Vandaag beantwoord ik graag weer de vragen van een cursist:

Hai Victor,

Ik ben al een tijdje bezig met het alleen op pad gaan en vrouwen vrolijk gedag te zeggen. Ik probeer ook om een gesprekje te beginnen. Dat alles doe ik ook tijdens het uitgaan. Ik word er vooral beter in als ik het alleen doe, dus als mijn vrienden me een tijdje niet zien. Het lijkt wel alsof mijn zelfvertrouwen meer wordt. Maar eventjes afkorten, ik heb je hulp nodig!
Als je haar nummer krijgt, na hoeveel dagen kan je dan bellen? En hoe kan je haar het best overtuigen voor een afspraakje via telefoon?
A.
Amstelveen

Vrouwen begroeten en korte gesprekjes aangaan is een prima manier om je te oefenen in het aanspreken van vrouwen. Blijf zo doorgaan!

Na hoeveel dagen kun je haar bellen?

Een dag of twee later is goed. Het belangrijkste is dat je haar belt wanneer het jou uitkomt. Gebruik dus vooral geen rigide regel als ‘wacht minimaal drie dagen’, zo werkt dat niet met vrouwen.

Te veel mannen bellen te laat waardoor er nooit meer een afspraakje van komt. Ze gaan vaak uit en hopen telefoonnummers te scoren. Mooi als dat lukt, maar als ze daarna te lang wachten met bellen, dan blijft het bij veel uitgaan en nummers verzamelen.

De man die maar blijft uitstellen heeft bijna nooit afspraakjes, krijgt geen vriendin en heeft dus zelden een relatie. En dat is niet omdat hij niet leuk genoeg zou zijn noch dat hij te weinig overtuigingskracht heeft.

Nee, zijn probleem is dat hij te laat belt waardoor de positieve associaties van de eerste ontmoeting al lang zijn wegebt. Op een gegeven moment is hij zelfs bij haar in de vergetelheid gekomen, of ze wordt al Veroverd door een andere man die wèl vlot initiatief blijft nemen.

Passiviteit is een veel voorkomend probleem bij mannen. Ik ontvang er zelfs geregeld e-mail over van vrouwen: “Wanneer gaat hij bellen, hij heeft mijn nummer al een week maar hij doe niets!”

Kom op, niet meer uitstellen heren.

Nu wat betreft je vraag: hoe een vrouw te overtuigen om met je af te spreken…

In je vraag zit de veronderstelling dat je een vrouw zou moeten overtuigen. Dit zie je verkeerd; je hoeft een vrouw namelijk nooit te overtuigen van wat dan ook. Je hebt duidelijk het verkeerde uitgangspunt.

Gebruik voortaan het Overvloed-concept:

Veronderstel dat ze wil afspreken

Je hebt een leuke ontmoeting gehad en ze heeft haar telefoonnummer aan je gegeven. En dat deed ze vlot, zonder moeilijk doen? Mooi. Bel haar wanneer het jou uitkomt, ze wil afspreken!

Mocht ze toch haar nummer hebben gegeven zonder dat ze dat echt wilde, dan zal ze de telefoon niet opnemen. Simpel.

Ze neemt de telefoon op wanneer je belt, of ze belt je later terug omdat ze eerst niet kon opnemen? Ga ervan uit dat ze openstaat voor een afspraakje; je succes hangt af van deze sterke, positieve veronderstelling.

En zoals je hebt geleerd uit de vierde les van mijn gratis E-cursus: vraag niet OF ze wil afspreken. Vraag niet OF ze tijd voor je heeft, ook niet OF ze je leuk vindt, etc. Want als je twijfelt zal zij ook gaan twijfelen. Pas niet het Schaarste-concept toe, dat werkt sowieso niet bij het Veroveren.

Wat te zeggen tijdens het eerste telefoongesprek

Je hebt haar aan de telefoon, wat nu?

Haal kort een leuk onderwerp aan waar jullie het bij de eerste ontmoeting al over hebben gehad; het versterkt de positieve associaties. Daarna nodig je haar uit om iets leuks te gaan doen of om iets te gaan drinken.

Je ziet, geen fratsen, geen poespas. Houd de afspraakjes eenvoudig want je hoeft haar niet te overtuigen. En gebruik vooral mij Veroverconcepten en -technieken zodat je nooit meer moeilijk hoeft te doen met vrouwen…

Hoe lang wacht jij voordat je een vrouw belt? En loop je tegen iets aan bij het maken van het afspraakje? Waar kan je ondersteuning bij gebruiken? Ik lees graag je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • Wanneer uitnodigen voor het Tweede Afspraakje (118)
  Wanneer uitnodigen voor een vervolg, wanneer mag je bellen? Want als het eerste goed beviel, wil je uiteraard een tweede afspraakje. Maar met vrouwen bellen kan erg spannend zijn... Hallo Victor, Ik heb net een leuk eerste […]
 • Betere versierder door betere vragen (deel 2) (37)
  In het eerste deel: ‘beter leren vrouwen versieren’, heb je gezien dat een positieve instelling belangrijk is voor je succes. Vandaag ga ik verder in op het verbeteren van je mentaliteit. Negatieve gedachten ondermijnen het […]
 • Tips voor beter telefonisch contact (8)
  Trouwe bloglezer M. heeft laatst een 06-nummer ‘gescoord’, maar het eerste telefonische contact verliep helaas moeizaam. Misschien zelfs ongemakkelijk, een beetje gênant... Dus vandaag tips om het telefonische contact snel te […]
 • Interessant genoeg om vrouwen te versieren? (108)
  Vraag jij je ook af of je wel interessant genoeg bent om vrouwen te versieren, te Veroveren? In dit artikel geef ik antwoord! In een ander artikel over onzeker tijdens het vrouwen aanspreken beantwoordde ik de vragen van […]
Afspreken – Haar Overtuigen om af te Spreken
Trefwoorden:     

53 reacties op “Afspreken – Haar Overtuigen om af te Spreken

 • Ongeveer een maand geleden sprak ik een leuke vrouw aan die met haar vriendin ergens stond te wachten. Ik liep eerst voorbij, maar ik weigerde om door te lopen en dwong me zelf om lekker relaxed op ze af te stappen. Dat heb ik dus gedaan.

  Ik hield een kort leuk gesprekje en vroeg als laatst haar nummer. Dit gaf ze direct. Voor de plezier vroeg ik ook het nummer van haar vriendin omdat ik het gewoon wilde uitproberen, maar die zei iets met je hebt haar nummer al, dus… Ik had ook heel weinig met haar gepraat, dus het voelde al een beetje vreemd aan.

  Ik belde deze dame ongeveer 5 dagen na onze ontmoeting en ze kon me haast niet meer herinneren en reageerde ongeïnteresseerd. Ik weet dus uit deze ervaring en een paar andere dan later dan twee dagen bellen niet meer verstandig is. Voortaan bel ik vrouwen binnen twee dagen.

  Het klopt ook inderdaad dat als je even kort terug haalt wat zo leuk was aan jullie ontmoeting. Bijvoorbeeld: Een vrouw had het ooit met mijn over chocolade. Ze is er gek op! maar de dokter adviseerde haar geen chocolade meer te eten.

  Tijdens het bellen zeg ik ”Raad eens wat ik in mijn handen heb. Het is bruin en het is mmm..” Zo ontstaat er weer een leuk gesprek en kan zij wat zeggen. En aan het einde nodig ik haar uit voor een chocolademelk in een leuke café. Ow nee! jij lust alleen thee.

 • @ Milan

  Dat je na 5 dagen pas belde was zo te zien wel te laat en ze had je al wel een voordeel van de twijfel gegeven denk ik zo maar… Dit vanwege het feit dat je haar nummer aan het veroveren was en niet haarzelf, gaf haar een naar gevoel denk. De fout dat je voor 2 telefoonnummers ging, gaf ook haar en haar vriendin de indruk dat ze niet de enige voor je kon zijn en gaf geen gevoel van geborgenheid en eerlijkheid… Wel leuk hoe je het onderwerp chocola op een plagende manier brengt, erg goed gevonden.

  @ Victor

  Ik ga gewoon op m’n gevoel en tijd af, meestal wacht ik een dag of 2 dagen. Is een dag tekort trouwens of is dat niet zo erg? Meestal ben ik aan de telefoon altijd wat nerveuzer dan in het echt, weet niet hoe dat komt? En is er een grens aan hoelang je kan bellen… of maakt het verder niets uit?

 • @Mick.

  Mijn mening:

  Na een dag zou ik niet doen. Laat haar lekker over je fantaseren. Twee dagen is beter. Er is een verlangen en spanning opgebouwd naar jouw telefoontje.

  Als je nerveuzer bent met bellen, schrijf desnoods de punten op die je met haar wilt bespreken. Bereid je je voor. Soms wil het wel helpen als je er lekker bij zit en je ogen sluit als je met haar belt. Dan praat je met haar en denkbeeldig zie je haar voor je. Misschien kan je dat oefenen met een vriend of als met een bedrijf belt waar je een vrouw aan de lijn krijgt.

  Een lang gesprek zou ik zeker niet aanraden. Met een lang gesprek verdwijnt het verlangen om je te zien en af te spreken. Zorg ook, dat jij de eerste bent die het gesprek beëindigd. Dit wekt een spanning bij haar op, waarom je niet langer met haar wou praten. Dus…. ze gaat opnieuw weer fantaseren over jou en verlangt dan naar het moment van de afspraak.

 • Meestal bel ik op dag 2 of 3. Soms wel eens later en kreeg een keer te horen dat ze het eigenlijk al had opgegeven maar we hebben nog wel afgesproken.

  Ik denk dat dag 2 de beste is en dag 1 te vroeg. Veel later kan inderdaad wel eens de fantasie laten omslaan in desintresse. Zoiets van, dan maar niet….!

  Wat ik me af vraag: Als er een lange tijd zit tussen de ontmoeting en het 1e afspraak of tussen 1e en 2e het handig is om dan nog een keer te bellen of een smsje te sturen om haar fantasie te prikkelen?

  Soms merk ik dat meiden die nog veroverd moeten worden liever via de sms afspreken dan gelijk bellen. Kan bellen grettiger overkomen dan een nochalante sms? Want Victor van jou heb ik juist begrepen dat haar sms-en voor een afspraakje onhandiger is dan gewoon even bellen, toch?

  gr
  gijs

 • @Gijs,

  Mijn mening:

  Voor een eerste afspraakje zou ik inderdaad niet de eerste dag doen, maar zeker ook niet langer dan 3 dagen. Je mag haar best laten hongeren naar jou, maar haar niet laten uithongeren. Dus, als ze na 3 dagen zegt, dat ze het al bijna had opgegeven, dan begrijpen wij dat heel goed!

  Tussen je eerste ontmoeting en het eerste afspraak raad ik je niet aan om te sms-en of bellen. Zo,n afspraakje maken doe je daarom ook zo spoedig mogelijk en in de tijd dat ze moet wachten kan ze blijven fantaseren over je.

  Tussen het 1e en het 2e kan je dat wel doen om haar te prikkelen, maar…. met mate!
  Een kort belletje is beter, dan een sms. Ook met het gering sms-en is het verstandig, dat je niet hetzelfde moment, maar minimaal een half uurtje wacht alvorens je reageert en… met een kort antwoord. Dit veroorzaakt een gezonde spanning.

  Zoals Victor al adviseerde, kan je beter bellen voor een apfspraakje dan sms-en.
  Met bellen hoort ze je even, wat verlangens naar jou kan veroorzaken. Bellen komt niet gretiger over. Met sms kan ze makkelijk om de afspraak heen draaien en het is ook niet zo persoonlijk. Wat is leuker dan om elkaar even te horen?

 • Mijn verdere update:

  Van die ene vrouw ben ik gelukkig af. Het was even doorzetten maar door middel van de STOP techniek kreeg ik haar vrij snel uit m’n hoofd. Daar ben ik blij om, ik voel en gedraag me stukken beter :). Daarnaast heb ik het IJsbreker boek eindelijk eens gedownload en wat tijd in de Ecursus gestopt. Maar het werd toch eens tijd om dingen in de praktijk te brengen!

  Zat laatst in de collegezaal, kwam een meid langs waarmee ik onderwijs mee heb gevolgd en die ik soms spreek of krabbel.

  Ik haar gevraagd of ze erbij kwam zitten, krijgt ze een enorm rood hoofd en beginnen we een leuk gesprek. Dan begint het college natuurlijk en was er weinig ruimte om verder te praten verder dan een grappige opmerking ofzo iets. Zij moest eerder weg dus was er geen mogelijkheid verder te praten. Heb nog getwijfeld haar nummer te vragen maar dat leek me in die omgeving niet echt een goed idee.

  Ik haar gekrabbeld, over de dingetjes waar we over gepraat hadden, en kreeg de dag erna een leuke krabbel terug.

  Gisteren kwam ik haar weer tegen toen ik uit school liep, zij schreeuwde van de andere kant van het plein dat ik moest wachten omdat ze mee wilde fietsen :p. Wat me van haar verbaasd want ze is een beetje verlegen.

  Dus nog verder afgefietst, verder gepraat en gelachen wat ietsje moeilijker ging omdat ik een kater had maar toen kwam het moment dat we een andere richting op moesten. Ik pak m’n telefoon en begin haar naam erin te typen, en geef het aan haar “en nu het nummer nog erbij”. Ik merkte dat ze zenuwachtig werd maar ze typte het natuurlijk in en liet ook nog erbij merken dat ze eens een keer m’n kamer wilt komen bekijken.

  Ik haar ’s avonds een smsje verstuurd met onder andere: “nu heb je mijn nummer ook :p” en kreeg een leuk smsje terug. Vandaag heb ik geen contact met haar gehad om bij haar het verlangen te vergroten en ben morgen van plan haar te bellen. Het enige probleem is dat we volgende week allebei een drukke week hebben in verband met toets en dat zij de week erna op vakantie gaat. Hoe moet ik dit aanpakken? Toch een gaatje proberen te zoeken in die drukke week of het laten liggen tot over 2 weken, wat ik eigenlijk echt te lang vind?

  En het is lastig om je gevoelens te onderdrukken om niet verliefd te worden. Dat moest even gezegd worden haha..

 • Dat je vandaag geen contact hebt gezocht lijkt me een goede keus. Morgen bellen is ook een prima. Probeer te kijken wanneer haar laatste tentamen is. Als het bijvoorbeeld donderdag is, dan kun je nog die avond met haar ergens wat drinken. Praat over wat ze gaat doen tijdens haar vakantie. Dit zou er eventueel toe kunnen leiden dat ze tijdens de vakantie momenten weer even terug aan JOU denkt. (een bruggetje om verder te fantaseren) En na zo’n periode studeren komt zo’n relaxed moment veel lekkerder aan. Positieve associaties!

  Geef haar eventueel een belletje de dag na dat ze op vakantie is aangekomen. En ik zou er niet voor kiezen om haar te vroeg naar mijn kamer te nemen, bewaar dat voor een dag wanneer je weet ze al verliefd op je is. Dan zou je eventueel een stap verder kunne gaan als je dat wilt.

  Succes!

 • @ Milan,

  Vijf dagen later bellen in combinatie met het vragen naar het telefoonnummer van haar vriendin, kan haar een minder goede indruk hebben gegeven. En zeker als het gesprek erg kort duurde, is de kans groter dat ze je snel vergeet of dat de aantrekkingskracht vervliegt.

  Geeft niet, je was in ieder geval goed bezig met experimenteren. En je ziet, je hebt weer extra ervaringsbouwstenen verkregen en dat brengt nog meer succes dichterbij…

  @ Mick,

  Haar de volgende dag bellen kan op zich prima. Het gaat uiteindelijk om je Verovermentaliteit. Je kunt het helemaal goed doen door ook jouw telefoonnummer aan haar te geven. Als je het ijs goed hebt gebroken, kan het zijn dat ze uit zichzelf al gaat bellen of je een leuke SMS stuurt…

  Nervositeit komt bij veel mensen voor bij het telefoneren, hoeft geen probleem te zijn. Verminder de druk door vooraf een goede vriend te bellen, of nog beter, een goede vriendin. Het is een soort van psychologische warming-up.

  En blijf niet eindeloos bellen; hooguit 10 minuten. Behalve als het meteen goed klikt aan de telefoon en je een goed vertrouwen hebt in jezelf wat betreft het creëren van gespreksstof. Anders kom je misschien in de knel tijdens het eerste afspraakje.

  @ Gijs,

  Zei ze dat, dat ze bijna had opgegeven? Heel positief! Ze laat je weten dat ze graag verder contact wil…

  Een SMS of telefoontje is goed wanneer het niet lukt om snel weer af te spreken. Er zijn dan meer mogelijkheden om de spanning vast te houden.

  Inderdaad, gewoon bellen. Zie SMS-en als een extraatje, gebruik SMS daarom liever niet voor het maken van afspraakjes.

  @ Pieter,

  Zoals het nu gaat met die meid, heerlijk. Spreek zo snel mogelijk weer af.

  Druk door toetsen? Juist dan is het belangrijk om ook even te ontspannen. Fysieke inspanning is goed voor het leervermogen. Hetzelfde geldt voor een leuke afleiding. Het is onmogelijk om voortdurend te concentreren op studie. Sterker nog, het blijkt dat vele korte pauzes tijdens het studeren heel goed zijn, zo onthoud je vanzelf veel meer.

  Dus een kopje koffie moet lukken, zeker als ze je ziet zitten…

  Je kunt trouwens speels aangeven dat ze nog niet je kamer mag zien, misschien de volgende keer. Daarna meteen een ander gespreksonderwerp aansnijden, leg er geen nadruk op.

  Verloopt het eerste afspraakje goed? Neem haar tijdens het tweede afspraakje naar je kamer en zet het Veroveren voort. Zoals ik al eerder zei, fysieke inspanning is goed voor het leervermogen 😉

  Veel plezier en we blijven natuurlijk graag op de hoogte.

 • Bedankt voor de tips Milan en Victor!

  “Verloopt het eerste afspraakje goed? Neem haar tijdens het tweede afspraakje naar je kamer en zet het Veroveren voort. Zoals ik al eerder zei, fysieke inspanning is goed voor het leervermogen”

  Hahahahaha……

 • Hallo Victor,

  Onlangs raakte ik in gesprek met een Zweeds meisje op mijn universiteit.. het verliep heel goed en de volgende keer dat ik haar zag nodigde ik haar uit om samen iets leuks te doen. Ze gaf meteen haar nummer, maar toen ik dezelfde avond nog smste wat ze aan het doen was en daarna wilde bellen, nam ze niet op. Enkele dagen later op de universiteit vroeg ik waarom ze niet opnam, ze vertelde dat ze haar telefoon tijdelijk aan haar vriendje had gegeven omdat die zijn telefoon kwijt was.. maar ze voegde eraan toe: ze zou voortaan wel bereikbaar zijn.

  Maar nu ik na ongeveer 6 weken haar weer wil bellen, neemt ze nog steeds niet op. Het vervelende is dat ik haar niet meer kan zien op de universiteit, aangezien ze een uitwisselingsstudente was.. maar ze zou hier (London) wel blijven en niet terug gaan naar Zweden.

  Wat heb ik hier fout gedaan denk je? Kan ik er nog iets aan doen?

  Gr.

  Adrian

 • Victor en mensen!

  Ik had een probleempje! Gaat heel goed met het veroveren. Ik ben 2 jaar bezig. Maar nu sprak ik een meisje die ik 3 jaar geleden voor het laatst had gezien, toen waren we allebei verliefd op elkaar, maar (door mijn passiviteit) kwam het niet tot verder dan handje handje, en de kans was er 13 keer ofs. 13 KANSEN GEMIST!

  Bijvoorbeeld, zij had mijn nummer van iemand, zei nodigde mij uit, zij deed de hele tijd vrolijk en krabbelde mij constant. Het mooie was ik was onzelfverzekerd en dacht niks van mezelf terwijl zij (een van de mooiste op school) de hele tijd achter me aan zat!

  Nu kwam ik haar tegen in de bus en praatje gemaakt en had haar nummer nog. Ik later smsen was leuk etc etc. Ze zei nog Ik heb het heel druk maar toen smste ze “maar ik heb natuurlijk wel tijd voor jou” dus ik blij maar luchtig gebleven. Ze blijkt ook een vriendje te hebben MAAR die is vreemdgegaan ofs en ze spreken elkaar effetjes niet meer.

  Dus ik smsen en ze zegt ja die vriendje die heeft wat gedaan dus wij gaan ZEKER afspreken. Laatst was ze jarig en ik stuur gefeliciteerd eindelijk 18 MAAR ze stuurt NIKS terug.

  Laatste sms je was ze erg enthousiast maar het is een apart meisje. Soms sms ik en stuurt ze om 2 uur ’s nachts opeens wat terug! (dit was vroeger). Maar ik heb nog steeds gevoelens, niet verliefd, maar gewoon van vroeger! Hoe moet ik dit nou aanpakken mensen?

  Groeten AARON

 • Aaron, ik zou haar een tijdje met rust laten en wat afstand creeeren, en dan beginnen met haar opnieuw te veroveren. Dat je geen smsje krijgt kan op veel dingen wijzen.

  Ik heb zelf ook een update. Heb de dame in kwestie gebeld, de eerste keer voor mij dat ik een meid bel om af te spreken. Ik vond het niet zo fijn, was een beetje gestressd erdoor en ik praat veel liever gewoon in het echt! Ze had geen tijd deze week door de drukte van toets en omdat ze nog een boekwerk met haar commissie moest afmaken. Voor de rest wel nog leuk gepraat maar ik vond het niet echt op veroveren lijken omdat zij af en toe de leiding in het gesprek nam. Wat moet ik hier nu mee?

 • @Aaron,

  MIjn mening:

  Tot jouw 4e alinea merk ik dat ze wel belangstelling bij jou had, maar na jouw sms verandert de situatie. Hierbij vrees ik dat je een mening over haar vriendje heeft gegeven? Ondanks alles, kan dit de reden zijn dat ze niet meer reageert.
  Wie zegt dat zij daadwerkelijk een slechte vriend heeft? Dit kon een test zijn.

  MIjn advies: Vermijd het veroveren van vrouwen die (nog) een vriendje hebben.

  @Pieter.

  In jouw geval zou ik even kort afstand nemen.
  Daarna zorgen dat je ontspannen een gesprekje met haar kan voeren.

  Mijn advies:
  – Zorg zoveel mogelijk dat jij de leider bent in het gesprek en vraag haar bijvoorbeeld naar leuke belevenissen en vermijdt het spreken over haar of jouw werk. Doet ze dat toch, dan kan je haar onderbreken met bijvoorbeeld: Ohw ja, dat doet me denken aan …….de tijd van die vakantie, die muziek of die leuke belevenis die ik eerder meemaakte. Jij stuurt het gesprek bij tot iets positiefs.
  – Bereid je goed voor alvorens je haar gaat bellen.
  – Zorg dat JIJ en niet ZIJ het telefoninsch gesprek beindigd. (ongeveer na 10 minuten) Dit zal bij haar vragen oproepen en afvragen waarom je dat deed. Was zij niet interessant genoeg voor je? Hierdoor gaat ze aan je blijven denken.

 • Yoo
  deze vraag heb ik eigenlijk al gestuurd per email, maar hij past hier prima en meerdere meningen zijn ook mooi meegenomen.
  Probleem: Ik zou een afspraakje maken met een meisje 7 weken geleden, niks van gekomen. Ik mail haar voor afspraakje, antwoord “Dit weekend kan ik niet, misschien volgende week” en die volgende week weer zoiets. De week daarop krijg ik een mailtje van haar “Ik wil chille, nu! :p”, ik kon niet, maar het geeft aan dat ze wilde. Zo ging het een tijdje door. Ik heb veel geprobeerd zoals op het moment afspreken in de plaats van de volgende dag ofso. Niks werkte.
  Nu is het een tijdje stil, omdat ik een hele drukke twee weken heb gehad. Ze geeft gewoon antwoord als ik leuke doelloze mailtjes stuur, maar ik weet niet of ik nog wel moet blijven proberen zo. En sowieso, had dit kunnen worden voorkomen?

 • @ Rik,

  Het is niet fijn als een vrouw geen duidelijkheid geeft wat ze wilt, ik kan met jou gegevens er ook niet uithalen of je met een foute vrouw te maken hebt. Het is wel een punt hierbij dat ze helemaal niet om jou mening geeft en dat geeft aan dat je wel met een soort van high maintenance vrouw te maken hebt.

  Wat ik je zeker kan zeggen is dat ze je of test of dat ze je gebruikt voor de momenten wanneer het haar uitkomt… Beste is gewoon om haar geen aandacht meer te geven en op zoek te gaan naar de vrouw die jou tijd wel waardeert. Hierbij heb je een grote kans dat als het een test is, en dat je er voor slaagt, zij contact met jou gaat opzoeken. Doet ze dat niet, dan gebruikt ze je alleen maar en dat is zonde van je tijd… Dus zoek even geen contact. Ga lekker verder met vrouwen veroveren en wacht af!

  Succes

 • @ Aaron

  De fout die veel mannen maken, als ik jou was zou ik niet in haar relatie lopen rotzooien. Ze is nu redelijk gekwetst door haar voormalige vriend (omdat hij is vreemdgegaan). Ze voelt zich nu kwetsbaar en onbegrepen… toen kwam jij in beeld en dit gaf haar weer dat geweldige gevoel van geluk en geborgenheid. Maar pas op! In zo’n situatie kan een relatie uitkomen, dat zeg ik niet, maar vaak zoekt ze een steun en toeverlaat, iemand die haar weer op kan vrolijken. Waar ze haar ei bij kwijt kan. Volgens mij ben jij deze persoon voor haar en heb je kans dat je met een gebroken hart achter blijf zodra je iets voor haar gaat voelen.

  Zij zal echt nog wat voor haar vriend voelen, dat weet ik zeker. Maar ze probeert gewoon iemand te zoeken die buiten haar vriendenkring staat om haar hart te luchten, dus je hebt grote kans dat ze je niet meer zal zien dan een vriend… Ik zeg ook niet dat dit het geval is, maar de kans is groot. Een tip die ik je kan geven is, als ze veel over deze jongen praat zal die gevoelens nog hebben en is jouw kans tot slagen nihil. NEE heb je JA kun je krijgen dus probeer het gewoon.

  Succes

 • @Rik,

  Mijn mening:

  Als een meisje/ vrouw steeds afstelt, dan heeft ze te weinig (of geen) belangstelling (meer). Zou ze dat wel hebben dan zou ze gelijk een andere datum voorstellen, vooral na 2 keer afstellen, want die afspraak met jou wilt ze toch niet mislopen?

  Nu haar mail: “Ik wil chille, nu! :p”, lijkt alsof zij het leiderschap over jou wilt nemen m.a.w. is goed, maar…op MIJN tijd. Ook lijkt het alsof ze nu op een dominante manier een spelletje met jou speelt.

  Als ze graag wilt, dan werkt ze vanzelfsprekend mee en zou ze graag ingaan op jouw afspraakje. Misschien is het verstandig om haar maar voorlopig los te laten. Dus geen contact meer. Voelt ze wel wat voor jou, dan komt ze vanzelf wel met een sms-je. Dan kan JIJ alsnog opnieuw een afspraak voorstellen.

  Mijn advies:
  Een leuke eerste afspraakje regelen zou ik beslist NIET en NOOIT per sms doen. Dat komt ook een beetje goedkoop over bij een vrouw die een beetje eergevoel heeft. Een belletje is veel persoonlijker en… je komt “als leider” ook Zelfverzekerder over. Ze hoor tevens je stem en dat geeft haar weer een nieuwe puls om naar jou te verlangen.

  – Sms-en kan wel, maar in het begin zo weinig mogelijk.
  – In latere stadia wel, maar dan ook ook …..met mate!
  – Nooit voor het maken van een afspraak en…. berichtjes kort houden.
  – Als zij je sms’t: minimaal na een half uurtje pas beantwoorden. Dit wekt gezonde spanning op. Blijf kort en mysterieus in het beantwoorden van sms-jes.

  Succes!

 • @Adrian,

  Ondanks je de vraag aan Victor stelt, mijn mening:

  Alles liep goed in het begin.
  Maar vanaf welk moment niet meer? Precies! Na jouw sms diezelfde avond.

  Dat is ook de fout die je gemaakt hebt. Door ’s avonds direct al te sms-en heb je je te afhankelijk van haar opgesteld. En dan ook te vragen wat ze doet, Dit is een veel voorkomende fout die steeds vaker gemaakt wordt. Hierdoor verdwijnt de Aantrekkingskracht en het mysterieuze wat zo belangrijk is bij het Veroveren.

  Je had beter 1-2 dagen kunnen wachten alvorens je haar zou bellen voor het maken van een afspraak. Voorkom sms contact, zeker voor je eerste afspraak.

  Of hier nog wat aan te doen is, betwijfel ik.
  Ze ziet aan haar nummermelder dat je gebeld hebt, maar ze reageert niet.
  Wat je het beste kunt doen is: haar even met rust te laten door geen contact meer met haar te zoeken via sms of door haar te bellen. Als ze toch nog belangstelling voor je heeft, dan zal ze op een gegeven moment van zich laten horen, hetzij een sms of een belletje.

  Zie je haar toevallig? Dan zou ik op een Coole manier contact met haar zoeken en haar even uitnodigen om ter plekke even ergens te gaan zitten. Vraag haar NIET waarom ze niet opnam. Roep haar dus niet ter verantwoording. Doe maar alsof er niets aan de hand is. Hierdoor toon je dat je onverstoorbaar bent.

  Succes!

 • @ Adrian,

  “Enkele dagen later op de universiteit vroeg ik waarom ze niet opnam”

  Dit is niet goed om haar te vragen, je roept haar in zekere zin ter verantwoording.

  Wanneer een vrouw haar telefoonnummer geeft gaat ze geen enkele verplichting aan. Houd alles vrijblijvend en ontspannen. Dit is het belangrijkste om te onthouden.

  Dus als ze niet reageert op je SMS, haal je schouders op en doe een tijdje niets. Let er geen druk op.

  Wat nu? Mocht je haar weer toevallig tegenkomen, nodig haar ter plaatste uit om iets te gaan drinken. Niet om te Veroveren, gewoon voor het plezier. Leer Zweden beter kennen, de cultuur, achtergrond, een paar woordjes Zweeds. Bijvoorbeeld: Knäckebröd. En ontdek wat ze van Londen vindt, wat zijn haar ervaringen?

  Zo scoor je ervaringsbouwstenen, anekdotes en ideeën die zeer waardevol zijn bij je volgende Veroveringen… Zie mijn E-coachsysteem, hoofdstuk 4:

  http://www.VrouwVeroveren.com/coachsysteem/

  @ Aaron,

  Tel niet de kansen die je hebt gemist, dat kan frustrerend werken. Creëer mogelijkheden en leer ze steeds vaker benutten.

  “Ze zei nog Ik heb het heel druk maar toen smste ze “maar ik heb natuurlijk wel tijd voor jou” dus ik blij maar luchtig gebleven.”

  Je bent luchtig gebleven… Je had haar meteen moeten uitnodigen:

  “Lief van je, lol! Laten we dit weekend even wat warms drinken. Beloof je me dat jij mij niet gaat bespringen? 😉 We bellen rond 20.00 uur vanavond… Gr. Aaron”

  Speels, uitdagend, en je neemt initiatief.

  Je zei: “Dus ik smsen en ze zegt ja die vriendje die heeft wat gedaan dus wij gaan ZEKER afspreken.”

  Dit hoef je niet te accepteren. Geef aan dat je alleen afspreekt met haar als zij echt met jou wil afspreken. Je wilt niet dat ze uit wraak met je afspreekt. Vrouwen die net weer vrijgezel zijn hebben nog wel eens de neiging om te handelen uit wraak, dat is slecht voor de Verovering.

  Het wordt gemakkelijker Veroveren als je duidelijk bent in wat je wel en niet accepteert.

  Wat nu? Stop met sms-en. Bel haar en nodig haar uit voor een drankje. Blijft ze moeilijk doen, dan kan je haar beter vergeten ook al is dat vervelend…

  @ Pieter,

  Het hoeft geen punt te zijn dat een vrouw voor een moment de leiding neemt. Er mag een wisselwerking zijn. Het gaat om de grote lijnen…

  Op welke manier heb je haar uitgenodigd? Wat is er gezegd?

  @ Rik,

  “Ik mail haar voor afspraakje, antwoord “Dit weekend kan ik niet, misschien volgende week””

  Accepteer nooit ‘misschien’. Je wordt als het ware in de wachtkamer gezet, je moet op je beurt wachten. Verkeerd uitgangspunt…

  Ik denk dat je met deze dame niet meer zult afspreken. Waarschijnlijk heb je een of meer fouten gemaakt tijdens de eerste ontmoeting. Het kan ook zijn dat je niet goed gefilterd hebt… Zie het E-coachsysteem, hoofdstuk 7:

  http://www.VrouwVeroveren.com/coachsysteem/

 • Bedankt voor de snelle reacties. Ik heb al een tijdje niet veel van me laten horen. Alleen wat van die doelloze mailtjes. Zij komt ook niet uit haarzelf met een mailtje dus geen twijfel dat het niks wordt. Dirk, het ging om hyves mailtjes, omdat ik haar gewoon viavia kende en nooit zag, dus hyves was de enige optie.
  Maakt het trouwens uit voor over hoe lang je afspreekt? Ik bedoel op de manier van óf afspreken voor over één, twee, drie dagen óf afspreken dat je er gelijk aankomt of iets dergelijks.

 • @Rik,

  Het is altijd beter om persoonlijk af te spreken. Deze vrouw schijnt duidelijk geen belangstelling te hebben, anders had ze wel (d.m.v. een hyvesmail) contact gezocht.
  Het lijk me verstandig deze vrouw maar te vergeten door alle contacten met haar te verbreken.

  Zoals Victor al aangaf, heb je waarschijnlijk bij deze vrouw fouten gemaakt.
  Vrijwel zeker jouw doelloze mailtjes (Aandacht vragen)? Zie ook Victor’s antwoord hierboven. Verstandig is het, om het aangegeven hoofdstuk na te lezen om na te gaan welke fouten dit waren.

  Leef in Overvloed en spreek een andere leuke vrouw persoonlijk aan, die GRAAG met je wilt afspreken.

  Als je met een vrouw wilt afspreken, kan je haar het beste persoonlijk bellen. Minimaal na 1 dag en niet langer dan 3 dagen. Te bellen dat je er gelijk aankomt, zou ik zeker niet aanraden. Dit komt erg afhankelijk over. Dat is voor een vrouw niet aantrekkelijk.

  Succes.

 • @ Viktor

  Ik was nogal zenuwachtig, ik stelde voor om tussen de studie wat te gaan relaxen, maar ik sprak een beetje onduidelijk en gehaast enzo, niet zo goed dus! Ik had beter concreet kunnen voorstellen wat koffie te gaan drinken. In grote lijnen hebben we wel aardig geluld maar ze is via telefoon/sms/hyves/whatever niet echt ontvankelijk voor Veroverpogingen heb ik gemerkt. Net, na 3 dagen geen contact, een leuk smsje gestuurd over de studie en de aankomende vakantie en kreeg meteen een smsje terug, dus dat is wel goed denk ik.

 • @Adrian,

  Graag gedaan.

  Hoop dat het alsnog wat wordt en anders ben je door deze fouten weer een stuk ervaring rijker geworden. Heb je vragen, laat het ons maar weten.

  Succes!

 • Omdat ik wou weten of ze een vriend had of niet heb ik gezegd. Ja, we gaan zeker wat doen lijkt me leuk joh, je vriendje zal wel boos worden als ik je meeneem. TOEN zei ze: nee ik spreek hem een tijdje niet meer ~!

  Dus ze praat niet over haar vriendje, ze is vrolijk en er is iets seksueels aan de hand enige probleem is dat ze niet terug sms’t soms en dan voel ik me een beetje voor aap gezet en ik sprak er op msn laatst en ze zei ” Jaa ik kan koken gaan we zeker samen doen en ik leer je dit en dat ” helemaal enthousiast want ik zei volgens mij heb jij wat ontspanning nodig en zij zegt ” Ja met Jou!!! ”

  En nu heb ik er al 3 dagen niet meer gesproken.
  en jullie zeggen dat ik contact moet verbreken ? ik heb haar al 3 JAAR niet meer gesproken dus zou beetje onzin zijn om weer contact te verbreken.

  Bedankt voor de tips

 • Hoi Victor en blogguys,

  Allereerst deze blog/site is echt super! En met behulp van de je eerste 2 gratis E-lessen heb ik succes geboekt met Veroveren 🙂

  Ik wil ff volgende met jullie delen en heb een vraag. Met uitgaan had ik een leuke vrouw ontmoet, wij gelachen en gedanst. Om lang verhaal kort te maken… Ik zat met haar in de auto van dr vriendin en ze had het paar keer over dat ze dacht dat ik een `player` of casanova ben… Ik beschouwde dit als een signaal dat ze me interessant vond. Maar wist niet echt hoe ik moest reageren en zei zoiets als dat ik dit niet meer eerste de beste vrouw deed, maar dat ik haar bijzonder vond en gevoel had dat ik haar langer kende. Zij bevestigde dit gevoel ook te hebben. Heb ik juist gereageerd op ´player´ verhaal en hoe kan je beter hierop reageren?

  Ik probeerde drie keer met haar te zoenen maar ze draaide steeds haar wang naar me toe en kwam niet verder dan paar kusjes op haar lippen… (vond het niet erg, voor mijn gevoel ben ik ver genoeg gekomen door te oefenen met Veroveren) Maar had ik er meer uit kunnen halen?

  Ze wilde niet haar nummer geven, maar wilde wel de mijne. Ik vroeg haar te sms-en om te laten weten of ze veilig thuis was gekomen. Dit heeft ze gedaan en ik heb haar nummer nu wel… Als ik jullie reactie hierboven lees, kan ik beste nu haar bellen binnen 3 dagen om af te spreken en niet te sms-en. Toch?
  Groeten!

 • @ Aaron

  We bedoelen het goed en de kans dat je met een gebroken hart komt te zitten kan heel onverwachts gebeuren… Deze vrouw lijkt me een wispelturig typetje die niet echt weet wat ze wilt, of juist wel? Pas op dat je haar goed filtert en je niet te snel wat voor haar gaat voelen… Neem je tijd, gekwetst worden is een pijnlijke ervaring.

  Take care

 • @ nico

  Oke, je kunt het woord casanova of player wel als een compliment en een belediging zien. Diep in gedachte denk je: ik weet dat ik een vrouwenmagneet ben, fijn dat je dat even benadrukt. Dit is goed voor je gedachtegang en aan de andere kant is het woord “player” net zo’n woord als ”date”, zo echt Amerikaans en klinkt erg vrouwonvriendelijk, doet met denken aan loverboys… Ik vind dat je het goed hebt gedaan en er niet op in bent gegaan… Jij bent niet de man die vrouwen in bed wilt krijgen op welke vrouwonvriendelijke manier dan ook! Maar de man die van vrouwen houdt en hun wensen en behoeftes opvult… Dan ben je goed bezig.

  Vrouwen zoenen nooit echt snel op het eerste afspraakje of bij een snelle ontmoeting. Je hebt nog niet echt het vertrouwen bij haar opgebouwd om dit mogelijk te maken. Drie zoenen op de wang is al een goed begin… Als je haar gsm nummer wilt is er ook sprake van vertrouwen, jij geeft ook niet je gsm nummer zo maar aan een vreemde gast… Maak een praatje volgende keer, zoek haar interesses en leer haar een beetje kennen. Als je afscheid neemt kun je zeggen: lijkt me leuk een keer met je af te spreken dan bel ik je wel. En loop je weg zij zal zeggen als ze je leuk vind. Maar dan moet je wel m’n gsm nummer hebben denk ik zo? Leuk trucje dat ik vaak gebruik. Vrouwen vragen vaak jouw gsm nummer om dat dit een stuk vrijblijvender is en ze zelf kan beslissen wanneer ze je toelaat in je leven… Niks mis mee, je hebt haar nummer ook op deze manier en weet waar je aan toe bent.

  Groetjes

 • Het is erg moeilijk om haar vertrouwen te winnen om eens af te spreken, als je uw eens ontmoet hebt en je laat een bijzondere positieve indruk na, kan dit verlagen en ze zal je snel in vertrouwen nemen of sneller overtuigen. Als je weet hoe lichaamstaal werkt en toepast gaat er een machtig wereld voor je open.

  Laatste tijd had ik zelf geen afspraakjes, het lijkt wel een stilstand maar ik treur er niet om. Een terugblik van de afgelopen jaar en vragen stellen wat kan ik beter en hoe ze te bereiken. Een kleine hulpmiddel om je weer op te starten en weer moed te geven om eens door te gaan, en stop niet voor de eerste beste tegenslag, ga door en buig het om door er succes van te maken!

  Veel succes heren!
  Ps : een latere reactie volgt nog.

 • Wat een ervaringen, zelfs zover kon ik het niet bedenken. Hier heb ik niet zoveel ervaring mee, maar als ik het zo zie begin ik wel te snappen welke fouten dat ik kan maken en oplossen.

  Als je een mislukt afspraakje had, dus dat niet door ging, zakte de moed snel naar beneden en was zo een beetje down, een kleine tegenslag destijds. Ik ben nog steeds radeloos op dit gebied, het is een drempel naar een stapje hoger en dan slaan alle twijfels toe, vind het maar vervelend.

 • Jongens ik heb julie hulp nodig

  ik heb vandaag een hele leuke meid uitgenodigt om bij me thuis te komen. dit was best een logische stap omdat ik eigenlijk al weet dat ze me erg leuk vind. anderen denken soms al dat we iets hebben.
  ik was alleen vreselijk nerveus om haar op te bellen, maar ik heb het uiteindelijk wel gedaan. het gesprek ging iet wat ongemakkelijk, maar het leek haar wel gezellig. nou ben ik al helemaal zenuwachtig voor de afspraak. ik voel ook een grote druk, omdat ze bij me op school zit op dezelfde opleiding.

  hoe kan ik deze zenuwen in godsnaam onder controle houden?

 • @ M

  Aanvaarden dat je zenuwachtig bent en niet denken…
  ” O nee, wat ben ik zenuwachtig het gaat me niet lukken. ”
  Je hart gaat tekeer, even een abnormaal harde slag=> zie het als normaal

 • Wilde eens jullie mening vragen over het volgende. Heb een aantal maansen terug een heel leuk meisje leren kennen. Ik vrees dat ze mijn love of my life is. Veel heen en weer berichtjes gestuurd. Heb haar van begin af aan duidelijk aangegeven dat ik haar waanzinnig leuk vond. Wilde direct en open richting haar zijn. Heb ook 2 keer met haar afgesproken, maar op een of manier wil het nog niet vlotten met een vervolg date hierop. Tot twee keer toe is die door haar gecancelled, terwijl ze wel enthousiats reageert en ook een paar keer kwam het haar niet uit. Ze komt dan niet met een alternatieve datum of zo. Ik vind het dus een beetje irritant worden om haar te vragen. Heb haar nu al twee weken niet meer gestuurd. Toen ik haar echter laatst op de sportschool was en haar tegenkwam en vroeg of ze nog naar de sauna ging zei ze direct. We hebben daar ook gezellig zitten ouwenhoeren. Aan het einde ook haar gevraagd of ze een voorzet wilde doen voor een datum om iets af te spreken, omdat ik zelf niet veel voel om weer iets voor te stellen. Ik zei dat ik dat nl. zo drammerig vind overkomen. Ze begreep dit en ze moest ook een beetje blozen. Nu een week later heb ik natuurlijk weer niets gehoord. Mijn vraag is dus moet ik gewoon even helemaal niets doen en haar laten komen of moet ik juist op een leuke manier doorgaan en laten zien dat ik echt voor haar ga. Zelf zat ze tot een paar maanden terug nog in een lange relatie. Ik wil daarom niet dingen forceren, maar ook zeker haar niet laten schieten. Hoe kan ik nou het beste verder gaan?

 • @ Jan

  Het lijkt erop dat je de fout hebt gemaakt, om haar al in het begin duidelijk te maken dat je haar echt ontzettend leuk vind. Door jouw actie is de spanning verdwenen voor haar, ze hoeft nu niet meer te piekeren met haar vriendinnen of JIJ haar nou leuk vindt ja of nee.

  Soms lijkt het erop alsof het beter is je gevoelens bloot te geven aan haar, maar daardoor krijg je bijna altijd het tegenovergestelde effect. Je moet in het begin een beetje een soort van geheim verhaaltje zijn voor vrouwen. Je moet ervoor zorgen dat ze zich moeten afvragen wat jij van hen vindt.

  Wat je nog zou kunnen doen vanaf nu, laat de komende tijd echt helemaal niks meer van je horen. Dan is er misschien nog een kans dat ze contact met je gaat opnemen.

  Het is jammer ouwe! Maar een vrouw mag jou niet laten zitten hoor! Kijk om je heen er zijn meerdere vrouwen 🙂

 • @ Jan,

  De adviezen van Robbert zijn in mijn ogen perfect.

  Het is voor iedere man belangrijk om een vrouw nooit op de eerste plaats te zetten en daarmee zichzelf op de tweede plaats; op deze manier gun je de vrouw geen kans om haar best te doen om jou te verleiden. Daarnaast vermoed zij dat jij haar onmogelijk de leiding en veilig gevoel kan geven als jullie een relatie hebben.

  @ M,

  Hahaha. Je kunt je zenuwen weg laten vloeien of nooit meer laten ontstaan door te beseffen dat er niet perse iets hoeft te gebeuren; je zult je meer ontspannen en zult dan de verovertechnieken beter kunnen toepassen. Denk zacht en in kleine stappen…

  Alle liefde voor mijn mensen 🙂

 • @ Rachid

  En alweer is daar het probleem van het schaarste concept:

  Als je leeft in schaarste zal je nooit denken dat er niets moet gebeuren. Ofwel heb je geen enkele hoop (en dus geen succes) ofwel heb je al een overdreven totaalbeeld van een eventuele relatie. Wat is dat schaarste concept belangrijk om niet toe te laten.

 • @ Ruben,

  Inderdaad. Het schaarsteconcept is het terrein waar het probleem van de vrouw-op-de eerste-plaats zetten uit voort komt.

  De belangrijkste reden waarom ik vroeger het schaarste concept niet los kon laten had te maken met mijn religie. Deze religie beperkt het contact met vrouwen, dus was ik gevoelsmatig niet helemaal vrij om te doen wat ik wil. Ik was namelijk bang voor een straf van god omdat ik niet doe wat hij eist. maar ik durf de laatste tijd steeds meer dit geloof los te laten omdat ik er niet helemaal van overtuigd ben en er steeds meer twijfels over heb gekregen.

  Nadat ik deze belangrijke stap heb genomen, heb ik meer het gevoel dat ik controle heb over mijn eigen geest en gedachten. Het is wel wennen, maar ik verwacht iets heel moois.

  Waar het kernachtig om gaat, is jezelf TOESTEMMING geven om te denken en geloven wat je wilt. Men moet de stap te durven nemen om het overvloedsconcept voor zit te durven zien en er naar de gedragen. That’s the key…

 • @Robbert
  Heel veel dank ! Ok dus inderdaad het beste helemaal niks meer laten horen. Momenten dat ik haar ergens tegenkom zal ik wel aardig tegen haar doen, maar niet “te” en ik zal er ook voor zorgen dat ik snel weg ben. Ze moet gewoon over mij gaan piekeren en afvragen wat ik zoal uitspook. Dus ik houd het vaag en kort.

  Ik begrijp je woorden over dat het niet handig is te snel jezelf bloot te geven. Vraag me dan af of ik haar gewoon niet van Facebook zou moeten verwijderen Ziet ze ook niet meer wat ik uitspook mbt feesten, reizen, andere meisjes, etc. Ik weet dat ze dat wel volgt.

  @Rachid
  Zij is psychiater. Ik denk dat ze wel instaat is om door een en ander heen te prikken. Maar ik zal haar van nu af aan het gevoel geven dat ze de leiding heeft. Dit zou wel eens de reden kunnen zijn waarom ze zo moeilijk doet met afspreken en in de sauna veel relaxter is. Dat is is altijd spontaan, gelijkwaardig en gelukkig natuurlijk ook wel spannend. Ik denk ook dat ze nu nog heel bewust in een soort fase zit dat ze vrij wil zijn na de lange relatie van haar.

  Wel heb ik nu een probleem met het feit dat er een meisje is met wie ik af en toe ga en die nu lid is geworden van dezelfde sportschool. Zij vindt mij heel erg leuk en ik vind haar echt super lief, maar ik ga nooit op haar verliefd worden. Het kan dus gebeuren dat ik beide dames tegelijk ga tegenkomen. Weet niet of dat wel zo handig is. Wat zou je zeggen.

 • @ Jan je moet haar gewoon loslaten vanaf nu, dat is er nog een kans dat ze contact met je opneemt. Dit is mij ook wel eens een paar keer overkomen in het verleden. Ik liet net als jou erg duidelijk blijken dat ik een bepaalde dame heel erg leuk vond, maar ze wilde steeds maar niet afspreken. Toen ben ik een andere vrouw tegen het lijf gelopen en ging ik met die andere vrouw daten. Toen ineens belde dat eerste meisje op, of ik volgende maand met haar kon afspreken. Maar ik had daar al geen zin meer in 🙂

  Ik zou haar gewoon echt lekker met rust laten, en gewoon met andere vrouwen gaan flirten op de sportschool. Je moet je niet druk maken om 1 vrouw, er zijn echt zoveel leuke vrijgezelle vrouwen de 1 nog mooier dan de andere 😀

 • @Robbert je hebt echt helemaal gelijk. Denk verder ook dat ze me de hele tijd aan het testen is. Laatste keer dat ik haar sprak heb ik gelukkig precies gezegd wat ik haar wilde zeggen (dus dat ik niet meer haar ga vragen om geen drammerd te zij en dat zij maar met een datum moet doorkomen). Verder was het super gezellig en best wel spannend. Dat was bijna 2 weken geleden en laatste bericht dat ik har stuurde is 3 weken geleden.

  Kortom tijd dat om geen inititatief meer hoef te tonen en ik haar juist laat zien dat ik genoeg aandacht van andere vrouwen heb (en daar is geen woord aan gelogen) is reeds aangebroken. Ik moet me nu richting haar een beetje afstandelijk en mysterieus opstellen. Dan weet ik bijna zeker dat er uiteindelijk weer een moment gaat komen dat zij het initatief zal nemen om iets af te spreken.

  Eigenlijk heeft ze dit ook aan mij een paar keer aangegeven dat zij het initiatief (of in ieder geval een deel daarvan) wil hebben bij het afspreken. Alleen dacht ik telkens dat ik nog harder moest zeggen dat ik haar heel erg leuk vindt en dat ik haar nog een keer moest mee uitvragen. Ze heeft me ook gezegd dat ze alleen in gelijkwaardige relat.ies gelooft. Dus ik ga er voor zorgen dat het weer gelijkwaardig wordt. Wel balen dat ik nu pas door heb dat ik dat ik me veel relaxter had kunnen opstellen. Aan de andere kant ziet ze ook dat ik in ieder geval man genoeg ben om eerlijk voor mijn gevoelens uit te komen. Verandering in mijn houding (dus lekker passief) zal haar nu des te meer opvallen en ik hoop voldoende prikkelen.

  Nu ik dit allemaal besef ben ik ook weer prima instaat om mijn aandacht op andere dames te vestigen zonder dat ik haar helemaal uit het oog verlies. heb dat de afgeliopen week ook lekker gedaan 😉 !!! Verheug me nu al weer op de komende tijd en die kans moet vroeg of laat gewoon komen.

 • Sorry effe wat typos weggehaald

  @Robbert je hebt echt helemaal gelijk. Denk verder ook dat ze me de hele tijd aan het testen is. Laatste keer dat ik haar sprak heb ik gelukkig precies kunnen vertellen wat ik haar wilde zeggen (dus dat ik haar niet meer ga uitvragen omdat ik geen drammerd wil zijn en dat ik hoop dat zij dus met een datum doorkomt). Verder was het super gezellig en ook best wel spannend. Dat was nu bijna 2 weken geleden en laatste bericht dat ik haar stuurde is al weer 3 weken geleden.

  Kortom tijd dat ik geen inititatief meer hoef te tonen en ik haar juist laat zien dat ik genoeg aandacht van andere vrouwen heb (en daar is geen woord van gelogen,. zeker de afgelopen week niet) is al aangebroken. Ik zal me nu richting haar een beetje afstandelijk en mysterieus opstellen. Dan weet ik bijna zeker dat er uiteindelijk wel weer een moment gaat komen dat zij het initatief zal nemen om iets af te spreken.

  Eigenlijk heeft ze mij ook een paar keer (wel dan verkapt) aangegeven dat zij het initiatief (of in ieder geval een deel daarvan) wil hebben bij het afspreken. Alleen dacht ik telkens dat ik nog harder moest zeggen dat ik haar heel erg leuk vindt en dat ik haar nog een keer moest mee uitvragen. Ze heeft me ook gezegd dat ze alleen in gelijkwaardige relat.ies gelooft. Dus ik ga er voor zorgen dat het weer gelijkwaardig wordt. Wel balen dat ik nu pas door heb dat ik dat ik me veel relaxter had kunnen opstellen. Aan de andere kant ziet ze ook dat ik in ieder geval man genoeg ben om eerlijk voor mijn gevoelens uit te komen. Verandering in mijn houding (dus lekker passief zijn) zal haar nu des te meer opvallen en ik hoop in voldoende mate prikkelen om mij weer te verleiden.

  Nu ik dit allemaal besef ben ik ook weer prima instaat om mijn aandacht op andere dames te vestigen zonder dat ik haar helemaal uit het oog verlies. Heb dat de afgelopen week ook lekker gedaan !!! Verheug me nu al weer op de komende tijd en die kans gaat vroeg of laat gewoon komen en na

 • Ik heb enkele maanden geleden een leuke meid ontmoet met uitgaan. Ik had gelijk haar telefoonnummer en ook haar msn / facebook. Na leuk een 2 weken contact gevraagd (via msn, het is fout, ik weet het…) of ze een keer wat wilde drinken gewoon met zn tweeën. Nu bleek dat achteraf helemaal het verkeerde moment omdat haar opa op sterven lag en later ook is overleden. Dat wist ik uiteraard niet. En ze had haar hoofd daar helemaal niet naar staan op dat moment. Begrijpelijk… Ze zei ook dat ze alleen een relatie/date wilde als ze daar 100% voor kon gaan, en dat dat nu niet het geval is.

  Ik heb haar een kaartje gestuurt om te condoleren en sindsdien nog steeds regelmatig contact. ze smst mij vaak en ook op msn of facebook hebben wij regelmatig contact. Vanmorgen ook weer een berichtje of ik het gisterenavond leuk had gehad. Ook met uitgaan kom ik haar soms tegen en er is echt wel iets van een klik. Ik wil heel graag een keer wat leuks doen met haar. Ze weet dat ik haar al een keer gevraagd heb (inmiddels 2,5 maand geleden) en ik weet zeker dat ze geïntersseerd is in mij, gezien haar belangstelling en aandacht die ze mij geeft. Ik geef ook vaak hints en opmerkingen dat ze zo kan inkoppen om een keer af te spreken, of langs te komen, maar daar komt niet wat concreets uit.

  Ondertussen ben ik ook druk met het veroveren van andere vrouwen, en ook wel een paar dates gehad, maar nergens krijg ik echt dat gevoel wat ik bij haar heb. En het contact zoals er nu is vind ik ook erg leuk, alleen ik verlang naar meer. Ik durf haar best nog een keer te vragen, maar ik ben bang dat het contact daarna misschien minder leuk wordt als ze nu nog niet aan een date/relatie toe is, en dat ik achterag misschien beter had kunnen wachten.

  De hints die ik geef om langs te komen of wat af te spreken die ik af en toe geef zijn vrij duidelijk. (in mijn ogen) Of moet ik haar gewoon nog een keer duidelijk vragen dat ze dat misschien niet goed durft? of de hints niet goed begrijpt of denkt dat ik het als grapje bedoel? Ik ga gerust verder met andere afspraakjes, maar het lijkt mij juist zo leuk om met haar wat leuks te gaan doen, een keer met z’n tweeën in plaats van elke keer even contact met uitgaan of via de computer.

  Voor mijn gevoel heb ik haar al wel veroverd, en hebben erg leuk contact, maar daar blijft het nu bij ben ik bang voor, maar ik wil niet voor een tweede keer vragen of ze wat wil afspreken, zo ben ik niet. het is graag of niet… toch?

 • Ik ben veriefd op iemand maar ze zegt dat ze zich nog niet klaar voelt voor een vriendje.
  en nu wou k weten of dat een soort uitvlucht is of niet.
  k ebn al jaren verliefd op haar.
  En wil met er daten maar durf het niet te vragen.
  ik heb het gevraag dmaar heb nog altijd geen antwoord.

  J.V.D

 • Lieve mannen die graag een date willen
  Hier een vrouw die jullie 1 tip wil geven.

  Binnen 2 dagen bellen om een afspraak te maken is op zich heel goed.
  Maar let op voor wanneer je de afspraak wil.
  Op woensdag een afspraak willen maken voor het weekend. is een redelijk termijn.
  Op donderdag is de kans al groot dat ze al andere afspraken heeft gemaakt.
  Op vrijdag…

 • @ Jonayhec,

  Tijd om je in te schrijven voor mijn gratis cursus Vrouwen Veroveren. Kom op, doen!

  @ Linda,

  Dat kan waar zijn, al hangt dat ook af van de vrouw.

  Bij het Veroveren van jonge vrouwen is het meestal handiger om de tijd tussen het bellen en het afspraakje kort te houden. Over het algemeen plannen jonge vrouwen minder en houden ze van spontane uitnodigingen.

  Oudere vrouwen doen vaker aan plannen, omdat ze bijvoorbeeld een drukke baan hebben of simpelweg veel sociale activiteiten hebben.

  Bedankt voor je reactie!

 • Beste Linda en anderen..

  Dit is precies wat ik vandaag heb gedaan, oeps! Ze had het hele weekeinde al ingepland.

  Het ging zo, ik kwam haar tegen op het station en heb haar uit eten gevraagd, ze stemde in en gaf mij haar nummer. Ik heb haar een uur later een sms gestuurt of ze vrijdag/zaterdagavond tijd had en waar ik haar moest ophalen.
  Vervolgens kreeg ik de reactie dat ze het hele weekend al had ingepland met een vriendin. Ik stuurde nog wat terug en zei uiteindelijk :Spreek je Groetjes Jorus.

  Ik zie haar ieder ochtend op het station. Ik koop morgen een kopje koffie voor haar en zal kijken of we een leuk gesprekje kunnen voeren. Zoja dan vraag ik wanneer ze tijd heeft..

  Graag wat feedback. alvast bedankt. Mvg Jorus v/d Meer PS Handige site!

  1. @ Jorus,

   Leuk dat je je ervaring deelt!

   Je kunt ook een afspraakje door de weeks plannen. Komt het minder als een cliché date over; voordelig. Om diezelfde reden is het beter om gewoon een kopje koffie te gaan drinken, in plaats van uit eten te gaan. Zie mijn cursus Vrouwen Veroveren.

   En je ziet haar dus elke ochtend. Kan ideaal zijn voor de Verovering. Steeds een stapje verder… Veel plezier!

 • @ victor.
  Over welke leeftijden heb je het dan. Welke leeftijd bestempel jij als jong ?
  En welke bestempel jij als oud.

  Dan is er natuurlijk ook nog het verschil tussen een studente. of iemand van dezelfde leeftijd die een vaste baan heeft.

  En een alleenstaande moeder is dan natuurlijk helemaal een verhaal apart.

 • Hallo, heb vorig jaar leuk meisje ontmoet in een spelclub, 1 maandelijkse ontmoeting. Na paar maand eindelijk wat meer bij elkaar beginnen zitten, en in december telefoonnummer gevraagd en gekregen, met bedoeling af te spreken voor oudjaar. De volgende middag stuurde ze me al een bericht met een raadseltje ivm een spel dat we hadden gespeeld. Ik probeerde mezelf sterk te houden maar ik begon al goed verliefd te worden daardoor… maar goed, discipline en ik ging ze het weekend erna wel sturen om proberen af te spreken (was toen nog 2 weken voor oudjaar). Maar ze stuurde dinsdag al terug en was erg benieuwd naar me. Toen is het beginnen fout lopen want heb ik vaak beginnen vragen om af te spreken (maar onze woonafstand is ver eind uit elkaar) en concreet kwam er niets van.

  Op oudjaar kreeg ik bericht dat ze er niet meer kon geraken maar dat ze dat wel jammer vond en dat we elkaar in feb in de spelclub zouden terugzien (ze kon in jan niet komen door haar werk) ze bleef wel heel geïnteresseerd en stuurde me om de zoveel dagen zeker leuke berichtjes. Soms probeerde ik nog eens een af spraak te maken maar iedere keer tevergeefs… na die 2 lange maand eindelijk elkaar terug in de spelclub zien. Het was heel tof en relaxed en ze zat heel dicht tegen me aan. Het was rond valentijn en had haar een chcocoladehartje laten nemen uit mn jaszak. Toen was de avond voorbij zonder nieuwe afspraak, die nacht stuurde ze me nog bericht dat ze hartje heel lief vond maar enkel vrienden wil zijn. Ik vond het niet leuk maar niet laten merken en we hebben ondertussen terug leuke gesprekken alsof er niets gebeurt is.

  Hoe kan ik ooit nog een afspraakje krijgen met haar en haar hart alsnog veroveren?

  1. Bartman, bedankt voor je reactie.

   Het punt is dat jullie ver uit elkaar wonen. Wil je iets laten gebeuren, dan is het noodzakelijk dat je vlot kunt afspreken. Daar loopt het mis, nu al. Het is alles behalve praktisch om een partner te krijgen die zo ver woont. Laat staan om verliefd te worden en hemel en aarde te moeten bewegen om een afspraakje te regelen. Geen goede start.

   Plus, ik zie in je reactie vooral vriendelijkheid en lief zijn. Dat heeft ook zijn plaats, zeker. Toch is Veroveren veel meer dan dat. Schrijf je daarom in voor mijn gratis E-cursus: http://www.VrouwVeroveren.com

   Leer het Overvloed-concept toe te passen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *