegen waarmee ik dan vluchtig wat mee praat en plezier maak. Maar na verloop vantijd zie ik dan de hoofdjes van die leuke meiden steeds vaker en vaker in men richting draaien, en botst er wel regelmatig is één “per ongeluk” een paar keer tegen me aan 😉 Dus ik denk dat het deels toch afhangt van hoe je je gedraagt: vroeger had ik daar een ganse avond kunnen staan. Maar door Victor zijn tips en gewoon plezier uit te stralen trek je ze als het ware aan.

  Dus Victor: bedankt 😉

 • Ik bezoek de laatste tijd regelmatig een discotheek om leuke vrouwen te ontmoeten, en misschien nog wel meer…

  Weken terug begaf mijn intentie het om alleen voor een one-night-stand uit te gaan, maar helaas, dit kwam er nooit van terecht.

  Toen ik met de intentie ging om plezier te maken en zelf een plezierige sfeer op bouwde was het ineens een andere wereldje… Het wereldtje dat ik altijd al wilde.

  Ik lachte naar anderen, voegde me makkelijk in een dansende kringgroepje. sprong op het podium en genoot van het muziek….
  (Begrijp het niet verkeerd, ik was geen dansende kangoeroe die door de discotheek heen rent)

  Hoe gek het ook klinkt, vrouwen ruiken waar plezier hangt.!
  Eerlijk gezegd was het wel ff wennen aan de leuke aandacht die ik kreeg, af en toe wist ik me geen raad mee, maar ik bleef doorgaan…

  Ik blijf je raad op volgen Victor, hopelijk gaat het alleen maar beter…

  PS: Ik adviseer alleen die het E-book nog niet hebben aangeschaft dat wel te doen voordat men met al die onbeantwoorde vragen aan komen kloppen.( Het is compleet!)

 • Hey,

  Ik wou ff benadrukken internet-daten/veroveren begin er niet aan!
  Waarom niet ik heb het internet daten een beetje bestudeerd, er is een dating site waarbij je statestieken kan bekijken.
  Een gemiddelde vrouw die net 1 dag ingeschreven staat krijgt 150 bezoeken op die ene dag 400 flirts en gemiddel 120 berichtjes….toen ik dus een bekende tegen kwam op de site vroeg ik of ze succes had, toen zei ze jah ik heb 120 berichten gehad waarvan ik er 50 meteen verwijderd hebt en niet gelezen ik vroeg hoezo dat….omdat hun foto me niet aanspraken….dus wat ik wil zeggen op een dating site hebben vrouwen in overvloed keus (teveel zelfs) dus ze kijken niet eens wat voor persoon jij bent maar puur hoe je eruit ziet, dus zonde van je tijd en energie.

  Als je echt succes wil hebben moet je er opuit gaan, of via vrienden iemand leren kennen, of disco…voor de verlegen mensen onder ons ik zou zeggen ga lekker op salsa
  dat is niet stijf en heel veel leuke feesten, de drempel ligt veel lager als in de kroeg je komt er andere type meiden tegen waarbij je ook de techniek van Victor kan toepasen en niet alleen lezen en denken maar ook doen en toepassen.
  Zoals Wout hierboven zegt, meiden kijken naar me en ik heb de E-cursus gevolgd van Victor….ja volgen. Perfect maar het is ook doen niet alleen de perfect uitgelegde cursus van Victor lezen maar DOEN…Ik heb veel gehad aan de mails die ik tot nu toe heb gehad van victor en hebben mij de psychologische kant laten zien van veroveren.
  Maar er zit ook nog een bovennatuurlijke kant aan veroveren wat victor volgens mij ook beschreven heeft….vrouwen voelen aan wat je wilt….maar dan echt alles….zelfs wat jij denkt voelen ze…ook al lach je en je voelt je onzeker maakt dat je nog niet zeker…je moet geloven in wat je wilt voelen. Denk maar bijvoorbeeld aan het denken in overvloed concept van victor…

 • Hoi,

  Gisteren ben ik er nog eens op uit geweest en heb alweer diezelfde dingen ervaren. Ik pas het concept toe van Victor, zijnde plezier maken, onnozel doen met maten, dansen, enz … En wat je ziet is dat de meeste vrouwen redelijk passief aan de kant staan te loeren. Vaak met maten of een vriendin. Je hebt de indruk dat ze je niet opmerken omdat je ze nooit ziet kijken maar eigenlijk zien ze alles. Je probeert zo wat onnozel te staan dansen en links en rechts de aandacht te trekken in de hoop dat je een blik krijgt. Je mag nog niet te heel zot doen want dan gaan ze je snel belachelijk vinden en zie je ze u uitlachen. Alweer een domper. Wanneer weet je als ze gewoon mee onnozel willen doen uit interesse of als ze u wat aan het uitdagen zijn om er mee te lachen? Wat er dan gebeurt is dat een vrouw zowat tegen jou aan komt dansen en dan probeer je een blik los te krijgen. Daar dat niet evident is ga je er opvallend dichter bij gaan dansen tot plots één of andere gespierde gaai daar met zijn brute geweld je een duw komt geven of je komt af snauwen. Daar gaat de lol. Daar ik dit gedrag zo beu ben als koude pap ging ik geen millimeter opzij en duwde hem zelf weg. Ik negeerde zijn gesnauw. Hij weet heel goed dat als hij spel zou maken, hij de toegang tot de discotheek zou ontzegd worden. Lol, daar stond hij dan met zijn zware kas (waar hij niets mee is) … hij heeft dan heel de avond aan de kant gestaan. Dat stoer gedrag is dus allemaal fake, maar blijkbaar vallen de vrouwen er toch voor. Ik trok het me niet aan en bleef doordansen. De vrouwen zijn immers geïnteresseerd hoe je daar op reageert. Heb uiteindelijk niet echt nieuwe contacten kunnen leggen, maar meestal komt dat pas als je een gezicht de volgende keer herkent … Eigenlijk zitten we dus met een dualiteit, vroeger moesten de mannen sterk zijn om hun territorium te verdedigen, nu moeten ze slim zijn om geld te verdienen … Meestal zijn beide haast oncombineerbaar. Karikatutaal kan je dus stellen dat de laag opgeleide ‘kassen’ mooie en domme vrouwen kunnen krijgen, en de hoog opgeleide lelijke en slimme vrouwen … want deze laatste zien in dat er in het leven meer bestaat dan een hoopje spieren …

 • Wat moet je doen als een meisje dichter komt dansen bij jouw? Dichter en dichter bij op een R’B liedje.
  Vastpakken aan de dijen of?? Want in feite ik ben nie echt goed in die zuiderse dansen.
  Wie helpt mij AUB.
  Dank U Nico

 • Bedankt voor de vele, inspirerende reacties! Het bloggen bevalt me uitstekend en ik ben blij met jullie bijdrage 🙂

  Ik reageer graag nog even gericht:

  @ Sam.
  Het lijkt erop dat je een aantal ‘belemmerende overtuigingen’ hebt over het Veroveren, deze zijn niet goed voor je liefdesleven.

  Naast het volgen van mijn E-cursus, nieuwsbrieven en mijn weblog, geef ik je het advies om mijn E-coachsysteem aan te schaffen. Ik hoop dat je net zoals andere cursisten openstaat voor het leerproces.

  @ Dennis.
  Elke club/discotheek heeft zijn eigen atmosfeer en publiek. Als je geregeld uitgaat en verschillende locaties bezoekt, dan ontdek je vanzelf welke je het meest bevalt.

  Wanneer je vrouwen aanspreekt, laat je dan niet misleiden door de eerste paar reacties. Het is voor vrouwen erg spannend als een man hen aanspreekt, ze weten niet altijd op welke manier ze moeten reageren. Verlegenheid en onzekerheid speelt ook een rol bij vrouwen.

  Caribische feesten bezoeken, goed idee! Het verschil met andere feesten is inderdaad het uitgaanspubliek, het soort muziek en de danscultuur. Er zijn altijd meerdere factoren die een rol spelen…

  @ Mr. Magnet (toepasselijke naam).
  Je ervaringen met je maat bevestigen het belang van plezier maken 🙂

  Toch ik ben het niet eens met de stelling dat tactieken niet werken tijdens het uitgaan. Je kunt wel degelijk de Verover-technieken e.d. gebruiken, zolang je maar de juiste Verovermentaliteit hebt.

  @ Jan.
  Waarschijnlijk voelen de jonge vrouwen aan dat je pint-pakkende-broer hen serieus neemt als volwassen, intelligente vrouw. De vraag is natuurlijk, wat doet hij met de telefoonnummers en wat gebeurt er vervolgens tijdens afspraakjes?

  Je lichaamstaal, de manier van converseren en je uitstraling spelen absoluut een belangrijke rol. Als het op deze punten goed zit, dan maakt het uiteindelijk weinig uit of je op een stoel blijft zitten of rondloopt tijdens een feestje…

  Wie is Tom trouwens?

 • @ Martin.
  Ook bedankt voor de felicitaties! Graag gedaan…

  38 Jaar? Ik kom ook geregeld aantrekkelijke dertigers en veertigers tegen tijdens het stappen. Je bent dus zeker niet te oud voor een feestje; en dat blijkt maar weer uit het vervolg van je reactie. Gelukkig maar dat je nichtje je heeft kunnen overhalen 🙂

  @ Wout.
  Het is niet erg dat je twee jaar single bent. Het gaat erom of je plezier maakt met en zonder vrouwen. Je kunt een negatieve focus krijgen als je ‘statistieken’ bijhoudt over je liefdesleven. Pas daarvoor op.

  Vrouwen kijken en wijzen naar je tijdens het dansen? Dat biedt mogelijkheden. Loop naar van de dames toe, neem haar aan de hand terug naar de dansvloer. Wanneer het liedje is afgelopen, breng je haar terug bij haar vriendinnen en voer je vervolgens een van de vriendinnen mee naar de dansvloer. Kun je allemaal doen met speelsheid en een glimlach.

  Ook kan je na lekker dansen naar de bar gaan en daar met de vrouwen babbelen. Ze hebben je al zien dansen en dat is positief.

  @ Rik.
  Je brengt goede punten aan. Inderdaad, door observeren kun je veel afleiden over de onderliggende verhoudingen van de groep.

  Trouwens, je kunt prima vrouwen Veroveren waar een vriendschappelijke vriendin bij is (hangt natuurlijk ook af van de vriendin). Vaak genoeg vinden vrouwen het juist leuk als je hen aan anderen voorstelt, je kunt het goed combineren met flirten en Veroveren.

  Betreft ‘uitmuntende Veroveraar’: het is niet mijn bedoeling om iedere cursist als het ware te transformeren tot een superman. Gelukkig hoef je geen ideale man te zijn voor een goed liefdesleven. Ik geloof meer in gezond realisme, een positieve intentie en de juiste Verovermentaliteit.

  @ Sam (tweede en derde reactie).
  Je bent je bewust van de vicieuze cirkels. Je komt er niet direct vanaf maar er is veel te veranderen met geduld en actie. Nogmaals, ik hoop dat je bereid bent om je hiervoor in te zetten.

 • @ Miquel.
  Prachtig! De vrouwen die je ‘per ongeluk’ aanstoten zijn de vrouwen die ervoor openstaan om Veroverd te worden. Het is leuk om te zien hoe handig en subtiel vrouwen zijn met de aandacht trekken van ons mannen…

  Graag gedaan 🙂

  @ Rachid.
  Je hebt gemerkt dat intentie een cruciale rol speelt. Met de juiste intentie kom je inderdaad als het ware in een andere wereld.

  Een one-night-stand begint met plezier maken, niet met seks. Als vrouwen merken dat ze plezier kunnen beleven, dat je een bron bent van plezier en genot, dan is een one-night-stand binnen handbereik als je dat zou willen.

  Ik weet zeker dat 2009 een nog beter jaar voor je gaat worden 🙂

  @ Kaez.
  Klopt, de meeste vrouwen worden in het begin overdonderd door de vele berichtjes. Dat kan een afknapper zijn. Maar later krijgen ze een stuk minder berichtjes (al kan het aantal nog behoorlijk zijn), laat staan leuke berichtjes van interessante mannen…

  Mits je weet hoe je het moet aanpakken, kan je wel degelijk succes hebben op een datingsite. Er is veel over te zeggen/bloggen…

  Actie, dus doen, is essentieel voor het Veroveren. Dat kan niet genoeg benadrukt worden. Bedankt!

  @ Nico.
  Als een vrouw steeds dichter tegen je aan komt dansen, blijf dan dansen, maak met een glimlach oogcontact en neem haar voor een moment bij de hand. Als ze haar hand niet meteen wegtrekt kan je haar een rondje laten draaien (zoals ook bij Salsa gebruikelijk is). Vervolgens kun je bijvoorbeeld je hand achter op haar rug leggen en nog dichter bij elkaar dansen. Bij de dijen vastpakken lijkt me over het algemeen geen goed idee!

  Ik raad je aan om een paar Salsa-lessen te volgen…

  Veel plezier!

 • Ik raad voor iedereen aan om een keer een salsa les te volgen, dat is universeel. Hoef je geen danskledij voor aan te schaffen en het is heel goed voor je zelfvertrouwen!

  Iemand nog idee om een leuk gesprek gaande te houden, zoals interesse tonen in wat hun favo vakantie is, of ze ook uit dezelfde streek komen, iemand ideeën?
  Das namelijk mijn grote struikel blok.

 • Het is vrij eenvoudig, wanneer je dit eenmaal door hebt opent zich een nieuwe wereld voor je. Het gaat namelijk om het volgende.

  Gebruik de vraag-techniek. Mensen die interesse tonen in een ander mens worden gezien als een interessant persoon. Hypocriet eigenlijk, want het enigste wat je doet is vragen stellen aan haar, over haar favoriete vakantie plek, lekkere gerechten, wat ze het liefst doet in haar vrije tijd, etc. Als je dit afwisselt met wat eigen ervaringen, en antwoorden op haar wedervragen, beschik je over de goede ingrediënten voor een leuk, interessant gesprek.

  Associatieprincipe, associatieprincipe, associatieprincipe!

  Hoe vaak heeft Victor het ons niet gezegd? Simpelweg komt het hier op neer: jij toont interesse in haar, zij krijgt interesse naar wie jij bent.

  Natuurlijk komt er nog meer bij kijken voor een goede verdere verovering (Overvloed concept, Imagebuilding, Intimiteit). Maar wanneer je dit inziet en gebruikt ben je al goed op weg…

  Blijf oefenen, stilstand is achteruitgang!

  Matthijs

 • Jongens toch, feesten met die hap! Kom met een glimlach binnen, loop een rondje door de zaal en praat met iedereen die je tegenkomt! En doe soms een beetje gek op de muziek. Serieusheid thuis laten! Soms ook een beetje quasi-stoer doen (met toch een gekke ondertoon), en vooral FEESTEN!! Pompen met die beats!

 • Vaak heb ik geprobeerd om een relatie te zoeken via oogcontact, meestal succes maar het bleef vaker bij een one night stand, of korte duur. Omdat de vrouwen toch liever kozen om te blijven stappen. Hoewel ik dit zelf ook graag doe, maar dan met mate. Niet drie dagen in de week, want ik zit ook graag thuis. Of in de bios een filmpje pakken en lekker knus tegen elkaar of in de knoop liggen op de bank. Lekker bij kaarslicht of als het even kan bij de open haard. Ik heb namelijk de tijd achter me om zo vaak te gaan dansen en van bier moet ik niets van hebben. Ik drink liever een cocktail of bacardi cola. Ik hou van gezelligheid maar dan wel samen keuren wat je graag zou willen en ook overeen te komen. Je moet gewoon samen er uit komen, TOCH!? Blijf vooral jezelf en niet om een ander maar het plezier te doen omdat hij/zij dat zo wil. Ik hoop op enige overeenkomst met elkaar, dus eigenlijk is te vaak opstap gaan niet echt de keuze om de ware te vinden!!!!! grtjs Jos. b.

 • Pingback: Vakantie flirttips
 • Hey Victor,

  Weet je, ik zat ook altijd met het feit dat vrouwen versieren in een kroeg/discotheek een stuk moeilijker is dan overdag, in de supermarkt, bij een bezinepomp of in een (erg goede plek) kledingwinkel ofzo.

  Ik werd er stapelgek van als je aan het versieren bent en het vlot niet zoals je wilt. Ik merk dat zij dat aanvoelt… waarop je zeker de verkeerde dingen zegt of doet!! Vorig weekend ben ik gaan stappen met het idee op gezelligheid, wat ik altijd wel doe hoor, maar in mindere maten op jacht zo te zeggen. En nu het leukste wat ik toen meemaakte: een goede vriendin van me hielp me met vrouwen in de gaten houden die met me flirten. Ze legde uit wat te doen en te zeggen en wat niet als ik haar aansprak!!! En echt waar, een vrouw voelt een andere vrouw aan op dat moment, je kan echt geen beter iemand op stap nemen dan een vrouw. Ik zie haar als m’n bondgenoot nu… Neem een goede, trouwe vriendin als bondgenoot en probeer het maar eens, het werkt echt goed.

  Groetjes Mick

 • @ Mick:

  Ik moet zeggen dat ik niet echt veel problemen heb met veroveren op de dansvloer. Maar ben benieuwd wat precies het resultaat was van het meenemen van die vriendin? Heb je nu meer gescored, of meer afspraakjes geregeld?

  Daarnaast lijkt het me niet vestandig om verkrampt op stap te gaan. Plezier maken is het allerbelangrijkste. Als je onverstoorbaar bent, en plezier kan maken, de vrouw speels kan benaderen, en luchtige conversaties kan aanknopen, hoef je niet eens te letten op wat je zegt, en heb je helemaal geen vrouw daar voor nodig. Als jij een vrouw twijfelend benaderd zal ze dat zeker aanvoelen. Dat is eigenlijk het geen wat je niet moet doen!

  Je kunt moeilijk iedere keer die vriendin triggeren als je wilt versieren. Hoe moet dat dan als je een vrouw hebt geregeld en je zit op je eerste afspraakje, gaat zij dan ook zeggen wat je wel en niet moet doen?

  @Victor:
  Ben ook benieuwd naar jou reactie hierover!

 • Heey,

  Ik ben het juist met Mick eens. Vrouwen lijken naar mijn mening op de dansvloer veel meer oog voor uiterlijk te hebben. Dat is niet vreemd, veel mannen die op je af komen en welke je niet kan verstaan. Dan ga je natuurlijk automatisch kijken naar de knapste. Vaak als ik een opmerking maak of iets krijg ik een kortaf reactie, welke ik erg ontmoedigend vind werken om te veroveren in een bar of disco. Buiten de bar of disco is het veel makkelijker om je te onderscheiden van andere mannen…

  Althans, dat is mijn ervaring tot nu toe.

  Groetjes,
  Tom

 • Tom, ik ben het zeker met je eens dat je op de dansvloer meer op uiterlijk af gaat! Maar ik heb nooit vervelende reacties! Natuurlijk is de ene vrouw meer geintresseerd dan de ander, maar daardoor mag je juist niet van je stuk laten brengen! Er zijn zat vrouwen, en als het bij de ene niet lukt, lukt het bij die ander wel. Leef in overvloed, dat ga je uitstralen! En ook zeker op de dansvloer! Daar heb ik hele goede ervaringen mee!

  Trouwens, wat heeft dat te maken met het meenemen van je vriendin? Als een vrouw op uiterlijk is gericht kan die vriendin dat moeilijk veranderen! Maar goed daar heeft Mick het helemaal niet over! Hij verteld over de dingen die je moet zeggen en niet moet zeggen!

 • @ Mick,

  Natuurlijk wil je dat je Verovering meteen goed gaat, vlot verloopt, en meteen tot succes leidt. Maar als je het probeert af te dwingen dan ben je in wezen niet meer aan het Veroveren maar op de versiertoer. Dat werkt niet. Vandaar dat ik mannen adviseer om op pad te gaan met een plezier-intentie…

  Interessant, met een goede vriendin praten over het Veroveren van vrouwen. Maar ik vind het minder dat je je op deze manier liet helpen door haar. Ongetwijfeld bedoelde ze het goed.

  Onthoud dat je het Veroveren ZELF moet doen. Dus experimenteer er op los en durf fouten te maken. Zo doe je de nodige ervaring op en wordt je de ervaren man waar vrouwen naar verlangen…

  @ Ruben H.,

  Zie hierboven 😉

  @ Tom,

  Spreek vrouwen aan rond de bar in plaats van op de dansvloer. De muziek is dan iets minder hard…

  Trouwens, je wordt de ‘knappe man’ als je een goede algehele verzorging hebt, je goed kleedt, je lichaamstaal in orde is en je uitstraling hebt. Vrouwen schatten je dan meteen positiever in, ook al heb je nog niet eens met ze gesproken…

 • @ iedereen die een reactie achter liet op m’n blogreactie.

  Ja oke mannen, het is ook niet dat ik zo hopeloos ben dat ik een vrouw er voor nodig heb om te versieren… Alleen als ze er bij is, maak je je bij de vrouwen ook stukje interessanter omdat de vrouw je dan ziet als een man die goed met vrouwen op kan schieten… Ik maak dan ook plezier, maar daarbij valt het me ook vaak niet op of ik wordt aangekeken in een club of kroeg. Het valt me wel op op straat of ergens anders…. Op straat of bij een afspraakje kan ik me goed redden met mijn woordenschat en met mijn lichaamstaal (wat victor me zoal geleerd heeft). Alleen het wil me nooit zo goed afgaan als ik weer eens op stap ga… En met een vrouw erbij kan ze me dingen laten zien hoe die vrouw waarschijnlijk in haar vel zit en wat je vaak niet moet zeggen en vaak wel… (Net of ze dat ruiken.)

  Ik weet wel dat je er wat van kan leren en tegenwoordig heb ik haar bij het stappen niet nodig meer voor advies of alziend oog voor lichaamstaal. Maar geeft me wel een goed gevoel dat ik iemand heb waar ik op terug kan vallen met versieren, als mijn zelfvertrouwen me in de steek laat.

  Gr mick

 • Hallo,

  Allereerst willen jullie niet weten hoe slecht mijn contact met vrouwen was voordat ik deze site leerde kennen, maar het leek me leuk om bij dit blogartikel eens een eigen ervaring te beschrijven. Jullie moeten maar zelf weten of jullie het een succeservaring vinden of niet.

  Maar ik was gisteravond uitgegaan samen met een hele goede vriend. We waren wat café’s langs aan het gaan, en op een gegeven moment kwamen we in een café dat het midden houdt tussen een café en een discotheek.
  Op een gegeven moment stonden we in de buurt bij een gedeelte waar veel gedanst werd en viel mijn oog op een aantrekkelijke dame die ook aan het dansen was. Ze was met nog wat (redelijk aantrekkelijke) vriendinnen. Eerst had ik wat oogcontact met haar, maar dat stelde op zich niet zo veel voor, maar 5 á 10 minuten later kwam ze met mij en m’n vriend praten. Ze was echt een leuke meid en ze vroeg of wij ook gingen dansen.
  (Het punt is dat we allebei totaal niet van dansen houden en er dus ook niet zo goed in zijn) Daarna hadden we nog wat gelachen over onze danskunsten.
  En 5 minuten later gingen m’n vriend en ik weer weg. En toen hoorde ik die meid met d’r vriendinnen verontwaardigd zeggen: Nou ja zeg! Op een manier waarop duidelijk sprak dat ze het jammer vonden dat we weggingen.

  Het is maar iets kleins, maar het voelde gewoon zo goed! Op zo’n momenten zie je pas wat voor vorderingen ik de afgelopen maanden heb gemaakt.

  Rik

 • @Rik.

  Dit is zeker een succeservaring.
  Je ziet, al ben je nog niet van plan om te Veroveren, je geniet zoveel meer als gevolg van deze cursus. Waarom die leuke vrouw niet Verovert?

  Het boek over lichaamstaal met 407 bladzijden dat je Andy adviseerde heb ik gekocht en met een paar avonden uitgelezen. En nog te weten, dat ik beslist geen lezer ben.
  Succes had ik al gelijk geboekt bij zaken die al langdurig en moeizaam liepen. Een aanrader waard om dat naast deze cursus erbij te doen.

 • In een discotheek is en blijft het moeilijk om iemand te veroveren. Vind het eigenlijk niet zo een geschikte plaats als je wil veroveren. Ben al een paar keer geweest, maar het is niet zo ideaal als wat victor hier ons wil doen geloven. Persoonlijk raad ik het af, tenzij je uit je bol wil gaan en je voor schut zet!

 • Uitgaan in een discotheek kan bijzonder leuk zijn. Het gaat vooral om de plezier.
  Als je slechts uit gaat om een vrouw aan de haak te slaan, dan eindigt de avond meestal onplezierig. Je trekt opdat moment misschien zelfs conclusies dat je nooit meer naar een discotheek zal gaan.

  @ Rik
  Het is leuk om te horen dat je tevreden bent met je succes.
  Ik weet niet waarom je na 5 minuten wegging, want ik vraag me af hoe het verder verliep…
  Trouwens, waarom ging je zo vroeg al weg? Je had haar mee kunnen nemen naar een rustige plek om wat te praten/drinken. Haar alleen meenemen is voor haar al speciaal, dat ze misschien daarom al verder wat met je te maken wil hebben.

 • @ Rachid

  Hangt er vanaf hoe je je erbij voelt. Ik voel er me niet zo goed erbij en ben het uitgaan niet gewent. Zodra dat er teveel volk is raak ik soms in paniek. Ik kwam totaal niet om iemand te verleiden. Kwam enkel de sfeer opmeten, hoe het dancing/discotheek ertoe aan gaat. Heb er zelf gemengde gevoelens over. Er komt bij me druk op om eens te dansen, maar ik kan niet eens dansen op de muziek zelf.

  Het is en blijft voor mij raar. Het zal wel anders zijn als ik een compleet succesvolle veroveraar zou zijn, dat ik daar ook begin met verleiden. Ik vind verleiden op zich al heel zwaar dus ik neem afstand van wat me te groot lijkt.

 • @ Rik,

  Beschrijving van ervaringen lees ik heel graag, bedankt! Ze bemoedigen anderen en het inspireert mij bij het bloggen…

  Het lijkt erop dat ze er voor openstond om Veroverd te worden door jou. Dan is het inderdaad jammer dat je wegging.

  Toen ze “Nou ja zeg!” zei, had je speels “sorry” kunnen zeggen met een enthousiaste omhelzing. Daarna kon je haar telefoonnummer scoren zoals beschreven in de E-cursus; ze zou het je zeker hebben gegeven.

  Hoe dan ook, je hebt een leuke avond gehad lijkt me 😀

 • Hallo,

  Bedankt voor alle leuke reacties die ik op m’n verhaal gekregen heb, maar het is ook fijn dat ervaringen van cursisten jou inspireert, Victor, graag gedaan! (Hoewel ik eigenlijk vind dat het een wederdienst is)

  Jullie vroegen me waarom ik na zo’n korte tijd al was weggegaan.. Daar zijn meerdere redenen voor:
  1) Ik had de tijd niet om haar te Veroveren. Het was 5 voor 2, en ik had om 2 uur afgesproken om m’n zusje thuis te brengen van het uitgaan.
  2) Ik had een ontzettend drukke week achter de rug, dus m’n hoofd stond er niet naar.
  3) Ik heb onlangs zelf ‘last’ gehad van een Foute Vrouw. Van te voren had ik nog 0 ervaring met Foute Vrouwen. Het heeft me dan ook veel meer aangegrepen dan dat ik verwacht had. Op de een of andere manier weerhield me dat ervan om haar te Veroveren.
  (Al kan ik achteraf gezien ook wel begrijpen dat nieuw contact met vrouwen een slechte ervaring met een Foute Vrouw kan helpen verwerken)

  Bij het Veroveren is het belangrijk of een vrouw open staat of niet. Het is natuurlijk gunstig als de vrouw er voor openstaat. Maar persoonlijk denk ik dat ook goed is om af en toe (maar dan ook echt af en toe!) nee tegen jezelf te zeggen. Het gaat dan om beheersing. Op de een of andere manier wordt het dan geen automatisme. Ik denk dat je hierdoor meer succes hebt bij eventuele andere Veroveringen. Maar ik ben ook benieuwd hoe andere bloglezers hier over denken (?)

  Ik zie het stiekem wel een beetje als een compliment dat je het boek ook daadwerkelijk hebt gelezen, Dirk. Dankjewel! Toch wel leuk dat je na een BOEK te hebben gelezen, succes geBOEKt hebt bij dingen die langdurig en moeizaam liepen. Je zegt dat er dingen zijn die langdurig en moeizaam liepen/lopen. Als jij eens tegen iets aanloopt.. Jij kunt hier net zo goed een keer om advies vragen. Het maakt niet uit wat.

  Rik

 • @Rik,

  Dank je voor je reactie.

  Je mag het van mijn zeker als een compliment aannemen. Het boek was werkelijk leerzaam over het “Lichaamstaal” erkennen en verstaan, maaar ook het uitvoeren.
  Een zeer belangrijk onderdeel bij het Veroveren.

  In dat boek heb je bijvoorbeeld ook kunnen lezen over de verschillende glimlach van een vrouw. Het lijkt allemaal hezelfde, maar de ene glimlach is vriendelijk, terwijl de andere afkeurend bedoeld is. En door lichaamstaal kon je ook lezen of een vrouw daadwerkelijk belangstelling voor jou heeft of meer belangstelling heeft voor je vriend die naast je staat.

  De zaken die langdurig en moeizaam verliepen hadden niets met Veroveren te maken.
  Het ging over een zaak in onze buurt waar al een half jaar klachten en ergenissen over geweest waren. Volgens de wet was daar niets aan te doen. Zelfs Politie en Stadswacht wisten hier geen raad mee. En het resultaat? Die zelfde avond was het probleem al opgelost.

  Hier ging het om de juiste sta-houding tijdens het gesprek, maar ook om de juiste (zit) houding tijdens het wachten. En belangrijk hoe en in welk positie je handen hebt. Bij de instantie kreeg ik zelfs een kop koffie aangeboden, wat daar niet erg gebruikelijk is. Er zijn honderden verschillende houdingen die je als lichaamstaal kunt overbrengen.

 • Discotheken hebben me nu wat laten inzien. Plagen en lichaamstaal is de sleutel van het versieren in de discotheek.

  Ga lekker dansen en laat zien aan m’n lichaamstaal wat ik uitstraal. Vaak zijn de meiden die je leuk vinden altijd in de buurt. Ze willen aangesproken worden door je, maak oogcontact en ga lekker een praatje maken.

  Vaak zijn m’n onderwerpen zoiets als:
  -het weekend, wat heb jij voor plannen?
  -wat ze vandaag gedaan heeft?
  -wat ze drinkt en wat ze lekker vindt?
  -kleding, wat ze aan heeft?
  -met wie ze aan het feesten is enz….

  Vind dit luchtige onderwerpen waar je veel info uit kan halen en haar toch beetje kan plagen.

  Greetz

 • Hey heren.

  Stel je voor je bent op een groot feest duizenden vrouwen en je komt voor je plezier en m’n favoriete bezigheid… Veroveren was op extrema gister en zat me wat af te vragen…

  Maar plezier maken heb ik wel gedaan gister, heb er zelfs leuke meid ontmoet en ik heb haar gsm nummer, dus bellen maar….

  Maar wat m’n vraag is: als vrouwen voor plezier komen, waarom zijn er dan 100 van de 4000 (ff een voorbeeldje haha) zo chagrijnig en zo nors kijkend? Als ze voorbij komen lopen lijkt het wel alsof ze tunnelvisie hebben en kijken strak vooruit… Een glimlach kan er toch wel af? En als je hoi zegt bijvoorbeeld doen ze net of ze oost indisch doof zijn!

  Wat voor reden zit hier achter? Ik weet dat ik ook geen verkeerde signalen uitzend. Want heb toch zat geflirt gisteren en vrouwen aangesproken… Alleen vraag me af wat hier achter zit? Zou het leuk vinden als er ook vrouwen hun menig gaven.

  Thanks and greetz.

 • @ alle versierkunstenaars

  Korte vraag: iemand nog leuke ideeën over hoe je speels en mysterieus iemand kunt aanspreken in een kroeg/discotheek?

  Ik ben ff nieuwsgierig wat jullie leuke ervaringen zijn?

 • Morgen ga ik naar een discotheek en zal zeker wat gaan experimenteren daar al is het alleen om van fouten te leren.
  Mocht ik leuke ervaringen opdoen zal ik het posten hier.

 • Hee,

  ik ga meestal 1 x of 2x in de maand naar de disco.
  Ik mis me rechter onderarm. Dat is al zo vanaf me geboorte, maar ik laatst een probleem waar ik wel eens meer last van heb.
  Toen ik een meisje had ontmoet, wou ik me nog even voorstellen want ze wist niet hoe ik heette, dus ik steek me arm uit, en ze schrikt zich kapot… want ze had dat nog niet gezien.
  maar wat moet ik dan in zo’n situatie doen? moet ik dan alsnog me rechterarm uitsteken, en een vorm van zelfvertrouen te laten zien, en d’r te laten schrikken, of me linkerhand, of niks doen?

  ik weet soms echt niet wat ik moet doen dan,

  Gert

 • Hallo Gert,

  Mensen met een lichamelijke handicap worden snel gezien als zielig, dit is een taboe. Ik neem aan dat jij niet zielig bent, en ik ga er ook vanuit dat je je zelf niet ziet als iemand die zielig is. Dat je hebt leren leven met deze beperking en dat je hem geaccepteerd hebt.

  Ik kan me natuurlijk niet voorstellen hoe het voelt om m’n rechter onderarm te missen, maar je zult het taboe wat ik hierboven beschreef op de een of andere manier moeten doorbreken. De eerste manier die bij me opkomt als ik daar aan denk is aan humor. Dus dat je haar aanspreekt en iets zegt in de trand van: Ik zoek een persoonlijke assistent, zou jij mijn rechterhand willen zijn? En dat je dan je linkerhand uitsteekt om haar de hand te schudden en erachter te komen hoe ze heet. De linkerhand schudden voelt ongewoon, dus als het niet helemaal goed gaat, kun je zeggen: Dat ging niet goed, dat doen we over. En dat je het dan dus voorzichtig nog een keer de hand schudt.

  Verder zou ik ervoor zorgen dat in je uitstraling naar voren komt dat je zelfverzekerd bent, je eigen boontjes kunt doppen, en dat je er niet mee zit dat je rechter onderarm ontbreekt.

  Mijn manier is humor, maar misschien dat iemand anders nog een manier weet om de taboe te verbreken.

  Ik ben benieuwd wat er de volgende keer gebeurd als je op een dame afstapt. In ieder geval succes.

  Rik

 • @ Rik en Gert

  ik denk dat je hier de plank helemaal goed slaat. Met een positieve instelling en een opmerking laat jij zien dat je je mannetje wel staat. Voor jou is het niet anders je bent zoals je bent. Mocht een vrouw jou hierop afkeuren weet je gelijk dat ze niet aan jou filters voldoet en kan jij je tijd beter besteden aan een andere vrouw.

  Mijn persoonlijk advies volg die van Rik op, het is een uitstekend voorbeeld.

 • Dus ik zou dus eigenlijk me linkerhand geven om ze niet te laten schrikken. Maar jullie zeggen ook dat ik zelfvertrouwen moet hebben en laten zien dat ik met zo’n arm kan leven en dat er niks zieligs aan is, dus dan moet ik me rechterarm geven? Of heb ik het nou mis?

  Gr.

 • Hallo Gert,

  Misschien dat je me niet zo goed begrepen hebt. Je zegt dat er niets zieligs aan is. Dat klopt ook, maar het is de bedoeling dat je dat naar voren laat komen in je uitstrailng, je lichaamshouding en je manier van praten bijvoorbeeld. Ik weet voor de verdere rest niet precies wat je handicap is, maar als het op handenschudden aankomt kun je het beste de voor jou gemakkelijkste weg kiezen. Dat kun je zelf het beste bepalen, maar zoals ik het interpreteer is het door je linkerhand te geven.

  Je zei ‘..om ze niet te laten schrikken..’ en ‘..om te laten zien dat er niks zieligs aan is..’ In mijn ogen zijn dat dingen waar je je helemaal niet mee moet bezighouden. Mensen die jou nog niet kennen zal het altijd opvallen dat er iets aan je arm mankeert simpelweg omdat ze het niet zo vaak bij mensen zien. Daar ontkom je gewoonweg niet aan. De kunst is om je daar niet druk over te maken.

  Aan de andere kant, op het moment dat jij te nadrukkelijk wil laten zien dat je je niet druk maakt over de reacties die je oproept, laat je indirect zien dat je je er toch druk over maakt. Gewoon niet meer mee bezig houden.

  Rik

 • oke, heel erg bedankt!!
  Zal er me niet meer mee bezighouden.

  De volgende keer als ik weer zo’n situatie heb gehad,
  zal ik het hier posten!!

  Gr

 • Ik ga zaterdag weer uit en ik ben van plan er een leuke avond van te maken. Probleem is dat ik met 5 jongens ben en dat is nogal een grote groep dus opvallen wordt moeilijk. Hoe moet je zorgen dat meisjes/vrouwen je toch zien zeg maar zonder dat je je afzijdig houd van de groep? Mijn ervaring is dat het met zijn 2en altijd het beste gaat met vrouwen versieren in een club/danscafe of discotheek. Je bent veel makkelijker benaderbaar en vrouwen dansen of staan volgens mij graag bij 2 jongens in de buurt die zonder vrouwelijk gezelschap zijn en er natuurlijk ook nog eens verzorgd uitzien.

 • @ maarten

  Stappen met een grootte groep hoeft geen problemen te geven…
  Loop af en toe een rondje door de zaak en ga naar de wc of wat drinken halen.
  Let goed op of je een leuke meid ziet loop er dan langs en vraag of ze je drankje ff beet kan houden en doe dan je shirt goed ofzo of haal ff wat geld uit je zak en in je doe het in je “knip” en begin dan een kort gesprekje met haar en zeg na 5 min ” ik ga weer terug naar m’n vrienden anders missen ze me, ik zoek je zo nog wel ff op… En ga weer naar je vrienden terug… Ga later nog even een praatje maken en regel haar nummer om later een keer wat aftespreken…

  Werkt prima bij mij…

 • Bedankt voor de tip Barry.

  Als jullie zeg maar in een danscafe/discotheek staan wanneer hebben jullie de meeste sjans van vrouwen? Met een grote groep of kleine groep? Zoals ik al eerder zei lijkt het bij mij zo dat als ik met alleen 1 andere vriend ben meer succes heb dan met een grote groep. Zowiezo heb je meer uitzicht en ten tweede ben je veel makkelijker benaderbaar. Ik heb in ieder geval nog niet meegemaakt dat vrouwen non verbale signalen gaven toen ik met een grotere groep was. Maar misschien is dat over het algemeen anders?

 • @ Maarten

  Uit eigen ervaring weet ik dat alleen of met z’n tweeën altijd makkelijker is om vrouwen te benaderen. Zo kun je eventueel een vriend gebruiken om andere vrouwen uit de groep aan de praat te houden (bondgenoot) zodat jij de bepaalde vrouw beter kan leren kennen. In een groter aantal mensen waar je mee op stap gaat is dit veel lastiger omdat je minder makkelijk benaderbaar bent voor de vrouwen en ze zullen dan ook vaker ergens anders gaan staan waar ze makkelijk kunnen worden benaderd. Je zou dan eventueel je kunnen scheiden van je vriendengroep door naar de wc te gaan of wat drinken te halen. Neem de tijd en begin dan met een leuk gesprekje met een vrouw.

  Succes.

 • @ Mick ik heb het afgelopen avond/nacht gedaan. Met 7 vrienden naar een danscafe. En ja, je kent het misschien wel, dan ga je een beetje automatisch lomp lopen doen en let je in eerste instantie niet op iedereen om je heen. Op een gegeven moment viel mijn blik op 2 meisjes die onze richting op keken en met elkaar aan het fluisteren waren. Dan weet ik al weer genoeg.

  Een paar minuten later dacht ik: nu moet ik het gewoon doen. Ik ga effe drankjes halen voor onze groep en spreek op de terugweg hun aan. Afijn, zo gezegd zo gedaan. Ik sta met die drankjes in mijn hand tikt er 1 aan om zogenaamd langs hun heen te lopen, ik draai me om 1 van hen kijkt me aan en ik zeg: hoi ik zag je wel kijken net. Zij zo van: ja we vonden je wel een leuke jongen. Dus zo raakten we ongeveer 5 minuten aan de praat en op een gegeven moment zei ik weer van ik moet weer terug naar mijn vrienden en dat deed ik dus ook. Later dacht ik van: ik wil toch nog wel hun nummer hebben. Dus ik probeerde ze te zoeken maar ik zag ze helemaal niet meer. Uiteindelijk vond ik dat wel een beetje jammer, maar het maakte me aan de andere kant ook weer niet zo heel veel uit. Ik was voor mezelf over een bepaalde drempel gegaan en daar was ik tevreden mee. De hele avond lang stond er wel een groepje meisjes achter me en die stonden zo dicht met hun billen tegen me aan dat ik daar ook bijna wat van ging denken. Daar heb ik dan helaas niks mee gedaan.

 • Ik ben heel erg van het versieren tijdens het uitgaan. Maar het probleem is dat ik niet echt uitgaansvrienden heb. De 1 heeft geen zin, de andere moet schoolwerk doen en weer een ander heeft een vriendin en gaat met diegene weg op een zaterdagavond. Ik ga me er eigenlijk steeds meer aan ergeren terwijl ik ook wel weet dat je buiten een club/cafe/discotheek ook vrouwen kunt veroveren. (in mijn ogen wel moeilijker).

  Maar ik ben 23, wil op zaterdagavond de hort op en dat kan vaak dan niet (dus ook zoals vanavond). Ik ken in zo’n tent altijd wel mensen van gezicht maar meer dan hoi en hoe is het komt het niet dus het is geen materiaal om een hele avond bij te zijn. Met sommige gasten ga ik wel eens maar de laatste keer is ook al weer 4 a 5 weken geleden. Ik baal er dan wel eens van als ik dan zaterdagavond/nacht alleen thuis zit. Zo ontmoet ik nooit nieuwe vrouwen en in het uitgaansleven is dat wel het makkelijkst.

 • Ga gewoon alleen, doe ik ook. Dansen, een aantal kroegjes bezoeken … belangrijk dat je je goed voelt en vermaakt en dat uitstraalt.

 • @ Stefan het lijkt mij heel eng om alleen te gaan. Ik zou me echt kansloos en vriendloos voelen. Denk niet dat ik dat ooit ga durven.

  Ik moet me er blijkbaar maar bij neer leggen dat het een stuk minder wordt met het versieren in een club/danscafe/discotheek.

 • @Maarten Is helemaal niets engs aan … gewoon doen. Ik wed dat jij veel beter bent toegerust dan ik … ik ben klein, dik en oud met een baardje, lol. Vrienden hinderen alleen maar is mijn ervaring. Je staat daardoor minder open voor andere contacten.

  Gewoon lekker dansen, dan heb je wat te doen. Niet veel of niets drinken, drinken is voor losers. Niet te lang blijven.

 • Hey Maarten, van welke streek ben jij? Ik heb van die weekends dat ik in een speelse en zelfverzekerde bui ben en dan baal ik wel als niet kan uitgaan door omstandigheden, dan denk ik , misschien mis ik wel een leuke avond…

 • Versieren in een discotheek of dergelijke bars/clubs. Het lijkt me enorm zwaar om dat te doen. Ik heb ondertussen geen flauw idee hoe je dat moet veroveren in de club behalve wat victor al heeft uitgelegd. Een bron van plezier dat ben ik zeker maar ik het nietmeer hoe je moet versieren. Ik zie het bos nietmeer tussen de bomen.

  Kan iemand eens korte aandachtpuntjes op een rijtje zetten waar je allemaal moet op letten bij het verovering proces en/of lichaamstaal? Ik ben verdwaald ergens geraakt in dat enorme overvloedsconcept en wat er allemaal bij hoort. Ik ben benieuwd !

  Greetz Andy

 • Hallo allemaal,

  Ik heb een aantal van jullie reacties gelezen en ik zag wat opvallende dingen waar ik mijzelf helemaal kan vinden.

  HET klopt helemaal wat er word gezegd over plezier maken. Vroeger gingen we echt uit om het versieren en inderdaad dat zien meisjes heel snel.

  Nu is het ook zo dat meisjes meestal uitgaan om te ontspannen en naar mijn idee hebben ze natuurlijk ook nog een andere doel, maar toch vinden ze het erg belangrijk om een leuke avond te hebben. Dat zie je vaak terug bij de wat populairdere dames, die elke seconden worden aangesproken en daar de grootste lol van maken.

  Ik heb dit dus ook bekeken en een aantal andere dingen zijn mij ook opgevallen, namelijk hoe jongens / mannen zijn veranderd in volgzame partners. Als je bijvoorbeeld in de rij gaat staan zie je vaak dat meisje proberen voor te dringen, het geen waar meestal niks van gezegd word, bij jongens is dit meestal niet het geval.

  Ook worden er nog steeds vaak drankjes gekocht en willen wij mannen nog steeds van alles en nog wat doen om bij het andere geslacht in de smaak te vallen, dit heeft naar mijn mening meestal het tegenovergestelde effect.

  Doordat wij mannen zo veranderd zijn en eigenlijk de vrouwen het te makkelijk te maken, kunnen ze met ons doen, wat ze willen. Dit is naar mijn idee ook de reden waarom het tegenwoordig zo moeilijk is, om succes te krijgen tijdens het uitgaan.

  Nu weet ik wel een methode om de interesse te wekken.

  Daarom wou ik nog even terug komen op “het plezier hebben” dit heb ik ook geprobeerd en inderdaad het werk veel beter dan als je echt op EEN DUIDELIJKE versiertoer gaat.
  Wat ik nu vaak doe, is ongeveer hetzelfde als wat meiden vaak doen en dat is gewoon plezier maken, door continu met m’n vrienden te praten, dansen, grapjes maken en eigenlijk gewoon een beetje gek te doen.

  Waardoor merk ik dat het werkt?

  Omdat je gewoon bezig bent met een leuke tijd hebben en dat valt op, want je maakt met iedereen een praatje en bent de hele tijd aan het lachen waardoor het dus lijk alsof jij en je vrienden een leuke tijd hebben en helemaal niet uitgaan om te versieren, wat natuurlijk wel het geval is.

  Maar goed, hoe merk je dan dat er Interesse is?

  – Meestal proberen ze eerst oogcontact te maken
  – Hierna gaan ze vaak in de buurt van je staan en dan zo dichtbij dat je per ongeluk tegen ze opstoot zodat ze een reden hebben om met je te gaan praten of natuurlijk andersom.
  Recent gebeurde dit bij mij en ging een groepjes meisjes dat eerst 3 meter verderop opeens achter me staan, waarna ze het ook nog nodig vond om op m’n schoen te gaan staan XD hoe bedoel je hint XD. Ik heb daarna niet met haar gesproken omdat ik ook niet echt weet hoe het daarna moet, maar alle teksten waar een tint van plezier zich in bevind lijkt mij goed. Wat ik Bijvoorbeeld had kunnen zeggen: ja, dat gaat je een drankje kosten (glimlach).

  Nu weet ik niet of het werkt, maar ik weet wel dat ze het niet verwachten, origineel is en het humor bevat en dat lijkt mij toch een goede combinatie.

  – Wat ik ook vaak doe om interesse te wekken is vaak weggaan en dan weer terug komen, om deze reden lijkt het alsof je het erg druk hebt en de hele tijd bezig bent, wat dus interesse opwekt, alleen let hierbij op dat je het niet te vaak doet, want het kan zijn dat het groepje opeens weg is.

  Goed ik hoop dat ik een aantal van jullie hierbij heb geholpen en ik zou graag jullie reacties hierop willen ontvangen.

  Suc6 !

 • Waarom zeggen meisjes/vrouwen zo snel sorry als ze tijdens het uitgaan in een danscafe/discoteek je per ongeluk (of niet) aan raken als ze bijvoorbeeld langs je loopt of als ze met een vriendin naast je staat. 1 tel voel je een arm of hand tegen jouw arm of hand en meteen komen ze met sorry aan. Heb het een keer of 3 meegemaakt afgelopen weekend. Je doet me geen pijn ermee ofzo. Blijkbaar is het een automatische reactie van vrouwen?

 • Nou nee niet echt Andy. Het is meer een beleefdheids vorm die niet alleen vrouwen maar ook mannen gebruiken. Niet alle mensen vinden het prettig om aangeraakt te worden.

 • @ Andy mwah ik weet het niet. Ligt aan het meisje denk ik. De ene zal er niks mee bedoelen, de ander wel. Maar het ging mij er meer om dat ik het een vreemde reactie vind zeker van meisjes/vrouwen naar jongens/mannen toe. De meeste zijn toch wel wat gewend.

  @ Mark

  Zou kunnen alhoewel ik het nooit zeg. De meeste tenten zijn zo druk dat ik echt niet elke keer sorry zeg als ik iemand (per ongeluk) aan raak.

 • mark heeft een punt…wel kan het zijn dat ze deze truc toe kan passen…zodat ze hoopt dat je haar aanspreekt. vaak blijft de vrouw dan heel even stil staan en kijkt je aan…

  groetjes

 • adny beschrijft een beetje de gedachtengang die je zou moeten hebben als veroveraar. natuurlijk kan het gewoon uit beleefdheid zijn, maar als je er vanuit gaat dat ze intresse heeft, heb je een goeie aantrekkelijke uitstraling(overvloed-concept). trouwens zo’n aanraking kan een mooie opening zijn voor een speels gesprek.

 • Hallo allemaal,
  Ik wens jullie nog allemaal een gezond en succesvol 2011.

  @ Maarten,

  Dat verschilt uiteraard per vrouw en de manier waarop ze het zegt.
  De één zegt het omdat het misschien een voorzichtige vrouw is graag beleefd overkomt.
  De één zegt het wellicht op een flirtende manier om jou een zetje te geven haar bijvoorbeeld aan te spreken.

  Maar meestal zoek ik met zulke vrouwen geen contact, omdat ik graag de leiding wil hebben en zelf de reden wil zijn voor onze ontmoeting. Het geeft me anders een gevoel van volgzaam gedrag. Daarom gebruik ik zulke gelegenheden maar weinig om een vrouw te veroveren.

  Maar blijkbaar is dit geen goede aanpak, want genoeg vrouwen fantaseren nog steeds over scenario’s waarin de ware per ongeluk tegen haar op botst en alles vanzelf ontstaat.

  Hoe denken jullie hierover?

  De groeten van Rachid 😉

 • Ik ben het eens dat het soms is bedoelt om een gesprek te beginnen maar net wat Mick eerder aangaf ” dan blijven ze even staan een kijken je aan” het verschil merk je vanzelf na een tijdje.
  Maar net wat Rachid aangeeft,veel vrouwen Fantaseren over scenario’s waarin alles vanzelf tot stand komt maar zoals de meeste hier wel weten gebeurt niks “vanzelf” je moet ze alleen het gevoel geven dat de ontmoeting “toevallig” is. Zoals ik eerder bij een andere blog al aangaf op een reactie van (toevallig ook) Maarten het aanspreken van vrouwen die jouw nog niet gezien hebben en waar je dus ook geen oogcontact mee hebt gehad.
  Wat ik zelf vaak heb is bijv. Als de trein weer een keer vertraging heeft. Je ziet een leuke dame staan en gaat een beetje in haar beurt staan en begint te zuchten ” alweer vertraging pfff heb jij dat nou ook altijd als je ergens op tijd probeert te komen..?”
  Hup gesprek en op een of andere manier blijven deze dames de hele verdere reis bij je, je kan overal over beginnen en als het een grote vertraging is zelfs een afspraakje op de plaats zelf, ik ga ff koffie halen ga je mee? Altijd gaan ze mee heb ik gemerkt soms willen ze zelf ook wat andere keer lopen ze alleen mee en weer terug. Ondertussen kan je praten over waar je heen gaat en waar zij naar toe gaat, waar ze vandaan komt enz.
  Eenmaal in de trein ga je bij haar zitten en praat je gewoon verder en als je uitstapt of zij stapt uit regel je haar nummer “omdat het zo gezellig was moeten we nog een keer doen maar dan zonder al die vertraging” over het algemeen vinden vrouwen dit spontaner en fantaseren ze over dit soort ontmoetingen met “de ware”
  Kijk dat de trein vertraging heeft is toeval maar dat ik ” toevallig” bij haar in de buurt sta natuurlijk niet, net als dat ik toevallig tegen haar ga praten. Vaak als je al oogcontact hebt gehad loopt het niet zo omdat ze verwacht dat je haar aanspreekt en dan “filtert” ze jouw om het zo maar te noemen ipv jij haar. En is de ontmoeting niet “toevallig” meer… Raar maar ik merk dat het in de praktijk wel vaak zo is.
  Je kan dit natuurlijk op nog veel meer plaatsen zo doen bijv in de supermarkt of ergens anders waar je in de rij moet staan en ga zomaar door. Ik spreek eigenlijk meer vrouwen aan die mij nog niet gezien hebben omdat dit op de dames meer als een toevallige ontmoeting overkomt en je een spontaner gesprek hebt wat veel meer vrijblijvend is want daar verwachten ze het niet , tuurlijk reageren ze niet allemaal positief maar dan heb je ze gelijk gefilterd. Maar dat is mijn mening en ervaring vanuit mijn beleving. Het kan natuurlijk zijn dat het bij jullie anders is.

  Groet Mark

 • @ mark

  zoiets doe ik in de disco/ kroeg ook altijd…ik creeer de situatie of het toevallig is…
  als je tegen een vrouw opbotst…zeg ik lekker spontaan iets van…pfff wat een drukte he? (als het druk is natuurlijk) zou zonde zijn als je je drankje zou laten vallen, dan kan je weer helemaal terug lopen…snel drink ik m,n glas leeg en nodig haar uit voor een drankje! dan ga ik gokken wat ze dronk. vaak zie je het wel wat het zou kunnen zijn…bv:
  volgens mij dronk je safari/ cola? (ben hier goed in geworden) bij het nuttigen van een drankje vraag ik haar hoe ze heet, waar ze vandaan komt, of ze vaker hier komt…enz. voor je het weet heb je een gesprek. zoiets kost wel geduld en tijd voordat je het onder de knie hebt…vaak lopen ze weg wetend dat ze geen interesse heeft in je (weer een voordeel) of je schijnheilig houden met het idee dat je hier voor de eerste keer bent.ga vol energie en dansend de dansvloer op en spreek dansende vrouwen aan…”leuke tent is dit, ze draaien hier leuke muziek,je hebt een leuke dag gehad zo te zien aan je goede humeur of misschien zijn jullie wel erg gezellige vrouwen”…je kan ook net doen of ze op je tenen staat en speels jezelf aanstellen (bijvoorbeeld snel van teen wisselen waar ze opstond) toch blijf het lastig hoor, vrouwen staan minder open dan bijvoorbeeld als ze op straat lopen of wachten op de bus/trein…beetje dingen ontdekken en proberen speelse invloeden werken ook erg goed..complimentjes met beetje kritiek werkt ook wel maar niet iedere vrouw vind dat fijn…ik klungel ook altijd wat aan. vaak met succes gelukkig 😉

 • Hoi allemaal en ook een goed 2011 gewenst 🙂

  Bij dit thema is er iets waar ik niet zo goed mee overweg kan,
  vaker heb ik gelezen: “stappen doe je voor het plezier met je vrienden, ga niet op de versiertoer”.
  Ik besef dit wel, dat is ook wel ergens waar (zelf gemerkt), maar dan moet je wel op een situatie “wachten” en geluk hebben dat er zich een situatie voordoet…
  Maar met het “op versiertoer gaan” heb ik ook wel slechte ervaringen gemaakt dus het klopt wel.

  Maar hoe moet je het dan wel aanpakken op uitgaansgelegenheden?
  Bedankt voor jullie hulp! 😀

 • @ Goodboy,

  Ik bied je graag advies, altijd 😉
  Uitgaan staat voor veel mannen symbool om een vrouw te kunnen scoren.

  Als je voortdurend aan het fantaseren bent hoe je een indruk kunt maken op een vrouw in bijvoorbeeld een nightclub, dan doe je dat omdat je dat graag wilt.
  Probeer de focus van uitgaan in het teken te laten staat van plezier, niet op het imponeren van een vrouw.

  Schrijf op een blaadje welke zaken allemaal een leuk gevoel geven tijdens het uitgaan.
  Betrek hierij nog geen dingen die met het verleiden van vrouwen te maken hebben.
  Als je dit gedaan hebt, ga dan opstap en houd de focus voor één avond alleen op de opgenoemde punten.

 • Op een avond verplaats je je geregeld (ik en mijn vrienden iig wel) in een (dans)cafe of discotheek maar ik vraag me toch af wat de beste positie is om met veel meiden in contact te komen. Kan je het beste in een hoek van de tent staan waar 2 groepjes dames en wat losse heren staan, of aan de bar of ergens in het midden van de tent (zodat je de mensen die binnenkomen kan bekijken). Wat is de meest gunstige positie of is die er niet?

 • Gister loop ik een club wordt ik opeens aan mijn hand getrokken door een meisje met wie ik even ervoor een aantal keer oogcontact had. Zegt ze: ‘Volgens mij ken ik jou ergens van?’ Ik een beetje perplex van volgens mij niet hoor waarna ik even een hand op haar schouder leg. We keken elkaar een paar seconden aan en toen zei ze iets van: oh nee je bent het toch niet’ en ze liep weg. Of het was een hele slechte versiertruc of ze dacht echt dat ze me ergens van kende. Vond het wel grappig dat er toch wel meisjes zijn die de eerste verbale stap durven te zetten 🙂

 • Vergeet openingszinnen en trucjes! Gebruik je ogen! Wees niet bang om de vrouwen recht in de ogen te kijken, en laat dat gerust opvallen. Zo kom je heel zelfzeker over, en zelfs wat dominant (en dat hebben de meeste vrouwen graag). Als je met hen gaat praten maakt het echt niet uit wat je zegt, iets zeggen is het belangrijkste. Geef gerust enkele complimentjes over hun uiterlijk, dat horen ze graag. Probeer niet te origineel te zijn met je complimentjes, dat lijkt ingestudeerd, gewoon simpele dingen werken het best. Ga ervan uit dat jij DE MAN bent en dat je dus niet teveel moeite moet doen, gewoon standaard complimentjes zijn zeker voldoende voor een MAN als jij. Soms moet je zelfs helemaal niets zeggen, als je in staat bent complimentjes met je blik te geven: dus naar de vrouw kijken alsof ze de mooiste vrouw in die discotheek is.
  Je moet ook niet al te braaf blijven! Vrouwen vallen op de foute man. Dus: aanraken mag, en geeft duidelijk aan dat je meer wil dan enkel een praatje. Als het je om een one-night-stand te doen is, dan moet je zeker voldoende aanraken, en daarbij helemaal niet braaf zijn (jawel, ik wrijf over hun kont, en dat werkt!). Natuurlijk, als ze dan aangeven dat ze het niet willen, direct wat gas terugnemen. Niet elke vrouw is hetzelfde. Maar zeker niet direct opgeven, gewoon wat trager tewerk gaan.
  Ik spreek uit ervaring, ik heb het vroeger op de brave manier geprobeerd, en af en toe lukte het wel om een meisje te versieren, maar zeker niet elke keer. Toen ik me er niet meer van aantrok en gewoon de foute man ging uithangen, had ik altijd succes. Meermaals heb ik zelfs geen woord moeten zeggen om een meisje te versieren, mijn blik was voldoende (en met hen gaan dansen). Dit weekend nog in de praktijk toegepast 🙂

 • @Mark
  Ik zou je echt zo hard geslagen hebben xD. Persoonlijk vind ik het niet kunnen. Je moet dus wel kunnen inschatten bij wie je zoiets wel kan doen en bij wie niet. Maargoed, als het werkt voor jou, moet je het gewoon doen (maar niet bij vrouwen waarvan je ziet/voelt dat ze het niet prettig zouden vinden, want dan is het gewoon aanranding).

  Wat je wel goed doet, is inderdaad aangeven wat je wil. Dan is het voor de vrouw ook duidelijk en kan zij er in mee gaan of afstand nemen van je.

  Persoonlijk zijn one night stands niets voor mij, maar clubs enzo zijn ook niets voor mij. Ik ben meer gewoon een huismusje. Bioscoop en uit eten gaan met vriendinnen vind ik leuk. Hier wordt toch vaak meer uitgegaan van het stereotype vrouw, denk ik en ik vind dat ik daar niet onder val (maargoed, dat zal iedere vrouw vinden).

 • Hallo

  Ik weet dat het niet noodzakelijk is om een vrouw aan te spreken en dat het jezelf kan belemmeren maar het is toch wel handig en vandaar de vraag: Hoe weet je in een club/(dans)cafe/discotheek dat een vrouw open staat om aangesproken te worden? Waar kan je op letten? En als zij jou aan spreekt of een opmerking maakt om je aandacht te trekken hoe weet je dan of ze geinteresseerd is? Ik hoor het graag van Victor en van anderen.

  Groetjes Mark

 • @ Andy

  Bedankt voor je reactie maar het is niet echt wat ik bedoel. Mijn probleem is niet dat ik niet weet hoe ik moet aanspreken maar hoe ik kan zien dat een meisje/vrouw wel aangesproken wil worden door jou. Dit om de kans op een blauwtje lopen te verminderen. Tuurlijk het is niet het einde van de wereld maar je hoopt toch dat het je niet vaak over komt. En ik bedoel dus dingen aan haar lichaamstaal,houding,blik,voeten enz waaraan je het kan zien. En zoals ik in mijn vorige bericht al zei als zij jou aan spreekt of een opmerking maakt waarvan jij geacht wordt er op te reageren.

  Let me know

  Groetjes Mark

 • @Mark

  Je moet gewoon afstappen op de meiden die jou interessant lijken. Wacht niet tot ze jou een groenteken geeft, want dan kun je lang wachten en loop je je kans mis.

 • @ Shadow

  Ik weet dat het beter is om gewoon aan te spreken zonder dat ze je signalen geeft en dat een blauwtje lopen helemaal niet zo erg is. Maar blijkbaar kan je het niet aan haar zien?

 • Het zijn vrouwen. Die zijn niet duidelijk in signalen uitzenden. Mensen denken van mij dat ik continu flirt, terwijl ik gewoon aardig probeer te zijn. Vriendin van me heeft een frut-aan-haar-tik, waardoor mensen denken dat ze flirt, terwijl ze gewoon automatisch met haar haren speelt.

  Je weet het nooit zeker. Maargoed, als ze vaak naar je kijkt, kan dat een goed teken zijn en als ze naar je lacht ook, maar ze kan ook gewoon vriendelijk over willen komen.

  Dus: stap er gewoon op af.

 • Ik ga veel naar clubs, want ik dans graag. Ik kan gemakkelijk de aandacht van vrouwen trekken, ma mijn probleem is eerlijk gezegd dat ik er altij niets met doe. Nie dat ik het nie durf, ma gewoon omdat ik nie goe weet wat te zeggen. Heeft er iemand tips? Een paar voorbeelden?

 • Ik ben gister bij het uitgaan aan de praat geraakt met een leuke meid in een café. Wat er gebeurde: Het was er druk en dus moesten de mensen in een rij door de menigte heen. Zij verweet mij dat ik voor kroop, maar voor m’n gevoel deed ze dat op een speelse manier. Ik zei op een speelse manier: “Begint die zeik nu al?” en ik merkte dat ze verrast werd door mijn reactie. Kort nog even gepraat, maar daarna kwam m’n beste vriend binnen met een groep mensen en die begroette me zo enthousiast dat ik haar uit het oog verloor. Misschien kom ik haar nog eens tegen. Of niet. Ook goed.

  1. @ Rik,

   Juist! ‘Begint die zeik nu al?”, prachtig lol.

   Dit soort ontmoetingen doen goed en kunnen uiteindelijk tot afspraakjes leiden. Zeker als je ze vaker hebt…

   Hopelijk heb je een leuke avond gehad 😀

 • Ik ga regelmatig naar clubs. Alleen het eerste contact vind ik lastig. Wat moet je zeggen. Wat voor gesprekstof kan ik gebruiken? Iemand tips hiervoor?

 • Hallo Victor

  Hoe laten vrouwen je weten of hoe kan je aan ze zien dat ze je zien zitten in een bar of discotheek? Zowel verbaal als non-verbaal. (indicators of interest)
  En hoe kan je aan haar lichaamstaal, ogen en acties zien dat ze wil dat jij haar aan spreekt? In Amerika worden deze volgens mij ook wel ‘approach invitations’ genoemd.

  Dit vraag ik omdat ik het advies kreeg om niet op indicators of interest of approach invitations te letten maar de zogenaamde ‘cold approaches’ hebben me meer blauwtjes opgeleverd dan ik had gehoopt.

  Bedankt alvast!

  1. Hallo Martijn,

   Het punt bij vrouwen is vaak, dat ze niet zeker weten of ze je echt zien zitten of niet. Ze voelen wel aantrekkingskracht, maar de twijfel blijft. Daarom is het van groot belang dat je vol zelfvertrouwen contact maakt.

   Het zoeken naar flirtsignalen is een valkuil voor veel mannen. Zij zoeken zekerheid in haar non-verbale signalen (lichaamstaal); afhankelijkheid. De vrouwen zoeken de zekerheid bij de mannen, en de mannen zoeken de zekerheid bij de vrouwen. Begrijp je het dilemma?

   Het is dus op zich prima advies om niet op zoek te gaan naar zogenaamde interesse signalen of subtiele non-verbale uitnodigen. Natuurlijk, goed leren observeren is een aanrader. De juiste mentaliteit is echter het aller belangrijkste als het om dit soort zaken gaat. En dan nog, al doe je het ‘fantastisch’, dan nog kunnen vrouwen weerstanden bieden en afhaken. Is dat echt zo erg?

   ‘Cold approaches’… het doet me denken aan de term ‘cold calling’, een typische sales-term door vroegere bedrijven die consumenten via de telefoon benaderde voor een of ander onbelangrijk product. Dat is niet een denkkader dat ik promoot. Vergeet het idee van koud of wat dan ook. Contact met jou is warm, ongeacht of je haar al kent of niet, of ze wel of niet openstaat. Maakt niet uit, jij bent warm.

   En… je loopt ‘blauwtjes’, dat klinkt ook erg als koud. Het is niet alleen dàt je haar aanspreekt, het is ook de manier waarop. Hoog tijd dus om je in te schrijven voor mijn gratis E-cursus Martijn:

   http://www.VrouwVeroveren.com

   Veel succes en plezier met Veroveren!

 • Hey,

  Iemand noemde salsa voor verlegen mensen. Nou probeer ik salsa via youtube. En salsa werkt net zo verslavend als hardlopen, squatten en opdrukken.

  Thx voor tip, whoever came up with it.

 • Hallo Victor

  Ik word vaak zelf aangesproken door vrouwen en versierd (ze gaan dan voor me dansen met hun rug naar me toe, grijpen naar mijn handen en drukken hun kont tegen me aan en vervolgens beginnen we te zoenen als ze zich om draait) maar dit gebeurd alleen als ik met 2 jongens ben die een enorm goede uitstraling en energie hebben. Helaas kunnen zij niet altijd met me mee naar een danskroeg of discotheek dus gaan er ook wel eens een aantal andere vrienden mee die vrouwen niet aan durven te spreken, de halve avond op hun telefoon zitten en geen positieve vibe om zich heen. De types die met hun drankje op borsthoogte de dansvloer staan af te gluren.

  Het valt mij op dat als ik met laatstgenoemde jongens ben mijn energielevel ook lager ligt en ik ook minder plezier uit straal en dus veel minder vrouwen aan trek. Ik zou willen dat ik altijd in dezelfde mood ben maar doordat deze vrienden geen groots feestgezelschap zijn en hun zorgen en zenuwtrekjes niet thuis kunnen laten (onbewust) voel ik me ook nooit op mijn gemak. Ik wil geen ruzie dus ik zeg ze dit nooit maar ik baal er wel van dat ik hierdoor genoeg mis loop op een avond wat ik met jongens die goed zijn met vrouwen wel zou hebben.

  Is er een tactiek of manier in een danscafe of discotheek om ook ondanks dat je niet het ideale feestgezelschap bij je hebt toch je eigen ‘status’ qua lichaamstaal en uitstraling te verhogen. Ik vind dit erg moeilijk.

  Groetjes Thijs

  1. Hallo Thijs,

   Je gezelschap heeft (ook) veel invloed hoe de omgeving, inclusief vrouwen, reageren. Mooi om dat te zien.

   Wat betreft je vrienden die niet die uitstraling en energie hebben… Of je maakt zover dat mogelijk is lol met hen. Nou en dat je dan geen vrouwen ontmoet. Of je gaat je eigen gang zonder die vrienden. Een man alleen (en in gezelschap van vrouwen die je net hebt ontmoet) kan ook de interesse wekken van vrouwen.

   Ik zou willen dat ik altijd in dezelfde mood ben

   Dat begrijp ik wel, want dan ontmoet je nog meer vrouwen. Maar je bent geen machine. Al kun je je humeur zelf behoorlijk beïnvloeden, toch mag elke keer de ervaring net anders zijn. Toch?

   Leef in Overvloed. Je hoeft niet telkens een avond te beleven waarbij vrouwen jou aanspreken. Want er zijn nog vele avonden en andere mogelijkheden. Begrijp je wat ik bedoel? Relax…

   voel ik me ook nooit op mijn gemak.

   Het lijkt alsof je je niet op je gemak voelt door die vrienden, maar dat laat je zelf toe! (Hetzelfde geldt wat betreft die 2 vrienden die wel uitstraling en energie hebben). Als je je meer relax opstelt naar die vrienden toe, doet hun zwakke aantrekkingskracht je minder.

   Dus antwoord op je belangrijkste vraag: ga vooral je eigen gang. Je hoeft niet voortdurend rond te hangen bij de vrienden die slechts met hun biertje aan het staren zijn. Trek je eigen plan als zelfstandige, krachtige man. Want jij bepaalt je eigen energielevel en je straalt zoveel plezier uit als je wilt.

   Veel plezier met stappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *