Hoi Victor,

Drie weken geleden kwam ik een mooi meisje tegen dat ik kende van vroeger. Ik heb eigenlijk nooit echt met haar gepraat, ze woont thuis dichtbij, en ik zag haar gewoon af en toe eens op een feestje. ik had haar inmiddels al 3 jaar niet meer gezien. We zagen elkaar op hetzelfde moment, en wat me opviel was dat ze onmiddellijk lachte naar mij. Ik ging ook onmiddellijk naar haar toe, en we hadden een kort gesprek. Toen heb ik gezegd dat ik bij mijn vrienden zou gaan staan, en ik zei tot ziens.

Nu praten we wel eens op msn; en we kunnen steeds fijne gesprekken voeren.
deze week vroeg ik haar uit om iets te gaan drinken. Ze zij me “dat hangt ervan af wat de bedoeling daarvan is”. En ik antwoordde “gewoon iets drinken 😉 je mag kiezen tussen fanta, ice-tea en cola ;)” Ze vond dat blijkbaar grappig:)

Ze heeft nog 3 weken lang examens, dus geen tijd. Maar ik wil haar echt veroveren.

Hoe pak ik dit het beste aan?

Groetjes,

J.

Dus na jaren weerzien reageert ze vanaf het eerste moment positief. Vervolgens spreek je haar metéén aan, prachtig!

Hoewel, het was nog beter geweest als je ook meteen haar telefoonnummer had genoteerd. Je ging terug naar je vrienden en je kon dat als handige aanleiding gebruiken om haar telefoonnummer te vragen. Het kost een minuutje, maar dan kon je het tijdrovende MSN volledig achterwege laten.

Maar wat nu, hoe kun je het verder aanpakken?

Om te beginnen, zorg dat je in plaats van MSN-contact meer telefonisch contact krijgt. Vervolgens is het gemakkelijker om een datum te prikken voor een afspraakje en heb je meer mogelijkheden om haar fantasie te prikkelen.

Misschien vraag je je af hoe je vloeiend van MSN-contact naar telefonisch contact gaat?

Victor introduceert zijn:

Van-MSN-naar-telefoon-techniek

In het verleden heb ik deze techniek veelvuldig en met succes toegepast. Het is redelijk gemakkelijk om een telefoonnummer te scoren op MSN als je de juiste drie stappen neemt:

Stap #1. Zorg voor een leuke en aaneengesloten MSN-conversatie van 5 á 10 minuten.

Stap #2. Geef aan dat je de tijd die je online aan MSN spendeert wil verminderen omdat je dan meer van deze zomer kunt genieten. Vertel een anekdote over hoe lekker het offline leven is vergeleken met veel MSN’en…

Stap #3. “Dus laten we eens bellen. Mijn telefoonnummer is 0…. Wat is jouw telefoonnummer?”

Daarna is het een kwestie van opbellen en een afspraakje plannen!

Ik hoor graag hoe deze techniek voor je werkt; plaats je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • MSN’en met vrouwen – Het Gevaar van MSN voor je Liefdesleven (19)
  Vandaag beantwoord ik weer een vraag die is gesteld via Vraag Victor Verlon: Hallo Victor, Op msn weet ik altijd wat ik tegen een vrouw moet zeggen. Het gesprek gaat goed als ik aan het chatten ben. Maar in werkelijkheid, […]
 • Tinder alleen voor de seks? (17)
  Laatst gaf Diane een reactie bij het artikel over singles ontmoeten. Ze date onder andere via de datingapp Tinder maar tot nu toe bevalt het haar niet. Ze zoekt namelijk niet alleen maar seks… Dag Victor, Ik heb zelf zeer […]
 • Man zoekt vrouw, maar kan geen vrouw vinden? (8)
  Man zoekt vrouw...? Sommige mannen proberen hun problemen op liefdesgebied te omzeilen door eindeloos naar vrouwen te zoeken. In wezen is het niet moeilijk om een vrouw te zoeken, daar ligt het werkelijke probleem niet! Een […]
 • Facebook status geeft aan: ‘Heeft een relatie’ (11)
  Herken je deze Facebook status? 'Heeft een relatie'... Blijf lezen! Zoals je weet, ik waardeer het altijd wanneer er reacties bij mijn artikelen geplaatst worden. Bijvoorbeeld. Bij het artikel ‘Ben je single?’ heeft Synkie25 […]
MSN’en met Vrouwen – Scoor Telefoonnummers via MSN
Trefwoorden:     

26 reacties op “MSN’en met Vrouwen – Scoor Telefoonnummers via MSN

 • Beste Victor, ik scoor relatief eenvoudig telefoonnummers via MSN. Wat je in je voorbeeld al aangeeft werkt idd heel makkelijk. Geef eerst je eigen telefoonnummer, daarmee heb je de barriere al doorbroken en krijg je 9 van de 10 keer direct ook haar telefoonnummer…

 • Tegenwoordig geeft elke meid haar nummer zonder dat ze er echt een rede achter zien.
  Aan de ene kant wel fijn, maar ook wel vervelend want ik doe er namelijk wel graag wat moeite voor. Vind het altijd wel leuk om moeite te doen en zo meid vind het meestal ook wel leuk.

  Groetjes;)

 • Oke, je krijgt haar tel nummer. Wat nu? Wanneer ga je bellen en hoe laat? Waar ga je over praten? Wat is je eerste zin? Hoe kan je je belangstelling goed tonen?

  Je bent anders, je stelt diepte vragen. Wat zijn diepte vragen? Vragen waar zij over moet nadenken. WAT is je grootste wens? Welk talent zou je graag willen hebben? WAT betekenen je ouders voor je? WIE is je grootste voorbeeld? Ben je gelukkig? WIE wil je zijn?

  Heb je de eerste voorbereiding genomen? Als er een stilte valt heb je dan al wat vragen achter de hand? Weet je al waar je naar toegaat als zij zegt zullen we samen uitgaan? Wat voor kleren doe je aan? Kleurrijk, wees geen grijze muis.
  Tot zover.

  Edwin

 • @ Michel,

  Als je het noteren van haar telefoonnummer in een kader zet van ‘wij gaan afspreken’, dan is de reden ook voor haar duidelijk.

  Of wil en verwacht je weerstand?

  @ Edwin,

  Dit soort dieptevragen lijken me niet geschikt voor het (eerste) telefoongesprek. Het is belangrijker om voor een vlotte interactie te zorgen zodat jullie open en spontaan kunnen zijn.

  Bedankt voor alle reacties!

 • Beste Victor,

  Ik ken een meisje op hyves. We sturen vaak berichten naar elkaar ik had haar nummer gevraagd. En ze zei ik geef me nummer niet zo snel zo ben ik niet, hier me msn.
  Dus ik zei ok geen probleem. Ik had haar toegevoegd en een paar gesprekken gehad.

  Op een dag vroeg ik haar om af te spreken. Ze zei oh me vriendin zou me nog bellen, want we moesten iets doen vandaag, als dat niet door gaat dan sms ik je, mag ik je nummer? Dus ik zei ja ok ooit zal ik het van je horen. En gaf mijn nummer aan haar, ze zei: ja ik mag je wel hoor. Ik zei toen: ja ik weet het.

  Ze heeft mij niet gesmst. het is drie dagen geleden en ik ben ook niet op msn geweest. Wat nu victor? Moet ik weer contact met haar opnemen op msn of moet ik haar laten fantaseren totdat zij een smsje stuurt ofzo en hoe vaak kan ik haar vragen om te komen afspreken tot hoe ver moet ik gaan en stoppen met haar veroveren. Heb ik wel goed met haar gesproken ?

  Groetjes Janklaas

 • @ Janklaas

  Eigenlijk heb je het al verpest voor je zelf zonder dat je het door hebt. Wat je nu niet toepast is het overvloedsconcept, wat je vindt in victors e-boek.

  Je was te opdringerig en ze verloor snel haar interesse nadat je haar zo je telefoonnummer gaf. Ze had er voor moeten werken en had beter haar telefoonnummer moeten ruilen met jouw nummer anders gaat het niet door, maar dan vertel je dat natuurlijk op een subtiele manier haha.

  Beste kun je het laten rusten en als ze online komt vraag je waarom ze niet heeft gebeld. En of ze nog keertje wilt afspreken, dan kun je een gaatje prikken in je agenda (dat vinden ze leuk als je tijd vrij maakt voor je drukke schema) dan vraag je of je haar mag bellen zodra je het weet?

  Als je dan zegt ik moet gaan, ik bel je wel!! Ze zal zeggen “hey, wacht je hebt me nummer niet?” Als ze dat niet zegt heeft ze geen interesse meer…

  Hoop je beetje geholpen te hebben??

  Gr. Mick

 • @ Janklaas: Mick heeft inderdaad wel gelijk daarin. Je moet een beetje “laid back” zijn in zulke situaties, denk ik.

  Maar ik maak die fouten ook, maar dan over de mail… Ik hoop niet dat ik off-topic ga met mijn probleem, aangezien dit ook een vorm is van online veroveren. Ik zal mijn probleem illustreren aan de hand van twee voorvallen:

  1- Ik kwam in gesprek met een meisje op een station, en het werd leuk. We moesten allebei dezelfde kant op, en in de trein vroeg ik haar nummer. Ze wilde me haar nummer wel geven, maar ze wist haar nummer niet precies meer (haar telefoon was een beetje kapot). In elk geval gaf ik haar mijn email/msn. De volgende dag, toen ik mijn msn opstartte, zag ik dat ze me al had toegevoegd! Ongeveer een week later stuurde ik haar een mailtje van “ik vond het leuk en alles, heb je zin om wat leuks te doen? enz. enz.”. Daarna heb Ik nooit meer iets van haar gehoord, en ben er ook niet meer achteraan gegaan.

  2- In het bestuur van mijn vereniging leerde ik een meisje kennen. Er was een klik gelijk van het begin: veel met elkaar praten, elkaar veel aanraken, enz.. Het domme was dat ik haar nummer niet gevraagd had. Maar ik had haar email wel, en toen heb ik over de mail haar nummer gevraagd. Ook niks meer van gehoord. Ik heb haar sindsdien nog niet meer gesproken ivm drukte, maar binnenkort heb ik een vergadering en dan zie ik haar weer. Ik voel geen spanning ozo, want ik kan cool blijven en zeggen: “ik heb je nummer nodig omdat ik in je bestuur zit”. (weet alleen niet of ik het Veroveren dan nog kan voortzetten)

  MIJN ECHTE PROBLEEM: Nu zit ik tijdelijk bij een meisje in de klas, waar ik een leuke klik mee heb en leuke gesprekjes mee heb. Maar helaas heb ik geen tijd en mogelijkheid gehad om haar nummer te vragen, en ik zie haar niet meer omdat het vak is afgelopen waarbij ik bij haar in de klas zit. Alleen heb ik haar email nog wel. Maar hoe kan ik het beste veroveren over email? Het moet natuurlijk vrijblijvend zijn en in het Overvloed-concept passen? En de laatste twee keer waarin ik over de mail met iemand heb proberen af spreken/nummer te bemachtigen, waren niet echt een succes.

  Kan iemand me hierbij helpen/adviseren? Alvast bedankt!

  Mos

 • @ Mos

  Ik deel het op in 3 stappenplan zeg ook niet dat het dan in een keer lukt, maar deze mentale als fysieke onderdelen heb je nodig het te begrijpen.

  Stap1: verover haar, en niet haar nummer!

  Focus je niet te veel op haar nummer of emailadres om die tijdens het veroveren voor elkaar te krijgen. Maak een afspraakje op moment suprême…
  Ik: zullen we even kort wat drinken nu?
  Zij: geen tijd
  Ik: oh ben je bang om met me wat te drinken, eerste drankje is van mij oke?
  Zij: nee sorry
  Ik: jammer, leek me gezellig. Zullen we dan op later tijdstip of andere dag wat afspreken?
  Zegt ze nee,
  Ik weet genoeg, ze geeft de hint drie keer dat ze niet wilt.
  Zegt ze ja, neem jij de leiding en zeg je zal ik je bellen dan. En oh ja, wat is je nummer? Durf de leiding te nemen en gebruik het overvloedsconcept in gedachten.

  Stap2: let op lichaamstaal, wat straalt ze uit.

  Ook lichaamstaal geeft aan hoe ze zich bij je voelt. Sommige vrouwen zijn wat wantrouwend soms en geven signalen af non-verbaal. Is ze onzeker bijvoorbeeld, voelt ze zich op haar gemak? Zorg dat je het ijs breekt en gebruik wat humor.

  Stap3: bekijk de opties die ze je kan geven.

  Haar nummer krijg je niet? Geen probleem joh, geef je het jouwe gewoon. Soms willen vrouwen het vrijblijvend houden en houden de keuze open. Maar als je je goed gepresenteerd heb en haar veroverd hebt, zal ze het leuk vinden weer contact met je te zoeken.

  Groetjes

 • @Mick

  Er zijn meerdere meisjes waarmee ik een goede klik mee heb gecreëerd, dus dat leven in het Overvloed-concept gaat goed. Ik presenteer mezelf goed, vooral met humor. Meisjes lachen vaak in een conversatie met mij. Ik heb inderdaad wel soms moeite met meisjes die niet reageren als ik een mailtje of sms’je stuur.

  Ik snap ook dat ik het meisje moet veroveren en niet het telefoonnummer/e-mailadres, maar ik had nog geen mogelijkheid gehad om haar alleen te spreken. Dus kon ik haar ook niet Veroveren, of alleen haar nummer vragen.

  Mijn probleem is juist: nu ik alleen haar email heb, hoe kan ik zo vrijblijvend mogelijk iets proberen af te spreken over de mail? Hoe kan ik de Verovering voortzetten per email?

 • @ Mos

  Via email word het aardig moeilijk omdat je zo lang op antwoord moet wachten, wat nogal frustrerend kan werken. Neem altijd de leiding in je sociale leven en via email, heeft ze hotmail kun je haar ook toevoegen op msn. Via email kun je snel verkeerd begrepen worden, ook via msn gaat het vaak moeilijk. Gebruik gewoon de van msn naar telefoon techniek van Victor… Bellen is altijd beter en maak dan een leuk afspraakje. Heeft ze geen msn, vraag dan of ze met je af wilt spreken! Reageert ze, geef haar dan jouw nummer of beter krijg haar nummer…

  Nee heb je ja kun je krijgen….

 • Hey Victor!

  Ik zal jou wat tips geven dat bij mij meteen werkte.

  > je moet een meisje altijd in de ogen kijken
  > probeer een goede indruk te maken
  > wees jezelf een zeg tegen haar wat doe je dit weekend
  > toon altijd belangstelling

 • Ik heb net iemand via een vriendin toegevoegd op msn. Een gesprek gehad van ongeveer 20 minuten en ging dus experimenteren. Hier het laatste stukje (beetje gewaagd om het zo te vragen, maar ja daar gaat het met experimenteren om).

  Roy says:
  ok wat is je nummer kunnen we iets gaan doen
  L. says:
  06***** (gecensureerd)
  Roy says:
  k ik heb hem we spreken elkaar nog
  L. says:
  ja is goed !
  Roy says:
  Cya!
  L. says:
  doei doei

 • @ Roy

  Goed gedaan! Lekker direct, zo maak je haar nieuwsgierig en kan ze niet wachten tot je belt… Doe dit trucje steeds vaker tijdens het stappen. Maak een praatje van 10 minuten, laat haar een beetje lachen, beetje plagen en dan vraag dan op deze manier haar nummer. Werkt best goed omdat je mysterieus bent en leiderschap toont.

  Mazzel

 • @ Mick

  Bedankt voor je advies, ik laat haar nog een dagje wachten en ik zal haar morgen bellen als ik tijd heb 🙂
  Morgen ga ik weer stappen, ik zal eens gaan experimenteren, dat wordt dikke pret 😛

 • Hier nog is een voorbeeld hoe makkelijk het is, dit is dan via hyves gegaan. Via via iemand ontmoet en even hyven. Zo makkelijk gaat dat dus ook in real-life.

  Het onderwerp is “RE: “.
  ” 06
  —————————————-

  Van: Roy
  Datum:
  RE:
  wat is dat nou weer voor antwoord ! (smiley)
  het zijn maar nummertjes
  —————————————

  Van: ****
  Datum:
  RE:
  Haha kan ..
  —————————————

  Van: Roy
  Datum:
  RE:
  wat is je nummer dan spreken we is wat af
  —————————————

  Van: ***
  Datum:
  RE:
  haha uhm voor de rest zie ik jou toch niet…”

 • Ik heb haar gister opgebeld en even gezellig gepraat en gelachen. Nog geen afspraak gemaakt omdat ik niet wist welke dag ik tijd had. Haar ook gezegd dat ik nog terug zou bellen om wat af te spreken. Dit kan ik beter morgen doen denk ik om de spanning er in te houden. Of ben ik nu al te laat omdat ik niet direct had afgesproken?

 • Nee je bent niet te laat. Waarom denk je dat?

  Door juist niet direct af te spreken wordt ze nieuwsgierig naar wat je precies van plan bent met haar. Ze hoopt dat je haar om een vrijblijvend afspraakje gaat vragen. Vrouwen verlangen net zoals ons naar een leuk afspraakje. Probeer het ook van hun kant te bekijken. Je doet haar een gunst en geeft haar een compliment 😉

  Denk ik overvloed…

 • @Milan

  Naja omdat ik het ergens had gelezen, kan me niet meer herinneren waar precies. Vandaag nog volop bezig geweest met zelfvertrouwen en guess what haha, het leuke vrouwtje een paar deuren verder op werk viel het op :P. Ze zei er is iets anders aan je vandaag en ze flirtte zelfs een beetje!! Dit terwijl ze een vriend heeft.

 • Hey!

  Ik heb jullie advies nodig op de volgende 2 situaties:

  Situatie1:
  Ik heb een vrouw leren kennen en heb contact via msn. Haar nummer had ik zo te pakken en heb na een dag is gebeld uit nieuwsgierigheid hoe ze klonk en even te praten. Was allemaal leuk gegaan, 10 minuutjes gebeld en afgebroken. Ik heb de dag erna nog is ge-smst en kreeg leuk berichtje terug. 2 Dagen erna weer op msn gesproken en vroeg of ze is wat wou drinken, ze heeft alleen haar arm gebroken en dat gips gaat er pas over 2 weken af. Ze wilt tot die tijd wachten met afspreken maar ik haalde er uit op dat ze het wel graag wil.

  Wat moet ik nu doen het afwachten of zeggen dat ik daar de tijd niet voor heb, want heb gezegd dat ik niet in de toekomst kijk wat ik dan te doen heb. Ze vroeg wel of ik dit aankomend weekend nog naar een feest ging waar ze met de vrienden naar toe gaat. Maar heb vriendelijk nee gezegd omdat ik wat anders te doen heb.

  Situatie 2:
  Ook hier weer een vrouw online ontmoet bij een datingsite ze nam contact op. Gesprek ging goed en had zo haar msn. 2 uurtjes gechat (ging erna uit) en vroeg haar nummer. Ze zei dat ze dat niet gaf en ik zei: ja, het zijn maar nummertjes 😛
  Hierop zei ze van: ja dadelijk staat dat ergens op een wc deur. Waarop ik zei van: nahh alleen in mijn telefoon is zat. Ze zei van misschien volgende keer. Ik onverstoorbaar: we zien wel. Gisteren nog even gepraat maar ik had wat te doen en was afwezig. Toen ik terug kwam was ze alweer weg. Hoe pak ik dit nu aan of moet ik het maar afkappen?

 • @ Roy,

  Pff wat een vragen. Je moet sowieso er voor zorgen dat je regelmatig wat van je laat horen en dat de gesprekken luchtig blijven tot je elkaar ontmoet… Ook op msn moet je niet langer dan 10 minuten praten met elkaar. Zorg dat het spannend blijft en dat je haar laat fantaseren. Dat je haar nummer vandaag niet scoort maakt niet zo veel uit, zorg dat je blijft vragen wanneer ze wel tijd heeft voor je als je haar weer eens spreekt. Desnoods ga je al een 2 weken vooruit plannen… Ik had ook een vrouw die hem niet meteen wou geven, dus ik bleef ook niet doorzeuren maar nam gewoon het geduldig op en hield m’n gesprekken luchtig. Vroeg dat ik nog een afspraakje tegoed had met haar en dat ik contact met haar zou zoeken. En toen kreeg ik haar nummer zo maar. Ga gewoon door met veroveren van vrouwen, ook al hebben ze een druk agenda of zijn ze wat afwachtend.

 • ff een updateje

  De vrouw van situatie 1 (zo noem ik het maar ff) belde me zowaar gister avond/nacht. Had dr gesmst dat ik niet wist welke schoenen ik onder me witte overhemd moest nemen. En dat terwijl ze zo verlegen is verbaasde het me dat ze ineens belde. Was een leuk gesprek van kwartiertje. Net smste ze nog maar nog niet op gereageerd.

 • Als je sommige vrouwen om een telefoonnummer vraagt zeggen ze ‘geef jouw nummer maar’ en bellen ze met anoniem afgeschermd nummer. Ik ben benieuwd hoe jullie daarmee omgaan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *