Vrouwen aanspreken voor seks?Hoe belangrijk is het voor jou dat je nieuwe contacten opdoet? Nieuwe, onbekende vrouwen leren kennen, vrouwen aanspreken?

Vandaag wijs ik je op je seksdrive, in de hoop dat het je motiveert om vrouwen aan te spreken en afspraakjes te regelen. Daar begint het vrouwen versieren immers mee!

Vrouwen aanspreken, ben je werkelijk gemotiveerd?

Dat is wat ik me geregeld afvraag wanneer ik een vraag ontvang van een cursist. Hij zegt dat hij wel een vrouw wilt aanspreken, maar dat het hem simpelweg niet lukt.

Begrijp me niet verkeerd, ik weet hoe moeilijk de uitdaging kan zijn om een onbekende vrouw aan te spreken!

Het is de angst voor een persoonlijke afwijzing. De onzekerheid, de onduidelijkheid over de openingszin. Ook is het maar de vraag of hij wel toe is aan een nieuwe vrouw in zijn leven (zie het artikel: ik wil geen relatie).

Vrouwen aanspreken leuk?

Het zou eigenlijk leuk ‘moeten zijn, een vrouw aanspreken. Maar dat voelt voor sommige mannen anders. Een openingszin of een paar handige flirttechnieken extra helpt hen daarom geen zier. Zij mogen zich eerst afvragen waardoor het plezier is verdwenen!

Feit: met weinig motivatie en doorzettingsvermogen kom je nergens met vrouwen. Je hebt geen uitstraling, geen flow, geen charisma. Uiteraard gebeurt er helemaal niets in je liefdesleven, laat staan dat je weer eens seks hebt!

Vergroot onmiddellijk je motivatie voor het vrouwen aanspreken

Gelukkig ontvang ik ook af en toe e-mail van zelfbewuste mannen, zij zijn zich bewust van het tekort aan motivatie.

Ze geven aan dat ze op zich wel een nieuwe vrouw in hun leven willen, maar dat het contact maken en afspraakjes regelen er simpelweg niet van komt. Want ze hebben last van uitstelgedrag; te druk met werk, studie of wat dan ook.

Herkenbaar?

Zo vliegen de de dagen en weken voorbij en op een gegeven moment komt de pijnlijke confrontatie: ‘nog steeds geen vriendin!’

Nee, je hoeft niet per se een relatie te hebben. Toch mag je wat mij betreft een aangenaam liefdesleven hebben. Op zijn minst dat je af en toe met een aantrekkelijke vrouw afspreekt. Liefst vaker… wat vind je daarvan?

Seks, motiverend bij het vrouwen aanspreken?

Volgens een recent verschenen onderzoek, uitgevoerd door singlessite.nl, blijkt:

 • ongeveer 15% van de singles heeft 1 á 2 keer per week een one night stand,
 • 25% heeft 1 á 2 keer per maand seks met een relatief onbekende,
 • 22% van de singles heeft sporadisch seks,
 • 38% van de singles heeft nooit seks…

Samengevat, slechts 40% van de singles heeft 2 keer of vaker per maand seks. De rest moet het met (veel) minder doen. Jij ook? Ben je daar tevreden over?

Meestal is het onverstandig om alles wat je doet te laten afhangen op je seksdrive. Toch kan het verlangen naar seks je motiveren om je actiever op te stellen in je liefdesleven. Met andere woorden, hek kan je motiveren om vrouwen aanspreken.

Na het aanspreken, komen de leuke gesprekken en de spannende afspraakjes. Inclusief lekker flirten, en wie weet nog meer. Natuurlijk komen mijn sites over ‘sex scoren‘ en met sextips dan helemaal van pas…

Vragen: in hoeverre werkt seks motiverend voor jou om vrouwen aan te spreken of een afspraakje te regelen? Graag ontvang ik je reactie hieronder; het mag anoniem.

Gerelateerd:

 • Openingszinnen – De Lastige Kwestie van de Openingszinnen (33)
  Openingszinnen vinden veel mannen het allerbelangrijkste voor wat betreft vrouwen versieren. Hoe spreek je die leuke vrouw aan, wat te zeggen zodat ze voor je smelt? Dat dit een obstakel is voor mannen blijkt uit de vele […]
 • Vrouwen aanspreken – Moeite met vrouwen aanspreken? (0)
  Tijd voor een kort vrouwen-aanspreek-onderzoek onder mijn lezers. Heb je moeite met het vrouwen aanspreken? Ja of nee? Mocht je het inderdaad moeilijk vinden om vrouwen aan te spreken, wat houdt je tegen? Ik wil nu weten wat […]
 • Hopeloze Openingszinnen… (18)
  Sommige mannen gebruiken hopeloze openingszinnen wanneer ze een vrouw aanspreken. Ondanks de negatieve reacties van vrouwen blijven ze slappe openingszinnen gebruiken of zelfs vrouwen beledigen! Deze mannen zijn zeker niet […]
 • Openingszinnen – E-boek Openingszinnen voor mannen weer online (2)
  Na de introductieperiode was mijn Openingszinnen-E-boek even offline; er kon niet meer gedownload worden. Daarover ontving ik e-mail met zowel gesmeek als verontwaardiging. Ondertussen is de website vernieuwd en kan je het […]
Mooie Vrouwen Aanspreken voor Seks?

5 reacties op “Mooie Vrouwen Aanspreken voor Seks?

 • Leuk onderwerp, het doet me denken aan een artikel te lezen in men’s health. (p42, oktober editie)

  Laat ik het zo stellen, wanneer ik het wil dan lukt het niet, wanneer ik niet wil dan lukt het wel dat aanspreken, zo heb ik van de week nog van ene hare nummer gekregen. Ik was al heel blij met het resultaat.
  Ze laat zich nietsmeer van zich horen dus liet ik het maar zo.

  Ondertussen weet ik het wel hoe het allemaal in elkaar zit dankzij uw programma’s, toch heb ik niet het succes waar hier zo over geprijsd wordt ‘succes met vrouwen”. Met zeer veel moeite durf ik een dame aanspreken en als ik zie dat ze aan het flirten is dan ga ik erop af anders niet. Ik heb er wel plezier aan maar de vraag is dan, hoe gaat ik dat hier nu aanpakken?

  Van uitstelgedrag heb ik enkel deze angst, ik denk nog steeds dat dames me zouden mentaal gaan kwetsen en daar heb ik pure schrik voor. Afgewezen worden is het niet. Seks als motivatieregel. Bij me is het verlangen echt heel groot, komt door hoge testoteron gehalte in mijn bloedbaan. ( recent onderzocht, omdat ik al maanden aan cardiotrainingen deed en sinds recent ook met krachtoefeningen bezig ben)
  Tot seksuele frustatie aan toe, kheb nu zoveel zelfbeheersing dat ik het niet eens merk, enkel als het me echt teveel word dan er neiging naar.

  Kort gezegd, voor me blijft het een enorme opgave …

  1. @ Andy,

   Bedankt voor het compliment!

   Dus aanspreken ‘lukt’ wanneer je niet wil? Dat betekent dat je iets teveel doet wanneer je werkelijk een vrouw wilt aanspreken…

   Misschien wil je te graag. Of misschien heb je een bepaald beeld van het aanspreken van vrouwen dat je eigenlijk niet aanstaat; remt.

   Je zei:

   “Met zeer veel moeite durf ik een dame aanspreken en als ik zie dat ze aan het flirten is dan ga ik erop af anders niet.”

   Over het algemeen raad ik mannen aan om vrouwen aan te spreken, ook als ze niet flirten. Zie:

   http://www.aantrekkingskracht.com/zonder-oogcontact

   Blijf mijn site volgen, blijf aan jezelf werken. Balans vinden, al heb je nog het gevoel dat je daar nog lang niet bent, is een belangrijke focus.

 • Victor,

  Vandaag had ik gevoel van om vrouwveroveraar te zijn. Ik heb zitten praten, flirten en luisteren. Dat was me al een zware opgave en toch deed ik het omdat ik het wou. Er was zelfs een dame die een beetje sensueel flirte met haar lichaam. Ik ga een voorbeeld geven, haar lichaam stond naar me gericht, wanneer ik net keek wreef ze over haar ene borst, daarna speelde ze me haar haren. Ze wisselde van bewegingen omdat ik het zou opmerken. Daar zat ik dan op de trein, ze zat schuinstegenover me samen met haar vriendin, ze hadden zoveel plezier, ik zat toen rustig verder men’s health te lezen, maar ze had de magazine cover gelezen. Blijkbaar stond het wel aan. Ik merkte zoveel op en op einde toe wou ik zelfs haar benaderen maar ik flirte keihard terug. Leuke sensuele trein flirt, zelfs nu nog denk ik eraan. Seksgewillige dames, sommige durven wel.

  Ik maak altijd oogcontact ook al ze verlegen wegkijken. Ik stel een vraag die in me opkomt, iets van de omgeving meestal en zo geraak ik verder aan de praat. Dan zie ik het wel om aan te spreken maar toch voel ik die te graag willen zodat er iets niet gaat en dat vind ik zo fustrerend, zeker met de gedachte van seksueel gericht. Misschien kijk ik teveel rond want ik zie nu echt dagelijkse schoonheden, dat ik zelf niet kan volgen. Ene hier, de ene daar en dat brengt veel energie in me teweeg om iets te gaan doen en toch blijf ik passief. Ik wil het echt zo verbreken voordat ik volledig zot draai…

 • @andy

  ik denk dat victor gelijk heeft en dat je gewoon te graag wil. als je eerst je verwachtingspatroon wat lager legt dan zal het denk ik al een stuk beter gaan.
  probeer voor de verandering eens om jezelf als doel te stellen om alleen een leuk gesprek te voeren, en niet per sé een telefoonnummer scoren, je zal zien dat je dan veel meer ontspannen bent.

  ik ben zelf ook een trouw lezer van de men’s health, en ik snap dat de drang dan ontstaat om lekker krachttraining te gaan doen, er staan altijd goede schema’s in enzo. maar je moet wel weten dat krachttraining een hele sterke boost is voor je testosterongehalte, en als dat al erg hoog is dan is het misschien beter om voorlopig op cardio te concentreren…
  misschien is het wel een leuk idee om je in te schrijven voor de marathon van amsterdam, dan heb je nu nog alle tijd om je heel goed voor te bereiden, en trainen met een doel voor ogen is natuurlijk altijd leuker, dat heb ik ook zo ervaren. (en alleen al de voorbereiding voor zoiets is natuurlijk al fantastische gespreksstof als je met vrouwen praat)

  hopelijk heb je hier iets aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *