Motivatie voor vrouwen aansprekenDe vorige keer heb ik geprobeerd om je te motiveren voor het vrouwen aanspreken, door je te wijzen op je seksdrive. Spreek vrouwen aan, want wie weet loopt het uit op avontuur en seks!

Vandaag krijg je nog eens vier tips voor het vergroten van je aanspreek-motivatie. Kom in actie, dat maakt je liefdes- en seksleven leuker!

Vrouwen aanspreken tip #1.

Maak eerst tijd vrij voor jezelf

Ik heb me intensief bezig gehouden met het aanspreken van onbekende vrouwen. Dat heeft veel tijd en moeite gekost.

Het zou mij nooit gelukt hebben om zoveel ervaring op te doen, als ik geen tijd voor mezelf vrij had gemaakt.

Ontspan je geregeld, doe leuke dingen voor jezelf. Werk en/of studie is belangrijk, maar er is meer in het leven. Door tijd vrij te maken creëer je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt dat je nieuwe ervaringen kunt opdoen. Je nodigt als het ware het avontuur uit…

Vrouwen aanspreken tip #2.

Zet op papier wat je uiteindelijk wilt bereiken

Mits je tijd voor jezelf vrij maakt, kun je bewust nagaan wat je werkelijk wilt in je leven. Dat hoef je niet meteen alles te weten tot in de detail, neem je tijd.

Zet je gedachten op papier. Puntsgewijs, met kernwoorden- of zinnen, beschrijf het verlangde toekomstscenario. Dat maakt het hoofd helder zodat je meer inzicht krijgt.

Nee, door het op te schrijven beperk je niets. Je mag je lange termijn doelstellingen altijd uitbreiden en aanpassen. Vaak noodzakelijk door voortschrijdend inzicht…

Vrouwen aanspreken tip #3.

Stel ook een doel voor de korte termijn

Bepaal weloverwogen een doel op de korte termijn. Het liefst een doel dat enigszins in lijn ligt op de lange termijn, al is dat geen must.

Willekeurig voorbeeld: je wilt uiteindelijk een serieuze liefdesrelatie met een prachtvrouw, maar voorlopig staat je hoofd er niet naar.

Prima, dan is er wèl ruimte om leuke gesprekjes aan te gaan met vrouwen. Dat doet een man goed, dus waarom niet? Bepaal een doel zoals deze en het leven wordt leuker voor je, let maar op.

Vrouwen aanspreken tip #4.

Bereik je doel door te fantaseren

Fantasie kan een krachtig hulpmiddel zijn voor het vergroten van je motivatie; eenvoudig doch effectief.

Mannen met weinig motivatie denken te veel aan de potentiële weerstand van vrouwen. De mogelijkheid dat ze zich niet openstelt voor je of zelfs keihard afwijst, werkt als een rem op de motivatie.

De moeite doen om een vrouw aan te spreken? Kom nou, de kans is groot dat het tijdsverspilling is en uitloopt op een teleurstelling.

Natuurlijk heb je op deze manier geen zin meer om initiatief te nemen met vrouwen!

Herkenbaar? Voor jou is positief fantaseren extra belangrijk. Fantaseer over wat je wilt bereiken zodat je minder denkt aan de beren op de weg. Let wel, het werkt veel beter voor het brein als je fantaseert dat je het doel al hebt bereikt.

Creatief en positief fantaseren maakt dat je meer plezier krijgt met vrouwen. Want wat normaal gesproken een obstakel voor je was, draagt nu juist bij tot plezier:

 • jezelf aantrekkelijker presenteren door goede kleding en algehele verzorging
 • het huis uit gaan om nieuwe vrouwen te ontmoeten
 • de moeite doen om een geschikt moment uit te kiezen voor het vrouwen aanspreken
 • op een vrouw afstappen en een openingszin bedenken
 • haar uitnodigen voor een eerste afspraakje…

Mannen met onvoldoende motivatie zie deze punten als problemen. Dat kan anders, beter!

Je beter presenteren, op stap gaan en vrouwen aanspreken kan plezierig zijn; voorpret. Want je hebt al het gevoel dat je min of meer je doel hebt bereikt. Zo geniet je van het pad, de reis.

Kom op, ga vrouwen aanspreken!

Je hebt voornamelijk jezelf als je geen tijd vrijmaakt voor je liefdesleven. Zonder motivatie kom je nergens. Waarschijnlijk loopt een leuke vrouw jou daardoor mis, en dat is jammer.

Maar zij ontmoet waarschijnlijk een andere man die wèl voldoende motivatie heeft om haar aan te spreken en te versieren. Het kan zelfs zomaar kunnen dat hij zich heeft ingeschreven voor de gratis aanspreek-tips.

Dus het is kiezen of delen. Wil je ervoor gaan, de moeite nemen om vrouwen aan te spreken? Blaas dan nieuw leven in je liefdesleven!

Hoe vrouwen aanspreken?

Vraag jezelf af hoe je vrouwen aanspreekt? Voel je aarzelingen en twijfels wat betreft vrouwen?

Hak de knoop door en ontdek je hoe gemakkelijker vrouwen kunt aanspreken. Leer hoe je de spontane openingszinnen gebruikt om vrouwen te ontmoeten, waar en wanneer jij het wilt. Download daarom mijn E-boek Breek het IJs.

Dit E-boek met openingszinnen is vrijwel meteen te downloaden. Een must als je snel meer vrouwen wilt ontmoeten.

En laat me weten of je al meer motivatie hebt gekregen door de 4 tips hierboven voor het vrouwen aanspreken. Plaats nu je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • 3 Flirttips als basis van het flirten met vrouwen (45)
  Goed flirten als begin van het vrouwen versieren is het halve werk. Daarom is het belangrijk om het flirten je zo goed mogelijk eigen te maken. De drie volgende flirttips in dit mannenblog zijn een goede basis voor het […]
 • Vier tips voor het waarmaken van je voornemens (21)
  Eigenlijk houd ik niet van het goede-voornemen-gebeuren. Want met Oud en Nieuw is het nog wel eens gebruikelijk dat men zich vluchtig iets voorneemt, en er uiteindelijk niets mee doet. Er komt dus helemaal niets van terecht, […]
 • Communiceren met oogcontact (dat doe je altijd!) (44)
  Hoe communiceren met oogcontact? Graag geef ik belangrijke aanwijzingen aan de hand van een ingestuurde vraag. Talloze vragen ontvang ik over vrouwen versieren. Zowel vragen over specifieke situaties met een vrouw als de meer […]
 • Relatietips – 5 Kleine handelingen => betere relatie (8)
  Praktische relatietips zijn nooit weg. Toch? Want mijn Aantrekkingskracht-site is niet alleen gericht op de vrijgezel... Daarom beschrijf ik vandaag een paar 'kleine handelingen' als relatietips, waar maar weinig mensen […]
Vrouwen aanspreken – Tips voor het vergroten van motivatie
Trefwoorden:         

26 reacties op “Vrouwen aanspreken – Tips voor het vergroten van motivatie

 • Amai Victor, opeens komt je met een onderwerp naar buiten wat ik net nodig heb.
  Ik zal het deze keer kort houden.

  Tijd vrij voor jezelf geven, dat maakte ik al vrij. De tijd dat ik op de trein zit probeer ik te flirten met daarop gevolg een gesprek, als zij een grote glimlach tevoorschijn brengt en als ze reageert op mijn signalen anders niet.

  Helaas heb ik nog niets op papier gezet, ik weet enkel op het moment zelf wat ik wil en niet vooraf wat me een paar ernstige remmers kan zich meebrengen.

  Bij sommige momenten twijfelde ik of het nu echt tijdsverspilling is of niet. Dat heb ik wel vaak.
  De 5 puntjes die je opsomt zijn er 2 die nog een obstakel voor me vormen. Dat zijn op de vrouw af stappen en de moeite doen voor een geschikt moment, ik weet juist niet wanneer die geschikte moment inhoud.

  Hoe vrouwenaanspreken, dat weet ik wel ondertussen, het is grotendeels aan me te wijten. te weinig durf en moed ( ook al barst ik ervan van die hoeveel, het is de wilskracht die het moet doen op dat moment) op die geschikte momenten, het schrikt me totaal af. ( verlegenheid)

 • @ Andy,

  Bedankt voor je reactie(s)!

  Tot nu toe heb ik de indruk gekregen, dat je gewend bent om te strijden of om niets te doen.

  Het is het een of het ander. Er is geen middenweg… zo lijkt het althans voor jou.

  Experimenteer eens met ‘niet aanspreken’. Functioneer meer op spontaniteit om mensen te ontmoeten.

  Sowieso kun je vrouwen ook zijdelings aanspreken, vanuit het gevoel dat jullie elkaar dadelijk toch niet meer zien. Zo laat je spontaniteit weer meedoen.

  Dus wanneer je toevallig een vrouw in de buurt hebt, zeg iets en verwacht niet meteen een telefoonnummer of een dol enthousiaste reactie.

  Slechts hier en daar een praatje..

 • Victor,

  Ik reageer nogal veel.
  Ik ben ook een strijder, dat zit in mijn genen. Ik beschik over alle uiterlijke kenmerken wat vrouwen in het algemeen belangrijk vinden. ( dus niet de sixpack wat velen denken)
  Toch slaagd ik er maar niet in om eens een dame te veroveren. het lukte me vroeger wel maar dat was uit schaarste en nu wil ik uit overvloed, iets totaal anders en dus moet ik gaan strijden.
  Ik ben gewend om te strijden of net niets doen als het de moeite niet is.
  Ik bezit veel spontaniteit maar die is echt wel hard afgeremd door de jaren heen. ( Als kleine bengel was ik de ergste bengel die er rondliep, was stuk krapul in vele ogen) Nu is daar niksmeer van te merken, ook al mis ik als kleine bengel die spontaniteit ( ik denk verlegenheid zit daar een groot deel achter)

  Wat bedoel je dan met ‘niet aanspreken’? Juist niets doen en hopen dat zij jouw komen aanspreken, want dat zal een lange tijd duren voor er iemand me weer zo aanspreken. Tenzij je bedoelt dat ik, niet op het aanspreken moet focussen maar meer op sociale status te ontwikkelingen, in persoonlijkheden geintresseerd zijn. Tenzij dat je nog iets totaal anders bedoeld.

  Zo heb ik er paar gehad de afgelopen weken, flirtjes, praatjes met sommige vrouwen die ik erna nietmeer heb gezien. De hoofdreden achter al dat strijden omdat ik al te vaak kansen heb laten liggen en telkens als ik weer een kans zie moet ik ze grijpen en meestal blokkeer ik mijn eigen dat het nietmeer lukt en dus doe ik niets.

 • Andy,

  Ik lees nu al een lange tijd je berichten.

  Merk je zelf dat je niet positief denkt? Kijk je gedachten maken je zelfbeeld.
  Een simpele manier om positief te denken.

  Denk altijd aan wat er goed ging, wanneer het mis gaat…
  Na een aantal maanden gebeurt er iets.

 • En ik denk dat je je meeste berichten schrijft om aanmoediging te krijgen of misschien medelijden.

  Dat kan wel helpen, maar om echte overvloed te ervaren moet je in jezelf geloven en jezelf zien als bron van plezier. Jij kunt plezier genereren. Genereren betekent dus produceren. En bron betekend je onuitputtelijk in iets kunt voorzien.

  En veel coaches geven de advies ”zie je zelf als succcesvol”.
  Maar eigenlijk BEN jij al succesvol van nature, en wees met dat natuurlijke concept JEZELF.

 • Rachid,

  Ik denk nu dat ik positief denk. Ondertussen straal ik zelfvertrouwen uit dat niet normaal is, blijven vasthouden zal wel wat anders zijn.
  Je zei van naar de positieve zaken te bekijken wat ik goed deed, daar moet ik nog inderdaad nog erop gaan werken. Nu kan ik scoren zonder al teveel moeite doen. Sommige momenten gaat het vanzelf, andere momenten dan weer niet. Dat laatste vind ik niet erg, ik ben van overtuigd dat je als vrouwveroveraar niet altijd wilt presteren.

  Als ik hier reacties had gezet, dan had wat slechter met geweest zijn. Het is nogal verwarrend genoeg.
  Ik ben ook een bron van plezier, ik geef grappige opmerkingen of grappige plaagstootjes. Ik ben zelf goedlachs, ik lach nu ook heel veel. Met mijne lach schieten de mesten zelf in de lach.

  De laatste zin die je schreef, dat kan ik pas doen als ik voor mijn eigen “balans” heb gevonden. Die heb ik niet gevonden, van nature heb ik zoveel energie dat ik er nauwelijks weet mee te doen. Dat komt nogal chaos over. Hoe dan ook, het belangrijkste dat ik mentaal zeer stabiel sta tov de afgelopen jaren. Dat scheelt nu veel, nu kan ik opzoek naar motivatie en gaan beredeneren van wat ik nog nodig heb om mijn doelen te bepalen. Ik heb voor mijn eigen, de puinhoop die er heerst, die heb ik verwijderd en ik heb fundamenten gezet. Nu zit ik op expirementeerpad, vooraleer dat je het succes met vrouwen kunt gaan bemachtigen moet je eerst doorheen alle mogelijke hindernissen gaan. De feedbacks ervan pikt je automatisch mee.

 • Hey Victor,

  Ik zou binnenkort eens iets willen proberen maar mss heb je nog enkele nuttige tips?
  Het zit zo:

  Sinds kort kom ik voor mijn job in Frankrijk, net over de grens, en meestal gaan we daar nog een koffie drinken altijd in de zelfde bistro. Daar werkt een heel leuk meisje achter de bar, ze is echt leuk en spontaan, en je kan zien dat ze ergens een leuk ondeugend kantje heeft! De eerste keer dat ik haar zag hadden we paar keer oogcontact, en hoewel horeca personeel altijd vriendelijk moet zijn, leek het toch net iets meer te zijn. Toen we terug vertrokken wou ik haar nog een prettige dag wensen, ik keek wat rond om te zien waar ze was en ze stond natuurlijk vlak achter mij, toen ik mij omdraaide maakte ze net met haar hand een teken van “hier sta ik” en toen ik tot ziens zei, kreeg ik een verlegen glimlachje terug 🙂

  Zo zou ik het willen aanpakken, ik zou mijn nummer willen geven i.p.v. de hare te vragen om het zo iets spontaner te maken voor haar. Ik zou haar dan willen aanspreken in de aard van dat ik daar kom voor mijn job, maar niet lang meer en dat ik van de gelegenheid dat ik haar nog eens zie wil gebruik maken om mijn nummer te geven om eventueel eens iets te gaan doen. Klinkt dat goed?

  Stel dat ze zegt dat ze al iemand heeft ofzo, dan zou ik gewoon zeggen (op een leuke manier) dat ik het jammer vind, maar zou dan nog iets moeten vinden om nog even spontaan verder te kletsen zodat ik niet moet “afdruipen”…

  Vooral ook oefenen om niet te giechelen als een meisje als ze mijn nummer aanneemt 🙂

  1. @ Joris,

   Leuk! 🙂

   Initiatief nemen loont uiteindelijk altijd…

   Ze komt dus leuk en spontaan over. Maar het kan zijn dat wanneer je met haar afspreekt, ze helemaal niet is zoals je had verwacht.

   Je leert iemand pas beter kennen na een paar afspraakjes… Een mooi uiterlijk is heerlijk, maar het is niet alles goud wat er blinkt.

   Daarom mag een Filter-mentaliteit op de voorgrond staan, en dus NIET de vraag of ze een partner heeft of niet.

   Verovermentaliteit…

   Zet je ‘Filter-bril’, zo heb je ook meer lef. Je telefoonnummer geven op een papiertje getuigd daar niet van. Ook het ‘eventueel iets doen’ klinkt niet als een man die weet wat hij wil.

   Neem vooral zelf het zogenaamde risico door haar simpelweg uit te nodigen en haar nummer te vragen.

   Het ergste wat er kan gebeuren is dat ze nee zegt. En dat is niet erg, accepteer de nee. Weet je hoe vaak ik “nee” heb gehoord?

   Sterker nog, durf een nee-antwoord uit te nodigen. Ik houd ervan om vrouwen voor iets uit te nodigen waar ze geen ja op kunnen of mogen antwoorden. Dit is speels-speels, semi-serieus.

   Voorbeeld: ze is aan het werk. Nodig haar uit om NU haar werk neer te leggen en mee te gaan naar een warm land. “We pakken het vliegtuig, we gaan lekker zonnen op het strand. Kom!”

   Natuurlijk zegt ze nee… Hoewel, sommige vrouwen spelen mee, heerlijk flirten.

   Het mooie is dat je de gewoonte krijgt om vrouwen voor alles en nog wat uit te nodigen. Plus je traint zowel je flirtvaardigheden als incasseringsvermogen.

   Daarom mijn advies: geef aan dat het je leuk lijkt om een drankje te drinken wanneer ze vrij is. Dus… wat is je telefoonnummer? (Zoals ik aangeef in de cursus VrouwVeroveren, les 6.)

   Stel dat ze zegt dat ze niet wilt, niet kan, niet mag. Of dat ze een vriend heeft. Lach, zeg dat ze een lekker drankje misloopt. En dat je haar veel plezier wenst. En je vertrekt. (Of je blijft zitten omdat je nog aan het eten/drinken bent.)

   Je bent niets verloren. Je druipt niet af. Je hebt eerder laten zien dat je initiatief durft te nemen.

   En giechelen is op zich geen punt. Relax, je initiatief wordt op lange termijn ALTIJD beloond, ongeacht of een vrouw ingaat op je uitnodiging.

   Blijf de relax-oefeningen doen van het Zelfvertrouwen-programma. Hoe vaker je de oefeningen doet, hoe meer ‘lef’ je krijgt om initiatief te nemen. Het wordt als het ware je aard.

 • Victor,

  Alvast bedankt voor de tips! Ik moet dit echt proberen, mezelf kennende eens ik het een paar keer heb gedaan is het hek van de dam, en zal geen enkele vrouw meer veilig zijn 🙂

  Het probleem is dat ik ondertussen al twijfels heb, vooral omdat ik enkel denk aan de negatieve uitkomst…
  Het zou beter zijn dat ik denk aan hoe het zou zijn als het toch lukt! Maar dan maak ik mezelf nogal snel wijs “zo een geluk heb ik toch nooit” … ZELFSABOTAGE !!!! Moet ik mij ook dringend over zetten…

  Nog iets, het gaat waarschijnlijk nog een hele tijd duren voor ik daar nog eens ben voor mijn job, en dacht om anders eens in mijn vrije tijd te gaan, of zou dat wanhopig overkomen? Dan iets zeggen in de aard van dat ik haar even kwam opzoeken om haar uit te nodigen voor een afspraakje.

 • He victor,
  Nadat ik een paar mentale kwesties uit de weg heb geruimd over mijn eigen zelfbeeld/zelfvertrouwen.
  Ik weet wel dat ik de laatste tijd zeer raar doe, ben ik wel tot besef gekomen dat ik degelijk naar innerlijke rust moet zoeken. Nu, los van wat ik net heb gezegd. Ik heb wel min of meer de motivatie om dames aan te spreken. Het aanspreken op zich is geen probleem, tenminste als ze alleen is. Als ze met een vriendin is of in een damesgroep zich bevind, dan lijkt dat ik alle wilskracht ineens verdwijnt. Ik heb dit vaker, ik durf wel maar iets ontbreekt nog om actie te nemen als er 2 of meer dames zijn. Ik vind dat al heel lastig op zich, zeker als je er ene in het oog hebt.

  Mijn vraag is: Hoe bouw je wilskracht op? Als tweede vraag: hoe doorbreek je hun barriere om toch in contact te geraken met de persoon waarvan je een oogje op hebt?

  1. @ Andy,

   Mooi, je bent weer terug van weggeweest.

   Wilskracht kun je vergroten door je meer bewust te worden van je verlangens. Ik denk niet dat het een belangrijk punt is om je mee bezig te houden…

   Innerlijke rust is voor jou de sleutel. Neem je weer ELKE DAG het Zelfvertrouwen-programma door, de eerste relax-oefening? Je gaf laatst aan dat je het niet elke dag maar 3 keer per week ging doen.

   Ik adviseer minimaal 1 keer per dag, liefst zelfs iets vaker.

   Over het aanspreken van meer vrouwen tegelijk, misschien ga ik daar een artikel over schrijven komende. Interessant en goed om te weten voor meer cursisten.

 • Victor,
  Ik neem het een paar keer per (2) week(en) door, niet dagelijks. In het begin was dat met mp3 speler, die heb ik al weken niet op zak. Dat beperkte mijn flirtgedrag, als je uw mp3 speler op hebt dan ben je voor de meeste niet aanspreekbaar. Daarmee laat ik die mp3 speler thuis.

  Goh, verlangens, ik word er gek. Ik wil zo graag dat “succes met vrouwen” hebben. Het klinkt zo allemaal leuk in theorie, in praktijk bij me is er niets van waar. Ik ben toch diegene die de raar is, die niet kan omgaan met vrouwen. Ik heb de steken wel gehoord via via. Soms wil je zoveel moeite doen om dat succes te bereiken, maar ik faal telkens, opnieuw en opnieuw. Mijn enige conclusie dat ik van mijn eigen kan trekken. het succes is niet voor me weggelegd, hoe triestig dit mag klinken.

  1. @ Andy,

   Het luisteren naar een mp3-speler onderweg kan inderdaad de flirtmogelijkheden flink beperken. Verstandig dus om dat niet te doen wanneer je op pad bent.

   Toch is het voor jou belangrijk dat je DAGELIJKS het Zelfvertrouwen-programma gebruikt… Want ik zie aan je reacties dat je heen en weer schiet, ups en downs. Er is een middenweg, deze kun je vinden. Jezelf ontspannen, je minder druk maken. Je (aantrekkings)kracht komt daarmee meer en meer tot zijn recht.

   Jezelf als ‘ik ben raar’ en ‘ik kan niet omgaan met vrouwen’ te bestempelen, doet je ontwikkeling niet goed. Leg de focus op jezelf, niet op wat je van anderen wil hebben en krijgen. Je hebt al flink vooruitgang geboekt. Blijf zo doorgaan!

   Denk ook niet in termen als ‘falen’. Stap voor stap, leren, ontdekken… Ieder bewandelt zijn eigen pad.

 • Ik heb ook gefaald, over de hele lijn zelfs.
  Nadat ik een paar had aangesproken, werd ik door hun bestempeld als raar en creepy.
  Ik weet dit via een kennis van me, die ze ook toevallig kent.
  Voor me is dit het resultaat dat ik gefaald heb.en andere die ik ken via aanspreeking, voelen zich ook niet gerelaxed in mijn buurt, dus ik ben de creep in heel dat concept…

  Ik dacht, ik ga moeite doen, ik ga anders zijn, ja in negatieve zin dan wel, zelfs nog meer toen ik in totale schaarste concept zat. Nu lijkt het allemaal weer te keren. Voor me heeft het geen zin ondanks grote verlangens.

  1. @ Andy,

   Laat je niet leiden door hoe anderen je beoordelen of ‘bestempelen’.

   Wanneer je dat soort signalen oppikt, kijk rustig naar jezelf. Veroordeel jezelf niet, ontdek wat je kunt aanpassen, veranderen.

   Met andere woorden, gebruik feedback op een positieve manier.

   Het belangrijkste punt is dat je meer relax wordt. Zoals ik al eerder heb aangegeven, je schiet heen en weer van super enthousiast en gemotiveerd, naar neerslachtigheid en ik-geef-op-humeur. Dat heen en weer schieten in extremen gaat niet alleen ten koste van het plezier in je leven, maar ook van je aantrekkingskracht.

   Mits je niet telkens het bijltje erbij neergooit, kun je er veel aan doen.

   Veel succes en sterkte!

 • ik ben er weer niet goed van dat ik niet kan converseren met vrouwen mijn enigste probleem is goed kunnen praten . een spontaan en los gesprek zit bij voor de moment niet in mij . hoe komt het dat andere gwn lekker los kunen praten en bij mij kost het veel moeite? ik wil gwn een leuke spontane lose gesprek hebben maar daar heb ik veel moeite mee ? ik wil een goede prater worden wat moet ik doen waar kan ik mee begine ik wil het ? help

 • Hoi H1

  Ik had dit al eens aangegeven in een ander onderwerp. Ga naar een plaats waar er knappe vrouwen zijn. Bv een kapsalon en laat je haar eens ondernemen door een van die mooie vrouwen. Tijdens het kappen, oefen je. Stel eenvoudige vragen. Bv: “heb je het al druk gehad?”, “ben je savonds niet moe”, “ben je op reis geweest?” en ga verder op hetgeen op ze antwoorden. Zo zal je ook zien dat zelfs de knapste vrouwen doodgewone normale vrouwen zijn. Of ga bv naar een parfumeriewinkel, daar zitten ook beauties. Vraag hun mening naar bepaalde geuren, wat hun voorkeuren zijn. Als je wat meer vertrouwt bent, sla er eens een grapje tussen. Luister en denk ni teveel na over wat je moet antwoorden. Spontaniteit en rust is de key.

  1. Danny,

   Luister en denk ni teveel na over wat je moet antwoorden.

   Precies. Je druk te maken over wat je moet zeggen maakt dat je minder goed luistert en dat het vrijwel onmogelijk is om spontaan en vrij te spreken.

 • zo praten kan ik ook maar als je voortdurend zo blijft praten denk ik niet dat je meisjes mee versiert of niet?
  en tja ik kan overal gaan oefenen
  maar wat ik raar vind is dat er somige mannen vrouwen versieren door gwn een goede babeltje te doen en ze hebben nooit een versier cursus gevolgt oen ze weten echt hoe dat ze moeten praten en als ik die zie praten dan is dat helmaal anders die flow zit er gwn bij hun zeg maar bv : een meisje heeft een tasje thee in haar hand en een jonge man reageert jij bent een charmante meisje met die tasje thee. en die meisje vond het heel leuk enzo ging hij verder praten en ik stond er wat heeft die dat ik niet heb hoe kan ik een goede prater worden ?
  maar somige gasten die weten het hoe dat die moeten spreken alle yah das gwn anders dan wat je hier boven zegt wat je zegt is gwn een normal gesprek voren zonder angst en zonder spaning maar somige die praten gwn anders met de flow en die weten percies hoe die vrouwen moeten versieren met hun babeltje

  1. @ H-1,

   Houd je niet zo bezig met andere mannen. Jij kan vast iets veel beter dan iemand anders, waar je geen cursus voor hebt gevolgd.

   Ieder mens is anders. Ander uitgangspunt, achtergrond, mentaliteit, doel, andere ervaringen.

   Zie de derde vuistregel van mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen. Zelfcompetitie is een must.

   En verder, een gewoon gesprek voeren is de basis. Je vrij voelen om te zeggen wat je wilt, spontaniteit. Hoe meer ervaring je hebt, hoe gemakkelijker je een gesprek een bepaalde kant op kunt sturen. Zo krijg je gevoel voor ritme tijdens een gesprek. Zo ontstaat flow.

   Trouwens, je hoeft geen koning in gespreksvoering te zijn. Houd het simpel, streef niet naar kunst of superman-acties. Het gaat grotendeels om jouw aandacht en warmte. Overvloed…

 • Komt hier ook een audioprogramma van het vergroten van je motivatie? Mijn motivatie is momenteel zoek en het is moeilijk om weer in versnelling te geraken. Dat is ik iets ervaar als er veel vrouwen in mijn buurt zijn, geraakt mijn motivatie zoek en aangezien dat mijn motivatie toch laag is, wil ik deze best een boost geven zoals het zelfvertrouwen en natuurlijke aantrekkingskracht !

 • He Victor,

  Hoe start je weer op na een lange periode van rust, relaxheid en stilstand? Ik heb nu enorme moeite om terug om op gang te komen. (Gesprekjes aanknopen die net die prikkel van nieuwsgierig bij de vrouw opwekt.) Ik ga weer op jacht na een aantal maanden stil te liggen. Mijn motivatie is ook wel laag echter ben ik meer relaxed dan gespannen. Het is niet meer van moeten maar eerder uit vrije wil. De hoofdreden van contact te leggen is om een liefje op te doen, nu ben ik wel klaar voor. Ik moet de rem wel op mijn eigen zetten om niet te over enthousiast te komen.

  Hoe pak ik dit best aan?

  De latere stadia’s zal ik achteraf wel zien. Ik maak zelfs geen vriendschappelijke vriendinnen meer omdat ik meer en meer beschouw wordt als boyfriend materiaal. Dit is vanwege mijn positieve uitstraling, humor, gevatheid en elegante manier van doen. De groeimarge is nu een feit omdat ik telkens bij een flirt of gesprekje toch de vrouwelijke glimlach meer en meer te zien krijg terwijl ik tegen een dame zit te praten. Nu via fb, heb ik ook al een compliment gekregen van ene omdat ik totaal anders schrijf, een aparte schrijfstijl dan de doorsnee kerel. Bij de meeste meisjes schrik dit wel natuurlijk af maar bij de erg slimme blijkbaar niet, elk zijn of haar voorkeur. Mijn ideale doel is het vinden van een slimme studente die ook nog eens fit is of van sport houd, hiermee krijg je een pak voordelen mee.

  1. Hoi Andy,

   Voor jou is het de kunst om het contact maken te integreren in een relaxte levensstijl. Dus in plaats van ‘relaxt’ of ‘jagen’, ga voor de middenweg.

   (Gesprekjes aanknopen die net die prikkel van nieuwsgierig bij de vrouw opwekt.)

   Ga gesprekjes aan. Maar maak van het prikkelen van nieuwsgierigheid geen must.

   De hoofdreden van contact te leggen is om een liefje op te doen, nu ben ik wel klaar voor.

   Kom op, maak het contact op zichzelf de hoofdreden. Zo kun je tenminste initiatief nemen zonder te moeten jagen. Zo kun je contact maken op een relaxte manier.

   Ik maak zelfs geen vriendschappelijke vriendinnen meer omdat ik meer en meer beschouw wordt als boyfriend materiaal.

   Ik raad het je juist aan om vriendschappen aan te gaan. En vluchtig vriendschappelijk contact is ook welkom.

   Dus ga niet weer op de jaag-toer. Maak het contact op zichzelf de hoofdreden. Doe dat een tijdje en laat me weten hoe het met je gaat 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *