Hoe houd je gesprekken op gang? Er bestaan gesprekstechnieken die de gesprekken met aantrekkelijke vrouwen verlengen…

Toch is het gebruik van gesprekstechnieken niet het voornaamste. Daarbij, je kunt een gesprek gemakkelijk verlengen door… simpelweg te blijven praten. Zo houd je de conversaties zeker langer op gang.

Een tijdje geleden ontving ik deze vraag van een man die zijn gesprekken met vrouwen op gang wilt houden:

Heej Victor, als ik eerste wil ik even kwijt dat ik al echt vooruit ben gegaan dankzij jouw verovercursus. Voortaan zie ik alle vrouwen als mensen en laat me niet beïnvloeden door hun uiterlijk. Daar ben ik al heel dankbaar voor.

Nu komen zelf de knapste dames die ‘berucht’ zijn om hun uiterlijk, uit zichzelf naar mij toe. Ik denk dat ik dan ook kan aannemen dat mijn lichaamstaal ook positief vooruit is gegaan 🙂

Nu wil ik toch nog beter begrijpen hoe ik nog ‘beter’ kan worden. De laatste feesten die ik heb gehad waren echt gezellig. Maar meestal achteraf baal ik toch wel dat er weer niks is gebeurd en het altijd bij een praatje of een dans bleef.

Maar wat ik merk waar ik aan moet werken is toch wel het communiceren met vrouwen op het gebied van praten. Ik kan wel een praatje maken of wat er is over de avond zelf, maar veel persoonlijker kan ik niet komen. Ik bedenk elke keer hoe ik toch wat meer informatie uit hun kan krijgen en daar weer verder om in te kunnen gaan. Maar ik heb geen flauw idee hoe. Ik wil ook niet als een politie ondervrager overkomen 😛

Ik hoop dat jij misschien nog een aantal tips voor dit hebt en misschien zelfs wel een aantal oefeningen?

Alvast Bedankt,
S. uit Brabant

Gelukkig heb je leuke avonden, een signaal dat je een goede Verovermentaliteit hebt. Want de basis van succes met vrouwen is dat je plezier hebt. Zie het artikel Veroveren in club of discotheek.

Vandaag krijg je een gesprekstechniek waardoor je nog leukere avonden gaat beleven…

Gesprekstechniek nodig voor het op gang houden van gesprekken?

Zonder een kruisverhoor af te leggen, wil je het begin-praatje met aantrekkelijke vrouwen verlengen naar een meer persoonlijke gesprek. Logisch!

In mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen (een aanrader om te downloaden) noem ik het de overgang van aanspreken naar converseren.

Het lijkt alsof je na het aanspreken een nieuwe fase ingaat; het begint ergens op te lijken. Maar deze overgang is slechts een illusie, in werkelijkheid is er geen grenslijn!

Daarom heb je waarschijnlijk niet nog meer gesprekstechnieken nodig. Toon slechts een beetje meer lef en oefen je geduld uit, zodat je vrouwen de kans geeft om ook een bijdrage te leveren aan de conversatie.

‘Gesprekstechniek’: blijf praten

Blijf praten nadat je een vrouw hebt aangesproken. Dus blijf vragen stellen, goed luisteren naar wat ze zegt en blijf opmerken en vragen.

Simpelweg blijven praten kan erg spannend zijn. Een langer gesprek voeren voelt misschien aan als het nemen van nog meer risico. Dat eerste leuke contact kan immers minder leuk eindigen…

Toch doen, je komt verder op liefdesvlak door het nemen van dit risico, echt!

Conversatietip: beëindig zelf het gesprek niet

Nadat je een vrouw hebt aangesproken, stel je voor dat je niet meer mag weglopen. Misschien helpt het je als je voorstelt hoe je vastzit aan de plek, alsof je ‘aan de ketting ligt’.

Je kunt het verloop van je avondje stappen totaal veranderen door het gebruik van deze conversatietip. Blijf staan en praten, meer is het niet!

Je weet niet wat te zeggen? Zuig iets uit je duim, maakt niet uit hoe stompzinnig, raar of gek het is. En zeg het gewoon.

Van mijn part lijkt het gesprek op een kruisverhoor. Doe ervaring op, train je gespreksvaardigheid en al gauw doet zich dat probleem ook niet meer voor. Je maakt versneld een ontwikkeling door. Je ontdekt dat het niet veel uitmaakt wat je zegt. Je mentaliteit, intentie, lichaamstaal zijn veel belangrijker.

Daarom adviseer ik mannen om zich op een plezierige avond te richten, dat is krachtig en onafhankelijk. Alleen maar vrouwen versieren, proberen, maakt dat je vanuit schaarste leeft. Zie mijn 3de les van mijn E-cursus vrouwen Veroveren.

Niet opgeven, laat je niet afleiden

Het is noodzakelijk dat je niet snel opgeeft nadat je een aantrekkelijke vrouw hebt aangesproken. Laat je vooral niet afleiden, demotiveren of ontmoedigen!

Zelfs al loopt het gesprek niet meteen vlot, blijf je best doen om het gesprek op gang te houden. Mochten er zelfs op het moment suprême een van jouw angsten opkomen, negeer deze en blijf doorgaan. Je kunt deze een andere keer in rust effectief aanpakken thuis.

Door te blijven praten geef je dat eerste contact de kans om zich verder te ontwikkelen. Voor je het weet heb je langere, intensieve gesprekken waar gemakkelijker een mooi vervolg uitrolt.

Een andere keer bespreek ik de situatie wanneer een vrouw het gesprek beëindigt; meer over deze doorpraat- gesprekstechniek.

Laat me weten hoe jouw gesprekken tot nu toe verlopen met vrouwen. Duren de conversaties lang, of lopen ze te vroeg spaak? Plaats nu je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • 3 Gesprekstips voor betere conversaties (32)
  Hey Victor Verlon. Ik ben een redelijk goed uitziende jongeman maar op een of andere manier maak ik toch altijd enkele fouten tijdens het veroveren, met name tijdens het aanspreken. Met het aanspreken op zich heb ik niet […]
 • Cliffhangers Gebruiken op een Krachtige Manier (20)
  De Cliffhanger, het is een van de meest krachtige gesprekstechnieken die je kunt toepassen op liefdesvlak. En zoals je in hoofdstuk 10 van het E-coachsysteem kunt zien, zijn er verschillende soorten Cliffhangers die je […]
 • Aantrekkingskracht – Waarom geen aantrekkingskracht meer? (11)
  Geen aantrekkingskracht meer... Wat begon met sjans en een spannende flirt loopt uit op helemaal niets. Dat overkwam deze bloglezer die zijn vraag instuurde op deze aantrekkingskracht-site: Beste Victor, Ik woon nu tijdelijk […]
 • Droomvrouw – Hoe versier je je Droomvrouw? (16)
  Hopelijk komt dit blogartikel nog op tijd... een cursist stelde een prangende vraag bij het artikel over liefdesverdriet verwerken. Hij wil zijn droomvrouw versieren en zijn fouten rechtzetten. Beste Victor, Als eerste wil […]
Gesprekstechniek voor het op gang houden van gesprekken

9 reacties op “Gesprekstechniek voor het op gang houden van gesprekken

 • Zeer leuk artikel !

  Waarom? omdat ik vaak denk dat ik vooral geen lange gesprekken moet voeren.
  Dit komt waarschijnlijk doordat ik ergens geloof dat ik ”niet te veel aandacht” moet geven en ”het gesprek kan saai worden”.

  Maar eigenlijk zie ik nu wat anders. ”niet te veel aandacht geven” kan ik juist doen als ik nìet met haar ben. Door bijvoorbeeld matig smsjes te sturen en niet te vaak bellen.

  Ik ga ermee experimenteren. Ervaringen hoor je later hoop ik….

 • @ Rachid,

  Bedankt voor het compliment!

  Je mag ook lange gesprekken voeren, het hangt af van de context.

  Tijdens het uitgaan mogen in eerste instantie de gesprekjes kort en vluchtig zin. Pas wanneer je haar apart neemt, kun je wat dieper ingaan op bepaalde onderwerpen. In hoeverre, dat verschilt ook per vrouw (en per man).

  Hetzelfde geldt wat betreft aandacht. Wanneer een vrouw je aandacht verdient, laat het vooral niet na om deze te geven. Met de juiste Verovermentaliteit kun je veel maken…

  Ik blijf graag op de hoogte! 😀

 • Vrouwen aanspreken en gesprekken op gang houden met ze. Ik blijf het lastig vinden.

  Er is slechts 1 techniek die ik durf toe te passen en dat is mijn half opgedronken glas aanbieden. 7 van de 10 gaan daarop in en ze blijven bij me hangen erna. Maar dan valt het al snel stil. Ik zit zenuwachtig te bedenken wat ik als volgende zal zeggen en na een minuut of 3, 4 vertrekt de vrouw weer.

  Ook het aanspreken zelf lukt me niet. Voorbeeld van laatst: Ik sta met mijn vrienden plezier en lol te hebben op de dansvloer (want ik heb geleerd dat dat beter is dan saai met je drankje langs de kant te staan). 2 meisjes lopen langs, zetten hun tas neer en de 1 komt naast me staan en de ander tegenover haar en ze beginnen te dansen. Beide wisselen ook, eerst danst de ene naast me, vervolgens de ander. Ik heb steeds het idee dat ze het op mij gemunt hebben want hey ze kunnen ook ergens anders gaan staan.
  Maar er komt niks in me op om te zeggen. Ook de techniek met mijn drankje durfde ik niet meer. Ik blijf positief, met een glimlach dansen maar er kwam niks van.

  Dus bedankt voor dit artikel Victor, ik ga het onthouden 🙂

 • He victor,
  Aangezien ik me eventjes tijdelijk nietmeer bezig houd met vrouwveroveren, schiet me toch iets te binnen.
  Het gaat over gesprek. Jij had het al in je ecoach systeem over leidende of sturende vragen te stellen?
  Hoe doe je dit?

  Nog iets waar ik me de laatste tijd afvroeg is, het prikkelen van het nieuwsgierig en mysteries zijn.
  Ik weet wel wat er in de ecoach systeem staat en ook in de ijsbreker. Toch vind ik het moeilijk om effectief een dame te doen stimuleren om ze nieuwsgierig te maken, tergelijketijd ook mysterieus zijn.
  Komt hiervoor ook een programma uit of ga je hier een artikel maken over je een dame bloednieuwgierig kunt maken zonder zeer veel moeite te doen? Het behoort tot bij de actieve zelfverbetering en wees voorbereid aanpak. Dus, hoe maak je ze nieuwsgierig op een effectieve manier?

  1. @ Andy,

   Je even niet meer bezig houden met Veroveren betekent ook geen vragen stellen :-p

   Zie het artikel over de gevaarlijke conversatiefout, waarbij ik tip om vooral slimme leidende vragen te stellen aan vrouwen.
   Je vraag over haar nieuwsgierig maken sluit aan op het stellen van sturende vragen. Door zelf nieuwsgierig te zijn en vragen te stellen, laat je haar flink praten. Zo geef je weinig prijs van jezelf, mysterieus…

 • Victor,
  Ja, dat is waar. Nu met die zomerse temperaturen, is de verleiding heel groot om er toch weer aan te beginnen, terwijl ik nog altijd passief ben. Ik onderneem nog altijd geen actie, terwijl ik het zo graag wil. Van de voorbije week zoveel dames gezien waarvan ik dacht, waarom ga ik er niet naartoe? Aangezien dat ik mijn eigen had verplicht om er niet mee bezig te houden, deed ik het niet.

  Nu iets anders, ik merk nu op dat dames zich raar gedragen, wanneer ik in de buurt kom van hun. Ik zie direct aan hun nonverbale houding( ik maak oogcontact, zij ook, na 2 sec kijkt ze naar de grond of naar iets anders, ik heb zo een stoere rechte wandelhouding, dan zie ik dames hun gezicht eventjes naar open mond staring doen, enz), dat ze een beetje nerveus of zelfs verlegen zijn als ze me zien of zien staan. Iets wat ik in geen tijden had beleefd, vroeger was ik zelf diegene die het allemaal wou vermijden. Blijkbaar hanteer ik nu, die mentaliteitskenmerken( buiten puntje 4) + die andere vuistregels, daar zal ik eens binnenkort werk van maken.

  1. @ Andy,

   Gelukkig, je bent je weer bewust van je vooruitgang. Houd dat vast, ik wil niet dat je dadelijk terugschiet en denkt dat je weer ‘gefaald’ hebt…

   Je mag op zich passief zijn als je dat nu graag wilt. Een pauze is prima. Toch, dat wil niet zeggen dat je niet iedereen vrolijk mag begroeten. “Hoi”, “Hallo”, “Goedemorgen!”, etc.

   Ik denk dat je te veel in tegenstellingen denkt als ‘ja/nee’, ‘faal/succes’, ‘passief/actief’. Dit heeft ook met balans te maken.

   Door het begroeten van mensen, overal en altijd, wordt het contact maken een tweede natuur voor je. Voorlopig veel belangrijk dan of je nu wel een vrouw aanspreekt.

   Veel succes 😀

 • Bedankt victor,

  Gisteren had ik weer een moment dat ik zou terugschieten, ik had weer een intens gevecht met mijn eigen met mijn gedachten, overvloed vs schaarste. Toen kwam er een motiverende stem vanbinnen in die te hulp schiet, ik dacht echt dat ik weer ging falen na het bereiken van dat heerlijk gevoel. De stemmetje luidde, nee niet opnieuw, andy je bent veel sterker dan jouw oude gedachtengang( schaarste), je kunt en zal dit gevoel behouden, geef er niet op in. Toen werd het plots stil binnenin, ik heb nog steeds de heerlijke gedachtegang zoals ik hierboven beschreef. Het is inderdaad balans zoeken. Ik heb zowel het negatieve als het positieve nodig om werkelijk vooruitgang te bekomen. De clash tussen de twee kan voor grote chaos vormen.

  Ik heb wel de voorbije dagen wel mensen begroet en zonodig ook een gesprekje aangegaan. Ik heb wel van de week een paar topkansen gemist, topkansen niet in die zin van potionele partner maar een vriendschappen te sluiten met dames. Ik heb wel best een paar vriendschappelijk vrouwen nodig, puur om me nog een paar zaken te leren ivm sociale houding.

  1. @ Andy,

   Jaaaaaa! Je werd rustig door de stem die je wees op het feit dat je vooruitgang hebt geboekt.

   Belangrijk: laat dat hele idee van ‘falen’ los. Je geeft niet op, dus uiteindelijk faal je niet.

   Sociale contacten doen je goed inderdaad. Blijf begroeten en blijf zo doorgaan Andy 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *