Grote penis XL (formaat komkommer)De penis en zijn formaat, het blijft een onderwerp waar ik veel vragen over ontvang. Menig man twijfelt aan zijn formaat penis of is daar zelfs chronisch onzeker over.

Want ten onrechte wordt nog wel eens gedacht dat een grotere, of zelfs een reusachtig grote penis, meer genot oplevert tijdens het neuken. Een fabeltje. En het is ook onzin dat een echt grote penis je een meer echte man maakt.

Ook vrouwen spreken dikwijls over de penis en de diversiteit in vormen en formaten. Het is immers het meest bedekte lichaamsdeel, en toch zeer prominent aanwezig tijdens de seks.

Vandaag dus een artikel over de grote en oversized penis. Met tips voor zowel mannen en vrouwen…

Op de penis rust een taboe, nog steeds

Vandaag breng ik hopelijk het onderwerp iets gemakkelijker bespreekbaar. Ik beantwoord de vragen van een vrouw (Sevgi) die haar reactie heeft geplaatst bij het artikel met tips om lekkerder te neuken.

Sevgi is van plan om met een man af te spreken die beweert gigantisch geschapen te zijn. Hij evenaart bijna het formaat van de acteur Jonah Cardeli Falcon:

Hoi, ik heb iemand sinds kort digitaal ontmoet. En we willen daten. Echter geeft deze persoon in kwestie dat hij bang is dat ik zal afschrikken van zijn penisformaat. Lengte in erectie is 33 cm en de omvang is 8 cm. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal.

Hij geeft aan dat veel vrouwen van de formaat pijn ondervinden. Ik probeer me in te beelden of dat mogelijk is voor mij. Ik kan geen oordeel geven en wil het ook niet van te voren. Ik wil eerst weten of de lijfelijke klik ook aanwezig is om überhaupt hieraan diepgang te geven.

Maar stel dat er wederzijds klik is, maakt hij vooraf al zorgen dat dit een probleem wordt. Bovendien weet ik niet of dit gaat voor mij. Wat ik dan wel jammer zou vinden. Ik vind hem stiekem erg leuk.

Zijn er überhaupt condooms in die size aanwezig en welke posities zijn mogelijk? En zal mijn vagina worden uitgerekt? Ik heb zoveel vragen en hoop dat ik hier enige reactie op kan krijgen. We gaan elkaar binnenkort ontmoeten. 8 cm, dat is best veel…

Beste Sevgi, voordat ik tips geef over hoe om te gaan met een grote penis, vraag ik me iets af…

Haar penis boekHeeft hij wel een reusachtig grote penis?

Je mag weten, het is zeer uitzonderlijk dat een man zo’n grote penis heeft. Een van de bekendste mannen met een gigantische lul is Jonah Cardeli Falcon. In erectie is zijn formaat 34 centimeter. Het is vermoedelijk de langste, officieel geregistreerde penis in erectie.

Ter vergelijking, de gemiddelde penis lengte in Nederland is ongeveer 13 centimeter in erectie. (Bron: Haar Penisboek van Goedele Liekens.) De gemiddelde omtrek (dikte) van de penis is 11,66 centimeter. (Bron: BJU International, Volume 115, Issue 6, juni 2015.)

Het werkelijke gemiddelde formaat penis kent niemand

Let wel, de onderzoeksresultaten wijken telkens af. Volgens mij zijn de afmetingen die seksuologe Goedele Liekens heeft verzamelt op basis van een onderzoek uitgevoerd door het Belgische magazine Humo. Vermoedelijk hebben de mannen zelf hun metingen gedaan, dat kan ten koste gaan van de betrouwbaarheid.

Dus het mag de vraag blijven wat de werkelijke gemiddelden zijn in Nederland en België. En bovenal, penisformaat is zeker niet zo belangrijk voor goede seks. De rol van penisformaat wat betreft bevrediging wordt overschat!

Ga maar na: mits met geduld kan de vagina zich uitstekend aanpassen. Ongeacht of het een lange, korte, dikke of dunne penis betreft, vrijwel alles kan ze ontvangen.

Pas op voor XL-opscheppers

Hoe dan ook, die man waarmee je binnenkort wil afspreken heeft een uitzonderlijk formaat. Althans, dat is zijn bewering. En ik vind dat formaat erg onwaarschijnlijk.

Vermoedelijk vindt hij het leuk om een vrouw zoals jij te imponeren met zijn zogenaamd grote penis.

Belangrijkste advies: wees op je hoede als je met hem afspreekt! Het kan zijn dat hij graag opschept en vaker met de waarheid speelt. Dat kan een indicatie zijn van persoonlijke problemen…

8 Tips voor seks met een grote penis

Mocht hij inderdaad flink geschapen zijn en je wilt met hem naar bed, of mocht je ooit een man ontmoeten met een flinke, dan zijn tips natuurlijk welkom. En voor de mannen die inderdaad groter zijn geschapen, lees mee!

Grote penis tip #1. Check of hij zijn hoofd koel houdt

Deze tip is niet alleen voor mannen met een grote lul…

Sommige mannen gedragen zich helaas alsof ze geen verstand meer hebben bij hevige opwinding. Ze neuken plots als een dolle stier. Ze houden geen rekening met het plezier van de vrouw. Zelfs al heeft ze duidelijk pijn!

Kortom, houd goed in de gaten of je bedpartner voldoende zelfbeheersing heeft en rekening kan en wil houden met jou. Bij twijfel, niet verder gaan!

Grote penis tip #2. Zorg voor opwinding

Aan penetratie gaat opwinding vooraf. Zo werkt dat voor de man èn voor de vrouw!

Wanneer een vrouw opgewonden wordt verplaatst de baarmoeder zich enigszins. Zo ontstaat er ruimte voor de schede om verder uit te rekken. Ja Sevgi, de vagina rekt prima uit!

Dat niet alleen, opwinding stimuleert ook het natuurlijke glijmiddel van de vrouw. Hoe meer en langduriger de opwinding, hoe natter ze wordt. Dat helpt de penetratie!

Extra sekstip: Aanvullend kun je glijmiddel te gebruiken. En voor de echt grote penis is dat wellicht een must.

Ik geef de voorkeur aan glijmiddel op siliconen basis. Het is veilig voor het condoom en het blijft lekker lang glad. Hier kun je dit glijmiddel voordelig en discreet bestellen.

Relax tijdens seksGrote penis tip #3. Leer je te ontspannen

Naast opwinding is het ook belangrijk dat de vrouw overbodige spierspanningen loslaat. Dat betekent, leer je goed te ontspannen. Het belang hiervan heb ik besproken in de artikelen over vaginisme. Trouwens, ontspanning is ook belangrijk voor mannen; zie dit artikel.

Een omgeving die ontspanning uitnodigt kan aanzienlijk helpen. Neem bijvoorbeeld een warm bad of een ontspannende douche van te voren. Zorg voor een prettige, warme omgeving.

Doe je geregeld ontspanningsoefeningen en/of meditaties? Dat levert op termijn ook voordelen op in bed. Het helpt je nog meer te ontspannen.

Grote penis tip #4. Begin met langzame en geduldige penetratie

Dit is een fout die ik veel vrouwen zie maken. Vanaf het moment van penetreren wil de vrouw meteen wild, hard een snel. Het is als man dan verleidelijk om daar meteen aan toe te geven.

Een goed minnaar doet er dan alles aan om zijn bedpartner even rust te brengen. Het eerste begin, zeker als ze al een tijdje geen seks heeft gehad, is ook voor de vagina wennen. En door rustig te beginnen kun je de vrijpartij lekkerder opbouwen.

Bij een grote penis is dat rustige begin extra belangrijk. Gun de vagina veel meer tijd om zich aan te passen.

Ongeacht formaat, te vroeg te hard neuken maakt de kans groter op pijn tijdens en achteraf!

Grote penis tip #5. De vrouw neemt de leiding in bed

Een erg lange penis kan al gauw te diep gaan. Neem daarom als vrouw de leiding zodat JIJ de diepte bepaald. Jij voelt meteen aan hoe ver hij mag gaan, beter dan hij dat kan.

Stel dat hij inderdaad een lul van 33 centimeter heeft, laat hem niet proberen om zijn volledige formaat in te brengen. Dat lukt niet en het hoeft ook niet. Het meest gevoelige van de penis is immers zijn eikel!

Te diep gaan maakt dat hij stoot tegen de baarmoederhals. Over het algemeen is dat pijnlijk voor de vrouw. Dat in het verleden vrouwen geklaagd hebben over pijn, kan zijn omdat hij simpelweg te diep wil penetreren. Wees gewaarschuwd!

Grote penis tip #6. Kies vrouw-dominante seksstandjes

Seks positie cowgirl

Onthoud, hoe meer de vrouw haar benen optilt, hoe dieper de penetratie meestal is. Met dit in het achterhoofd, ga samen experimenteren.

Zeker in het begin is het raadzaam om standjes te kiezen waarbij de vrouw een dominantie rol kan spelen. De vrouw boven maakt dat zij gemakkelijker kan bepalen hoe diep de penetratie gaat.

Uiteraard zijn meer standjes mogelijk, maar daarvoor moet de man zich echt inhouden en haar vrijspel geven.

Grote penis tip #7. Gebruik je handen

Gelukkig is de eikel het meest gevoelig. Bij penetratie wordt dus zijn meest gevoelige deel flink gestimuleerd.

Toch is het gevoel van een (zoveel mogelijke)omvatting van de penis erg fijn. Bij een lange penis is dat echter niet mogelijk om dat met je vagina te doen.

Oplossing: gebruik je handen om je vagina als het ware te verlengen. Bijkomend voordeel: je kunt hem snel laten stoppen als het plots toch pijn doet. Houd de touwtjes in handen!

Grote penis tip #8. Gebruik XL (Extra Large) condooms!

Uitleg over condooms van het merk MY.SIZEJa, ook voor de grotere penis zijn condooms te vinden. De meest bekende is misschien wel de XL-condooms van Durex: klik hier dit condoom te bestellen. Wellicht beter zelfs, probeer ook het condoommerk MY.SIZE. Hoe beter passend, hoe beter!

Voor de man met ècht een reusachtig grote penis wordt het helaas een ander verhaal. Mannen met een gigantisch formaat moeten vooral zelf op zoek gaan naar een goed passend condoom. Ik zou op zijn minst een bezoekje doen aan de Condomerie en daar je probleem voorleggen. Over het algemeen zijn ze zeer goed in persoonlijk adviseren. Het adres van de Condomerie: Warmoesstraat 141 Amsterdam.

Hoe dan ook, een goede maat is minstens zo belangrijk als de dikte van het condoom. Ik heb geregeld vrouwen horen klagen over hoe een vorige bedpartner een te klein condoom droeg waardoor het vaak knapte of scheurde. Dat wordt al gauw een punt van frustratie, ten koste van de seksuele bevrediging!

Gebruik liever een te groot dan een te klein condoom. Maar… dan loop je nog steeds het risico dat deze afglijdt. Daarom is het nog altijd het beste om een goed passend condoom om te doen. Dat werkt mee in het plezier in bed.

Tip voor de mannen: je kunt van te voren uitzoeken welk maat en merk condoom goed past. En je kunt ook veel oefenen met het omdoen van je condoom (op de juiste manier) nog voordat je met een vrouw naar bed gaat. Met goede voorbereiding maak je een goede beurt bij je bedpartner, nog voordat jullie neuken!

Bonus tip: Penetratie-pijn is NIET fijn!

Als het echt niet lukt om te penetreren, blijf niet keihard proberen. Te vaak een pijnprikkel kan maken dat de vrouw langere tijd niet goed meer kan vrijen. Wees gewaarschuwd!

Drie vragen wat betreft grote penissen:

 1. Sevgi, laat je me weten wat je eventuele ervaringen zijn met deze man?
 2. Voor de mannen die bovengemiddeld zijn geschapen: wat zijn jouw persoonlijke seksuele ervaringen? Ervaar je problemen en/of heb jij tips om handiger om te gaan met je grote formaat?
 3. Vrouwen, wel eens gevreeën met een groot geschapen man? Of zie je er tegenop? Laat me weten wat je ervaringen zijn.

Dus plaats nu je reactie hieronder. Ik reageer altijd!

Gerelateerd:

 • Oorzaak pijn bij het vrijen (inclusief oefening) (31)
  Wist je dat de pijn bij het vrijen maar zelden voorkomt door een te grote penis en/of een te kleine vagina? De oorzaak van deze pijn ligt meestal ergens anders. In dit artikel krijg je zowel uitleg over dit seksprobleem als […]
 • Pijn bij het vrijen? (vaginisme, dyspareunie?) (1)
  Sommige vrouwen hebben pijn bij het vrijen; dyspareunie. Maak niet de vergissing om te denken dat de pijn wordt veroorzaakt door een te grote penis en/of een te strakke vagina. Dat is zelden het geval. Dit soort seksproblemen […]
 • Seksrelatie Aangaan? De Stap voor stap-aanpak (deel 1) (74)
  Wil je een seksrelatie aangaan? Of twijfel je hoe je het moet aanpakken om een relatie aan te gaan die voornamelijk op seks is gebaseerd? Dit artikel heb ik voor jou geschreven. Seksuele aantrekkingskracht, wie kent het niet. […]
 • Seksrelatie Fouten om Nooit te Maken (voorzorgmaatregelen) (24)
  Voorkom seksrelatie fouten, om zonder zorgen te kunnen genieten van jullie seksuele relatie. Hoe? Blijf lezen... In het vorige deel heb je gezien wat de #1 stap is bij het aangaan van een seksrelatie: de situatie […]
Seks met een reusachtig grote penis?
Trefwoorden:         

6 reacties op “Seks met een reusachtig grote penis?

 • Hoi hoi, ik ben Richard, ik wil mijn bijdrage leveren door uit ervaring te zeggen dat je vrouwen hebt die het geil vinden om door een grote penis genomen te worden , maar evengoed heb je vrouwen die het beangstigd omdat ze een nauwe vagina hebben, ik zelf ben vrij dik geschapen en heb wel meegemaakt dat ik er bij een nauwe vagina echt niet in kwam, mijn ervaring is dat het hebben van een grote penis vaak lastiger is dan dat het plezier opleverd. Het geeft daarintegen wel een kick dat vrouwen in eerste instantie verlekkerd zeggen dat ik een grote penis heb, ze vinden het wel fantastisch om naar te kijken en er mee te spelen!!

 • Ik heb een partner gehad met een zeer grote penis en kan je zeggen dat dat geen pretje was. Penetreren was haast niet mogelijk, ofwel met heel veel pijn. Glijmiddel geprobeerd, ontspannende oefeningen, kussen onder je kont/rug leggen … Hij deed wel niet veel moeite als het om voorspel ging …

  Met men huidige partner die een gemiddelde penis heeft gaat alles zeer vlot en vind ik het diep penetreren zeer lekker, doet een beetje pijn maar toch lekker tegelijkertijd. Het moet alleen niet te lang duren want dan heb je achteraf het gevoel dat ie je baarmoeder verplaatst heeft 😀

  1. B., bedankt voor je openhartige reactie! (Ik hoop dat meer vrouwen reageren…)

   Wat je zegt over het verplaatsen van je baarmoeder heeft een kern van waarheid. Bij opwinding verplaatst de baarmoeder zich iets zodat de schede zich optimaal kan aanpassen aan de penetrerende penis. (De penis duwt zelf niet de baarmoeder opzij of iets dergelijks.) Na de seks, wanneer de opwinding verdwenen is, herstelt zich alles weer na verloop van tijd.

   Kortom, dit is een natuurlijk proces. Ik hoop dat je er aan kunt wennen 😀

 • Ik heb onlangs seks met een jongen gehad die ook groot geschapen was. Allereerst durfde ik niet echt omdat ik eerder vaak pijn had tijdens de seks. Al met al lang voor spel gehad (3 x klaar gekomen), ik was zo nat, ik wou het proberen dus ik vroeg hem of hij voorzichtig wou beginnen. Wauw. Het was zo lekker, zulke goeie seks heb ik serieus nog nooit gehad. We hebben sowieso een klik, en dit, hij zei t ook dat t gewoon precies paste. En een goed gevuld buikie zoals hij dat zei. Ik wil nooit meer naar bed met een andere jongen!

  1. Wat leuk om te horen Dirtsa!

   Wat waarschijnlijk ertoe bijgedragen heeft dat je geen pijn had, is dat er goed de tijd is genomen. Plus, er is minder nadruk op penetratie gekomen omdat je al (meermaals) klaar bent gekomen. Ook dat draagt bij tot ontspanning.

   Geniet er maar lekker van! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *